Page 1

CMYK

E enjte 20.12.2012

Numri 9, viti I i botimit

Drejtor: Ardit Bido

www.kombetare.al

Çmimi: 20 lekë

INTERVISTË EKSKLUZIVE

Dosja

Ligji grek i luftës që shpalli Shqipërinë shtet ar mik armik Historia e të ashtuquajturit "ligji i luftës", me pak fjalë është kjo: Më 15 tetor 1940, Italia fashiste i shpalli luftë Greqisë dhe më 28 tetor 1940 ... Faqe 10-11

20 mijë lekë Qe veria, Qev "kar tolinë urimi" "kartolinë për pensionistët

Tanja Fajon: Kthimi i çamëve në kufij, shkelje e të drejtave të njeriut Eurodeputetja vë sërish alarmin për numrin e azilkërkuesve nga Ballkani Faqe 5

PDIU: Keqardhje që nuk duan fqinjësinë e mirë, do ua riçojmë

Frustrimi i fajtorit, refuzojnë edhe letrën e Rezolutës

Qeveria dhe opozita janë përplasur dje mbi çështje të situatës ekonomike në vend dhe shpërblimin e fundvidit që qeveria miratoi për pensionistët. Kryeministri Sali Berisha njoftoi dje se qeveria do shpërblejë për festat e fundvitit kategorinë e pensionistëve... Faqe 8

METE CEZ i shkaktoi Shqipërisë 1 miliar d miliard dollarë dëme Ministria e Energjitikës ka deklaruar se do të bllokojë shitjen e kompanisë CEZ Shpërndarje, të cilën e ka akuzuar për keqmenaxhim dhe mosinformim të situatës së saj financiare...

Botimi i ri

Faqe 6

Moisiu sjell kujtimet e ushtrisë

Faqe 3

Editorial/ Sami Repishti

Faqe 14

Për se për kr ah Përse përkr krah "R ezolutës Çame "Re të 10 dhjetorit 2012"?

Intervista

Vosk opulos: oskopulos: Greqia e sotme, si Gjer mania e Gjermania vite ve ‘30 vitev

Projekti antishqiptar

Autonomi për Veriun e K oso vës Koso osovës dhe P ar lament Par arlament me dy dhoma

Kombëtarja

Shqipëria renditet katër vende më lar lartt sipas FIF A-s FIFA-s

Gazeta Kombetare  
Gazeta Kombetare  

20 Dhjetor 2012

Advertisement