Page 1

CMYK

E premte 11.01.2013 Nr. 20, viti II i botimit

Drejtor: Ardit Bido

www.kombetare.al

Çmimi: 20 lekë

ZGJOHEN SPIUNËT NË KOHË REZOLUTE Teksa Rezoluta për Zgjidhjen e Çështjes Çame duket se ka marrë mbështetjen e shumicës së deputetëve, Athina vendos në veprim Planin B: Kakofoni për mosmiratim. “Kombëtare” zotëron detajet për personat e implikuar

SPECIALE Babëzia e grekëve, u munduan tri herë të rrëmbenin Korçën

Faqe 10-11

VENDIMI

ERE miraton rregulloren për kalimin e CEZ-it nën administrim të ri Faqe 6

KËRKIMET PËR NAFTË

Frikësohen grekët, anija nor vegjeze qëndron vetëm në zonën e Kretës PDIU: Greqia të dialogojë për Çështjen Çame dhe për kufijtë detarë. Ministria e Jashtme kërcënon Athinën: Do të ndryshojmë qëndrim!

Nga Ardit Bido Do të doja thjesht të ribotoja shkrimin e përpara disa ditëve të bashkëpunëtorit të një sërë mediave serbe në Tiranë, Ben Andonit, mik i mirë me shumë qarqe përreth Rrugës së Kavajës, për të vërtetuar katërcipërisht, pa asnjë argument të vetëm, titullin e kësaj replike. Fatkeqësisht, nuk mund të ndalem me kaq. Jo pse kam çtë them; fundja vrerit të pakontrolluar vështirë se mund t'i përgjigjesh me argumente...

EULEX-i është vënë në hetim të "k ontr abandimit" "kontr ontra të pasa por ta ve pasapor porta tav Hetuesit e EULEX-it po hetojnë edhe përgjegjësinë e autoriteteve doganore në rastin e pasaportave biometrike në Ministrinë e Punëve të Brendshme. Zyrtarët doganorë po hetohen për lëshim në rastin e një kontingjenti të pasaportave të cilat thuhet se nga Ministria e Brendshme janë paraqitur më qëllim si letër printimi duke iu shmangur tatimit....

Harta ku ka lundruar anija "Nordic Explorer"

Bledar Sejk Sejkoo dhe Adrian Lulgjur Lulgjuraa DEKLARATA Berisha: Bashkimi do të këndojnë shqip në Eur Euroovizion Bledar Sejko dhe Adrian Lulgjuraj, Këngës, Bledar Sejko dhe Adrian Kombëtar jetik dyshja që do të përfaqësojë Shqipërinë Lulgjuraj kanë vendosur ta mbajnë për paqen dhe në "Eurovizion 2013" do të këndojnë këngën "Identitet" të pandryshuar nga gjuhën shqipe, në Malmö të versioni i dëgjuar në festival dhe ta stabilitetin e rajonit në Suedisë. Fituesit në Festivalin e 51 të këndojnë në gjuhën... Faqe 3

Vreri i antishqiptarizmit

Faqe 2

Ndryshe nga sa ishte trumbetuar nga pala greke se anija "Nordic Explorer", e kontraktuar prej tyre për të kryer kërkime në det për naftë dhe gaz...

Faqe 4-5

Editorial

Faqe 12

Faqe 8

Faqja e pare 11 Janar 2013  

Gazeta Kombetare