Page 1

CMYK

E martë 12.02.2013

Nr. 41, viti II i botimit

Drejtor: Ardit Bido

www.kombetare.al

info@kombetare.al

Çmimi: 20 lekë

SKANDAL

TE TEATRI I KORÇËS DO TË KËRKOHEN ESHTRA

Mediat greke shkruajnë se një grup prej 10 agjentësh kanë nisur kërkimet në qytetin e Sarandës dhe në fshatrat përreth për të gjetur zyrën dhe antarët e Agimit të Artë

SHISH nis gjuetinë e Agimit të Ar të

Faqe 3

INTERVISTA

Ylli Manjani: Çështja Çame nuk mund të mohohet nga askush

SPECIALE

Za ptimi i toka ve të shqiptarëv e Zaptimi tokav shqiptarëve ng a de puteti g grrek Bushios nga deputeti

Faqe 5

Spekulimi me fenë dhe kombësinë: SAUK Tentojnë të grabisin Zgjerim territorsh vetëm me fabrikën, mbajnë peng 11 punonjës orthodhoksë! Faqe 6

Faqe 2

Faqe 8-9

GREQI Policia ushtr on dhunë barbar ushtron barbaree ndaj tr tree të lik ohen ffotot otot rinjvee, pub publik likohen Lista me 155 emrat rinjv Faqe 15

Policia greke është përfshirë në një skandal dhune mbi 3 të rinj të akuzuar për një grabitje në qytetin e Kozanit. Të rinjtë janë rrahur barbarisht nga forcat

Njëzëri kundër ve të var arrreza zav r reme eme,, njëzëri pr o Rezolut ës pro olutës Çame Nga Shpëtim Idrizi Siç është bërë e ditur, qeveria greke në bazë të një marrëveshje me qeverinë shqiptare do të kryejë kërkime në territorin shqiptar për varret e ushtarëve grekë të rënë gjatë Luftës së Dytë Botërore. Lajmi u bë më parë i ditur nga gazeta " Kombëtare " ...

“LISTA E ZEZË”

USHTARAKËT

që iu është lidhur pensioni nga ISSH

OPINION

e policisë, dhe fotot origjinale pas keqtrajtimit të tyre kanë dalë vetëm orët e fundit, pasi fillimisht policia greke publikoi fotot zyrtare të përpunuara ...

MPJ ende MPJ:: Tetë v vende ku shqiptarët nuk duhet të shk ojnë shkojnë Faqe 4

Faqe 5

Faqja e pare 12 Shkurt 2013  

Gazeta Kombetare

Advertisement