Page 1

uc ja t p nu re se ar i2 nt at 01 ie 7

pr od


oo p

os c

Bi


op co Bi os

Blood Father Synopsis Ex-gedetineerde John Link (Mel Gibson) wordt na jaren herenigd met zijn eigenzinnige 16-jarige dochter. Zij wordt achternagezeten door leden van een Mexicaans drugskartel die er op uit zijn haar te vermoorden. Een bloedstollend kat-en-muis spel ontstaat in de woestijn van New Mexico, waarbij John tot het uiterste gaat en zijn leven op het spel zet om zijn dochter te beschermen...

USP’s • De actiecomeback van Mel Gibson!

“De Fransman [regisseur Jean-Francois Richet] houdt de achtervolgingsfilm strak op koers en laat zijn ster schitteren”

• Meer dan 20.000 bioscoopbezoekers.

- Het Parool

• Keiharde actie à la Taken. • Nederlandse theatrical release in september 2016.

Cast: Mel Gibson, Erin Moriarty, Diego Luna, Michael Parks Regisseur: Jean-Francois Richet Speelduur: 84 minuten Genre: Aktie / Thriller

Configuratie: DVDNL PPD: € 9,10 Release: 26-01-2017 Productcode: 1750033 Kijkwijzer: 4 4 013549 084383

Configuratie: BLU-RAY PPD: € 10,50 Release: 26-01-2017 Productcode: 1750034 Kijkwijzer: 4 4 013549 062916

Configuratie: BLU-RAY steelbook PPD: € 10,50 Release: 26-01-2017 Productcode: 1750035 Kijkwijzer: 4

4 013549 084390


op co Bi os

The Daughter Synopsis “Christian (Paul Schneider) keert na een jarenlang verblijf in Amerika terug naar zijn ouderlijk huis voor het huwelijk van zijn vader Henry (Geoffrey Rush) met de veel jongere Anna (Anna Torv). Het weerzien tussen vader en zoon verloopt stroef. Vlak voor de bruiloft gaat hij op bezoek bij zijn jeugdvriend Oliver (Ewen Leslie) en ontmoet er zijn vrouw Charlotte (Miranda Otto), dochter Hedvig (Odessa Young) en vader Walter (Sam Neill) die bij hen woont. Door een argeloze opmerking van zijn vader over Charlotte doet hij een schokkende ontdekking. Christian, gekweld door herinneringen aan zijn overleden moeder en zelf ongelukkig in de liefde, besluit dat hij niet langer met leugens wil leven. Zonder de gevolgen te overzien, gaat hij de confrontatie met zijn vriend en vader aan.”

USP’s • 12 x genomineerd op gerenomeerde Film Festivals (London, Stockholm, Sydney). • The Daughter is de verfilming van Hebdrik Ibsens bejubelde familiedrama The Wild Duck. • Werd vertoond op IFFR 2016.

Vergelijkbare titels:

Cast: Geoffrey Rush, Nicholas Hope, Sam Neill, Ewen Leslie Regisseur: Simon Stone Speelduur: 96 minuten Genre: Drama

Configuratie: DVDNL PPD: € 10,00 Release: 10-01-2017 Productcode: 1754871 Kijkwijzer: 3 9 789461 874702

“bijna alle acteurs zijn een genot om naar te kijken“

aaa

- Trouw


op co Bi os

L’Avenir Synopsis Nathalie is professor in de filosofie aan een Parijs lyceum. Ze is gepassioneerd door haar baan en houdt er van om haar gevoelens over het denken over te brengen. Ze is getrouwd, heeft twee kinderen en verdeelt haar leven over haar familie, haar ex-leerlingen en haar zeer bezitterige moeder. Tot op een dag haar man haar komt vertellen dat hij haar verlaat voor een andere vrouw. Ze wordt plots geconfronteerd met een nieuwe vrijheid en ziet zich genoodzaakt zichzelf opnieuw uit te vinden. L’Avenir is een film van Mia Hansen- Løve (Le père de mes enfants, Un amour de jeunesse) met in de hoofdrol Isabelle Huppert (Elle, Amour, La Pianiste). De overige cast bestaat uit André Macom, Edith Scob en Roman Kolinka. De film ging in dit jaar première op het Internationaal Filmfestival van Berlijn waar de film de Zilveren Beer won voor Beste Regie.

USP’s • Met Isabelle Huppert.

“Uniek en verfrissend“

aaaa

• Draait nog steeds met succes in de NL filmtheaters.

“De zoveelste prachtrol van Isabelle Huppert“

• Winnaar zilveren beer beste regie.

aaaa

Vergelijkbare titels:

Cast: André Marcon, Edith Scob, Isabelle Huppert,Roman Kolinka Regisseur: Mia Hansen-Løve Speelduur: 102 minuten Genre: Drama

- NRC Handelsblad

Configuratie: DVDNL PPD: € 11,00 Release: 08-01-2017 Productcode 1732912 Kijkwijzer 1t 8 717249 483953

- Het Parool


op co Bi os

A Hologram for the King Synopsis De Amerikaanse zakenman Alan Clay (Tom Hanks) doet er alles aan om de verkoop van zijn huis tegen te gaan en het studiegeld van zijn dochter te betalen. Wanneer hij naar een Saoedi - Arabische stad trekt om daar de deal van zijn leven te sluiten, ondergaat hij een ware cultuurshock. Verbijsterd door de lokale gewoontes en gedwarsboomd door een ondoorzichtige bureaucratie, vindt hij uiteindelijk zijn weg met behulp van een sluwe taxichauffeur (Alexander Black) en een mooie Saoedi-Arabische arts (Sarita Choudhury).

USP’s • Met in de hoofdrol Tom Hanks. • Goede bioscoop release van regisseur Tom Tykwer (Cloud Atlas). • Gebaseerd op de best selling novel van Dave Eggers.

Vergelijkbare titels:

Cast: Tom Hanks, Alexander Black, Sarita Choudhury, Tracey Fairaway Regisseur: Tom Tykwer Speelduur: 97 minuten Genre: Drama

Configuratie: DVDNL PPD: € 10,85 Release: 24-01-2017 Productcode: 1754874 Kijkwijzer: 3 5 414937 033317


op co Bi os

Fukushima, Mon Amour Synopsis Op de vlucht voor haar problemen belandt de jonge Duitse Marie in Japan. Met ‘Clowns4Help’ wil ze in het in 2011 door een atoomramp geruïneerde Fukushima de pijn van de bewoners verlichten. De tijd lijkt er stil te hebben gestaan. Vuilniszakken met vervuilde aarde staan keurig opgestapeld langs de weg. Al snel komt Marie erachter dat ze niet geknipt is voor haar taak. Ze staat op het punt de benen te nemen als ze met de bejaarde geisha Satomi terugkeert naar haar verwoeste huis in het besmette gebied. Marie besluit met haar de puinhopen weg te werken. Gaandeweg wordt duidelijk hoe zowel Maria als Satomi achtervolgd worden door spoken uit het verleden die ook opgeruimd moeten worden.

USP’s • Winnaar Berlijn Film Festival C.I.C.A.E. Award. • Deutscher Filmpreis voor beste actrice, Deutscher Filmpreis voor beste film. • Fraai gefotografeerd zwart wit drama.

Vergelijkbare titels:

Cast: Kaori Momoi, Rosalie Thomass Regisseur: Doris Dörrie Speelduur: 108 minuten Genre: Drama

Configuratie: DVDNL PPD: € 7,50 Release NL: 31-01-2017 Productcode: 1819845 Kijkwijzer: 9at 8 717249 484004


op co Bi os

Voir du Pays (The Stopover) Synopsis Twee jonge militairen, Aurore (Ariane Labed) en Marine (SOKO), keren huiswaarts na een missie in Afghanistan. Samen met hun sectie verblijven ze eerst drie dagen in een vijfsterrenhotel op Cyprus, te midden de andere toeristen, voor wat het leger een “decompressie” noemt. Ze worden er geholpen “de oorlog te vergeten”. Maar al snel blijkt dat ze zich niet zo snel van het geweld kunnen losmaken.

USP’s • Met actrice Soko. • Winnaar Un Certain Regard.

Vergelijkbare titels:

Cast: Soko, Ariane Labed,  Ginger Romàn Regisseur: Delphine Coulin, Muriel Coulin Speelduur: 102 minuten Genre: Drama

Configuratie: DVDNL PPD: € 11,00 Release BE: 24-01-2017 Productcode: 1819844 Kijkwijzer: 4 8 717249 483984


op co Bi os

Juste la Fin du Monde Synopsis Louis (Gaspard Ulliel) is een succesvolle schrijver. Na een lange afwezigheid keert hij terug naar huis om zijn familie te vertellen dat hij terminaal ziek is. Aan de lunchtafel zitten zijn zus Suzanne (Léa Seydoux), zijn broer Antoine (Vincent Cassel), zijn schoonzus Catherine (Marion Cotillard) en zijn moeder (Nathalie Baye). Wat bedoeld was als een laatste samenzijn, wordt een middag vol vurige dialogen en intens voelbare spanning. JUSTE LA FIN DU MONDE is de zesde speelfilm van de Canadese regisseur Xavier Dolan (Mommy, Les Amours Imaginaires) gebaseerd op het gelijknamige theaterstuk van Jean-Luc Lagarce. De film ging in première op het filmfestival in Cannes in 2016 en won daar de Grand Prix du Jury.

USP’s • Winnaar Grand Prix in Cannes. • Enorme cast: Léa Seydoux, Marion Cotillard, Vincent Cassel, Gaspard Ulliel. • 6e film van 28 jarige en inmiddels zeer gerenommeerde regisseur Xavier Dolan.

Vergelijkbare titels:

Cast: Marion Cotillard, Lea Seydoux, Vincent Cassel Regisseur: Xavier Dolan Speelduur: 97 minuten Genre: Drama

Configuratie: DVDNL PPD: € 11,00 Release BE: 24-01-2017 Productcode: 1819843 Kijkwijzer: 3th 8 717249 483991


lm

Fi


Fi lm

Shadow of the Sword Synopsis Tirol in de Middeleeuwen. Martin en Georg, twee vondelingen die door monniken worden opgevoed, zijn onafscheidelijk tot de aartsbisschop de kleine Georg persoonlijk onder zijn hoede neemt. Jaren later staat Georg aan het hoofd van het klooster waar beide jongens zijn opgegroeid, terwijl Martin huurling is geworden, het lot van bijna elke vondeling. Wanneer de twee elkaar terug tegen het lijf lopen, wordt hun vriendschap al snel op de proef gesteld: het is namelijk de taak van Georg om de macht van de kerk tegen andersdenkenden te laten gelden en hij krijgt opdracht van de aartsbisschop om zijn jeugdvriend als beul van de kerkelijke inquisitie in te lijven. Martin weigert echter en het duurt niet lang of hij en zijn gezin worden zelf opgejaagd door de inquisitie.

USP’s • Met o.a. Nikolaj Coster – Waldau van Game of Thrones en Gods of Egypt. • Van de makers van Deathwatch, High Rise en Free Fire. • Een schitterende visual die elke fan van Game of Thrones tot aankopen dwingt.

Vergelijkbare titels:

Cast: Nikolai Coster-Waldau, Eddie Marsan, Anastasia Griffith, Peter McDonald Regisseur: Simon Aeby Speelduur: 108 minuten Genre: Actie / Avontuur

Configuratie: DVDNL PPD: € 6,80 Release: 12-01-2017 Productcode: 1819742 Kijkwijzer: 4 8 718868 058997


Fi lm

Eliminators Synopsis Voormalig DEA-agent Martin Parker (vechtsporter Scott Adkins – Undisputed II en III, The Expendables 2) zit in een getuigenbeschermingsprogramma en leeft ondergedoken in Londen met zijn dochtertje Carly. Een stomme adresverwisseling zet hun relatief rustige leventje echter helemaal op zijn kop wanneer enkele schurken in zijn huis op zoek gaan naar verborgen smokkelwaar. Parker laat geen spaander heel van de indringers, maar zijn interventie zet hem wel weer op de radar van maffiabaas Chris Cooper (James Cosmo – Braveheart, Game of Thrones), zijn ex-schoonvader. Het criminele kopstuk stuurt zijn topkiller Bishop (WWE-superster Wade Barrett) op pad om Parker uit de weg te ruimen en gaat zelf achter Carly aan. Voor de voortvluchtige Parker begint een delicate evenwichtsoefening: Bishop elimineren en verhinderen dat zijn dochter in de dodelijke klauwen van haar grootvader valt.

USP’s • De Britse regisseur James Nunn (Tower Block, The Marine 5: Battleground) levert een bikkelharde actiethriller af waarin ondraaglijke spanning en spectaculaire vechtscènes elkaar naadloos afwisselen. • Met de actieheld van het moment Scott Adkins (Undisputed, The Expandables 2) en WWE legende Wade Barrett. • Van de makers van The Condemned, The Marine en 12 Rounds 2.

Vergelijkbare titels:

Cast: Scott Adkins, Stu Bennett, Daniel Caltagirone, James Cosmo Regisseur: James Nunn Speelduur: 94 minuten Genre: Actie / Thriller

Configuratie: DVDNL PPD: € 6,90 Release: 12-01-2017 Productcode: Kijkwijzer: 3 7 432228 359302


Fi lm

Phantom Detective Synopsis Privédetective Hong Gil-dong heeft maar één doel in zijn leven: de moordenaar van zijn moeder vinden en wraak nemen. Hij runt een detectivebureau dat wie dan ook kan opsporen binnen een dag, maar naar de moordenaar van zijn moeder is hij al 20 jaar op zoek. Wanneer hij eindelijk achter zijn identiteit komt, wordt Hong ontvoerd en raakt hij verwikkeld in een duistere en machtige organisatie.

USP’s • Screening op het Fantasia International Film Festival in Canada 2016. • Van de makers van Half Nelson en Suga.

Vergelijkbare titels:

Cast: Ara Go, Bo-ra Hwang,  Sung-hwa Jung Regisseur: Sung-hee Jo Speelduur: 122 minuten Genre: Aktie / Thriller

Configuratie: DVDNL PPD: € 9,10 Release: 26-01-2017 Productcode: 1750031 Kijkwijzer: 4 4 013549 085564

Configuratie: BLU-RAY PPD: € 10,50 Release: 26-01-2017 Productcode: 1750032 Kijkwijzer: 4 4 013549 081467

“Action packed but tender too“ - IMDB


Fi lm

Best Man Down Synopsis

USP’s

Als hun ietwat opdringerige en praatzieke “Best Man” Lumpy (Tyler Labine) op hun huwelijk dood valt, zien Kristin (Jess Weixler) en Scott (Justin Long) zich genoodzaakt om hun huwelijksreis aan te wenden om hem terug naar Minneapolis te brengen. Lumpy terugbrengen is nog maar de start van hun avontuur. Eens aangekomen worden ze geconfronteerd met een vijftienjarig meisje en komen ze erachter dat ze Lumpy nooit echt hebben gekend...

•M et o.a. Justin Long van Live Free or Die Hard, Drag Me To Hell en New Girl. •V an de makers van The Marine, See No Evil en V/H/S. • “ Heartfelt... intelligent... a brilliant cast...

Cast: Justin Long, Jess Weixler Tyler Labine, Addison Timlin Regisseur: Ted Koland Speelduur: 89 minuten Genre: Amusement / Komedie Configuratie: DVDNL PPD: € 6,75 Release: 31-01-2017 Productcode: 1739228 Kijkwijzer: 1

it truly shines” (Examiner)

Not Another Happy Ending Synopsis Tom is radeloos. Sinds zijn enige succesvolle schrijfster het geluk heeft gevonden kan ze geen nieuwe bestseller schrijven. Om zijn toekomst als uitgever te verzekeren gaat hij dus op zoek naar de ideale situatie om haar het geluk te ontnemen. Maar hoe meer hij in haar leven komt, hoe meer hij voor haar als persoon valt.

USP’s • Leuke Rom/Com. • Met o.a. Karen Gillan (Oculus, Big Short, Guardians of the Galaxy) en Iain de

Cast: Karen, Gillan, Stanley Weber, Ianin De Caestecker Regisseur: John McKay Speelduur: 102 minuten Genre: Amusement / Komedie Configuratie: DVDNL PPD: € 6,75 Release: 31-01-2017 Productcode: 1736073 Kijkwijzer: 1

Caestecker (Agents of S.H.I.E.L.D.) • Makers van Moon, Doghouse, Absolutely Fabulous. • Nominatie Beste Acteur BAFTA Awards.

9 789461 874603

9 789461 874610


Fi lm

Sucker Synopsis Lawrence, de jonge student geneeskunde, mag van zijn ouders een tijdje gaan nadenken over zijn toekomst op het platte land nadat hij uit z’n studies is gezet wegens bedrog. Daar ontmoet hij de oplichter “The Professor” en zijn dochter en komt hij er snel achter dat liefde niet iets is dat je kunt bedriegen. Deze hilarische komedie is het filmdebuut van internet-sensatie Lawrence Leung.

USP’s • Met Youtube sensatie John “Mychonny” Luc. • Met Timothy Spall van ia arry Potter en Sweeney Todd. • Genomineerd voor Australian Writers Guild.

Vergelijkbare titels:

Cast: Timothy Spall, Kat Stewart, Jacinta Stapleton, Lily Sullivan Regisseur: Ben Chessell Speelduur: 90 minuten Genre: Amusement / Komedie

Configuratie: DVDNL PPD: € 6,75 Release: 31-01-2017 Productcode: 1736077 Kijkwijzer: 1 9 789461 874641


Fi lm

Valentino Synopsis Valentino (39) is een succesvolle Italiaanse Maserati-verkoper en heeft een relatie met Monique, de dochter van zijn baas. Hij staat op het punt promotie te maken en met zijn grote liefde te trouwen. Maar Valentino heeft één probleem; hij is namelijk geen Italiaan. Als zijn vader een hartaanval krijgt, doet hij een emotioneel beroep op zijn zoon. Valentino stemt in, maar al snel dreigt zijn promotie tot directeur hierdoor volledig in het water te vallen. En erger nog; door alle smoezen begint Monique te twijfelen aan zijn liefde. Om de vrouw van zijn dromen te behouden, zal Valentino zijn Italiaanse masker af moeten zetten.

USP’s • Met de nog steeds immens populaire Najib Amhali, glamour dame Yolanthe Sneijder-Cabau en vele andere Nederlandse acteergrootheden. • Van de makers van Feuten, Bloed, Zweet en Tranen en Publieke Werken. • Valentino is gebaseerd op de Franse komedie ‘L’Italien’.

Vergelijkbare titels:

Cast: Najib Amhali, Derek de Lint Yolanthe Sneijder-Cabau Regisseur: Remy van Heugten Speelduur: 89 minuten Genre: Comedy

Configuratie: DVDNL PPD: € 6,90 Release: 26-01-2017 Productcode: 1652129 Kijkwijzer: 2 8 716777 944714

Configuratie: BLU-RAY PPD: € 6,90 Release: 26-01-2017 Productcode: 1652135 Kijkwijzer: 2 8 716777 944721


Fi lm

End of the Line Synopsis In deze angstaanjagende en claustrofobische horrorfilm neemt Karen (Ilona Elkin), een jonge zuster werkzaam op een psychiatrische afdeling, de laatste metro richting haar huis. Plotseling stopt de metro midden in de tunnel en begint een helse nachtmerrie… Is dit het einde der tijden? Samen met een aantal medepassagiers bindt Karen de strijd aan tegen bovennatuurlijke machten, moordlustige sekteleden, hun eigen angsten en een wereldwijde Apocalyps. De strijd om te overleven begint… End of the Line maakt op geraffineerde wijze gebruik van onze eigen natuurlijke en altijd aanwezige angst voor het donker, onwetendheid en verlaten ondergrondse metrostations. Deze, met prijzen overladen en door publiek en critici bejubelde, film is dé apocalyptische horrorsensatie van de afgelopen jaren!

USP’s • Wereldwijd zeer goed ontvangen op festival door horrorliefhebbers.

aaaaa

- Slasherpool.com

“An Instant Classic!“

• Raving reviews.

- Horrorview.com

“Highly Recommended“ - Aint it Cool News

“Does to subways what JAWS did to the ocean“ - Entertainment Today

Vergelijkbare titels: ACTIE

De zon is giftig, het landschap dood. Drie jaar nadat een pandemie het gros van de mensheid in bloeddorstige kannibalen veranderde, gaat eenzame wolf Thomas Rourke (Johnny Strong - The Fast and the Furious, Sinners and Saints) op zoek naar The Alpha (MMA-ster Krzysztof Soszynski), het vampirische monster dat zijn vrouw en ongeboren kind vermoordde.

Cast: Ilona Elkin, Nicolas Wright Neil Napier, Emily Shelton Regisseur: Maurice Devereaux Speelduur: 95 minuten Genre: Horror / Thriller

Configuratie: DVDNL PPD: € 6,80 Release: 12-01-2017 Productcode: 1819741 Kijkwijzer: 4

Wanneer hij onderweg een jonge vrouw redt, dwingt zijn knagende geweten hem haar in veiligheid te brengen. Maar zo leidt hij ook een horde zonneschuwe menseneters naar de geheime schuilplaats van haar gemeenschap, aangevoerd door Frank Hill (Lance Henriksen - Aliens, Millennium). Om de rest een overlevingskans te bieden, moet een kleine groep zich opofferen om The Alpha in zijn hol op te zoeken en uit te schakelen...

8 718868 058980

INDIGO PICTURES IN ASSOCIATION WITH FEMMEWERKS PRODUCTIONS CAROLINA FILMWORKS AND I’LL PASO PRODUCTIONS PRESENTS A WILLIAM KAUFMAN FILM JOHNNY STRONG LANCE HENRIKSEN “DAYLIGHT’S END” LOUIS MANDYLOR HAKEEM KAE-KAZIM CHELSEA EDMUNDSON CHRIS KERSON GARY CAIRNS ANDY MACKENZIE MUSIC BY JOHNNY STRONG SOUND DESIGNER JOHNNY MARSHALL VISUAL EFFECTS SUPERVISOR DREW WEININGER PRODUCTION DESIGNER EILEEN DENNEHY EDITOR MICHAEL MARCO DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY KELLY REIMENSCHNEIDER CO-PRODUCED BY ED SPILA STUART PAGE EXECUTIVE PRODUCERS PAUL REICHELT JAMES RYAN GARY JOHN LANDOLFI PRODUCED BY JAY STAMPER SHERI DETERLING FARAH WHITE ADRIAN TESTOLIN AND JOHNNY STRONG WRITTEN & PRODUCED BY CHAD LAW DIRECTED & PRODUCED BY WILLIAM KAUFMAN 16:9 (2.35:1)

BEELD

TAAL

SPEELDUUR

ENGELS

ca. 101 min.

GENRE

GELUID

ONDERTITELING

ACTIE

DOLBY DIGITAL 5.1 NEDERLANDS

© 2016 Indigo Pictures. All Rights Reserved © 2016 Première TV Distribution. Marketed and distributed by Première TV Distribution. Package Design: effiecient. Waarschuwing: alle rechten van de producent en van de eigenaar van de opgenomen werken zijn voorbehouden. Behoudens toestemming zijn kopieren,verhuren, uitlenen en openbaar uitvoeren en/of uitzenden verboden.

Ga voor meer informatie naar www.premieretv.nl

Daylight's End - DVD.indd 1

8 718546 521492 ARTIKEL NR. 1734253

4gt

4 30-8-2016 09:33:38


Fi lm

Before I Wake Synopsis Wanneer Jesse en Mark hun nieuw pleegkindje Cody in huis nemen na de dood van hun eigen zoontje, ontdekken ze al snel dat Cody’s dromen de kracht hebben om realiteit te worden. Maar wanneer blijkt dat zijn nachtmerries dodelijk zijn moeten Jessie en Mark een manier vinden voor er gewonden vallen.

USP’s • Director Mike Flanagan (Oculus, Ouija - Origin of Evil). • Afwijkende en originele schrikeffecten die afwijken van de standaard.

Vergelijkbare titels:

Cast: Scottie Thompson, Thomas Jane, Jacob Tremblay, Kate Bosworth Regisseur: Mike Flanagan Speelduur: 97 minuten Genre: Horror / Thriller

Configuratie: DVDNL PPD: € 10,00 Release: 10-01-2017 Productcode: 1754872 Kijkwijzer: 4 9 789461 874771

Configuratie: BLU-RAY PPD: € 10,00 Release: 10-01-2017 Productcode: 1754873 Kijkwijzer: 4 9 789461 874788


Fi lm

Black Mountain Side Synopsis Black Mountain Side volgt een groep archeologen nadat ze een vreemde structuur ontdekken in Noord-Canada. Dit blijkt te dateren uit tienduizend jaar geleden. Het team vindt zichzelf geïsoleerd als hun communicatiesystemen falen en het duurt niet lang voordat ze de effecten van eenzaamheid beginnen te voelen. Maar zijn zij wel alleen?

USP’s • Een ode aan de klassieker The Thing van John Carpenter. • Van de makers Wayward Pines en Travelers (nieuwe hitserie Netflix). • In de stijl van The Thing en Cabin in the Woods.

Vergelijkbare titels:

Cast: Shane Twerdun, Michael Dickson, Carl Toftfelt, Marc Anthony Williams Regisseur: Nick Szostakiwskyj Speelduur: 99 minuten Genre: Horror

Configuratie: DVDNL PPD: € 6,90 Release: 26-01-2017 Productcode: Kijkwijzer: 4 8 717662 573057


Fi lm

The Exorcism Tapes Synopsis Een reeks moorden eindigde met de arrestatie van de achttienjarige Jesse, door de media wordt hij “De Slachter” genoemd. Hij werd schuldig bevonden en geëxecuteerd. Drie jaar later huurt Kate, Jesse’s moeder, een documentaire maker in om te bewijzen dat Jesse geen gestoorde moordenaar was, maar bezeten was door een demon waardoor hij de moorden pleegde. Om de onschuld van haar zoon te bewijzen laat Kate een demon bezit van haar nemen.

USP’s • Horrorfilms met dit thema blijven nog steeds populair. • Aansprekende visual die de horrorfan zal oppakken.

Vergelijkbare titels:

Cast: Lisa Mackel Smith, Sam Cobean, Michael Bienvenu Regisseur: Paul Catalanotto Speelduur: 75 minuten Genre: Horror

Configuratie: DVDNL PPD: € 6,90 Release: 26-01-2017 Productcode: Kijkwijzer: 4 8 717662 573132


Fi lm

Rupture Synopsis Renee Morgan (Noomi Rapace) is doodsbang voor spinnen. Ze woont als alleenstaande moeder in een rustige buitenwijk samen met haar 12-jarige zoon, maar weet niet dat ze in de gaten wordt gehouden door mysterieuze vreemdelingen. Als haar zoon vertrekt om tijd door te brengen met zijn vader wordt Renee ontvoerd en naar een afgelegen lab gebracht. Haar ontvoerders vertellen haar dat ze het DNA draagt van een oeroud alien-ras. Als ze met haar grootste angsten wordt geconfronteerd zullen haar cellen scheuren en zal haar innerlijke alien worden bevrijd – áls ze het overleefd…

USP’s • Noomi Rapace speelt een glansrol in deze angstaanjagende scifi-thriller. • Van de schrijver van ‘Devil’ en ‘30 days of Night’ en de producent van ‘American Sniper’. • Festival favoriet op oa Fantasia Film Festival, Sitges Festival en Monsters of Film Festival.

Cast: Noomi Rapace, Peter Stormare, Michael Chiklis Regisseur: Steven Shainberg Speelduur: 97 minuten Genre: Aktie / Thriller

Configuratie: DVDNL PPD: € 9,10 Release: 26-01-2017 Productcode: 1750036 Kijkwijzer: 4 4 013549 085588

Configuratie: BLU-RAY PPD: € 10,50 Release: 26-01-2017 Productcode: 1750037 Kijkwijzer: 4 4 013549 078382

Configuratie: BLU-RAY steelbook PPD: € 10,50 Release: 26-01-2017 Productcode: 1750038 Kijkwijzer: 4

4 013549 085601


Fi lm

Hollow Point Synopsis Een grensstadje in de “badlands”, het wetteloze niemandsland tussen de VS en Mexico. Een afgeleefde sheriff met een agressief kantje. Zijn vervanger, een ambitieuze hotshot met een duister verleden. Een mislukte wapendeal met verschillende slachtoffers en een spoorloos fortuin. Een enigmatische, sadistische huurmoordenaar, op zoek naar de buit...

USP’s • Adembenemende fotografie, een geweldige cast en verpletterende actie leveren een pareltje van film op. • Met Patrick Wilson (The Conjuring, Fargo), Ian McShane (Ray Donovan, Pirates of the Caribbean), John Leguizamo (The Lincoln Lawyer, Kick-Ass 2), Lynn Collins (X-Men Origins Wolverine, John Carter) en James Belushi (According to Jim, K-9). • Een spannende thriller in de stijl van Sicario, No Country for Old Men, en Traffic.

Vergelijkbare titels:

Cast: John Leguizamo, Ian McShane Patrick Wilson Regisseur: Gonzalo López-Gallego Speelduur: 90 minuten Genre: Thriller

Configuratie: DVDNL PPD: € 6,90 Release: 12-01-2017 Productcode: Kijkwijzer: 4 7 432228 358398


Fi lm

The Sleepwalker Synopsis Twee halfzussen, twee schoonbroers, één locatie, het ouderlijke huis in Massachusetts. Andrew en Kaia zijn gelukkig getrouwd en Christine en Ira zoekende maar ook in blijde verwachting. Wanneer de onstabiele Christine spoorloos verdwijnt, blijkt al snel dat de zussen een geheim delen. The Sleepwalker is een ingenieuze en angstaanjagende thriller die op het Sundance Filmfestival een nominatie voor de Grote Juryprijs ontving.

USP’s • Genomineerd op Sundance Film Festival en Seattle Film Festival.

“Meesterlijk, suggestief en angstaanjagend“ - The Playlist

• Makers van Dogville. • Met Brady Corbet van oa 24, Melancholia en Funny Games.

Vergelijkbare titels:

Cast: Gitte Witt, Christopher Abbott Stephanie Ellis, Brady Corbet Regisseur: Mona Fastvold Speelduur: 91 minuten Genre: Drama

Configuratie: DVDNL PPD: € 6,75 Release: 31-01-2017 Productcode: 1736078 Kijkwijzer: 4 9 789461 874627


Fi lm

Le Confessioni Synopsis Tijdens een staatstop in het kader van armoedebestrijding gaat Daniel Roché (Daniel Auteuil), voorzitter van de top, te biecht bij een monnik (Toni Servillo). De dag na hun ontmoeting wordt Roché dood teruggevonden. Gehouden tot het biechtgeheim, en ondanks de druk van bovenaf, weigert de monnik te onthullen wat Roché hem opbiechtte. Roberto Andò (Viva la Libertà) is terug met een verbluffende cast waaronder, naast Servillo et Auteuil, ook Lambert Wilson, Marie-José Croze, Connie Nielsen en... Johan Heldenbergh.

USP’s • Winnaar: Italian National Syndicate of Film Journalists. • Met Toni Servillo (Hoofdrolspeler in La Grande Bellezza). • Satire op de Financiele wereld.

Vergelijkbare titels:

Cast: Toni Servillo, Daniel Auteuil, Pierfrancesco Favino, Moritz Bleibtreu Regisseur: Roberto Andò Speelduur: 97 minuten Genre: Drama

Configuratie: DVDNL PPD: € 10,00 Release: 10-01-2017 Productcode: 1785898 Kijkwijzer: 3 5 425037 940610


Fi lm

Je Suis a Toi Synopsis Lucas is een jonge Argentijnse escortboy die Buenos Aires verlaten heeft om in België te komen werken als bakkersleerling. Zijn baas Henry is verliefd op hem en droomt ervan Lucas uit de prostitutie te redden. Maar Lucas heeft een oogje op Audrey, de verkoopster, die echter de boot afhoudt.

USP’s • Verschillende film festivals wereldwijd genomineerd en gewonnen. • Van de producent van Raw. • Erg hoog gewaardeerde film binnen G&L kringen.

Vergelijkbare titels:

Cast: Nahuel Pérez Biscayart, Monia Chokri, Jean-Michel Balthazar Regisseur: David Lambert Speelduur: 102 minuten Genre: Drama

Configuratie: DVDNL PPD: € 9,80 Release: 31-01-2017 Productcode: 1701965 Kijkwijzer: 5 425037 940115


Fi lm

My Mistress Synopsis Wat start als een onschuldige spel en romance tussen een gevoelige romanticus Charlie (Harrison Gilbertson) en een Parijse bondage queen Maggie (Emmanuelle Béart), draait al snel uit op een gevaarlijk spel van liefde en intriges.

USP’s • Met Emmanuelle Beart van o.a. Mission Impossible, 8 femmes, vinyan. • Van de makers van Superman Returns, Knowing, Unbroken.

“My Mistress is a good film, beautiful to look at and filled with the promise of a fine filmmaker“ - Lisa Thatcher, The Essential

• Officiele selectie melbourne international film festival.

Vergelijkbare titels:

Cast: Emmanuelle Béart, Harrison Gilbertson, Rachael Blake Regisseur: Stephen Lance Speelduur: 104 minuten Genre: Drama / Romantiek

Configuratie: DVDNL PPD: € 6,75 Release: 31-01-2017 Productcode: 1736074 Kijkwijzer: 4 9 789461 874634


Fi lm

The Turning Synopsis Zeventien Australische regisseurs adapteren elk een kortverhaal uit de gelijknamige verzamelbundel van bekroond auteur Tim Winton. Het resultaat is een caleidoscoop van in elkaar verweven hoofdstukken over een tijdspanne van 30 jaar, elk in een eigen kenmerkende filmstijl. Met topacteurs als Cate Blanchett, Hugo Weaving, Rose Byrne en Miranda Otto levert ‘The Turning’ een indringend portret af van de ruwe, maar prachtige ziel van Australië.

USP’s • 16 unieke korte films met als thema: “de invloed van het verleden op het heden”. • Vele nominaties en tevens vele gewonnen prijzen op o.a. Australian Film Institute, Asian film critics awards. • Bekende cast met o.a. Rose Byrne, Miranda Otto, Cate Blamchet Hugo Weaving.

Cast: Cate Blanchett, Hugo Weaving, Miranda Otto, Rose Byrne Regisseur: Speelduur: 107 minuten Genre: Drama

Configuratie: DVDNL PPD: € 6,75 Release: 31-01-2017 Productcode: 1704054 Kijkwijzer: 9 789461 874795


oc um

D

s

ire

ta

en


ai re s en t oc um D

Renaissance - Ontketende Kunst Synopsis De BBC-serie RENAISSANCE is een uitgave in de reeks Reizen door de Kunstgeschiedenis. Geen enkele periode in de kunstgeschiedenis bracht zo’n waterval aan creativiteit met zich mee als de renaissance. De renaissance gaf ons de plafondschilderingen in de Sixtijnse kapel, Botticelli’s Venus en de Mona Lisa. Velen kennen de renaissance als een gouden periode waarin Italië eigenhandig de kunst opnieuw uitvond... maar klopt dat beeld? Ligt de basis voor deze kunstperiode wel in Italië? Of wellicht veel noordelijker: in Vlaanderen en Duitsland? En wat waren de drijfveren achter de renaissance kunst? In deze vierdelige BBC-serie laat kunstexpert Waldemar Januszczak zien waarom het doorprikken van een aantal mythes helpt in de beeldvorming van de renaissance; een cruciale periode in de Westerse beschaving. In de serie komen de kunstenaars uit de Lage Landen Jan van Eyck en Jheronimus Bosch uitgebreid aan bod.

USP’s • Veel aandacht voor o.a. Jeroen Bosch. Jeroen Bosch is hot: www.bosch500.nl/nl/agenda • Renaissance is heel belangrijke periode in de Europese geschiedenis. • Schitterende serie zoals alleen BBC die maakt.

Vergelijkbare titels:

Schrijver & Regisseur: Waldemar Januszczak Executive Producer: Peter Grimsdale Producer: Lidia Ciszewska Speelduur: 236 minuten Genre: Documentaire

Configuratie: DVDNL PPD: € 13,00 Release: 22-11-2016 Productcode: 1750131 Kijkwijzer: 1 8 717306 273657


xe n

Bo


n xe Bo

Ennio Morricone Collection Synopsis Ennio Morricone (Rome, 10 november 1928) is een geniale Italiaanse componist, orkestrator, dirigent en voormalig trompettist die vooral bekend is van zijn uitzonderlijk mooie filmmuziek. De maestro componeerde en orkestreerde de muziek voor meer dan 500 films en TV series. Hij is dan ook de best verkopende Europese film componist aller tijden. Daarnaast componeerde hij ook nog een honderdtal popsongs, een 150 tal klassieke composities, waaronder een opera, een tiental vioolconcerto’s en kamermuziek. Wereldwijd werden meer dan 70 miljoen platen van hem verkocht en zijn Ennio Morricone 60 tour werd reeds door meer dan 350.000 enthousiaste fans live bekeken en beluisterd. Zijn muziek heeft een hele reeks populaire artiesten beïnvloed zoals o.a. Jay-Z, David Guetta, Dire Straits, Radiohead, Metallica en vele anderen. Ennio Morricone wordt niet voor niets de “Mozart van de filmmuziek “genoemd. In deze verzameling hebben we een overzicht van zijn bekende filmmuziek op 3 CD’s en 7 films op DVD samen gebracht die bepalend zijn geweest voor zijn carrière. Deze collectie geeft slechts een glimp van zijn enorme oeuvre en legt de focus op de composities waarmee hij wereldberoemd is geworden. We wensen u veel plezier met het bekijken van de films en het beluisteren van zijn schitterende muziek!

USP’s • Voor het eerst zijn schitterende muziek in combinatie met een selectie van filmklassiekers in een schitterende verzamelbox. • Meer dan 10 uur aan film en muziek plezier. • Voor de echte fan met een gelimiteerde uitstraling.

Cast: Regisseur: Speelduur: meer dan 10 uur Genre: Drama

Configuratie: DVDNL PPD: € 68,00 Release: 05-01-2017 Productcode: 1736251 Kijkwijzer: 4 8 718868 821416


n xe Bo

Inhoud Ennio Morricone Collection

The Mission

Once Upon a Time in the West

The Untouchables For a Few Dollars More

The Good The Bad and The Ugly

Malena

Cinema Paradiso

Ennio Morricone The Platinum Collection (3CD)


n xe Bo

Action Synopsis • Extraction • Enemies Closer • Bus 657 • Pound of Flesh • Everly • Tokarev • Sin City 2 • A Good Man • Sabotage • Machete Kills

Deze box bevat o.a.:

Action Hero Box Cast: Regisseur: Speelduur: meer dan 16 uur Genre: Aktie

Configuratie: DVDNL PPD: € 16,00 Release: 24-11-2016 Productcode: 1749829 Kijkwijzer: 4 4 013549 084444

Productpresentatie januari 2017 - Belgie  

Een overzicht van alle Home Entertainment titels van januari 2017.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you