Page 1

# Maj/juni 2013

Åbent søndag 2. juni 10.00-17.00

Svedige sommernyheder

Lækkert træningsgear, der gør en forskel Se mere på side 8

HUDLØS ÆRLIG BIKINI-SNAK Se mere på side 6

Å b n i n g s t i d e r : Ma n

dag

19 . 0 0 · Lø rd -f r e d a g : 9 . 3 0 -

.0 0 · 1 . sø ag: 9 . 3 0 -17

n

n e d en dag i må

17.0 0 : 10 . 0 0 -

En større oplevelse


Velkommen i Kolding Storcenter Der findes et hav af fede apps, der gør det sjovere at træne og holde styr på resultaterne. Og der kommer hele tiden flere til. Her kan du se et lille udvalg af de nyeste apps, der har mest at tilbyde lige nu.

Strava Strava er en app, du kan bruge til eksempelvis cykling eller løb. Den fungerer på samme måde som Endomondo, hvor du kan se rute, hastighed og distance. Men en sjov og effektiv detalje er, at du med Strava kan se andre brugeres hastigheder på udvalgte strækninger og dermed bruge den til at presse dig selv lidt. Pludselig bliver internaltræningen en del sjovere. Den er gratis og den virker - du kan selv prøve.

Pocket Yoga Hvordan er det nu, man laver ”hunden” og alle de andre yogaøvelser? Pocket Yoga giver dig svaret med udførlige beskrivelser af de enkelte yogaserier, positurer og øvelser. Den logger tilmed alle dine træninger, så du kan følge dine fremskridt. Det er motiverende for både krop og sind. Pocket Yoga fås til iOS og android til både smartphone og tablet og koster 19 kr.

Nike Training Club Training Club er det seneste digitale skud fitness fra Nike. Du sætter selv dit niveau og målsætning og vælger mellem 150 forskellige øvelser. Herefter tager din nye ’personlige træner’ over, og guider dig igennem dagens program. Er du rigtig flittig, kan du avancere og få adgang til undervisning fra Nike-stjerner som Serena Williams. Den er gratis og fås til både android og iOS.

Få et kig bag kulissen

Pssst! Der findes flere apps, der gør det muligt at fokusere på et udvalgt område af din krop. Prøv f.eks. Daily Workout eller Fitness Buddy.

Vil du se, hvordan det foregik, da vi skød fotos til dette magasin? Så scan koden her.

Top: 129,- Bilka Shorts: 500,- Samsøe Samsøe Halskæde: 129,- Glitter Høretelefoner: 399,95 FONA Sportsur: 850,- SPORT 24 Golfhandske: 130,- SPORT 24


FREDAG 31. MAJ KL. 15.00 - 18.00 OG • LØRDAG 1. JUNI KL. 11.00 - 14.00 PÅ BIOGRAFTORVET

Er du den nye realitystjerne?

- så venter der dig mange fede oplevelser og en splinterny bil

Fristelsernes Hus er lige et sted for dig, hvis du kan sige ja til følgende Jeg er fyldt 18 år Jeg er klar til at bo i Kolding Storcenter i 20 dage fra 6.-25. september Jeg har fingeren på pulsen, er vild med mode og har stor interesse for styling, trends og gadgets Jeg elsker udfordringer og konkurrencer Jeg er klar til at ringe, tweete, chatte, maile og bruge hele mit netværk på den mobil og tablet, jeg får stillet til rådighed under konkurrencen Jeg er frisk på at samle likes og points igennem en række sjove konkurrencer og modediscipliner Jeg har udholdenhed og styrke Jeg er indstillet på, at det bliver både sjovt, hårdt og fængslende… Er du med endnu? Så mød op til åben casting i Kolding Storcenter fredag den 31. maj fra kl. 15-18 eller lørdag den 1. juni kl. 11-14. Her står et professionelt team af castere klar til at tage imod dig. Følg med på Facebook og på koldingstorcenter.dk/det-sker

Kalender for maj/juni SØNDAG 2. JUNI KL. 12.00 - 14.00 PÅ STORE TORV

Hvad er dit talent? Det populære pigeblad Olivia inviterer alle piger mellem 7-14 år til at komme og vise deres helt særlige talent. Der er flotte præmier på højkant til de otte piger, der kommer på scenen. Og til alle andre er der garanti for god underholdning og en lille gave. Desuden skriver den tidligere X-factor stjerne Eline Lund autografer, giver smagsprøver på sit talent og deler sine gode råd om rampelys og stjernestøv. Fortæl Olivia hvad dit talent er, og send det til: talent@olivianet.dk. Husk at skrive ‘Talent 2013’ i emnefeltet. Du hører fra os, hvis du bliver udvalgt til at skulle på scenen. læs mere på: www.olivianet.dk

FREDAG 21. JUNI KL. 12.00 - 19.00 PÅ STORE TORV

Du skal være mellem 13-26 år, men ellers er der ingen krav, når Danmarks største skønhedskonkurrence Miss Queen of Scandinavia afholder casting. Målet er at finde landets uopdagede skønheder, som kunne være dig? Til castingen får du lagt en professionel makeup og får taget en serie fotos, som du efterfølgende modtager med posten. Du får også en lækker goodie bag med skønhedsprodukter til en værdi af min. 300 kr. Kommer du igennem til det store finaleshow, kan du se frem til et top professionelt photoshoot, instruktion i hvordan du indtager catwalken og mange timers oplevelser med professionelle folk fra modeverdenen. Ved finaleshowet udvælges fem piger, som skal repræsentere Danmark ved en række internationale konkurrencer. Og så begynder eventyret for alvor… Se hvordan du tilmelder dig på www.queenofscandinavia.dk


Coretræning er en betegnelse for intens træning af stabiliseringsmusklerne. Disse cirka 30 muskler ligger dybt i centret af din krop og forbinder dine ben med hofter, ryg og brystkasse. Stabiliseringsmusklerne er derfor afgørende for en solid og koordineret bevægelse af

dine arme og ben. Hvis du laver øvelserne som en fast del af din øvrige træning, for eksempel to gange om ugen, vil du forbedre din balance og minimere risikoen for skader. Core træning er med andre ord kernen i en stærk, sund og fit krop, som kan yde mere.

Pssst!

løb lidt lettere

Planken Læg dig på underarme og tåspidser, mens du spænder i coreområdet (lænd og mave) og løfter resten af kroppen fra gulvet. Hold positionen i 30-40 sekunder. Hold en pause og gentag 1-2 gange.

Sideplanken Hvil kroppen på den højre underarm og siden af højre fod. Hold venstre arm op i luften eller ned langs siden. Løft og spænd i core-området og hold positionen i 45 sekunder. Er det for hårdt, kan du i stedet hæve og sænke hoften fra gulvet. Skift side, så du hviler på venstre underarm, og gentag.

Adidas’ nye sko på løbestien hedder Boost, og navnet er velvalgt. Skoen giver løbere et hidtil uset skub fremad takket være en rekordhøj returnering af energi, når små bobler i sålen blive presset sammen og udvider sig igen. Flere eksperter mener ligefrem, at skoene er intet mindre end en revolution.

Pssst! Jernhesten version 2.0

TREK cykel: 24.999- Design Cykler Detaljerne er bestemt ikke ligegyldige, når man taler cykler. Det er derfor med stolthed Trek lancerer denne drøm af en herreracer, hvor der virkelig er tænkt over tingene. Trek Madone 5.2 har aerodynamiske KVF-rør med skjulte kabler og integreret forbremse, der er med til at mindske luftmodstanden på landevejene. Der er kælet for komforten hele vejen fra gear til gaffel og det kan du mærke, så snart du sætter dig op.

Livretter på tallerkenen Aarstidernes Nye Livretter: 99,95 Bog & Ide

Alle mand til cyklerne

Boost dit løb

Du kender sikkert den danske succesvirksomhed Aarstiderne, der i over 14 år har leveret friske fødevarer direkte til danskernes hoveddør. Holdet bag virksomheden har udgivet bogen ”Aarstidernes nye livretter” med hjælp fra kokkene Pernille Skjødt, Umahro Cadogan og Carsten Kyster. Det er blevet til 336 sider med træfsikre opskrifter på, hvordan du laver sunde og lækre livretter til store og små året rundt. Det meste er rigtig sundt, men der er også et par frækkerter imellem.


Running Hits: 169,95 FONA

Med på beatet

miCoach: 600,- SPORT 24

Party

Sneakers + suit = succes

på løbeturen

Gi’ dit business-outfit kulør og kant med sommerens nyheder til fødderne.

Bertoni

Hvis du endnu ikke har oplevet forskellen på at træne med og uden musik er det med at komme i gang. Musik gør en forskel, og særligt hvis den passer til dit løbetempo. Du kan selv rende ud og prøve.

– smag lige på det! Sandwich- og smoothiebaren MUUMS i Kolding Storcenter gi’r her et bud på en sundere version af hummus. Hummus har et højt indhold af proteiner og smager skønt. Du kan bruge hummus som tilbehør til kød eller som et alternativ for eksempel i en hjemmelavet burger. I denne opskrift er olien erstattet af lime og bredbladet persille, der gør resultatet grønt og ekstra indbydende.

Hummus a la MUUMS Du skal bruge: 200 g kikærter 1 bundt bredbladet persille 2 limefrugter 1 skalotteløg 3 fed hvidløg 1 tsk. tahin med top 1-2 tsk. groft salt Friskkværnet sort peber.

Sådan gør du Det tager lidt tid at lave hummus, men det er let og det er arbejdet værd. Først skal kikærterne ligge i blød i rigeligt vand natten over eller ca. 10 timer. Hæld derefter vandet fra og kog kikærterne i en time i frisk vand. Hæld kogevandet fra og køl massen ned. Pil nu løg og hvidløg og læg dem til side. Skær skrællen af limefrugterne og skær med en skarp kniv fileter ud, så du så vidt muligt undgår at få det hvide med. Skyl derefter persillen rigtig godt, skær de tykke stilke fra og smid det i en foodprocessor. Blend persillen først, og tilsæt så skalotteløg, hvidløg og limefileter. Når det er blevet til en grøn smoothie, tilsætter du kikærterne, og blender din hummus. Kan du lide den lidt grov, så blend ikke for længe. Til sidst smager du til med tahin, groft salt og friskkværnet sort peber. Muums.

Kom i form fra sofaen Den er god nok. Med Adidas miCoach Speedcell kan du fra din mac, PC, iPhone eller iPad få overblik over, hvor du skal forbedre dig for at nå dine mål på løbestien eller fodboldbanen. Med den lille chip i sålen på dine sko får du tørre tal på din træning. Du kan se din maksimale hastighed, distance, antal sprints, samlede træningstid samt et kort over dine bevægelsesmønstre. miCoach Speedcell er udviklet til Adidas F50, adiPure og adiZero. Tip: Hent også den gratis app miCoach, så du kan analysere og dele dine resultater eller udfordre din løbemakker til en dyst.

5 2 3

6

1 4

La’ løbejakken være din gulerod Vejret er ingen undskyldning længere, men dine ben vil stadig ikke rigtig af sted. Hvad gør du? Én mulighed er at finde noget at løbe efter. Måske kan en lille belønning fra dig til dig, når du har løbet dine første fem kilometer uden pause være en gulerod? Her er et par fristende forslag. Løbejakke kvinde: 249,- Bilka

Løbejakke herre: 599,- Bilka

Forside: Top: 79,95 Pieces 1. Ur: 299,95 ICHI 2. Ur: 199,- Stadium 3. Ur: 149.- Stadium 4. Ur: 850,- SPORT 24 5. Ur: 299,- Pilgrim 6. Balancebånd: 150,- SPORT 24 Svømmebrille: 100,- SPORT 24 Halskæde: 179,- Glitter Øreringe: 79,90 Glitter

6

1 3 1 4


Hudløs ærlig bikini-snak Det er de færreste, der kan tage en tilfældig bikini fra en bøjle i butikken og ramme plet. Derfor giver vi her en håndfuld gode råd til dit valg af bikini, så du kan gå sommeren i møde fra din bedste side. Til den store barm … så vælg en overdel, der passer. Mange vælger en top, der er en smule for lille, men det får barmen til at se endnu større ud. Vælg en passende størrelse med god støtte og relativt brede stroppe. Kombiner en mørk overdel med en spraglet underdel eller en underdel med detaljer, der flytter fokus nedad. Trusserne skal ikke være for små, da barmen vil se endnu større ud. Til den lille barm … så gå efter små toppe, f.eks. trekantstoppe. Tynde stropper og let vatterede skåle vil klæde de fleste bedst. Pas endelig på med for meget kunstig fylde, da det vil se unaturligt ud og desuden formodentlig er unødvendig, da dine bryster sikkert bærer sig selv fint. Ønsker du, at din barn skal fremstå større, kan du bruge toppe med draperinger, flæser eller fald. Til den fyldige bagdel … så gå efter en underdel, der ikke sidder for stramt. Så undgår du nemlig, at dine to baller bliver til fire og dermed tiltrækker ekstra meget opmærksomhed. Vælg en model af trusser, der skærer lige over ballen, da det vil få din numse til at synes mindre, end hvis den skærer under. Endelig kan du vælge en mørk underdel, da det nedtoner, og sætte den sammen med en spraglet top for at flytte fokus opad.

Pssst!

Tag striberne med på stranden

Har du korte ben … så bør du vælge en trusse, hvor skæringen sidder højt eller du kan binde en høj knude. Det vil få dine ben til at se længere ud. Har du lange ben … er du heldig. Det ser nu engang godt ud i en bikini. Du kan bære de fleste underdele, inklusiv hotpans.

BH: 299,- Triumph. Trusse: 199,- Triumph

BH: 500,- Change. Trusse: 300,- Change

BH: 150,- envii. Trusse: 150,- envii

BH: 200,- Change Trusse: 130,- Change Svømmebrille: 200,- SPORT 24 Halskæde: 179,- Glitter Kæde: 99,- Pilgrim Vedhæng: pr. stk. 199,- Pilgrim Pumps: 449,- Bianco Footwear


Putter: 799,- Stadium Skjorte: 1.100,- Kaufmann Hugo Boss Blazer: 3.000,- Kaufmann Chinos: 1.000,- Kaufmann Lommeklud: 99,- Kaufmann

Golfsæt: Putting mat: 349,- Stadium • Golfbolde: 79,- Stadium

Driver: 1.699,- Stadium Solbrille: 99,- Stadium Kjole: 450,- envii Fodboldstrømper: 120,- SPORT 24 Guard: 50,- SPORT 24 Stilet: 349,- Deichmann Armbånd: pr. stk. 79,90 Glitter Armbånd: pr. stk. 59,90 Glitter Armbånd: 99,90 Glitter


3

2

1

5

6

4

7

9

8

10

11

12

13

14

1. Vandflaske med filter: 99,95 Matas 2. Trusse: 50,- SPORT 24 3. Skateboard: 349,- Stadium 4. iPhoneholder: 200,- SPORT 24 5. Solbrille: 99,- Stadium 6. Tennisbold: 25,- SPORT 24 7. Shampoo: 200,- Weitling Coiffure 8. Deodorant: 149,- Beauty Team 9. Energy Gel: pr. stk. 14,- SPORT 24 10. Næseklemme: 60,- SPORT 24 11. Balancebånd: 150,- SPORT 24 12. Løbesko: 1.200,- SPORT 24 13. Bio-Sport: 445,- Matas 14. Sportstaske: 299,- Stadium

1

2

3

4

5

15

16 7

8

9

6 13

14

17

10

11

12

1. Jogger headlamp: 300,- SPORT 24 2. Sportsur: 199,- Stadium 3. Tee: 49,- Stadium 4.Strømpetape: pr. stk. 15,- SPORT 24 5. Score Counter: 39,- Stadium 6. iPhoneholder: 200,- SPORT 24 7. Energy Gel: 14,- SPORT 24 8. Shower Gel: 145,- Beauty Team 9. Solspray: 299,- Beauty Team 10. Hovedtelefoner: 499,FONA 11. Sneaker balls: 70,- SPORT 24 12. Proteinpulver: 133,50 Matas 13. Balancebånd: 150,- SPORT 24 14. Fodboldstrømpe: 60,- SPORT 24 15. Taske: 999,Friluftsland Brands 16. Fodboldstøvle: 1.000,- SPORT 24 17. Fodbold: 150,- SPORT 24


© STADIUM COMMUNICATIONS 2013. Med forbehold for trykfejl, for udsolgte varer samt evt. afvigelser i sortimentet.

Bikinidele fra

39,Etniske mønstre, klassiske striber, ensfarvede favoritter og flotte prints sætter tonen for sommerens smarteste bikinistil. Se og køb fra hele sortimentet i butikken eller på stadium.dk. Velkommen!

9


ørestikker /

ørestikker /

halskæde /

299,-

ring frit valg /

99,-

armbånd /

299,-

armbånd /

299,-

99,-

149,-

ur /

449,-

solbrille /

499,-

pilgrim.dk / Pilgrim / Kolding Storcenter, Skovvangen 42, 6000 Kolding

top 39995

KOLDING STORCENTER

GUL GADE

TLf. 75 50 00 65

zIzzI.DK

fACEbOOK.COm /zIzzI.DK

shorts 59995

top 29995


VI HAR HELT SIKKERT

OUTFITTET

TIL SOMMERENS FESTER

Grøn gade

2138 2178

VI HAR 1 ÅRS FØDSELSDAG. SPAR NU 20 % PÅ VIELSESRINGE Se mange flere på www.DinGuldsmedOnline.dk

20422/5 14 kt. Hvidguld, 0.020 ct TW/SI, 9.706,-

532/4 14 kt. Guld, 0.040 ct TW/SI, 6.220,-

20801/5 14 kt. Guld, 0.050 ct TW/SI, 9.169,-

20134/5,5 14 kt. Guld/Hvidguld/Guld, 0.060 ct TW/SI, 11.464,-

20412/5 14 kt. Rød-/Hvidguld, 0.020 ct TW/SI, 8.978,-

Lilla Gade Kolding Storcenter . Tlf. 7550 5658 www.bertoni.dk

Grøn gade

20074/4,5 14 kt. Guld, 0.150 ct TW/SI, 16.555,-

2138 2178 13


HUSK FAR`S DAG 5. JUNI! Kom ind til Vinspecialisten og find gaven til din far eller en anden du holder af! Kom og se det store udvalg af special øl, vin og gavekurve. Vi står på torvet ved indgang A med masser af gode tilbud

Let’s nail it! Ingen fest uden flotte negle. Lad Le’s Nail & Spa forkæle dine hænder og fødder. Du kan vælge lige præcis, hvor festligt det skal være. Sjovt og anderledes, eller helt klassisk med en fransk manicure. Vi står også klar til at gøre dine fødder sandalklare med en lækker pedicure. Du behøver ikke at bestille tid, bare kig ind!

Kæder skaber folk Sæt prikken over i’et med en fræk kæde. Brug den til at skabe lidt ramasjang sammen med en ensfarvet buksedragt eller gør festkjolen endnu festligere. Pink ser nu engang godt ud på sommerbrun hud. Halskæde 249,-

NIKE SHOPPEN

Træn smart Nike Air Max Fusion er en træningssko med unik støddæmpning. Den er fleksibel, åndbar og ekstremt dejlig at have på. Faktisk kan vi godt forstå, hvis du får lyst til at tage den på, også når du ikke er i træningscentret. Str. 37,5-42. Nike træningssko 750,-


KIG IND OG SE VORES STORE UDVALG I fede sportsbriller og sportssolbriller.

OAKLEY: Uden styrke fra 32,- kr. pr måned X 24 Med styrke fra 134,- kr. pr. måned X 24 0,- renter, 0,- gebyrer, 0,- udbetaling Samlet kreditomkostninger 0.Fast debitorrente 0,00% ÅOP 0,0%

KOLDING STORCENTER OPTIKJÆR STRØGGADEN . TLF. 75 50 47 41 WWW.PROFILOPTIK.DK

Følg os på facebook.

I en tid med kemisk peeling og kosmetisk kirurgi, har Rodial fanget naturens magt ved at skabe en række supereffektive hudplejeprodukter. Produkterne fra Rodial leverer målrettede behandlinger til helt specifikke hudproblemer fra rynker til alderspletter og fra cellulite til strækmærker. Kom ind i Matas og hør mere om denne spændende hudplejeserie....

Matas Kolding Storcenter Tlf. 75 50 96 10

15


Sæt igang! Et par lækre shorts og en fed polo t-shirt fra Lindbergh - så er du godt igang med sommeren. Kig ind og se Wagners store udvalg. Lindbergh polo t-shirt 300,-

Summer offer Nu 500,-

fars dag 20% på alle herre sko, gælder dog ikke i forvejen nedsatte varer.

Jabra EasyGo Er du på udkig efter dit første håndfrie headset, så er EasyGo det rigtige. 249,-


Str. 41-47.

499,Str. 28-35.

499,Str. 41-47.

599,Str. 28-35.

449,Str. 41-47.

599,-

TILMELD DIG PAW SKO KUNDEKLUB

Send SMS PAW til 1277

Ved tilmelding accepterer du, at PAW Sko m책 kontakte dig med nyheder, informationer og tilbud p책 SMS eller e-mail. Afmeld: send PAWSTOP til 1277. Det koster alm. SMS-takst.

StoreTorv Kolding Storcenter Tlf. 75 50 93 92

www.pawsko.dk

17


Nyhed! Oplev den nye Samsung Galaxy S4 i 3Butikken.

Stribet og stilet

Bikini

NU

Philosophy Blues Original står bag denne drøm af en kjole. Den er på én gang klassisk og moderne. De traditionelle sømandsstriber får nyt liv med rå lynlys i ryggen, smart og slankende taljebånd og fine små ærmer, der dækker skuldrene. Det er feminin elegance i en lækker og blød viskosekvalitet med stræk.

Før du ved af det, er vandet varmt nok. Er du helt klar? Skål B-D Sætpris 409,98 Sælges også stykvis.

Kjole 899,-

Musthave til

SOMMER Et par søde sandaler skal man da have. Her er et godt bud på en klassisk og feminin favorit i læderlook med lille metaldetalje. Sandaler 149,95


www.newyorker.dk

SOLBRILLER MED PERSONLIGHED

STØRSTE UDVALG Kolding Storcenter

Telefon 75 53 75 80

19


Samsung Galaxy S4 - En verden af uanede muligheder.

Sød sommerkjole, ganske enkelt VILA viser med denne stropkjole, at et enkelt design og et smukt materiale er alt, der skal til for at vinde kvindehjerter. Kjole 399,95

Et must for alle moderne kvinder, der ønsker at få mere ud af tilværelsen.

Gartnerinden & Lykkesmeden – Om at opdyrke livets muligheder og skabe sin egen lykke. Af Sif Orellana. Normalpris 349,95 Nu 279,95. Spar 70,-

Gå grafisk Diesel viser vejen med disse super cool jeans til de modige samt alle de, der bare vil nyde sommeren med fede farver. Diesel jeans 1399,-


VELKOMMEN

sol og sommer TILBUDDENE GÆLDER FRA DAGS DATO TIL OG MED DEN 9. JUNI

Bikini overdel m/fyld Str. XS-XL 199,95

POLO T-SHIRT + SHORTS

SÆTPRIS 400,-

Bikini tai Str.XS-XL 99,95

TIGHTS PR. STK. 130,-

TA’ 2 STK. 200,-

KOLDING STORCENTER

... til de inderste ønsker SKOVVANGEN · 6000 KOLDING · TLF. 72 34 90 47 · TØJEKSPERTEN.DK

Lilla Gade . 75 55 45 95 . www.fleur.dk

21


Gaver til FARSDAG ELEKTRONISK P-SKIVE PARK-N GO

Monteres nemt og hurtigt uden brug af ledninger. Uret stilles automatisk når bilen parkeres. Vejl. pris 549,95 95

BOSS Polo kr. 600,-

NU 499

IGRILL STEGETERMOMETER

WEBER RIB OG ROAST HOLDER

Trådløst. Styres fra en gratis applikation via smartphone eller tablet på afstand over 50 meter fra grillen. Iphone eller tablet medfølger ikke. Sort.

Vejl pris 235,95

NU 179,-

Vejl. pris 699,95

NU 599,WEBER GRILL TILBEHØR Kyllingholder eller pizzasten

Vejl. pris 329,95 95

NU 249

Gaver til STUDENTEN

DANNEBROG FLAG 40 CM Vejl. pris 249,95

HOPTIMIST STUDENT Fåes i blå og rød. Stor Lille

NU 119,-

24995 17995

Kolding Storcenter . Ved Grøn og Gul indgang Tlf. 75 50 95 88 . www.inspiration.dk

WWW.KAUFMANN.DK Kolding Storcenter · Tlf. 75 50 25 13


Fars dag Polo pique TA’ 2 FOR

400,-

Polo pique TA’ 2 FOR

Polo pigue pr. stk 299,50 Denim knickers 399,50

350,Skjorter TA’ 2 FOR

500,-

Polo pique, 5 farver pr. stk 199,95 - Ta’ 2 for 350,Shorts, blå - sand - mørk rød 299,50

www.nielsens.dk

Skjorte pr. stk 299,50 Denim knickers 399,50

Kolding Storcenter. Tlf. 63 10 99 43 23


Ta’ mig med på rejsen! Transportbure fra ATLAS er praktiske og fås til både fly og bil. Slagfast plast, meget rengøringsvenlige og har dobbelte bunde. ATLAS 10 op til 5 kg.

ATLAS 30 op til 12 kg.

ATLAS 40 op til 12 kg.

Før 12995

Før 24995

Før 69900

NU 99

NU 199

95

95

Tilbuddene er gældende til d. 15. juni 2013

NU 55900

BLØD TRANSPORTKASSE

Størrelse S 339,95 M 379,95 L 439,95 XL 499,95 XXL 579,95 XXXL 649,95 XXXXL 799,95 Husk vand til hunden i varmen! Transportabel drikkedunk 60 ,-

Godkendt til flytransport

DOGCOOLER Et beslag, der let monteres i bilens bagklap, som dermed kan stå åben, når bilen er låst. Din hund eller kat kan sidde trygt i bilen og få rigeligt med frisk luft. Anerkendt af flere forsikringsselskaber. • Hurtig montering - uden brug af værktøj • Passer til alle bilmodeller

NU 14995

ATLAS CAR - vælg mellem 3 størrelser: ATLAS Car Mini op til 10 kg. 72 x 41 x 51 cm Passer til helt små biler.

Før 69800

NU 55800

ATLAS Car 80 op til 20 kg. 82 x 51 x 61 cm

Før 89800

NU 69900

Der er lige nu 20% på de viste varer

Orange Gade Kolding Storcenter 6000 Kolding Tlf. 7550 7816

ATLAS Car 100 op til 40 kg. 100 X 60 X 66 cm

Før 1.19800

NU 94800

www.tufra.dk www.bonniedyrecenter.dk

Find os på facebook.

NYHED! BÅDE STEL OG KONTAKTLINSER Lige nu får du din alder i rabat på både kontaktlinser og masse af lækre kvalitetsstel. Naturligvis inkl. alle de Synoptiske brille- og kontaktlinse- fordele. Så kik ind i din lokale Synoptik og start med en Certificeret Synsprøve.

Gælder massevis af stel v/ køb af glas eller kontaktlinseabonnement frem til d. 24.08.2013. Rabatten på kontaktlinseabo. gives til d. 31.12.13 og kan benyttes af alle som ikke har haft Synoptik kontaktlinseabo. indenfor de sidste tre mdr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.

Synoptik Kolding Storcenter Tlf. 75 50 26 79


I bølgen blå

Jeans skal der til

Lækker bikini med bindebånd i nakken. Klassisk snit, klassisk mønster, klassisk pris. Bikinisæt 498,Sælges også stykvis.

Den danske sommer er lunefuld, det er ingen hemmelighed. Brug et par lækre jeans sammen med en tynd skjorte på en lun dag eller ved bålet en kølig aften. Lad os hjælpe dig med at finde dine nye sommerjeans, så du får dem, der passer dig perfekt. Only jeans 499,95

Få 3, betal for 2

Solsikker

Bliv klar til at møde sommerens stråler uden rødmen og ubehag. Apotekets sollotion findes i forskellige varianter, så du kan finde den, der passer til din hudtype og dit behov. Apotekets lotion faktor 30 129,95

Længe leve

LÆDER Med sandaler i ægte skind er det svært at gå galt i byen. De her er tilmed sat ned til halv pris. Kan du høre, de kalder på dig? Sandal før 449,Nu 224,-


DER ER ALTID EN GRUND TIL AT GÅ I FONA

3D

SMART-TV

B

Energiklasse

3X

HDMI

93 watt

DVB-T2/C MPEG4

600 Hz SFD

PVR

136

kWh/år

2.999

STAERK PRIS LG 42" 3D PLASMA-TV

42PM470T. Smart-TV med 3D i HD opløsning.

Oplev social networking på tv med integreret WiFi, webbrowser og Skypeready. Optag tv på USB eller harddisk.

ZAP

& VIND

LÆS MERE

PÅ FONA.dk

699 STAERK PRIS SAMSUNG BLU-RAY-AFSPILLER

BDF5500. Afspiller Blu-ray og dvd.

Tilbuddene gælder t.o.m. 9/6, så længe lager haves. Der tages forbehold for ikke fremkomne varer, udsolgte varer, prisændringer og trykfejl./21080

42"

Super lækker tyndstegsfilét med bagt kartoffel, hjemmelavet kryddersmør, sauce bearnaise & fri salatbar.

kr. 128,Mandag - onsdag

17.00 - 18.30

Torsdag - fredag

17.00 - 19.30

Se film direkte fra et USB-stik eller stream fra Netflix.

TJEK OGSÅ FONA.DK KOLDING STORCENTER · TLF. 7550 6661

Frede’s Café . Grøn Gade


Lad legen begynde Giver skygge i haven på en varm sommerdag, fred for forældrene og mange timers underholdning. Teltet med tilhørende måtte er let at flytte og svært ikke at blive glad for, når man er et legebarn. Smølfetelt med legemåtte. Før 299,95. Nu 249,95

ME TOO

Når du køber et MEE TOO produkt går 3 kroner til Red Barnets arbejde for at skabe trygge rammer for alle børn- uanset hvor i verden de vokser op. ME TOO kjole 199,95

Send en kølig vind mod din hede kind – og spred samtidig kærlighedsbud­skabet til dine nærmeste. Vifte 10 kroner.


F.eks. Houston sæt med 6 Ventura stole Granitbord med stel i rustfrit stål. Med 6 stole i sort Viro polyrattan med justerbar ryg. Bord 100 x 210 cm. Vor normalpris 17999,-

12599.-

SPAR 5400.-

KAN KUN KØBES VIA TABLET I BUTIK ELLER VIA BILKA.DK

F.eks. Lissabon sæt med 4 stole Bord med stel i metal og glasbordplade. Med 4 stole i sort polyrattan og stel i metal. Stole er inkl. hynder. Bord 100 x 170 cm. Vor normalpris 5999,-

2999.-

SPAR 3000.

R 3E SPAA LLE HAV PÅ

A D S R O T R E GÆLD

G,

UDS

F.eks. Svaneke sæt med 4 stole Moderne sæt bestående af et bord med plade i nonwood og stel i hvidlakeret aluminium. 4 stole i de samme materialer. Bord Ø 110 cm. Vor normalpris 5999,-

3599.-

Pris er ekskl. hynder, dog undtagen Lissabon og Samoa.

SPAR 2400.-

Aintwood - Nonwood er et kunstmateriale, der besidder træets udtryk, men samtidig tåler det danske vejr. Materialet rengøres let med vand og sæbe.

ÅBENT TORSDAG-LØRDAG 8-22


EM

F R E DA G

O G L Ø R DA G

B

Loungesæt bestående af 4 moduler; 3 siddemoduler og 1 bord med glasplade. Loungesættet har ben i rustfrit stål og er lavet i grå/nistret polyrattan. Inkl. hynder. Bord: 80 x 80 cm. Hjørnemodul: 140 x 80 cm. Midtermodul: 80 x 80 cm. Vor normalpris 11999,-

ilka.d

k

0% 30Ø-B5 LER*

F.eks. Samoa loungesæt

8399.-

SPAR 3600.

G L A S st, lav pris varer med fa rer * Gælder ikke kedsfø rte va ar m de re alle * Gælder ikke

F.eks. Chicago sæt med 6 Idaho stole Udtræksbord i grå aintwood med sort alustel. 6 stabelstole i de samme materialer. Bord: 100 x 206/275 cm. Vor normalpris 8999,-

6299.-

SPAR 2700.-

F.eks. Vienne sæt med 6 London stole Bord med stel i galvaniseret stål og bordplade i granit. Med 6 stabelstole i sort polyrattan. Bord: 100 x 205 cm. Vor normalpris 7499,-

4499.-

UGE22

SPAR 3000.-

Tilbuddene gælder fra torsdag d. 30. maj til og med lørdag d. 1. juni, så længe lager haves. Forbehold for trykfejl.


STORE OPLEVELSER I BIOCENTER

VISES I BIOCENTER NU

PREMIERE 30. MAJ

PREMIERE 13. JUNI

PREMIERE 20. JUNI

PREMIERE 4. JULI

PREMIERE 11. JULI

GIRLS NIGHT OUT ONSDAG 5. JUNI KL. 18.15 (filmstart kl. 19.00) Biffen er sommerklar med forfriskende drikke, lækkerier til ganen og romantisk snigpremiere på det store lærred. Og du kan godt glæde dig!

SOMMER I BIOCENTER

Fra mandag 24. juni begynder forestillingerne hver dag kl. 11.30

Kolding Storcenter · biocenter.dk · tlf. 70 13 12 11


Ny smag hver dag!

Caramba! Nachos med kylling!

Kom ind til Subway og find din nye favorit sandwich. Sub of the day, er en ny lækker smagsvariant hverdag til kun 29,-

Nyd vores super sprøde nachos med saftig kylling, salsa og guacamole for kun kr. 59 - du sparer kr. 30!

NYHED fra Muums Manwich. Med pulledpork, ost, hjemmelavet BBQ sauce og råsyltede agurker & Muums jordbærmilkshake med banan og vanilje yoghurt.


Shorts: 400,- Samsøe Samsøe Solbrille: 199,95 ICHI Sneaker: 800,- Samsøe Samsøe Sneaker: 1.000,- Samsøe Samsøe Forbehold for trykfejl og udsolgte varer. Maj/juni 2013

Top: 230,- envii Top: 359,95 Selected Shorts: 359,95 Selected Halskæde: 129,- Glitter Solskærm: 99,- Stadium Longboard: 599,- Stadium

Specialbutikkerne: Mandag-fredag Lørdag 1. søndag i måneden 5. juni (Grundlovsdag)

9.30 - 19.00 9.30 - 17.00 10.00 - 17.00 LUKKET

Bilka: Åbent alle dage 5. juni (Grundlovsdag)

8.00 - 22.00 LUKKET

Havecentret: 5. juni (Grundlovsdag)

8.00 - 16.00

Top: 99,95 Selected Bukser: 249,- Pieces Svømmebrille: 200,- SPORT 24 Halskæde: 79,90 Glitter Solbrille: 199,95 ICHI

Kolding Storcenter Skovvangen 42 6000 Kolding Tlf.: 75 50 96 06 info@koldingstorcenter.dk www.koldingstorcenter.dk facebook.com/koldingstorcenter

En større oplevelse


SPOT Magasin - Maj 2013  

Kolding Storcenter er Jylland største indkøbscenter med over 120 specialbutikker, Bilka og Biocenter under et tag. Omkring Storcentret finde...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you