Page 7

Dumbo Premiere 29. mars En ung elefant som har så store ører at han kan bruke de til å fly, hjelper til å redde et konkurstruet sirkus, men når sirkuset planlegger et nytt eventyr, finner Dumbo og vennene hans ut mørke hemmeligheter under den skinnende overflaten. Kvalitetsfilm: Kamel På en liten øy lengst nord i Norge bor søskenparet Svalin (12) og Torarin (9). De har flyttet fra Storbyen sammen med foreldrene sine, og ønsker å leve tett på naturen, havet - og dyrene. Søsknene ønsker seg en hest, men får i stedet to mongolske kameler. Passer for hele familien Lørdag 30. mars kl. 12.00 Bill. 80/100,Aladdin Premiere 24. mai En ny liveaction inspilling av Disney filmen med sammen navn fra 1992.

Kjæledyrenes hemmelige liv 2 Premiere 21. juni Møt herlige Max og de andre kjæledyrvennene igjen idet de finner på nye, morsomme sprell mens eierne deres ikke er hjemme.

Kinobursdag

Velg en film fra programmet og ta med hele eller deler av klassen på kinobursdag. Dette er en enkel og morsom måte å feire barnebursdag på – både for barna og de voksne. Gå inn på våre nettsider for mer informasjon.

Motta nyheter om filmer, tilbud og arrangementer. Meld deg på ved å sende en e-post til post@kolben.no

BARN I KOLBEN 7

Profile for Lena Sunnby

Barn i kolben våren 2019  

Her kan du lese om alle arrangementene vi har for barn i kolben denne våren.

Barn i kolben våren 2019  

Her kan du lese om alle arrangementene vi har for barn i kolben denne våren.

Advertisement