Page 1

6 1 20


LEGENDA Uitneembare accu geïntegreerd in de achterdrager.

MOTORPOSITIE Motor in het achterwiel. Het aantal Nm geeft de koppel van de motor weer.

C

COMFORT Comfortabele fietshouding.

A

MOTORPOSITIE Motor in het midden. Het aantal Nm geeft de koppel van de motor weer. ACTIVE Actieve fietshouding.

S

SPORTIVE Sportieve fietshouding.

ACCU SPECIFICATIES Het aantal Ampère-uur (Ah) wordt vermenigvuldigd met de Spanning in Volt (V) tot het aantal Watt-uur (Wh) dat de accu aan energie kan leveren. DAGLICHTFUNCTIE Extra LED’s zorgen ervoor dat u overdag goed zichtbaar bent in het verkeer. ’s Avonds biedt een krachtige LED u optimaal zicht. Indien de batterij leeg is, voorziet de motor of de naafdynamo in de stroomvoorziening, zodat u nooit zonder licht onderweg bent. AUTOMATIC RECHARGE TECHNOLOGY De accu wordt opgeladen wanneer er geen kracht op de pedalen van de fiets wordt uitgeoefend, zoals bijvoorbeeld bij het heuvel af rijden, tijdens het remmen en uitrijden. POWER ASSIST Automatische aandrijving of extra kracht door aan de “gashendel” te draaien. U kunt uw elektrische fiets zelfstandig laten rijden, zowel voor- als achteruit. ION SOFTWARE UPDATES Regelmatig ontwikkelen we software updates die uw elektrische fiets met ION technologie veiliger en comfortabeler maken. Zo bent u altijd in staat uw E-bike up to date te brengen met de nieuwste functies. CE APPROVED De onzichtbaar weggewerkte elektronica van elke KOGA E-bike is officieel en uitgebreid getest en staat garant voor veel zorgeloze kilometers fietsplezier. XTRA GARANTIE Met de ‘Xtra Garantie’ verlengt u de standaard garantie op uw KOGA E-bike van 2 naar 5 jaar voor het eenmalige vaste bedrag van € 159. Daarmee zijn alle reparaties kosteloos (slijtagedelen uitgezonderd). BOSCH TECHNOLOGY Betrouwbare en efficiënte E-Bike technologie gebaseerd op de Bosch middenmotor. Intuïtief te bedienen en met een optimale gewichtsverdeling.


STAD

MOUNTAIN

BIKE RACE

08-27

28-35

33 X29-Team 34 X29-Runner 35 X29-Sport

10 Carbon Technologie 12 Kimera Road Pro 13 Kimera Road Premium 14 Kimera Road Prestige Team 15 Kimera Road Prestige 20 Endurance Geometrie 22 Durado Disc 23 Durado 24 Kimera Road AL Ultegra 25 Kimera Road AL 105/Tiagra 27 BeachRacer

LIFESTYLE TOURING

TREKKING

36-47 40 WorldTraveller29 41 Traveller 42 Randonneur 43 RoadRunner 44 TwinTraveller 46 KOGA Signature

48-73 50 RoadChamp 51 SportsLady 54 F3 Overzicht 56 F3 7.0 57 F3 5.1 58 F3 5.1 Matt Blue 59 F3 5.1 Matt White 60 F3 2.1 61 F3 3.0 63 SuperMetro 66 Venya 68 Confidence 69 RoadSpeed 70 Distance 71 Advance 72 LiteAce 73 CityLite

E-BIKE

74-95 80 E-Xtension 81 E-Deluxe 82 E-Tour 83 E-Special 89 E-XLR8 90 E-Lement 91 E-Inspire 92 E-Nova NuVinci 93 E-Nova 94 E-bike Overzicht


ROAD TO RIO Bij KOGA bouwen we de beste en de mooiste fietsen voor de enthousiaste fietsliefhebber. Onze roots liggen in het ontwikkelen van racefietsen en van hieruit hebben we ons steeds verder ontwikkeld. Altijd met de beste prestaties als uitgangspunt. We bouwen die fietsen speciaal voor jou. Welke prestatie jij er ook mee wilt leveren, of je nu een wereldreis gaat maken, wedstrijden wilt winnen of een fantastische fiets zoekt om dagelijks mee naar je werk te rijden. Het enthousiasme voor fietsen delen we graag met jou en met de teams die we sponsoren. Dit jaar leven we intensief toe naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, waar we veel verwachten van de Nederlandse baanwielrenners en van “onze� triatlete Rachel Klamer. Met hoeveel medailles keren zij terug naar Nederland? Met het KOGA materiaal dat zij gebruiken, hebben ze de eerste slag in elk geval al gewonnen.

#LOVE YOUR BIKE


3


NAAM FUNCTIE

Arrie Bregman Bedrijfsleider

Fietst dagelijks 42 km woon-werkverkeer, weer of geen weer.

NAAM FUNCTIE

Pieter Jan Rijpstra Commercieel Directeur

Beklom op één dag 6x de Alpe d’Huez voor het goede doel.


FIETSEN ZIT IN ONS DNA De mensen van KOGA zijn altijd bezig met fietsen. Overdag zijn we aan het werk om met veel enthousiasme de mooiste en beste fietsen te ontwikkelen en te bouwen. NAAM Reina Osinga FUNCTIE Stylist/Grafisch Vormgever Rijdt in het weekend graag door het Friese landschap op haar KOGA F3.

Maar ook in onze vrije tijd laat de fiets ons niet los en laten wij onze fiets niet los. Zelf sleutelen in het schuurtje, op internet speuren naar innovaties, de koers kijken op televisie en natuurlijk zelf fietsen; liefst zo vaak, zo hard en zo lang mogelijk. Alles draait om de fiets. Soms tot frustratie en onbegrip van de buitenwereld, maar ja de fiets verveelt nu eenmaal nooit. Als product, hobby en sport. De beste uitvinding ooit kan nog altijd verbeterd worden.

#LOVE YOUR BIKE


HANDGEBOUWDE PERFECTIE KOGA fietsen zijn puur en echt en worden met oog voor detail en kwaliteit ontwikkeld en volledig met de hand gebouwd in Heerenveen. EĂŠn monteur is verantwoordelijk voor de volledige afmontage van een fiets. Het Handbuilt by KOGA logo op het frame staat garant voor deze eigenzinnige aanpak. Van het individu, voor het individu. Die betrokkenheid bij het product zie je terug in het resultaat. Perfectie tot in de finesses.

#LOVE YOUR BIKE


WILLEN WINNEN

De ontwikkeling van topkwaliteit racefietsen ligt besloten in KOGA’s DNA. De passie voor de wielersport heeft aan de basis gestaan van de oprichting van het bedrijf in 1974 en is tot op de dag van vandaag herkenbaar in de moderne en geavanceerde racecollectie. Ontwikkeld en gebouwd in Nederland, door en voor wielerliefhebbers met aandacht voor detail.

9


GEWICHT

STIJFHEID

PRIJS

PRO FRAMES

GEWICHT

STIJFHEID

PRIJS

PREMIUM FRAMES

KOGA baseert het ontwerp van een nieuw carbon frame uiteraard niet alleen op mooie lijnen en vormen maar ook op de juiste verhouding tussen gewicht en stijfheid. De vorm en afmeting van de afzonderlijke ‘buizen’ bepalen de eigenschappen van het frame. Om deze vorm te optimaliseren, wordt gebruik gemaakt van geavanceerde computerberekeningen: FEM (Finite Element Method). Met één framevorm kunnen frames gemaakt worden met verschillende eigenschappen door combinaties te gebruiken van verschillende soorten carbon. Carbon is beschikbaar in gradaties, met verschillende treksterktes. Carbonvezels met een zeer hoge treksterkte (High Modulus Carbon) maken het mogelijk een frame met een zeer laag gewicht te produceren omdat men minder materiaal nodig heeft. De combinatie van het type carbon, het aantal gebruikte lagen, de richting waarin het carbon gelegd wordt en het gebruikte hars bepalen de eigenschappen van een frame. Bij de ontwikkeling van een nieuw frame wordt, afhankelijk van de doelgroep, bepaald welke eigenschappen voor het frame belangrijk zijn. Het gaat hierbij om stijfheid, gewicht, sterkte, comfort, design en prijs. Voor zowel de stijfheid als de sterkte zijn er normen waaraan elk frame moet voldoen. Bovendien kan een frame voorzien worden van een optische laag (mesh) die ook bijdraagt aan de sterkte. KOGA’s carbontechnologie bestaat uit 3 varianten: Pro, Premium en Prestige.

GEWICHT

STIJFHEID

KOGA CARBON TECHNOLOGIE

PRIJS

PRO FRAMES worden samengesteld met het hoogste percentage 40T High Modulus Carbon met de hoogste treksterkte. Resultaat is een zeer licht en stijf frame. PREMIUM FRAMES zijn allround frames die op alle vlakken goed scoren en soms met een 3k carbon fiber mesh afgewerkt worden.

PRESTIGE FRAMES 10

PRESTIGE FRAMES met deze frames is KOGA in staat een hele goede prijs/prestatie te leveren.


KIMERA ROAD PRO

Nog lichter, nog stijver en nog meer technisch raffinement; deze Kimera heeft met recht de naam Pro gekregen. De Kimera Road Pro is uitsluitend opgebouwd met premium componenten, zoals een complete Shimano Dura-Ace groep en een Fast Forward wielset.

12

• Lichtgewicht frame van high modulus carbonvezels met duurzame UD afwerking, voorzien van Powertrain technologie en Press Fit BB. Met geïntegreerde kabelgeleiding, carbon uitvaleinden, uitwisselbare derailleurpat en chain suck protection. • KOGA carbon voorvork • Shimano Dura-Ace Compact groep met 2x11 versnellingen en direct mount remmen • Fast Forward F4R-C wielset • Schwalbe One 25mm vouwbanden • KOGA Carnero voorbouw en KOGA compact stuur

Kleur: Framemaat: Gewicht:

UD/Matt Black/Red 54 56 58 60 cm ca. 7.1 kg

Gewicht frame: ca. 830 gr Prijs: € 4.999

R


KIMERA ROAD PREMIUM

De Kimera Road Premium is de ultieme racefiets voor de veeleisende wielrenner. Een absolute uitblinker in het topsegment met zijn opmerkelijke stijfheid, lage gewicht, optimale aerodynamica en eigenzinnige design.

• Lichtgewicht frame van high modulus carbonvezels met duurzame 3k afwerking, voorzien van Powertrain technologie en Press Fit BB. Met geïntegreerde kabelgeleiding, carbon uitvaleinden, uitwisselbare derailleurpat en chain suck protection. • KOGA carbon voorvork • Shimano Ultegra Compact groep met 2x11 versnellingen en direct mount remmen • Shimano Ultegra wielset (geschikt voor tubeless en draadbanden) • Schwalbe One Pro tubeless banden - anti-lek vloeistof Doc Blue wordt meegeleverd • KOGA carbon zadelpen en KOGA zadel met carbon rails

Kleur: Framemaat: Gewicht:

3K/Matt Black/Blue 50 54 56 58 60 63 cm

R

ca. 7.2 kg

Gewicht frame: ca. 950 gr Prijs: € 3.199

13


KIMERA ROAD PRESTIGE TEAM

Ontwikkeld voor de wedstrijdsport. Het SEG Racing Team boekte al vele overwinningen met de stijlvolle Kimera. Deze team-editie valt op door zijn perfecte balans tussen stijfheid, lichte gewicht en comfort. De direct mount remmen dragen bij aan een optimale aerodynamica.

14

• Lichtgewicht frame van high tech carbonvezels met duurzame UD Carbon afwerking. Met Powertrain technologie en Press Fit BB, geïntegreerde kabelgeleiding, carbon uitvaleinden, uitwisselbare derailleurpat en chain suck protection. • KOGA carbon voorvork • Shimano Ultegra Compact groep met 2x11 versnellingen • Mavic Aksium wielset • Schwalbe One 23mm vouwbanden • KOGA Carnero voorbouw en KOGA compact stuur

Kleur: Framemaat: Gewicht:

Dark Blue/Grey/Rhodamine Red 50 54 56 58 60 63 cm ca. 7.5 kg

Gewicht frame: ca. 1070 gr Prijs: € 2.699

R


KIMERA ROAD PRESTIGE

Ontwikkeld voor de wedstrijdsport. De Kimera Road Prestige valt op door zijn perfecte balans tussen stijfheid, lichtgewicht en comfort. De direct mount remmen dragen bij aan een optimale aerodynamica.

• Lichtgewicht frame van high tech carbonvezels met duurzame UD Carbon afwerking. Met Powertrain technologie en Press Fit BB, geïntegreerde kabelgeleiding, carbon uitvaleinden, uitwisselbare derailleurpat en chain suck protection. • KOGA carbon voorvork • Shimano 105 Compact groep met 2x11 versnellingen • Mavic Aksium wielset • Schwalbe One 23mm vouwbanden • KOGA Carnero voorbouw en KOGA compact stuur

Kleur: UD/Black/Silver/Red Framemaat: Gewicht:

50 54 56 58 60 63 cm

R

ca. 7.7 kg

Gewicht frame: ca. 1070 gr Prijs: € 2.399

15


16

KIRSTEN WILD

STEVEN LAMMERTINK

BAAN- EN WEGWIELRENSTER

PROFWIELRENNER

Won in 2015 de wereldtitel op het onderdeel Scratch. Fan van zowel de KOGA TeeTeeTrack (foto) als de KOGA Kimera.

Werd Nederlands en Europees Kampioen tijdrijden 2015 bij de beloften op de KOGA TeeTee.


ELIS LIGTLEE BAANWIELRENSTER Veroverde op haar KOGA Kimera Track zilver op de Sprint tijdens het WK baanwielrennen 2015 en bereidt zich nu voor op haar Road to Rio.


1

2

3

4

1. Schijfremmen zijn beter doseerbaar dan velgremmen en minder gevoelig voor vervuiling en natte omstandigheden. Ze resulteren bovendien in meer ruimte bij de achterbrug, waardoor het mogelijk is om bredere banden te monteren. 2. De integratie van de rem- en versnellingskabels dragen bij aan het strakke uiterlijk van de Durado. Bovendien zijn de kabels beter beschermd en is de fiets gemakkelijker schoon te houden. 3. De versnellingskabel voor de achterderailleur wordt volledig door het frame en de achtervork geleid. 4. Het frame en de carbon voorvork zijn ontwikkeld voor Shimano’s disc brake standaard; de zogenaamde Flat Mount bevestiging. Adapters zijn hiermee overbodig geworden met als resultaat een cleane look, een betere aerodynamica en een lager gewicht.


19


MARK BEAUMONT AVONTURIER Fietste in 2015 op zijn KOGA Durado Disc in een wereldrecordtijd van Ca誰ro naar Kaapstad. De ontspannen houding op zijn endurance racer droeg zeker bij aan deze indrukwekkende prestatie. Beaumont had voor de 10.882 km maar 41 dagen, 10 uren en 22 minuten nodig. Hij zat 439 uur in het zadel, en reed gemiddeld 257 km per dag!

20


ENDURANCE GEOMETRIE

1 2

STACK ENDURANCE

STACK RACE

REACH ENDURANCE

REACH RACE

1

Een endurance frame heeft een relatief lange balhoofdbuis. Het resultaat is een minder diepe fietshouding met een meer ontspannen positie van het hoofd. ENDURANCE

2

E

RACE

R

Een endurance frame heeft een relatief korte bovenbuis. Het resultaat is een minder gestrekte fietspositie, ideaal voor het rijden van lange afstanden.

21


DURADO DISC

Premium ‘endurance racer’ met een optimale geometrie voor lange dagen in het zadel. Deze opvallende racefiets is voorzien van hydraulische schijfremmen die een optimale remfunctie garanderen onder alle omstandigheden. De velgen zijn niet aan slijtage onderhevig en kunnen zonder remvlak uitgevoerd worden; dit draagt bij aan het cleane uiterlijk. Het frame en de voorvork zijn aangepast voor een perfecte integratie van de remleidingen. 22

• Lichtgewicht frame van high tech carbonvezels met duurzame UD Carbon afwerking. Voorzien van Press Fit BB, geïntegreerde kabelgeleiding, carbon uitvaleinden, uitwisselbare derailleurpat en chain suck protection. • KOGA carbon voorvork • Shimano Ultegra Compact groep met 2x11 versnellingen • Hydraulische Shimano schijfremmen • Mavic Aksium wielset • Vredestein Fortezza 25mm vouwbanden • KOGA Carnero voorbouw en KOGA compact stuur

Kleur: Framemaat: Gewicht:

Matt Black XS - S - M - L - XL ca. 8.4 kg

Prijs: € 2.899

E


DURADO

Premium ‘endurance racer’ met een optimale geometrie voor lange dagen in het zadel.

facebook.com/KOGASolacio

• Lichtgewicht frame van high tech carbonvezels met duurzame UD Carbon afwerking. Voorzien van Press Fit BB, geïntegreerde kabelgeleiding, carbon uitvaleinden, uitwisselbare derailleurpat en chain suck protection. • KOGA carbon voorvork • Shimano Ultegra Compact groep met 2x11 versnellingen (ook verkrijgbaar met Shimano 105 Compact) • Mavic Aksium wielset • Vredestein Fortezza 25mm vouwbanden • KOGA Carnero voorbouw en KOGA compact stuur

Kleur: Framemaat:

Matt Black XS - S - M - L - XL

Gewicht:

Ultegra Compact ca. 7.9 kg

105 Compact

Prijs:

Ultegra Compact € 2.299

105 Compact

E

ca. 8.1 kg € 1.899

23


KIMERA ROAD AL

De Kimera Road Al is de ideale racefiets voor de sportieve toerfietser en beginnende wielrenner. Gebaseerd op een smooth-welded aluminium frame en carbon/alloy voorvork. Afgemonteerd met Shimano Ultegra Compact en een Shimano WH-RS11 wielset.

24

• Compleet handgebouwd smooth-welded Aluminium 6061 frame. Triple hardened en triple butted. Met Press Fit BB en uitwisselbare derailleurpat. • Shimano Ultegra Compact groep met 2x11 versnellingen • Shimano WH-RS11 wielset • Vredestein Fiammante 25mm banden • KOGA Carnero voorbouw en KOGA compact stuur • KOGA zadelpen

Kleur:

Dimgrey/Neon Yellow

Framemaat:

S - M - L - XL - XXL

Gewicht:

ca. 8.8 kg

Prijs: € 1.749

E


KIMERA ROAD AL

De Kimera Road Al is het instapmodel voor de sportieve toerfietser en beginnende wielrenner. Gebaseerd op een smooth-welded aluminium frame en carbon/alloy voorvork. Met wielset en zadel in bijpassende kleuren.

• Compleet handgebouwd smooth-welded Aluminium 6061 frame. Triple hardened en triple butted. Met Press Fit BB en uitwisselbare derailleurpat. • KOGA carbon/alloy voorvork • Shimano 105 Compact groep (ook verkrijgbaar met Tiagra Triple) • Shimano WH-R501 wielset • Vredestein Fiammante 25mm banden • KOGA Carnero voorbouw en KOGA compact stuur • KOGA zadelpen

Kleur: Dimgrey/Orange Framemaat:

S - M - L - XL - XXL

Gewicht:

105 Compact 2x11 ca. 9,2 kg

Tiagra Triple 3x10 ca. 9,4 kg

Prijs:

105 Compact € 1.449

Tiagra Triple € 1.149 05 Triple

Tiagra Triple

E

€ 1.399

€ 1.099

25


BEACHRACER

Samensmelting van een cyclo crosser en een 29’er mountainbike. De stijve voorvork, de schijfremmen en het speciale stuur garanderen een optimale controle en aerodynamische fietspositie. Ideaal voor strandraces maar ook voor op de weg en in het veld.

• Compleet handgebouwd smooth-welded 7005 Aluminium frame. Uitgerust met uitwisselbare derailleurpat en KOGA neoprene chainstay protector. • KOGA Pinza full carbon voorvork • Sram Rival achterderailleur en 11 versnellingen • Sram crankset met single kettingblad 38T • Tektro Spyre schijfremmen • Schwalbe Thunder Burt 2.1 band voor en Schwalbe Big One Evolution 2.35 strandband achter • KOGA Carnero voorbouw en KOGA alloy stuur

Kleur: Framemaat: Gewicht:

KOGA Blue Metallic 50 54 56 58 60 cm ca. 10.2 kg

Prijs: € 1.699

27


GRENZEN VERLEGGEN

KOGA mountainbikes worden gekenmerkt door hun sportieve geometrie, lichte gewicht en superieure kwaliteit. Voor sportmensen die slechte weersomstandigheden en moeilijk begaanbaar terrein beschouwen als een uitdaging om het beste uit zichzelf te halen. Ontwikkeld en gebouwd in Nederland door liefhebbers van de mountainbikesport.

29


1

2

3

4

1. Lichtgewicht smooth welded Aluminium 6069 frame. De hoge treksterkte van deze legering maakt het mogelijk een uitgebalanceerd frame met lokaal geoptimaliseerde wanddiktes te maken dat stijf maar toch comfortabel is. Voorzien van 27,2mm zadelpen met uitstekende schokabsorptie. 2. Tapered head tube. Het onderste balhoofdlager heeft een grotere diameter dan het bovenste. De grotere diameter resulteert in stabieler stuurgedrag. Lichtgewicht verende voorvork met remote lock out en 15mm steekas. 3. De schakelkabels zijn hoog onder de bovenbuis gemonteerd zodat vuil geen kans krijgt binnen te dringen. Door het aantal openingen in de buitenkabels te beperken, is langdurig perfect schakelen gegarandeerd. 4. De remklauw is onopvallend aan de binnenzijde van het frame gemonteerd. De remleiding loopt binnendoor door de onderbuis.


31


X29-TEAM

Lichtgewicht wedstrijdfiets in een stijlvol design voor de ambitieuze mountainbiker. De lichte 29’er wielen met de nieuwe Schwalbe Thunder Burt Evolution banden bieden optimale roleigenschappen, grip en comfort.

• Compleet handgebouwd smooth-welded lichtgewicht frame. Buizen vervaardigd van triple hardened en triple butted 6069 Aluminium. Uitgerust met geïntegreerde achterremkabel, Press Fit BB en uitwisselbare derailleurpat. • Suntour Axon (80mm veerweg) instelbare, lichtgewicht voorvork met 15mm steekas, magnesium vorkpoten en lock-out vanaf het stuur • Shimano SLX componenten met 30 versnellingen, Deore XT Shadow achterderailleur en Dynasys Compact crankstel • Tektro Orion schijfremmen met carbon remgrepen en 180mm remschijf voor en 160mm achter • Schwalbe Thunder Burt Evolution 2.1 vouwbanden

Kleur: Framemaat: Gewicht:

KOGA Blue Metallic 46 51 56 cm ca. 11.2 kg

Prijs: € 1.799

33


X29-RUNNER

Lichtgewicht 29’er die zich zowel thuis voelt op het strand en de weg als op mountainbike trails. Optimale wendbaarheid door de onderhoudsvrije lichtgewicht carbon voorvork. De perfecte MTB voor recreatief en sportief gebruik.

34

• Compleet smooth-welded handgebouwd frame. Buizen vervaardigd van triple hardened en triple butted 7005 Aluminium. Uitgerust met Press Fit BB en uitwisselbare derailleurpat. • Lichtgewicht KOGA full carbon vaste voorvork met tapered steerer • Shimano SLX componenten, Deore XT Shadow achterderailleur en 20 versnellingen • Tektro Orion schijfremmen • Mach 1 Neo Disc velgen • Schwalbe Furious Fred Evolution 2.0 semi-slick banden

Kleur: Framemaat: Gewicht:

Matt Black 46 51 56 cm ca. 9.9 kg

Prijs: € 1.499


X29-SPORT

No-nonsense 29’er met een technisch hoogwaardig frame en Shimano SLX. Ontwikkeld voor bikers die zich niet af laten schrikken door slechte weersomstandigheden. De perfecte allrounder voor Cross Country en Marathon.

• Compleet handgebouwd smooth-welded frame. Buizen vervaardigd van triple hardened en triple butted 7005 Aluminium. Uitgerust met Press Fit BB en uitwisselbare derailleurpat. • Suntour Raidon XC (80mm veerweg) voorvork met magnesium vorkpoten en lock-out vanaf het stuur • Shimano SLX componenten met 30 versnellingen • Tektro Gemini schijfremmen • Schwalbe Rocket Ron 2.1 vouwbanden

Kleur: Framemaat: Gewicht:

Frozen Grey Metallic 46 51 56 cm ca. 12.0 kg

Prijs: € 1.299

35


PUUR AVONTUUR

Fietsavonturiers kiezen voor KOGA en dat is niet voor niets. Een KOGA Trekking fiets staat voor bewezen betrouwbaarheid en een perfecte afwerking. Een fiets voor de echte liefhebber voor wie alleen het beste goed genoeg is. De onderscheidende kwaliteit van de modellen voor de lange afstand fietser zet zich voort in het ontwerp, beloond met diverse designprijzen.

37


1

2

3

4

1. De volledig ge茂ntegreerde en onderhoudsvriendelijke kabelvoering (schakel-, rem- en lichtkabels) en de ingebouwde begrenzer van de stuuruitslag resulteren in een optimale bescherming en een modern en clean design. 2. Vaste voorvork met voldoende ruimte voor bredere banden (40-55mm). De geometrie van de WorldTraveller S is zeer allround en met zijn oversized buizen is de fiets nog stabieler, zowel met als zonder bepakking. 3. Excentrisch bottom bracket voor het op spanning brengen van de riem of ketting. 4. Specifiek ontwikkeld voor het gebruik van velgremmen 贸f schijfremmen. Het resultaat is een cleane frame- en voorvorkcombinatie zonder overbodige nokken en/of basements.


39


WORLDTRAVELLER29

De WorldTraveller29 is de droom van elke sportieve langeafstandsfietser. De voordelen van 29’er wielen gekoppeld aan mountainbike-kwaliteiten. Ultieme combinatie van technische betrouwbaarheid en een prachtig design met subtiele kleurdetails.

40

• Compleet handgebouwd super smooth-welded Aluminium 6069 frame met triple hardened en triple butted buizen. Voorzien van uitwisselbare derailleurpat en KOGA neopreen chainstay protector. • KOGA Pinza full carbon voorvork - geschikt voor lowrider • Shimano SLX-groep met Shadow achterderailleur en 30 versnellingen • Magura HS-11 hydraulische velgremmen • Achterwiel met Shimano Deore XT naaf en 40 spaken voor extra stabiliteit met bepakking • KMC X10SL ketting met duurzame Diamond Like coating • B&M Lumotec IQ Cyo Senso Plus koplamp met standlicht en B&M Toplight Line achterverlichting

Kleur: Framemaat: Gewicht:

Dark Green 46 51 56 cm ca. 16.6 kg

Prijs: € 2.299

A


TRAVELLER

Robuuste trekkingfiets die ontwikkeld is voor lange fietsreizen maar zijn kwaliteiten ook bewijst in het dagelijks gebruik. Afgemonteerd met betrouwbare Shimano Deore LX componenten en Magura hydraulische velgremmen voor vele jaren fietsplezier.

• Extra sterk, lichtgewicht super smooth-welded frame. Oversized buizen vervaardigd van triple hardened en triple butted 7005 Aluminium. • Shimano Deore LX componenten met 30 versnellingen • B&M IQ Cyo Senso Plus LED-koplamp met dag- en standlicht en Spanninga Plateo achterverlichting met standlicht • Multigrip-stuur voor verschillende zithoudingen en een verstelbare KOGA Justera-voorbouw • Magura HS-11 hydraulische velgremmen • KOGA Sole-Mate pedalen met anti-slip oppervlak • KOGA Q-guard quick release met geïntegreerde derailleurbeschermer

Kleur: Framemaat:

Metal Blue 54 57 60 63 66 cm

A

47 50 53 56 cm Gewicht:

ca. 16.0 kg

ca. 16.3 kg Prijs: € 1.999

41


RANDONNEUR LIMITED

Dé KOGA klassieker met zijn fantastische gelugd stalen frame en mooie ranke buizen. Ontwikkeld voor lange tochten met veel bagage. Kwaliteit tot in de details met een complete Shimano Deore XT groep en het ergonomische KOGA Atalanta stuur.

42

• Klassiek gelugd stalen frame • Shimano Deore XT groep met 30 versnellingen • Achterwiel met Shimano Deore XT naaf en 40 spaken voor extra stabiliteit met bepakking • B&M Cyo Premium RT Senso Plus automatische LED koplamp met standlicht en B&M Toplight Line achterverlichting • Tubus Logo reisbagagedrager en Tubus Ergo lowrider • KOGA Atalanta multipositie stuur • KOGA Sole-Mate pedalen met anti-slip oppervlak • KOGA Q-Guard quick release met geïntegreerde derailleurbeschermer

Kleur:

Anthracite Grey Metallic/

Solid Black

Framemaat:

54 57 60 cm

47 50 53 cm Gewicht:

ca. 16.9 kg

ca. 17.7 kg Prijs: € 2.299

A


ROADRUNNER

De RoadRunner is een sportieve toerfiets die veel comfort biedt dankzij de KOGA Feathershock voorvorkvering, zadelpenvering en het ergonomische stuur. Complete uitrusting met naafdynamo en automatische verlichtingsset.

• Lichtgewicht Aluminium 7005, super smooth-welded frame met triple hardened en triple butted buizen, met interne kabelvoering. • KOGA Feathershock voorvorkvering en verende zadelpen • Shimano Deore groep met 30 versnellingen • KOGA Rayo Senso automatische IQ-LED koplamp met naafdynamo en B&M achterlicht met standlicht • KOGA LoDo, geïntegreerde achterdrager • KOGA Dali ergonomisch stuur

Kleur:

Warm Grey Metallic/

Aluminium Paint

Framemaat:

A

50 54 57 60 63 cm

47 50 53 56 cm Gewicht:

ca. 13.9 kg

ca. 14.2 kg Prijs: € 1.699

43


TWINTRAVELLER

KOGA’s oplossing voor mensen die samen willen of moeten fietsen. Want dat wordt met deze ‘stretched limo’ hoe dan ook een genoegen.

44

• • • • • • • •

Full-suspension Aluminium 7005 Y-tech vouwframe met super oversized buizen voor extra stabiliteit. SRAM X.9 componenten en 30 versnellingen Magura HS-11 hydraulische velgremmen, met een extra schijfrem achter voor lange afdalingen Tubus Logo bagagedrager (max. 40 kg) en Tubus Ergo lowrider (max. 15 kg) SON naafdynamo Ergonomisch multipositie stuur voor en Riser aluminium stuur achter Multifunctionele SPD/platform pedalen Lengte: 250 cm / Gevouwen: 113x45x131 cm

Kleur: Framemaat: Gewicht:

Camel/Solid Black Front: 54 cm/Rear: 50 cm ca. 29.1 kg

Prijs: € 4.999

A


JOUW IDEALE FIETS ONTWERP JE ZELF MET KOGA SIGNATURE

Met KOGA Signature stel je je eigen fiets samen op basis van jouw wensen en behoeften. Je kiest zelf het frame en de onderdelen en kunt hem zelfs personaliseren met je naam of een tekst. KIES JE EIGEN RICHTING Je kunt binnen het Signature assortiment kiezen uit twee type fietsen: trekking of touring. Welke keuze het beste is voor jou hangt af van waar je je fiets voor gaat gebruiken. 46

ÉÉN MONTEUR Jouw fiets wordt met de hand gebouwd door één gecertificeerde monteur in onze fabriek in Heerenveen. Eén persoon bouwt aan één fiets zodat hij zorg en aandacht kan besteden aan zijn product en garant kan staan voor kwaliteit en duurzaamheid. SNELLE LEVERING Na je bestelling staat je KOGA Signature al binnen 4 weken klaar bij jouw dealer.

Bezoek de website www.koga.com en start met het samenstellen van jouw ideale fiets.


WORLDTRAVELLER S Graphite Black. Glans/Mat

Kalahari Gold. Glans/Mat

Midnight Blue. Glans/Mat

Pine Green. Glans/Mat

Quartz Silver. Glans/Mat

De WorldTraveller S zet nieuwe maatstaven op het gebied van reisfietsen. Bij de ontwikkeling is veel aandacht besteed aan functionaliteit, integratie en individualisme, wat resulteert in een zeer mooie en vooral effectieve fiets waarmee je probleemloos de hele wereld over kunt. Aangezien de ideale fiets er voor iedereen anders uitziet, biedt KOGA Signature u de mogelijkheid een fiets naar wens samen te stellen.

• Handgebouwd Aluminium 6061 frame met triple butted buizen die zowel in vorm als in diameter geoptimaliseerd zijn. Geïntegreerde kabels en een excenter trapas zijn opvallende noviteiten. De framesets worden in schijfrem en velgrem variant aangeboden en zijn voorzien van een sterke poedercoating. • Voor het versnellingssysteem is gekozen voor de gerenomeerde Rohloff Speedhub 500/14 met keuze uit kleuren en aandrijfopties. • Afhankelijk van benodigdheden, voorkeuren of budget, kan er voor de afmontage worden geput uit een uitgebreid onderdelenaanbod. • De fiets is verkrijgbaar in 5 metallic kleuren in zowel mat als glans.

Kleur: Framemaat:

Zie kleurstalen 50 54 57 60 63 cm

A

47 50 53 56 59 cm Gewicht: Afhankelijk van de gekozen configuratie Prijs: Afhankelijk van de gekozen configuratie (vanaf € 3300 tot € 4600)

47


EROP UIT!

Licht, sportief en luxe afgewerkt tot in de finesses. KOGA staat niet voor niets bekend als dĂŠ specialist in recreatieve toerfietsen. Een KOGA fiets staat garant voor optimaal fietsgenot. De fantastische rijeigenschappen en gedegen kwaliteit maken van elke fietstocht een bijzondere belevenis.

49


ROADCHAMP

Lichtgewicht fitnessbike voor toerfietsers die tempo willen maken, maar niettemin de voorkeur geven aan een comfortabele fietshouding. Snelheid en comfort in een stijlvol design met subtiele kleuraccenten. Upgrade kits leverbaar: - Spatborden (HSBO1000) - Spatborden, bagagedrager en batterijverlichting (HSBO1500)

50

• Lichtgewicht semi-sloping Aluminium 6061 frame, uitgerust met geïntegreerde achterremkabel en Press Fit BB. Bevestigingspunten voor spatborden, achterdrager en verlichting. • KOGA carbon/chromo voorvork • Shimano groep met Tiagra achterderailleur, 105 crankset en 30 versnellingen • Shimano WH-RS11 wielset • Vredestein Fortezza Tri Comp 25mm banden • Selle Royal Shadow zadel

Kleur: Black/Yellow Framemaat: Gewicht:

50 54 57 60 63 cm ca. 9.4 kg

Prijs: € 1.499

HSBO1000 € 99 HSBO1500 € 199

S


SPORTSLADY

Lichtgewicht fitnessbike voor vrouwen die tempo willen maken, maar niettemin de voorkeur geven aan een comfortabele fietshouding. Snelheid en comfort in een stijlvol design met subtiele kleuraccenten. Upgrade kits leverbaar: - Spatborden (HSBO1000) - Spatborden, bagagedrager en batterijverlichting (HSBO1500)

• Lichtgewicht mixed frame van Aluminium 6061, uitgerust met Press Fit BB. Bevestigingspunten voor spatborden, achterdrager en verlichting. • KOGA carbon/chromo voorvork • Shimano groep met Tiagra achterderailleur, 105 crankset en 30 versnellingen • Shimano WH-RS11 wielset • Vredestein Fortezza Tri Comp 25mm banden • Selle Royal Shadow zadel

Kleur: Black/Yellow Framemaat: Gewicht:

47 50 53 56 cm

S

ca. 9.6 kg

Prijs: € 1.499

HSBO1000 € 99 HSBO1500 € 199

51


1

2

3

4

1. De achterdrager is elegant gemonteerd door middel van een verborgen constructie aan de onderzijde van het spatbord. 2. Full carbon voorvork met KOGA Crown Connect technologie, waarbij de koplamp, spatbord, voorvork en verlichtingskabels perfect ge誰ntegreerd zijn. 3. De versnellingskabel voor de achterderailleur wordt volledig door het frame en de achtervork geleid. De achterdrager is aan de binnenzijde van het frame bevestigd. 4. Lichtgewicht super smoothwelded Aluminium 6061 frame. Alle kabels zijn ge誰ntegreerd, ook de kabel voor de achterverlichting loopt nu volledig intern door de voorvork, het frame en de achterdrager.


53


OVERZICHT 2016

De succesvolle KOGA F3 serie is voor 2016 weer verder ontwikkeld. Diverse uitvoeringen zijn nu leverbaar in verschillende kleurencombinaties en bovendien is de serie uitgebreid met het topmodel F3 7.0.

54

KOGA F3 staat voor Form, Function, Fun en daarmee voor een optimale balans tussen functionaliteit, integratie en design. Karakteristiek voor het F3 concept is de vorm van de framebuizen, met zowel ronde als scherpe lijnen.

Bij de ontwikkeling is veel aandacht besteed aan de perfecte integratie van onderdelen. Zo wordt de kabel voor het achterlicht volledig door het frame en de achterdrager geleid. Het spatbord en de achterdrager zijn andere goede voorbeelden van de diepgaande integratie: de bevestigingspunten zijn vrijwel onzichtbaar, resulterend in een puur en elegant design.


Prijs Voorvork

7.0

5.1 R

5.1 S

2.1 R

2.1 S

3.0 R

3.0 S

€ 1.799

€ 1.449

€ 1.549

€ 1.249

€ 1.349

€ 1.099

€ 1.199

KOGA full carbon

Vast (Rigid)

KOGA Feather (Shock)

Vast (Rigid)

KOGA Feather (Shock)

Vast (Rigid)

KOGA Feather (Shock)

50-54-57-60-63

50-54-57-60-63

50-54-57-60-63

50-54-57-60-63

50-54-57-60-63

50-54-57-60-63

50-54-57-60-63

47-50-53-56-59

47-50-53-56

47-50-53-56

47-50-53-56

47-50-53-56

47-50-53-56-59

47-50-53-56-59*

47-50-53-56-59

47-50-53-56-59

47-50-53-56-59

47-50-53-56-59

SLX 30-speed Magura HS-11 B&M EYC

SLX 30-speed Magura HS-11 B&M EYC

Deore 30-speed V-brakes B&M EYC

Deore 30-speed V-brakes B&M EYC

Nexus 8-speed Premium V-brakes AXA Blueline

Nexus 8-speed Premium V-brakes AXA Blueline

Frametypes en kleuren

Afmontage

Deore XT 30-speed V-brakes B&M EYC

* 59 cm alleen zwart

55


F3 7.0

Absolute topklasse van de KOGA F3-serie - de F3 7.0 is afgemonteerd met de hoogwaardige Shimano Deore XT groep en is uitgerust met een full carbon voorvork. Fantastische rijeigenschappen gegarandeerd, dankzij het lage gewicht en de sportieve geometrie

56

• Compleet handgebouwd super smooth-welded Aluminium 6061 frame, met triple hardened en triple butted buizen en compleet geïntegreerde kabelvoering. • KOGA full carbon voorvork • Shimano Deore XT groep met 30 versnellingen • Shimano Deore XT naafdynamo met B&M Lumotec EYC T Senso Plus koplamp met dag- en standlicht en Spanninga Plateo achterlicht met standlicht • KOGA LoDo, geïntegreerde achterdrager • KOGA riser bar sportstuur

Kleur: Framemaat:

Black Metallic 50 54 57 60 63 cm

47 50 53 56 59 cm Gewicht:

ca. 12.5 kg

ca. 12.9 kg Prijs: € 1.799

A


F3 5.1

Luxe uitvoering van de KOGA F3-serie, met hoogwaardige Shimano SLX componenten en hydraulische velgremmen. Keuze uit KOGA Feathershock voorvorkvering of vaste voorvork. De F3 5.1 serie is verkrijgbaar in mat zwart met rode accenten. De geveerde uitvoering van de F3 5.1 is ook beschikbaar in andere kleuren.

• Smooth-welded Aluminium 6061 frame, met triple hardened en triple butted buizen en geïntegreerde kabelvoering. • KOGA Feathershock voorvorkvering of KOGA vaste alloy voorvork • Shimano SLX componenten en 30 versnellingen • Magura HS-11 hydraulische velgremmen • B&M Lumotec EYC T Senso Plus koplamp met standlicht en Spanninga Plateo achterlicht met standlicht • KOGA riser bar sportstuur met verstelbare Justera voorbouw • KOGA LoDo, geïntegreerde achterdrager

Kleur: Matt Black Matt Black

A

Matt Black Framemaat:

50 54 57 60 63 cm

47 50 53 56 cm

*Kijk voor het overzicht met

47 50 53 56 59 cm

alle prijzen op pagina 55.

Gewicht:

vanaf ca. 13.8 kg

vanaf ca. 14.1 kg vanaf ca. 14.1 kg Prijs: vanaf € 1.449* 57


F3 5.1

Luxe uitvoering van de KOGA F3-serie, met hoogwaardige Shimano SLX componenten, hydraulische velgremmen en KOGA Feathershock voorvorkvering.

58

• Smooth-welded Aluminium 6061 frame, met triple hardened en triple butted buizen en geïntegreerde kabelvoering. • KOGA Feathershock voorvorkvering • Shimano SLX componenten en 30 versnellingen • Magura HS-11 hydraulische velgremmen • B&M Lumotec EYC T Senso Plus koplamp met standlicht en Spanninga Plateo achterlicht met standlicht • KOGA riser bar sportstuur met verstelbare Justera voorbouw • KOGA LoDo, geïntegreerde achterdrager

Kleur: Framemaat: Gewicht:

Matt Blue 50 54 57 60 63 cm ca. 14.2 kg

Prijs: € 1.549

A


F3 5.1

Luxe uitvoering van de KOGA F3-serie, met hoogwaardige Shimano SLX componenten, hydraulische velgremmen en KOGA Feathershock voorvorkvering.

• Smooth-welded Aluminium 6061 frame, met triple hardened en triple butted buizen en geïntegreerde kabelvoering. • KOGA Feathershock voorvorkvering • Shimano SLX componenten en 30 versnellingen • Magura HS-11 hydraulische velgremmen • B&M Lumotec EYC T Senso Plus koplamp met standlicht en Spanninga Plateo achterlicht met standlicht • KOGA riser bar sportstuur met verstelbare Justera voorbouw • KOGA LoDo, geïntegreerde achterdrager

Kleur: Matt White Matt White Framemaat:

A

47 50 53 56 cm

47 50 53 56 cm Gewicht:

ca. 14.5 kg

ca. 14.6 kg Prijs: € 1.549

59


F3 2.1

Sportieve basisversie van de KOGA F3-serie, met 30 Shimano Deore versnellingen en V-brakes. Keuze uit KOGA Feathershock voorvorkvering of vaste voorvork. Stijlvol ‘understated’ design in mat zwart met rode accenten. De F3 2.1 is verkrijgbaar in heren en dames uitvoering.

60

• Smooth-welded Aluminium 6061 frame, met triple hardened en triple butted buizen en geïntegreerde kabelvoering. • KOGA Feathershock voorvorkvering of KOGA vaste alloy voorvork • Shimano Deore groep met 30 versnellingen en V-brakes • B&M Lumotec EYC T Senso Plus koplamp met standlicht en Spanninga Plateo achterlicht met standlicht • KOGA riser bar sportstuur met verstelbare Justera voorbouw • KOGA LoDo, geïntegreerde achterdrager

Kleur: Framemaat:

Matt Black 50 54 57 60 63 cm

A

47 50 53 56 59 cm Gewicht:

vanaf ca. 13.9 kg

vanaf ca. 14.2 kg

*Kijk voor het overzicht met

Prijs: vanaf € 1.249*

alle prijzen op pagina 55.


F3 3.0

Deze stijlvolle F3 3.0 is sportief en praktisch tegelijk. Een echte allrounder, die functionaliteit, integratie en design samenbrengt. Het technisch voortreffelijke KOGA F3 frame wordt compleet afgemonteerd met een Shimano Nexus 8-speed Premium naafversnelling, automatische LED-verlichting en keuze uit KOGA Feathershock voorvorkvering of vaste voorvork. De geveerde mixed en dames-uitvoering zijn ook leverbaar in mat zwart.

• Compleet handgebouwd smooth-welded Aluminium 6061 frame met interne kabelvoering. • KOGA Feathershock voorvorkvering of KOGA vaste alloy voorvork • Shimano Nexus 8-speed Premium naafversnelling met V-brakes • Shimano naafdynamo • AXA Blueline koplamp (30 Lux) met standlicht en Spanninga Plateo achterlicht met standlicht • KOGA LoDo F3 geïntegreerde achterdrager • Elegant Herrmans Slyde kettingscherm

Kleur: Matt Black Matt Beige of Matt Black

A

Matt Beige of Matt Black Framemaat:

50 54 57 60 63 cm

47 50 53 56 59 cm

*Kijk voor het overzicht met

47 50 53 56 cm

alle prijzen op pagina 55.

Gewicht:

vanaf ca. 14.5 kg

vanaf ca. 14.9 kg vanaf ca. 15.0 kg Prijs: vanaf € 1.099* 61


SUPERMETRO

63

De SuperMetro is een trendy ‘naked bike’ voor fietsers, die zich snel en in stijl een weg willen banen door de ‘urban jungle’. Eigenzinnig frame-ontwerp en hoogwaardige afmontage met aandacht voor detail. Upgrade kit leverbaar: - Bagagedrager, spatborden, standaard en batterijverlichting (HSBO4000)

• • • • • •

Compleet handgebouwd smooth-welded Aluminium 6061 frame met triple hardened en triple butted buizen. Uitgerust met geïntegreerde headset en interne achterremkabel. KOGA Feathershock voorvorkvering Shimano SLX componenten met 10 versnellingen Tektro Orion Pro schrijfremmen met 160mm remschijven KOGA A-Head verstelbare voorbouw Schwalbe Kojak Race Guard slick banden 35mm - met anti-leklaag en lage rolweerstand

Kleur: Framemaat:

Matt Black 46 50 54 57 60 cm

47 50 53 56 cm Gewicht:

ca. 11.8 kg

ca. 12.2 kg Prijs: € 1.199

HSBO4000 € 199

63


1

2

3

4

1. De geïntegreerde KOGA Rayo koplamp schakelt automatisch in en heeft een hoge lichtopbrengst (35 lux). KOGA Crown Connect technologie waarbij de koplamp en de verbinding naar de naafdynamo perfect zijn geïntegreerd in de KOGA Feathershock voorvorkvering en het spatbord. 2. De balhoofd- en bovenbuisplaatjes zijn verzonken in het frame. Een mooi voorbeeld van KOGA’s verregaande aandacht voor details. 3. De rem-, versnellings- en verlichtingskabels zijn mooi geïntegreerd in het frame en de voorvork. De lasnaden zijn perfect geëgaliseerd (smooth welding) zodat er een volkomen glad oppervlak ontstaat. Dit is niet alleen visueel aantrekkelijk maar het vermindert bovendien de kans op corrosie rondom de lasnaden; plekken die daar erg gevoelig voor zijn. 4. De achterdrager is elegant gemonteerd door middel van een verborgen constructie aan de onderzijde van het spatbord. De achterverlichting is prachtig geïntegreerd in de achterdrager.


65


VENYA

De KOGA Venya blinkt uit door de ultieme combinatie van functionaliteit en vormgeving. Fantastisch om mee te fietsen én te pronken. De schakel-, rem- en verlichtingskabels zijn perfect geïntegreerd. Het lichte aluminium frame heeft een comfortabele geometrie zodat ook lange afstanden met plezier afgelegd kunnen worden.

66

• Compleet handgebouwd super smooth-welded Aluminium 6061 frame, met triple hardened en triple butted buizen en compleet geïntegreerde kabelvoering. • KOGA Feathershock voorvorkvering • Shimano Deore LX groep met 30 versnellingen • KOGA Rayo Senso IQ LED-koplamp met dag- en standlicht en B&M Shine Evo LED-achterlicht • KOGA A-Head verstelbare voorbouw • KOGA LoDo, geïntegreerde achterdrager

Kleur: Framemaat:

Quartz Grey 54 57 60 63 66 cm

47 50 53 56 59 cm Gewicht:

ca. 16.7 kg

ca. 16.7 kg Prijs: € 1.799

C


CONFIDENCE

Robuuste toerfiets met een complete uitrusting, bijzonder geschikt voor meerdaagse tochten. De ideale reisgenoot met zijn hydraulische velgremmen, KOGA Feathershock voorvorkvering, zadelpenvering en multipositie stuur.

68

• Lichtgewicht super smooth-welded Aluminium 7005 frame, met interne kabelvoering. • KOGA Feathershock voorvorkvering • Shimano Deore componenten met 30 versnellingen • Magura HS-11 hydraulische velgremmen • KOGA Rayo Senso IQ LED-koplamp met dag- en standlicht en B&M KOGA Luminance Linetec LED-achterlicht met standlicht • KOGA Multigrip multipositie stuur • KOGA Suomi Comfort-kettingbeschermer met binnenring

Kleur: Nano Black/Silver Pearl White Iriodin/ Framemaat:

Nano Black 54 57 60 63 cm

47 50 53 56 59 cm Gewicht:

ca. 16.9 kg

ca. 17.3 kg Prijs: € 1.749

C


ROADSPEED

Stijlvolle lichtgewicht toerfiets met een uitstekende balans tussen sportiviteit en comfort. De perfecte fiets voor multifunctioneel gebruik. De RoadSpeed is uitstekend te gebruiken voor lange toertochten én dagelijks gebruik.

• Compleet handgebouwd super smooth-welded frame. Ovale buizen vervaardigd in triple hardened en triple butted Aluminium 7005, met geïntegreerde kabelvoering. • KOGA Feathershock voorvorkvering en verende zadelpen • Shimano Deore LX groep met 30 versnellingen • KOGA Nordic light koplamp en Spanninga Plateo achterlicht • KOGA LoDo, geïntegreerde achterdrager • KOGA Suomi kettingscherm • KOGA sport touring stuur • Vredestein Perfect Lite banden met Protection Layer ®

Kleur: Framemaat:

Nano Black/Aluminium Paint 50 54 57 60 63 cm

C

47 50 53 56 cm Gewicht:

ca. 13.8 kg

ca. 14.0 kg Prijs: € 1.649

69


DISTANCE

De Distance beschikt over alle bijzondere eigenschappen van een KOGA comfortfiets. Dankzij het lichte gewicht, de perfecte fietshouding en de geïntegreerde voorvork- en zadelpenvering wordt elke rit een waar genoegen.

70

• Super lichtgewicht super smooth-welded Aluminium 7005 frame, uitgerust met interne kabelvoering. • KOGA Feathershock voorvorkvering • Shimano Deore componenten met 30 versnellingen • KOGA Rayo Senso IQ LED-koplamp met dag- en standlicht en B&M KOGA Luminance Linetec LED-achterlicht • KOGA Suomi Comfort-kettingbeschermer met binnenring

Kleur: Limestone/Silver Framemaat:

50 54 57 60 63 cm

47 50 53 56 cm Gewicht:

ca. 16.1 kg

ca. 16.5 kg Prijs: € 1.549

C


ADVANCE

De Advance combineert een stijlvol, understated design met de typische kenmerken van de KOGA comfortfietsen. Handgebouwde perfectie tot in de kleinste details. Voorzien van automatische LED verlichting, vering en lederen grips.

• Lichtgewicht super smooth-welded Aluminium 7005 frame met geïntegreerde kabelvoering en zadelpenvering. • KOGA chromo/alloy voorvork • Shimano componenten met 9 versnellingen • Shimano V-brakes • AXA Blueline koplamp (30 Lux) met dag- en standlicht en B&M KOGA Luminance Linetec LED-achterlicht • KOGA Suomi Comfort-kettingbeschermer met binnenring

Kleur: Framemaat:

Matt Black 54 57 60 63 cm

C

47 50 53 56 cm Gewicht:

ca. 15.9 kg

ca. 16.2 kg Prijs: € 1.349

71


LITEACE

Het bewijs dat een fraai uiterlijk en laag gewicht prima samengaan. Onderhoudsarm dankzij de 8 speed naafversnelling en innovatieve kettingkast. Deze kwaliteitsfiets staat altijd paraat voor intensief maar aangenaam gebruik.

72

• Lichtgewicht super smooth-welded Aluminium 7005 frame, uitgerust met interne kabelvoering en KOGA kettingspansysteem • KOGA Feathershock voorvorkvering • Shimano Nexus 8-speed Premium naafversnelling • Shimano Roller brakes • KOGA Rayo Senso IQ LED-koplamp met dag- en standlicht en B&M KOGA Luminance Linetec LED-achterlicht met standlicht • Sportieve lichtgewicht kettingkast

Kleur: Framemaat:

Warm Grey Metallic/Silver 50 54 57 60 63 cm

47 50 53 56 59 cm Gewicht:

ca. 18.3 kg

ca. 18.5 kg Prijs: € 1.449

C


CITYLITE

Sportieve comfortfiets met een stijlvol, understated design en KOGA Feathershock voorvorkvering. Onderhoudsarm dankzij de 8 speed versnellingsnaaf en de innovatieve kettingkast. Het ideale vervoermiddel voor snelle ritten in de stad én in de natuur.

• Lichtgewicht, super smooth-welded Aluminium 7005 frame met interne kabelvoering en KOGA kettingspansysteem. • KOGA Feathershock voorvorkvering • Shimano Nexus 8-speed Premium naafversnelling • Shimano V-brakes • Shimano naafdynamo met automatische LED-verlichting • Sportieve lichtgewicht Curana spatborden • Hesling Delgado kettingkast

Kleur: Framemaat:

Metal Blue 54 57 60 63 66 cm

C

47 50 53 56 59 cm Gewicht:

ca. 15.2 kg

ca. 15.4 kg Prijs: € 1.449

73


ACTIEF ONTSPANNEN

Vederlicht en zorgeloos fietsplezier, zelfs met tegenwind of heuvel op. Dat is het genot van een KOGA E-bike met trapondersteuning. Technisch superieur door voortdurende innovaties in combinatie met een oogstrelend design. KOGA staat met recht bekend om de “overtreffende trap in elektrisch fietsen�.

75


1

2

3

4

1. Robuust en gebruiksvriendelijk V-ION display. Het display heeft een groter formaat en een hogere beeldschermresolutie. 2. De accu is prachtig geïntegreerd in het frame en eenvoudig uitneembaar maar kunt u ook op de fiets laten zitten om op te laden. KOGA biedt voor de E-Special drie ION accu’s aan met elk een andere capaciteit zodat u altijd de accu kunt kiezen die perfect aansluit bij uw wensen. 3. Comfortabele KOGA Feathershock voorvorkvering en kabelgeleiding door het frame. 4. Betrouwbare en krachtige Shimano schijfremmen bieden meer remkracht onder alle omstandigheden.


SUPERIOR

77


SUPERIOR

ION TECHNOLOGIE

De ION trapondersteuning doet zijn werk zodra u begint te trappen. De motor is geïntegreerd in het wiel en functioneert soepel en geluidsarm tot de wettelijk maximaal toegestane 25 km/uur. U kunt eenvoudig de gewenste ondersteuningsstand kiezen met de bediening direct naast de handgreep, zodat u uw handen hiervoor niet van het stuur hoeft te halen. Alle ION fietsen zijn uitgerust met het nieuwe gebruiksvriendelijke V-ION display waarop relevante informatie nauwkeurig is af te lezen. De afneembare display fungeert bovendien als startonderbreker en is daarmee een uitstekende diefstalpreventie.

AUTOMATIC RECHARGE TECHNOLOGY

Met behulp van de Automatic Recharge Technology (ART) wordt de accu opgeladen wanneer er geen kracht op de pedalen wordt uitgeoefend, zoals bijvoorbeeld bij het heuvel af rijden. Hierdoor genereert uw E-bike automatisch energie en wordt de accu deels opgeladen waardoor de actieradius vergroot wordt.

ACTIERADIUS

KOGA E-bikes zijn voorzien van een hoogwaardige accu met een capaciteit variërend van 317 Wh tot 612 Wh. Over het algemeen kan gesteld worden: hoe hoger het aantal Watt-uren (“tankinhoud”), hoe groter de actieradius. Het bereik is echter ook afhankelijk van factoren als de gekozen ondersteuningsstand, rijomstandigheden, buitentemperatuur, efficiëntie van de motor, bandenspanning, gewicht van de fietser/ belading en het gebruik van de versnellingen.


ACCU

De accu is één van de belangrijkste onderdelen van de E-bike. KOGA biedt voor haar fietsen met ION-aandrijving de keus uit verschillende accu’s, met elk een andere capaciteit. U kunt eenvoudig de accu kiezen die het best aansluit bij uw wensen voor wat betreft de actieradius. De ION accu’s hebben een modern ontwerp waarbij functionele elementen, zoals de achterverlichting en de handgreep, naadloos geïntegreerd zijn. De accu’s worden geproduceerd in Duitsland en zijn ontwikkeld met cellen van een constant hoge kwaliteit, beschermd door een geanodiseerde aluminium behuizing.

RECYCLING

KOGA heeft tot doel haar producten zo verantwoord mogelijk te produceren. Maar ook na de productie voelen we ons verantwoordelijk voor onze producten. Neem onze accu’s bijvoorbeeld. Om de inzameling te maximaliseren en de recycling van de accu’s zo zorgvuldig mogelijk te laten verlopen, werkt KOGA samen met de Stichting Batterijen (STIBAT). Samen met STIBAT zorgt KOGA ervoor dat u uw oude accu gewoon bij uw dealer kunt inleveren. Omdat de kosten voor de recycling separaat worden geïnd, kan het zijn dat uw tweewielerspecialist een klein bedrag bij aanschaf van een nieuwe accu of elektrische fiets aan u doorberekent.

VEILIGHEID

Met een KOGA E-bike bent u altijd veilig onderweg. Onze fietsen zijn voorzien van de laatste innovaties op het gebied van elektrisch fietsen. Zo meten sensoren in de motor continu het aantal omwentelingen en de kracht die op de pedalen wordt gebracht. U loopt dus niet het gevaar dat de motor direct en onverwacht in werking treedt. Zo kunt u bijvoorbeeld gerust uw voet op de pedalen laten rusten terwijl u voor een rood stoplicht staat. De schokvrije ondersteuning zet zeer gelijkmatig in. Doordat de bedieningsknoppen direct naast het handvat geplaatst zijn, kunt u uw elektrische fiets bedienen zonder uw handen van het stuur te halen.

79


E-XTENSION

Krachtige, kwalitatief hoogwaardige E-bike in een stijlvol design. Sportieve fietsers zullen de eigenschappen van de E-Xtension zeker weten te waarderen. De Ultra Torque motor biedt een zeer sterke ondersteuning. 300-SERIES ION

317 Wh Actieradius: ca. 95 km*

80

400-SERIES ION

500-SERIES ION

600-SERIES ION

418 Wh 522 Wh 612 Wh Actieradius: Actieradius: Actieradius: ca. 130 km* ca. 160 km* ca. 190 km*

• Lichtgewicht smooth-welded Aluminium 7005 frame met triple hardened en triple butted buizen, met interne kabelvoering. • KOGA Feathershock voorvorkvering • Shimano Deore componenten met 30 versnellingen • Geïntegreerde, uitneembare Li-Ion accu in ranke achterdrager • Geruisloze Ultra Torque motor met ION-aandrijving (40 Nm) • Shimano schijfremmen • Nieuwe V-ION display

Kleur:

Metal Blue

Framemaat:

54 57 60 cm

47 50 53 56 cm Gewicht:

ca. 23.3 kg (incl. accu)

ca. 23.3 kg (incl. accu) Prijs: € 2.898 (incl. 300-Series) Meerprijs: €

150 (400-Series)

€ 250 (500-Series) € 350 (600-Series)

A


E-DELUXE

Recreatieve tochten en dagelijks woon-werkverkeer: deze E-bike is overal inzetbaar door zijn gedegen kwaliteit en goede rijeigenschappen. Met gedoseerde ION trapondersteuning en krachtige accu in de achterdrager. 300-SERIES ION

317 Wh Actieradius: ca. 95 km*

400-SERIES ION

500-SERIES ION

600-SERIES ION

418 Wh 522 Wh 612 Wh Actieradius: Actieradius: Actieradius: ca. 130 km* ca. 160 km* ca. 190 km*

• Superlichtgewicht smooth-welded Aluminium 7005 frame, met interne kabelvoering. • KOGA Feathershock voorvorkvering • Shimano Deore componenten met 30 versnellingen • Geïntegreerde, uitneembare Li-Ion accu in ranke achterdrager • Geruisloze Ultra Torque motor met ION-aandrijving (40 Nm) • Magura HS-11 hydraulische velgremmen • Nieuwe V-ION display

Kleur:

Royal Blue/Titan

Framemaat:

50 54 57 60 63 cm

44 47 50 53 56 59 cm Gewicht:

ca. 24.2 kg (incl. accu)

ca. 24.7 kg (incl. accu)

C

Prijs: € 3.098 (incl. 300-Series) Meerprijs: €

150 (400-Series)

€ 250 (500-Series) € 350 (600-Series)

81


E-TOUR

Optimale techniek in combinatie met een clean design. De compacte batterij is onzichtbaar weggewerkt in de onderbuis van het frame en kan eenvoudig uitgenomen worden om op te laden waar u maar wilt. 300-SERIES ION

400-SERIES ION

500-SERIES ION

317 Wh 417 Wh 490 Wh Actieradius: Actieradius: Actieradius: ca. 110 km* ca. 150 km* ca. 185 km*

82

• Super smooth-welded frame met buizen vervaardigd van triple hardened Aluminium 6061. Voorzien van een speciale onderbuis voor de geïntegreerde, uitneembare accu en geïntegreerde kabels. • KOGA Feathershock voorvorkvering • Shimano Deore componenten met 10 versnellingen • Geïntegreerde, uitneembare Li-Ion accu in onderbuis • Geruisloze Ultra Torque motor met ION-aandrijving (40 Nm) • Shimano V-brakes • KOGA Rayo IQ LED-koplamp met daglicht en B&M KOGA Luminance Linetec achterlicht • Nieuwe V-ION display

Kleur: Petrol Framemaat:

54 57 60 cm

47 50 53 56 cm Gewicht:

ca. 24.8 kg (incl. accu)

ca. 24.8 kg (incl. accu) Prijs: € 3.148 (incl. 300-Series) Meerprijs: €

150 (400-Series)

€ 250 (500-Series)

C


E-SPECIAL

Luxe E-bike die voldoet aan de wensen van de veeleisende toerfietser. De batterij is onzichtbaar weggewerkt in de onderbuis van het frame en kan eenvoudig uitgenomen worden om op te laden waar u maar wilt. 300-SERIES ION

400-SERIES ION

500-SERIES ION

317 Wh 417 Wh 490 Wh Actieradius: Actieradius: Actieradius: ca. 110 km* ca. 150 km* ca. 185 km*

Kleur: Limestone • Super smooth-welded frame met buizen vervaardigd van triple 54 57 60 63 cm hardened Aluminium 6061. Voorzien van een speciale onderbuis voor Framemaat: 47 50 53 56 cm de geïntegreerde, uitneembare accu en geïntegreerde kabels. Gewicht: ca. 26.4 kg (incl. accu) • KOGA Feathershock voorvorkvering ca. 26.4 kg (incl. accu) • Shimano Deore LX componenten met 30 versnellingen Prijs: € 3.798 (incl. 300-Series) • Geïntegreerde, uitneembare Li-Ion accu in onderbuis Meerprijs: € 150 (400-series) • Geruisloze Ultra Torque motor met ION-aandrijving (50 Nm) € 250 (500-series) • Shimano LX schijfremmen • Nieuwe V-ION display

C

83


TIPS VOOR EEN GROTERE ACTIERADIUS:

• Zorg ervoor dat uw accu altijd opgeladen is bij vertrek, Uw accu is beveiligd tegen overladen dus zet de accu zoveel mogelijk aan de lader. • Zet de ondersteuningsstand zo laag mogelijk. • Pomp de banden regelmatig op tot de juiste spanning (staat vermeld op de zijkant van de band). • Gebruik een lichte versnelling. Schakel terug bij wind tegen of bijvoorbeeld bij het oprijden van een bruggetje, net zoals u zou doen bij een fiets zonder ondersteuning.

85


1

2

3

4

1. Stijve en lichte KOGA carbon voorvork, opgewassen tegen de hoge snelheden die bereikt kunnen worden met deze speed E-bike. 2. Eenvoudig afneembare Bosch Li-Ion accu op de onderbuis. 3. Bosch Performance Speed middenmotor, naadloos ge誰ntegreerd in het KOGA E-XLR8 frame. Het 3-sensoren-systeem meet 1000 keer per seconde aan welke ondersteuning de fietser behoefte heeft. 4. Betrouwbare en krachtige schijfremmen bieden meer remkracht onder alle omstandigheden. Duurzame wielen met sportieve hoge velgen.


87


E-XLR8

De KOGA E-XLR8 is een zeer sportieve E-bike waarmee, dankzij de krachtige en betrouwbare Bosch Performance Speed motor, snelheden bereikt kunnen worden tot 45 km/uur! Deze speed pedelec is specifiek ontwikkeld en getest voor een veilig gebruik bij hoge snelheden. Actieradius gem. ca. 120 km* (ECO-mode)

• Compleet handgebouwd super smooth-welded frame. Buizen vervaardigd van double hardened en double butted 6061 Aluminium. Uitgerust met geïntegreerde Bosch motor. • KOGA carbon voorvork • Shimano SLX componenten met 10 versnellingen • Uitneembare Bosch Li-Ion accu 500Wh op de onderbuis • BOSCH Drive Unit Performance Speed middenmotor (60Nm) • Magura MTE schijfremmen

Kleur:

Matt Black

Framemaat:

50 54 57 60 cm

Gewicht:

ca. 22.7 kg (incl. accu)

Prijs: € 3.999 (excl. afleverkosten)

A

89


E-LEMENT

Zeer sportieve E-bike met de Bosch Performance Line technologie voor een krachtige en betrouwbare trapondersteuning. Uniek ontwerp waarbij middenmotor, achterdrager, kabels en balhoofdset prachtig geïntegreerd zijn in het frame. Actieradius gem. ca. 160 km* (ECO-mode)

90

• Compleet handgebouwd super smooth-welded frame. Buizen vervaardigd van double hardened en double butted 6061 Aluminium. Uitgerust met geïntegreerde kabels en geïntegreerde Bosch motor. • KOGA Feathershock voorvorkvering • Shimano SLX componenten met 10 versnellingen • Uitneembare Bosch Li-Ion accu 500Wh in ranke achterdrager • BOSCH Drive Unit Performance Cruise middenmotor (60Nm) • Magura MT2 schijfremmen • B&M Lumotec EYC T Senso Plus koplamp en Spanninga Plateo achterlicht

Kleur: Framemaat:

Matt Black 50 54 57 60 cm

47 50 53 56 cm Gewicht:

ca. 22.7 kg (incl. accu)

ca. 22.8 kg (incl. accu) Prijs: € 3.449

A


E-INSPIRE

Sportieve E-bike met de nieuwe Bosch Active Line technologie voor een krachtige en betrouwbare trapondersteuning. Uniek ontwerp waarbij middenmotor, achterdrager, kabels en balhoofdset prachtig geïntegreerd zijn in het frame. Actieradius gem. ca. 140 km* (ECO-mode)

• Compleet handgebouwd super smooth-welded frame. Buizen vervaardigd van double hardened en double butted 6061 Aluminium. Uitgerust met geïntegreerde kabels en geïntegreerde Bosch motor. • KOGA Feathershock voorvorkvering • Shimano Deore LX componenten met 10 versnellingen • Uitneembare Bosch Li-Ion accu 400Wh in ranke achterdrager • BOSCH Drive unit Active Cruise middenmotor (48 Nm) • Magura HS-11 hydraulische velgremmen • B&M Lumotec EYC T Senso Plus koplamp met dag- en standlicht en Spanninga Plateo achterlicht

Kleur: Framemaat:

Steel Grey 50 54 57 60 cm

47 50 53 56 cm Gewicht:

ca. 22.9 kg (incl. accu)

ca. 22.9 kg (incl. accu)

A

Prijs: € 3.099

91


E-NOVA NUVINCI

Comfortabele E-bike met Bosch Active Line technologie voor een krachtige en betrouwbare trapondersteuning. Uitgerust met het NuVinci Harmony naafversnellingssysteem met automatisch en traploos schakelen voor de comfortabelste fietservaring ooit! Actieradius gem. ca. 175 km* (ECO-mode)

92

• Compleet handgebouwd super smooth-welded frame. Buizen vervaardigd van double hardened en double butted 6061 Aluminium. Uitgerust met geïntegreerde Bosch motor, geintegreerde kabels en KOGA kettingspansysteem • KOGA Feathershock voorvorkvering • NuVinci Harmony naafversnelling • Uitneembare Bosch Li-Ion accu 500Wh in ranke achterdrager • BOSCH Drive unit Active Cruise middenmotor (48 Nm) • Magura HS-11 hydraulische velgremmen • B&M Lumotec EYC T Senso Plus koplamp met dag- en standlicht en Spanninga Plateo achterlicht

Kleur:

Warm Grey Metallic

Framemaat:

54 57 60 cm

47 50 53 56 59 cm Gewicht:

ca. 25.0 kg (incl. accu)

ca. 25.0 kg (incl. accu) Prijs: € 3.699

C


E-NOVA

Comfortabele E-bike met de nieuwe Bosch Active Line technologie voor een krachtige en betrouwbare trapondersteuning. Uniek frame met extra lage instap, voorzien van onderhoudsopname 8-speed naafversnelling en hydraulische velgremmen. 400 Wh: Actieradius gem. ca. 140 km* (ECO-mode) 500 Wh: Actieradius gem. ca. 175 km* (ECO-mode)

• Compleet handgebouwd super smooth-welded frame. Buizen vervaardigd van double hardened en double butted 6061 Aluminium. Uitgerust met geïntegreerde Bosch motor, geintegreerde kabels en KOGA kettingspansysteem. • KOGA Feathershock voorvorkvering • Shimano Nexus 8 speed Premium naafversnelling • Leverbaar met uitneembare Bosch Li-Ion 400 of 500 Wh accu in ranke achterdrager • BOSCH Drive unit Active Cruise middenmotor (48 Nm) • Magura HS-11 hydraulische velgremmen

Kleur:

Warm Grey Metallic

Framemaat:

54 57 60 cm

C

47 50 53 56 59 cm Gewicht:

ca. 24.3 kg (incl. accu)

ca. 24.3 kg (incl. accu) Prijs: € 2.999 (400 Wh) € 3.199 (500 Wh)

93


E-BIKE COLLECTIE 2016 E-XTENSION

P.80

E-DELUXE

E-TOUR

P.81

E-SPECIAL

P.82

P.83

POSITIE ACCU

POSITIE MOTOR

ACCU CAPACITEIT ACTIERADIUS (ECO-MODE)

gem. ca. min. 95 km - max. 190 km 1

gem. ca. min. 95 km - max. 190 km 1

gem. ca. min. 110 km - max. 185 km 1

gem. ca. min. 110 km - max. 185 km 1

AANTAL VERSNELLINGEN

Derailleurversnelling 30 speed

Derailleurversnelling 30 speed

Derailleurversnelling 10 speed

Derailleurversnelling 30 speed

REMMEN

Shimano schijfremmen

Magura HS-11 hydraulische velgremmen

V-brakes

Shimano LX schijfremmen

VOORVORK

KOGA Feathershock

KOGA Feathershock

KOGA Feathershock

KOGA Feathershock

DISPLAY

V-ION

V-ION

V-ION

V-ION

BEDIENING NAAST HANDVAT

54-57-60-63cm

DAGLICHTFUNCTIE

AUTOMATIC RECHARGE TECHNOLOGY

POWER ASSIST

-

GEWICHT INCL. ACCU

54-57-60 cm

50-54-57-60-63 cm

54-57-60cm

47-50-53-56 cm

44-47-50-53-56-59 cm

47-50-53-56cm

ca. 23.3 kg / E 2.898 2

PRIJS

A

1 2 3

94

ca. 23.3 kg

ca. 24.2 kg /

ca. 24.7 kg

E 3.098 2 3

C

ca. 24.8 kg /

47-50-53-56cm

ca. 24.8 kg

E 3.148 2 3

ION-modellen zijn verkrijgbaar met verschillende accucapaciteiten, actieradius is afhankelijk van gekozen accu. Prijs incl. 317 Wh accu. Verleng uw standaard garantie op uw KOGA ION E-bike van 2 naar 5 jaar voor het eenmalige vaste bedrag van € 159.

C

ca. 26.4 kg /

ca. 26.4 kg

E 3.798 2 3

C

3


E-XLR8

P.89

E-LEMENT

P.90

E-INSPIRE

P.91

E-NOVA NUVINCI

P.92

E-NOVA

P.93

gem. ca. 120 km

gem. ca. 160 km

gem. ca. 140 km

gem. ca. 175 km

gem. ca. min. 140 km - max. 175 km 4

Derailleurversnelling 10 speed

Derailleurversnelling 10 speed

Derailleurversnelling 10 speed

Naafversnelling NuVinci Harmony

Naafversnelling Shimano Nexus Premium 8-speed

Magura MTE schijfremmen

Magura MT2 schijfremmen

Magura HS-11 hydraulische velgremmen

Magura HS-11 hydraulische velgremmen

Magura HS-11 hydraulische velgremmen

KOGA carbon voorvork

KOGA Feathershock

KOGA Feathershock

KOGA Feathershock

KOGA Feathershock

BOSCH Intuvia

BOSCH Intuvia

BOSCH Intuvia

BOSCH Intuvia

BOSCH Intuvia

-

-

-

50-54-57-60cm

50-54-57-60 cm

50-54-57-60 cm

54-57-60 cm

54-57-60 cm

-

47-50-53-56 cm

47-50-53-56 cm

47-50-53-56-59 cm

47-50-53-56-59 cm

-

-

-

ca. 21.8 kg E 3.999

A

ca. 22.7 kg /

ca. 22.8 kg

E 3.449

A

ca. 22.9 kg /

ca. 22.9 kg

E 3.099

A

*De vermelde actieradius is gebaseerd op gemiddeld gebruik in de ECO stand. Naast de capaciteit van de accu (Wh), is de actieradius afhankelijk van een groot aantal factoren zoals de gekozen ondersteuningsstand, rijomstandigheden, buitentemperatuur, efficiëntie van de motor, bandenspanning, gewicht van de fietser en de belading en het gebruik van de versnellingen. De vermelde actieradius is als gevolg hiervan slechts een indicatie en is geen garantie voor de actieradius in de praktijk.

ca. 25.0 kg /

ca. 25.0 kg

E 3.699

C

ca. 24.3 kg /

ca. 24.3 kg

E 2.999 5

C

4 De E-Nova is verkrijgbaar met verschillende accucapaciteiten, actieradius is afhankelijk van gekozen accu. 5 Prijs incl. 400 Wh accu.

95


GARANTIE U krijgt standaard twee jaar garantie op de specifieke onderdelen van uw KOGA E-bike (uitgezonderd slijtagedelen) met bovendien een levenslange garantie op het frame en 10 jaar garantie op de lak. Ook op de accu krijgt u standaard twee jaar garantie, ongeacht het aantal ladingen. KOGA adviseert u om uw fiets zoveel mogelijk aan de lader te zetten. Het systeem is beveiligd tegen overladen. Met de “Xtra Garantie” voor ION modellen verlengt u de garantietermijn van 2 naar 5 jaar voor het eenmalige vaste bedrag van E 159,-. Daarmee worden alle kostbare elektrische delen, als accu en motor, gedekt. Onder de Xtra garantie vallen ook de reguliere onderdelen zoals de bagagedrager en de spatborden (uitgezonderd slijtagedelen zoals banden, ketting etc.). Vraag uw KOGA dealer naar de mogelijkheden en voorwaarden.

KOGA P.O. BOX 167, 8440 AD Heerenveen The Netherlands Tel: +31 (0)513 63 01 11 © 2015 KOGA

MEER INFORMATIE VINDT U OP ONZE WEBSITE: WWW.KOGA.COM

De vermelde actieradius is gebaseerd op gemiddeld gebruik in de ECO stand. Naast de capaciteit van de accu (Wh), is de actieradius afhankelijk van een groot aantal factoren zoals de gekozen ondersteuningsstand, rijomstandigheden, buitentemperatuur, efficiëntie van de motor, bandenspanning, gewicht van de fietser en de belading en het gebruik van de versnellingen. De vermelde actieradius is als gevolg hiervan slechts een indicatie en is geen garantie voor de actieradius in de praktijk. Gewicht per fiets is gemeten bij gemiddelde framemaat, inclusief accu, zonder pedalen, pomp, bidon(s), bidonhouder(s), bel en fietstas. © 2015 KOGA behoudt zich het recht voor om zonder nadere kennisgeving wijzigingen in uitvoering(en) en/of prijzen aan te brengen. Ofschoon deze brochure met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden van welke aard dan ook. Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd zonder schriftelijke toestemming van KOGA.

KOGA is een geregistreerde merknaam van Accell Nederland B.V., onderdeel van Accell-Group N.V.

Economic, ecological and social paper procurement

Climate-neutral production

Non-alcoholic printing without ecologically harmful industrial alcohol

Solar Power own electricity generation


6 1 20 WWW.KOGA.COM

twitter.com/KOGA_bikes

fb.com/KOGAbikes

KOGA Brochure 2016  

Bij KOGA bouwen we de beste en de mooiste fietsen voor de enthousiaste fietsliefhebber. Onze roots liggen in het ontwikkelen van racefietsen...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you