Page 1


Ansvarshavende Redaktør: Journalist Musik & Rubrik: Journalist Musik & Unoder: Journalist Musik & Rejser: Journalist Musik, Ve & Vel: Journalist Musik & Spas: Tryk & Teknik:

Kontingenter:

Michael B. Madsen Nina Steen Camilla B. Nielsen Kirstine Rosendahl Bennedikte Breitenstein Verkant - vi søger en ny Morten Mathiesen

Udlejning mv.

Pr. 1/1 –2010

Aktiv medlem: Passiv medlem: Junior medlem: Støttemedlem:

300,00 250,00 225,00 150,00

Udlejning af telt ring på tlf. 54 70 56 20 Anne-Käthe Hansen, Best.medlem Medlemskab af vennerne Ring på tlf. 54 85 42 54, Tina Larsen, kasserer

Alle kontingent opkrævninger sker pr. halve år Feb. & Sept.

Udlejning af Tambourhuset Ring på tlf. 54 70 61 48 Formand Anne Marie Pedersen

Noder & Arkiv:

Gruppeledere i Korpset

03 Simon Piil Braun tlf. 29 17 51 85 11 Søren Engbirk tlf. 30 89 72 77 40 Bennedikte Breitenstein tlf. 54 70 56 00

Instrument depot: 85 Brian Engdahl 36 Ulrik Pedersen

tlf. 30 58 51 96 tlf. 29 66 98 29

Brass Band & Musisk-leder 01 Michael B. Madsen tlf. 54 70 54 02

Leder Trommer & Fløjter 86 Lina Kappe

tlf. 28 96 63 10

Junior-orkesteret

39 Merete Stryhn Lohse tlf. 28 73 92 44

Orkesterleder

Oplag & Udgivelse:

33 Helle B. Nielsen

tlf. 20 83 88 04

Oplag : 200 stk.

Husk...

Næste udgave: Feb. 2012

at opgive ny adresse ved flytning, Samt nyt telefon nummer ved ændring !


Så har vi taget hul på en travl men også en hyggelig tid. Korpset er der atter bud efter, det ses tydeligt på aktivitetsplanen.

Uden jer så var det ikke gledet så godt som det gjorde. Og jeres gode humør for ikke at glemme Så modtog vi jo en masse penge og gaver, det vil jeg også sige tak for, - ingen hemmelighed, - vi er ved at få brugt dem

Jeg skrev i sidste blad at vi skulle afholde ERFA møde, men det blev ikke til noget. Om de andre garder syntes der er for langt, det kan vi ikke finde ud af, men for ringe tilslutning, så det aflyste vi.

D. 31 jan 2012 har vi Generalforsamling, og igen i år opfordre vi jer til at komme. Ingen tvinges til noget, men der var dog mulighed for at få noget belyst som man ikke lige var klar over.

Jeg har været nede i Dølle Fjelde Musse og modtage 2000 kr. Vi siger mange tak

De nye som er begyndt i Korpset vil jeg byde hjertelig velkommen og håber i vil finde jer tilrette.

Der har lige været lidt stille, og selvfølgelig skyldes det efter et overstået 50 års Jubilæum. Jeg tænker meget tit tilbage på denne dag, og med en vis glæde, Ingen hemmelighed skal være, jo nærmere vi kom dagen var man lidt nervøs. Vi havde jo sat store skibe i vandet, og de skulle jo nødig synke. Men med den opbagning og interesse for at hjælpe til, så var vi da godt på vej.

Vi vil få rig lejlighed til at høre en masse god Julemusik, bare se efter på aktivitetssedlen. Ikke at glemme et af vores gode faste Juleafslutning, det er altid en god og hyggelig aften, den må ingen gå glip af.

Jeg vil hermed gerne takke alle, Tambouere, Bestyrelser, Forældre ja alle som gav en stor hånd med for at det hele skulle køre på skinner.

Til sidst vil jeg ønske alle en glædelig Jul, samt et godt Nytår. Tak for året der gik Med Julehilsen

Anne Marie Pedersen Formand


Ja - så er jeg tilbage ved skrivepulten... Efter et vel overstået og travlt efterår, med en del arrangementer, hvor vores 50 års jubilæum har fyldt meget. Der har været meget at se til, men det ophæver glæden ved at være med at fejre korpset. Og hvilken dag! Vi fik leveret en rigtig god koncert , det er i hvert fald ikke andet end ros jeg modtager når jeg taler med folk. Og dejligt var det at se så mange af de ”gamle” tambourer, som jeg tror også hyggede sig. Så alt i alt en rigtig dejlig dag med mange gode overraskelser – god stemning og festglade mennesker, især udvalgets overraskelse i form af Gladsaxes Tyrolerorkester om aftenen vakte glæde men også ros til aktivitets udvalget for jeres gode underholdning, jeg glæde mig allerede til jeres næste påfund. Ja og alle gaverne det er næsten ikke til at få armene ned. Aldrig har gave regnen været så stor. Dejligt ! Og rigtig mange tak til alle giverne !!! Så nu får trommerne endelig deres ønske opfyldt om nye trommer, hvornår de kommer må tiden vise, men vi forventer Februar, og ja Michael har også endelig fået sit store ønske opfyldt - nemlig hans længe ønskede rørklokker. Hvad det så mere kan blive til ja det må tiden vise. Vi er nu nået til årets travleste tid, nemlig juletid!! Igen i år har korpset være efterspurgt, vi har 5 juletræstændinger (Sakskøbing –Rødby –Reersnæs –Bandholm og Mern) - 1 juleoptog og 4 ”almindelige” marchture i Sakskøbing, den sidste med besøg i mange af byens forretninger for at sprede julehygge og glæde. Til min glæde ser det ikke ud til vi får så tidlig sne som sidste år, dejligt! For min skyld kan det godt vente med at sne til d. 23 december om aftenen og så forsvinde igen 3. juledag, men så heldig er jeg nok ikke: Lidt sne er ok det giver altid lidt mere julestemning. Så husk at tjekke din arrangements seddel, for jo flere vi er hver gang jo bedre, både for lyden men også for dine kammerater, så husk at møde op!!


Lige lidt om næste års sommertur, som jo går til Italien. Jeg håber jo rigtig mange har lyst at deltage og for at der ingen tvivl skal være så er rejsetidspunktet flyttet til uge 28. Vi vil gerne have alle med, så turen kunne blive som så mange af de andre rejser, en tur vi ikke sådan glemmer og en styrkelse af korpsets sociale bånd. Jeg skal også lige minde om tilmeldingerne til juleafslutningen og den planlagte øve weekend i januar. På weekenden kommer mange af de dygtige instruktører vi kender, så jeg håber alle deltager. Det er en af korpsets store investeringer økonomisk korpset gør for jeres skyld. Vore nytårs koncert 2012 er Søndag d. 8 januar kl. 15.00 i Sakskøbing Kirke - Inviter endelig alle dem du kender, og Brass Bandet håber også at se en masse fra Tambourkorpset. Til sidst vil jeg ønske alle en god og hyggelig december måned og selvom vi har travlt og skal meget, så håber jeg alle alligevel får tid til at jule hygge og slappe af!!! Der skal også lyde en tak til alle jer forældre som hjælper med de mange opgaver som kommer i løbet af året. Det er dejligt at så mange interessere sig for hvad jeres børn går og laver og en ekstra hånd kan jo altid bruges. Jeg håber dette vil fortsætte i det nye år også. Endelig til sidst ja så vil jeg også gerne byde velkommen til de nye tambourer vi har fået her i efteråret 10 nye tambourer og 5 nye putter er det blevet til. Super dejligt ! Men stadig - kender I flere som har lyst til at være med hos os, ja så tag dem bare med til spil når vi starter op igen i det nye år. Der er altid plads til en eller flere der har lyst til god musik, dejlige venner og fede oplevelser….

Helle B. Nielsen Orkesterleder


Sakskøbing Afdeling Søndergade 22


Juletid er traditionernes tid, og her er et par af de opskrifter der bliver hevet frem hvert år hjemme hos os

Jødekager Jødekager hører til juletraditionerne hjemme hos os. De smager godt, og kan trykkes ud i forskellige former. 250 g mel 125 g sukker ½ tsk hjortetaksalt 200 g KOLDT smør De tørre ting blandes og smør smuldres i dejen. Dejen æltes sammen, og formes til 2 pølser. Lægges i køleskabet mindst et par timer. Skær tynde småkager af pølsen, eller rul dejen ud og tryk kager ud. Pensles med pisket æg og drysses med kanelsukker. Bages ca 5 min. Ved 200 grader.

En klassiker med et tvist…

Havregrynskugler med marcipan. 75 g havregryn 100 g smør 100 g groft revet marcipan 2 spsk koldkaffe – kan undlades…. 2 spsk kakaopulver 5 spsk flormelis Alle disse dejlige ingredienser blandes sammen og trilles til de bedste havregrynskugler der findes.

Rigtig god fornøjelse og Glædelig Jul

Vibeke


1 År:

6 år:

14 år:

Laurits Christoffersen Marius Hansen Katrine Lærke Christiansen Kalle Hansen Mia M. Jensen Ditte Norlander Matias Lærke Christiansen Kasper Nielsen Anne-Lise Jonasson Sascha Rasmussern Cecilie Nielsen Alec S. V. Mortensen Michael Dannefer Nicolai Nielsen Martin Jacobsen Sascha Hansen Jammie Washo René Borreskov

Tessa Blom Jensen Lene Rasmussen Michala Steen Brigitte Z. Larsen

Camilla B. Nielsen Camilla Petersen

7 år:

Merete Stryhn Lohse Tom Nielsen Jesper Villadsen

2 År: Morten Andersen Sandie Rasmussen Simone Borre Nielsen Nick Borreskov Kim Borreskov Søren V.S. Mortensen Tina Larsen Sofie W. Mortensen Mathilde Tønnesen

3 år: Sabine P. Franck Andreas Dyhrberg Kira Z. Larsen

4 år: Cathrine F. Sidor Casper F. Sidor Amanda E. H. Ruskov Vicki K. Christiansen David Lauridsen Alexander S. Eriksson Michael Bo Hansen

5 år: Maja Clausen

Kirstine Christoffersen Tobias Christoffersen Rikke Buchleitner Niklas Weishaupt

15 år:

16 År:

8 år:

Nina Steen Marianne Funch Simon Piil Braun

Alexandra Aa. Kjær Gabrielle Køhler

17 år:

9 år: Nicolaj Blom Jensen Jens Køhler Steffen Jensen Jonas Svendsen Andrei Petersen Per Mortensen

10 år:

Lene Engbirk Bo Engbirk Martin Z. Larsen Sanne Andersen René Borchersen Kappe

18 år: Ulrik Pedersen Bennedikte Breitenstein

Katrine Hansen Julie Funch Emilie Funch Jens Peter Hansen Anders Philipps

19 år:

11 år:

Jeanette Johansson

Christina Lindegaard Jari Mathiesen

20 år:

Mikkel Blom Tanja Jørgensen Søren Andersen Uffe Bressing Anne Sofie Hansen Christina Philipps

21 År:

12 år:

33 år

Brian Engdahl Lina Borchersen Kappe

13 år: Søren Engbirk Tobias Juliussen

Vanessa G. Hoffmann

24 år: Morten Bohn-Mathiesen

Michael B. Madsen

44 år: Helle B. Nielsen


FILM

TIPS

SERVICE

Nu er det lige ved at være 1. december og dermed den søde juletid. Jeg har derfor denne gang valgt at skulle lave en anmeldelse på en julefilm. Da jeg forleden sad og kiggede programmet igennem fra mit ugeblad, så jeg at de allerede er så småt begyndt at sende diverse julefilm i tv. Jeg elsker at se julefilm og har selv et hav at vælge imellem. Jeg synes det er svært for mig at sige at jeg har en ynglings julefilm, for de har alle hver deres charme.

Surviving Christmas Originaltitel: Surviving Christmas- USA 2004

Drew Latham er en succesfuld ung mand. Men han er også en ensom mand, og intet tidspunkt på året føler han det mere end til jul. Så i år har han besluttet, at det skal blive anderledes: I år vil han fejre jul i familiens skød – og til det formål lejer han familien Valco! Tom Valco er ikke meget for det, men en kvart million dollars er meget overbevisende. Så sønnen Brian må overlade sit værelse til Drew, og hele familien må deltage i julepyntning, juleindkøb, julesange og så videre. De må endog finde sig i at blive udstyret med en bedstefar (som Drew også har lejet), men som engang imellem må sende sin dubleant, fordi han rent faktisk er skuespiller. Og til sidst kommer den store datter hjem og opdager at en galning har overtaget hendes familie og sat dem i gang med et juleflip af gigantiske proportioner. I hovedrollen som Drew ser vi Ben Affleck. Han behøver vist ikke videre introduktion da de fleste har set en eller anden film med ham i hovedrollen. Jeg er ikke storfan af Affleck - men han har lavet en del gode film og er også en dygtig skuespiller. Som Tom Valco ser vi James Gandolfini. Han er mest kendt for sin hovedrollen i serien The Sopranos. Jeg er ikke videre vild med ham og efter min mening skulle han nok holde sig fra komedie genren da jeg ikke mener at han slår igennem. Hans kone bliver spillet af Catherine O’Hara som ikke er helt ukendt med at spille med i en julefilm da det var hende som spilede mor i Alene Hjemme filmene. Datteren i familien er en skuespillerinde som har måtte kæmpe for at komme af med sit image som dum blondine - og jeg mener virkelig dum blondine, for hun blev kendt som datteren i Vore Værste Års familien Bundy. Christina Applegate har kæmpet med rette, da jeg synes hun er en god skuespiller som kan være alsidig og jeg har efterhånden set hende i et par film hvor jeg synes hun har gjort et godt comeback. Filmen er absolut ikke en af mine ynglings julefilm men er dog alligevel en film jeg godt kan sidde og se mere end en gang. Der er nogen sjove fraser og scener i filmen, hvor man trækker lidt højt på smilebåndet. Jeg synes at filmen skal ses, men giver den kun 3 ud af 6 filmruller.

God Fornøjelse Bennedikte


Gladsaxe pigegarde blev stiftet d. 30. maj 1970. Pigegarden består af 90 piger fra 9 år og op efter, som er fordelt på 4 orkestre, (tambourkorps, harmoniorkester, fanfarekorps og tyrolerorkester samt et aspiranthold). Gardens musikchef og dirigent for harmoniorkesteret, Svend Kragelund, er desuden musikchef for Tivoligarden. Pigegardens tyrolerorkester var nede og spille til vores 50 års jubilæum, og der blev spillet igennem! Samtlige musikstykker var nogle man kunne synge med på, så der blev skrålet med, selv pigegarden sang med, der hvor der få der spillede. De var dækket med omkring 1-2 på hver stemme, og der omkring 15 glade piger der stillede op. Det der imponerede os mest, var damen, som spillede stortromme, klokkespil, koklokke, m. m. For mange af os, har det været en overraskelse, men i den grad en god og flot overraskelse, så tak for den oplevelse. KRC


Hvem er du?: Tina Broskov Larsen. Kasser i Venneforeningens bestyrelse på 12. år samt substitut fanebærer for korpset på 2. år.

Hvorfor er det du er med i vennebestyrelsen?: Fordi jeg blev lokket - he he. Jeg var med korpset i Italien i 1999 som forældre/hjælper og derefter spurgte Michael om jeg ikke ville være med.

Hvad laver du til daglig?: Ikke noget - ha ha. Jeg arbejder som sekretær i Synoptik.

Har du nogen kæledyr?: Ja 2 stk. Katte. En Norsk skovkat som hedder Futte og en British shorthair som hedder Trunte.

Hvor kommer du fra?: Fra Haslev, men har boet i Nykøbing i 13 år, plus minus. Er du gift?: Nej - men jeg har en kæreste. Han hedder Svend. Har du nogen børn?: Jeg har en datter - Cecilie på 24 år. Og så har jeg et barnebarn på snart 3 måneder. Spiller din datter så i korpset?: Nej, hun har spillet. Hun stoppede i 2010. Kan du selv spille på et instrument?: Nej, jeg har prøvet at spille på tromme. Det var mægtigt sjovt men har ingen ambitioner om at skulle fortsætte. Hvad er din livret?: En god hjemmelavet minestrone suppe med alt i.

Har du nogen dårlige vaner?: Uhh - dem har jeg mange af. Men drikker nok for meget rødvin. Jeg har ladet mig fortælle at du har sko fetish, hvor mange par ejer du?: Et sted mellem 60-70 stykker - og det er uden støvler. De er indrettet i skoskabe og endda i farveorden også. Lider du af sure tæer?: Det tror jeg ikke, ha ha - ingen har da klaget endnu. Hvis du skulle have 3 ting med på en øde ø - hvad skulle det så være?: Et par briller, en neglefil og Svend. Tak fordi du tog dig tid til at snakke med mig: Jamen det var da så lidt. Den nysgerrige reporter -

Bennedikte


Først og fremmest, tak for en super fed dag, med en rigtig flot koncert, virkelig flotte kjoler, samt nogle flotte mænd i habbitter og smoking. Koncerten inkludere mange numre, helt tilbage fra korpsets opstandelse. Både fra fløjte, tromme, brass band og vores putter. Fløjterne have forberedt en kavalikade af numre fra 70’erne og frem. Medley fra 70’erne, 80’erne og lidt fra 90’erne, samt nogle af de nye, som pirates of caribean og infernals sækkepibenummer, der i stede for sækkepiber, blev dækket af dygtige fløjter. Trommerne havde tilføjet lidt ekstra guf, på deres trommeshow, og hold da op hvor var det fedt! Brass bandet have også et bredt repertoire af numre, fra da brass bandet blev etableret, og til nu. Der var også lavede en lille kavalikade af numre, tilbage fra da der kun var trompeter, men jo længere ind i numrene vi kom, jo flere stemmer kom der på. Der blev spillet et uddrag af spirtual moments, med en begyndelse af euphonium, som lød smukt! Nothing else matters, et af de nyere, men som stadig er et fedt nummer, blev også taget med storm. Som det sidste nummer spillede vi highland, og mon ikke der blev trillede nogle tårer. De nye putterne spillede sammen med de gamle putter, som startede tilbage i 2001, hvorledes de kunne fejre deres 10 års jubilæum, og også en stor hånd til dem. En lille gut kom over og spurgte, om ikke vi kunne spille Rasmus Seebach’s Lidt i fem, og for at lukke luften af ballonen, havde vi øvet os på den, for spørgsmålet var kommet til korpset før det blev stillet til koncerten. Efter koncerten blev der holdt reception i tambourhuset, hvor mange dukket op, helt fra det mørke jylland, samt sjælland. Ikke nok med det, modtog korpset mange gave, nogle større end andre, blomter og penge, samt slik - meget slik. Der blev talt op til at have modtaget penge for over 170 tusinde kr. Det er alligevel en sjat! På korpset vegne - tak for gaverne. Til receptionen blev der serveret øl, vand, vin og snacks, og der var mulighed for at snakke med gamle tambour. Der blev ført mange samtaler på kryds og tværs. Alt i alt, en hyggelig start på en dag, som slet ikke var slut endnu.

KRC


Hej alle sammen ☺ takker Rikke mange gange for trommestikken. Jep sådan en trommedreng griber selvfølgelig trommestikken ☺ Jeg hedder Kim Borreskov og er 11 år gammel. Jeg går i 4. klasse på Stormarkskolen i Nakskov. Jeg bor i Halsted sammen med min mor, far, storebror Nick og nyeste medlem af familien skægagamen Rasmus. Her i de kolde måneder går jeg til dykning i svømmehallen i Nakskov sammen med min familie. Vi har det rigtigt sjovt. Vi får undervisning i dykning med ABC-udstyr, det vil sige snorkel og svømmefødder. Vi undervises af Bettina og René og får prøver i forskellige sværhedsgrader. Når undervisningen er slut må vi tage alle legeredskaberne frem, springe fra vipperne og hygge. Vi får også lov til at låne dykkernes flasker, så vi kan dykke ned på bunden, og det er sjovt. Jeg startede til musik på musikskolen i Nakskov i 1. klasse. Jeg ville nemlig spille tuba, men da den var for stor til mig blev det til euphonium og baryton. Jeg fik desværre bare ikke så meget ud af undervisningen, da man skal sidde stille det meste af tiden  vidste I det? og så kan man jo heller ikke snakke når man skal blæse hele tiden ☺ Jeg stoppede til musik efter et par sæsoner og var fast besluttet på at jeg aldrig mere skulle spille. Min bror Nick startede herhenne sidste år lige efter sommerferien. Jeg ville ikke med, da jeg ikke ville spille mere. Jeg blev alligevel nysgerrig og tog med herhen og inden jeg nåede at sige/gøre noget var jeg blevet indfanget og spiller i dag tromme. Jeg er meget glad for at spille tromme sammen med de andre trommedrenge, for de har lige så meget krudt bagi som mig ☺

Kim Borreskov, Lilletromme Jeg vil takke af for denne gang og kaster trommestikken videre til Michala Steen.


Puttenyt Kære Putter og Forældre! Så blev det tid til årets sidste puttenyt. 2011 har været et begivenhedsrigt år i putterne. Blandt andet fordi vi efter sommerferien tog hul på en helt ny undervisningsform og fik tre nye instruktører oppe på 1. sal. Vi træner nu fra 17.00-18.30 og det går bare så godt! Bennedikte, Rikke og Kirstine er faldet rigtig godt til som instruktører. Efteråret bød også på nye medlemmer – så vi skal huske at sige velkommen til Mia, Katrine, Marius, Kalle og Laurids! De er allerede blevet super gode på tromme og fløjte. Og Mia, Laurids og Kalle nåede endda at spille med på tromme, da vi brillerede ved jubilæumskoncerten! Jubilæet var nok den største begivenhed i år, og vi havde alle sammen en rigtig god dag! Putterne klarede deres koncert så flot og den lille overraskelse ved festen satte lige prikken over i’et! De nye putter har også nået at få deres marchdebut, da vi var med til juletræstændingen i Sakskøbing. Putterne klarede det så flot og var gode til både at marchere og stå stille oppe på torvet! Nu er vi gået i skarp træning til juleafslutningen, putterne glæder sig både til at få stjerner og optræde for forældre og det store korps! Og så byder december måned jo på endnu to marchture sammen med tambourkorpset, nemlig når vi går med ved juleoptoget i Sakskøbing og igen den 18. december til en marchtur gennem Sakskøbing, hvor vi måske også får lov til at optræde ☺. Vi håber selvfølgelig at alle putter kommer og er med til begge arrangementer. Efter juleferien skal vi til at gøre os klar til forårskoncerten. I den forbindelse skal vi selvfølgelig på putteweekend, og det vil der komme seddel med hjem om i det nye år! Vi har stadig plads til flere putter, så kender du nogen, så tag dem endelig med nu eller efter jul! Ellers vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske putter og forældre en rigtig god jul og et godt nytår! Vi glæder os til at gå ind i 2012 og opleve endnu flere fantastiske timer sammen med putterne!

Puttehilsner Merete & Putte-Instruktørerne


No 101 No 102 No 103 No 104 No 105 No 106 No 107 No 110

No 130 No 131 No 132 No 133 No 135 No 136 No 138

Sofie W. Mortensen Maribovej 46 4990 Sakskøbing Laurids Christoffersen Maribovej 35 B 4990 Sakskøbing Marius Hansen Solvang 2 B 4990 Sakskøbing Mathilde Tønnesen Torebyvej 78 4891 Toreby L Katrine L. Christiansen Kastanievej 6 4990 Sakskøbing Kira Z. Larsen Toreby Vestergade 48 4891 Toreby L Kalle Hansen Solvang 2 B 4990 Sakskøbing Mia M. Jensen Nykøbingvej 321 4990 Sakskøbing

54.707103 60.932333 25.180004 27.112203 42.605119 54.825909 25.180004 60.487674

Merete Tønning Sorrentovej 6, st.tv 2300 København S Jeannette Helsing Stoltenberg Parkvej 145, 2th 2630 Taastrup Vibeke Ruskov Stenstrupvej 14 4990 Sakskøbing René Dyja Grønjordskollegiet v 3717 2300 København S Maria Rasmussen Ved Kløvermarken3, st.th 2300 København S Anette Bohn-Mathiesen Saxes Alle 107 4990 Sakskøbing Rete Diemer Kaløgråvej 4 4990 Sakskøbing

40.172954 48.410482 54.706911 61.771085 23.375939 54.700231 21.785313


01 02 03

Michael B. Madsen Amanda Ruskov Simon Piil Braun

Dirigent Fløjte Baryton

Maribovej 6 Stenstrupvej 14 Birkevej 13

4990 Sakskøbing 4990 Sakskøbing 4990 Sakskøbing

54 70 54 02 54 70 69 11 61 40 93 22

04 05 06 07 08 09 10 11

Ditte Norlander Gabi Køhler Balling Kirstine Christoffersen Matias L. Christiansen Camilla M. Petersen Tobias Juliussen Kasper Nielsen Søren Engbirk

Althorn Baryton Cornet/Fløjte Tromme Passiv Eb-Cornet/Fl. Tromme Flugelhorn

Ny Esbjergvej 1, st.tv Killerupvej 42 Maribovej 35 B Kastanievej 6 Valmuevej 17 Engvej 18, Lej. 39 Ny Esbjergvej 1, st.tv. Pilevænget 11

4720 Præstø

4990 Sakskøbing 4990 Sakskøbing 4990 Sakskøbing 4990 Sakskøbing 4900 Næstved 4720 Præstø 4990 Sakskøbing

42 20 54 08 27 35 72 07 20 94 14 33 42 60 51 19 26 27 41 83 20 91 87 11 23 35 54 51 30 89 72 77

12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

Anne-Lise Jonasson Sascha Rasmussen Tessa Blom Jensen Brigitte Z. Larsen Nina Steen Sabine Pedersen Franck Michala Steen Christina Philipps Cecilie Nielsen René Borchersen Kappe Nicolaj Blom Jensen Lene J. Rasmussen Anders Philipps Julie Funch Morten Bohn-Mathiesen Morten Andersen Per Skov Mortensen Anne Sofie Hansen Sandie Rasmussen Katrine Hansen Alec S. V. Mortensen Helle B. Nielsen Casper Flindt Sidor Tobias Christoffersen Ulrik Pedersen Maja Clausen Michael Dannefer Merete Stryhn Lohse Bennedikte Breitenstein

Althorn Fløjte Fløjte Slagtøj Althorn / Fløjte Fløjte Lyre Cornet Fløjte

Søndergade 21,1 Hyde Stræde 16 Kastanievej 22 Toreby Vestergade 48 Byvangen 18 Juniorsgade 27 Lindevej 44 Orebyvej 27 Gåsetorvet 3 Tjørnevej 2 Kastanievej 22 Guldborgvej 1 D Orebyvej 27 Slotsgade 2, 2 sal Saxes Alle 107 Engestoftevej 71

4990 Sakskøbing 4913 Horslunde 4490 Sakskøbing 4891 Toreby L 4990 Sakskøbing 4990 Sakskøbing 4990 Sakskøbing 4990 Sakskøbing 4990 Sakskøbing 4990 Sakskøbing 4990 Sakskøbing 4990 Sakskøbing 4990 Sakskøbing 4800 Nykøbing F 4990 Sakskøbing 4990 Sakskøbing

54 70 49 20 40 13 76 81 54 70 00 50 54 82 59 09 20 82 00 58 54 70 61 74 54 70 65 31 54 70 55 95 54 70 54 01 97 70 25 45 28 69 01 63 54 70 40 91 54 70 55 95 54 82 43 49 54 70 02 31 58 58 48 02

Cornet

Fiskebæk Stationsvej 7

4874 Gedser

54 17 80 55

Fløjte Fløjte Fløjte/Major Cornet Baryton Lyre Tromme/Trippel Euphonium Cornet Tromme Alt-Saxofon Lyre

Hestehavevej 9 Pilevænget 4 Kaløgråvej 20

4990 Sakskøbing 4990 Sakskøbing 4990 Sakskøbing

54 70 62 47 28 56 02 77 54 77 20 41

Fiskebæk Stationsvej 7

4874 Gedser

54 17 80 55

Elmevej 2 Tørstemosevej 6B Maribovej 35 B Sundby Alle 7 Saxes Alle 9 Birkevej 3 Engestoftevej 71 Brogade 1 F

4990 Sakskøbing 4990 Sakskøbing 4990 Sakskøbing 4800 Nykøbing F. 4990 Sakskøbing 4990 Sakskøbing 4990 Sakskøbing 4990 Sakskøbing

54 70 65 93 54 70 71 69 28 74 39 33 29 66 98 29 42 27 27 64 54 70 00 13 28 73 92 44 20 11 11 08

41 42

Simone Borre Nielsen Cathrine Flindt Sidor

Fløjte Cornet

Spurvevej 49 Tørstemøsevej 6 B

4990 Sakskøbing 4990 Sakskøbing

24 91 04 43 54 70 71 69

43 44 45

Nicolai Nielsen Alexandra Aa. Kjær Martin Jacobsen

Tromme Alt-Saxofon Tromme

Gåsetorvet 3 Nykøbingvej 321 Byvangen 18

4990 Sakskøbing 4990 Sakskøbing 4990 Sakskøbing

54 70 54 01 27 14 38 27 30 53 51 61

46 47 48 49 50 51

Nick Borreskov Sanne Andersen

Cornet Passiv

Vinkelvej 10 St. Kirkestræde 12, 1

4900 Nakskov 4800 Nykøbing F.

54 93 93 58 24 66 22 21

Jeanette Johansson Kim Borreskov

Cornet Tromme

Saven A 1 2 , -4 Vinkelvej 10, Halsted

2630 Taastrup 4900 Nakskov

60 22 21 47 54 93 93 58

Euphonium Trombone

Passiv Fanebærer Cornet Baryton Trommesæt Cornet


52

Jens Køhler

Flugelhorn

Slotsgade 2, 2 sal

4800 Nykøbing F

28 36 12 25

53

Jari Mathiesen

Tromme/ Bk

Tårsvej 26

4990 Sakskøbing

40 61 98 34

54

Vicki K. Christiansen

Eb-Tuba

Bøtøvej 65

4873 Væggerløse

40 88 31 16

55

Christina Lindegaard

Trompet/Fl.

Gaabensevej 47 A

4800 Nykøbing F

30 35 24 83

56

Sascha Hansen

Fløjte

Rødeledesvej

4990 Sakskøbing

28 76 46 52

57

Vanessa Guldborg Hoffman

Trompet/Fl.

Præstestræde 20

4862 Guldborg

28 57 66 96

58

Emilie Funch

Trombone

Slotsgade 2, 2 sal

4800 Nykøbing F

54 82 43 49

59

David Lauridsen

Tromme

Mosehavevej 1

4930 Maribo

54 75 83 23

60

Mikkel Blom

Tromme

Korsgade 2 A

4800 Nykøbing F

28 71 88 93

61

Lene H. Engbirk

Cornet

Tørstemosevej 33.

4990 Sakskøbing.

23 61 61 13

62

Camilla B. Nielsen

Flugelhorn/Fl.

Korsgade 2 A

4800 Nykøbing F

22 88 79 21

63

Bo Engbirk

Baryton

Gaabensevej 47 A

4800 Nykøbing F

23 61 61 26

64

Søren V. S. Mortensen

Baryton

Fiskebæk Stationsvej 7

4874 Gedser

54 17 80 55

65

Alexander S. Eriksson

Tromme

Vestergade 48

4990 Sakskøbing

25 17 56 38

66

Andrei Petersen

Tromme

Orebyvej 267

4990 Sakskøbing

54 70 70 16

67

Tom Nielsen

Eb-Tuba

Elmevej 2

4990 Sakskøbing

54 70 65 93

68

Niklas Weishaupt

St.Tromme

Akacievej 12

4990 Sakskøbing

54 70 48 03

69

Michael Bo Hansen

Baryton

Brogade 6 H

4990 Sakskøbing

22 46 88 38

70

René Borreskov

Bb-Tuba

Vinkelvej 10, Halsted

4900 Nakskov

54 93 93 58

71

Rikke I. Buchleitner

Fløjte/Lyre

Lindevej 58

4990 Sakskøbing

54 70 71 55

73

Marianne Funch

Bas Trombone

Slotsgade 2, 2 sal

4800 Nykøbing F.

54 82 43 49

74

Jesper Villadsen

Cornet

Bannerupvej 1

4863 Eskildstrup

22 28 40 24

75 76

Jammie Washo

Baryton

Grønningen 19

4990 Sakskøbing

50 19 45 00

79

Uffe Bressing

Cornet

Nystedvej 33

4990 Sakskøbing

22 74 08 30

80

Andreas Dyhrberg

Althorn

Lunden 10

4990 Sakskøbing

54 70 40 53

Tanja L. Jørgensen

Fløjte

Tårsvej 26

4990 Sakskøbing

28 49 70 07

85

Brian Engdahl

Bb-Tuba

Maribovej 31, 1

4990 Sakskøbing

30 58 51 96

86

Lina Borchersen Kappe

Fløjte

Tjørnevej 2

4990 Sakskøbing

97 70 25 45

87

Jens Peter Hansen

Althorn

Saxes Alle´ 102 a

4990 Sakskøbing

54 70 56 20

Søren Andersen

Tromme

Spurvevej 15

4990 Sakskøbing

24 42 78 92

95 96

Steffen Jensen

Althorn

Orebyvej 82

4990 Sakskøbing

22 16 77 61

97 98

Tina B. Larsen Martin Z. Larsen

Fane Tromme

Neckelmannsgade 3 Toreby Vestergade 48

4800 Nykøbing F 4891 Toreby

54 85 42 54 54 82 59 09

Jonas Svendsen

Euphonium

Kastanievej 9 A

4990 Sakskøbing

40 34 52 07

72

77 78

81 82 83 84

88 89 90 91 92 93 94

99 100


Kulturnat 2011. Det kommer vel ikke som nogen overraskelse at det er blevet efterår, og bladene falder af træerne og vinden tager til i øst og vest. Men selvom at jorden tager sin drejning i universet, ja så bliver der fart over feltet i den lille by Sakskøbing, hvor det omtalte Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band får en del at se til i denne tid. Her iblandt er kulturnatten, som har været en hyggelig og fælles begivenhed i den lille by i nogle år nu. Alle butikkerne har længe åbne og der skabes en hyggelig stemning mellem alle i byen. Og hvordan starter man ellers denne begivenhed bedre end at lade Sakskøbing Tambourkorps marchere en tur igennem byen i civilet tøj, og mens tambourafdelingen er ude at gå sker der også noget ude i vores lille hus, ja, resten af korpset, nemlig Brass Bandet, er ved at gøre sig klar til at holde en koncert sammen med tambourkorpset når de kommer tilbage. Og hvor bedre kan man gøre dette end ved Super-Brugsen og Kop & Kande. Jeg må nok indrømme at det var en fornøjelse i år, da der var mange der var mødt op for at høre os. Det siger en del om at vi kan noget i vores ”lille garde” ☺, og selvfølgelig er der stor opbakning fra forældre, venner og ikke mindst bestyrelsen og vennerne i korpset. Mange tak for det. Det gør også at vi yder en del mere for at imponere jer alle sammen. ☺ Til slut vil jeg sige at jeg er begyndt at syntes om dette arrangement, da det skaber et fællesskab i vores lille by, og man kan mærke at alle gør en indsats for at bevare Sakskøbings vartegn /mærke – Det smilede tårn! De bedste musikalske hilsner

CBN


Frugtfestivalen 2011. Dette arrangement vender Sakskøbing på den anden ende af sig selv, da byen bliver fyldt op til bristepunktet af frugtboder, øl/vin-boder osv. Der er frugter over alt i byen, så det er godt der bliver blandet lidt op med noget øl, cider, likør, cognac osv. smagning af forskellige slags frugter og andre søde sager – man kan vist rolig sige at byen er blevet grøn for en weekend. ☺ Men igen hvordan får man startet dette begivenhed på bedste vis??? Ja det har vores handelsstandsforening fundet ud af – nemlig ved at ringe til M.B.M. og hører om det kan lade sig gøre, at få Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band til at marchere gennem byen – så vidt det nu er muligt, og gøre alle bodernes personale og byens borger i godt humør med vores musik – og alle kan vel gætte hvad M.B.M.’s svar var, selvfølgelig gør vi det. Og igen var hele byen proppet med mennesker og alle tog imod os som byens helte og heltinder, og selvfølgelig satte vi vores præg på frugtfestivalen ved at give god musik og stemningen i det regnvejr som var over os, men det er der ingen som lægger mærke til. For hos os skinner solen altid på den smilede by, Sakskøbing. Og jeg kan oplyse, at resten af den weekend var humøret højt hos alle byens borger, og man gik imellem alle boderne og smagte på frugt og søde sager. Og var man kaffe tørstige, og længtes efter æblekage, ja så skulle man bare finde vennernes ”lille” hus, og man blev vartet op for få penge – ja folk blev så godt opvartet at vennerne næsten ikke kunne følge med, og de ringede efter Mor-Helle for at få hende til at sætte tempoet op med æblekagen, da der var mangel på dette. Men heldigvis var Mor-Helle en smule på forkant med det hele, da hun havde lavet massevis af æblemos der hjemme, som stod klar til afhentning og var der ikke mere, ja så havde Mor-Helle da også lige en ide eller to til hvad der så skulle gøres, og heldigvis var vennerne med på disse ideer. ☺ Alt i alt en vellykket weekend med regnvejr godt humør og masser af æblekage De bedste musikalske og frugtmæssige hilsner fra CBN


For ikke så længe siden kom Merete og spurgte om jeg ville hjælpe til som instruktør i putterne, da de havde brug for noget hjælp. Dette ville jeg hjertens gerne da jeg elsker at arbejde med børn og så det samtidig som en udfordring, da jeg ikke har prøvet at være med i putterne før. Jeg har før prøvet at være med på en putteweekend men det er efterhånden nogle år siden og der er kommet nye putter efter der, så det var helt nye små mennesker jeg skulle skabe tillid til nu. Rikke, Merete og jeg mødtes lidt tidligere fradag aften kl. 18.00 da vi var blevet enige om at spise sammen og planlægge lidt hvad vi skulle lave ud over at spille. For lidt hygge skulle der jo også være. Merete bagte den lækreste pizza jeg længe har smagt - mums siger jeg bare - det var hun altså god til. Og jeg hørte da også for det, da Rikke og Merete mente jeg bare åd og åd - he he. Kl. 19.00 ankom putterne og vi fik sagt hej og farvel til forældre. Vi er siden hen (gudskelov) blevet lidt flere putter, så med på weekenden var der kun tøser - ja og så Niklas - men dem der kender ham ved jo at han er lidt af en tøs ☺. Udover dette var det Mia, Kira, Mathilde og Sofie der havde æren af næsten et helt døgn sammen med os 4 instruktører. Vi var blevet enige om at vi skulle have et natløb og derfor skulle dette lige planlægges også. Vi startede med at have en times tid med spil på hold og derefter var der hygge med kage, slik og saftevand. Mathilde havde haft nogle rigtig lækre cupcakes med og dem var vi vist alle vilde med. Kl. 21.00 var det godnat tid for pigerne - troede de, for ligesom de lå så godt og dejligt i deres soveposer i det mørke rum kom vi voksne og bankede på og sagde de skulle tage varmt tøj på igen for vi skulle ud i den mørke aften. Vi havde fire poster. Og havde delt os op i to grupper. Putterne mod instruktørerne. Den første post var i gården hvor vi skulle lave stafet med sprællemænd. Puha - det var lidt hårdt synes jeg men vi fik da varmen. Anden post gik ud på vi havde tre stykker papir og skulle bevæge os fra punkt a til punkt b og flytte disse papirer med os og vi måtte ikke røre jorden - men skulle blive inde på papiret. Dette var nemt nok for de små tøser og vi voksne måtte kæmpe for ikke at få overbalance hele tiden - så selvfølgelig vandt de jo den omgang. Den tredje post gik ud på at vi skulle løbe stafet og dreje rundt om en flaske tre gange før man løb tilbage til sin gruppe og sendte næste mand afsted. Jeg troede jeg havde retning lige mod Niklas og så endte jeg alligevel med at løbe forkert da man jo bliver lidt rundtosset af at ha drejet rundt om flasken - dumme Bennedikte. Den sidste og fjerde post bestod af at skulle suge kort. Man skulle suge kortet ind til sine læber og sende det videre til næste mand som så skulle tage


kortet ved at suge også. Det gik ikke helt som forventet da kortet blev tabt i de to grupper nogen gange og jeg tror både at putterne fik tantekysset et par gange og dette gjorde instruktørerne bestemt også. Selvfølgelig vandt instruktørerne jo helt klart…..ikke. Det gjorde putterne og vi synes stadig det var uretfærdigt da vi er større og stærkere. Øv, øv og tre gange øv. Efter der blev det for alvor senge tid og Rikke, Niklas, Merete og jeg sad lige og snakkede lidt om aftenens oplevelser inden vi også gik i seng. Merete og jeg havde erobret et rum for os selv og så fik Rikke æren af at ligge sammen med Niklas i rummet ved siden af - eller jeg skulle måske sige Niklas, hans snorken og hans natlige tarmudluftning. Atter kom en ny dag spirende frem og vi voksne stod op og lavede morgenmad klar inden vi kaldte på de små og råhyggede med lækre varme boller, flute og juice. Skønt - det synes jeg var hygge. Efter morgenmaden skulle vi i gang med holdundervisning igen. Vi havde jo en jubilæumskoncert lige oppe over ørene som vi skulle øve os til. Samtidig fik Merete arrangeret et talekor som vi skulle bruge til festaftenen ved jubilæumet. Da sådan nogle små størrelser ikke kan holde koncentrationen så længe af gangen holdte vi i løbet af formiddagen nogle pauser ind imellem hvor vi fik noget saftevand og nogle lækre gulerodsstave. Til frokost var vi beæret med servering. Meretes forlovede Morten kom sammen med en ven og bagte pølsehorn og pizzasnegle til os. Det var bare SÅ super lækkert. Dog måtte de høre meget for at de ved den første omgang pølsehorn havde glemt at pensle dem og der derfor var ret meget mel på dem - men men hver en kok skal jo kunne tage mod kritik. Resten af dem var i hvert fald blevet lækre. Efter frokost havde vi sammenspil hvor vi også fik afprøvet talekoret. Det gik super godt - det er nogle dygtige putter vi har. Kl. 14.30 gik vi i gang med at pakke vores ting, rydde op og gøre rent. Dette gik dejligt hurtigt da alle gav en hjælpende hånd med. Kl. 15.00 blev det tid til afhentning og så blev der sagt farvel og tak for denne gang. Tusind tak for et hyggeligt døgn - håber vi snart skal det igen da jeg synes det var hyggeligt.

Bennedikte Ps: Hvornår bager du Pizza til mig igen Merete???


GF - Forsikringsklub Lolland Falster Torvet 11 4990 Sakskøbing Tlf. 54 70 77 84 * www.gf-lolland-falster.dk


Tom Nielsen Vi ses Hilsen Søren


Mange foreninger kæmper i disse tider med faldende medlemmer, men i vores hyggelige korps har vi i år haft en kanon tilgang af nye medlemmer. Siden sommerferien er det ikke mindre en 15 nye tambourer der er kommet til, og juniororkestret har fået hele 5 nye putter i flokken.. Man kan spørge sig selv og det er tilfældigt eller om Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band rent faktisk har noget rigtig godt at tilbyde unge mennesker ( og også ældre) Der er altid gode og dårlige perioder, men jeg syns heldigvis at vi har mange af de gode, for der er ikke noget sjovere end at få nye folk ind, få nye venner og bekendtskaber, og have noget at være fælles om. Og fællesskabet skal man bestemt heller ikke se bort fra. Det er fantastisk at være sammen med andre i alle aldre lige fra de mindste på 7 til de voksne som jeg ikke vil nævne alder på. Men at have noget at snakke sammen om, at hjælpe hinanden, at lege sammen når vi er på ture og så videre. Jeg syntes det er unikt at kunne være et sted hvor alle ikke skal være 16 år gamle. Her lærer vi virkelig meget af hinanden. Men til alle jer nye der er startet vil jeg endnu engang sige hjerteligt velkommen, det er fantastisk at have jer med, og selvom mange af jer er startet op lige her til den travle travle julemåned er det skønt at se at I allerede nu giver den hele armen og er med på gaden for at vise at I er en del af korpset. Så må vi bare vente og glæde os til I er blevet så super seje at I også kan spille med på musikken. Så nu nærmer korpset sig snart de 85 medlemmer, så selvom det er mange vil vi selvfølgelig gerne være endnu flere, så hvis du kender en som går med en lille drøm om at lære at spille musik, få en masse nye venner, komme med ud at rejse og have det rigtig rigtig sjovt, så tag endelig ham eller hende med ud i korpset, for der er altid plads til flere. Og det er jo for alle i alle aldre – for det er aldrig for sent at lære noget nyt. Man kan desværre ikke spå, men så kan man håbe.. Så vi håber at 2012 bliver et år hvor vi kan blive endnu flere medlemmer i Sakskøbing Tambourkorps og Brassband.

Følgende elever byder vi hermed velkommen i korpset: No. 04 Ditte Norlander, Althorn No. 10 Kasper Nielsen, Tromme No. 13 Sascha Rasmussen, Fløjte No. 43 Nicolai Nielsen, Tromme No. 56 Sascha Hansen, Fløjte

No. 07 Matias L. Christiansen, Tromme No. 12 Anne Lisen Jonasson, Althorn No. 38 Michael Dannefer, Tromme No. 45 Martin Jacobsen, Tromme No. 65 Alaxander Eriksson, Tromme

Samt følgende Putter: No. 102 Laurids Christoffersen No. 105 Katrine L. Christiansen No. 110 Mia M. Jensen

No. 103 Marius Hansen No. 107 Kalle Hansen

Vi håber i vil falde godt til i korpset !


Nu begynder året at løbe ud, og julen er på trapperne, men når vi nu skyder 2012 ind, gør vi også en indsats, for at vise os. Brass Bandets årlige nytårskoncert bliver et brag. Mange musikstykker kommer til at stå på tapet, og vi kan allerede glæde os. Her hiver vi fat i nye numre, fra bl.a. kunstnere som vi har hørt i radio og fjernsyn. Men også de mindre kendte kunstnere som har haft deres indtog i harmoni, big bands og brass band. Musikken bliver en god blanding fra de sidste mange år, numre som vi har spillet i sin tid, og helt nye. Udfordringen bliver selvfølgelig taget op, og alle gør deres bedste, for at det vil komme til at lyde godt. Vi vil endnu ikke afsløre hvad der skal spilles, for så bliver det jo ikke en overraskelse. Som de forrige år, bliver der selvfølgelig spillet vær’ velkommen, og champange galop. Det høre til, for at koncerten starter godt, og slutter med et brag. Vi kan kun sige - Glæd jer!

Vi ses Søndag d. 8. Januar kl. 15.00 i Sakskøbing kirke KRC


Så blev det jul igen.. ja hvert år kommer det jo nærmest bag på os og dertil må man jo sige at julen i år er startet tidligt i Sakskøbing, og arrangementerne for korpset er igen i år mange. Vi har allerede spillet til juletræstænding I Sakskøbing, fredag den 18.11 hvor vejret heldigvis ikke bød på sne eller meget lave temperatur, men nu alligevel mindede os om at sommeren er forbi, solens stråler ikke skinner om aftenen og både huer og vanter er fundet frem. Til dette vores første julearrangement var der som sædvanligt mange mennesker i byen, som det stod i avisen omkring 1000, så der var god grund til at give alle en god start på julen, med hyggeligt musik, nissetøj og lys i hele byen. Og træet blev tændt efter en tale der for en gang skyld ikke kun handlede om julen, men om byen og dens tilbagevendte søløver, at træet var sponsoreret af Krenkerup og ”vi” selv har betalt for julebelysningen - ja og så kom der lidt jul ind over det i form af et rim lavet på Peters jul. December bliver en travl måned, ud over at man skal nå en masse ting, som at købe gaver, hygge sig med familie og venner, glæde sig til den 24. så har vi en masse arrangementer med korpset, og forhåbentligt bliver vi mange på gaden til hvert arrangement vi har, da det altid er sjovere at være mange til at spille. December bliver måske en kold måned, men så må vi jo håbe på at vores landskab kan blive dækket med noget sne, for at gøre det hele lidt hyggeligere, men så skal man også huske at når vi skal ud at spille er det bare så vigtigt at have godt med tøj på, for det bliver koldt, og ingen syntes om at fryse. December bliver en dejlig måned, og man kan kun glæde sig til at komme endnu længere ind i den, og håbe at alle ens ønsker bliver opfyldt. Jeg vil i vært fald benytte lejligheden til at ønske alle en glædelig jul og et godt nytår..

Glædelig jul NisseSkribent NS


Efter en fantastisk koncert, kunne vi fejre 50 års jubilæet med en gigantisk fest, hvor rammerne var blevet sat op på Sakskøbing skole. Gæsterne strømmede til fra nær og fjern, og salen blev snart fyldt. Stilen blev stadig holdt i Galla ( som ved koncerten) så ved indgangen lå der en rød løber så man rigtigt fik indtryk af Hollywood, salen var fyldt med lyskæder i loftet og der var dækket rigtig fint op. Efter en velkomst, satte vi os til bords og så kunne vi ellers gå i gang med at nyde en skøn 3 retters menu, få snakket, hygget og grinet hvilket vi i allerhøjeste grad fik gjort. Der var mange højdepunkter i løbet af aftenen, både sange, taler og flere gaver. Her skal vennerne selvfølgelig takkes for den utrolig fine check på 50.000 vi modtog til festen, udover den check vi også fik på samme beløb til koncerten, altså 100.000 kr. i alt- godt gået ”Venner” Vi havde alle fået af vide at der senere på aftenen ville komme noget underholdning, men ingen viste hvad, så spændingen blev udløst da en flok spillende og syngende tyrolere damer kom ind af døren. Og sikke en underholdning det var - alle i salen måtte flere gange op af stolen og synge eller klappe med. Jeg selv var endda helt oppe på stolen.. Lidt mere underholdning blev det til da aktivitetsgruppen senere havde arrangeret et lille sketsshow, hvor der i den grad blev slidt på lattermusklen. Musikken var der også styr på, med dj´s og danseglad musik så man kunne komme ud at svinge hofterne lidt, og flere gange i løbet af aftenen blev der danset boogie woogie i hele salen, hvor alle var med. Som aftenen skred frem tyndede det mere og mere ud i mængden, det havde en været en lang dag, først koncert, dernæst reception og til sidst en fantastisk afslutning med en fest ud over det sædvanlige. Og det er med garanti et højdepunkt som mange vil huske i lang tid.

NS


TELEFON 54 70 43 08 - BIL 40 43 01 07


December 8. Dec. 9. Dec. 17. Dec. 25. Dec. 27. Dec. 28. Dec. 29. Dec. 31. Dec. 31. Dec.

Sanne Andersen Maria Rasmussen Cecilie Nielsen Vibeke Ruskov Harry Kristiansen Laurids Christoffersen Sascha Rasmussen Andrei Petersen Jeanette Johansson

9. Feb. 12. Feb. 17. Feb. 18. Feb. 27. Feb. 28. Feb.

Casper F. Sidor Kim Borreskov Gabi Køhler Michael Dannefer Tove Holck Per Mortensen

Marts

Januar 18. Jan.

Februar

Brian Engdahl

12. Marts 13. Marts 17. Marts 18. Marts 18. Marts 21. Marts 28. Marts 28. Marts 29. Marts 31. Marts

Nicolai Nielsen Sascha Hansen Alexander Eriksson Merete Stryhn Lohse Marius Hansen Christina Philipps Jesper Villadsen Jammie Washo Anne Sofie Hansen Simon Piil Braun


Tambourkorpsets Bestyrelse 151 Formand Anne Marie Pedersen Spurvevej 57, 4990 54 70 61 48 - 50 58 65 58

153 Næstformand Tove Holck Spurvevej 51, 4990 54 70 59 44 - 24 28 28 00

154 Kasserer Harry Kristiansen Degne Allé 16, 4990 54 77 20 97

152 Sekretær Hanne Lone Hansen Drosselvej 30, 4990 54 70 51 06 - 21 22 46 17

150 Best.medlem Finn Clausen Saxes Alle 9, 4990 50 85 27 64

156 2.Suppleant Vibeke Ruskov Stenstrupvej 14, 4990 54 70 69 11

33 Orkesterleder

01 Musiskleder

Helle B. Nielsen Elmevej 2, 4990 54 70 65 93 - 20 83 88 04

Michael B. Madsen Maribovej 6, 4990 54 70 54 02

1.Ork.repræsentant 63 Bo Engbirk Gaabensevej 47 A, 4800 23 61 61 26

2. Ork.repræsentant 73 Marianne Funch Slotsgade 2. 2, 4800 54 82 43 49

155 1.Suppleant Tina Flindt Sidor Tørstemosevej 6B, 4990 54 70 71 69 - 28 68 71 69

Tambourhuset

Uniform

Web-master

Tom Nielsen Elmevej 2, 4990 & 54 70 65 93

Eli Madsen Maribovej 3, 4990 54 70 56 05

Jens Køhler Slotsgade 2,2 ,4800 28 36 12 25

Jens Pedersen Spurvevej 57, 4990 54 70 61 48

Korpsets hjemmeside: www.sakskoebing-tambourkorps.dk

Tambourkorpsets Venneforening 163 Formand Benni Breitenstein Orebyvej 16, 4990 54 70 66 08

161 Næstformand Martin Weishaupt Akacievej 12, 4990 54 70 48 03

158 Sekretær Anne-Käthe Hansen Saxes Alle 102 A, 4990 54 70 56 20

164 Best.medlem Lasse B. Madsen Nykøbingvej 73, 4990 54 70 49 86

160 1.Suppleant Leif Andersen Spurvevej 15, 4990 54 70 75 19

157 2.Suppleant René Borreskov Vinkelvej 9, Halsted, 4900 54 93 93 58

159 Kasserer Tina B. Larsen Neckelmannsgade 3, 4800 54 85 42 54 162 Best.medlem Svenn Hugo Orebyvej 27, 4990 54 70 55 95

Tambournyt nr. 4 2011  

Vores nyheder i orksteret

Advertisement