Page 1

HUSET VED SKOVBRYNET arkitektonisk profil


VELKOMMEN Hos Kobra Arkitekter har det været spændende at arbejde med det storslåede landskab på Lübker Golf Resort. Vi har designet ferieboliger flere steder i området og er også arkitekterne bag Lübker Square med wellness og spa. Vores arkitektur afspejler den flotte natur på Lübker Golf Resort og husene er bygget i naturmaterialer, der på en enkel og elegant måde spiller sammen med landskabet. På Trent Jones Terrace præges landskabet af skovbrynet og den sydvendte skråning med udsigt over hul 19 og 20. Vi har brugt naturen, golfen og landskabet som arkitektonisk medspiller i vores design. Alle vinduer er omhyggeligt placeret, så man fra huset får de flotteste kig til landskabet og golfen. Terrasserne giver mulighed for varieret udendørs ophold, så lys og skygge falder forskelligt hen over dagen. Vores design er enkelt og eksklusivt. Alle materialer er valgt omhyggeligt, så de er i smuk harmoni med omgivelserne og i overenstemmelse med retningslinierne i designmanualen for området.

2


3


ARKITEKTUR Boligens rummeligheder ude og inde afspejlses i husets arkitektoniske profil. Tag, facader og etagedæk er formet i et sammenhængende element, der snor sig fra solterrasen ved terræn, over første salens tagterrasse i skovbrynet til udsigtsterrassen på husets tag. Undervejs dannes boligens rum, fordelt på to plan, med facader der åbner for udsigt og lukker solens stråler ind.

4


6


HUSET Bruttoareal 176 m² Terrasser 128,5 m² Vognly 30,5m² Sokkelgrund 88m² Husets indretning afspejler den enestående natur på Lübker Golf Resort. Glaspartier og vinduer er omhyggeligt placeret, så der fra alle rum er smukke kig til det storslåede landskab. De rummelige udsigtsorienterede træterrasser er hævet over terræn, så ophold og solbadning kan foregå i fred og ro. På skovterrassen kan aftensolen nydes mellem trækronerne. Som en poetisk detalje, er et af skovens træer integreret i boligen og plantet, så kronen danner et grønt tag over skovterrassen. Husene er indrettet med en soveafdeling med plads til selvforkælelse. Badeværelserne er rummelige med mange fine detaljer – udsigten kan også nydes fra badekarret! De mange praktiske og gennemtænkte detaljer gør opholdet til en nydelse. Golfcar, bil og golfbags står tørt og godt ved indgangen. Havemøbler og grill gemmes let af vejen i aflåselige depoter. Der er god plads i de mange indbyggede skabe og garderober. Huset er fri for unødvendige gangarealer. I stedet er hver kvadratmeter udformet til livsnydere. Til hygge foran gaspejsen, til en festlig aften med gode venner på terrassen eller til en smuk solnedgang.


TEESTED HUL 20 GREEN HUL 19

nie

li igts

uds

TURNING POINT

ie

slin

igt uds

udsigtsli

nie

GREEN HUL 20


TEESTED HUL 20 GREEN HUL 19

nie

tsli

ig uds

TURNING POINT

ie

tslin

ig uds

trækronerne. Som en poetisk detalje, er et af skovens træer integreret i boligen og plantet så kronen danner et grønt tag over skovterrassen. Husene er indrettet med en soveafdeling med plads til selvforkælelse. Badeværelserne er rummelige med mange fine detaljer - og udsigten kan også nydes fra badekarret! De mange praktiske og gennemtænkte detaljer gør opholdet til en nydelse. Golfcar, bil og golfbags står tørt og godt ved indgangen. Havemøbler og grill gemmes let af vejen i aflåselige depoter og der er god plads i de mange indbyggede skabe og garderober. Huset er fri for unødvendige gangarealer. I stedet er hver kvadratmeter udformet til livsnydere. Til hygge foran gaspejsen, til en festlig aften med gode venner på terrassen, til en smuk solnedgang.

Skovbryn

udsigtsli

nie

GREEN HUL 20

Facade 1:200

Plan / udsigtsterasse 1:150

Plan / 1. sal 1:150

Plan / stue 1:150

Sortmalet træ Vandret listebe

Interiør perspekti

Plan / 1. sal 1:150

PRISER Forventet byggepris 5,1 mio kr. incl. moms. 24.000,- til 28.000,- kr. pr m² med mulighed for tilvalg af inventar og overflader.

11


Huset ved Skovbrynet  

Golfhus tegnet af Kobra Arkitekter A/S til Trent Jones Terrace på Lübker Golf Resort.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you