Page 1

NEE

Nee. Nee. Nee nee nee. Het is nee, en het blijft nee. Nee. Duidelijk? Niet anders dan nee. Voor altijd nee. Drie letters. N.E.E. Nee nee nee. Het is nee. Nee nee neeeee. Alleen nee. Nee, nog niet duidelijk? Nee. Nee en nee. Nee. Flikker op. Het is nee. Nee nee nee. Het is nee, meer niet. Neeeeeee. Nee nee nee. Nee dus. Nooit niet. Natuurlijk niet. Het is nee. Nee. En nee en nee en nee en nee en nee. Het blijft zeker nee. Nee nee nee. Nee is nee. Nee dus. Nee. Begrepen? Nee nee nee. Niets anders. Nee. Moet ik het herhalen? Nee. Het is nee. Nee. En nee. Punt uit. Nee. Nee. Het blijft nee. Reken maar. Nee nee nee. NEE. Ik zeg nee.

Uit aan barrels het romandebuut van Harry Vaandrager. Uitgegeven in 2011 door het balanseer en Nijgh & Van Ditmar.


Opdracht Illustreer het gedicht van Harry Vaandrager op basis van inhoud, Harry’s lezing en met als doel het maximaliseren van de zeggingskracht van de poëzie.

Technische fiche Werktitel: 3 letters, 3 kleuren en 64 pagina’s Fomaat: vrij Doelgroep: bibliofiel publiek Oplage: minimum 1 exemplaar Materiaal: papier en karton Vorm: vrij Deadline: eindjury atelier 1ste bachelor grafische vormgeving

5110a02d96b131.48504174  

http://db.meta4books.be/mediafile/5110a02d96b131.48504174.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you