Page 1

Buitendeuren re u h c Bro & st j i l s j i Pr

sloten

balkondeuren

poortdeuren

accessoires

voordeuren

beslag

glas

2012


U heeft een eerste stap gezet in het kiezen van buitendeuren voor uw woning door onze brochure aan te vragen. Een uitstekende keus! Met Skantrae deuren kiest u voor kwaliteitsproducten die door de professionele aannemer al vele jaren in de woningbouw worden toegepast. Niet zo verwonderlijk, want Skantrae deuren bestaan uit hoogwaardige materialen, worden geconstrueerd volgens een reeds jarenlang beproefde methode. Karaktervolle deuren die u jarenlang zorgeloos woonplezier garanderen. Skantrae is een Nederlands bedrijf, dat al meer dan 30 jaar succesvol is in de markt van luxe binnen- en buitendeuren. Continue kijken wij naar de laatste trends op het gebied van interieur en architectuur en spelen hierop in met steeds nieuwe producten en concepten. Dit alles doen wij steeds vanuit twee uitgangspunten; duurzaamheid en kwaliteit! Om te komen tot de juiste keuze in deurmodellen voor uw woning is het belangrijk dat u hier de tijd voor neemt, immers luxe deuren koopt u niet elke dag. Voordeuren zijn het visitekaartje van uw woning en vragen dan ook uw speciale aandacht. U kunt zich in de keus laten leiden door de architectuur van uw woning, maar uiteraard ook uw wensen ten aanzien van lichtinval of het gevoel van geborgenheid spelen mee in uw keuze. Skantrae biedt een uitgebalanceerd assortiment voordeuren, dichte modellen of modellen voorzien van glas. Glas is leverbaar in diverse varianten. Bovendien kunt u uw buitendeur af fabriek al laten voorzien van diverse bewerkingen zoals het frezen en monteren van een meerpuntssluiting en frezing en montage van een tochtvaldorpel om kou buiten de deur te houden.

U kunt zich op diverse manieren oriënteren: - Neem deze brochure rustig door. - Raadpleeg aanvullend onze website (www.skantrae.com). - Bekijk deuren bij één van onze dealers met een showroom. - Breng een bezoek aan onze eigen showroom in Zevenaar (bij Arnhem) waar alle deuren worden getoond. Het nut van een showroom: Binnen- en buitendeuren vormen een zeer bepalend onderdeel van uw in- of exterieur. Derhalve is het goed om hiervoor de tijd te nemen en u goed te oriënteren.

Nadat u in ons magazine een aantal deurmodellen heeft geselecteerd die u aanspreken, of indien u zelfs al overtuigd bent van een model, bevelen wij u van harte één van onze dealers met een showroom aan om ter plekke de deuren eens goed te bekijken. Daar onze dealers slechts een selectie uit ons grote deurenaanbod kunnen tonen, kunt u op onze website www.skantrae.com niet alleen de dealer in uw regio selecteren, maar ook direct zien welke series daar in de showroom aanwezig zijn. Wilt u er zeker van zijn dat u een gewenst model ook daadwerkelijk kunt bekijken? Neemt u dan even contact op met de door u geselecteerde dealer en vraag naar het gewenste deurtype. Oók bent u op maandag t/m vrijdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur van harte welkom in onze eigen showroom in Zevenaar. Wij verzoeken u hiervoor een afspraak te maken. Skantrae biedt voor elke deuropening een ruime keuze. Zowel in binnen- als buitendeuren. Uniek hierbij is dat 98% van de deurmodellen direct uit voorraad leverbaar is. Dus heeft u snel nieuwe deuren met bijpassende accessoires nodig? Dan zorgt Skantrae, samen met één van haar dealers, voor een snelle levering!

Introductie en index 2


Zelf een deur plaatsen? Skantrae helpt u op weg. Uiteraard treft u in elke verpakking de heldere verwerkingsinstructies aan. Heeft u toch behoefte aan aanvullende informatie? Maak dan gebruik van het SKANTRAE SERVICE CENTER via www.skantrae.com/service. Hier vindt u veel praktische tips, achtergrondinformatie over keurmerken, maar ook handige instructievideo's die u op weg kunnen helpen de klus snel en goed te klaren. Wij wensen u veel leesplezier en inspiratie toe! Verkoopteam Skantrae.

Skantrae B.V. Mega 1 6902 KL Zevenaar Tel: 0316 - 58 66 00 E-mail: info@skantrae.com www.skantrae.com

Kwaliteit

keurmerken KOMO

04 - 05

Glasopties

buitendeurglas

06 - 07

Entrance

700

luxe voordeuren

08 - 11

Entrance

300

luxe voordeuren

12 - 15

Country

landelijke voordeuren

16 - 17

Garden

tuin-, poort-, en balkondeuren

18 - 19

Accessoires

meerpuntssluitingen, weldorpels, etc.

20 - 21

Beslag

veiligheidsbeslag, briefplaten, huiscijfers

22 - 33

Technische informatie

technische informatie buitendeuren

34 - 35

Prijslijst

prijslijst

36 - 77

3


KOMO

Een product voorzien van een KOMO certificaat biedt vele voordelen. KOMO is een onafhankelijk en toonaangevend kwaliteitskeurmerk. Het KOMO keurmerk garandeert een constante kwaliteit, een zeer belangrijk item in de hedendaagse bouwwereld. Skantrae deuren voldoen ruimschoots aan de wettelijke eisen van ondermeer het Bouwbesluit en passen in het concept van DuBo (Duurzaam Bouwen)

Skantrae buitendeuren zijn onderworpen aan duurtesten, zodat ook na jarenlang gebruik een Skantrae deur nog steeds evengoed functioneert. Een houten buitendeur die dus niet krom trekt en ook na jaren nog steeds goed sluit. Skantrae voordeuren worden onder strenge KOMO eisen geproduceerd, zijn samengesteld uit massief hout en voorzien van een pen- en gatverbinding. Kortom een degelijke constructie die goed bestand is tegen ons grillige klimaat. Alle voordeuren zijn voorbehandeld met een grijze primer (RAL 7001), geschikt om af te lakken in een lichte of donkere kleur. Ook op het gebied van tuin- en balkondeuren en poortdeuren biedt Skantrae u diverse modellen. Tuin- en balkondeuren zijn KOMO gecertificeerd en voorzien van inbraakwerendheidsklasse 3.

Buitendeuren: De voordeur is het visitekaartje van uw huis. Immers is een voordeur sfeerbepalend en drukt u met uw keuze een stempel op het aanzien van uw woning. Het model, de kleur en het beslag bepalen mede de uitstraling van uw woning. Skantrae biedt u een ruime keus aan buitendeuren voor bijna woonstijl. De buitendeur beschermt u tevens tegen ongewenst bezoek en is er dus ook om uw veiligheid te garanderen. Bij de ontwikkeling van de buitendeuren is hier rekening mee gehouden. De tuin- en balkondeuren van Skantrae zijn gecertificeerd voor inbraakwerendheidsklasse 3 en zijn voorzien van het KOMO certificaat. Skantrae heeft daarnaast een ruim assortiment moderne PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen) en SKG (Stichting Keurmerk Gevelelementen) gecertificeerde meerpuntssluitingen die, indien gewenst, bij bestelling al in de deur gemonteerd kunnen worden. Met een Skantrae buitendeur kiest u voor Karakter, Veiligheid en Kwaliteit!

Kenmerken van voordeuren: De Skantrae deuren worden onder strenge KOMO regels geproduceerd. Voor de constructie wordt gebruik gemaakt van de beste KOMO gecertificeerde materialen zoals houtsealers, houtlijmen, zwelband tussen de dorpels en een met roestvaststalen nagels vergrendelde pen-en-gat verbinding. Voorbehandeld met een grijskleurige primer in de kleur RAL 7001 (geschikt voor een lichte of donkere aflakkleur). Ook hier een garantie voor kwaliteit.

Duurzaam en kwaliteit 4


5


ISO Glasrooster 2

ISO Satinato blanke bies

ISO Facet blank

ISO Glas-in-Lood B

ISO Wobble

ISO Glasrooster 1

Glasopties voor buitendeuren 6


ISO Blank

ISO Glas-in-Lood C

ISO Carving

ISO Glas-in-Lood G

ISO Satinato

ISO Deco

Glasdeuren zorgen voor extra licht en ruimtelijkheid. Ruimtelijkheid die ontstaat doordat de ruimte achter de deur zichtbaar wordt. Glas kan ook privacy bieden en toch licht doorlaten als gekozen wordt voor mat glas. Door toepassing van gekleurd Glas-in-Lood ontstaat een sfeervolle lichtinval. Voor vele Skantrae buitendeuren zijn er diverse glassoorten op maat. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden van Skantrae veiligheidsglas. Op deze pagina’s is slechts een aantal voorbeelden afgebeeld uit het omvangrijke glasassortiment. Kijkt u bij de verschillende deurenseries voor leverbare modellen en maten.

7


SKE 730 L of R*

1)

SKE 735 L of R*

1)

Rooster GT-02 Blank glas en rooster standaard gemonteerd.

Rooster GT-02 Blank glas en rooster standaard gemonteerd.

SKE 730 L of R*

1)

Rooster GT-03 Blank glas en rooster standaard gemonteerd.

SKE 735 L of R*

SKE 730 L of R*

1)

SKE 735 L of R*

1)

Rooster GT-04 Blank glas en rooster standaard gemonteerd.

1)

Rooster GT-03 Blank glas en rooster standaard gemonteerd.

Rooster GT-04 Blank glas en rooster standaard gemonteerd.

Kenmerken van Skantrae Entrance 700: • Hardhout stijlen en dorpels, exterieur-MDF panelen. • Pen- en gat verbinding, brede stijlen (140 mm). • 120 mμ grijs voorbehandeld. • Aan beide zijden geprofileerde roosters in SKE 721, SKE 730 en SKE 735. • Roosters in 6 kleuren leverbaar. • Keuze uit vijf weldorpels (zie pagina 20). Standaard geleverd zonder weldorpel. • Geavanceerde sluitconstructie met meerpuntssluiting in het draairaam. • Briefsleuf mogelijk waar briefplaat is afgebeeld. • ISO-Blank glas voorgemonteerd in SKE 721, SKE 730 en SKE 735. • Overige deuren zijn standaard geschikt voor isolatieglas. • Alle constructieonderdelen zijn van te voren behandeld en panelen zijn rondom gekit.

Skantrae Entrance 700 8

Paumelles en draaiknop standaard in messing kleur. Ook leverbaar in mat chroom (tegen meerprijs).

SKE 730 L of R*

1)

SKE 735 L of R*

1)

Rooster GT-06 Blank glas en rooster standaard gemonteerd.

Rooster GT-06 Blank glas en rooster standaard gemonteerd.


SKE 721

rooster Zwart RAL 9017 Blank glas en rooster standaard gemonteerd. Draairaam draait in alle uitvoeringen links naar binnen L1

Foto: Voordeur SKE 735 rechts voorzien van GT-06 rooster zwart, veiligheidsrozet rond OTL, voordeurknop Antrim OTL, briefplaat Cavan OTL, beldrukker Offaly OTL, huiscijfer OTL en weldorpel 1.

Roosterdeuren zijn voorzien van draairaam met ISO glas en degelijke meerpuntssluiting.

Matenoverzicht Binnenzijde deur kan afwijken van getoonde buitenzijde Leverbare roosterkleuren:

Rooster rijtuigengroen

Rooster Gelders blauw

Rooster mergelwit

Rooster zilver

Rooster goudkleur

Rooster zwart

U heeft keuze uit de draairichting van het draairaam. L1 (links naar binnen) of R2 (rechts naar binnen) Bij uw bestelling s.v.p. deze draairichting aangeven.

* Montage van veiligheidsgarnituur niet mogelijk. Advies: monteer een knopkruk met een veiligheidsrozet.

Breedte

Hoogte 201,5 cm

88

93

SKE 721

V

V

SKE 730 L of R

V

V

SKE 735 L of R

V

V

Hoogte 211,5 cm

88

93

SKE 721

V

V

SKE 730 L of R

V

V

SKE 735 L of R

V

V

Hoogte 231,5 cm

88

Breedte

Breedte 93

SKE 721

V

SKE 730 L of R

V

SKE 735 L of R

V

Hoogte 234,0 cm

Breedte 88

93

SKE 721

V

SKE 730 L of R

V

SKE 735 L of R

V

V = Voorraadprogramma. Ons leveringsprogramma wordt regelmatig uitgebreid. Voor een actueel overzicht verwijzen wij u naar de Skantrae-dealer of www.skantrae.com

9


Foto: Voordeur; SKE 742 voorzien van Glas-in-lood G, veiligheidsgarnituur Easy ovaal met knop Wexford CSA, briefplaat Argyl CSA, huiscijfer CSA, beldrukker Offaly CSA en weldorpel 1.

Skantrae Entrance 700 10


SKE 723

ISO Glas-in-Lood A

SKE 742

ISO Glasrooster 2

SKE 723

ISO Glasrooster 1

SKE 742

ISO Glas-in-Lood G

SKE 723

SKE 723

ISO Blank

ISO Facet blank

SKE 742

SKE 742

ISO Facet blank

SKE 742

ISO Glas-in-Lood C

SKE 742

ISO Deco

ISO Wobble

Matenoverzicht

Hoogte 201,5 cm

Breedte 83

SKE 723 SKE 742

V

Hoogte 211,5 cm

83

88

93

V

V

V

V

Breedte

SKE 723 SKE 742

V

Hoogte 231,5 cm

83

88

93

V

V

V

V

Breedte 88

SKE 723

V

SKE 742 Hoogte 234,0 cm

SKE 742

ISO Glas-in-Lood B

SKE 742

93 V

Breedte 83

88

93

SKE 723

V

SKE 742

V

ISO Blank

V = Voorraadprogramma. Ons leveringsprogramma wordt regelmatig uitgebreid. Voor een actueel overzicht verwijzen wij u naar de Skantrae-dealer of www.skantrae.com

11


SKE 304 ISO Blank

SKE 385 R

ISO Facet blank

SKE 304

SKE 304

ISO Facet blank

ISO Satinato blanke bies

SKE 385 L

SKE 385 R

ISO Facet blank

ISO Satinato blanke bies

Kenmerken van Skantrae Entrance 300: • Hardhout stijlen en dorpels. • 120 mμ grijs voorbehandeld. • Pen- en gat verbinding, brede stijlen (140 mm). • Exterieur-MDF panelen. • Keuze uit vijf weldorpels (zie pagina 20). Standaard geleverd zonder weldorpel. • U-vormige paneelprofilering. • Briefsleuf mogelijk waar briefplaat is afgebeeld. • Standaard geschikt voor isolatieglas. • Alle constructieonderdelen zijn van te voren behandeld en panelen zijn rondom gekit.

Skantrae Entrance 12

300

SKE 385 L

ISO Satinato blanke bies


SKE 385 R ISO Blank

SKE 384R*

ISO Facet blank

SKE 384R*

ISO Satinato blanke bies

SKE 385 L

SKE 385 R

SKE 385 L

SKE 384L*

SKE 384R*

SKE 384L*

ISO Blank

ISO Facet blank

ISO Carving

ISO Carving

ISO Carving

ISO Carving

SKE 384L*

ISO Satinato blanke bies

* Alleen kleine tochtborstel mogelijk

13


SKE 333 R

SKE 333 L

SKE 333 R

SKE 333 L

ISO Blank

ISO Carving

SKE 353 R

ISO Facet blank (knop los bijbestellen)

ISO Facet blank

SKE 333 R

ISO Carving

ISO Satinato blanke bies

SKE 353 L

ISO Facet blank (knop los bijbestellen)

Skantrae Entrance 14

SKE 333 R

ISO Blank

300

SKE 353 R

ISO Draadglas (knop los bijbestellen)

SKE 333 L

ISO Facet blank

SKE 333 L

ISO Satinato blanke bies

SKE 353 L

ISO Draadglas (knop los bijbestellen)


SKE 380

ISO Carving

SKE 380

ISO Facet blank

SKE 380 ISO Blank

SKE 380

ISO Satinato blanke bies

SKE 380 Tansma RVS sierbeugels (optioneel ongemonteerd geleverd)

Matenoverzicht

SKE 382 Facet blank

SKE 382

ISO Carving

Breedte

Hoogte 201,5 cm

88

93

SKE 304

V

V

SKE 333

V

V

SKE 353

V

V

SKE 380

V

V

SKE 382

V

V

SKE 384

V

V

SKE 385

V

V

Hoogte 211,5 cm

88

93

SKE 304

V

V

SKE 333

V

V

SKE 353

V

V

SKE 380

V

V

SKE 382

V

V

SKE 384

V

V

SKE 385

V

V

Hoogte 231,5 cm

88

Breedte

Breedte 93

SKE 304

V

SKE 333

V

SKE 353

V

SKE 380

V

SKE 382

V

SKE 384

V

SKE 385 Hoogte 234,0 cm

V Breedte 88

93

SKE 304

V

SKE 333

V

SKE 353

V

SKE 380

V

SKE 382 V V = voorraadprogramma. Ons leveringsprogramma wordt regelmatig uitgebreid. Voor SKE 384 V een actueel overzicht verwijzen wij u naar de Skantrae-dealer of www.skantrae.com SKE 385 V

SKE 382

Satinato blanke bies

SKE 382

V = Voorraadprogramma. Ons leveringsprogramma wordt regelmatig uitgebreid. Voor een actueel overzicht verwijzen wij u naar de Skantrae-dealer of www.skantrae.com

Tansma RVS sierbeugels (optioneel ongemonteerd geleverd)

15


Foto: Duo-deur; SKM 445F voorzien van ISO blank glas, veiligheidsrozet rond OTL, voordeurknop Donegal OTL, sluitlat en weldorpel 5.

Kenmerken van Skantrae Country: • Hardhout stijlen en dorpels. Panelen van exterieur MDF plaatmateriaal. • 120 mμ grijs voorbehandeld. • Pen- en gat verbinding, brede stijlen (140 mm). • Voorziening voor ISO beglazing. • Briefsleuf mogelijk waar briefplaat is afgebeeld. • Keuze uit vijf weldorpels (zie pagina 20). • Deuren zijn na het afhangen deelbaar te maken als duodeur (de zgn. boerendeur). • Sluitlat optioneel t.b.v. duodeur leverbaar. • Alle constructieonderdelen zijn van te voren behandeld en panelen zijn rondom gekit. • Voor alle Skantrae Country glasdeuren is blank isolatieglas leverbaar voor de in de matentabel genoemde deurmaten. Informeert u hiervoor bij uw dealer.

Skantrae Country 16


SKM 443A

SKM 444F

Matenoverzicht

Matenoverzicht

Breedte

Hoogte 201,5 cm 211,5 cm

83

88

SKM 443A

V

SKM 444F

V

SKM 445F

V

Breedte

Hoogte 93

231,5 cm

V

V

SKM 443A

V

V

V

SKM 444F

V

V

V

SKM 445F

V

83

88

93

V = Voorraadprogramma. Ons leveringsprogramma wordt regelmatig uitgebreid. Voor een actueel overzicht verwijzen wij u naar de Skantrae-dealer of www.skantrae.com

SKM 445F Voor de SkanCountry serie alleen WLD 4 en WLD 5 mogelijk.

17


sglas ISO veiligheid r! los leverbaa

Foto: Dubbele tuindeur; SKG 553 voorzien van blank ISO glas, veiligheidsgarnituur Aquarius ovaal RVS tongstijl en BUVA balkespagnolet.

Kenmerken van Skantrae Garden KOMO: • Hardhout stijlen en dorpels. • 120 mμ grijs voorbehandeld. • Pen- en gat verbinding, brede stijlen (140 mm). • Sealer en KOMO zwelband tussen stapeldorpels. • Standaard geschikt voor isolatieglas. Isolatieglaslatten worden standaard meegeleverd (niet geschikt voor enkel glas). • ISO veiligheidsglas is los leverbaar. • TIP: SKG 559 leverbaar met ISO Satinato. Ideaal ter voorkoming van inkijk in o.a. bergingen en schuren. • Alle constructieonderdelen zijn van te voren behandeld met KOMO houtsealer. SKG 557

ISO Blank glas Borstwering; 65,0 cm.

SKG 553

ISO Blank glas Borstwering; 32,6 cm.

SKG 559

ISO Blank glas Borstwering; 86,6 cm.

SKG 563

ISO Blank glas Borstwering; 32,6 cm

Skantrae Garden 18

SKG 559

ISO Satinato glas Borstwering; 86,6 cm.

SKG 554

ISO Blank glas Borstwering; 43,4 cm.


Kenmerken van Skantrae Garden onbehandeld: • Hardhout stijlen en dorpels. • Onbehandeld. • Pen- en gat verbinding, brede stijlen (140 mm.) • Standaard geschikt voor isolatieglas. Isolatieglaslatten worden standaard meegeleverd (niet geschikt voor enkel glas). • ISO veiligheidsglas is los leverbaar. • TIP: SKG 590 leverbaar met ISO Satinato. Ideaal ter voorkoming van inkijk in o.a. bergingen en schuren.

SKG 570

ISO blank glas Borstwering; 65,0 cm.

SKG 590

ISO blank glas Borstwering; 86,6 cm.

SKG 590

ISO Satinato glas Borstwering; 86,6 cm.

Matenoverzicht Breedte

Hoogte 201,5 cm

78

83

88

93

SKG 553

V

V

V

V

SKG 554

V

V

V

V

SKG 557

V

V

V

V

SKG 559

V

V

V

V

V

V

V

Kenmerken van Poortdeuren:

SKG 563 SKG 570

V

V

V

V

• Hardhouten stijlen en dorpels. • 120 mμ groen RAL 6012 voorbehandeld. • Schragen gemonteerd. • Wordt standaard zonder slotgat geleverd.

SKG 590

V

V

V

V

Hoogte 211,5 cm

78

83

88

93

SKG 553

V

V

V

V

SKG 554

V

V

V

V

SKG 557

V

V

V

V

SKG 559

V

V

V

V

V

V

V

Groen gegronde afwateringsdorpel los leverbaar.

Breedte

SKG 563 SKG 570

V

V

V

V

SKG 590

V

V

V

V

Hoogte 231,5 cm

78

83

88

93

V

V

V

V

V

V

V

83

88

93

V

V

V

V

V

V

V

88

93

88

93

V

V

Breedte

SKG 553 SKG 559 SKG 563 Hoogte 234,0 cm

V Breedte 78

SKG 553 SKG 559 SKG 563 Hoogte 176,0 cm

V Breedte 78

SKG 650 Hoogte 211,5 cm SKG 650

SKG 650 Poortdeur

83 V Breedte

78

83

V = Voorraadprogramma. Ons leveringsprogramma wordt regelmatig uitgebreid. Voor een actueel overzicht verwijzen wij u naar de Skantrae-dealer of www.skantrae.com

19


Weldorpels Weldorpels geven uw buitendeur een rijke uitstraling, maar dienen ook ter voorkoming van het doorslaan van hemelwater onder uw deur. Onderstaand alle verkrijgbare modellen. Deze modellen zijn allen uitgerust met een speciale Durability Gap voor het afkitten om de weldorpel degelijk op het oppervlak van uw buitendeur te laten aansluiten en ter voorkoming van vochtvorming achter de weldorpel.

Automatische tochtvaldorpel Bespaar op energiekosten en voorkom tocht onder de deuren. Automatische tochtvaldorpel Planet, de absolute top in automatische tochtvaldorpels voor jarenlang gebruik. Daarnaast levert de automatische tochtvaldorpel Planet een geluidsisolatie van 48 DB en stelt deze zichzelf automatisch in geval van een ongelijke vloer.

Geopende deur tochtvaldorpel Planet

Gesloten deur tochtvaldorpel Planet

De afgebeelde weldorpels zijn leverbaar voor de Skantrae Entrance 300 en 700 serie en zijn zowel ongemonteerd als gemonteerd leverbaar. Voor de Skantrae Country serie alleen WLD 4 en WLD 5 gebruiken. Geeft u s.v.p. bij uw bestelling uw gekozen weldorpel aan.

Skantrae Entrance WLD 1

Skantrae Entrance WLD 2

Skantrae Entrance WLD 3

Skantrae Entrance WLD 4

Accessoires buitendeuren 20

Skantrae Entrance WLD 5


Meerpuntssluitingen Skantrae levert een aantal meerpuntssluitingen namelijk de KFV AS 2502/W268 (zie afbeelding) KFV 4900 en de BUVA 6220. Deze meerpuntssluitingen kunnen los danwel gefreesd en gemonteerd in de deur geleverd worden.

Balkespagnolet

Tongstijl

De balkespagnolet van BUVA is een degelijke, SKG gekeurde oplossing voor dubbele tuin- en balkondeuren. De balkespagnoletten worden geleverd in de deurhoogtes 201,5, 211,5 en 231,5 tot 234 cm en zijn gemakkelijk in te korten.

Ten behoeve van dubbele deuren is het mogelijk om een tongstijl los bij de deuren te bestellen. Deze wordt op lengte en grijs voorbehandeld geleverd. Oplossing is geschikt voor BUVA balk. Tochtrubber wordt ongemonteerd geleverd.

De BUVA balkespagnolet is zwaar geannodiseerd en is leverbaar in aluminium F1.

Aanslaglatten Ten behoeve van dubbele deuren is het mogelijk om aanslaglatten los bij de deuren te bestellen. Deze worden op lengte en grijs voorbehandeld geleverd. Oplossing is geschikt voor KFV-sluitlijst. Tochtrubber wordt ongemonteerd geleverd.

21


Kiest u voor titanium buitendeurbeslag dan bent u verzekerd van jarenlang plezier zonder krassen, vlekken of aanslag door ons wisselvallige weertype. Hiermee behoudt uw kruk dus een fantastische uitstraling, 贸贸k na vele jaren intensief gebruik. Op buitendeurbeslag dat geen titanium bescherming heeft ondergaan, wordt ook door ons geen garantie tegen krassen en vlekken verleend. Veiligheid is bij uw buitendeur natuurlijk van het grootste belang. Wij wijzen u dan ook op het brede assortiment SKG*** en PKVW gekeurd veiligheidsbeslag. Breed assortiment Het buitendeurbeslag is in vele varianten leverbaar zoals losse deurknoppen in ronde of vierkante uitvoering, briefplaten, veiligheidsschilden met rond of ovale achterplaat, veiligheidsrozetten te combineren met losse voordeurknoppen, huiscijfers- en letters, beldrukkers en deurgrepen. Alle varianten zijn leverbaar in verschillende finishes; RVS, titanium mat chroom of titanium messing. Langschilden Veiligheidsbeslag met kruk/knopcombinaties voor voordeuren en kruk/kruk combinaties voor achterdeuren. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos. Veilig en fraai. Ook uitstekend toe te passen in combinatie met ons assortiment SKG meerpuntssluitingen. SKG Veiligheid is een belangrijk aspect. Ons buitendeurbeslag is voor een zeer groot deel voorzien van het gerenommeerde SKG keurmerk. Getest op inbraakwerendheidklasse 3 sterren.

Hoe houd ik mijn buitendeurbeslag mooi? Voordeurbeslag is een gebruiksartikel dat meerdere keren per dag gebruikt wordt. Wij adviseren u deze producten, vergelijkbaar met waterkranen en dergelijke, regelmatig schoon te maken. Skantrae deurbeslag is verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten zoals roestvast staal en messing in verschillende kleuren van zilver of goudkleurig beslag tot modern mat chroom. Monteert u het sierbeslag pas n谩dat u de deur volledig heeft afgelakt en wanneer de verf volledig droog is!

Roestvast staal beslag is gemaakt van een legering van verschillende staalsoorten, waardoor dit materiaal bij uitstek geschikt is voor buitentoepassingen of gebruik in keukens, badkamers en toiletten. De hardheid van het staal wordt bepaald door de hoeveelheid nikkel in het materiaal. Afhankelijk van de omgeving waar het deurbeslag wordt toegepast, bestaat de kans op oppervlakte-roestvorming. Dit is vergelijkbaar met bijvoorbeeld de aanslag van kalk op kranen en douchekoppen en is niet afkomstig vanuit het product zelf. Dit kunt u voorkomen door regelmatig het beslag af te nemen met een vochtige doek of zachte spons. Voorkom te allen tijde het gebruik van aggressieve reinigings- en/of schuurmiddelen. Voor lichte beschadigingen kan licht, met de borstelrichting van het RVS, schuren met zeer fijn waterproof schuurpapier uitkomst bieden.

Messing

Buitendeurbeslag 22

Mat chroom

RVS


Messing

Buitenschild recht knop Sligo

Buitenschild recht knop Wexford

Buitenschild recht knop Dublin

Buitenschild recht knop Wicklow

Buitenschild ovaal knop Sligo

Buitenschild ovaal knop Wexford

Buitenschild ovaal knop Dublin

Buitenschild ovaal knop Wicklow

Stel uw veiligheidsset samen Kies hierboven een buitenschild met knop of kruk. Onderstaand vindt u de verschillende modellen deurkrukken voor binnen, die samen het garnituur vormen. De vaste knop op het buitenschild is zowel links- als rechtswijzend toe te passen. Messing veiligheidsschilden zijn leverbaar met profielcilinder (PCmaat) 72 en worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Binnenschild recht kruk Francy Rechts/Links

Binnenschild recht kruk Rubino Rechts/Links

Binnenschild ovaal kruk Francy Rechts/Links

Binnenschild ovaal kruk Rubino Rechts/Links

= Titanium coating

23


Messing

Deurknop Derry OTL

Musca OTL vaste knop t.b.v. vaste knop/kruk combinatie

Deurgreep Dali OTL H.o.h. maat 195 mm

Deurknop Donegal OTL

Mensa OTL vaste Knop t.b.v. vaste knop/kruk combinatie

Deurgreep Dune OTL H.o.h. maat 205 mm

Deurgreep Pisa OTL H.o.h. maat 200 mm

= Titanium coating

Voordeurbeslag 24

Deurknop Antrim OTL

Veiligheidsrozet rond OTL

Deurgreep Giava OTL H.o.h. maat 255 mm


Messing

Briefplaat Cavan OTL

Tochtborstel Caithless OTL

Tochtborstel Sutherland OTL

Briefplaat Argyll OTL

Huiscijfers OTL (12 cm hoog)

Huisletters OTL (9 cm hoog)

Beldrukker Waterford OTL

Beldrukker Offally OTL

= Titanium coating

25


Mat chroom

Buitenschild ovaal knop Sligo

Buitenschild ovaal knop Wexford

Buitenschild ovaal knop Dublin

Buitenschild ovaal* kruk Easy Rechts/Links

Buitenschild ovaal** kruk Francy Rechts/Links

Buitenschild ovaal knop Wicklow

Stel uw veiligheidsset samen Kies hierboven een buitenschild met knop of kruk. Onderstaand vindt u de verschillende modellen deurkrukken voor binnen, die samen het garnituur vormen. De vaste knop op het buitenschild is zowel links- als rechtswijzend toe te passen. Mat verchroomde veiligheidsschilden voor knoppen zijn leverbaar met profielcilinder (PC) maat 72. Mat verchroomde veiligheidsschilden voor krukken zijn leverbaar met profielcilinder (PCmaat) 55 en 72. Worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Binnenschild ovaal kruk Tivoli Rechts/Links

Binnenschild ovaal kruk Easy Rechts/Links

= Titanium coating

Veiligheidsbeslag 26

* Alleen i.c.m. binnenschild Easy ** Alleen i.c.m. binnenschild Francy

Binnenschild ovaal kruk Francy Rechts/Links


Mat chroom

Buitenschild recht knop Sligo

Buitenschild recht knop Wexford

Buitenschild recht knop Dublin

Buitenschild recht* kruk Easy Rechts/Links

Buitenschild recht** kruk Francy Rechts/Links

Buitenschild recht knop Wicklow

Stel uw veiligheidsset samen Kies hierboven een buitenschild met knop of kruk. Onderstaand vindt u de verschillende modellen deurkrukken voor binnen, die samen het garnituur vormen. De vaste knop op het buitenschild is zowel links- als rechtswijzend toe te passen. Mat verchroomde veiligheidsschilden voor knoppen zijn leverbaar met profielcilinder (PC) maat 72. Mat verchroomde veiligheidsschilden voor krukken zijn leverbaar met profielcilinder (PCmaat) 55 en 72. Worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Binnenschild recht kruk Tivoli Rechts/Links

Binnenschild recht kruk Easy Rechts/Links

Binnenschild recht kruk Francy Rechts/Links

= Titanium coating * Alleen i.c.m. binnenschild Easy ** Alleen i.c.m. binnenschild Francy

27


Mat chroom

Deurknop Derry CSA

Deurknop Donegal CSA

Deurknop Antrim CSA

Veiligheidsrozet rond CSA

Deurgreep Dali CSA H.o.h. maat 195 mm

Deurgreep Dune CSA H.o.h. maat 205 mm

Deurgreep Pisa CSA H.o.h. maat 200 mm

= Titanium coating

Buitendeurbeslag 28

Deurgreep Giava CSA H.o.h. maat 255 mm


Mat chroom

Briefplaat Cavan CSA

Tochtborstel Caithless CSA

Briefplaat Argyll CSA

Tochtborstel Sutherland CSA

Huisletters CSA (9 cm hoog)

Beldrukker Waterford CSA

Beldrukker Offally CSA

= Titanium coating

29


RVS

Buitenschild ovaal knop Kent

Buitenschild ovaal knop Bristol

Buitenschild ovaal knop York

Buitenschild ovaal knop Luton

Buitenschild ovaal knop Norfolk

Buitenschild ovaal knop Blackpool

Buitenschild ovaal kruk Aquarius*

Buitenschild ovaal knop Durham

Buitenschild ovaal kruk Pegasus**

Stel uw veiligheidsset samen Kies hierboven een buitenschild met knop of kruk. Onderstaand vindt u de verschillende modellen deurkrukken voor binnen, die samen het garnituur vormen. De vaste knop op het buitenschild is zowel links- als rechtswijzend toe te passen. RVS veiligheidsschilden zijn leverbaar met profielcilinder (PC) maat 55 en 72 en worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Binnenschild ovaal kruk Pegasus

Binnenschild ovaal kruk Carina

*Alleen i.c.m. binnenschild Aquarius ** Alleen i.c.m. binnenschild Pegasus

Veiligheidsbeslag 30

Binnenschild ovaal kruk Aries

Binnenschild ovaal kruk Aquarius

Binnenschild ovaal kruk Perseus


RVS

Buitenschild recht knop Kent

Buitenschild recht knop Bristol

Buitenschild recht knop York

Buitenschild recht knop Luton

Buitenschild recht knop Norfolk

Buitenschild recht knop Blackpool

Buitenschild recht kruk Aquarius*

Buitenschild recht knop Durham

Buitenschild recht kruk Pegasus**

Stel uw veiligheidsset samen Kies hierboven een buitenschild met knop of kruk. Onderstaand vindt u de verschillende modellen deurkrukken voor binnen, die samen het garnituur vormen. De vaste knop op het buitenschild is zowel links- als rechtswijzend toe te passen. RVS veiligheidsschilden zijn leverbaar met profielcilinder (PC) maat 55 en 72 en worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Binnenschild recht kruk Pegasus

Binnenschild recht kruk Carina

Binnenschild recht kruk Aries

Binnenschild recht kruk Aquarius

Binnenschild recht kruk Perseus

*Alleen i.c.m. binnenschild Aquarius ** Alleen i.c.m. binnenschild Pegasus

31


RVS

Deurknop Dorset RVS

Deurknop Swindon RVS

Deurknop Essex RVS

Deurknop Nottingham RVS

Musca RVS vaste knop t.b.v. vaste knop/kruk combinatie

Deurgreep Wight RVS H.o.h. maat 250 mm

Buitendeurbeslag 32

Deurgreep Bournmouth RVS H.o.h. maat 200 mm

Deurknop Surrey RVS

Deurknop Leicester RVS

Mensa RVS vaste Knop t.b.v. vaste knop/kruk combinatie

Deurduwer Norma RVS H.o.h. maat 355 mm

Deurgreep Octans RVS H.o.h. maat 155 mm


RVS

Briefplaat Oxford RVS

Briefplaat Manchester RVS

Tochtborstel Sussex RVS (80 mm. hoog) Tochtborstel Midlands RVS (54 mm. hoog)

Veiligheidsrozet vierkant RVS

Tochtborstel Brighton RVS (80 mm. hoog) Tochtborstel Milton RVS (54 mm. hoog)

Veiligheidsrozet rond RVS

Huiscijfers RVS (10 cm hoog)

Huisletters RVS (9 cm hoog)

Beldrukker Wiltshire RVS

Beldrukker Medway RVS

33


Als u een keus heeft gemaakt, is het belangrijk dat uw bestelling in 1 keer door ons goed wordt uitgevoerd. Daarom helpen wij u met onderstaande informatie. Houdt u rekening met een aantal vuistregels: - Het beste resultaat wordt verkregen als onze producten door mensen met vakkennis geplaatst worden. - Skantrae levert haar producten via een geselecteerd dealernetwerk. Zij beschikken over een eigen plaatsingsservice en/of zij beschikken over een adressenbestand van gespecialiseerde aannemers of klusbedrijven, die u alle zorg van het plaatsen uit handen kunnen nemen. Informeer bij dealers in uw buurt naar de mogelijkheden. - Dealeradressen vindt u op onze internetsite (www.skantrae.com) of telefonisch: 0316 - 58 66 00

ROOSTERWERK SKANTRAE ENTRANCE 721, 730 en 735 Standaard zijn de roosters in de Skantrae Entrance 721, 730 en 735 zwart. Deze roosters zijn ook in de volgende kleuren leverbaar: Goudkleurig Rijtuigengroen Gelders blauw Mergelwit Zilver WELDORPELS Geadviseerd wordt om de dorpel met watervaste houtlijm te verlijmen en daarna te schroeven. Op verzoek kan deze weldorpel (ook 20mm. verhoogd) door Skantrae gemonteerd worden. Ook kan de dorpel los (ongemonteerd) geleverd worden. Voor naar buiten draaiende deuren geldt dat standaard een volle breedte weldorpel wordt meegeleverd, tenzij anders aangegeven.

Garantievoorwaarden en verwerkingsvoorschriften zijn bijgesloten in de verpakking van uw nieuwe Skantrae deur. Deze garantievoorwaarden zijn ook op te vragen bij uw dealer of rechtstreeks bij Skantrae: info@skantrae.com.

BRIEVENBUSOPENING De boring van de briefsleuf gebeurt op de plaats zoals aangegeven in onze brochure, op een andere plaats is niet mogelijk. In deuren waarop in deze brochure geen briefplaat is afgebeeld, wordt door Skantrae geen brievenbusopening gemaakt.

DRAAIRICHTING Geef bij uw bestelling altijd de gewenste draairichting aan. In onderstaande tekening staat hoe u die draairichting kunt bepalen. Bij een aantal asymmetrische modellen in onze brochure, zijn de originele ook in spiegelbeeld uitvoering leverbaar (L en R). Bij de deurcoderingen is altijd uitgegaan van naar BINNEN draaiende deuren; L is links naar binnen (deur is geschikt voor L1 en R4), R is rechts naar binnen (deur is geschikt voor L3 en R2).

SLOTGATBORING Het is mogelijk om een slotgat of een meerpuntssluiting door onze CNC-machine te laten infrezen en door Skantrae te laten monteren. Onze meerpuntssluitingen voldoen aan het SKG keurmerk met drie sterren en zijn daarom geschikt om gebruikt te worden in gevelelementen die moeten voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Een meerpuntssluiting is NIET mogelijk voor Skantrae Country deuren die gebruikt gaan worden als DUO-uitvoering. Standaard krukgathoogte is 1050 mm. Voor duo-deuren (of deuren met twee weldorpels) is de krukgathoogte 950 mm. Tevens is het mogelijk om Nemef slotgaten (types 1200/1300, 4119 en 4139) te laten infrezen.

Binnen links naar binnen L1

rechts naar binnen R2

Buiten links naar buiten L3

rechts naar buiten R4 Binnen

R2

L1

R4

L3 Buiten

= Scharnier

VOORBEHANDELING DEUREN Skantrae Entrance 700, Entrance 300, Country en Garden zijn standaard 2x grijs (RAL 7001) voorbehandeld 120 mÂľ. (m.u.v. onbehandelde SKG tuin- en balkondeuren).

TONGSTIJL/AANSLAGLAT Ten behoeve van dubbele deuren is het mogelijk om een tongstijl/aanslaglat los bij te bestellen. Deze worden op standaard maatlengte en onbehandeld of wit voorbehandeld geleverd. SLUITLAT Alle Skantrae Country modellen zijn geschikt voor Duo-uitvoering. Dit betekent dat op de bouwplaats de deur, na het afhangen, in twee helften kan worden gezaagd. Zorgt u ervoor dat na deze bewerking de deur weer aan alle benodigde kanten wordt behandeld. Voor deze duo-deuren is een aparte sluitlat leverbaar incl. tochtprofiel in de sponning. LET OP: Duo-uitvoering wordt niet geadviseerd voor naar buiten draaiende deuren. ISOLATIEGLASVOORZIENINGEN Alle Skantrae Entrance, Country en Garden modellen zijn voorzien van isolatieglas voorziening (ISO-voorziening).

Technische informatie buitendeuren 34


GARANTIE EN ONDERHOUD Wij geven u een aantal belangrijke tips m.b.t. het onderhoud en de garantie op uw Skantrae buitendeur. De uitgebreide en volledige afhang- en behandelingsinstructie en garantievoorwaarden vindt u in de verpakking van de deur of u kunt ze downloaden via www.skantrae.com TRANSPORT Controleer de deur, het glas en het beslag bij ontvangst op eventuele transportschade en zichtbare gebreken en/of manco’s. Bij aflevering door uw dealer aan uw adres: vermeld de eventuele schade dan direct op de vrachtbrief van de transporteur voordat u deze ondertekent. Meldt u dit direct bij uw dealer en leg hem het probleem voor. Is een deur geheel of gedeeltelijk bewerkt, dan heeft u de deur geaccepteerd en kunnen klachten over zichtbare gebreken niet meer in behandeling worden genomen. GARANTIETERMIJN De garantietermijn gaat in op de dag van de factuurdatum van Skantrae B.V. betrekking hebbende op de levering van het product. Bewaar ten bewijze hiervan daarom altijd uw aankoopnota. Skantrae garandeert haar buitendeuren volgens onderstaand overzicht: - 7 jaar volledige garantie op minimaal tweemaal fabrieksmatig voorbehandeld hardhouten buitendeuren. - 3 jaar garantie op onbehandelde SKG deuren. - 1 jaar garantie op SKG poortdeuren. - Sierbeslag wordt niet op kleur- en krasvastheid gegarandeerd, met uitzondering van het sierbeslag met Titanium-coating. Een eventuele garantie omvat deugdelijke reparatie door Skantrae B.V. ten bedrijve waar de deur is gemaakt, dus nooit in het werk. Mocht reparatie niet mogelijk zijn, dan zal in overleg een nieuwe deur worden geleverd. LET WEL: afhangkosten en overige bijkomende kosten vallen niet onder de garantie en worden derhalve niet vergoed. Bij onbehandelde deuren kunnen kleur- en structuurafwijkingen in het natuurproduct hout in dit verband niet als een hinderlijk gebrek worden beschouwd. AFWERKING De onder- en bovenkant van de deur dienen met een extra laag afsluitende verf of gelijkwaardig product te worden beschermd (een deur heeft zes kanten). Aflakken binnen acht dagen. Ook gaten en sleuven voor sloten, scharnieren, briefplaten, ventilatieroosters, glassponningen en dergelijke dienen te worden voorzien van een extra beschermende laag. Indien buitendeuren regelmatig en langdurig blootgesteld worden aan zonlicht adviseren wij de deur af te werken met een licht reflecterende kleur. Een deur mag nooit onvoldoende behandeld en onbeglaasd aan weersinvloeden worden blootgesteld.

Foto: Voordeur; SKE 385 voorzien van ISO satinato glas. Veiligheidsgarnituur Perseus recht met knop Norfolk RVS, briefplaat Oxford RVS, beldrukker Wiltshire RVS, huiscijfer RVS en weldorpel 4.

Maart 2012, Skantrae B.V.

35


36


buitendeuren

Inhoud

Binnendeuren

Skantrae Entrance 700  Skantrae Entrance 300  Skantrae Country  Skantrae Garden  Sierbeslag buitendeuren

Technische informatie Technische informatie

pagina 38 45 51 53 57

69

37


Skantrae Entrance

700

SKE 721*

Levertijd: V uit voorraad

Deur

Breedte 88

93

201,5

V

V

1.329,00

1.116,81

211,5

V

V

1.329,00

1.116,81

231,5

V

1.450,00

1.218,49

234,0

V

1.450,00

1.218,49

Inclusief BTW

Exclusief BTW

-

-

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Levertijd: V uit voorraad Breedte

Hoogte

Glastype

88

93

201,5 211,5 231,5 234,0

ISO Blank Voorgemonteerd

V

V

Levertijd: V uit voorraad

Deur

Breedte

Hoogte

88

93

201,5

V

V

809,00

679,83

211,5

V

V

809,00

679,83

231,5

V

919,00

772,27

234,0

V

919,00

772,27

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Levertijd: V uit voorraad

Glas

Breedte

Hoogte

Glastype

88

93

201,5 211,5

ISO Facet Blank

V

V

154,00

129,41

231,5 234,0

ISO Facet Blank

V

154,00

129,41

201,5 211,5

ISO Blank

V

109,00

91,60

231,5 234,0

ISO Blank

V

109,00

91,60

V

*= Standaard messing scharniertjes en draaiknop. Deze Skantrae buitendeuren hebben - ongeacht soort en aantal bewerkingen - een levertijd van 1 Ă 2 weken. Als u sierroosters in een andere kleur wenst dan de basiskleur (RAL 9017) is de levertijd circa 4 werkweken. Deze producten kunnen door het op-maat karakter niet geruild worden.

38

Exclusief BTW

Hoogte

Glas

SKE 723

Inclusief BTW


Skantrae Entrance

700

SKE 723

Levertijd: V uit voorraad

Glas

Breedte

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Hoogte

Glastype

88

93

201,5 211,5

ISO Glas-in-Lood A

V

V

197,00

165,55

231,5 234,0

ISO Glas-in-Lood A

V

197,00

165,55

201,5 211,5

ISO Glasrooster 1

V

224,00

188,24

231,5 234,0

ISO Glasrooster 1

V

224,00

188,24

Inclusief BTW

Exclusief BTW

SKE 730*

V

Levertijd: V uit voorraad

Deur

GT-02

Breedte

Hoogte

88

93

201,5

V

V

1.339,00

1.125,21

211,5

V

V

1.339,00

1.125,21

231,5

V

1.450,00

1.218,49

234,0

V

1.450,00

1.218,49

Inclusief BTW

Exclusief BTW

-

-

Levertijd: V uit voorraad

Glas

Breedte

Hoogte

Glastype

88

93

201,5 211,5 231,5 234,0

ISO Blank Voorgemonteerd

V

V

*= Standaard messing scharniertjes en draaiknop. Ook leverbaar in mat chroom (tegen meerprijs). Deze Skantrae buitendeuren hebben - ongeacht soort en aantal bewerkingen - een levertijd van 1 Ă 2 weken. Als u sierroosters in een andere kleur wenst dan de basiskleur (RAL 9017) is de levertijd circa 4 werkweken. Deze producten kunnen door het op-maat karakter niet geruild worden.

39


Skantrae Entrance

700

SKE 730*

Levertijd: V uit voorraad

Deur

GT-03

Breedte 88

93

201,5

V

V

1.339,00

1.125,21

211,5

V

V

1.339,00

1.125,21

231,5

V

1.450,00

1.218,49

234,0

V

1.450,00

1.218,49

Inclusief BTW

Exclusief BTW

-

-

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Levertijd: V uit voorraad Breedte

Hoogte

Glastype

88

93

201,5 211,5 231,5 234,0

ISO Blank Voorgemonteerd

V

V

Levertijd: V uit voorraad

Deur

GT-04

Breedte

Hoogte

88

93

201,5

V

V

1.259,00

1.057,98

211,5

V

V

1.259,00

1.057,98

231,5

V

1.379,00

1.158,82

234,0

V

1.379,00

1.158,82

Inclusief BTW

Exclusief BTW

-

-

Levertijd: V uit voorraad

Glas

Breedte

Hoogte

Glastype

88

93

201,5 211,5 231,5 234,0

ISO Blank Voorgemonteerd

V

V

*= Standaard messing scharniertjes en draaiknop. Deze Skantrae buitendeuren hebben - ongeacht soort en aantal bewerkingen - een levertijd van 1 Ă 2 weken. Als u sierroosters in een andere kleur wenst dan de basiskleur (RAL 9017) is de levertijd circa 4 werkweken. Deze producten kunnen door het op-maat karakter niet geruild worden.

40

Exclusief BTW

Hoogte

Glas

SKE 730*

Inclusief BTW


Skantrae Entrance

700

SKE 730*

Levertijd: V uit voorraad

Deur

GT-06

Breedte 88

93

201,5

V

V

1.339,00

1.125,21

211,5

V

V

1.339,00

1.125,21

231,5

V

1.450,00

1.218,49

234,0

V

1.450,00

1.218,49

Inclusief BTW

Exclusief BTW

-

-

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Levertijd: V uit voorraad Breedte

Hoogte

Glastype

88

93

201,5 211,5 231,5 234,0

ISO Blank Voorgemonteerd

V

V

Levertijd: V uit voorraad

Deur

GT-02

Exclusief BTW

Hoogte

Glas

SKE 735*

Inclusief BTW

Breedte

Hoogte

88

93

201,5

V

V

1.395,00

1.172,27

211,5

V

V

1.395,00

1.172,27

231,5

V

1.510,00

1.268,91

234,0

V

1.510,00

1.268,91

Inclusief BTW

Exclusief BTW

-

-

Levertijd: V uit voorraad

Glas

Breedte

Hoogte

Glastype

88

93

201,5 211,5 231,5 234,0

ISO Blank Voorgemonteerd

V

V

*= Standaard messing scharniertjes en draaiknop. Deze Skantrae buitendeuren hebben - ongeacht soort en aantal bewerkingen - een levertijd van 1 Ă 2 weken. Als u sierroosters in een andere kleur wenst dan de basiskleur (RAL 9017) is de levertijd circa 4 werkweken. Deze producten kunnen door het op-maat karakter niet geruild worden.

41


Skantrae Entrance

700

SKE 735*

Levertijd: V uit voorraad

Deur

GT-03

Breedte 88

93

201,5

V

V

1.395,00

1.172,27

211,5

V

V

1.395,00

1.172,27

231,5

V

1.510,00

1.268,91

234,0

V

1.510,00

1.268,91

Inclusief BTW

Exclusief BTW

-

-

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Levertijd: V uit voorraad Breedte

Hoogte

Glastype

88

93

201,5 211,5 231,5 234,0

ISO Blank Voorgemonteerd

V

V

Levertijd: V uit voorraad

Deur

GT-04

Breedte

Hoogte

88

93

201,5

V

V

1.315,00

1.105,04

211,5

V

V

1.315,00

1.105,04

231,5

V

1.415,00

1.189,08

234,0

V

1.415,00

1.189,08

Inclusief BTW

Exclusief BTW

-

-

Levertijd: V uit voorraad

Glas

Breedte

Hoogte

Glastype

88

93

201,5 211,5 231,5 234,0

ISO Blank Voorgemonteerd

V

V

*= Standaard messing scharniertjes en draaiknop. Deze Skantrae buitendeuren hebben - ongeacht soort en aantal bewerkingen - een levertijd van 1 Ă 2 weken. Als u sierroosters in een andere kleur wenst dan de basiskleur (RAL 9017) is de levertijd circa 4 werkweken. Deze producten kunnen door het op-maat karakter niet geruild worden.

42

Exclusief BTW

Hoogte

Glas

SKE 735*

Inclusief BTW


Skantrae Entrance

700

SKE 735*

Levertijd: V uit voorraad

Deur

GT-06

Breedte

Exclusief BTW

Hoogte

88

93

201,5

V

V

1.395,00

1.172,27

211,5

V

V

1.395,00

1.172,27

231,5

V

1.510,00

1.268,91

234,0

V

1.510,00

1.268,91

Inclusief BTW

Exclusief BTW

-

-

Levertijd: V uit voorraad

Glas

SKE 742

Inclusief BTW

Breedte

Hoogte

Glastype

88

93

201,5 211,5 231,5 234,0

ISO Blank Voorgemonteerd

V

V

Scharniertjes en draaiknop

Levertijd: uit voorraad

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Vervangen Messing scharniertjes en draaiknop t.b.v. SKE 721, SKE 730, SKE 735

Optioneel te vervangen door Mat Chroom

40,00

33,61

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Levertijd: V uit voorraad

Deur

Breedte

Hoogte

83

88

93

201,5

V

V

V

745,00

626,05

211,5

V

V

V

745,00

626,05

231,5

V

835,00

701,68

234,0

V

835,00

701,68

*= Standaard messing scharniertjes en draaiknop. Deze Skantrae buitendeuren hebben - ongeacht soort en aantal bewerkingen - een levertijd van 1 Ă 2 weken. Als u sierroosters in een andere kleur wenst dan de basiskleur (RAL 9017) is de levertijd circa 4 werkweken. Deze producten kunnen door het op-maat karakter niet geruild worden.

43


Skantrae Entrance

700

SKE 742

Levertijd: V uit voorraad

Glas

Breedte

Exclusief BTW

Hoogte

Glastype

83

88

93

201,5 211,5

ISO Facet Blank

V

V

V

300,00

252,10

231,5 234,0

ISO Facet Blank

V

300,00

252,10

201,5 211,5

ISO Deco

V

300,00

252,10

231,5 234,0

ISO Deco

V

300,00

252,10

201,5 211,5

ISO Wobble

V

245,00

205,88

231,5 234,0

ISO Wobble

V

245,00

205,88

201,5 211,5

ISO Blank

V

202,00

169,75

231,5 234,0

ISO Blank

V

202,00

169,75

201,5 211,5

ISO Glas-in-Lood B

V

415,00

348,74

231,5 234,0

ISO Glas-in-Lood B

V

415,00

348,74

201,5 211,5

ISO Glas-in-Lood C

V

354,00

297,48

231,5 234,0

ISO Glas-in-Lood C

V

354,00

297,48

201,5 211,5

ISO Glas-in-Lood G

V

468,00

393,28

231,5 234,0

ISO Glas-in-Lood G

V

468,00

393,28

201,5 211,5

ISO Glasrooster 2

V

468,00

393,28

231,5 234,0

ISO Glasrooster 2

V

468,00

393,28

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

Deze Skantrae buitendeuren hebben - ongeacht soort en aantal bewerkingen - een levertijd van 1 Ă 2 weken. Deze producten kunnen door het op-maat karakter niet geruild worden.

44

Inclusief BTW


Skantrae Entrance 

300

SKE 304

Levertijd: V uit voorraad

Deur

Breedte

L&R

Exclusief BTW

Hoogte

88

93

201,5

V

V

699,00

587,39

211,5

V

V

699,00

587,39

231,5

V

819,00

688,24

234,0

V

819,00

688,24

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Levertijd: V uit voorraad

Glas

SKE 333

Inclusief BTW

Breedte

Hoogte

Glastype

88

93

201,5 211,5

ISO Facet Blank

V

V

404,00

339,50

231,5 234,0

ISO Facet Blank

V

404,00

339,50

201,5 211,5

ISO Blank

V

289,00

242,86

231,5 234,0

ISO Blank

V

289,00

242,86

201,5 211,5

ISO Satinato Blanke Bies

V

448,00

376,47

231,5 234,0

ISO Satinato Blanke Bies

V

448,00

376,47

Inclusief BTW

Exclusief BTW

V

V

Levertijd: V uit voorraad

Deur

Breedte

Hoogte

88

93

201,5

V

V

769,00

646,22

211,5

V

V

769,00

646,22

231,5

V

889,00

747,06

234,0

V

889,00

747,06

Deze Skantrae buitendeuren hebben - ongeacht soort en aantal bewerkingen - een levertijd van 1 à 2 weken. Deze producten kunnen door het op-maat karakter niet geruild worden.

45


Skantrae Entrance 

300

SKE 333

Levertijd: V uit voorraad

Glas

L&R

Breedte

Exclusief BTW

Hoogte

Glastype

88

93

201,5 211,5

ISO Facet Blank

V

V

205,00

172,27

231,5 234,0

ISO Facet Blank

V

205,00

172,27

201,5 211,5

ISO Blank

V

115,00

96,64

231,5 234,0

ISO Blank

V

115,00

96,64

201,5 211,5

ISO Satinato Blanke Bies

V

218,00

183,19

231,5 234,0

ISO Satinato Blanke Bies

V

218,00

183,19

201,5 211,5

ISO Carving

V

229,00

192,44

231,5 234,0

ISO Carving

V

229,00

192,44

Inclusief BTW

Exclusief BTW

SKE 353

V

V

V

Levertijd: V uit voorraad

Deur

L&R

Breedte

Hoogte

88

93

201,5

V

V

1.119,00

940,34

211,5

V

V

1.119,00

940,34

231,5

V

1.239,00

1.041,18

234,0

V

1.239,00

1.041,18

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Levertijd: V uit voorraad

Glas

Breedte

Hoogte

Glastype

88

93

201,5 211,5

ISO Facet Blank

V

V

197,00

165,55

231,5 234,0

ISO Facet Blank

V

197,00

165,55

201,5 211,5

ISO Draad

V

197,00

165,55

231,5 234,0

ISO Draad

V

197,00

165,55

Inclusief BTW

Exclusief BTW

59,00

49,58

V

Knop Merbau

Per stuk, ongemonteerd

Deze Skantrae buitendeuren hebben - ongeacht soort en aantal bewerkingen - een levertijd van 1 à 2 weken. Deze producten kunnen door het op-maat karakter niet geruild worden.

46

Inclusief BTW


Skantrae Entrance 

300

SKE 380

Levertijd: V uit voorraad

Deur

Breedte

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Hoogte

88

93

201,5

V

V

819,00

688,24

211,5

V

V

819,00

688,24

231,5

V

945,00

794,12

234,0

V

945,00

794,12

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Levertijd: V uit voorraad

Glas

Breedte

Hoogte

Glastype

88

93

201,5 211,5

ISO Facet Blank

V

V

202,00

169,75

231,5 234,0

ISO Facet Blank

V

202,00

169,75

201,5 211,5

ISO Blank

V

115,00

96,64

231,5 234,0

ISO Blank

V

115,00

96,64

201,5 211,5

ISO Satinato Blanke Bies

V

218,00

183,19

231,5 234,0

ISO Satinato Blanke Bies

V

218,00

183,19

201,5 211,5

ISO Carving

V

229,00

192,44

231,5 234,0

ISO Carving

V

229,00

192,44

V

V

V

RVS Beugels

Levertijd: uit voorraad

Inclusief BTW

Exclusief BTW

RVS Beugels Tansma t.b.v. SKE 380

Per stuk, ongemonteerd

57,00

47,90

Deze Skantrae buitendeuren hebben - ongeacht soort en aantal bewerkingen - een levertijd van 1 à 2 weken. Deze producten kunnen door het op-maat karakter niet geruild worden.

47


Skantrae Entrance 

300

SKE 382

Levertijd: V uit voorraad

Deur

Breedte

Exclusief BTW

Hoogte

88

93

201,5

V

V

869,00

730,25

211,5

V

V

869,00

730,25

231,5

V

979,00

822,69

234,0

V

979,00

822,69

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Levertijd: V uit voorraad

Glas

Breedte

Hoogte

Glastype

88

93

201,5 211,5

ISO Facet Blank

V

V

202,00

169,75

231,5 234,0

ISO Facet Blank

V

202,00

169,75

201,5 211,5

ISO Satinato Blanke Bies

V

218,00

183,19

231,5 234,0

ISO Satinato Blanke Bies

V

218,00

183,19

201,5 211,5

ISO Carving

V

229,00

192,44

231,5 234,0

ISO Carving

V

229,00

192,44

V

V

RVS Beugels

Levertijd: uit voorraad

Inclusief BTW

Exclusief BTW

RVS Beugels Tansma t.b.v. SKE 382

Per stuk, ongemonteerd

57,00

47,90

Deze Skantrae buitendeuren hebben - ongeacht soort en aantal bewerkingen - een levertijd van 1 Ă 2 weken. Deze producten kunnen door het op-maat karakter niet geruild worden.

48

Inclusief BTW


Skantrae Entrance 

300

SKE 384

Levertijd: V uit voorraad

Deur

L&R

Breedte

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Hoogte

88

93

201,5

V

V

769,00

646,22

211,5

V

V

769,00

646,22

231,5

V

879,00

738,66

234,0

V

879,00

738,66

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Levertijd: V uit voorraad

Glas

Breedte

Hoogte

Glastype

88

93

201,5 211,5

ISO Facet Blank

V

V

426,00

357,98

231,5 234,0

ISO Facet Blank

V

426,00

357,98

201,5 211,5

ISO Satinato Blanke Bies

V

489,00

410,92

231,5 234,0

ISO Satinato Blanke Bies

V

489,00

410,92

201,5 211,5

ISO Carving

V

489,00

410,92

231,5 234,0

ISO Carving

V

489,00

410,92

V

V

Deze Skantrae buitendeuren hebben - ongeacht soort en aantal bewerkingen - een levertijd van 1 Ă 2 weken. Deze producten kunnen door het op-maat karakter niet geruild worden.

49


Skantrae Entrance 

300

SKE 385

Levertijd: V uit voorraad

Deur

L&R

Breedte

Exclusief BTW

Hoogte

88

93

201,5

V

V

769,00

646,22

211,5

V

V

769,00

646,22

231,5

V

879,00

738,66

234,0

V

879,00

738,66

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Levertijd: V uit voorraad

Glas

Breedte

Hoogte

Glastype

88

93

201,5 211,5

ISO Facet Blank

V

V

202,00

169,75

231,5 234,0

ISO Facet Blank

V

202,00

169,75

201,5 211,5

ISO Blank

V

115,00

96,64

231,5 234,0

ISO Blank

V

115,00

96,64

201,5 211,5

ISO Satinato Blanke Bies

V

218,00

183,19

231,5 234,0

ISO Satinato Blanke Bies

V

218,00

183,19

201,5 211,5

ISO Carving

V

229,00

192,44

231,5 234,0

ISO Carving

V

229,00

192,44

V

V

V

Deze Skantrae buitendeuren hebben - ongeacht soort en aantal bewerkingen - een levertijd van 1 Ă 2 weken. Deze producten kunnen door het op-maat karakter niet geruild worden.

50

Inclusief BTW


Skantrae SKM 443A

Levertijd: V uit voorraad

Deur

SKM 444F

Country

Breedte

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Hoogte

83

88

93

201,5

V

V

V

569,00

478,15

211,5

V

V

V

569,00

478,15

231,5

V

679,00

570,59

234,0

V

679,00

570,59

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Levertijd: V uit voorraad

Deur

Breedte

Hoogte

83

88

93

201,5

V

V

V

569,00

478,15

211,5

V

V

V

569,00

478,15

231,5

V

679,00

570,59

234,0

V

679,00

570,59

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Levertijd: V uit voorraad

Glas

Breedte

Hoogte

Glastype

83

88

93

201,5 211,5

ISO Blank

V

V

V

197,00

165,55

234,0

ISO Blank

V

197,00

165,55

Merbau buitendeuren met MDF Exterieur panelen. De deuren zijn standaard 120 mu grijs gegrond. Deze Skantrae buitendeuren zijn voorraadproducten. Deze buitendeuren hebben een levertijd van 1 Ă 2 weken. Dit betekent dat als uw deur een bewerking ondergaat (bijv. MPS-montage) de levertijd met 2 weken wordt verlengd. Deze producten kunnen door het op-maat karakter niet geruild worden.

51


Skantrae SKM 445F

Country

Levertijd: V uit voorraad

Deur

Breedte

Exclusief BTW

Hoogte

83

88

93

201,5

V

V

V

619,00

520,17

211,5

V

V

V

619,00

520,17

231,5

V

729,00

612,61

234,0

V

729,00

612,61

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Levertijd: V uit voorraad

Glas

Breedte

Hoogte

Glastype

83

88

93

201,5 211,5

ISO Blank

V

V

V

197,00

165,55

231,5 234,0

ISO Blank

V

197,00

165,55

Deze Skantrae buitendeuren zijn voorraadproducten. Deze buitendeuren hebben een levertijd van 1 Ă 2 weken. Dit betekent dat als uw deur een bewerking ondergaat (bijv. MPS-montage) de levertijd met 2 weken wordt verlengd. Deze producten kunnen door het op-maat karakter niet geruild worden.

52

Inclusief BTW


Skantrae 

Garden

Tuin- en balkondeuren voorbehandeld

SKG 553

Levertijd: V uit voorraad

Deur

Breedte

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Hoogte

78

83

88

93

201,5

V

V

V

V

295,00

247,90

211,5

V

V

V

V

295,00

247,90

231,5

V

V

V

320,00

268,91

234,0

V

V

V

320,00

268,91

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Levertijd: V uit voorraad

Glas

Breedte

Hoogte

Glastype

78

83

88

93

201,5 211,5

ISO Blank

V

V

V

V

135,00

113,45

231,5 234,0

ISO Blank

V

V

V

135,00

113,45

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Hoogte borstwering SKG 553 = 32,6 cm

SKG 554

Levertijd: V uit voorraad

Deur

Breedte

Hoogte

78

83

88

93

201,5

V

V

V

V

305,00

256,30

211,5

V

V

V

V

305,00

256,30

Inclusief BTW

Exclusief BTW

124,00

104,20

Levertijd: V uit voorraad

Glas

Breedte

Hoogte

Glastype

78

83

88

93

201,5 211,5

ISO Blank

V

V

V

V

Hoogte borstwering SKG 554 = 43,4 cm

Alle SKG Skantrae Garden tuin- en balkondeuren worden uitgeleverd inclusief isolatieglaslatten. Alle deuren zijn KOMO gecertificeerd, standaard 120 mu grijs gegrond en voorzien van ventilatiesleuven. ISO-glas is apart te bestellen. Transparante afwerking is niet mogelijk. Deze Skantrae buitendeuren hebben - ongeacht soort en aantal bewerkingen - een levertijd van 1 Ă 2 weken. Deze producten kunnen door het op-maat karakter niet geruild worden.

53


Skantrae 

Garden

Tuin- en balkondeuren voorbehandeld

SKG 557

Levertijd: V uit voorraad

Deur

Breedte

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Hoogte

78

83

88

93

201,5

V

V

V

V

330,00

277,31

211,5

V

V

V

V

330,00

277,31

Inclusief BTW

Exclusief BTW

114,00

95,80

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Levertijd: V uit voorraad

Glas

Breedte

Hoogte

Glastype

78

83

88

93

201,5 211,5

ISO Blank

V

V

V

V

Hoogte borstwering SKG 557 = 65,0 cm

SKG 559

Levertijd: V uit voorraad

Deur

Breedte

Hoogte

78

83

88

93

201,5

V

V

V

V

360,00

302,52

211,5

V

V

V

V

360,00

302,52

231,5

V

V

390,00

327,73

234,0

V

V

390,00

327,73

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Levertijd: V uit voorraad

Glas

Breedte

Hoogte

Glastype

78

83

88

93

201,5 211,5

ISO Blank

V

V

V

V

103,00

86,55

231,5 234,0

ISO Blank

V

V

103,00

86,55

201,5 211,5

ISO Satinato

V

V

114,00

95,80

231,5 234,0

ISO Satinato

V

V

114,00

95,80

V

V

Hoogte borstwering SKG 559 = 86,6 cm

Alle SKG SkanGarden tuin- en balkondeuren worden uitgeleverd inclusief isolatieglaslatten. Alle deuren zijn KOMO gecertificeerd, standaard 120 mu grijs gegrond en voorzien van ventilatiesleuven. ISO-glas is apart te bestellen. Transparante afwerking is niet mogelijk. Deze Skantrae buitendeuren hebben - ongeacht soort en aantal bewerkingen - een levertijd van 1 Ă 2 weken. Deze producten kunnen door het op-maat karakter niet geruild worden.

54


Skantrae 

Garden

Tuin- en balkondeuren voorbehandeld

SKG 563

Levertijd: V uit voorraad

Deur

Breedte

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Hoogte

83

88

93

201,5

V

V

V

415,00

348,74

211,5

V

V

V

415,00

348,74

231,5

V

V

V

445,00

373,95

234,0

V

V

V

445,00

373,95

Inclusief BTW

Exclusief BTW

177,00

148,74

Levertijd: V uit voorraad

Glas

Breedte

Hoogte

Glastype

83

88

93

201,5 211,5 231,5 234,0

ISO Blank

V

V

V

Hoogte borstwering SKG 563 = 32,6 cm Alle SKG Skantrae Garden tuin- en balkondeuren worden uitgeleverd inclusief isolatieglaslatten. Alle deuren zijn KOMO gecertificeerd, standaard 120 mu grijs gegrond en voorzien van ventilatiesleuven. ISO-glas is apart te bestellen. Transparante afwerking is niet mogelijk. Deze Skantrae buitendeuren zijn voorraadproducten. Deze buitendeuren hebben een levertijd van 1 Ă 2 weken. Dit betekent dat als uw deur een bewerking ondergaat (bijv. MPS-montage) de levertijd met 2 weken wordt verlengd. Deze producten kunnen door het op-maat karakter niet geruild worden.

Poortdeuren

SKG 650

Deur Hoogte

83

176,0

V

88

211,5

V

Inclusief BTW

Exclusief BTW

170,00

142,86

170,00

142,86

Inclusief BTW

Exclusief BTW

24,50

20,59

93

V

De engineered meranti poortdeuren worden groen voorgegrond geleverd.

Afwateringsdorpel

Levertijd: V uit voorraad

T.b.v. SKG 650

breedte

Lengte

93

De afwateringsdorpel is inkortbaar.

V

Alle SKG Skantrae Garden tuin- en balkondeuren worden uitgeleverd inclusief isolatieglaslatten. Alle deuren zijn KOMO gecertificeerd, standaard 120 mu grijs gegrond en voorzien van ventilatiesleuven. ISO-glas is apart te bestellen. Transparante afwerking is niet mogelijk.

55


Skantrae   

Garden

Tuin- en balkondeuren onbehandeld

SKG 570

Levertijd: V uit voorraad

Deur

Breedte

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Hoogte

78

83

88

93

201,5

V

V

V

V

247,50

207,98

211,5

V

V

V

V

247,50

207,98

Inclusief BTW

Exclusief BTW

114,50

96,22

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Levertijd: V uit voorraad

Glas

Breedte

Hoogte

Glastype

78

83

88

93

201,5 211,5

ISO Blank

V

V

V

V

Hoogte borstwering SKG 570 = 65 cm

SKG 590

Levertijd: V uit voorraad

Deur

Breedte

Hoogte

78

83

88

93

201,5

V

V

V

V

269,50

226,47

211,5

V

V

V

V

269,50

226,47

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Levertijd: V uit voorraad

Glas

Breedte

Hoogte

Glastype

78

83

88

93

201,5 211,5

ISO Blank

V

V

V

V

104,00

87,39

201,5 211,5

ISO Satinato

V

V

V

V

114,50

96,22

Hoogte borstwering SKG 590 = 86,6 cm.

Tuin- en Balkondeuren worden geleverd inclusief isolatieglaslatten. De deuren zijn van onbehandeld merbau en zijn voorzien van ventilatiesleuven. ISO-glas is apart te bestellen. Deze Skantrae buitendeuren zijn voorraadproducten. Deze buitendeuren hebben een levertijd van 1 à 2 weken. Dit betekent dat als uw deur een bewerking ondergaat (bijv. MPS-montage) de levertijd met 2 weken wordt verlengd. Deze producten kunnen door het op-maat karakter niet geruild worden.

56


Sierbeslag buitendeuren Veiligheidsgarnituur Aquarius kruk/knop combinatie

Finish code

Aquarius Vgarn. ovaal RVS PC72 L of R

RVS

Aquarius Vgarn. ovaal RVS PC55 L of R

RVS

Aquarius Vgarn. recht RVS PC72 L of R

RVS

Aquarius Vgarn. recht RVS PC55 L of R

RVS Combinatieprijs

De bovenstaande veiligheidsgarnituren dienen te worden gecombineerd met één van onderstaande knoppen

Finish code

Knop Blackpool

Inclusief BTW

Exclusief BTW

RVS

198,00

166,39

Knop Bristol

RVS

198,00

166,39

Knop Durham

RVS

198,00

166,39

Knop Kent

RVS

198,00

166,39

Knop Luton

RVS

198,00

166,39

Knop Norfolk

RVS

198,00

166,39

Knop York

RVS

198,00

166,39

Veiligheidsgarnituur Aries kruk/knop combinatie

Finish code

Aries Vgarn. ovaal RVS PC72 L of R

RVS

Aries Vgarn. ovaal RVS PC55 L of R

RVS

Aries Vgarn. recht RVS PC72 L of R

RVS

Aries Vgarn. recht RVS PC55 L of R

RVS Combinatieprijs

De bovenstaande veiligheidsgarnituren dienen te worden gecombineerd met één van onderstaande knoppen

Finish code

Knop Blackpool

Inclusief BTW

Exclusief BTW

RVS

198,00

166,39

Knop Bristol

RVS

198,00

166,39

Knop Durham

RVS

198,00

166,39

Knop Kent

RVS

198,00

166,39

Knop Luton

RVS

198,00

166,39

Knop Norfolk

RVS

198,00

166,39

Knop York

RVS

198,00

166,39

*Veiligheidsgarnituren zijn niet geschikt voor montage op de SKE 730 en SKE 735.

57


Sierbeslag buitendeuren

58

Veiligheidsgarnituur Carina kruk/knop combinatie

Finish code

Carina Vgarn. ovaal RVS PC72 L of R

RVS

Carina Vgarn. ovaal RVS PC55 L of R

RVS

Carina Vgarn. recht RVS PC72 L of R

RVS

Carina Vgarn. recht RVS PC55 L of R

RVS Combinatieprijs

De bovenstaande veiligheidsgarnituren dienen te worden gecombineerd met één van onderstaande knoppen

Finish code

Knop Blackpool

Inclusief BTW

Exclusief BTW

RVS

198,00

166,39

Knop Bristol

RVS

198,00

166,39

Knop Durham

RVS

198,00

166,39

Knop Kent

RVS

198,00

166,39

Knop Luton

RVS

198,00

166,39

Knop Norfolk

RVS

198,00

166,39

Knop York

RVS

198,00

166,39

Veiligheidsgarnituur Easy kruk/knop combinatie

Finish code

Easy Vgarn. recht PC72 L of R

Titanium CSA

Easy Vgarn. ovaal PC72 L of R

Titanium CSA Combinatieprijs

De bovenstaande veiligheidsgarnituren dienen te worden gecombineerd met één van onderstaande knoppen

Finish code

Knop Dublin

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Titanium CSA

313,00

263,03

Knop Sligo

Titanium CSA

313,00

263,03

Knop Wexford

Titanium CSA

313,00

263,03

Knop Wicklow

Titanium CSA

313,00

263,03

Veiligheidsgarnituur Francy kruk/knop combinatie

Finish code

Francy Vgarn. recht PC72 L of R

Titanium CSA

Francy Vgarn. ovaal PC72 L of R

Titanium CSA Combinatieprijs

De bovenstaande veiligheidsgarnituren dienen te worden gecombineerd met één van onderstaande knoppen

Finish code

Knop Dublin

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Titanium CSA

303,00

254,62

Knop Sligo

Titanium CSA

303,00

254,62

Knop Wexford

Titanium CSA

303,00

254,62

Knop Wicklow

Titanium CSA

303,00

254,62


Sierbeslag buitendeuren Veiligheidsgarnituur Francy kruk/knop combinatie

Finish code

Francy Vgarn. recht PC72 L of R

Titanium OTL

Francy Vgarn. ovaal PC72 L of R

Titanium OTL

De bovenstaande veiligheidsgarnituren dienen te worden gecombineerd met één van onderstaande knoppen

Finish code

Knop Dublin

Combinatieprijs Inclusief BTW

Exclusief BTW

Titanium OTL

303,00

254,62

Knop Sligo

Titanium OTL

303,00

254,62

Knop Wexford

Titanium OTL

303,00

254,62

Knop Wicklow

Titanium OTL

303,00

254,62

Veiligheidsgarnituur Pegasus kruk/knop combinatie

Finish code

Pegasus Vgarn. ovaal RVS PC72 L of R

RVS

Pegasus Vgarn. ovaal RVS PC55 L of R

RVS

Pegasus Vgarn. recht RVS PC72 L of R

RVS

Pegasus Vgarn. recht RVS PC55 L of R

RVS

De bovenstaande veiligheidsgarnituren dienen te worden gecombineerd met één van onderstaande knoppen

Finish code

Knop Blackpool

Combinatieprijs Inclusief BTW

Exclusief BTW

RVS

198,00

166,39

Knop Bristol

RVS

198,00

166,39

Knop Durham

RVS

198,00

166,39

Knop Kent

RVS

198,00

166,39

Knop Luton

RVS

198,00

166,39

Knop Norfolk

RVS

198,00

166,39

Knop York

RVS

198,00

166,39

Veiligheidsgarnituur Perseus kruk/knop combinatie

Finish code

Perseus Vgarn. ovaal RVS PC72 L of R

RVS

Perseus Vgarn. ovaal RVS PC55 L of R

RVS

Perseus Vgarn. recht RVS PC72 L of R

RVS

Perseus Vgarn. recht RVS PC55 L of R

RVS

De bovenstaande veiligheidsgarnituren dienen te worden gecombineerd met één van onderstaande knoppen

Finish code

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Knop Blackpool

RVS

198,00

166,39

Knop Bristol

RVS

198,00

166,39

Knop Durham

RVS

198,00

166,39

Knop Kent

RVS

198,00

166,39

Knop Luton

RVS

198,00

166,39

Knop Norfolk

RVS

198,00

166,39

Knop York

RVS

198,00

166,39

Combinatieprijs

59


Sierbeslag buitendeuren

60

Veiligheidsgarnituur Rubino kruk/knop combinatie

Finish code

Rubino Vgarn. recht PC72 L of R

Titanium OTL

Rubino Vgarn. ovaal PC72 L of R

Titanium OTL Combinatieprijs

De bovenstaande veiligheidsgarnituren dienen te worden gecombineerd met één van onderstaande knoppen

Finish code

Knop Dublin

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Titanium OTL

303,00

254,62

Knop Sligo

Titanium OTL

303,00

254,62

Knop Wicklow

Titanium OTL

303,00

254,62

Knop Wexford

Titanium OTL

303,00

254,62

Veiligheidsgarnituur Tivoli kruk/knop combinatie

Finish code

Tivoli Vgarn. recht PC72 L of R

Titanium CSA

Tivoli Vgarn. ovaal PC72 L of R

Titanium CSA Combinatieprijs

De bovenstaande veiligheidsgarnituren dienen te worden gecombineerd met één van onderstaande knoppen

Finish code

Knop Dublin

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Titanium CSA

324,00

272,27

Knop Sligo

Titanium CSA

324,00

272,27

Knop Wicklow

Titanium CSA

324,00

272,27

Knop Wexford

Titanium CSA

324,00

272,27

Veiligheidsgarnituur Aquarius kruk/kruk

Finish code

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Aquarius Vgarn. kruk/kruk ovaal RVS PC72

RVS

187,00

157,14

Aquarius Vgarn. kruk/kruk ovaal RVS PC55

RVS

187,00

157,14

Aquarius Vgarn. kruk/kruk recht RVS PC72

RVS

187,00

157,14

Aquarius Vgarn. kruk/kruk recht RVS PC55

RVS

187,00

157,14


Sierbeslag buitendeuren Veiligheidsgarnituur Easy kruk/kruk

Finish code

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Easy Vgarn. kruk/kruk ovaal CSA PC55 L

Titanium CSA

240,00

201,68

Easy Vgarn. kruk/kruk ovaal CSA PC55 R

Titanium CSA

240,00

201,68

Easy Vgarn. kruk/kruk ovaal CSA PC72 L

Titanium CSA

240,00

201,68

Easy Vgarn. kruk/kruk ovaal CSA PC72 R

Titanium CSA

240,00

201,68

Easy Vgarn. kruk/kruk recht CSA PC55 L

Titanium CSA

240,00

201,68

Easy Vgarn. kruk/kruk recht CSA PC55 R

Titanium CSA

240,00

201,68

Easy Vgarn. kruk/kruk recht CSA PC72 L

Titanium CSA

240,00

201,68

Easy Vgarn. kruk/kruk recht CSA PC72 R

Titanium CSA

240,00

201,68

Veiligheidsgarnituur Francy kruk/kruk

Finish code

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Francy Vgarn. kruk/kruk ovaal CSA PC55 L

Titanium CSA

208,00

174,79

Francy Vgarn. kruk/kruk ovaal CSA PC55 R

Titanium CSA

208,00

174,79

Francy Vgarn. kruk/kruk ovaal CSA PC72 L

Titanium CSA

208,00

174,79

Francy Vgarn. kruk/kruk ovaal CSA PC72 R

Titanium CSA

208,00

174,79

Francy Vgarn. kruk/kruk recht CSA PC55 L

Titanium CSA

208,00

174,79

Francy Vgarn. kruk/kruk recht CSA PC55 R

Titanium CSA

208,00

174,79

Francy Vgarn. kruk/kruk recht CSA PC72 L

Titanium CSA

208,00

174,79

Francy Vgarn. kruk/kruk recht CSA PC72 R

Titanium CSA

208,00

174,79

Veiligheidsgarnituur Pegasus kruk/kruk

Finish code

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Pegasus Vgarn. kruk/kruk ovaal RVS PC55 L

RVS

225,00

189,08

Pegasus Vgarn. kruk/kruk ovaal RVS PC55 R

RVS

225,00

189,08

Pegasus Vgarn. kruk/kruk ovaal RVS PC72 L

RVS

225,00

189,08

Pegasus Vgarn. kruk/kruk ovaal RVS PC72 R

RVS

225,00

189,08

Pegasus Vgarn. kruk/kruk recht RVS PC55 L

RVS

225,00

189,08

Pegasus Vgarn. kruk/kruk recht RVS PC55 R

RVS

225,00

189,08

Pegasus Vgarn. kruk/kruk recht RVS PC72 L

RVS

225,00

189,08

Pegasus Vgarn. kruk/kruk recht RVS PC72 R

RVS

225,00

189,08

61


Sierbeslag buitendeuren

62

Veiligheidsrozetten

Finish code

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Veiligheidsrozet rond CSA

Titanium CSA

78,00

65,55

Veiligheidsrozet rond OTL

Titanium OTL

78,00

65,55

Veiligheidsrozet rond RVS

RVS

57,00

47,90

Veiligheidsrozet vierkant RVS

RVS

57,00

47,90

Voordeurknoppen met ronde achterplaat

Finish code

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Antrim Voordeurknop CSA

Titanium CSA

68,00

57,14

Antrim Voordeurknop OTL

Titanium OTL

68,00

57,14

Derry Voordeurknop CSA

Titanium CSA

68,00

57,14

Derry Voordeurknop OTL

Titanium OTL

68,00

57,14

Donegal Voordeurknop CSA

Titanium CSA

68,00

57,14

Donegal Voordeurknop OTL

Titanium OTL

68,00

57,14

Dorset Voordeurknop RVS

RVS

57,00

47,90

Essex Voordeurknop RVS

RVS

57,00

47,90

Leicester Voordeurknop RVS

RVS

57,00

47,90

Nottingham Voordeurknop RVS

RVS

57,00

47,90

Surrey Voordeurknop RVS

RVS

57,00

47,90

Swindon Voordeurknop RVS

RVS

57,00

47,90

Beldrukkers

Finish code

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Medway Beldrukker RVS

RVS

26,00

21,85

Offaly Beldrukker CSA

Titanium CSA

31,00

26,05

Offaly Beldrukker OTL

Titanium OTL

31,00

26,05

Waterford Beldrukker CSA

Titanium CSA

31,00

26,05

Waterford Beldrukker OTL

Titanium OTL

31,00

26,05

Wiltshire Beldrukker RVS

RVS

26,00

21,85


Sierbeslag buitendeuren Huiscijfers

Finish code

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Huiscijfers 0 t/m 9

RVS

26,00

21,85

Huiscijfers 0 t/m 9

Titanium CSA

36,00

30,25

Huiscijfers 0 t/m 9

Titanium OTL

36,00

30,25

Huisletters

Finish code

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Huisletters A, B, C of D

RVS

26,00

21,85

Huisletters A, B, C of D

Titanium CSA

36,00

30,25

Huisletters A, B, C of D

Titanium OTL

36,00

30,25

Deurgrepen en beugels

Finish code

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Bournmouth Deurgreep

RVS

131,00

110,08

Dali Deurgreep

Titanium CSA

157,00

131,93

Dali Deurgreep

Titanium OTL

157,00

131,93

Dune Deurgreep

Titanium CSA

157,00

131,93

Dune Deurgreep

Titanium OTL

157,00

131,93

Giava Deurgreep

Titanium CSA

157,00

131,93

Giava Deurgreep

Titanium OTL

157,00

131,93

Jupiter Deurgreep

RVS

63,00

52,94

Norma Deurduwer

RVS

110,00

92,44

Octans Deurduwer

RVS

110,00

92,44

Pisa Deurgreep

Titanium CSA

157,00

131,93

Pisa Deurgreep

Titanium OTL

157,00

131,93

Pluto Deurgreep

RVS

194,00

163,03

Tansma Deurgreep

RVS

57,00

47,90

Wight Deurgreep

RVS

131,00

110,08

Briefplaten

Finish code

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Argyll Briefplaat Ovaal

Titanium CSA

131,00

110,08

Argyll Briefplaat Ovaal

Titanium OTL

131,00

110,08

Cavan Briefplaat Recht

Titanium CSA

131,00

110,08

Cavan Briefplaat Recht

Titanium OTL

131,00

110,08

Manchester briefplaat Ovaal

RVS

68,00

57,14

Oxford briefplaat recht

RVS

68,00

57,14

[per stuk]

63


Sierbeslag buitendeuren Tochtborstel

Finish code

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Brighton tochtborstel RVS groot

RVS

47,00

39,50

Caithless tochtborstel Recht

Titanium CSA

99,00

83,19

Caithless tochtborstel Recht

Titanium OTL

99,00

83,19

Midlands Tochtborstel klein Recht RVS*

RVS

47,00

39,50

Milton tochtborstel klein Ovaal RVS*

RVS

47,00

39,50

Sussex tochtborstel RVS groot

RVS

47,00

39,50

Sutherland tochtborstel Ovaal

Titanium CSA

99,00

83,19

Sutherland tochtborstel Ovaal

Titanium OTL

99,00

83,19

* Kleine tochtborstels zijn geschikt voor de SKE 304, SKE 384, SKE 353, SKE 382

Verlengschroeven t.b.v. veiligheidsbeslag

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Tbv messing rozet

8,00

6,72

Tbv RVS rozet

6,00

5,04

Tbv messing langschild

16,00

13,45

Tbv RVS langschild

8,00

6,72

Voordeurknoppen

Finish code

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Mensa voordeurknop RVS

RVS

63,00

52,94

Mensa voordeurknop OTL

Titanium OTL

84,00

70,59

Musca voordeurknop RVS

RVS

63,00

52,94

Musca voordeurknop OTL

Titanium OTL

84,00

70,59

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Goudkleur

125,00

105,04

Rijtuigengroen

112,00

94,12

Mergelwit

112,00

94,12

Geldersblauw

112,00

94,12

Zilver

125,00

105,04

19,00

15,97

Accessoires Aflakken roosters

Omschrijving

T.b.v. roosters voor de SKE 721, 730 en 735; Standaard zijn de roosters in zwart behandeld. Deze roosters zijn op bestelling ook in de volgende kleuren leverbaar (levertijd Âą 4 weken): Lakken dmv elektrostatisch poedercoaten. Aflakken roosters

Reparatielakset tbv poedercoat op roosters, op kleur

64


Accessoires Losse roosters

Omschrijving

Inclusief BTW

Exclusief BTW

GT-02, 564 x 975

319,00

268,07

GT-02, 614 x 975

359,00

301,68

GT-02, 614 x 1041

399,00

335,29

GT-03, 564 x 975

319,00

268,07

GT-03, 614 x 975

359,00

301,68

GT-03, 614 x 1041

399,00

335,29

GT-04, 564 x 975

249,00

209,24

GT-04, 614 x 975

289,00

242,86

GT-04, 614 x 1041

329,00

276,47

GT-05, 230 X 1010

199,00

167,23

GT-05, 230 X 1066

219,00

184,03

GT-06, 564 x 975

319,00

268,07

GT-06, 614 x 975

359,00

301,68

GT-06, 614 x 1041

399,00

335,29

Omschrijving

Inclusief BTW

Exclusief BTW

WLD 1

36,00

30,25

WLD 2

36,00

30,25

WLD 3

31,00

26,05

WLD 4

31,00

26,05

WLD 5

31,00

26,05

Verhoogd monteren (op 20 mm uit onderkant deur) is mogelijk. Aub aangeven bij uw bestelling.

Gratis

Gratis

WLD 1

26,00

21,85

WLD 2

26,00

21,85

WLD 3

21,00

17,65

WLD 4

21,00

17,65

WLD 5

21,00

17,65

Frezing briefsleuf

Omschrijving

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Frezing briefsleuf (alleen mogelijk in maat: 29 cm breed x 5,5 cm hoog)

Alleen mogelijk op de deuren waarop in de brochure een briefplaat is afgebeeld.

22,00

18,49

Een aantal roosters zijn ook los leverbaar, standaard zwart gelakt:

Losse roosters

Onderweldorpels SKE 300 / 700 en tevens

middenweldorpels t.b.v. SKM 400

Onderweldorpel op maat (deurbreedte -/- 5 cm), INCLUSIEF MONTAGE

WLD 1

Onderweldorpels t.b.v. SKE 300 / 700 WLD 2

Volle breedte WLD 3

Onderweldorpel volle breedte van de deur is mogelijk. Aub aangeven bij uw bestelling. Zelfde prijs als weldorpel op maat. Los geleverd bij de deur is mogelijk. Aub aangeven bij uw bestelling.

Losse weldorpels WLD 4

WLD 5

Wij adviseren u de bewerkingen aan de Skantrae deuren zoveel mogelijk door Skantrae B.V. uit te laten voeren. Hierbij bent u gegarandeerd van een goede afwerking en een deugdelijke montage volgens Politie Keurmerk Veilig Wonen速 eisen.

65


Accessoires Meerpuntssluiting sleutelbediend

Exclusief cilinder- en krukgatboring inclusief sluitplaten en sluitkommen.

Meerpuntssluiting krukbediend

Exclusief cilinder- en krukgatboring inclusief sluitplaten en sluitkommen.

Omschrijving

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Meerpuntssluiting KFV AS 2502/W268 (sleutelbediend) inclusief frezing & montage. Geen kruk- en cilindergatboring, wel inclusief sluitplaten en sluitkommen. PC maat 72 mm.

190,00

159,66

Losse meerpuntssluiting KFV AS 2502/W268 (sleutelbediend) inclusief sluitplaten en sluitkommen PC maat 72 mm.

153,00

128,57

Meerpuntssluiting BUVA 6220 links (sleutelbediend) inclusief frezing & montage. Geen kruk- en cilindergatboring, wel inclusief sluitplaten en sluitkommen. PC maat 72 mm.

190,00

159,66

Losse meerpuntssluiting BUVA 6220 links (sleutelbediend) inclusief sluitplaten en sluitkommen PC maat 72 mm.

153,00

128,57

Meerpuntssluiting BUVA 6220 rechts (sleutelbediend) inclusief frezing & montage. Geen kruk- en cilindergatboring, wel inclusief sluitplaten en sluitkommen. PC maat 72 mm.

190,00

159,66

Losse meerpuntssluiting BUVA 6220 rechts (sleutelbediend) inclusief sluitplaten en sluitkommen.

153,00

128,57

Freesmal (hout) t.b.v. sluitplaten en sluitkommen BUVA 6220. PC maat 72 mm.

275,00

231,09

Omschrijving

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Meerpuntssluiting KFV 4900 krukbediend ronde voorplaat inclusief frezing & montage PC 72.

190,00

159,66

Losse meerpuntssluiting KFV 4900 (krukbediend) inclusief sluitplaten en sluitkommen PC maat 72 mm.

153,00

128,57

Meerpuntssluiting BUVA 6220 krukbediend ronde voorplaat inclusief frezing & montage PC 72 Links

190,00

159,66

Losse meerpuntssluiting BUVA 6220 links (krukbediend) inclusief sluitplaten en sluitkommen PC maat 72 mm.

153,00

128,57

Meerpuntssluiting BUVA 6220 krukbediend ronde voorplaat inclusief frezing & montage PC 72 Rechts.

190,00

159,66

Losse meerpuntssluiting BUVA 6220 rechts (krukbediend) inclusief sluitplaten en sluitkommen PC maat 72 mm.

153,00

128,57

Wij adviseren u de bewerkingen aan de Skantrae deuren zoveel mogelijk door Skantrae B.V. uit te laten voeren. Hierbij bent u gegarandeerd van een goede afwerking en een deugdelijke montage volgens Politie Keurmerk Veilig Wonen速 eisen.

66


Accessoires Accessoires t.b.v. dubbele deuren

Omschrijving

Inclusief BTW

Exclusief BTW

335,00

281,51

249,00

209,24

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Sluitlijst tbv KFV MPS (1) KFV S52 links of rechts Aansluitstuk Sluitlijst 500 mm (2) links of rechts Sluitpot verstelbaar (3) Sluitlijst systeem KFV, inclusief montage

Sluitkraag 9 schuin (4) Sluitlijst tbv KFV MPS compleet (bestaande uit 1,2,3,4) links Sluitlijst tbv KFV MPS compleet (bestaande uit 1,2,3,4) rechts Balkespagnolet 8034 F1- 2115 mm z/sluitplaten buitendraaiende deuren

Balkespagnolet BUVA 8034 F1- voor dubbele deuren, exclusief montage

Inclusief op lengte maken naar 201,5/211,5/234,0 cm Sluitplaat type 430 voor Balkespagnolet 8012 Balkespagnolet t.b.v. compleet buitendraaiende deuren excl montage (bestaande uit buva balk, op genoemde lengtes aanleveren en 2 sluitplaten).

Frezingen

Omschrijving

Alleen frezing, geen MPS meegeleverd; geen kruk- en cilindergatboring BUVA meerpuntssluitingen

BUVA 6220 PC 72

37,00

31,09

KFV meerpuntssluitingen

KFV 2502 EN 4900 PC 72

37,00

31,09

NEMEF meerpuntssluitingen

Nemef 5123/02 L of R PC 72 Nemef 5126/02 L of R PC 72

37,00

31,09

LIPS meerpuntssluitingen

Lips 2622 H 201,5 PC 72 Lips 2632 H 201,5 PC 72

37,00

31,09

NEMEF loopsloten

NEMEF 1200/1300 (inclusief voorplaatfrezing) PC 55 NEMEF 4119 (inclusief voorplaatfrezing) PC 55 NEMEF 4139 (inclusief voorplaatfrezing) PC 72

15,00

12,61

Wij adviseren u de bewerkingen aan de Skantrae deuren zoveel mogelijk door Skantrae B.V. uit te laten voeren. Hierbij bent u gegarandeerd van een goede afwerking en een deugdelijke montage volgens Politie Keurmerk Veilig Wonen速 eisen.

67


Accessoires Tongstijl

Omschrijving

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Tongstijl

Tongstijl (los geleverd, grijs voorbehandeld merbau 67 x 90 x 2400 mm, inclusief tochtrubber ongemonteerd)

125,00

105,04

Aanslaglatten

Set aanslaglatten (buitenzijde 2340 x 14 x 45 mm, binnenzijde 2340 x 24 x 45 mm) incl. groef voor rubber tochtafdichting. Incl. tochtrubber ongemonteerd

59,00

49,58

Sluitlat

Omschrijving

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Sluitlat

Sluitlat los geleverd t.b.v. duo uit te voeren SKM 400 deuren). In de maten 83, 88 en 93 cm

33,00

27,73

Automatische tochtvaldorpel

Omschrijving

Inclusief BTW

Exclusief BTW

LUVEMA Aluminium / metalen binnenwerk (rubberen uitvoering)

Frezing en montage (inclusief tochtvaldorpel) in de maten 78, 83, 88 en 93 cm

55,00

46,22

Losse tochtvaldorpel

47,00

39,50

PLANET Aluminium / metalen binnenwerk (siliconen uitvoering)

Frezing en montage (inclusief tochtvaldorpel) in de maten 78, 83, 88 en 93 cm

65,00

54,62

Losse tochtvaldorpel

58,00

48,74

Glaslatten

Omschrijving

Inclusief BTW

Exclusief BTW

ISO Glaslatten t.b.v. SKE en SKG deuren

Als reserve-onderdeel, grijs voorbehandeld in maat 14 x 30 x 2200.

16,00

13,45

Armschaven

Omschrijving

Inclusief BTW

Exclusief BTW

Armschaven

Buitendeuren sluitzijde

22,00

18,49

Wij adviseren u de bewerkingen aan de Skantrae deuren zoveel mogelijk door Skantrae B.V. uit te laten voeren. Hierbij bent u gegarandeerd van een goede afwerking en een deugdelijke montage volgens Politie Keurmerk Veilig Wonen速 eisen.

68


Technische informatie buitendeuren Draairichting:

Binnen

R2

L1

Binnen links naar binnen rechts naar binnen Buiten links naar buiten rechts naar buiten

L1 R2 L3 R4

R4

L3 Buiten

= Scharnier

Geef bij uw bestelling altijd de gewenste draairichting aan. In bovenstaande tekening staat hoe u die draairichting kunt bepalen. Een aantal asymmetrische modellen uit onze collectie zijn ook in spiegelbeeld uitvoering leverbaar (L en R). Bij de deurcoderingen is altijd uitgegaan van naar BINNEN draaiende deuren; L is links naar binnen (deur is geschikt voor L1 en R4), R is rechts naar binnen (deur is geschikt voor L3 en R2).

Armschaven sluitzijde buitendeur:

2

69


Skantrae biedt u ook een uitgebreid assortiment prachtige binnendeuren en decoratieve accessoires. Deze zijn direct uit vooraad leverbaar in een breed maten programma. De meeste binnendeuren zijn geproduceerd onder KOMO richtlijnen.

Skantrae levert een uitgebreid assortiment prachtige binnendeuren voor elke woonstijl. Van uiterst modern tot klassiek. Daarbij bieden wij u allerlei bijpassende accessoires waaronder glas en sierbeslag, maar ook architraven, plinten, wand- en plafondlijsten en lambrisering. Onderstaand een greep uit ons assortiment. Vraag voor het complete overzicht aan binnendeurbeslag de Skantrae binnendeurenbrochure aan via www.skantrae.com of bel 0316 - 58 66 00.

Architraven

Schuifsystemen

Plinten

Deurkrukken

Lambrisering

Deurgrepen

Skantrae binnendeuren 70

Scharnieren

Deurstoppers


plinten

wandlijsten

architraven

plafondlijsten

beslag

lambrisering

glas

Binnendeuren Het vervangen van binnendeuren heeft een enorm effect op uw interieur. Ze zorgen voor een ware metamorfose van uw huis. U heeft dan ook niet alleen de mogelijkheid om te kiezen uit diverse stijlen, maar ook om de deuren helemaal af te stemmen op uw woonstijl. Zo bepaald u uiteindelijk zelf de kleuren, maar ook het glas en de deurkruk die het beste aansluiten bij uw smaak. Daarnaast biedt Skantrae u ook volop mogelijkheden voor schuifdeuren. Er zijn twee railsystemen, voor zowel een enkele schuifdeur alsook voor dubbele schuifdeuren. En om het geheel helemaal af te maken biedt Skantrae u een ruime keus in deurlijsten, wand-en plafondlijsten, plinten en lambrisering, geheel af te stemmen op de deur van uw keuze. Laat u inspireren en vraag onze binnendeurenbrochure aan via www.skantrae.com of bel 0316 - 58 66 00.

71


Dealeradressen? www.skantrae.com of bel 0316 - 58 66 00 De in deze brochure afgebeelde deuren zijn uitsluitend verkrijgbaar bij deurenspeciaalzaken, hout- en bouwmaterialenhandel en een select aantal service bouwmarkten.

Uw Skantrae dealer:

Wijzigingen in constructie en/of uitvoering van de modellen voorbehouden. Geschilderde deuren en glas zijn voorbeelden. Kleuren van het deurbeslag en fineerdeuren kunnen licht afwijken. Eventuele zetfouten zijn voorbehouden. De afgebeelde deurmodellen zijn gedeponeerd. Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Skantrae B.V.

72

03/2012

/Skantrae_Buitendeuren_2012  

http://www.fixetgorredijk.nl/cms/bijlagen/Skantrae_Buitendeuren_2012.pdf

/Skantrae_Buitendeuren_2012  

http://www.fixetgorredijk.nl/cms/bijlagen/Skantrae_Buitendeuren_2012.pdf

Advertisement