Page 22

LifeStyle

door Jo-Lynn Byl · Blogger, Stylist & Personal Shopper

BRILLENTRENDS Juiste model bril maakt of kraakt je look Na lang wachten hebben we dan toch eindelijk wat zonnige dagen gehad en krijgen we er hopelijk nog veel meer. De zomer is dan ook hét moment om een nieuwe (zonne)bril aan te schaffen, maar ook dit item kan je look maken of kraken. Het juiste model benadrukt je persoonlijkheid en/of maakt je bijzonder, opvallend, trendy, excentriek of sexy. Maar hoe vind je de bril die bij jou past? Hierbij mijn tips: Giorgio Armani · € 690

Praktisch of trendy?

Ook bij brillen zijn er elk seizoen nieuwe trends. Volg niet zomaar blindelings de trends. Een model kan supertrendy zijn, maar je niet goed staan. De bril die je kiest, moet niet alleen bij je uiterlijk, maar ook bij je persoonlijkheid passen. Wees je bewust van de boodschap die je met je (zonne)bril wilt overbrengen.

22 · KNOKKE ACTUEEL LIFESTYLE

Een basisregel

Helaas kost een goede bril meestal een aardig centje, zeker exemplaren met glazen op sterkte. Jammer, want eigenlijk zou het leuk zijn om voor elke mood of outfit over een verschillende bril te beschikken. Zie je een duur armatuur, denk dan goed na of je ze niet snel beu zal worden en ga bijvoorbeeld voor twee of meerdere goedkopere (maar kwalitatieve) armaturen zodat je kunt afwisselen.

RayBan · € 199

Profile for Annick Reyders

KA magabook 16 Knokke Actueel/Heist Actueel  

Knokke, Heist, magabook, KA, lifestyle, real estate

KA magabook 16 Knokke Actueel/Heist Actueel  

Knokke, Heist, magabook, KA, lifestyle, real estate

Advertisement