Page 1

Saci de box Knockout Store Cauti un sac de box de calitate care sa te ajute sa devii un luptator mai bun si sa te antrenezi asa cum trebuie?

Knockout Store iti pune la dispozitie gama de saci de box noi din piele naturala sau sacii de box din piele artificiala.

Sacii de Box au diverse forme si marimi, materiale si culori. Sacii de box mai mari iti ofera o rezistenta mai mare - cu cat sacul de box este mai mare cu atat mai intens va fi antrenamentul. Cand vine vorba de a alege sacul de box potrivit, marimea si materialul din care este folosit trebuie sa fie printre criterii.

Siguranta ta este un alt factor pe care sa il iei in considerare atunci cand cumperi un sac de box.

Inaltimea sacului de box Orice sac vine in diverse marimi de la 1 metru la 1.80. Pe www.knock-out.ro gasesti saci de box de 1 metru, 1.20 metri, 1.50 metri, 1.80 metri fie din piele naturala fie din piele artificiala.


Cu cat sacul este mai inalt cu atat mai greu se va misca din loc.

Greutatea unui sac de box - orice sac de box are marimi si greutati diferite - spre exemplu un sac de 1 metru are in jur de 30 kg, cel de 1.20 are in jur de 40kg samd.

Cu cat este mai mare sacul de box cu atat mai greu va fi.


Sunt 2 tipuri de saci de box cum ar fi cei legati de perete cu lant/coarda sau cei statici.

Prima alegere pe care trebuie sa o faci este sa te uiti la obiectivul pe care il ai cu sacii de box. Vrei sa iti dezvolti forta, viteza de reactie sau alte elemente. Sacul de box static este mai stabil.

Sacii de box cu lanturi - iti dau o experienta de striking mai buna, se misca mai mult, sunt calitative.

Alegerea sacului de box tine foarte mult de greutatea acestuia si de inaltimea sacului.

In functie de disponibilitatea camerei in care va fi montat sacul trebuie sa iei cea mai buna optiune. Degeaba iti doresti un sac de box mare daca nu dispui de un spatiu in care sa il montezi.

Materialul din care este umplut un sac de box poate fi divers. Pentru a obtine cele mai bune rezultate cu sacul de box este recomandat sa fie umplut cu textil pentru ca ii ofera mai multa rezistenta si nu lasa pumnul sa intre in sac.

Pe langa aceasta sacii de box de la Knockout se umplu si cu un cilindru care ajuta la pastrarea formei sacului de box.


Cum te ajuta antrenamentul la sac de box?

Daca esti in cautarea unui antrenament cardio la sacul de box prin care sa faci miscare de calitate, Knockout Store iti vine in ajutor cu gama de saci de box din piele naturala/artificiala.

Sacul de box este o parte imporatanta a oricarei sali de box, Kickbox, MMA, Muay Thai.


Poti lucra la antrenamentul cardio, tehnica sau serii de lovituri.

Alegerea celui mai potrivit sac de box poate fi o dilema pentru ca trebuie sa tii cont de mai multi factori cum ar fi greutatea, inaltimea, materialul, brandul.

Alegerea sacului de box potrivit - sacii de la Knockout Store vin in diverse marimi - 1 metru, 1 metru 20, 1 metru 50, 1 metru 60 si 1 metru 80.


Cu cat sacul este mai inalt cu atat mai greu va fi - de la 40 kg la 90 kg. In caz ca nu stiai sunt mai multe tipuri de saci de box din care sa alegi. Nu toti sacii de box sunt la fel si nu toti sacii iti ofera aceeasi experienta de utilizare. Este important sa alegi sacul de box potrivit pentru folosinta si care sa iti aduca cele mai bune rezultate.

Mai jos ai un ghid de alegere a sacului de box prin care sa afli cum sa alegi sacul de box potrivit pentru tine.


Tipuri de saci de box

Sunt mai multe tipuri de saci de box din care sa alegi pentru a te antrena asa cum trebuie. Sacii de box de nivel mediu includ sacul efectiv, cel de uppercut, saci rapizi, etc. De cele mai multe ori un cumparator achizitioneaza sacul greu. Acesti saci de box iti vor oferii mai multa rezistenta si putere in lovituri care sa te ajute sa te antrenezi asa cum trebuie.

Sacul de box greu este de 2 feluri care se agata si static. Alegerea celei mai bune optiuni trebuie sa se bazeze pe tipul de antrenament.

Sacii de box pot fi umpluti cu diverse materiale - apa, nisip, textil. Cel mai bine este sa umpleti sacii cu textil pentru ca ii ofera stabilitate si rezistenta.

Sacii stabili sunt acei saci care vin montati pe podea. Acest lucru iti permite sa muti sacul oriunde in camera pentru o mai mare flexibilitate de miscare. Primul avantaj al saciilor de box statici este ca pot fi mutati oriunde in camera. De asemenea sunt foarte buni pt loviturile de picior.

Sac de box agatat - este sacul de baza care vine suspendat si nu atinge podeaua. Designu ca acesti saci sunt mai potriviti pentru antrenamentele de brate.

Sacii de uppercut sunt o versiune mai mica a saciilor grei. Ei vin montati orizontal pentru ca loviturile vin de jos in sus.

Saculet rapid - este o forma rodunta a sacului de box care te ajuta sa iti dezvolti viteza de lovire si precizia. Ei vin suspendati cu o coarda elsatica sus/jos.

Sac de box knockout  

Sac de Box Knockout - In caz ca nu stiai sunt mai multe tipuri de saci de box din care sa alegi. Nu toti sacii de box sunt la fel si nu toti...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you