Page 22

Is uw waterkwaliteit al op orde? Dental WaterTest kan u helpen!

ontzorgt

‘Dental Watertest doet meer dan alleen water testen. Het persoonlijke contact en meedenken vinden wij een mooie toegevoegde waarde van Dental Watertest.’ Office Manager Anja van Vliet : Mijn Tandarts, Heemskerk

protocol op maat

DENTAL WATER TEST

all-in-one tarief

Neem contact met ons op Telefoon: 0183 - 51 04 52 Mail: info@dentalwatertest.nl www.dentalwatertest.nl

DRS Dental Milieubox DRS Dental Services

Wij beschermen wat voor u belangrijk is

Stericycle is al meer dan 30 jaar een vertrouwde partner voor tandheelkundige praktijken. Of u nu S afvalinzameling net begint of een gevestigde praktijk heeft met meerdere locaties, wij bieden de oplossingen en waarde die u nodig heeft. Zodat u zich kan concentreren op het verzorgen van uw patienten.

wet- en regelgeving

Wateranalyse

Elke organisatie moet vandaag de dag voldoen aan steeds strengere regelgevingen en kwaiteitscontroles. Grote of kleine bedrijven kunnen het niet altijd zelf doen. Zij zoeken Stericycle om hen te helpen. Wij hebben de expertise en passie om veel gecompliceerde diensten over te nemen en uiteindelijk hun bedrijf beter te maken.

KEW dossier

Stoffenregister Cursussen

Ontdek het Stericycle verschil: • Zorg voor een veilige en totale afvalverwijdering door onze milieubox met daarin opvangsystemen voor diverse gevaarlijke afvalstromen. • Ontmoet de uitdagingen van de wetgevingen en zorgplicht op het gebied van hygiëne, Arbo en milieu met onze consultancy dienst MCS. • Krijg een goed beeld van de waterkwaliteit in uw praktijk door onze DRS Waterzorg en zorg dat u voldoet aan de huidige wet- en regelgevingen. • Zorg dat u volledig bent voorbereid op de komende Europese privacywetgeving (AVG). Met onze beveiligde werkplekoplossingen van Shred-it zijn de gegevens van uw klanten, medewerkers en praktijk beschermt, zodat u klaar bent voor de controles die starten vanaf 25 mei 2018. • Geniet van de meest betrouwbare service van ’s werelds marktleider. • Bespaar geld door het combineren van alle diensten die u nodig heeft, zoals afvalverwijdering, documentvernietiging en consultancy.

Ontdek hoe wij ú kunnen helpen om uw praktijk te beschermen via drs.nl en shredit.nl.

n op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord De tandheelkundige bedrijfsvoering is veranderd. Tandartspraktijken ontwikkelen zich tot an nog steeds hoog in het vaandel. Al 30 jaar loopt DRS voorop als het gaat om professionele bedrijven met alle wet- en regelgeving die daar bij hoort. Ook de markt is n de afvalberg. Zo worden alle emballages die voor hergebruik geschikt zijn, veranderd. Afvalstromen zijn niet meer gelijk aan die van 30 jaar geleden en de praktijken en zit onze kennisbank digitaal in de cloud. De watermonsternamen worden in de mondzorg worden tegenwoordig bezocht door maar liefst 4 inspecteurs (Gemeente, ineerd met de inzameling van het tandheelkundig afval. Uw lege cartridges en DB Zuidbroek, T. +31 IGZ, Waterschap). Industrieweg 4, 9636 598Arbo 453 & 338, F. +31 598 453 588, info@drs.nl, www.drs.nl wij aan Stichting Aap. de praktijken in de mondzorg op professionele wijze op alle gebieden van de DRS verandert mee met de behoeften in de mondzorg. Recycling x 135mm.indd 1 RI&E. DRS 17-10-17 14:27 nu gaat om veiligheid in deDental praktijk of eenServices plan van177 aanpak inzake de Zo combineert zij de inzameling van tandheelkundig afval gebieden specialisten in huis die u volledig kunnen ontzorgen. Meer informatie? met het nemen van watermonsters. Daarnaast voorziet nl. zij in de kennisbehoefte ten aanzien van de zorgplicht inzake Milieu, ARBO en Hygiëne. Enerzijds door het

Profile for KNMT

Nt-special Inrichting en hygiëne  

Special bij Nederlands tandartsblad 17/2017

Nt-special Inrichting en hygiëne  

Special bij Nederlands tandartsblad 17/2017

Profile for knmt