Page 1

Julekatalog

Bedste online juleshopping

Giv et gavekort Send online ønskeliste

Tilmeld online julekalender GaveidĂŠer i alle prisklasser


Velkommen til vores nye magasin Vi starter ud med et speciel juleudgave, men vil sende flere kataloger i det nye år. Du vil kunne læse hvorfor det er nemt at handle julegaver online hos Rikke Solberg, og vi giver dig inspiration til julegaverne. Læs også om vores nye julekalender, hvor du får tilbudt massevis af lækre tilbud, og få mulighed for at vinde præmier hver eneste dag fra den 1. til den 24. december. Rigtig god læselyst. De bedste julehilsner Julie, Nina, Liv, Katharina, Lene og Rikke.

Fordelene ved at handle julegaver på www.rikkesolberg.dk Få en dejlig jul uden stress og jag, og køb alle julegaverne hjemme fra sofaen. Det er nemt, bekvemt og uden ekstra omkostninger -, og så pakker vi endda gaven ind. * Alle julegaver kan byttes indtil den 29. december. * Alle julegaver pakkes flot ind - HELT GRATIS. Skriv i kommentarfeltet at det er en julegave. * Vi sender alle ordrer bestilt inden kl. 14.00 samme dag.

* Vi har åbent alle dage frem til jul, og mellem jul og nytår.

* Altid GRATIS fragt i Danmark.

Side 2


Lav din egen ønskeseddel, og send den til dem du holder af... Du har mulighed for at lave en online ønskeliste på vores webshop. Det er nemt og enkelt, og du sikrer dig at alle gaverne du åbner julaften er den rigtig størrelse og farve.

Sådan gør du. * På webshoppen kan du finde de ting du ønsker dig. * Vælg størrelse., og klik på feltet ’Tilføj ønskeliste’ Fortsæt på samme måde så alle ønsker er tilføjet ønskelisten. * Log ind med mailadresse, og kode. Her kan du se en oversigt over de valgte varer, og sende listen til dem du ønsker. Du skal blot skrive e-mailadresse. * Din ønskeliste er nu sendt, og så kan familien og vennerne nemt købe de ting du bliver allermest glad for.

Side 3


GaveidĂŠer - Under 500 kroner

49 95

9,

95

-

0,

9,

29

45

399,-

0,-

95 9,

32

35

95 9,

32 95

, 329

499

,95

Side 4


GaveidĂŠer - Mellem 500 - 1.000

0,

75 -

699,95

95

9,

59 -

0,

95

0, 45 999

,95 79

9,9

Side 5

5


GaveidĂŠer - Over 1.000 kroner

,95

99 2.7

2.450,-

1.899,95

1.499,95

1.89

9,95

Side 6


Giv et gavekort til en du holder af Den perfekte gave, hvis du ved at en gave fra Rikke Solberg.dk vil vække lykke, men er i tvivl om hvilken størrelse, farve eller style det skal være. Det eneste du skal gøre er at skrive navnet på modtageren af gavekortet og hvilket beløb du ønsker at give. Herefter gennemfører du betalingen som normalt, og du får automatisk tilsendt et gavekort med en personlig kode. Du kan vælge at udskrive gavekortet selv, eller videresende det som et vedhæftet billede på en mail til modtageren. Man kan både bruge gavekortet på webshoppen og i butikken i Egå. Gavekortet kan ikke byttes til kontanter, og er gyldigt i op til 3

Side 7


Tilmeld vores online

julekalender Fra den 1. december og helt frem til den 24. Trækker vi hverdag lod blandt alle dem der er tilmeldt vores nyhedsbrev. Hver dag sender vi en ny låge, som gemmer på masser af spændende tibud, og præmier. God fornøjelse. og rigtig glædelig jul.

Hvor skal man tilmeldes?’ nyhedsbrev eller facebook? Hvad kan man vinde? Hvor offentliggøres vinderne? Hvordan trækker man? ww.randomnumbers.com

Lav julekalenderbillede Flot lookbook billede med numrene 1- 24 på . evt. Malene Birger Hvordan skal lågen å

Side 8

Julekatalog - TEST  

TEST af katalogformat. første udkast.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you