Page 1

Norgespremiere! Vi tester ut EcoFishBox i våre leveranser! Fordelene til EcoFishBox™:       

Domstein Sjømat og Stora Enso tester ut EcoFishBox™ til det norske dagligvare- og storhusholdningsmarkedet. I løpet av de neste månedene vil vi teste ut hvordan EcoFishBox™ fungerer for oss og våre kunder på Østlandet og Sørlandet.

Produsert av bølgepapp 100% resirkulerbar Vannavstøtende Vanntett og lekkasjesikker Hygienisk godkjent for mat Kastes i vanlig pappavfall etter bruk Opptil 60% sparing i emballasjeavfall, transport og gjenvinningskostnader*

* Ref. Life Cyle Assessment study of Fish Packages made of Expanded Polystyrene (ESP) and Stora Enso EcoFishBox™, jan.2019.

Del gjerne dine sjømatbilder med oss på instagram: #domstein #domsteinsjømat

EcoFishBox™ skal erstatte dagens fiskekasser av isopor (ESP/plast). Går alt etter planen vil vi rulle ut nasjonalt i løpet av inneværende år. EcoFishBox™ er laget av bølgepapp, 100% gjenvinnbart, vanntett, hygienisk og har evnen til å holde sjømat kjøling over lang tid. Dette er lekkasjetette esker perfekt til transport av fisk og sjømat.

Eskild Kellmer (Domstein) & Anders Denis (Stora Enso)

Vi håper våre kunder setter pris på EcoFishBox™!

Spørsmål kan sendes til: Domstein Sjømat AS v/Eskild Kellmer mob: 99 57 86 26, eskild.kellmer@domstein.no

Domstein Sjømat er medlem av Grønt Punkt Norge og jobber aktivt for å fjerne plast i verdikjeden og bidra til å nå FN sine bærekraftmål om bevaring av alt liv under vann.

Profile for Knif

Domstein EcoFishBox  

Domstein EcoFishBox  

Profile for knif