Page 1

SKOLRESA TILL GOTLAND

! T E IV L R Ö F N E N IN M A P A SK ÄVENTYRSPAKET – ALLT INGÅR


Sida 2

ETT ROLIGT ÄVENTYR FÖR HELA KLASSEN Skolresa till Gotland – minnen för livet. Äventyret startar i Nynäshamn eller Oskarshamn, där bekväma färjor tar er till Gotland på tre timmar. Vid ankomst hämtar vi er med buss som tar er till Kneippbyn. Ni kan även byta ut bussresan till Kneippbyn genom att uppgradera till hyrcyklar. Läs mer under ”Cykla på skolresan”. Att ha Kneippbyn som bas, blir det inte bara bekvämt utan även väldigt nära till Visby. Utgångsläget för utflykter är perfekt.

Mitt på Sommarland ståtar det riktiga Villa Villekulla från de klassiska filmerna om Pippi. På Kneippbyn finns även allt för en aktiv vistelse som t.ex padel, tennis, beachvolleyboll, pingis, kubb, brännboll m.m. Utrustning finns att låna/hyra i receptionen.

Att det finns ett Sommar- & Vattenland (dit ni har fri entré under hela er vistelse) brukar vara mycket uppskattat.

Ett tips är att boka i tid! Boka Kneippbyn och Gotland. De populära resdagarna säljer snabbt slut.

Vi erbjuder ett äventyrspaket där allt ingår. Båt, boende, mat och aktiviteter fr 1995 kr/ person.

SKOLRESEPAKET

I grundpaketet ingår följande • • • • • • •

Båtresa tur / retur (medtag matsäck. Lunch/middag kan bokas mot tillägg, se sida 10) Busstransfer Visby Hamn - Kneippbyn - Visby Hamn Boende, två övernattningar i rum/stugor (helpension) Kvällsaktivitet: Gutniska lekar med sommarbus & korvgrillning Minigolf på Kneippbyns äventyrsgolfbana vid ett tillfälle Fri entré hela vistelsen till Kneippbyns Sommar- & Vattenland Kvällsaktivitet: Poolparty vid Badlagunen och burgare från Boston Diner

Läs mer och boka på kneippbyn.se/skolresor Kontakt – 0498-25 10 10 | skolresa@kneippbyn.se


Sida 3

BADLAGUNEN

- PLATS FÖR POOLPARTY - 25 GRADER VARMT

PRISEXEMPEL 3 dagar med 2 övernattningar fr 1995 kr/pers Tillägg extra natt med frukost 265 kr/ pers Tillägg extra natt med helpension 445 kr/pers Vi reserverar oss för prisändringar utanför vår kontroll. Priserna är beräknade på minst 25 personer i klassen. Vid färre deltagare - begär offert. Vi säljer skolresor under perioden 28/5-21/6 på våren och 16/8-29/8 på hösten.

IPAD-ÄVENTYR I VISBY INNERSTAD Sista dagen tillbringas i Visby, efter frukost checkar ni ut, bussen hämtar er för en kort resa till Visby. Bagaget förvaras under dagen. Personal från Hansa Event tar hand om er och ni får ett äventyr i de historiska gränderna, läs mer på sidan 10. Efter aktiviteten äter ni lunch på restaurang och sedan finns gott om tid för shopping och egna upptåg innan färjan avgår.


Sida 4


Sida 5

KNEIPPBYN! Kneippbyn Resort Visby – Allt på ett ställe. Anläggningen ligger vid havet strax söder om Visby. Kneippbyns Camping är Gotlands enda femstjärniga camping med moderna servicehus och alla faciliteter. Förutom camping finns även en boendeanläggning med ca 700 bäddar i olika kategorier. På området finns även Sommar- och Vattenland med originalfilmhuset Villa Villekulla, café, restaurang, tennisbana, äventyrsminigolf mm. Det du inte finner här hittar du i Visby som ligger endast 3 km från Kneippbyn. Som boende står hela Kneippbyn till ditt förfogande. Frågan är om din tid kommer att räcka. Här finns massor av spännande aktiviteter för en skolresa som blir till minnen för livet.


Sida 6

SOMMARLAND

Kneippbyns Sommarland, med Villa Villekulla i centrum, har allt för en lyckad dag! Fullt med aktiviteter, hopp och lek så duggar skratten tätt. Hoppslott, trampbåtar och till och med en flygande båt! Nya Piratfallet och Storm och mycket, mycket mer. Här finns hur mycket som helst att göra och allt är öppet men inte hela tiden, bemannade aktiviteter är öppna enligt dagens program! Välkommen till Villa Villekulla I hjärtat av Sommarland ligger det riktiga Villa Villekulla, originalhuset från SVT´s filmer om Pippi Långstrump. Huset är öppet varje dag.

Kneippbyn Sommar- & Vattenla


and har รถppet varje dag kl 11-17

Sida 7


Sida 8

VATTENLAND

På Vattenland finns pooler och åkupplevelser för alla åldrar! Skönt häng med solsängar, bad i uppvärmda Badlagunen, den modige kastar sig ut i Bullet, Shark River eller vår världsunika Half pipe. Här finns verkligen något för alla! Med 9 banor och flera olika temapooler, här hittar alla sin egen favorit!

Kneippbyn Sommar- & Vattenla


and har รถppet varje dag kl 11-17

Sida 9


Sida 10

TILLÄGGSPAKET FR MAT PÅ BÅTRESAN Ta med matsäck till resan eller boka till dagens rätt (lunch eller middag) på båtresan till och från Gotland. Välj mellan 3 olika rätter som serveras med sallad bröd och måltidsdryck.

Pristillägg:

110 KR/PERSON

HISTORISKA ÄVENTYR & TÄVLINGAR Uppgradera sista eftermiddagen i Visby, byt ut den traditionella stadsvandringen mot t.ex. ett iPadäventyr bland de historiska gränderna. Vill ni uppleva mer av Visby och dess historia har vi genom våra vänner på Hansa Event möjligheten att erbjuda guidade vandringar i Visby Innerstad. Allt ifrån ett helt historiskt korrekt vandringar till en lite mer lättsamm där man får höra om sägner och skrönor som har hänt genom århundradena. Eller uppgradera stadsvandringen mot t.ex. ett iPadäventyr bland de historiska gränderna till en tävling med historia och klurigheter kring världsarvet.

IPAD-ÄVENTYRET

INGÅR I SKOLRE SEPAKETE T

Runt om i Visby finns ett stort antal kistor gömda i vårt iPadspel. Lagvis löser vi gåtor och besvarar historiska frågor kring stadens historia. Det gäller för laget att hitta fram till ett antal platser runt om i Visby. I slutet av aktiviteten körs en final där de vinnande laget korsas.

INGÅR I SKOLRESEPAKETET UPPGRA DAGEN I DERA VISBY

EN SKOPA FÖR VÄRLDSARVET Uppgradera sista dagen till en upplevelse där ni förenar nöje med nöje? Här blandas sanningar och skrönor ur Visbys 1000-åriga historia. Vår personliga värd tar er med på en underhållande tur i världsarvet Visby. Naturligtvis gör vi också ett stopp och tar en skopa glass.

Pristillägg: 0498-66 47 10 | info@hansaevent.se | hansaevent.se

FRÅN 75 KR/PERSON


Sida 11

RÅN VÅRA VÄNNER AKTIV SKOLRESA - CYKLA I VISBY Byt ut bussresan till Kneippbyn mot hyrcyklar. Cyklarna hämtas direkt i Visby Hamn när ni ankommer till Visby. Cykelhjälmar ingår självklart. Bagaget körs separat till Kneippbyn. Sedan har ni cyklarna under hela vistelsen och ni kan cykla och uppleva t.ex. Södra Hällarna, Högklint, Visby m.m. på egen hand.

Pristillägg:

FRÅN 150 KR/PERSON

GROTTÄVENTYR

Följ med på en resa 400 miljoner år bakåt i tiden. Vår guide tar dig genom rymliga salar, gångar och passager. Här möts du av fantastiska fossiler och vackra droppstensformationer. Med buss tar ni er till Lummelunda. En guide visar Lummelundagrottan, tar er ner i underjorden och visar er en annorlunda värld. Ni får se en mindre utställning och filmen “Vägen till Bergakungens sal”. Pristillägg (inkl buss):

290 KR/PERSON


BOKA SKOLRESAN NU!

Bussen so m väntad e på oss, jobbade h maten oc ade på os h vilken k s och såg oll dom s till att vi om hade det bra.

r endera e rekomm t rm r. a o v s n e skolr Jag ka framtida till andra

Vilken helg vi ha

Vi hade väldig tur med vädret förstås, vi var verkligen utomhus hela dagarna.

nd av Corona, Det var i det närmaste VIP, på gru nda ut för er. orlu hoppas nästa sommar ser ann

de!

Lekarna en av kvällarna var också alldeles lagom många.

tebra!

erade jät Allt fung

Våra ungdomar hjälpte till att göra resan trevlig men konceptet var rakt igenom, väldigt genomtänkt.

Tack för en jättebra klassresa!

Toppen

helt en

- Theres från Marieborgsskolan i Västervik

0498-25 10 10 | skolresa@kneippbyn.se | kneippbyn.se/skolresor

kelt!

Profile for kneippbyn

Skolresor till Kneippbyn på Gotland 2021  

Skolresa till Gotland – minnen för livet. Äventyret startar i Nynäshamn eller Oskarshamn, där bekväma färjor tar er till Gotland på tre tim...

Skolresor till Kneippbyn på Gotland 2021  

Skolresa till Gotland – minnen för livet. Äventyret startar i Nynäshamn eller Oskarshamn, där bekväma färjor tar er till Gotland på tre tim...

Profile for kneippbyn

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded