Page 1


MED STOLTHED, LER og KÆRLIGHED TIL HÅNDVÆRKET KUNSTHÅNDVÆRK SIDEN 1897 Siden 1897 har Knabstrup Keramik formgivet enestående kunsthåndværk og genkendelig brugskunst, der ikke er til at få øjnene fra. Det er hverdagskunst, der ses. Knabstrup Keramik er kendt for sine smukke glasurer og utallige stel, syltekrukker og relieffer, der ofte er gået i arv i generationer. Historisk har Knabstrup Keramik altid huset dygtige keramiske formgivere, der har lagt deres hjerte og liv i udformningen af enestående unika og moderne keramik. Det gør vi stadig – med stolthed, ler og kærlighed til håndværket.


VASE eller VÆRK? ”Vores ambition er at videregive vores kunsthåndværk med liv, sanselighed og et autentisk aftryk af mennesket og hænderne bag.” Clib Klap


PLATEAU Plateau vasen er formgivet af Claire Maria Lehmann og Iben Harboe, der sammen driver keramikvirksomheden Clib Klap og som begge er uddannet fra Danmarks Designskole i henholdsvis 1996 og 1999. Duoen har arbejdet sammen siden 2003. Plateau vasen har fået sit navn efter dens mange plateauer,der dannes ved en unik formgivning og virkelig lader glasuren komme til sin ret. Plateau vasen laves i flere farver og varianter, bl.a. en Limited serie på 300 smukke vaser samt håndlavet Unika modeller, der kun findes i ét enestående eksemplar. Du finder hele sortimentet af Plateau vaser på www.knabstrup.com.

PLATEAU UNIKA Plateau Unika er formgivet af Claire Maria Lehmann og Iben Harboe på deres eget værksted på Vesterbro i København. Det er Unika, så der findes kun dette enestående eksemplar af hver af de iøjnefaldende vaser. De unikke plateauer giver de smukke Unikaværker et rustikt look og et spændende fald i glasuren i de forskellige niveauer i leret. Man mærker tydeligt de to kunsthåndværkere bag disse enestående værker.

Iben Harboe

Claire Maria Lehmann


FORMET AF LER og KÆRLIGHED

KNABSTRUP VASEN Gennem tiden har Knabstrup Keramik produceretet utal af smukke vaser i forskellige formgivninger. Denne vase er vi særligt stolte af. Den blev oprindeligt formgivet i slutningen af 1940’erne og med sin elegante og klassiske form er vasen et tidløst stykke keramik, der holder

MINI SÆT – 3 STK.

stilen langt ind i fremtiden. I dag fås vasen i moderne

Det nye mini-sæt består af tre vaser på henholdsvis 11,

lige indretning. Knabstrup vasen er designet, så den ikke

9,5 og 8 cm i tre smukke glasurer, der rammer ind i tidens

bare præsenterer sig selv, men også sæsonens blomster-

farve-pallette. Brug de små Knabstrup-vaser, som en del

buketter og grene på smukkeste vis. Udover det nye mini

af din personlige indretning.

sæt fås Knabstrup vasen i tre størrelser, i tre forskellige

nordiske farvetoner, der matcher vores enkle men hygge-

farver. Se hele Sortimentet på www.knabstrup.com.


EN KLASSIKER til MANGE FORMÅL

SYLTEKRUKKE Den klassiske syltekrukke fås nu i en indretningsvenlig antracitgrå farve, som passer ind i den nordiske stil. Brug syltekrukkerne som en del af en din personlige indretning eller til mere praktiske formål som opbevaring af køkkenredskaber eller til deres oprindelige formål – at sylte i.

MINI SÆT – 3 STK. De nye syltekrukker i miniature (0,3 L) er oplagt til skyr,

Knabstrup Keramiks første syltekrukker blev formgivet allerede i 1914. Faktisk producerede Knabstrup over halvdelen af landets syltekrukker, da produktionen var på sit højeste.

yoghurt eller marmelade. Kun fantasien sætter grænser. Sættet består af tre syltekrukker i tre forskellige glasurer.

Syltekrukkerne fås i fire forskellige størrelser og udover den nye antracitgrå farve fås de også i den klassiske brune farve. Du kan se hele sortimentet på www.knabstrup.com


Nyhedskatalog2018 knabstrup final  
Nyhedskatalog2018 knabstrup final