Page 1

PRESSEMEDDELELSE København, marts 2014

Konica Minolta lancerer bizhub PRO og PRESS C1060/C1070-serien Teknologieksperten Konica Minolta bevarer forspringet inden for hardwareudvikling med lanceringen af fem nye enheder i samme serie. Den nye serie, som består af bizhub PRO C1060/C1070 og bizhub PRESS C1060/C1070/P, er en milepæl inden for produktionsprint. Konica Minolta udvikler topmoderne enheder til alle kunder – fra begyndere til professionelle.

bizhub PRO C1060/C1070 er perfekt til printudbydere i mindre produktionsmiljøer. Begge enheder sikrer en nem overgang til digital tryk med funktioner som basisefterbehandling og et valgfrit modulkoncept for højeste farvekonsistens. Fantastisk printkvalitet og stor mediefleksibilitet giver brugeren den ultimative ydelse.

Til kommercielle og in-house trykkerier med høje krav til printvolumen tilbyder Konica Minolta bizhub PRESS C1060/C1070/P. Disse enheder giver en perfekt overgang til digital tryk med professionelle efterbehandlingsmoduler, fantastisk farve- og registreringsstabilitet og fremragende printkvalitet. Endnu en gang sikrer mediefleksibiliteten det optimale resultat.

Stabil kvalitet overstiger forventningerne Konica Minoltas nye serie byder på efterbehandling med høj kvalitet og nøjagtighed, som overgår selv konkurrenternes printere til lettere opgaver. Nye teknologier sikrer fantastiske printresultater, herunder den Konica Minolta-udviklede Simitri® HD E-toner, som sikrer mere naturlige teksturer og bedre halvog hudtoner, Konica Minoltas egen Screen Enhanced Digital Processing (fjerde generation for præcis og driftssikker printdannelse), et output-feedbacksystem til kvalitetsmåling på papir samt automatisk kontrol og justering af printdensitet i realtid.

1


Maksimal oppetid forbedrer lønsomheden bizhub PRO og PRESS C1060/C1070-serierne sikrer høj produktivitet på henholdsvis 60 og 71 A4sider pr. minut (ppm). Det svarer til 3.316 eller 3.907 sider pr. time (pph), hvilket gør det muligt for Konica Minolta at skabe værdi for kunderne gennem øget produktivitet. De valgfrie funktioner, som normalt er forbeholdt avancerede enheder, fås nu i et kompakt, men omfattende system, herunder et omfattende udvalg af indbyggede funktioner til automatisk produktion af bøger og brochurer med perfekt indbinding og ringbinding. Serien øger også oppetiden ved printning af større printjob og sikrer fleksibel udskiftning af dele.

Stor udvidelse af udvalget af digitale printbestillinger bizhub PRO og PRESS C1060/C1070-serien gør det muligt for printudbydere at skabe flere forretningsmuligheder ved at håndtere et bredt udvalg af vigtige digitale printapplikationer. Den populære vakuumfremføring, som forbedrer fremføringen af tykt og bestrøget papir, fås nu for første gang i denne serie. Serien fås nu også med en automatisk tosidet printfunktion til tykt papir på op til 300 g/m2 og forbedret fremføring af tyndt papir. Desuden understøtter den nye specialudviklede EF103-fikseringsenhed print i høj kvalitet på konvolutter.

Medvirker til et bæredygtigt samfund Den nye bizhub PRO og PRESS C1060/C1070-serie indeholder en lang række grønne funktioner. Simitri® HD E-toner er f.eks. specialudviklet til energibesparende produktion, og serien er markedsførende inden for udnyttelse af genbrugt PC og PET. Hovedenheden er konstrueret så kompakt som muligt, så bizhub PRO- og PRESS-serien bidrager til samfundet med deres lavere miljøpåvirkning.

"Den nye bizhub PRO- og PRESS C1060/C1070-serie gør det nemt at skifte til digital tryk på alle niveauer. Vi har stor fokus på vores kunders behov. Derfor var vi klar over, at tiden igen var inde til at udvikle egnede produktionsprintere, som kunne øge lønsomheden og skabe omsætning", siger Søren Christiansen, Product Manager Production Printing hos Konica Minolta Business Solutions Denmark.

2


Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s er en central udbyder af dokumenthåndteringsløsninger i Danmark. Virksomheden beskæftiger sig primært med salg, service og support af løsninger inden for scan, print, kopi og digitale produkter. I Danmark har Konica Minolta 230 medarbejdere. Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s er 100 % ejet af Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og er en del af en international koncern, der på verdensplan beskæftiger over 35.000 medarbejdere. Alle andre mærke- og produktnavne kan være registrerede varemærker eller varemærker tilhørende deres respektive ejere og anerkendes hermed.

Yderligere oplysninger om Konica Minolta kan fås på www.konicaminolta.dk. Produktbilleder kan findes på www.konicaminolta-images.eu.

Kontakt Konica Minolta: Søren Christiansen Product Manager, Production Printing Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Telefon: 72 21 21 21 soren.christiansen@konicaminolta.dk

Morten Toksværd Sales Manager, Production Printing Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Telefon: 72 21 21 21 morten.toksvard@konicaminolta.dk

3

Lancering af bizhub pro og press c1060 og c1070 serien  

http://www.konicaminolta.dk/fileadmin/content/dk/Business_Solutions/Presse/Lancering_af_bizhub_PRO_og_PRESS_C1060_og_C1070-serien.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you