Page 1

Produktiv og profitabel storformatprinter til farveudskrivning

KIP C7800 CAD-DESIGNET

KIP_C7800_CAD_Brochure.indd 1

2012-9-24 20:26:17


KIP C7800 CAD-DESIGNET

Storformatprinter til teknisk og produktionsmæssig farveudskrivning KIP C7800 leverer høj hastighed og førsteklasses udskrivning i farve og sort/hvid, med hastigheder på op til 390 m2/t. (sort/hvid) og 325 m2/t (farve). KIP C7800 er derfor den perfekte løsning til storformatudskrivning, hvor der kræves optimal kvalitet, hastighed og omkostningseffektivitet. Storformatprinteren er ideel til en lang række tekniske og produktionsmæssige opgaver og forbedrer outputtet samt effektiviserer brugernes arbejdsgange. Den indeholder effektive funktioner til udskriftsstyring og fleksible produktionsprocesser, herunder en række forskellige muligheder til modtagelse af printjob, en speciel RIP til styring af tekniske farveapplikationer, scannings- og kopieringsfunktion samt fuldt integrerede stakke- og falsningsfunktioner. KIP C7800 sikrer således store tidsmæssige og økonomiske besparelser og gør storformatudskrivning i høj kvalitet mere omkostningseffektiv end nogensinde før. ■■ Øget omkostningseffektivitet får glæde af effektivitetforøgelsen, da der kun kræves ét system ■■ Færre forbrugsstoffer på lager ■■ Attraktiv klikpris: Separat tæller til sort/hvid udskrivning ■■ Mindre pladskrav: Ét system til udskrivning i sort/hvid og farve samt automatisk falsning, der nemt kan opgraderes til integreret scanning og kopiering med KIP 2300-scanneren

■■ Medarbejderne

■■ Øget indtjening produktivitet takket være den høje printhastighed på 5m2/t. Ved denne hastighed er manuel falsning af f.eks. CAD-planer ikke mulig, men omkostningerne til falsningsenheden tjenes hurtigt ind af den store udskriftsvolumen ■■ LED-farveteknologi med pulvertoner sikrer øjeblikkeligt tørre udskrifter, hvilket eliminerer ventetid ved falsning eller anden efterbehandling, som igen muliggør flere udskriftsopgaver og større omsætning ■■ Én printer til udskrifter, der både kan anvendes indendørs og udendørs: Den store mediealsidighed og systemet med pulvertoner giver kunderne et større produktudvalg ■■ Stor

Udskrivningen er hurtig, driften er enkel, og efterbehandlingen er fuldautomatisk. KIP C7800's utrolige driftssikkerhed holder produktionen i gang, så trykkerierne kan overholde stramme deadlines, og den flotte billedkvalitet får kunderne til at komme igen. Fire avancerede LED-printhoveder leverer en fantastisk opløsning på 600 x 2400 dpi ved at indstille toneranvendelsen under udskrivningen sådan, at detaljerne står knivskarpt. Efterhånden som tekniske og grafiske anvendelsesområder smelter sammen, er behovet for storformatudskrivning i høj kvalitet blevet stadig mere varieret og omfatter 3D-farvegengivelse, indlægning af grafik, eksploderede tegninger, tekniske diagrammer, arkitekttegninger, produktionstegninger og alle former for kort. Det betyder, at professionelle brugere såsom fremstillingsvirksomheder, virksomheder inden for industrielt design, entreprenører, byggefirmaer, arkitekter og offentlige myndigheder stiller stadig større krav til moderne digitale udskrivningssystemer. KIP C7800 er den perfekte printer til at få alle ideer og detaljer ned på papir – omkostningseffektivt og efter behov.

KIP_C7800_CAD_Brochure.indd 2

2012-9-24 20:26:24


Innovativ KIP-teknologi til større produktivitet KIP C7800 indeholder den veldokumenterede LED-farveteknologi, som KIP har udviklet og vedligeholdt i mange år. Erfaringerne fra tidligere produktgenerationer har givet KIP stor ekspertise, hvilket har resulteret i nye og innovative teknologier. KIP C7800 bygger på disse nye teknologier og er derfor en robust løsning til storformatudskrivning, der sikrer brugervenlighed, stor driftssikkerhed og øget produktivitet.

■■ Hurtig udskrivning i sort/hvid KIP C7800 udskriver sort/hvide dokumenter med en hastighed på helt op til 390 m2/t., hvilket gør systemet konkurrencedygtigt med LED-systemer til sort/hvid udskrivning. Ved udskrivning i sort/ hvid er det kun det sorte farveværk, der er slået til. Denne proces øger systemeffektiviteten og reducerer de samlede driftsomkostninger. ■■ Imponerende hurtig udskrivning i farve Med en farveproduktionshastighed på op til 325 m2/t. er KIP C7800 markedets mest produktive LED-storformatsystem til farveudskrivning. KIP C7800 opfylder de store krav, som udskrivningsopgaver i høj hastighed stiller, så stramme leveringsfrister kan overholdes, uden at kvaliteten forringes. ■■ Høj tonerkapacitet Hver CMYK-patron indeholder 1.000 g toner, hvilket gør det muligt at køre store opgaver sort/ hvid og farve uden afbrydelser. Dette giver en større produktivitet. ■■ Hurtig og fleksibel mediebehandling Tre integrerede medierulleskuffer med automatisk indføring håndterer hver især rullebredder fra 297  mm til 914 mm og sikrer ultrahurtige skift mellem rullerne til samlede sæt i forskellige størrelser eller medietyper. Dermed undgås forsinkelser mellem opgaverne. En indbygget enhed til indføring af enkeltark sikrer stor fleksibilitet i forbindelse med håndtering af specialmedier.

KIP_C7800_CAD_Brochure.indd 3

■■ Touchskærmfunktion KIP C7800 kombinerer effektivitet, hastighed og styring med en stor touchskærm, der gør det nemt at se dokumenteksempler i farve før udskrivning. Takket være touchskærmen har brugeren alle de vigtigste funktioner lige ved hånden. ■■ Automatisk billedkalibrering Med henblik på præcis billedbehandling med stærke, flotte farver sikrer et single-belt drivesystem automatisk mediekalibrering, hvilket er en stor fordel ved skift af medietype eller leverandør. ■■ Mediehjælpesystem Et ergonomisk spindelsystem letter isætningen af papirruller. Den samlede mediekapacitet er 480 m2, og KIP C7800 fremfører automatisk medierne uden indgriben fra brugeren. ■■ Nem beskæring Når mediet er indført muliggør en praktisk knap på hver medieenhed hurtig, automatisk rullebeskæring, hvilket sikrer præcis og sikker ydelse ved kontinuerlig drift. ■■ Holdbare udskrifter til indendørs og udendørs brug KIP-tonerteknologien garanterer, at udskrifterne er lysbestandige og vandfaste, dvs. at de ikke falmer eller udviser farveforringelse, når de udsættes for lys i længere tid. CMYK-systemet med pulvertoner frembringer dokumenter, der kan bruges udendørs, selv under barske vejrforhold, f.eks. til udendørsoversigter og -kort.

2012-9-24 20:26:27


KIP C7800 CAD-DESIGNET

Imponerende fleksibilitet til nye storformater KIP C7800 kan konfigureres til en lang række procesløsninger inden for udskrivning i storformat. KIP C7800’s integrerede falsnings- og efterbehandlingssystem automatiserer produktionen af storformatdokumenter ved at kombinere falsning, stakning og samling i én kompakt enhed. KIP-systemets udskrifter falses og stakkes med maksimal hastighed, så dokumenterne kan arkiveres og distribueres med minimalt besvær.

KIP C7800-stakkeløsning: ■■ Tovejskommunikation med KIP-systemer ■■ Stakkesystemer til alle udskriftsvolumener – online og manuelle løsninger ■■ Pålidelig stakning af ark i forskellige formater ■■ Kompakt størrelse ■■ Stor systemfleksibilitet

Kopiering, scanning og den professionelle KIP Color Pro-software understreger KIP C7800's maksimale produktivitet. Og tovejskommunikationen med KIP C7800-systemet sikrer, at uovervågede udskrivningsopgaver let kan køres med ro i sindet.

■■ Stakning og falsning Med KIP C7800-systemets integrerede stakkesystemer, der gør det nemt at stakke mange udskrifter, øges kundernes produktionseffektivitet. En manuel stakkeenhed til maks. 100 ark er standardudstyr, men der kan også monteres en automatisk stakkeenhed til 500 ark som ekstraudstyr.

KIP_C7800_CAD_Brochure.indd 4

KIPFold – alsidig og hurtig falsning Et pålideligt og robust falsesystem med valser sikrer maksimal falsepræcision. Onlinefalsningen er fuldt integreret i KIP C7800-udskrivnings­ systemet og -softwaren, hvorved det forvandles til en samlet løsning til udskrivningshåndtering. ■■ Præcis dokumentfalsning ■■ Understøttelse af standardfalsning ■■ Falsning ved maks. printproduktionshastighed ■■ Online- og offlinefalsning ■■ Farvetouchknapper ■■ Kompakt størrelse og næsten lydløs drift ■■ Fuld integration med KIP-software

2012-9-24 20:26:35


■■ Professionel KIP Color Pro-software KIP Color Pro-softwaren indeholder en række farvekopierings- og scanningsfunktioner med understøttelse af flere printere plus fuld integration med KIP 2300 scanneren. Softwaren indeholder en fil til udskriftsfunktion, professionel ICCfarvestyring, sammensætning af billedpaneler til udendørsgrafik, billedindlejring til optimal medieudnyttelse og meget mere.

■■ Kopiering og scanning Ud over førsteklasses udskrivning i farve og sort/hvid medfører KIP C7800 hurtigere interne processer takket være hurtig og effektiv kopiering og scanning. En indbygget KIP CCD-scanner med avanceret optik og en præcis transportmekanisme til originalerne sikrer perfekt gengivelse med optisk opløsning på 600 x 600 dpi med ægte farver helt ned til sidste pixel.

Hovedfordelene ved KIP Color Pro-software ■■ Understøttelse af et komplet udvalg af farvefilformater ■■ Professionelle outputfunktioner ■■ Integration med en eller flere printere ■■ Nøjagtige farver takket være kalibrering i lukket kredsløb til permanent farvejustering ■■ Avancerede funktioner til billedforbedring, f.eks. farvefiltre til automatisk kvalitetsoptimering ■■ Scan-til-e-mail, USB-nøgler, postkasser eller netværk

Billedbehandling med høj opløsning og teknologi til hurtig dataoverførsel sikrer kopiering og scanning med høj hastighed og optimal produktivitet. Originalerne kan scannes med forsiden op eller ned, og det er også nemt at scanne tykke indfattede originaler samt enkeltark – det hele på en enkelt og ekstremt fleksibel enhed. Hvis originalerne til arkiverede udskrifter ikke er tilgængelige, er det nemt at scanne og digitalisere udskrifterne eller ganske enkelt kopiere dem. Hovedfordelene ved KIP-scanning til maks. produktivitet: ■■ Scanning med forsiden op eller ned ■■ Scanning af pap med en tykkelse på op til 16 mm ■■ Applikationer til alle behov ■■ Komplet farvestyring og integration af farvearbejdsgang ■■ Direkte forbindelse til KIP C7800 med inkjet-printere ■■ Forudindstillede scanningstilstande – standard eller produktion

KIP_C7800_CAD_Brochure.indd 5

2012-9-24 20:26:45


KIP C7800 CAD-DESIGNET

Effektiv udskriftsstyring i alle produktionsmiljøer KIP C7800 er udstyret med en omfattende og alsidig softwarepakke. Takket være denne pakke får kunderne markedets mest åbne, integrerede og effektive løsning til storformatudskrivning i sort/hvid og farve. KIP C7800-softwaren strømliner produktionen, sparer tid og øger produktiviteten, lige fra pc- og webbaseret visning og udskrivning i en lang række formater til professionel farvestyring, applikationsdrivere, touchskærmbetjening og cloud-udskrivning.

■■ KIP reprocontrol.net reprocontrol.net er KIP’s ekstremt effektive software, der er designet til at kombinere al reprografihardware til strømlinede processer, så brugerne får avancerede værktøjer, der øger produktiviteten og forbedrer outputkvaliteten markant. Med sin detaljerede arbejdsgang samler reprocontrol.net alle produktionstrin i én enkel brugergrænseflade og udnytter alle ressourcerne maksimalt. Softwarefunktioner: alt-i-én-arbejdsgang ■■ Scanning, kopiering, RIP og udskrivning i én enkel grænseflade ■■ Integration af hardware fra alle producenter ■■ Avanceret sporing af udskrivningsomkostninger og omkostningsvisning før udskrivning af alle udskrivningsopgaver. ■■ Overvågning af opgaver og håndtering af brugerrettigheder ■■ Effektiv

■■ KIP Color RIP KIP Color RIP giver brugerne avancerede farvestyringsfunktioner med integreret understøttelse af professionel justering ved hjælp af ICC-profiler, hvilket f.eks. sikrer, at virksomheders logoer udskrives med de rette farver. Brugerne kan udnytte effektive kvalitetssikringsfunktioner såsom billedredigering, avanceret sammensætning af billedpaneler, automatisk beskæring, der letter forberedelsen af mange falsningsopgaver og meget mere. KIP Color RIP omfatter: ■■ Dedikeret RIP-system til farve-CAD-applikationer ■■ Professionelle farvestyringsværktøjer og forbedret udskriftsfarveskala ■■ Billedvisning side om side, billedbeskæring og billedindlejring ■■ Avanceret preflight-kontrol ■■ Understøttelse af filrotation og falsning ■■ Integration med flere printere

Udvidede arbejdsgangsfunktioner: ■■ Intelligent klientserveropsætning, der tillader brugerne at afsende alle opgaver samtidig ■■ Alle LED- og inkjet-printere samt almindelige printere og scannere kan tilsluttes ■■ Maksimal fleksibilitet med åben grænseflade til direkte udskrivning fra eksterne applikationer ■■ Uafbrudt drift med funktioner til uovervågede batch- og natkørsler ■■ KIP Cost Review KIP Cost Review genererer nemt kontostyringsrap­ porter i e-mail-format, så virksomhederne kan udspecificere omkostningerne på brugere, afdelinger og endda individuelle projekter. Udskrivningsomkostningerne for KIP C7800 varierer alt efter tonerdækning, medietype og systemvedligeholdelse. Med KIP Cost Review er det nemt at spore disse omkostninger og generere rapporter efter behov eller med fastsatte intervaller. Hovedfunktioner i KIP Cost Review: ■■ Samlet udskriftsoversigt og tonerdækningsrapporter ■■ Rapporter over omkostninger pr. udskrift, kvadratmeterantal, serviceomkostninger og nylige opgaver ■■ Medierapportering

KIP_C7800_CAD_Brochure.indd 6

2012-9-24 20:26:47


■■ KIP Print KIP Print-software til netværksudskrivning er en brugervenlig applikation, der er beregnet til at give brugerne en hurtig og sikker metode til sikring af førsteklasses udskriftssæt i storformat fra alle typer digitale filer. Med de effektive funktioner til udskrivning og udskriftsstyring er hovedformålet med KIP Print at øge produktionshastigheden. I KIP Prints intuitive grænseflade i Windows 7-stil er fokus på jobopbygning, og softwaren indeholder en funktion til gennemsyn af kolonner og miniatureeksempler i farver samt fuldstændig preflight-kontrol. Dokumenter i farve og sort/hvid vælges effektivt til udskrivning i samlede sæt, og det er muligt at angive, hvor dokumenterne skal udskrives, før de sendes til udskrivning. KIP Print-funktioner til netværksudskrivning: grænseflade i Windows 7-stil ■■ Miniatureeksempler i farver og sort/hvid ■■ Opgaveplanlægning med dato og tidspunkt ■■ Digital forstørrelse/reduktion mellem 5 % og 3600 % ■■ Visning, panorering og zoom i ét trin ■■ Billedstempling til fletning af to filer til udskrivning

■■ KIP PrintNET KIP PrintNET er et effektivt webbaseret produktionsværktøj til visning og udskrivning af farvefiler. Værktøjet giver KIP C7800 funktioner til styring og administration af opgavekøer, uden at der skal installeres software på netværkscomputere. Brugerne kan vælge at udskrive en eller flere filer komplet med alle billedjusteringer, såsom skalering, stempling og farvestyring. Uafhængigt af operativsystemet viser PrintNETfremviseren hurtigt billeder i sprudlende farver, jævne gråtoner eller sort/hvid med høj opløsning med henblik på nøjagtig gengivelse af stregtegninger, grafik, fotos osv. En integreret billedvisningsfunktion sikrer øjeblikkelig filgodkendelse og viser det endelige udskrevne produkt, nøjagtigt som det kommer til at se ud og komplet med brugertilpassede billedindstillinger.

■■ Avanceret

KIP PrintNet omfatter: ■■ Udskrivning af komplette opgavesæt fra alle enheder ■■ Ubegrænset antal filer pr. opgave ■■ 100 % kompatibilitet med standardwebbrowsere ■■ Integreret visning til nøjagtig billedvisning ■■ Udskrivningsindstillinger for enkeltfiler eller hele opgaver ■■ Hurtig filbehandling til maksimal produktivitet ■■ KIP Cloud Printing KIP Cloud Printing er en applikation, der er baseret på direkte e-mail-udskrivning, og som ikke kræver nogen mellemliggende servere. Det medfører komplet diskretion og dokumentsikkerhed ved udskrivning fra enhver tilsluttet enhed. Medarbejdere på farten vil sætte pris på at kunne foretage store udskrifter via e-mails med vedhæftede filer og et par nøgleord.

■■ Certificerede KIP-printerdrivere De certificerede KIP-applikationsdrivere understøtter 32 og 64 bit udskrivningsfunktioner, herunder samling af sæt, hurtig jobkø til flere kopier eller sæt, datasporing til jobovervågning, medievalg samt Windows 7-anvendelse AutoCADversioner op til 2012 understøttes også fuldt.

KIP_C7800_CAD_Brochure.indd 7

Fordelene ved KIP Cloud Printing: ■■ Brug af telefon, tablet eller computer ■■ Ingen installation af drivere eller applikationer ■■ Brug af alle webbrowsere eller e-mail-udbydere ■■ Nemt og ligetil uden undervisning ■■ Afsendelse af filer til udskrivning som vedhæftede filer i e-mail ■■ Stor fleksibilitet med valgfrie nøgleord

2012-9-24 20:26:53


Tekniske specifikationer KIP C7800 CAD-designet udskrivningssystem Udskrivningsteknologi: Elektrostatisk LED Farve: CMYK – 4 patroner Toner: Ikke-magnetisk, monokomponent toner Patronkapacitet: 1000 g toner/patron Udskriftsopløsning: 600 x 2400 dpi Printhastighed: 390 m2/t. i sort/hvid 325 m2/t. i farve Produktivitet: 5,5 m2/t. i sort/hvid 4,9 m2/t. i farve Udskriftsbredde: Min. 297 mm, maks. 914 mm Udskriftslængde: 210 mm op til 40 m Medieruller: 3 rulleenheder og automatisk arkindfører (20 enkeltark) Medietype: Standardpapir 70-150 g, polyesterpergament, uigennemsigtig og gennemsigtig film, selvklæbende papir, fluorescerende papir (grønt, rødt, orange, gult, lyserødt), vandafvisende kortpapir, bannermedier, medier beregnet til brug med baggrundsbelysning Opvarmningstid: 3 minutter Første print: < 43 sekunder/A0 Strømforbrug: Udskrivning 2,0 kW, standby 0,8 kW, strømsparetilstand 10 W Strømforsyning: 230 V, 50/60 Hz, 20 A Controller: Integreret med Windows XPe, Intel Quad Core 2,13 GHz, 3 GB hukommelse

«GRØNNE» LØSNINGER

Harddisk: SSD, Sata 3, 120 GB Mål (B x D x H): 1.376 mm x 790 mm x 1450 mm Vægt: 540 kg Støjniveau: Udskrivning < 65 db/standby < 60 db Netværksprotokoller: Ethernet 10 Base-T, 100 Base-TX, 1000 Base-T, USB 2.0 Kompatible filformater: Raster, farve: TIFF, JPG, JPG2000, PNG, BMP, GIF, TGA, RLE/ RLC Vektor, farve eller sort/hvid: HPGL, HPGL/2, HP-RTL, PostScript (PS/EPS), Adobe PDF, Autodesk DWF, Multipage PDF og DWF Raster, sort/hvid: TIFF gruppe 3 og 4, CALS gruppe 4, TIFF i gråtoner, IBM IOCA, Intergraph CIT/TG4, Government C4 Vektor, sort/hvid: Calcomp 906/907 Softwareapplikationer – Standard: KIP Color RIP – til professionel farve-CADapplikationsstyring Udskrivning via touchskærm: Op til 10 billeder i sort/hvid eller farve fra USB eller netværk Certificerede AutoCAD-drivere: Nyligt lancerede versioner op til 2012 Microsoft-certificerede Windows-drivere: Windows 7, Vista, XP (kompatibel med 32 og 64 bit version) Applikationen KIP Cost Review: Pc-baseret applikation til gennemsyn af toner-/ serviceomkostninger på C7800 Softwareapplikationer (ekstraudstyr): KIP Print: Pc-baseret jobstyringsprogram med brugerflade i Windows 7-stil KIP PrintNET: Webbrowserbaseret jobstyringsprogram med effektive browseruafhængige funktioner

Cloud Printing: KIP-webapplikationer til produktion af store udskrifter blot vha. en vedhæftet fil i en e-mail og nøgleord KIP reprocontrol.net – fuld jobkontrol til avancerede arbejdsgange Stakkeløsninger (standard) Manuel stakkeenhed til KIP C7800: Maks. mediebredde: 914mm Kapacitet: 100 ark Stakkeløsninger (ekstraudstyr) Automatisk stakkeenhed til KIP C7800: Maks. mediebredde: 914 mm Kapacitet: 500 ark Strømforsyning: 100-240 V, 50/60 Hz, 0,5 A Strømforbrug: 50 W Støjniveau: <57 dB Mål (B x D x H): 1.400 mm x 1.040 mm x 1.480 mm Vægt: 57 kg Falsningsløsninger (ekstraudstyr) KIPFold-onlinefalsningsenhed: Mål (B x D x H): 1.778 mm x 991 mm x 1.245 mm Vægt: 295 kg Falsningstyper: DIN, omvendt DIN, AFNOR Maks. falsningslængde for endeløse baner: 6 m: standard, lang falsningslængde (ekstraudstyr) Maks. tværfalsningslængde: 2,5 m Kapacitet for stakkeenhed: 150 A0-ark Formater: Fra A3 til 914 mm

Tværfals: 200 mm op til 310 mm Endeløse baner: 180 mm op til 300 mm Strømforsyning: 100/115/220-240 V, 15 A Scanningsløsninger (ekstraudstyr): Type: Bordfarvescanner KIP 2300 Scanningsmetode: Dokumentindføring (indføring med forsiden op, forsiden ned) Sensor: CCD Lyskilde: LED Optisk opløsning: 600 dpi Digital opløsning: 100-2.400 dpi Maks. scanningsbredde: 914 mm Maks. originalbredde: 1.066 mm Maks. tykkelse på original: 16 mm, kun scanning med forsiden ned Dataindsamling: 24 bit RGB, 8 bit/4 bit grå, 1 bit sort/hvid Hastighed: 2,5 A0/minut – farve (600 dpi), 6,4 A0/minut – sort/hvid (600 dpi) Interface: USB 2.0 High-speed Image Link (PCI-Express x1) Software: KIP Color Pro: Kopierings-, udskrivnings- og scanning-til-fil-software Mål (B x D x H): 1.366 mm x 480 mm x 310 mm Vægt: ca. 70 kg Strøm: 100-240 V AC

• Energy Star-certificeret • Overensstemmelse med ROHS-direktivet • ISO 14001-standarder • Ozonemissionsfiltre • UL/UL-C-godkendelse • Organiske kopitromler, der kan genbruges • Tonerpatroner, der kan genbruges • Udskrivning og kopiering på genbrugspapir

03/2012

KIP og KIP C7800 er registrerede varemærker tilhørende KIP Group. Alle andre produktnavne, der er nævnt heri, er varemærker tilhørende deres respektive virksomheder. Alle produktfunktioner og -specifikationer kan ændres uden varsel.

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15 2620 Albertslund

KIP_C7800_CAD_Brochure.indd 8

Hjulmagervej 4B 7100 Vejle

Søren Frichs Vej 40A 8230 Åbyhøj

Gøteborgvej 1 9200 Aalborg SV

Tlf. 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk

2012-9-24 20:27:02

KIP C7800  

Brochure på dansk