Page 1

Fremragende værdi – enestående produktivitet

KIP 7700 | KIP 7900


KIP 7700 | KIP 7900

Optimal kvalitet, alsidighed og pålidelighed KIP 7700- KIP 7900-storformatsystemer er de optimale løsninger i forhold til alsidighed, avanceret teknologi, fremragende billedkvalitet og driftsikkerhed. Disse systemer er beregnet til store trykkerier og in-house trykkerier i ingeniør-, fremstillingsog anlægsbranchen, hvor der kræves scanning, kopiering og onlinefalsning, og de sikrer høj værdi, bæredygtige fordele og omkostningseffektiv drift. KIP 7700 og KIP 7900 kombinerer dette med fremragende produktivitet og indbygget systemstyring af al netværksudskrivning, -scanning og -kopiering. Begge produkter fås i mange forskellige modulopbyggede, integrerede udvidelige systemkonfigurationer til ethvert produktionsbehov:.

KIP 7700/7900-multifunktionssystemer

■■ Pladsbesparende multifunktionalitet KIP 7700/7900-multifunktionssystemerne til udskrivning, kopiering og scanning gengiver tekniske dokumenter med stor nøjagtighed og utrolig hastighed med en optisk opløsning på ægte 600 dpi. Kombineret med KIP 700m - eller KIP 2300-scanneren leverer KIP 7700 og 7900 optimal digital billedkvalitet- og ydelse samt stor pladsbesparelse. Systemerne sikrer endvidere høj kvalitet vha. automatisk registrering af originalens bredde og dynamisk justering af fremkalderindstillinger under scanning.

■■ Fleksibel produktion i sort/hvid og farve Når KIP 7700/7900 kombineres med den mobile KIP 2300-scanner, opnår man modulopbyggede løsninger til dokumenter i sort/hvid og farve, som tilfredsstiller selv de mest krævende trykkesteder. Det store udvalg af KIP-software til professionel brug omfatter farvestyringsfunktioner og højeffektive billedredigeringsværktøjer, som udfører vanskelige opgaver nemt og i ensartet kvalitet.

■■ Effektiv netværksudskrivning

Takket være et meget avanceret design gengiver KIP 7700/7900-produktionssystemerne avanceret grafik og komplekse fotos lige så præcist og let som enkle stregtegninger.

Når KIP 7700/7900 bruges som netværksprintere og USB-printere til udskrivning i sort/hvid har de en printhastighed på hhv. 5 A0-udskrifter og 7 A0-udskrifter pr. minut, hvilket giver månedlige udskriftsvolumener på op til 12.000 (KIP 7700) og op til 15.000 (KIP 7900) udskrifter. Begge printere har en stor mediekapacitet, der består af fire medieenheder til hurtigt medieskift, og som hver har kapacitet til en 150-m rulle samt en indbygget enhed til manuel indføring.

KIP 7700/7900-systemserien sikrer en konstant høj standard, hvad angår hastighed, kvalitet og fleksibilitet i et digitalt billedbehandlingssystem. Det robuste design kombineret med førsteklasses konstruktionsmaterialer sikrer langvarig driftsikkerhed med ensartet inputog outputkvalitet til områder, hvor der stilles høje krav til billedbehandling i sort/hvid og farve.

KIP 7700/7900-netværksudskrivningssystemer


Fordelene ved KIP’s professionelle system ■■ Enestående værdi

■■ Enestående produktivitet

KIP 7700 og 7900 sikrer høj værdi og reelle kundefordele takket være effektive software­ processer, der reducerer papirforbruget via visning af udskrifts- og scanningseksempler, automatisk registrering af papir- og originalstørrelse samt billedplaceringsfunktioner, der eliminerer mediespild. Begge systemer anvender patenteret KIP HDPteknologi, der sikrer et væsentligt mindre tonerforbrug, eliminerer tonerspild og minimerer reservedelsbehovet. Reduceret energiforbrug er en anden afgørende egenskab, og KIP 7700/7900 opfylder naturligvis Energy Star- og RoHS-kravene. ■■ Laveste driftsomkostninger i deres klasse ■■ 100 % tonereffektivitet ■■ Pladsbesparende design ■■ Illustrerede brugervejledninger på touchskærm ■■ Effektiv softwareproces ■■ Indbygget kontostyringssystem

KIP 7700 og 7900 leverer ensartet kvalitet fra første til sidste side og fra opgave til opgave. Den fremragende ydelse opfylder selv de strengeste krav til kvalitet og produktivitet.

■■ Fremragende alsidighed KIP 7700 og KIP 7900 fås i flere forskellige systemkonfigurationer: Netværksudskrivnings­ systemet skal ideelt set kombineres med en indbygget udskriftsbakke eller automatisk stakkeenhed med høj kapacitet. KIP 700m - eller KIP 2300-scanneren kan anbringes oven på udskrivnings-, kopierings-, og scanningssystemet, så der spares plads, og systemet kan konfigureres til at returnere originaler til brugeren, eller stakke dem på en enhed monteret bag på for at øge produktiviteten. ■■ Systemkonfigurationer, der kan udvides ■■ Overholder strenge sikkerhedskrav ■■ Praktisk papirindføringssystem ■■ Understøttelse af USB-udskrivning og -scanning ■■ Udvidelse af funktioner med KIP Color Advanced/ Pro-software ■■ Kopiering-, udskrivnings- og scanningseksempler på skærmen

KIP 7700/7900-multifunktions produktionssystemer

En avanceret printerenhed sikrer maksimal produktivitet og oppetid. Avancerede selvdiagnos­ ticeringssystemer eliminerer udskrivningsforsinkelser ved at sende udvalgte brugere e-mails, hvis der skal påfyldes papir eller toner. ■■ Direkte kopiering til inkjet-printere eller oprettelse af digitale farvefiler ■■ Samtidig digital udskrivning og scanning ■■ Effektiv flertrådet behandling ■■ Avanceret gråtoneindstilling ■■ Forbedret stregtegning ■ Avanceret teknologi KIP 7700/7900-systemerne omfatter et udvalg af avancerede løsninger til udskrivning, kopiering og scanning i sort/hvid og farve, der er optimeret til økonomisk drift. Alle KIP-softwarekomponenterne fungerer godt sammen, hvilket medfører effektive produktionsgange, større brugervenlighed og en hurtigere opgavecyklus. Disse løsninger sikrer brancheførende printhastigheder med håndtering af store papirmængder og højeffektive tonerpatroner samt mange produktivitets optimerende funktioner, som sikrer adgang til flere medier, mulighed for netværkstilslutning og fleksible systemkonfigurationer. ■■ KIP-software inkluderet ■■ Stort udvalg af integrerede scannings- og kopieringsteknologier ■■ Samlet kontostyringssystem til sammenkædning af alle KIP-applikationer til udskriftsstyring ■■ Individuelt kalibrerede LED-elementer sikrer billeder med perfekte pixels ■■ Automatisk medie- og tonerovervågning ■■ Pålidelig omkostningsstyring


KIP 7700 | KIP 7900

KIP 7700- og KIP 7900netværksudskrivnings systemer Disse storformatprintere til netværksudskrivning udskriver effektivt dokumenter, der sendes via applikationsdrivere, netværkscomputere eller webbaserede applikationer og afsendelsesværktøjer. KIP 7700 og 7900 håndterer krævende udskrivningsopgaver og korte leveringstider, der lever op til de højeste kvalitetskrav i praktisk talt alle digitale billedbehandlingsmiljøer, og de kan nemt opgraderes til også at omfatte kopiering og scanning i sort/hvid og farve.

■■ KIP-billedbehandlingsteknologi med 600 x 1.800 dpi KIP-billedbehandlingsteknologi med opløsning på 600 x 1800 dpi er standard i KIP 7700/7900 og sikrer optimal udskriftskvalitet, der opfylder kravene til moderne CAD-design. Teknologien giver skarpere udskrifter, især i forbindelse med gråtoner, indlejrede fotos samt gengivelse af buer og krumme linjer.

■■ Udskrivning i sort/hvid Takket være den patenterede KIP High Definition Print-teknologi sætter KIP 7700 og 7900 helt nye standarder for præcis produktionsudskrivning. HDP er en innovativ tilgang til storformatudskrivning og har optimeret kvaliteten af produktionsudskrivning. Et særligt printerhoveddesign med individuelt kalibrerede LED-pixels sikrer jævne og ensartede streger og halvtoner samt jævn og ensartet grafik. Oliefri fiksering og 100 % effektiv KIPtonerteknologi sikrer ren drift uden valser, fremkaldere eller spild. Herudover sikrer fire indbyggede medieruller ultrapræcise arkstørrelser, som giver et professionelt udseende takket være et nemt indføringssystem og knive, der udløses via et elektronisk signal.

KIP-funktioner ■■ Indbygget touchskærm med avanceret brugerhåndtering ■■ 5 eller 7 A0-udskrifter/min., 4 integrerede medieruller ■■ Billedbehandlingsteknologi med 600 x 1.800 dpi ■■ 100 % tonereffektivitet ■■ Energy Star-certificeret ■■ Automatisk kompensering for rumtemperatur og luftfugtighed ■■ Computer- og webbaserede afsendelsesværktøjer i alle systemer ■■ Certificerede applikationsdrivere med kontostyringsfunktion


KIP 7700- og KIP 7900 multifunktions­ systemer til dokumenter i sort/hvid og farve ■■ KIP Cloud-scanning Scanning via e-mail er en ny tilgang til korrektur af dokumenter, og medfører en stor forbedring inden for moderne samarbejdsmuligheder. Papirdokumenter kan nu kopieres på et hvilket som helst KIP-system for derefter øjeblikkeligt at blive udskrevet på inkjet- eller KIP-farveprintere. ■■ Brug af telefon, tablet eller computer ■■ Ingen installation af drivere eller software ■■ Nemt og ligetil uden undervisning ■■ Vedhæftning af udskrivningsklare filer i e-mail ■■ Valgfrie nøgleord til større fleksibilitet

■■ KIP Color Advanced

■■ Kopiering og scanning i sort/hvid og farve Når KIP 7700/7900 udstyres med KIP 700m -scanneren kan de håndtere hele spektret af applikationer til scanning i sort/hvid og farve, hvilket gør dem ideelle til billedbehandling af tekniske dokumenter samt fuldfarvegrafik. Derudover muliggør KIP 7700 og 7900 scanning til webbaserede applikationer til visning af projekter, plantegninger osv., samt til netværkscomputere og flytbare mediedrev. En række brugervenlige kvalitetsindstillinger gør det let at foretage korrekte kompensationsindstillinger, og systemet justerer automatisk fremkalderindstillingerne under scanningen. Med KIP 2300 CCD-scanneren forvandles KIP 7700/7900 til professionelle systemer til udskrivning i sort/hvid og kopiering/scanning i farve, som opfylder de absolut højeste krav. Begge scannere kan nemt integreres i systemet uden at øge størrelsen, idet de placeres oven på printeren. Softwaren skal ikke installeres på én bestemt pc, men kører på den interne IPScontroller.

Farvescanning-, kopiering og udskrivning foretages direkte fra KIP-touchskærmen med forudindstillede indstillinger for billedkvalitet, filnavn, kopi- eller udskriftsantal, billedstørrelse og rotation. KIP leverer farvescanning, -kopiering og udskrivning i verdensklasse direkte til inkjetstandardprintere, der er fuldt integrerede med KIP-software.

USB-nøgler og flash-baserede lagerformater

■■ Førsteklasses sort/hvide billeder KIP 2300-billedbehandlingsteknologien sikrer knivskarpe tekniske tegninger, fotos, kort og gengivelser i sort/hvid, uanset om det drejer sig om udskrivning, kopiering eller scanning. Og en avanceret gråtonefunktion er ideel til præcise fotoreproduktioner.

E-mail Netværk FTP Postkasse FARVEUDSKRIVNINGOG KOPIERING

SCANNING I FARVE OG SORT/HVID


KIP 7700 | KIP 7900

Modulopbyggede KIP 7700- og KIP 7900-produktionssystemer ■■ Produktionsbilledbehandling KIP 7700/7900-systemserien sætter en enestående høj standard for hastighed, kvalitet og fleksibilitet i et digitalt billedbehandlingssystem. Med en separat KIP 2300-scanner opnås optimal produktivitet via avanceret CCD-billedbehandling og ny KIP Tru-Speed-teknologi, der sikrer høj hastighed uden forsinkelser. Systemerne sikrer fleksibilitet i verdensklasse takket være muligheden for scanning med forsiden op eller ned, samt scanning af tykke indfattede originaler og enkeltark fra en enkelt enhed.

■■ Farvekvalitet i verdensklasse En avanceret tri-lineær kamerabaseret billedbehandlingsenhed sikrer maksimal produktivitet. Og der opnås enestående billedkvalitet via den innovative brug af lyse hvide LED-lyskilder til belysning og opløsningen på 600 x 600 dpi

KIP 2300-funktioner ■■ Ultrahurtig billedbehandling med KIP Tru-Speedteknologi ■■ To indføringsmuligheder: scanning med forsiden op eller ned ■■ Billedbehandling med RGB ægte farver (24 bit) ■■ Understøttelse af tykke og indfattede originaler med indbygget dokumentstøttesystem ■■ Visuelt brugerfeedbacksystem til stream-scanning, før hele filen er ankommet ■■ Udvidet garanti på optisk system Billedbehandlings funktioner til dokumenter i sort/hvid og farve ■■ Scanning af sort/hvide dokumenter med op til 304 mm/s. ■■ Scanning af farvedokumenter med op til 152 mm/s. ■■ 24 bit farvebilledkvalitet med høj opløsning ■■ Avancerede KIP-billedbehandlingsteknologier giver fremragende resultater ■■ Kopiering og udskrivning direkte til inkjetprintere eller til oprettelse af digitale farvefiler ■■ Nem systemkalibrering, der sikrer præcis farvekopiering, -udskrivning og -scanning ■■ Øget systemfunktionalitet med KIP Color Prosoftware (ekstraudstyr)


KIP Color Pro-software

Kopiering, udskrivning og scanning

Med denne effektive softwarepakke på en dedikeret computer opgraderes KIP 2300-produktionsscanneren i konfigurationer bestående af to separate enheder. Pakken indeholder avancerede kopierings-og scanningsfunktioner og kan også RIP'e filer til udskrivning. Brugerne kan udskrive i sort/ hvid eller farve til flere printere, hvilket sikrer høj hastighed, fleksibilitet samt præcis gengivelse af farvekopier i høj kvalitet.

Professionelt redigeringsværktøj til billeder

KIP Color Pro-billedbehandlings funktioner ■■ Skræddersyede kvalitetsfiltre ■■ Eliminering af skævheder og hvide pletter i billeder ■■ Billedindlejring ■■ Udviskning/maskning ■■ Farvestyring ■■ Udskrivning af samlede farvesæt ■■ Redigeringsværktøj til billeder ■■ Beskæring af billedområde ■■ Panelfunktion ■■ Udskrivning til inkjet (RIP) ■■ Scan-til-e-mail

Panelfunktion ved kopiering og udskrivning


KIP 7700 | KIP 7900

Applikationer til udskriftsstyring ■■ KIP PrintNET KIP PrintNET er et ægte webbaseret udskrivningsværktøj til effektiv visning og udskrivning af farvefiler. Det har desuden funktioner til styring og administration af opgavekøer – alt sammen, uden at der skal installeres software på netværkscomputere. Brugerne kan vælge og sende en eller flere filer komplet med alle billedjusteringer, såsom skalering, stempling og farvestyring, til KIP-systemer. Derudover genererer KIP PrintNET e-mail-rapporter med oplysninger om systembrug efter behov eller med fastsatte intervaller.

■■ Høj produktivitet med touchskærm KIP-systemer eliminerer behovet for yderligere computer hardware, da dokumenterne kan udskrives direkte fra touchskærmsoftwaren. Det er nemt at hente og udskrive scannede billeder fra touchskærmens postkasselagringssystem, eller udskrive dem mens de scannes til filer. Integreret understøttelse af flytbare medier såsom almindelige USB-nøgler gør det muligt at udskrive dokumenter fra en lang række medieformater samt scanne dokumenter direkte til dem. ■■ Direkte

udskrivning fra flytbare USB-baserede medielagre og systempostkasser ■■ Samtidig udskrivning og scanning til filer via touchskærmen ■■ Sikker, central datalagring- og adgang ■■ Integrerede udskrivnings eksempler for hver fil inden for et komplet jobsæt

■■ KIP Cloud-udskrivning KIP Cloud-udskrivning gør det muligt at e-maile filer til et KIP-system, hvor de kan vises og udskrives med det samme eller på et senere tidspunkt. Der kan bruges simple nøgleord i e-mail-brødteksten til at angive instruktioner for hvert sæt eller hver fil, så brugere på farten kan forblive produktive.

udskrivning cloud e-mail


■■ KIP AutoCAD-driverfunktioner ■■ HDI-drivere

til AutoCAD af aktuel medieinformation og systemstatus i realtid ■■ Rasterbilledstyring til justering af gamma- og tæthedsniveauer for indlejrede rasterdata ■■ Datasporing til jobovervågning, herunder brugernavn, jobnummer og felter til beskrivelse ■■ Eventuel indtastning af adgangskoder for brugere og jobnumre før udskrivning ■■ Billedstempling muliggør placering af tekst og/ eller gemte billeder overalt på dokumentet ■■ Visning

■■ KIP Print KIP Print-software til netværksudskrivning er en brugervenlig applikation, som giver brugerne en hurtig og sikker metode til levering af udskriftssæt i høj kvalitet fra alle typer digitale storformatfiler. Den intuitive grænseflade har fokus på jobopbygning og er udstyret med en funktion til gennemsyn af kolonner og miniatureeksempler i farver samt fuldstændig preflight-kontrol. Dokumenter i farve og sort/hvid vælges effektivt til udskrivning i samlede sæt, og det er muligt at angive, hvor dokumenterne skal udskrives, før de sendes til udskrivning.

■■ Funktioner i Microsoft-certificeret KIP

■■ Funktioner i KIP Print

■■ Tovejskommunikation

■■ Ny

■■ Visning

Indstillinger for sort/hvide udskrifter

Windows-driver grafisk brugergrænseflade ■■ Nem automatisk installation og konfiguration ■■ Nemt valg af funktioner i Windows 7-stil ■■ Miniatureeksempler og billedstørrelse under valg af filer ■■ Grafisk valg af givne billedindstillinger ■■ Tvungen skalering til sideformat og rullebredde ■■ Two-up-udskrivning til indlejring af flere kopier ■■ Opdatering af outputstørrelse i takt med justering af skalering ■■ WYSIWYP-fremviser med miniatureeksempler ■■ Skræddersyede kolonner til jobsammensætning ■■ Genudskrivning og indstilling af individuelle indstillinger for flersidede filer ■■ Skræddersyet falsmønster for hver fil ■■ Applikationen KIP Cost Review ■■ Systemet KIP Track

med KIP 7700/7900 af aktuel medieinformation og systemstatus i realtid ■■ Udskrivning i sort/hvid og gråtoner ■■ Udvalg af falsningsparametre ■■ Kompatibilitet med 64 bit operativsystemer ■■ 1-999 kopier eller samlede sæt ■■ Mærkning af dokumenter med brugernavn, jobdata og datasporings information ■■ Jobstyring og datasporing, herunder brugernavn, jobnummer og datasporingsinformation ■■ Udskrivning fra design-, projektstyrings- og opmærknings ■■ applikationer

■■ KIP reprocontrol Denne alsidige løsning til filafsendelse og styring af udskrivningslister kan enten køre én KIPstorformatprinter (reprocontrol sort/hvid) eller adskillige KIP-printere og printere af andre mærker (reprocontrol.net) samt installerede mapper. Reprocontrol øger KIP-funktionaliteten med oprettelse af mapper til automatisk udskrivning (hotfolder) og forskellige kontostyringsfunktioner. Filformaterne Postscript, PDF, DWF, PLT, PRN, TIFF og JPEG understøttes.

Printerstatus


KIP 7700 | KIP 7900

KIP-systemfunktioner ■■ Touchskærms funktioner Takket være den indbyggede KIP-touchskærm har brugeren optimal kopierings-, scannings- og udskrivningsteknologi lige ved hånden. KIP-systemer eliminerer behovet for yderligere computerhardware, da dokumenterne kan udskrives fra almindelige USB-nøgler, netværksdrev og scanningspostkasser direkte fra touchskærmsoftwaren. Anvendelsen er gjort lettere med følgende brugerværktøjer:

■■ Applikationen KIP Cost Review Udskrivnings- og kopieringsomkostninger varierer pga. tonerdækning, medietype og systemvedlige­ holdelse. Disse omkostninger beregnes af applika­ tionen KIP Cost Review og forvandles til detaljerede rapporter, så brugere, afdelinger, projekter og kunder faktureres korrekt. Alle rapporter, som applikationen genererer, kan sendes via e-mail eller udskrives efter behov. Standardrapporter omfatter: ■■ Anvendelsesoversigt, der kan udskrives ■■ Rapport med visning af tonerdækning ■■ Visning af mediedetaljer ■■ Rapport med visning af nyeste job

■■ Systemet KIP Track Når dette sporingssystem er aktiveret, skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode, før et KIPsystem kan anvendes. Der kan derefter genereres aktivitetsrapporter for de enkelte brugere eller projekter. KIP Track-knapperne er integreret i applikationen KIP Cost Review og medfølger i alle KIP-applikationer til udskrivning og kopiering.

Informationscenter KIP 7700/7900 er konfigureret til at vise kontaktoplysningerne til den autoriserede KIPforhandler. Denne funktion har til formål at hjælpe brugerne, hvis de har brug for forbrugsstoffer, service og systemopgraderinger. Systemvejledninger På KIP 7700/7900-betjeningspanelet vises illustrerede vejledninger med forklaring af systemets funktioner, herunder kopiering og scanning til fil i sort/hvid og farve Herudover vises der automatisk procedurer, der trin for trin forklarer medie- og tonerpåfyldning, når der er behov for det. KIP-systemvejledningen kan ses på KIP 7700/7900-betjeningspanelet og downloades via KIP PrintNET. Den fungerer som en hurtig brugerreference for alle KIP-applikationsfunktioner. Systemopgraderinger Alle konfigurationer kan til enhver tid nemt opgraderes på stedet med nye systemfunktioner, herunder scanning til fil og kopiering i sort/hvid og farve.


KIP-falsnings- og -stakkefunktioner samt -konfigurationer ■■ KIPFold 7700/7900

■■ KIP-stakkeløsninger:

KIPFold 7700/7900-systemet automatiserer efterbehandlingen af dokumenter med falsning, stakning og samling i et kompakt design. Systemet kommunikerer med KIP 7700/7900 og er fuldt integreret i alle KIP-kopierings- og udskrivnings applikationer og -drivere, hvilket sikrer problemfri integration af arbejdsgange.

Præcise og pålidelige KIP-stakkeenheder leverer samlede sæt i ordentlige stakke. KIP-løsningerne spænder lige fra enkle opsamlere til intelligente onlinestakkesystemer og kan nemt skræddersyes til individuelle behov, men er samtidig så fleksible, at de kan udvides i takt med voksende behov.

KIPFold 7700/7900-pakkestandarder ■■ Metriske formater: A3-A0 ■■ Falsede pakkeformater: 210 mm x 297 mm ■■ Margin: 0-50 mm, kan vælges af brugeren ■■ Pakkeretning: stående eller liggende (ark. ing.) stående (metrisk) Falstyper KIPFold 7700/7900 gør det muligt at false kopier og udskrifter i alle standardpakkeformater, uanset om der er tale om arkitektur- og ingeniørformater eller metriske formater. Kopierne og udskriftene kan være i enten liggende eller stående format til hurtig og effektiv falsning. Derudover kan brugerne indstille retningen for individuelle pakker – enten liggende eller stående.

■■ KIP 7700/7900-systemkonfigurationer Funktion

Netværksudskrivningssystemer

Multifunktionssystemer

Produktionssystemer

Netværksudskrivning i sort/hvid

Touchskærm med brugergræn-

Pc-baseret afsendelsesapplikation

Webbaseret afsendelse

Windows-certificeret driver

AutoCAD-drivere

Samlet kontostyring

DWF-udskrivning

Flersidet DWF-scanning

Systemadministrations funktioner

Kopiering i sort/hvid

o

Scanning i sort/hvid

o

Farvescanning

o

Farvekopiering til inkjet

o

o

Farveudskrivning til inkjet

o

o

Udskrivning af pdf-sæt

o

o

o

KIPFold

o

o

o

seflade

• standard, o ekstraudstyr


Tekniske specifikationer Udskrivningsteknologi Teknologi LED-printer med KIP HDP Plus-teknologi Opløsning 600 x 1.800 dpi Tonereffektivitet 100 %, intet spild Fremkalderenhed Organiske kopitromler Fikseringsteknologi Oliefri opvarmnings- og trykfikseringsenhed Brugergrænseflade Illustrerede brugervejledninger i farve på indbygget touchskærm Produktivitet Printhastighed 5 A0/min. (7700), 7 A0/min. (7900) Første kopi/print 21 sekunder (7700), 15,5 sekunder (7900) Opvarmningstid < 2 minutter (7700), < 6 minutter (7900) Medie Mediekilder 4 ruller og 1 enhed til manuel indføring Medietype Skrivemaskinepapir, pergament, gennemskinneligt skrivemaskinepapir, film, fluorescerende skrivemaskinepapir Mediebredde Min. 297 mm, maks. 914 mm Udskriftslængde Maks. 6 m (ubegrænset fås om ekstraudstyr) Generelle data Mål (B x D x H, mm) 1.385 x 820 x 1.590 (med brugergrænseflade) Vægt 370 kg (7700), 386 kg (7900) Strømforsyning 220-240 V, 50/60 Hz, 13 A (7700), 15 A (7900) Gennemsnitligt strømforbrug 2,0 kWh (7700), 2,5 kWh (7900) Sikkerhedsgodkendelser TUV GS, CE, (c)UL, FCC, CCC KIP IPS 7.4-softwarepakke Platform Microsoft Windows® XP Embedded Konfigurationer: – Netværksudskrivningssystemer: netværksprinter + printer via USB-nøgle – Multifunktionssystem med integreret KIP 700m eller KIP 2300-scanner – Produktionssystem bestående af to separate enheder heraf en mobil KIP 2300-scanningsenhed

«GRØNNE» LØSNINGER

Scanningssoftwarefunktioner til multifunktionel systemkonfiguration (med KIP 700m - eller 2300-scanner): – Farvescanning via KIP Color Advanced Scan (standard i multifunktionssystemer bestående af én enhed) – Farvekopiering via KIP Color Advanced Copy – Farveudskrivning via KIP Color Advanced Print Scanningssoftwarefunktioner til produktionssystem­ konfiguration (med separat KIP 2300-scanner): – Avancerede farvescannings- og -kopieringsfunktioner, RIP filer til udskrivning via KIP Color Pro Filformater HPGL, HPGL/2, HP-RTL, TIFF, CALS type 1, EDMICS (C4), DWF, CalComp 906/907/951, Adobe® PostScript®/ PDF (ekstraudstyr med KIP-afsendelsesværktøjer og standard med reprocontrol) Sikkerhed Sikkerhedsniveauer, der kan vælges af administrator Interface Ethernet 10/100/1000 Base T Netværksprotokoller TCP/IP, NetBEUI(smb) Andre protokoller understøttes via ekstern printserver Drivere KIP-applikationsdrivere Windows 2003, 2008, XP, Vista og Windows 7 (32- og 64-bit versioner) Microsoft WHQL-certificeret KIP HDI-driver AutoCAD op til 2012 Afsendelsesprogrammer KIP Print Pc-baseret afsendelsesprogram KIP PrintNET Webbrowserbaseret afsendelsesprogram reprocontrol sort/hvid Forbedret RIP- og afsendelsessoftware til drift af én 1 KIP-printer og -mappe, inkl. PDF/PS-udskrivningsfunktion reprocontrol.net Forbedret RIP- og afsendelsessoftware til drift af én 1 KIP-printer og -mappe, inkl. PDF/ PS-udskrivningsfunktion, forbedret funktionalitet med oprettelse af mapper til automatisk udskrivning (hotfolder) og kontostyringsfunktioner, understøttede filformater: Postscript, PDF, DWF, PLT, PRN, TIFF og JPEG. Scanningsløsninger (ekstraudstyr): KIP 700m -scanner Scanningsmetode CIS (Contact Image Sensor) Lyskilde LED (R/G/B) Indføring af original Forsiden op Scanningsbredde Min. 279 mm, maks. 914 mm

Scanningslængde Min. 210 mm, maks. 6.000 mm Optisk opløsning 600 dpi Digital opløsning 200/300/400/600 dpi Tykkelse på original Min. 0,05 mm, maks. 1,60 mm Scanningshastighed 60 mm/s. Software KIP Color Advanced Scan (standard i 7700/7900-multifunktionsprinterkonfiguration)

Stakkeløsninger: Udskriftsbakke med høj kapacitet Stakkeenhed, der monteres bag på, til 100 udskrifter Vægt 17 kg Mål (B x D x H, mm) 890 x 1.200 x 820

KIP 2300-scanner Type Bordfarvescanner KIP 2300 Integreret i konfigurationer bestående af én enhed og konfigurationer bestående af to selvstændige enheder Scanningsmetode CCD Lyskilde LED Dokumentindføring Forside op, forside ned Optisk opløsning 600 dpi Digital opløsning 100-2.400 dpi Scanningsbredde Maks. 914 mm Originalbredde Maks. 1.066 mm Maksimal tykkelse på original 16 mm, kun scanning med forsiden ned Dataindsamling 24 bit RGB 8 bit/4 bit grå 1 bit sort/hvid Hastighed 2,5 A0/minut – farve (600 dpi), 6,4 A0/minut – sort/ hvid (600 dpi) Interface USB 2.0 High-speed Image Link (PCI-Express x1) Software: KIP Color Advanced Scan (standard i 7700/7900-multifunktionsprinterkonfiguration) KIP Color Pro (standard i KIP 2300 – mobil konfiguration med gengivelsesenhed*) Mål (B x D x H, mm) 1.366 x 480 x 310 Vægt 70 kg Strømforsyning 100-240 V AC

K-1200 – horisontal automatisk stakkeenhed: Automatisk stakkeenhed til op til 1.000 udskrifter/ kopier Vægt 80 kg Mål (B x D x H, mm) 1.040 x 860 x 740-860 Elektrisk (dedikeret) 120 V, 5 A Udskriftsbakke Kan justeres til udskriftsstørrelse Falsningsløsninger: KIPFold – onlinefalsningsenhed (ekstraudstyr) til KIP 7700 /7900 Type Dedikeret onlinefalsningsenhed med funktion til flad stakning Falsningshastighed Maks. printproduktionshastighed Maks. udskriftsbredde 914 mm Falsningsudvalg Endeløse baner, pakke, bog, hæftning og mailer Falsningsstile DIN, omvendt DIN, AFNOR Maks, længde ved endeløse baner 6 m er standard, ubegrænset fås som ekstraudstyr Maks. længde for tværfals 2,5 m Falsningspakke i metrisk format Tværfals: 200 mm til 310 mm Endeløse baner: 180 mm til 300 mm Stakkekapacitet 150 A0 Mål (B x D x H, mm) 1.778 x 991 x 1.245 Vægt 295 kg * Komplet løsning med scanner, stander, pc, touchskærm, KIP Color PRO-software

• Energy Star • Overensstemmelse med ROHS-direktivet • ISO 14001-standard • Ozonfiltre • 100 % tonereffektivitet – intet spild • Organiske kopitromler, der kan genbruges

03/2012

KIP og KIP 7700/7900 er registrerede varemærker tilhørende KIP Group. Alle andre produktnavne, der er nævnt heri, er varemærker tilhørende deres respektive virksomheder. Alle produktfunktioner og -specifikationer kan ændres uden varsel.

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15 2620 Albertslund

Hjulmagervej 4B 7100 Vejle

Søren Frichs Vej 40A 8230 Åbyhøj

Gøteborgvej 1 9200 Aalborg SV

Tlf. 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk

KIP_7700_7900_Brochure_DK  

http://www.konicaminolta.dk/fileadmin/content/dk/Business_Solutions/Products/Production/WideFormat/KIP_7700_7900_Brochure_DK.pdf