Page 1

Multifunktionel storformatprinter

KIP 700m | KIP 7100


KIP 700m | KIP 7100

Kraftfulde, kompakte og intelligente storformatprintere til en rimelig pris KIP 700m og KIP  7100 er alsidige multifunktionelle storformatsprintere til scanning, kopiering og udskrivning. Der er tale om systemer, der kan opgraderes og dækker en række forskellige brugerbehov. De er specielt beregnet til prisbillig LEDudskrivning i sort/hvid i miljøer, hvor der allerede bruges højtydende inkjet-printere.

KIP 700m er bygget til arbejdsgrupper, men alligevel designet til at opfylde individuelle behov. Den har et udskriftsvolumen i lavere bredformat på cirka 200 m/måned.

Begge systemer giver målgrupperne en række attraktive aktiver:

■■ Bygge- og anlægsbranchen ■■ Det

lille pladskrav gør begge produkter perfekte til meget små arbejdspladser, selv et kontor i en skurvogn. ■■ Nem adgang til farvescanning og kopiering til inkjet, KIP farveprintere og Konica Minoltas bizhub multifunktionsprintere via standard USB-port og cloud funktion. ■■ Nem og ligetil drift gør det let at lære at bruge printeren.

■■ Arkitekt- og ingeniørbranchen KIP 7100 er et godt valg til større månedlige volumener på 2.000 til 3.000 m. Den er udstyret med en kassette til enkeltark med stor kapacitet, en ekstra rullefremføringsenhed og har forbedret stakkeog falsningsfunktion. Denne storformatprinter kombinerer det bedste af to verdener – brugervenlighed og storproduktion.

■■ KIP’s

storformatprintere giver arkitekter og ingeniører mulighed for at frembringe ensartede CAD-dokumenter i sort/hvid med: – Udskrivnings- og scanningsopløsning på 600 x 600 dpi til avanceret farvescanning og arkivering samt behandling af følsomme dokumenter – USB-port så brugerne nemt kan anvende printeren – Omkostningseffektiv prissætning og økonomisk brug af plads – Sort/hvidt LED-udstyr plus et eller flere inkjetprodukter

■■ Offentlige institutioner ■■ Nem

hjælpemenu med ikoner på touchskærm til dokumentsikkerhed ■■ Dækker administrative behov for lav udskriftsvolumen af A4- til A0-dokumenter ■■ USB-port

■■ Trykkerier og printbutikker ■■ Nem

og optimeret udskrivningsarbejdsgang og opgaveautomatisering sikrer punktlighed og mulighed for opfyldelse af specialbehov ■■ Alt-i-én-enhed til udskrivning, kopiering, scanning, pladsbesparende stakning og onlinefalsning ■■ LED-udskrivning til lav pris ■■ USB-port så brugerne nemt kan anvende printeren


Oversigt over KIP 700m- og KIP 7100-konfigurationer ■■ KIP 700m

■■ KIP 7100

KIP 700m-kopierings-/ udskrivningssystem til decentraliserede og mobile miljøer

KIP 700m-kopierings-, -udskrivnings- og -farvescanningssystem til brugere med eksisterende inkjetplottere

KIP 7100-kopierings-/ udskrivnings- og scanningssystem med indbygget topstakkeenhed til decentraliserede miljøer

KIP 7100-system med udskrivning og stakning af originaler til arbejdsgrupper i forskellige afdelinger

KIP 7100-system med den automatiske stakkeenhed K-1200 til effektiv stakning i centraliserede udskrivningsmiljøer

KIP 700m-storformatprinter med kassette til enkeltark til miljøer, hvor der kræves fleksibel mediehåndtering

KIP 7100-system med KIPFold-onlinefalsning/ system til flad stakning, hvilket sikrer problemfri integration af arbejdsgange


KIP 700m | KIP 7100

Stor KIP-alsidighed til multifunktionel effektivitet Både KIP 700m og KIP 7100 er meget alsidige produkter, og har hver deres specielle funktioner til netop deres målgrupper – nogle er identiske og nogle er unikke for det enkelte produkt.

■■ Nøjagtige kopier og udskrifter KIP 700m og KIP 7100 leverer hurtige og præcise kopier og udskriver vha. tonerbaseret printteknologi, der giver UV-bestandige dokumenter. KIP's 100  % tonereffektive printteknologi med høj definition sikrer dybe sorte farver og jævne overgange. Den fantastiske udskrivnings-, kopieringsog scanningsopløsning på 600 x 600 dpi gengiver små detaljer med meget tydelige nuancer, så gengivelserne bliver en tro kopi af originalen.

■■ Praktisk system KIP 700m-printerens kompakte design giver let adgang fra forsiden til touchskærmen, den automatiske papirindføringsenhed, systembetjening samt udskrifter og kopier.

■■ Papiralsidighed Den automatiske papirindføringsenhed kan udstyres med én (KIP 700m) eller to (KIP  7100) medieruller med en bredde på 914  mm og en længde på op til 175  m. Papirfunktionen til enkeltark i standardstørrelser på op til A2 udvider det udvalg af udskrifter, der kan fremstilles uden skift af rulle. KIP 700m kan udskrive 2 og KIP 7100 3,3 A0-udskrifter/min.

■■ Ultimativ dokumentfrihed Begge produkter har en USB-port, der giver nem adgang til filer på USB-nøgler, så man hurtigt kan få vist og udskrevet enkelte dokumenter eller fuldt samlede sæt. Derudover kan originaler scannes direkte til en USB-nøgle i en række forskellige filformater herunder flersidede PDF-, TIFF- og DWFformater. ■■ Integreret med touchskærm ■■ Udskriv fra og scan til indbygget USB-port ■■ Strømliner arbejdsgangen ved opmærkning af dokumenter ■■ Farvescanning til fil, farveudskrivning og kopiering til inkjet


■■ Funktioner i KIP 700m og KIP 7100: Præcisionsdesign: ■■ Førsteklasses ydelse og kvalitet ■■ Smart Eco2-design ■■ Farvetouchknapper ■■ Udskrivning, kopiering og scanning med 600 x 600 dpi ■■ Printteknologi med høj definition ■■ 100 % tonereffektivitet uden spild ■■ Energy Star-certificeret ■■ Godkendt til genbrugspapir ■■ 97 % af komponenterne kan genbruges Software til udskriftsstyring: ■■ Webbaseret visning og udskrivning ■■ Pc-baseret visning og udskrivning ■■ PDF- og DWF-visning, -udskrivning og -scanning ■■ Integration af farvearbejdsgang ■■ Billedeksempel på skærmen ■■ Understøttelse af flersidede filer ■■ Windows 7-certificeret driver ■■ AutoCAD 2011-driver ■■ Omkostningsrapportering for alle funktioner ■ Forbedret produktion og produktivitet KIP 7100-printerens produktivitet er beregnet til at opfylde selv de største behov hos decentraliserede brugere. Den alsidige KIP 7100 kan opgraderes til at give arbejdsgrupper flere praktiske funktioner. Printerens systemsoftware er ideel til decentraliserede miljøer, og kan udvides til at dække behovet for centraliseret udskrivning. KIP  7100 giver brugerne mulighed for at sende udskrifter og kopier til deres foretrukne destination – den indbyggede topstakkeenhed eller et KIPstakkesystem (ekstraudstyr) kan øge produktionen. Der opnås optimal produktivitet med onlinefalsning (ekstraudstyr) til problemfri integration af arbejdsgange.

Nem betjening: ■■ Høj brugervenlighed ■■ Touchknap til udskrivning, kopiering og scanning ■■ Visning og udskrivning via touchskærm ■■ Udskrivning fra/scanning til indbygget USB-port ■■ Scanning, visning, udskrivning og kopiering til inkjet i farver ■■ Automatisk medieindføring ■■ System- og brugervejledning på skærmen ■■ Standard skrivemaskine- og inkjet-papir (3” og 2” kerne) ■■ Udlæggersystem foran* ■■ Papirfunktion til ark i formatet A4 til A2* ■■ Indbygget topstakkeenhed** ■■ Direkte udskrivning til stakkeenheder (ekstraudstyr)** * Kun KIP 700m ** Kun KIP 7100m


KIP 700m | KIP 7100

Hold styr på alle job og brugere og overvåg alle opgaver KIP sikrer let og ligetil drift på KIP 700m- og KIP  7100-systemerne. En lang række funktioner og værktøjer giver nem og direkte adgang med henblik på maksimal brugereffektivitet og -produktivitet.

■■ Komplet kommunikationshub KIP 700m- og KIP  7100-systemer leverer avancerede funktioner med enkel betjening. De er begge udstyret med KIP’s komplette software til udskriftsstyring, hvilket giver overlegen produktivitet og optimal integration med eksisterende netværksinfrastrukturer. Deres evne til at kommunikere med inkjet-printere og fjernarbejdsstationer øger ydelsen og muligheden for at udføre flere kopierings-, udskrivnings- og scanningsopgaver samtidig, hvilket gør den velegnet i miljøer med mange brugere. ■■ Lever op til strenge retningslinjer for sikkerhed ■■ Indbygget webserver ■■ System- og brugervejledning på skærmen ■■ Applikationer til udskriftsstyring Betjeningen af KIP 700m og KIP 7100 er enkel og understøttes af direkte adgang til touchskærm­ systemet og brugervejledninger. KIP PrintNETwebløsningerne sørger for fjernadgang til vejledningerne.

■■ Maksimal webfunktionalitet til systemstyring KIP 700m og KIP 7100 fjerner alle forhindringer for effektiv webbaseret systemstyring. Deres indbyggede PrintNET-webserver giver brugerne og administratorerne mulighed for at kommunikere effektivt via fjernbetjening med en intuitiv ny ikonbaseret grænseflade.


■■ Systemet KIP Track Når dette sporingssystem er aktiveret, skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode, før et KIP-system kan anvendes. Der kan derefter genereres aktivitetsrapporter for de enkelte brugere eller projekter. KIP Track-knapperne er integreret i applikationen KIP Cost Review og medfølger i alle KIP-applikationer til udskrivning og kopiering.

■■ Applikationen KIP Cost Review Udskrivnings- og kopieringsomkostninger varierer pga. tonerdækning, medietype og system­ vedligeholdelse. Disse omkostninger beregnes af applikationen KIP Cost Review og forvandles til detaljerede rapporter, så brugere, afdelinger, projekter og kunder faktureres korrekt. Alle rapporter, som applikationen genererer, kan sendes via e-mail eller udskrives efter behov. Standardrapporter omfatter: ■■ Anvendelsesoversigt, der kan udskrives ■■ Rapport med visning af tonerdækning ■■ Visning af mediedetaljer ■■ Rapport med visning af nyeste job

■■ Alsidige systemkonfigurationer De multifunktionelle storformatprintere, KIP 700m og KIP  7100, fås i en række forskellige konfigurationer og kan nemt opgraderes. Dermed kan brugeren starte med at vælge et system, der opfylder de umiddelbare behov og senere udvide funktionaliteten i takt med voksende behov.

■■ Koder til funktionsadgang Det er nemt at implementere yderligere funktioner i KIP 700m og KIP 7100 via indtastning af koder på touchskærmen.


KIP 700m | KIP 7100

Komplet udskriftsstyring ■■ KIP PrintNET KIP PrintNET er et ægte webbaseret udskrivningsværktøj til effektiv visning og udskrivning af farvefiler og har funktioner til styring og administration af opgavekøer – alt sammen, uden at der skal installeres software på netværkscomputere. Brugerne kan vælge og sende en eller flere filer komplet med alle billedjusteringer, såsom skalering, stempling og farvestyring, til KIP-systemer. Derudover genererer KIP PrintNET e-mail-rapporter med oplysninger om systembrug efter behov eller med fastsatte intervaller.

■■ KIP Print KIP Print-software til netværksudskrivning er en brugervenlig applikation, der er beregnet til at give brugerne en hurtig og sikker metode til levering af udskriftssæt i høj kvalitet fra alle typer digitale filer i bredformat. Den intuitive brugergrænseflade har fokus på jobopbygning og er udstyret med en funktion til gennemsyn af kolonner og miniatureeksempler i farver samt sikrer fuldstændig preflight-kontrol. Dokumenter i farve og sort/hvid vælges effektivt til udskrivning i samlede sæt, og det er muligt at angive, hvor dokumenterne skal udskrives, før de sendes til udskrivning. Funktioner i KIP Print ■■ Ny grafisk brugergrænseflade ■■ Nem automatisk installation og konfiguration ■■ Nemt valg af funktioner i Windows 7-stil ■■ Miniatureeksempler og billedstørrelse under valg af filer ■■ Grafisk valg af givne billedindstillinger ■■ Tvungen skalering til sideformat og rullebredde ■■ Two-up-udskrivning til indlejring af flere kopier ■■ Output-størrelse opdateres i takt med justering af skalering ■■ WYSIWYP-fremviser af miniatureeksempler ■■ Skræddersyede kolonner til jobsammensætning ■■ Genudskrivning og indstilling af individuelle indstillinger for flersidede filer ■■ Skræddersyet falsmønster for hver fil ■■ Applikationen KIP Cost Review ■■ Systemet KIP Track

■■ KIP Cloud-udskrivning Cloud-udskrivning er en nem udskrivningsløsning uden driver, hvor brugerne kan glemme alt om kompleks printersoftware. Med opsætning og afsendelse af udskriftsjob pr. e-mail kan brugerne opnå problemfri fjernudskrivning via KIP-printerens postkasse/kø eller konfigurationer, som helt udelader postkassen, og udskriver direkte.


■■ Udskrivning med touchskærm KIP 700m og KIP  7100 er udstyret med touchknapper til visning, skalering, organisering og udskrivning af filsæt fra USB-nøgler, netværkssteder eller tilknyttede cd/dvd-drev. Brugeren opnår stor effektivitet via den centrale touchskærm med den intuitive grænseflade, hvor alle systemindstillinger vises på én skærm for at sikre optimal produktivitet.

Touchknapper til visning og udskrivning ■■ Udskrivning fra indbygget USB-port ■■ Udskrivning fra netværkssteder ■■ Udskrivning fra postkasser ■■ Visning af billeder før udskrivning ■■ Indstilling af antal udskrifter ■■ Nem ændring af billedstørrelse ■■ Enkle samlefunktioner

Touchknapper til kopiering og scanning ■■ Kopiering af samlede sæt ■■ Hentning, redigering og genudskrivning af tidligere job ■■ Indstilling af kopiering og samtidig udskrivning ■■ Nemme kvalitetsindstillinger ■■ Anvendelse af digitale stempler ■■ Scanning til e-mail og USB-nøgler ■■ Direkte scanning til flersidede PDF-, TIFF- og DWF-filer


KIP 700m | KIP 7100

Kraftfulde, kompakte og intelligente storformatprintere til en rimelig pris ■ Konica Minolta Direct Print for KIP Konica Minolta Direct Print for KIP er et integreret visnings-, udskrivnings- og kopieringsprogram, der forbinder KIP-systemer og Konica Minoltas multifunktionsprintere. Det giver nem og hurtig visning, kopiering og udskrivning. Konica Minolta Direct Print til KIP er integreret i touchskærmens grænseflade, så udvalgte brugere kan maksimere output og kvalitet og samtidig minimere den tid, der bruges på at opnå dokumenter med fremragende farvenøjagtighed. Der kræves ingen ekstra hardware eller software. Fordele ■■ Besparelse af tid og penge på udskrivning af f.eks. udskrivning af sæt i halv størrelse på Konica Minoltas multifunktionsprintere ■■ Understøttelse af dokumenter i både farver og sort/hvid ■■ Farvekalibrering i lukket kredsløb for avanceret farvenøjagtighed ■■ Batchbehandling og jobafsendelse til Konica Minoltas multifunktionsprintere og KIP-systemer ■■ Nem og brugervenlig applikation, der sparer tid og er nem at lære

Farvekopiering

■■ KIP Color Advanced Den effektive software KIP Color Advanced åbnes via KIP-systemets touchskærm og har alsidige applikationer til farvescanning, -kopiering og -udskrivning, der opfylder kravene hos avancerede brugere. KIP Color Advanced står for effektiv farvekopiering og -udskrivning i bredformat på inkjet-printere. Funktioner som udskrivning af samlede sæt og farvestyring giver avanceret kontrol over kopierings- og udskrivningsressourcer. KIP Color Advanced Print ■■ Integration med en eller flere printere ■■ Farve-RIP-system til grafiske og tekniske filer KIP Color Advanced Scan ■■ Understøttelse af et komplet udvalg af farvefilformater ■■ Omfatter scan-til-e-mail, USB-nøgler, postkasser eller netværk KIP Color Advanced Copy ■■ Kopiering til en eller flere printere via netværksforbindelse

USB-nøgler og flash-baserede lagerformater

Farvescanning E-mail Netværk FTP Postkasse FARVEUDSKRIVNINGOG KOPIERING

Inkjet-printer

Konica Minolta multifunktionsprinter

USB-nøgle Scannings­ postkasse

Netværkssted

SCANNING I FARVE OG SORT/HVID

■■ Certificerede applikationsdrivere KIP-applikationsdriverne understøtter 32- og 64-bit udskrivningsfunktioner, herunder samling af sæt, hurtig jobkø til flere kopier eller sæt, datasporing til jobovervågning og medievalg. ■■ 32- og 64-bit drivere certificeret til Microsoft Windows 7 ■■ Drivere til AutoCAD-versioner op til 2012 ■■ Forberedt til Citrix


KIP er grøn

■■ Smart Eco²-design – økonomisk og energibesparende KIP 700m og KIP  7100 er Energy Star®kvalificerede og bruger justerbare dvaletilstande til at holde strømforbruget på et minimum og samtidig sikre hurtig udskrivning til travle arbejdsgrupper. Den højtydende 100  % effektive toner med høj definition opfylder løftet om maksimal systemoppetid. Herudover har KIP  700m og KIP  7100 en reduceret vedligeholdelsescyklus for at minimere vedligeholdelsestiden. Disse KIP-produkter er en del af KIP's initiativ om at minimere miljøbelastningen i alle stadier af produktets levetid.

KIP ER GRØN

KIP-printere og -systemer har følgende miljøbeskyttende tiltag: ■■ Energy Star-kvalificerede ■■ Overensstemmelse med ROHS-direktivet ■■ ISO 14001-standarder ■■ Ozon emissionsfiltre ■■ UL/UL-C-godkendelse ■■ 100 % tonereffektivitet – intet spild ■■ Organiske kopitromler, der kan genbruges ■■ Tonerpatroner, der kan genbruges ■■ Udskrivning og kopiering på genbrugspapir ■■ Minimalt papirspild ■■ Automatisk billedrotation og medievalg


Tekniske specifikationer Printteknologi Teknologi LED-printer med KIP HDP Plus-teknologi Opløsning 600 x 600 dpi Tonereffektivitet 100 %, intet spild Fremkalderenhed Organiske kopitromler Fikseringsteknologi Oliefri opvarmnings- og tryk-fikseringsenhed Brugergrænseflade Illustrerede brugervejledninger i farve på indbygget touchskærm Produktivitet KIP 700m: Kopierings-/udskrivningshastighed 2 A0-sider/min. Første udskrift 80 sekunder for A0 Opvarmningstid 2 minutter KIP 7100: Udskrivningshastighed 3,3 A0/min. Første udskrift 18 sekunder for A1 Opvarmningstid < 4,3 minutter Medie KIP 700m: Mediekilder 1 rulle (2", 3" kerne), mediebypass Papirkassette til forskellige formater 20 ark fra A2 til A4, sætholderkit, der kan skydes ind (for at undgå sammenblanding af dokumenter i papirudlæggeren) Længde 210-2.400 mm Valgfri længde 3.600 mm

«GRØNNE» LØSNINGER

KIP 7100: Mediekilder 2 ruller, 1 bypass, 1 kassette til indføring af enkeltark 50 ark fra A2 til A4 (ekstraudstyr) Maks. længde 6 m Valgfri længde 200 m KIP 700m/KIP 7100: Medietyper Almindeligt papir, kalkerpapir, film Papirvægt Almindeligt papir 64-84 g/m2, kalkerpapir 80 g/m2, film 75 my Mediebredde Min. 210 mm, maks. 914 mm Mediebeskæring Automatisk beskæring af indført rulle Outputstørrelse Bredde 210-914 mm Systemdata KIP 700m: Mål (B x D x H, mm) 1.245 x 680 x 611 (ekskl. stander) Vægt 144 kg (ekskl. stander) Strømforsyning 220-240 V, 50/60 Hz, 10 A Strømforbrug Standby: <14 W Udskrivning: 1,5 kW Støj Standby: 51 db Udskrivning: 60 db KIP 7100: Mål (B x D x H, mm) 1.346 x 704 x 1.105 (uden betjeningspanel) Vægt 244 kg

Strømforsyning 220-240 V, 50/60 Hz, 7 A Strømforbrug Standby: 30 W Udskrivning: 1,68 kW Støj Standby: 60 db Udskrivning: 65 db Sikkerhedsgodkendelser TÜV GS, CE, UL, FCC, CC

Tykkelse på original Min. 0,05 mm, maks. 1,60 mm Scanningshastighed 60 mm/s.

Ekstraudstyr til KIP 7100: Valgfrie stakkeløsninger: Udlæggerbakke til udskrifter Stakkeenhed, der monteres bag på, til udskrifter Stakkeenhed til udskrifter/kopier og originaler Stakkeenhed, der monteres bag på, til 100 udskrifter og kopier i forskellige størrelser K-1200 – horisontal automatisk stakkeenhed: Automatisk stakkeenhed til op til 1.000 udskrifter/ kopier Valgfrie falsningsløsninger: KIPFold Onlinefalsningsenhed til KIP 7100 KIP 700m/KIP 7100: KIP 700m-scanner Scanningsmetode CIS (Contact Image Sensor) Lyskilde LED (R/G/B) Indføring af original Forsiden op Scanningsbredde Min. 279 mm, maks. 914 mm Scanningslængde Min. 210 mm, maks. 6.000 mm Optisk opløsning 600 dpi Digital opløsning 200/300/400/600 dpi

KIP IPS 7.4-softwarepakke Platform Microsoft Windows® XP Embedded Standardkonfigurationer 1. kopimaskine + printer via USB + netværksprinter 2. kopimaskine + printer via USB + netværksprinter + scanner (sort/hvid og farve) Ekstraudstyr: Farvescanning via KIP Color Advanced Scan (std. med konfiguration 2) Farvekopiering via KIP Color Advanced Copy Farveudskrivning via KIP Color Advanced Print Filformater HPGL, HPGL/2, HP-RTL, TIFF, CALS type 1, EDMICS (C4), DWF, CalComp 906/907/951, Adobe® PostScript®/PDF (valgfrit med KIPafsendelsesværktøjer) Sikkerhed Sikkerhedsniveauer, der kan vælges af administrator Interface Ethernet 10/100/1000 Base T, USB 2.0, Seriel port RS232-C Netværksprotokoller TCP/IP, NetBEUI(smb), andre protokoller understøttes via ekstern printserver Drivere KIP-applikationsdrivere Windows 2003, 2008, XP, Vista og Windows 7 (32- og 64-bit versioner), Microsoft WHQL-certificeret KIP HDI-driver AutoCAD op til 2011 Afsendelsesprogrammer KIP Print Pc-baseret afsendelsesprogram KIP PrintNET Webbrowserbaseret afsendelsesprogram

• Energy Star • Overensstemmelse med ROHS-direktivet • ISO 14001-standard • Ozonfiltre • 100 % tonereffektivitet – intet spild • Organiske kopitromler, der kan genbruges

KIP, KIP 700m og KIP 7100 er registrerede varemærket tilhørende KIP Group. Alle andre produktnavne, der er nævnt heri, er varemærker tilhørende deres respektive virksomheder. Alle produktfunktioner og- specifikationer kan ændres uden varsel.

Stensmosevej 15 2620 Albertslund

Hjulmagervej 4B 7100 Vejle

Søren Frichs Vej 40A 8230 Åbyhøj

Gøteborgvej 1 9200 Aalborg SV

Tlf. 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk

03/2012

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s

KIP_700m_7100_Brochure-DK  

http://www.konicaminolta.dk/fileadmin/content/dk/Business_Solutions/Products/Production/WideFormat/KIP_700m_7100_Brochure-DK.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you