Page 1

“JEG VIL HAVE UDDANNELSE MED PERSONLIGE SERVICES, DER GØR TINGENE ENKLERE”

BEDRE SERVICEBASERET UDDANNELSE


Bedre servicebaseret uddannelse

Vision Konica Minoltas vision er at bidrage med produkter og løsninger, der er fremragende i design, kvalitet og anvendelse, samt konstant er tilpasset vores kunders behov.

Mission Vores mission hos Konica Minolta er at vi skal være det naturlige valg i forbindelse med udvikling og implementering af dokumentløsninger baseret på: - Viden om kundernes behov og ønsker - Unikke innovative systemer og teknologier - Høj målbar kvalitet på alle områder - Dokumentation for forretningsprocesser - Kunde- og medarbejderloyalitet skal altid være i centrum -

FN’s Global Compact Konica Minolta støtter FN’s Global Compact, ud fra et ønske om at forpligte os til at efterleve faste principper på områderne miljø, menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder og anti-korruption. Da disse områder er nogle af dem, som bliver belastet mest under den nuværende globalisering.

Miljø Konica Minolta bestræber sig på at nedbringe den samlede miljøbelastning i samfundet. Dette gøres ved hele tiden at lave nye forbedringer til gavn for miljøet, lige fra produktion, transport og drift til bortskaffelse.

6 gode grunde til at handle på SKI’s aftaler 1. Du har direkte online adgang til at se priser og rabat muligheder på størstedelen af produkterne, der er på SKI’s rammekontrakter. 2. Du kan se SKI’s rammekontrakter. 3. Du kan simulere priser. 4. Du kan se leveringsbetingelser. 5. Du kan se kontaktoplysninger på leverandører og forhandlere. 6. Du kan bestille prislister til andre e-handelssystemer.

”Brug af rammeaftalen opfylder EU-udbudspligten, og sikrer, at en række forhold er på plads såsom udgifter i produktets levetid, samt hvordan leverandøren skal agere i forbindelse med rådgivning”

2


Bedre servicebaseret uddannelse

I City Campus ligger Det Humanistiske Fakultet, som består af 13.000 studerende og 1.200 ansatte. På dette fakultet tilbydes 49 bacheloruddannelser, 62 kandidatuddannelser, 5 masteruddannelser og et stort antal af tilvalgsprogrammer. Fakultetet har derfor brug for nogle stabile multifunktionsprintere, der ikke var alt for dyre at indkøbe, da man ønsker at bruge de fleste af de indtjente penge på forskningen der foregår på fakultetet. Dette krav kunne Konica Minolta godt leve op til. For to år siden gik Det Humanistiske Fakultet i en udbudsrunde for at finde en ny kopi og printleverandør. Dette gjorde de ved hjælp af et SKI-udbud. Udover dette kom de med nogle ekstra krav, som skulle opfyldes, hvis man ønskede at være med i udbuddet. Konica Minolta vandt udbuddet ved at leve op til fakultetets kravspecifikationer. Det vigtigste for fakultetet Da fakultetet har omdrejningspunkter som innovation og teknologi og selv underviser i at give håndfaste færdigheder gennem for eksempel IT-produkter, er noget af det vigtigste for fakultetet, at både elever og undervisere skal kunne anvende maskinerne uden at det kræver den store undervisning. ”Maskinerne er utroligt nemme at gå til” tilføjede Esben Grande, kopi/printkoordinator. Derudover var det vigtigt for fakultetet, at det ikke var nødvendigt for dem at udskifte deres nuværende ”Follow Me” løsning, men at den bare kunne overføres på de nye maskiner.

Dette var et punkt, der skulle opfyldes hvis man ønskede at være med i udbuddet. En anden vigtig del var, at der skulle være en god serviceorganisation, hvilket Konica Minolta er kendt. SKI-aftalen gjorde det hele nemmere En rammeaftale er en del af de fælleskommunale forpligtende aftaler, som SKI udbyder for at effektivisere kommunernes indkøb. Der er valgt én leverandør på aftalen. Leverandøren er tildelt efter et kriterie, der hedder det mest økonomisk fordelagtige tilbud. Der er under udbuddet anlagt en TCObetragtning (Total Cost of Ownership), hvori vinderen af udbuddet ikke blot er udvalgt efter produkternes anskaffelsespris, men også på udgifterne til den efterfølgende drift som for eksempel klikpriser og strømforbrug. ”Det var en dejlig enkel og billig løsning til at få valgt den rette udbyder.” fortæller Kåre Nielsen Wangen, afdelingsleder. Det var ud fra en SKI-skabelon at Konica Minolta blev valgt som den bedste udbyder.

3


VI HJÆLPER DIG MED AT REDUCERE DINE OMKOSTNINGER...!

Få en gratis printoptimeringsanalyse, og spar op til 30% på dit print- og kopibudget! Hvor meget bliver der printet i din virksomhed?

Hvor mange mindre laser- og blækprintere printes der på? Hvad koster et sort/hvid- og et farveprint? Hvor mange forskellige modeller administrerer jeres it-afdeling? Hvor mange forskellige toner- og blækpatroner indkøber I?

SPAR OP TIL 30% PÅ DIT PRINT- OG KOPIBUDGET Vi hjælper dig med at reducere dine omkostninger og bidrager til, at din kerneforretning bliver mere effektiv med: • • •

Forenklet administration af print- og kopienheder Ensartet brugerflade på print- og kopienheder Automatisk bestilling af toner og service

Med en printoptimeringsanalyse fra Konica Minolta får du en rapport med konkrete og målbare optimeringsforslag til lige præcis din virksomhed. Den er god nok, vi har udført mange printoptimeringsanalyser, der har påvist besparelser på op til 30% og mindre CO2 udslip. Skynd dig - det gratis tilbud om printoptimeringsanalysen udløber den 31. marts 2014. Læs mere på www.konicaminolta.dk Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15, 2620 Albertslund • 72 21 21 21 • www.konicaminolta.dk

KM Printanalyse 01122013 31032014

Det humanistiske fakultet  

http://www.konicaminolta.dk/fileadmin/content/dk/Business_Solutions/apsis/Det_Humanistiske_Fakultet.pdf