Page 1

EveryonePrint Kategori

Cloud & Mobile Printing

Funktioner – – – – –

Sikker print Fleksibel jobafsendelse Understøttelse af BYOD Konto- og betalingsstyring Understøttelse af forskellige filformater og printindstillinger


SIKKER MOBILPRINT I PRIVAT CLOUD EveryonePrint (EOP) tilbyder mobilprint baseret på privat cloud-teknologi. Dette gør det ligeledes interessant for små og mellemstore virksomheder og for organisationer i f.eks. uddannelsessektoren, der har behov for at tilbyde sikker mobilprint. EOP's private cloud-netværk giver virksomhederne mulighed for sikker mobilprint med follow-me print, uden det er nødvendigt at ændre eller installere yderligere applikationer på klientenheden.

It-administratorer vil værdsætte EOP’s fulde brugeradgangskontrol, der gør det nemt og hurtigt at tilføje og fjerne brugere. Brugere har til gengæld fordel af EOP's brede vifte af funktionaliteter, herunder fire forskellige muligheder for jobafsendelse – e-mailprint, webprint, driverprint og indbygget AirPrint til print fra iOS-enheder. Lige så praktisk er denne løsnings brugervenlige interfaces og det enkle selvbetjeningsdesign. Men bortset fra bekvemmelighederne ved mobilprint er sikkerhedsaspektet stadig generelt den største bekymring. * Bring your own device

EOP opfylder virksomhedens sikkerhedsniveauer med komplet kryptering af printopgaver (enhed til server – server til enhed). Fleksibel jobafsendelse og sikker frigivelse af printopgaver garanteres ved hjælp af godkendelse, så print ikke ligger uafhentet i udfaldsbakkerne. EOP er en platformsuafhængig løsning, som øger brugernes fleksibilitet med BYOD*. Det understøtter forskellige filformater og alle tilgængelige printindstillinger. Og hvis der er behov for kontostyring og sporing af printede dokumenter, kan EOP tilsluttes en kontostyringsløsning (ekstraudstyr).


DATABLAD EveryonePrint

VIGTIGE FUNKTIONER Sikker print – Administratorstyret brugeradgang: Administratoren tildeler og styrer brugernes adgangsrettigheder, f.eks. aktivering af godkendelsesfunktionen, så kun registrerede brugere har adgang til applikationen. – Komplet filkryptering: Kryptering kan aktiveres med henblik på sikker transmission af printopgaver til serveren og fra serveren til enheden (klient til server – server til enhed). I dette tilfælde sendes alle printopgaver krypteret. – Privat cloud-miljø til print: EOP installeres på en lokal server for at sikre, at fortrolige dokumenter lagres sikkert på virksomhedens netværk. – Follow-me print: Registrerede brugere kan afvikle deres printopgave efter behov på enhver netværksenhed og behøver ikke angive en bestemt printer på forhånd. – Gæsteprinterscenarie: Virksomhedsnetværket kan åbnes sikkert for gæster og kunder, så de kan sende printopgaver pr. e-mail eller uploade dem på internettet. – Sikker frigivelse af printopgaver: Obligatorisk godkendelse inden frigivelse af printopgaver kan aktiveres, så det kun er muligt at printe, når brugeren har identificeret sig selv direkte ved enheden. – Godkendelse via pinkode: Registrerede brugere modtager deres egen, unikke pinkode, så de kan logge på applikationen. – Godkendelse ved id-kort (ekstraudstyr): Brugerne kan nemt logge på via id-kort og en tilsluttet kortlæser i stedet for at skulle indtaste loginoplysninger hver gang. – Brugergodkendelse via brugernavn og adgangskode: Med denne metode skal brugerne godkende på enheden med brugernavn og adgangskode (verificeres af LDAP-serveren).

Fleksibel jobafsendelse – Driverprint: Printopgaver kan sendes fra pc'en via en generisk printerdriver. Alternativt er det muligt at installere en driver svarende til printenheden på pc'en, så alle dens print- og efterbehandlingsindstillinger er tilgængelige. – Print pr. e-mail: Printopgaver sendes til en angivet e-mailadresse, hvorefter det er muligt at printe e-mailtekst og vedhæftede filer. – Webprint: Printopgaver kan uploades på en "landing page" på internettet. Det er muligt at frigive printopgaver enten fra den valgte landing page eller fra printerpanelet. – Mobilprint: Printjobs fra iOS- og Android-enheder (AirPrint og Android Print) kan sendes fra enhver app eller webbrowser, der understøtter print.

Understøttelse af BYOD* – Løsning til flere leverandører: EOP er kompatibel med forskellige printerfabrikater og -opsætninger. – Printning fra mobil enhed: Brugerne kan nemt printe e-mails, dokumenter og endda hjemmesider fra deres mobile enheder. – Brugervenlighed: EOP er udviklet som en selvbetjeningsløsning og er nem at installere og konfigurere, selv af brugere uden særlige it-kompetencer. – Print uden driver: Opgaverne kan nemt sendes pr. e-mail eller uploades på nettet. EOP understøtter desuden AirPrint, som muliggør standardprint fra mobile apps på iOS-enheder.

Understøttelse af forskellige filformater og printindstillinger – Understøttelse af printerdrivere: Den generiske printerdriver gør det muligt at printe fra alle programmer og operativsystemer, herunder Windows, Macintosh, Linux osv. – Avanceret driverprint: Alle indstillinger for print og efterbehandling i en printenhed kan gøres tilgængelige ved at installere producentens printerdriver. – Understøttelse af filformater uden driver: Print af alle almindelige filformater understøttes og kræver ikke en printerdriver. – Konfiguration af printindstillinger på webinterface: Det er nemt at ændre grundlæggende udskriftsindstillinger på webinterfacet i stedet for printerpanelet. – Standardindstillinger for print: Standardindstillingerne for print kan angives af administratoren, som derved har fuld kontrol over, hvordan dokumenterne printes. – Print af hjemmesider: Hjemmesider kan printes ved at indtaste den ønskede URL-adresse på den valgte hjemmesides landing page.

Konto- og betalingsstyring – Tilslutning til kontostyringsløsning (ekstraudstyr): EOP kan nemt tilsluttes en kontostyringsløsning.


DATABLAD EveryonePrint

WORKFLOW INPUT VIA INTERNET

KUNDENS PLACERING/ PRIVAT CLOUD

OUTPUT

Smartphone/ tablet

E-mail

Internettet

Bærbar computer

INPUT VIA INTRANET

Smartphone/ tablet

AirPrint

Android Print

E-mail

Internettet

Database og cloud

Stationær computer Printjob

Bærbar computer

TEKNISKE SPECIFIKATIONER SYSTEMKRAV Operativsystemer Hukommelse Harddiskplads CPU Påkrævet software Softwareklient Krav til MFP'er Understøttede sprog på brugerinterface Understøttede sprog på administratorinterface

Windows Server 2003 SP2 (32/64) Windows Server 2008 SP2 (32/64) Windows Server 2008 R2 4 GB 10 GB Forholdsvis ny version af server-CPU (XEON 64 eller tilsvarende) Microsoft Office 2007 SP2 Microsoft Office 2010 OpenOffice 3.3.0 eller nyere Alle standardwebbrowsere og -e-mailklienter understøttes Der fås en universel printerdriver til Windows, Macintosh, Linux i-Option-webbrowser: LK-101, LK-101 v2, LK-101 v3 (LK-version afhænger af MFP-model) i-Option-hukommelsesudvidelse: UK-201, UK-103 v2, UK-104 (engelsk version alt efter MFP-model) Engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, tjekkisk, dansk, hollandsk, norsk, polsk, russisk, svensk Engelsk

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15 2620 Albertslund

Hjulmagervej 4B 7100 Vejle

Søren Frichs Vej 40A 8230 Åbyhøj

Gøteborgvej 1 9200 Aalborg SV

Tlf. 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk

08/2013

Understøttelse og tilgængelighed af de ovenfor anførte specifikationer og funktioner kan variere afhængigt af operativsystemer, applikationer og netværksprotokoller samt netværks- og systemkonfigurationer.

Da everyoneprint datasheet cloud and mobile printing high  

http://www.konicaminolta.dk/fileadmin/content/dk/Business_Solutions/Products/Applications/Nye_datablade_okt_2013/DA-EveryonePrint_Datasheet_...