Page 1

bizhub PRO 951

Alsidig produktion, høj pålidelighed

S/H-PRODUKTIONSSYSTEM


DIGITALTRYK ER VEJEN TIL EFFEKTIV VÆKST bizhub PRO 951 er det ideelle s/h-system, når digitaltryksproduktionen skal udvides. Enheden kombinerer solide printfærdigheder, fremragende kvalitet, en lang række efterbehandlingsmuligheder og nem integration i diverse workflows. bizhub PRO 951 leveres med forskellige funktioner og ekstraudstyr, der kan give virksomheden en økonomisk fordel med digitaltryk. – At nå selv de mest stramme deadlines og kunne printe på få timer i stedet for et par dage er nogle af de vigtigste krav til digitaltryksproduktion. Du har brug for et pålideligt system, der kan opfylde disse krav til høj produktivitet.

– Du har brug for at udvide dine tjenesteydelser og finde på nye måder at tiltrække nye kunder og fastholde eksisterende kunder på. Samtidig kan du kun forblive konkurrencedygtig, hvis du holder fokus på besparelser og den økonomiske udgift ved printprodukter.

– Du skal have det færdige printprodukt i højeste kvalitet. Et konsistent og pålideligt output har altid højeste prioritet. Og det er meget vigtigt for dig, at du har værktøjer til at styre og sikre printkvaliteten.

– Integrationen af et system, der opfylder alle disse behov i dit nuværende kontormiljø, skal kun kræve en minimal indsats, mens den højest mulige automatiseringsgrad skal lette og ensrette din virksomheds printworkflows. Hvis du har disse krav, bør du kigge nærmere på bizhub PRO 951. Du vil opdage, at printeren kan gøre mere for dig, end du troede var muligt!


bizhub PRO 951 INTRO/FORDELE 2/3

PRINT I HØJ KVALITET MED EKSTRA ALSIDIGHED Pålidelig produktivitet Få flere printopgaver fra hånden og nå nemt selv de mest stramme deadlines, så din virksomhed kan vokse sig større, og du ikke skal bekymre dig om fremtiden. bizhub PRO 951 er nøglen til jeres succes. Printeren er et robust udgangspunkt for en stabil rentabilitet og sikrer den pålidelighed i produktiviteten, som giver dig og dine kunder ro i sindet. Med en produktionshastighed på 95 A4-sider/ min. og en imponerende hastighed på 55 A3-sider/min. leverer denne printer maksimal ydelse kombineret med langsigtet produktionssikkerhed til entry-level-digitaltryk, takket være værktøjer som f.eks. CS Remote Care.

Fremragende printkvalitet Skil dig ud fra konkurrenterne og skab nye forretningsmuligheder hos dine eksisterende kunder takket være den fantastiske kvalitet! Konica Minoltas avancerede teknologier sikrer dette selv til entry-level-produktionsprint i sort/hvid. For eksempel garanterer Simitri® HD-polymeriseret toner et output, hvor tekst og linjer gengives med stor præcision, og printerens LED-printerhoved med en opløsning på 1.200 x 1.200 dpi giver en nøjagtig reproduktion. Værktøjet Tone Curve Utility sikrer brugeren 100 % kontrol og fleksibel optimering af hver eneste printopgave. Disse funktioner gør det muligt for dig at levere de bedste printresultater og danne grundlag for langsigtet kundetilfredshed.

Fleksibel efterbehandling bizhub PRO 951 sætter nye standarder for fleksibilitet. Nye printapplikationer, servicemuligheder og store besparelser, der giver øget fortjeneste med højere margener – det er blot nogle af de fordele, bizhub PRO 951 giver dig. Den høje printkvalitet suppleres af en bred vifte af efterbehandlingsmuligheder, herunder hæftning og automatisk ringindbinding. Dette understøttes endvidere af en fremragende mediefleksibilitet (såsom 300 g/m2 til dobbeltsidet udskrivning og mulighed for at vælge 350 g/m2 fra PFU-bakker). Alle valgmuligheder fås i et modulopbygget koncept, så systemet kan tilpasses dine individuelle specifikationer.

Alsidig betjening bizhub PRO 951 giver dig en høj grad af komfort og bekvemmelighed, maksimerer brugervenligheden og hjælper dig med at reducere ikke kun arbejdsmængden, men også de skjulte udgifter, ved at anvende intelligente valg i implementeringen af softwareløsningerne. En række interfaces giver f.eks. fuld integration med eksisterende datanetværk, så der kan genereres detaljerede jobomkostningsdata til brug ved fakturering, eller integration med en workflowløsning til effektiv køstyring. Denne enhed er udstyret med alle de funktioner, der er nødvendige for at imødekomme krav fra markedet til produkter i dette segment.


bizhub PRO 951 TEKNOLOGI

bizhub PRO 951 er en fremragende printløsning takket være en lang række unikke og patenterede teknologier, der leverer High Definition-billeder som udgangspunkt for print i høj kvalitet. Billedkvaliteten er fuldstændig ensartet fra første til sidste side og fra printopgave til printopgave. Det er den ultimative garanti for et professionelt resultat, som tilfredsstiller selv de mest krævende kunder.


bizhub PRO 951 TEKNOLOGI 4/5

1.200 x 1.200 dpi

LED-printerhoved

bizhub PRO 951 har en printopløsning på 1.200 x 1.200 dpi takket være implementeringen af det avancerede LEDprinterhoved. Denne teknologi forbedrer gengivelsen af selv små fonte, mens det høje antal billedrasterlinjer effektivt giver en glattere reproduktion af halvtoner.

Simitri® HD-toner Simitri® HD-toner er udviklet af Konica Minolta. Her anvendes polymeriserede procesteknikker til at producere mindre partikler med en mere ensartet form og forbedre printopløsningen. Denne polymeriserede toner har også en lavere fikseringstemperatur, hvilket reducerer papirkrølning. Og eftersom fikseringen er oliefri, er resultatet en naturlig glans med reduceret genskin. Det giver et output i en kvalitet, der kan måle sig med offsettryk. Tonermaterialet indeholder ca. 10 % biomasse, hvilket gør det mere miljøvenligt.

Brugerdefinerede skærmbilleder til indstilling og Tone Curve Utility Introduktionen af forudindstillede masker (to typer med tre mønstre hver) plus mulighed for at vælge indstillingen med punktraster, så brugerne kan vælge det bedste skærmbillede til hver specifikke printopgave. Printeren leveres også med en standardcontroller samt det patenterede værktøj Tone Curve Utility, der hjælper med at justere og korrigere printdata, så de bedre passer til kundens specifikationer. Disse teknikker sikrer mange forskellige justeringer af billedets lysstyrke og kontrast, uden at det påvirker teksten, hvor der stadig leveres 100 % densitet. Systemet giver mulighed for at gemme og genindlæse individuelle kundeindstillinger, hvis og når der er brug for dem. Til opgaver med reproduktion af farvedokumentet i sort/hvid kan brugeren opnå en meget nøjagtig farvekonvertering med CIE-farvesystemet, som sikrer præcis gråskalakalibrering og kontrolleret sammenfald af skyggeområder.

Opgavehåndtering Applikationen til opgavehåndtering i bizhub PRO 951 giver brugeren overblik over de oplysninger, som skal bruges for en optimal håndtering af alle printopgaver i køen. I displayet vises alle aktuelle opgaver samt detaljerede oplysninger, f.eks. anvendt papirtype og en tidslinje med kapacitetsangivelser. Brugeren kan få adgang til opdaterede og detaljerede oversigter over aflyste og reserverede opgaver.

Bælteoverførelsessystem bizhub PRO 951 er udstyret med et avanceret bælteoverførelsessystem, der er designet fra bunden med henblik på at forbedre papirtransporten samt kvaliteten af de overførte billeder. Eftersom papiret klæber til hele bæltet, er der ingen luftlommer, så toneren fordeles homogent og 100 % jævnt på papiret.


bizhub PRO 951 FORRETNINGSMULIGHEDER Der sker i øjeblikket store ændringer på markedet for produktionsprint. Antallet af printvirksomheder er faldende – en udvikling, som den finansielle krise har accelereret yderligere. Samtidig er den samlede printvolumen faldende, og et stigende antal printapplikationer overføres til elektroniske medier. Moderne printfirmaer ved, at de bliver nødt til at udvide deres printaktiviteter, øge profitmarginerne og finde nye indtægtskilder. For at hjælpe vores kunder med at nå disse mål har Konica Minolta lanceret Digital 1234: Et omfattende program til virksomhedsudvikling, der sætter fokus på kundens behov for at styrke sin virksomhed. Det afgørende spørgsmål er: "Hvordan kan vi styrke din virksomhed her og nu?" Løsningen på de fleste udfordringer i en virksomhed er ganske enkel og kan formuleres i et meget præcist svar på ovenstående spørgsmål: Ved at øge fortjenesten, tilføje nye tjenester og gøre virksomheden mere produktiv. Forretningsudviklingsprogrammet Digital 1234 er udviklet med fokus på brugervenligheden, og her opfordres virksomhederne til at vælge en mulighedsbaseret tilgang, så de kan begynde at optimere processerne. Ved at bruge fire praktiske trin vejledes du og får gode råd til, hvordan nye forretningsmuligheder identificeres, vurderes, begrundes og implementeres. Det grundlæggende koncept består af følgende fire trin, hvor der gives gode råd gennem hele forretningsprocessen: Hvorfor skal jeg investere i denne mulighed? Hvordan passer det ind i min nuværende virksomhed? Hvem har erfaring med dette og kan fortælle mig om det? Hvad skal jeg gøre for at få succes med denne nye mulighed? Hvis vi starter med ”hvorfor”, anvender Digital 1234 enkle mulighedsbaserede fremgangsmåder, der er skabt af pålidelige partnere i branchen, som udforsker enhver forretningsmulighed. Andet trin fokuserer på ”hvordan” ved at anvende enkle vurderingsspørgsmål, der stilles af et panel af internationale og uafhængige forretningseksperter. Det tredje trin (”hvem”) beskriver historien bag forretningssuccesen, mens det fjerde trin tilbyder forretningsressourcer, der kan downloades for at hjælpe dig med at få succes, f.eks. virksomhedsfokuserede implementeringsvejledninger skrevet af brancheeksperter.

DIGITAL

enabling your business

Digital 1234 Forretningsudviklingsprogrammet Digital 1234 er udviklet for at få trykkerier til at fokusere på muligheden for at spare penge, øge indtjeningen, tilbyde nye tjenester og øge produktiviteten. Ved at bruge fire praktiske trin vejledes du i, hvordan nye forretningsmuligheder identificeres, vurderes, begrundes og implementeres.


bizhub PRO 951 FORRETNINGSMULIGHEDER 6/7

Web

til print

– Tidligere blev alle printopgaver sendt og behandlet manuelt. – Eftersom internettet anvendes i stigende grad, har de fleste printerfabrikanter indset værdien af at kunne tilbyde kunderne en webportal, hvor de kan uploade deres printopgaver.

Print

af variable data

– Webafsendelse omfatter: upload af printdata, modtagelse af tilbud, modtagelse af en bekræftelse, sporing af oplysninger om printopgavens status, automatisk link til betaling og administration osv.

– Hvad er det mest unikke ved digitaltryk? – Hver side kan brugertilpasses i én printkørsel og dermed skabe en unik, målrettet og relevant besked til hver modtager. Dette kaldes VDP (Variable Data Printing).

– Med web til print kan din virksomhed være online døgnet rundt og automatisere indsendelsesprocessen i forbindelse med printopgaver, forbedre effektiviteten og eliminere de manuelle elementer i indsendelsesprocessen.

– Direct Mail kan laves mere personligt: – ”Kære hr. eller fru” bliver til ”Kære Klaus/Karen”. – Dette er den unikke værdiforøgelse med digitaltryk, som traditionelt tryk ikke giver. – Undersøgelser har vist, at jo mere du fokuserer på dine læsere, jo mere effektivt bliver dit budskab. – I gennemsnit giver personaliseret markedsføringsmateriale en fortjeneste, der er 31 % højere end fortjenesten med generelt markedsføringsmateriale. – Printudbydere kan tage mere for VDPjobs, og kunden får bedre respons på materialet. – Større indtjening til dig – større omsætning til din kunde.


bizhub PRO 951 ENTRY-LEVEL-PRINTER MED HØJ PRODUKTIVITET EFTERINDSÆTTELSE AF SIDER – Valgfri efterindsættelse af sider fra to bakker og en inputkapacitet på op til 400 ark

PAPIR-OUTPUTKAPACITET – Op til 4.200 ark – Separat underbakke – Separat papirkassette til brochurer

FORSKELLIGE EFTERBEHANDLINGSMULIGHEDER – Brochureefterbehandler (ekstraudstyr) til brochurer på op til 20 ark (80 sider), efterbehandling med klammeskæremekanisme og hæftning af op til 100 ark, efterbehandling med z-fals/hulning, GBC-hulleenhed, automatisk ringindbinding.


bizhub PRO 951 OVERSIGT 8/9

TOUCHSKÆRM – Flytbar touchskærm i farver, nem at bruge

AVANCERET CONTROLLER – Høj RIP-hastighed der giver exceptionel produktivitet

VALG AF PAPIRENHEDER –  LU-409: A4-papirkassette med stor kapacitet – LU-410: SRA3-papirkassette med stor kapacitet – PF-706: Papirkassette med tre papirbakker

SORT/HVID-PRINTER – Op til 95 sider/min. (A4), 55 sider/min. (A3) – Maks. volumen på 1,5 million sider – Printopløsning på 1.200 x 1.200 dpi – Duplex op til 300 g/m2 TEKNOLOGI – Simitri® HD-toner – Forbedrede Dmax-indstillinger – Grønne teknologier for høj miljøbevidsthed


bizhub PRO 951 adskiller sig fra andre printere i kraft af den fremragende RIP- og printydelse og de funktioner, som hjælper trykkerier og printudbydere med at imødekomme de løbende produktionskrav og kundernes behov. Controlleren er udstyret med den sidste nye Intel-platform og integreret i hovedenheden.

Optimeret

bizhub PRO 951 CONTROLLER

opgavebehandling

bizhub PRO 951 har en RIP-hastighed, der tidligere ikke har været tilgængelig i denne klasse, og den håndterer selv de mest omfattende opgaver. Desuden har printeren JDFJMF-kompatibilitet, der sørger for fuld og nem integration i alle arbejdsmiljøer. Dette er optimeret opgavebehandling på højeste plan med den nødvendige kapacitet, så der kan produceres store mængder på kort tid. Controlleren har desuden den fantastiske CIE-funktionalitet, der forbedrer reproduktionen af farvebaserede dokumenter, når det er nødvendigt. RGB-farvedata konverteres til CIE-farvesystemet, så der kan produceres en meget finere gråskalering med en høj differentieringsgrad i en kvalitet, der langt overgår den, man opnår ved printning af farvedata uden konvertering.


bizhub PRO 951 CONTROLLER 10/11

Tone Curve Utility Med Konica Minoltas unikke Tone Curve Utility har du et værktøj ved hånden, der kan hjælpe dig med at foretage avancerede RIP-justeringer, f.eks. af screening og tonerkurven, og du får mulighed for selv at definere screeningsvinklen og punktformen. Brugerne kan vælge mellem forskellige forudindstillede tonerkurver og nemt og

Printet ved at bruge standard tonerkurve

EFI Fiery Central Solo – EFI Fiery® Central Solo sikrer højeffektiv printerbetjening med den populære Fiery Command Workstation, hvorfra brugeren kan styre alle virksomhedens printere via et intuitivt interface. – Med Fiery Impose-JobMaster som tilbehør får du den perfekte assistent til komplekse printeropgaver, herunder import af scanninger, faneoprettelse og sideredigering samt nummerering ved forberedelse af printopgaver. – Fordele ved EFI Fiery Central Solo: – 100 % overblik og kontrol over alle virksomhedens printere via ét interface. – Op til tre produktionssystemer kan tilsluttes og allokeres til forskellige workflows (f.eks. farveopdeling, volumenjustering, automatisk omfordeling ved jobfejl osv.).

hurtigt lave deres egne kurver ved at bruge den simple drag & drop-funktionalitet, f.eks. til at indstille brugerdefinerede profiler (controllerstandard) eller gemme profilerne i printerens RIP, så printerdriveren hurtigt kan hente dem frem. Med omfattende funktionalitet kan brugeren optimere printkvaliteten nøjagtigt og fleksibelt.

Printet ved at bruge ny tonerkurve

Hvis maksimal densitet reduceres, påvirker det ikke teksten, der stadig har 100 % densitet

Papirkatalog Papirkataloget er en anden funktion i bizhub PRO 951, der komplementerer printerens andre fremragende funktioner og maksimerer betjeningshastigheden og effektiviteten. Når papirkataloget er programmeret bare en enkelt gang, behøver brugeren ikke længere bekymre sig om, hvorvidt den nødvendige papirtype til en specifik opgave er gemt. Når brugeren skal gøre klar til produktion, vælger han bare den ønskede medietype fra papirkataloget. Funktionaliteten giver også mulighed for at give forskellige papirtyper hvert sit navn, f.eks. ”Faktura – blå”. Dermed bliver det hurtigere at komme i gang med en opgave, hvilket øger brugervenligheden.


IMPONERENDE ALSIDIGHED FRA A TIL Å En simpel produktionskørsel eksisterer ikke – ved hver produktionsopgave forventes en professionel håndtering af det trykte produkt i alle stadier af produktionsprocessen fra selve printningen til den avancerede efterbehandling – og som altid er fleksibilitet altafgørende!

Stor

A4-papirkassette LU-409

Når LU-409-papirkassetten med stor kapacitet føjes til bizhub PRO 951, øges papirkapaciteten op til 7.500 ark, og samtidig kan der anvendes forskellige typer medier med en papirvægt på 40-300 g/m2.

Stor

Dobbeltsidet print/duplex

Enkeltsidet print

Mixplex enkelt/ dobbeltsidet – skifter under kørsel

Kombineret mixplex/ mixmedia

Dobbeltsidet print/duplex

Enkeltsidet print

Mixplex enkelt/ dobbeltsidet – skifter under kørsel

Kombineret mixplex/ mixmedia

Dobbeltsidet print/duplex

Enkeltsidet print

Mixplex enkelt/ dobbeltsidet – skifter under kørsel

Kombineret mixplex/ mixmedia

Mixmedia hvide/farveark fra forskellige papirkassetter

SRA3-papirkassette LU-410

Når bizhub PRO 951 udstyres med en LU-410papirkassette med stor kapacitet, udvides papirkapaciteten op til 7.000 ark. Der kan printes på forskellige typer medier op til og med SRA3-format (324 x 483 mm) og håndteres en papirvægt på 40-300 g/m2.

Papirkassette

Mixmedia hvide/farveark fra forskellige papirkassetter

PF-706

Papirkassetten PF-706 øger papirkapaciteten ved at tilføje tre papirbakker med en samlet kapacitet på op til 9.000 ark. Desuden øges mediefleksibiliteten til 40-350 g/m2. Fleksibiliteten øges, da alle papirstørrelser kan bruges i alle bakker.

Mixmedia hvide/farveark fra forskellige papirkassetter


bizhub PRO 951 EKSTRAUDSTYR 12/13

Z-falsenhed

ZU-608

Z-fals- og hulleenheden har teknikken til at lave z-falsning af A3-ark, så de reduceres til A4-format. Med det nødvendige ekstraudstyr kan der derefter laves huller i de z-falsede ark, og/eller de kan indsættes i brochurer, så produktionsmuligheder udvides tilsvarende.

4-hulning

2-hulning

Z-fals

GBC-hulleenhed GP-501 GBC-hulleenheden giver effektiv flerhulning, så ark kan behandles ved høj hastighed inden offline-spiralbinding. Systemmulighederne omfatter forskellige hullejern, der passer til de mest populære ryghæftningsfunktioner, herunder metalbaseret spiral (velo) og plasthæftning (kam).

Automatisk

ringindbinder GP-502

Det intelligente valg til kunder, der gerne vil have en enhed, som kan registrere den rigtige ringindbindingsstørrelse og derefter binde arkene sammen med et universalt bindingselement. Med GP-502 kan op til 102 ark bindes sammen i én bog, så printudbyderne får en produktionsteknologi, der kan producere dokumenter af stor værdi på meget kort tid.

Hæfteenhed

Flerhulning

Ringindbinding

FS-532

Når produktionssystemet udstyres med FS-532hæfteenheden, får printudbydere et hæftningssystem med flere positionsmuligheder til let og pålidelig produktion af manualer, rapporter og anden omfattende dokumentation. Denne enhed kan hæfte op til 100 ark med en hastighed, der matcher produktionskapaciteten, og den universale hæfteklamme skæres til den rigtige størrelse under processen. Automatisk skiftevis sortering og gruppering fås også, og denne enhed har en output-kapacitet på op til 4.200 ark. FS-532 kan opgraderes med hulning og efterindsættelse som ekstrafunktioner.

Hjørnehæftning 2-punktshæftning

2-hulning

4-hulning

Indskydning af Indsættelse farveforside af farveark

Automatisk forskudt sortering

Variabel klammelængde

Hjørnehæftning 2-punktshæftning

2-hulning

4-hulning

Brochure

Brevfalsning

Alt i én-efterbehandler FS-532 og SD-510 Når FS-532 kombineres med SD-510 kan efterbehandleren bruges til at lave brochurer. Den fuldautomatiske brochureenhed med en kapacitet på op til 20 ark (80 sider) pr. brochure har to falsningsfunktioner (midterfalsning og brevfalsning). Der kan tilvælges andre ekstrafunktioner til enheden, f.eks. hulning og efterindsættelse af printede ark.

Indsættelse af farveark


bizhub PRO 951 SERVICE 14/15

ALLROUNDTILGÆNGELIGHED Professionelle trykkere har brug for driftsikker hardware og pålidelig printteknologi. Derfor var pålidelighed en topprioritet i forbindelse med udviklingen af produktionssystemet. Printerens design og den robuste metalkonstruktion garanterer en fuldstændig hensigtsmæssig og sikker betjening. Forskellige værktøjer og systemfunktioner øger systemets generelle brugervenlighed yderligere:

Påfyldning af toner- og papir uden stop Mulighed for at påfylde toner og papir under produktion medfører, at man stort set undgår produktionsafbrydelser.

CMS (Customer Maintenance Support) Desuden gør Konica Minoltas CMS-koncept det muligt for brugeren selv at foretage hurtig og nem udskiftning af visse systemkomponenter og -dele. Printudbydere er begejstrede for, at de selv kan løse mindre systemproblemer internt og på kort tid, da det giver yderligere fleksibilitet.

CS

Remote Care

CS Remote Care er Konica Minoltas fjernbetjente serviceværktøj til bizhub PRESS- og PRO-systemerne. Her kan rapportaflæsning samt meddelelser om systemfejl og vedligeholdelsesbehov automatisk sendes til Konica Minoltas servicecenter. Dermed muliggøres en tidlig analyse af systemets status, og hvis det er nødvendigt kan forebyggende vedligeholdelse igangsættes, inden konkrete problemer opstår. Det hjælper også med at minimere systemernes nedetid og brugerens administrative opgave, så printudbyderne sparer tid og penge, undgår frustrationer og kan nyde fordelene ved maksimeret produktivitet og et allroundsystem, der næsten altid er tilgængeligt.


bizhub PRO 951 TEKNISKE SPECIFIKATIONER 16 Tekniske

specifikationer

PRINTERSPECIFIKATIONER Printhastighed (A4) Op til 95 sider/min. Printhastighed (A3) Op til 55 sider/min. Printopløsning 1.200 x 1.200 dpi Gråtoner Op til 256 niveauer

KOPISPECIFIKATIONER

Kopieringshastighed (A4) Op til 95 sider/min. Kopieringshastighed (A3) Op til 55 sider/min. Kopiopløsning 600 x 600 dpi 256 gråtoner Gråtoner Første kopi Mindre end 3,4 sek. (A4 på tværs) Zoom 25-400 % i trin på 0,1 % SYSTEMSPECIFIKATIONER Multikopiering 1-9.999 Papirvægt  Standard: 40-300 g/m2, tilbehør (med PF-706): 40-350 g/m2, i duplex-tilstand: 50-300 g/m2 TILBEHØR Duplexenhed Uden skuffe Papirstørrelser A5-A3+ (SRA3), Automatisk Maks.: 100 ark Standard: min.: 182 x 139 mm, maks.: 324 x 463 mm, dokumentføder med tilbehør: min.: 95 x 139 mm*, maks.: 324 x 483 mm** Maks. printområde 314 x 483 mm Stor papirkassette  LU-409-papirkassette Maks. Maks.: 9.000 ark, standardkassette: Op til 3.000 ark, Papirkapacitet: Op til 4.500 ark, papirvægt: 40-300 g/m2, papir-inputkapacitet LU-409: Op til 4.500 ark, LU-410: Op til 4.000 ark, standard papirstørrelse: A4, min. papirstørrelse: PF-706: Op til 6.000 ark 250 x 176 mm, maks. papirstørrelse: 314 x 229 mm Maks. Op til 4.200 ark Stor papirkassette  LU-410-papirkassette papir-outputkapacitet Papirkapacitet: Op til 4.000 ark, papirvægt: 40-300 g/m2, Opvarmningstid Mindre end 390 sek. standard papirstørrelse: SRA3, min. papirstørrelse: Mål (hovedenhed) 990 x 780 (910 m. controller) x 1.233 (1.464 m. betjenings195 x 203 mm, maks. papirstørrelse: 324 x 483 mm panel) mm Papirkassette  PF-706-papirkassette (B x D x H) 3 kassetter, papirkapacitet: Op til 6.000 ark, papirvægt: 40-350 g/m2, standard papirstørrelse: A5 til A3+ (SRA3), Vægt (hovedenhed) Ca. 372 kg min. papirstørrelse: 95 x 139 mm, maks. papirstørrelse: 324 x 463 mm Hæfteenhed  FS-532-hæfteenhed CONTROLLERSPECIFIKATIONER Hæftning af op til 100 ark, 2-punkts- og hjørnehæftning, variabel klammelængde (skæremekanisme), outputkapacitet Hardware Indbygget controller på op til 4.200 ark (A4), udfaldsbakke med kapacitet på op CPU Pentium G6950 2.8 GHz til 200 ark, automatisk skiftevis sortering og gruppering RAM 2 GB Brochureefterbehandler SD-510-ryghæftningsenhed (til FS-532) HDD 250 GB eller mere Fremstilling af brochurer på op til 20 ark (80 sider), Sidebeskrivelsessprog PCL 5e/XL (PCL 6), Adobe PS3, TIFF, PDF ryghæftning, coverark fra 50 til 300 g/m2, udfaldsbakke til brochurer, multi-brevfalsning (op til 5 ark), midterfalsning af flere ark (op til 5 ark) SCANNERSPECIFIKATIONER Z-fals og hulningsenhed  ZU-608-z-falsenhed Scanningshastighed A4 Op til 95 sider/min. 2- og 4-hulning, z-falsning og halvfalsning Scanningshastighed A3 Op til 55 sider/min. Hulleenhed PK-522-hulleenhed (til FS-532) Scanningsopløsning 1.200 dpi, 600 dpi, 400 dpi, 300 dpi, 200 dpi Hulning (valgfrit 2 eller 4 huller) Scanningsfunktioner TWAIN scan, Scan-til-HDD, Scan-til-FTP, Scan-til-SMB, Efterindsætning  PI-502-efterindsættelsesenhed (til FS-532) Scan-til-e-mail Indsættelse af fortrykte ark, PI-bakker med plads til op til Scanningsformater PDF, TIFF, sikker PDF, XPS 200 ark i hver Hulleenhed til flere huller  GP-501-hulleenhed (GBC) Smart hulning af A4-ark, brugerudskiftelige hullejern til: velobind, plastkam, wirebind, farvet spiral, pro click, papirvægt: 75-216 g/m2 Automatisk ringindbinder  Automatisk ringindbinder (GP-502) Stakning, hulning og binding af bøger, op til 102 ark, selvjusterende bindeelementer (én størrelse passer til alle), papirvægt: indhold 75-120 g/m2, cover 163-216 g/m2 –– Alle specifikationer henviser til papir i A4-format med en vægt på 80 g/m2. –– Understøttelse og tilgængelighed af de ovenfor anførte specifikationer og funktioner kan variere

Din Konica Minolta Business Solutions-partner:

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15 2620 Albertslund

Hjulmagervej 4B 7100 Vejle

Søren Frichs Vej 40A 8230 Åbyhøj

Gøteborgvej 1 9200 Aalborg SV

Tlf. 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk

05/2012

* med PF-706, ** med LU-410

afhængigt af operativsystemer, applikationer og netværksprotokoller samt netværksog systemkonfigurationer. –– Den anførte forventede levetid for forbrugsstoffer er baseret på specifikke driftsbetingelser, såsom sidedækning for et bestemt sideformat (5 % dækning på A4). Den faktiske levetid for hvert forbrugsstof varierer afhængigt af anvendelse og andre printvariabler, herunder sidedækning, sideformat, medietype, kontinuerlig eller periodisk print, rumtemperatur og luftfugtighed. –– Nogle af produktillustrationerne viser systemerne med ekstraudstyr. –– Specifikationer og tilbehør er baseret på de oplysninger, der var tilgængelige på tidspunktet for trykningen af denne brochure og kan ændres uden varsel. –– Konica Minolta garanterer ikke, at de anførte priser eller specifikationer er fejlfri. –– Alle mærke- og produktnavne kan være registrerede varemærker eller varemærker tilhørende deres respektive ejere og anerkendes hermed.

DA-bizhub_PRO_951_GENERAL_BROCHURE_Print  

http://www.konicaminolta.dk/fileadmin/content/dk/Business_Solutions/Products/Production/Black_White/bizhub_PRO_951/DA-bizhub_PRO_951_GENERAL...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you