Page 1

bizhub PROÂ 1052 TRYKKERIER

Det rette valg for nem indgang til digitaltryk

S/H-PRODUKTIONSSYSTEM


BLIV DIGITAL OG STYRK DIN VIRKSOMHED bizhub PRO 1052 er resultatet af Konica Minoltas konstante bestræbelser på at opfylde trykkeriers behov for et effektivt digitalt produktionssystem til en overkommelig pris. Printerens robuste og gennemprøvede design sikrer en konstant høj ydelse kombineret med et komplet udvalg af efterbehandlingsmuligheder samt avancerede Konica Minolta-teknologier til levering af optimeret sort/hvid printkvalitet. Alt dette giver en kombination, som gør bizhub PRO 1052 til det foretrukne valg for enhver organisation, der ønsker at introducere digitaltryk i virksomheden og de store fordele, det medfører. bizhub PRO 1052 giver selv nybegyndere mulighed for nemt at håndtere store mængder sort/hvid dokumenter effektivt og fleksibelt uden frygt for flaskehalse og forsinkelser i produktionen for ikke at tale om fordelene ved stor effektivitet og en fleksibilitet, der ligger over gennemsnittet.

– At nå selv de mest stramme deadlines og kunne printe på få timer i stedet for et par dage er nogle af de vigtigste krav til digitaltryksproduktion. Du har brug for et pålideligt system, der kan opfylde disse krav til høj produktivitet.

– Integrationen af et system, der opfylder alle disse behov, i dit nuværende miljø, skal kun kræve en minimal indsats, mens den højest mulige automatiseringsgrad skal lette og ensrette dine printworkflows.

– Du skal have det færdige printprodukt i højeste kvalitet. Et konsistent og pålideligt output har altid højeste prioritet. Og det er meget vigtigt for dig, at du har værktøjer til at styre og sikre printkvaliteten.

Hvis du har disse krav, bør du kigge nærmere på bizhub PRO 1052. Du vil opdage, at printeren kan gøre mere for dig, end du troede var muligt!


bizhub PRO 1052 3

PROFESSIONEL PRINT I HØJ KVALITET, ENESTÅENDE FLEKSIBILITET

Pålidelig produktivitet

Få flere printopgaver fra hånden, og nå nemt selv de strammeste deadlines, så din virksomhed kan vokse sig større, og du ikke behøver bekymre dig om fremtiden. bizhub PRO 1052 er nøglen til jeres succes. Produktions­ systemet er et robust udgangspunkt for en stabil rentabilitet og sikrer den pålidelighed i produktiviteten, som giver dig og dine kunder ro i sindet. Med en produktionshastighed på 105 A4-sider/min. og en imponerende hastighed på 60 A3-sider/min. leverer dette produktionssystem maksimal ydelse kombineret med langsigtet produktionssikkerhed takket være værktøjer som f.eks. CS Remote Care.

Fremragende printkvalitet Skil dig ud fra konkurrenterne, og skab nye forretningsmu­ ligheder hos dine eksisterende kunder takket være den fantastiske kvalitet! Konica Minoltas avancerede teknologier sikrer dette selv til entry-level-produktionsprint i sort/hvid. For eksempel garanterer Simitri® HD-polymeriseret toner et output, hvor tekst og linjer gengives med stor præcision, og produktionssystemets LED-printerhoved med en opløs­

ning på 1.200 x 1.200 dpi giver en konsekvent reprodukti­ on. Værktøjet Tone Curve Utility sikrer brugeren 100 % kontrol og fleksibel optimering af hvert eneste printopgave. For ikke at tale om problemfri print af coatede og fortrykte medier. Disse fantastiske funktioner sikrer, at du kan levere de bedste printresultater, og danner grundlaget for langsigtet kundetilfredshed.

Alsidig betjening

bizhub PRO 1052 giver dig en høj grad af komfort og bekvemmelighed, maksimerer brugervenligheden og hjælper dig med at reducere ikke kun arbejdsmængden, men også de skjulte udgifter ved at anvende intelligente valg i implementeringen af softwareløsningerne. En række interfaces giver f.eks. fuld integration med eksisterende datanetværk, så der kan genereres detaljerede jobomkostningsdata til brug ved fakturering eller integration med en workflowløsning til effektiv køstyring. bizhub PRO 1052 er udstyret med alle de funktioner, der er nødvendige for at imødekomme krav fra markedet til produkter i dette segment.


bizhub PRO 1052 4

bizhub PRO 1052 TEKNOLOGI

bizhub PRO 1052 baner vejen for succes inden for trykkeriverdenen ved hjælp af en intelligent pakke af unikke og patenterede teknologier, der leverer High Definition-billeder som garanti for print i høj kvalitet. Billedkvaliteten er fuldstændig ensartet fra første til sidste side og fra printopgave til printopgave. Outputtet lever op til professionelle specifikationer og vil overbevise selv de mest krævende kunder.


bizhub PRO 1052 5

Brugerdefinerede raster og Tone Curve Utility

Introduktionen af forudindstillede masker (to typer med tre mønstre hver) plus mulighed for at vælge indstillingen med punktraster, giver brugerne mulighed for at vælge det optimale rasterindstilling til hver specifikke printopgave. Printeren leveres også med en standardcontroller samt det patenterede værktøj Tone Curve Utility, der hjælper med at justere og korrigere printdata, så de bedre passer til kundens specifikationer. Disse teknikker sikrer mange forskellige justeringer af billedets lysstyrke og kontrast, uden at det påvirker teksten, hvor der stadig leveres 100 % densitet. Systemet giver mulighed for at gemme og genindlæse individuelle kundeindstillinger, hvis og når der er brug for dem.

Bælteoverførselsystem

bizhub PRO 1052 er udstyret med et avanceret bælteover­ førselssystem, der er designet fra bunden med henblik på at forbedre papirtransporten samt kvaliteten af de overførte billeder. Eftersom papiret klæber til hele bæltet, er der ingen luftlommer, så toneren fordeles homogent og 100 % jævnt på papiret.

Sensor til tomme ark Papirkassetten, der leverer papir til den centrale printmotor, er udstyret med en sensor, som forhindrer, at tomme ark blandes sammen med printene. Sensorerne bruger ultralydsteknologi til at overvåge papirfremføringen fra alle bakker. Hvis de registrerer et tomt ark, stopper printningen automatisk, så der undgås trykfejl og papirspild.

Sensor til skæv papirfremføring Den indbyggede sensor til forhindring af skæv papirfremføring måler, hvor skæv en vinkel papiret indføres i.  Den standser automatisk printopgaven lige så snart, papiret er mere skævt end den forudindstillede tilladte værdi. Det forhindrer printfejl og forebygger efterbehandlingsproblemer.


bizhub PRO 1052 6

bizhub PRO 1052 FORRETNINGSMULIGHEDER Der sker i øjeblikket store ændringer på markedet for produktionsprint. Antallet af printvirksomheder er faldende – en udvikling, som den finansielle krise har accelereret yderligere. Samtidig er den samlede printvolumen faldende, og et stigende antal printapplikationer overføres til elektroniske medier. Moderne printfirmaer ved, at de bliver nødt til at udvide deres printaktiviteter, øge profitmarginerne og finde nye indtægtskilder. For at hjælpe vores kunder med at nå disse mål har Konica Minolta lanceret Digital 1234: Et omfattende program til virksomhedsudvikling, der sætter fokus på kundens behov for at styrke sin virksomhed. Det afgørende spørgsmål er: "Hvordan kan vi styrke din virksomhed her og nu?" Løsningen på de fleste udfordringer i en virksomhed er ganske enkel og kan formuleres i et meget præcist svar på ovenstående spørgsmål: Ved at øge fortjenesten, tilføje nye tjenester og gøre virksomheden mere produktiv. Forretningsudviklingsprogrammet Digital 1234 er udviklet med fokus på brugervenligheden, og her opfordres virksomhederne til at vælge en mulighedsbaseret tilgang, så de kan begynde at optimere processerne. Ved at bruge fire praktiske trin vejledes kunden og får gode råd til, hvordan nye forretningsmuligheder identificeres, vurderes, begrundes og implementeres. Det grundlæggende koncept består af følgende fire trin, hvor der gives gode råd gennem hele forretningsprocessen: Hvorfor skal jeg investere i denne mulighed? Hvordan passer det ind i min nuværende virksomhed? Hvem har erfaring med dette og kan fortælle mig om det? Hvad skal jeg gøre, for at få succes med denne nye mulighed? Hvis vi starter med "hvorfor", anvender Digital 1234 enkle mulighedsbaserede fremgangsmåder, der er skabt af pålidelige partnere i branchen, som udforsker enhver forretningsmulighed. Andet trin fokuserer på "hvordan" ved at anvende enkle vurderingsspørgsmål, der stilles af et panel af internationale og uafhængige forretnings­ eksperter. Det tredje trin ("hvem") beskriver historien bag forretningssuccesen, mens det fjerde trin tilbyder for­ retningsressourcer, der kan downloades for at hjælpe kunderne med at få succes, f.eks. virksomhedsfokuserede implementeringsvejledninger skrevet af brancheeksperter.

DIGITAL

enabling your business

Digital 1234

Forretningsudviklingsprogrammet Digital 1234 er udviklet for at få trykkerier til at fokusere på muligheden for at spare penge, øge indtjeningen, tilbyde nye tjenester og øge produktiviteten. Ved at bruge fire praktiske trin vejledes du i, hvordan nye forretningsmuligheder identificeres, vurderes, begrundes og implementeres.


bizhub PRO 1052 7

Print af variable data

– Hvad er det mest unikke ved digitaltryk? – Hver side kan brugertilpasses i én printkørsel og dermed skabe en unik, målrettet og relevant besked til hver modtager.Dette kaldes VDP (Variable Data Printing).

Web til print

– Tidligere blev alle printopgaver sendt og behandlet manuelt.

– Direct Mail kan laves mere personligt: – ”Kære hr. eller fru” bliver til ”Kære Klaus/Karen”. – Dette er den unikke værdiforøgelse med digitaltryk, som traditionelt tryk ikke giver.

– Eftersom internettet anvendes i stigende grad, har de fleste printerfabrikanter indset værdien af at kunne tilbyde kunderne en webportal, hvor de kan uploade deres printopgaver.

– Undersøgelser har vist, at jo mere du fokuserer på dine læsere, jo mere effektivt bliver dit budskab.

– Webafsendelse omfatter: upload af printdata, modtagelse af tilbud, modtagelse af en bekræftelse, sporing af oplysninger om printopgavens status, automatisk link til betaling, administration osv.

– I gennemsnit giver personaliseret markedsføringsmateriale en fortjeneste, der er 31 % højere end fortjenesten med generelt markedsføringsmateriale.

– Med web til print kan din virksomhed være online døgnet rundt og automatisere indsendelsesprocessen i forbindelse med printopgaver, forbedre effektiviteten og eliminere de manuelle elementer i indsendelsesprocessen.

– Printudbydere kan tage mere for VDPjobs, og kunden får bedre respons på materialet. – Større indtjening for dig – større omsætning for din kunde.


bizhub PRO 1052 8

bizhub PRO 1052 ENTRY-LEVEL-PRODUKTIONSSYSTEM MED HØJ PRODUKTIVITET EFTERINDSÆTTELSE AF SIDER – Valgfri efterindsættelse af sider med to bakker og en inputkapacitet på op til 400 ark

PAPIR-OUTPUTKAPACITET – Op til 4.200 ark – Separat udfaldsbakke – Separat papirkassette til brochurer

FORSKELLIGE EFTERBEHANDLINGSMULIGHEDER – Brochureefterbehandler (ekstraudstyr) til brochurer på op til 20 ark (80 sider), efterbehandling med klammeskæremekanisme og hæftning af op til 100 ark – Hulleenhed (ekstraudstyr) til 2- og 4-hulning


bizhub PRO 1052 9

TOUCHSKÆRM – Flytbar touchskærm i farver, nem at bruge

AVANCERET CONTROLLER – Høj RIP-hastighed, der giver exceptionel produktivitet

VALG AF PAPIRENHEDER – PF-703: Papirkassette med tre papirbakker, vakuumoptagning samt varmelegeme til affugtning som ekstraudstyr – PF-706: Papirkassette med tre papirbakker, friktionsfremføring samt papirkassette til fortrykt papir (ekstraudstyr)

SORT/HVID-PRINTER – Op til 105 sider/min. (A4), 60 sider/min. (A3) – Maks. volumen på 2 millioner sider – Printopløsning på 1.200 x 1.200 dpi – Duplex op til 300 g/m2, enkeltsidet op til 350 g/m2  TEKNOLOGI – Simitri® HD-polymeriseret toner – Forbedrede Dmax-indstillinger – Grønne teknologier for høj miljøbevidsthed


bizhub PRO 1052 adskiller sig fra andre printere i kraft af den fremragende RIP- og printydelse og de funktioner, som hjælper trykkerier og printudbydere med at imødekomme de løbende produktionskrav og kundernes behov. Controlleren er udstyret med den sidste nye Intel-platform og integreret i hovedenheden.

bizhub PRO 1052 CONTROLLER

Optimeret opgavebehandling

bizhub PRO 1052 har en RIP-hastighed, der tidligere ikke har været tilgængelig i denne klasse, og den håndterer selv de mest omfattende opgaver. Desuden har printeren JDFJMF-kompatibilitet, der sørger for fuld og nem integration i alle arbejdsmiljøer. Dette er optimeret opgavebehandling på højeste plan med den nødvendige kapacitet, så der kan produceres store mængder på kort tid. Controlleren har desuden den fantastiske CIE-funktionalitet, der forbedrer reproduktionen af farvebaserede dokumenter, når det er nødvendigt. RGB-farvedata konverteres til CIE-farvesystemet, så der kan produceres meget finere gråtoner med en høj differentieringsgrad i en kvalitet, der langt overgår den, man opnår ved print af farvedata uden konvertering.


bizhub PRO 1052 11 Tone Curve Utility Med Konica Minoltas unikke Tone Curve Utility har du et værktøj ved hånden, der kan hjælpe dig med at foretage intelligente RIP-justeringer, f.eks. af raster og tonerkurven, og du får mulighed for selv at definere rastervinklen og punktformen. Brugerne kan vælge mellem forskellige forudindstillede tonerkurver og nemt og hurtigt lave deres

Udskrevet med standardtonerkurve

EFI Fiery Central Solo – EFI Fiery® Central Solo sikrer højeffektiv printerbetjening med den populære Fiery Command Workstation, hvorfra brugeren kan styre alle virksomhedens printere via et intuitivt interface. – Med Fiery Impose-JobMaster som tilbehør får du den perfekte assistent til komplekse printeropgaver, herunder import af scanninger, faneoprettelse og sideredigering samt nummerering ved forberedelse af printopgaver. – Fordele ved EFI Fiery Central Solo: – 100 % overblik og kontrol over alle virksomhedens printere via ét interface. – Op til tre produktionssystemer kan tilsluttes og allokeres til forskellige workflows (f.eks. farveopdeling, volumenjustering, automatisk omfordeling ved jobfejl osv.).

egne kurver ved at bruge den simple drag & dropfunktionalitet, f.eks. til at indstille brugerdefinerede profiler (controllerstandard) eller gemme profilerne i printerens RIP, så printerdriveren hurtigt kan hente dem frem. Med omfattende funktionalitet kan brugeren optimere printkvaliteten nøjagtigt og fleksibelt.

Udskrevet med ny tonerkurve

Hvis maksimal densitet reduceres, påvirker det ikke teksten, der stadig har 100 % densitet

Papirkatalog Papirkataloget er en anden funktion i bizhub PRO 1052, der komplementerer printerens andre fremragende funktioner og maksimerer betjeningshastigheden og effektiviteten. Når papirkataloget er programmeret bare en enkelt gang, behøver brugeren ikke længere bekymre sig om, hvorvidt den nødvendige papirtype til en specifik opgave er gemt. Når brugeren skal gøre klar til produktion, vælger han bare den ønskede medietype fra papirkataloget. Funktionaliteten giver også mulighed for at give forskellige papirtyper hvert sit navn, f.eks. ”Faktura – blå”. Dermed bliver det hurtigere at komme i gang med en opgave, hvilket øger brugervenligheden.


STOR ALSIDIGHED FRA A TIL Å En simpel produktionskørsel eksisterer ikke. Ved hver produktionsopgave forventes en professionel håndtering af det trykte produkt i alle stadier af produktionsprocessen fra selve printningen til den avancerede efterbehandling – og som altid er fleksibilitet altafgørende!


bizhub PRO 1052 13

Papirkassette PF-703

Papirkassetten PF-703 øger papirkapaciteten ved hjælp af tre papirbakker med en samlet kapacitet på op til 5.000 ark. Desuden øges mediehåndteringen til 40-350 g/m2. Alle papirstørrelser kan bruges i alle bakker. PF-703 indeholder vakuumoptagningsteknologi til kontinuerlig fremføring af store mængder papir, selv tryk på fortrykte medier. Varmelegemet til affugtning (ekstraudstyr) kan optimere papirfremføring af offset-papir og coated papir samt papirfremføring i områder med stor luftfugtighed.

Mixmedia hvide/farveark fra forskellige papirkassetter

Mixplex enkelt/ dobbeltsidet – skifter under kørsel

Kombineret mixplex/ mixmedia

Indsættelse af farveark

Dobbeltsidet print/duplex

Enkeltsidet print

Mixmedia hvide/farveark fra forskellige papirkassetter

Mixplex enkelt/ dobbeltsidet – skifter under kørsel

Kombineret mixplex/ mixmedia

Hæfteenhed FS-532

Når produktionssystemet udstyres med FS-532-hæfteenheden, får printudbydere et hæftningssystem med flere positions­ muligheder til let og pålidelig produktion af manualer, rap­ porter og anden omfattende dokumentation. Denne enhed kan hæfte op til 100 ark med en hastighed, der matcher produktionskapaciteten, og den universale hæfteklamme skæres til den rigtige størrelse under processen. Automatisk skiftevis sortering og gruppering fås også, og denne enhed har en output-kapacitet på op til 4.200 ark. FS-532 kan opgra­ deres med hulning og efterindsættelse som ekstrafunktioner.

Enkeltsidet print

Papirkassette PF-706

Papirkassetten PF-706 øger papirkapaciteten ved at tilføje tre papirbakker med en samlet kapacitet på op til 9.000 ark. Desuden øges mediefleksibiliteten til 40-350 g/m2. Fleksibiliteten øges, da alle papirstørrelser kan bruges i alle bakker. Kittet til fortrykt papir (ekstraudstyr) forbedrer optagningen og separation af fortrykt papir via den eksisterende luftstrøm.

Dobbeltsidet print/duplex

Hjørnehæftning 2-punktshæftning

2-hulning

4-hulning

Indskydning af Indsættelse farveforside af farveark

Automatisk forskudt sortering

Variabel klammelængde

Hjørnehæftning 2-punktshæftning

2-hulning

4-hulning

Brochure

Brevfalsning

Alt i én-efterbehandler FS-532 og SD-510

Når FS-532 kombineres med SD-510 kan efterbehandleren bruges til at lave brochurer. Den fuldautomatiske brochureenhed med en kapacitet på op til 20 ark (80 sider) pr. brochure har to falsningsfunktioner (midterfalsning og brevfalsning). Der kan tilvælges andre ekstrafunktioner til enheden, f.eks. hulning og efterindsættelse af printede ark.

Indsættelse af farveark


bizhub PRO 1052 14


bizhub PRO 1052 15

ALLROUNDTILGÆNGELIGHED Professionelle trykkere har brug for driftsikker hardware og pålidelig printteknologi. Derfor var pålidelighed en topprioritet i forbindelse med udviklingen af produktionssystemet. Dets design og den robuste metalkonstruktion garanterer en fuldstændig hensigtsmæssig og sikker betjening. Forskellige værktøjer og systemfunktioner øger systemets generelle brugervenlighed yderligere:

Påfyldning af toner og papir uden stop

Mulighed for at påfylde toner- og papirpåfyldning under produktion medfører, at man stort set undgår produktionsafbrydelser.

CMS (Customer Maintenance Support)

Desuden gør Konica Minoltas CMS-koncept det muligt for brugeren selv at foretage hurtig og nem udskiftning af visse systemkomponenter og -dele. Printudbydere er begejstrede for, at de selv kan løse mindre systemproblemer internt og på kort tid, da det giver yderligere fleksibilitet.

CS Remote Care

CS Remote Care er Konica Minoltas fjernbetjente serviceværktøj til bizhub PRESS- og PRO-systemerne. Her kan rapportaflæsning samt meddelelser om systemfejl og vedligeholdelsesbehov automatisk sendes til Konica Minoltas servicecenter. Dermed muliggøres en tidlig analyse af systemets status, og hvis det er nødvendigt, kan forebyggende vedligeholdelse igangsættes, inden konkrete problemer opstår. Det hjælper også med at minimere systemernes nedetid og brugerens administrative opgave, så printudbyderne sparer tid og penge, undgår frustrationer og kan nyde fordelene ved maksimeret produktivitet og et allroundsystem, der næsten altid er tilgængeligt.


bizhub PRO 1052 16

PRINTERSPECIFIKATIONER Printhastighed (A4) Op til 105 sider/min. Printhastighed (A3) Op til 60 sider/min. Printopløsning 1.200 x 1.200 dpi Gråtoner Op til 256 niveauer

KOPISPECIFIKATIONER

Kopieringshastighed (A4) Op til 105 sider/min. Kopieringshastighed (A3) Op til 60 sider/min. Kopiopløsning 600 x 600 dpi Gråtoner 256 gråtoner Første kopi Mindre end 2,8 sek. (A4 på tværs) SYSTEMSPECIFIKATIONER Zoom 25-400 % i trin af 0,1 % Multikopiering 1-9.999 2 Papirvægt Standard: 40-350 g/m I duplex-tilstand: 50-300 g/m2 Duplexenhed Uden skuffe TILBEHØR Papirformater  A5-A3+ (SRA3), min. 95 x 139 mm, maks. 324 x 483 mm (med PF-703) Automatisk dokument- Maks.: 100 ark Maks. printområde 314 x 483 mm (med PF-703) feeder Maks. papir- Maks.: 9.000 ark, hovedenhed: op til 3.000 ark; inputkapacitet PF-706: op til 6.000 ark, PF-703: op til 5.000 ark Papirkassette  PF-706-papirkassette Maks. papir- Stor papirkassette: 4.200, pr. udfaldsbakke: 200 ark 3 kassetter; papirkapacitet: Op til 6.000 ark, outputkapacitet papirvægt: 40-350 g/m2, standardpapirformat: Opvarmningstid Mindre end 420 sek. A5-A3+ (SRA3); min. papirformat: 95 x 139 mm, Mål (hovedenhed) 990 x 780 (910 m. controller) x 1.233 (1.454 m. maks. papirformat: 324 x 463 mm betjeningspanel) mm PF-703-papirkassette (B x D x H) 3 kassetter med vakuumteknologi, papirkapacitet: Op til 5.000 ark, papirvægt: 40-350 g/m2 Vægt (hovedenhed) Hovedenhed: 375 kg Standardpapirformater: A5-A3+, min. papirformat: 95 x 139 mm, maks. papirformat: 324 x 483 mm Hæfteenhed  FS-532-hæfteenhed CONTROLLERSPECIFIKATIONER Hæftning af op til 100 ark, 2-punkts- og hjørnehæftning, variabel klammelængde (skæremekanisme), outputkapacitet Hardware Indbygget controller på op til 4.200 ark (A4), udfaldsbakke med kapacitet på op CPU Pentium G6950 2.8 GHz til 200 ark, automatisk skiftevis sortering og gruppering RAM 2 GB Brochureefterbehandler SD-510-ryghæftningsenhed (til FS-532) HDD 250 GB eller mere  Fremstilling af brochurer på op til 20 ark (80 sider), Sidebeskrivelses- PCL 5e/XL (PCL 6), Adobe PS 3, TIFF, PDF ryghæftning, coverark fra 50 til 300 g/m2, sprog udfaldsbakke til brochurer, multi-brevfalsning (op til 5 ark), midterfalsning af flere ark (op til 5 ark) Hulleenhed PK-505-hulleenhed (til FS-532) SCANNERSPECIFIKATIONER Hulning (valgfrit 2 eller 4 huller) Scanningshastighed A4 Op til 105 sider/min. Efterindsætning  PI-502-efterindsættelsesenhed (til FS-532) Scanningshastighed A3 Op til 60 sider/min. Indsættelse af fortrykte ark, Scanningsopløsning 1.200 dpi, 600 dpi, 400 dpi, 300 dpi, 200 dpi PI-bakker med plads til op til 200 ark i hver Scanningsfunktioner TWAIN scan, Scan-til-HDD, Scan-til-FTP, Scan-til-SMB, Scan-til-e-mail Scanningsformater PDF, TIFF, sikker PDF, XPS

variere afhængigt af operativsystemer, applikationer og netværksprotokoller samt netværks- og systemkonfigurationer. –– Den anførte forventede levetid for forbrugsstoffer er baseret på specifikke driftsbetingelser, såsom sidedækning for et bestemt sideformat (5 % dækning på A4). Den faktiske levetid for hvert forbrugsstof varierer afhængigt af anvendelse og andre printvariabler, herunder sidedækning, sideformat, medietype, kontinuerlig eller periodisk print, rumtemperatur og luftfugtighed. –– Nogle af produktillustrationerne viser systemerne med ekstraudstyr. –– Specifikationer og tilbehør er baseret på de oplysninger, der var tilgængelige på tidspunktet for trykningen af denne brochure og kan ændres uden varsel. –– Konica Minolta garanterer ikke, at de anførte priser eller specifikationer er fejlfri. –– Alle mærke- og produktnavne kan være registrerede varemærker eller varemærker tilhørende deres respektive ejere og anerkendes hermed.

Din Konica Minolta Business Solutions-partner:

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15 2620 Albertslund

Hjulmagervej 4B 7100 Vejle

Søren Frichs Vej 40A 8230 Åbyhøj

Gøteborgvej 1 9200 Aalborg SV

Tlf. 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk

06/2012

–– Alle specifikationer henviser til papir i A4-format med en vægt på 80 g/m2. –– Understøttelse og tilgængelighed af de ovenfor anførte specifikationer og funktioner kan

DA-bizhub_PRO_1052_CP_Brochure_Print_01  
DA-bizhub_PRO_1052_CP_Brochure_Print_01  

http://www.konicaminolta.dk/fileadmin/content/dk/Business_Solutions/Products/Production/Black_White/bizhub_PRO_1052/DA-bizhub_PRO_1052_CP_Br...