Page 1

bizhub SECURE En service der giver dig fred i sindet Hvordan kan du være sikker på, at din virksomheds data og kritiske virksomhedsoplysninger er beskyttet mod tyveri? Nutidens MFP’ere (multifunktionsprintere) tilbyder et stort udvalg af funktioner og muligheder - hvilket desværre går hånd i hanke med en tilsvarende bred vifte af potentielle sikkerhedsmæssige smuthuller. Konica Minoltas svar på dette er en solid beskyttelse ved hjælp af bizhub SECURE. Sammen med dig beslutter vi hvilke af vores førende sikkerhedsstandarder, der er rigtige for dig. Med dette sæt sikkerhedsforanstaltninger giver vi din Konica Minolta bizhub MFP, og især dens harddisk, ekstra beskyttelse ved at sørge for at dine data er mere end sikre – dette er bizhub SECURE!

OPS

SERVICE


bizhub SECURE

bizhub SECURE – BESKRIVELSE Konica Minolta har udviklet bizhub SECURE konceptet for at kunne bidrage med de nødvendige ressourcer for at beskytte dokumenter, data og informationer, der er lagret på din bizhubs interne harddisk. Når dit specifikke sikkerhedsbehov er afdækket, konfigureres de aftalte sikkerhedselementer, således at MFP’ens data, dokumenter og informationer bliver sikret på bedste vis. Et individuelt bizhub SECURE certifikat udstedes herefter som bevis på denne beskyttelse. Følgende elementer er til rådighed i bizhub SECURE konceptet: • Ændring af administrator adgangskode • Aktiverer automatisk overskrivning af harddisken • Benytter harddisk kryptering • Opsætning af harddisk adgangskode • Konfigurer automatisk sletning af jobs som er lagret i brugerbokse

bizhub SECURE – din service Konica Minolta bizhub SECURE er for alle! Som en del af vores omfattende Optimized Print Services koncept (OPS), vil bizhub SECURE kunne gavne virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher, der har et krav til informations-, dokument- og datasikkerhed.

bizhub SECURE – dine fordele - bizhub SECURE beskytter mod potentielle MFP sikkerhedslækager og sikrer dig en pålidelig sikkerhedsbeskyttelse - bizhub SECURE beskytter dine dokumenter, data og informationer og forhindrer økonomisk tab og underminering af din virksomheds renommé - bizhub SECURE giver dig ”fred i sindet!”

bizhub SECURE – dine første spadestik bizhub SECURE er tilgængelige for en lang række af Konica Minoltas bizhub modeller. For yderligere detaljeret information om sikkerhed kontakt venligst din Key Account Manager hos Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s.

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s • Stensmosevej 15 2620 Albertslund • 72 21 21 21 • www.konicaminolta.dk

bizhub_Secure  
bizhub_Secure  

http://www.konicaminolta.dk/fileadmin/content/dk/Business_Solutions/Sikkerhed/bizhub_Secure.pdf