Page 1

bizhub PRO C754

Den perfekte kombination til printbranchen

Produktionssystem bizhub PRO C754


bizhub PRO C754 – produktionssystem

Konkurrencedygtig udskrivning For at opnå succes på markedet i dag skal man som moderne virksomhed have en stærk produktsammensætning, kompetent marketing og konkurrencedygtige priser. I printbranchen betyder det et stærkt udvalg af printprodukter, pålidelig teknologi og lave produktionsomkostninger. bizhub PRO C754 tilbyder en stærk kombination af funktioner, teknologier og investeringer samt konkurrencemæssige fordele, der gør det enklere at drive en succesfuld printvirksomhed og tilfredsstille forskellige kundebehov. Anvendelsesmulighederne er lige så mange og varierede som udvalget af funktioner:

■■Til den kommercielle printindustri tilbyder bizhub PRO C754 adgang på basisniveau til digitale prints. De gunstige priser gør enheden til en sikker investering, der er overskuelig for ethvert budget. Det brugervenlige design gør det let for brugerne at lære at bruge den digitale funktionalitet, hvilket giver dem mulighed for at koncentrere sig om deres kerneopgaver.

■■ I printshopbranchen er tid lig med penge. Et system, som giver kunderne mulighed for at løse deres kopierings-, udskrivnings- og scanningsopgaver selv, sparer både nøgleoperatører og ejere for dyrebare arbejdstimer. Med det intuitive og justerbare brugerpanel hjælper bizhub PRO C754 selv uerfarne brugere med at opnå de ønskede resulater. Bannerprintfunktionen giver mulighed for produktion af imponerende formater på op til 1,2 meter og er en unik fordel i alle printsortimenter. Mens det kompakte og attraktive design

gør bizhub PRO C754 til et iøjnefaldende indslag i ethvert printlokale.

■■ In-house-trykkerimiljøet fokuserer på effektivitet og pålidelighed. bizhub PRO C754 opfylder disse krav med en driftsikker og velfungerende printmotor. Samtidig lever produktionssystemet op til det stigende behov for at udføre scanningsopgaver. Produktionssystemets scanningsfunktioner forvandler let og enkelt et in-house-trykkeri til en central scanningsfacilitet, der kan tilbyder direkte digitalisering i workflows, så brugerne får mere tid til at koncentrere sig om deres kerneopgaver. Sidst, men ikke mindst, er bizhub PRO C754 ikke specialiseret i sort/hvid- eller farveprint, men kombinerer begge i en økonomisk enhed og tilbyder både omkostnings- og tidsbesparende fordele, især i forbindelse med blandede småopgaver.


Den perfekte kombination til optimal produktivitet Vælger printleverandøren det rigtige printsystem, er det muligt at sænke de overordnede driftsomkostninger samt øge både omsætning og indtjening. Derudover vil et passende printsystem øge output-fleksibiliteten og dermed udvide sortimentet af printprodukter og den overordnede produkti­vitet. Hvis printsystemet udstyres med automatiske efterbehandlingsfunktioner, frigør det værdifuld arbejdskraft og øger operatørernes produktivitet, mens den tekniske driftsikkerhed holder systemet kørende og produktiviteten høj.

Omfattende mediefunktioner

CS Remote Care

bizhub PRO C754 kan printe på mange forskellige typer medier, hvilket gør det muligt at håndtere mange forskellige typer job. Den imponerende papirkapacitet på op til 6.650 ark kombineret med muligheden for genopfyldning af papir under produktionen giver operatører mulighed for at håndtere selv meget store opgaver uden afbrydelser. Papirformater fra A6 til SRA3, A3+, papirtyper på op til 300 g/m2 samt specialmedier håndteres uden problemer – det samme gælder brugerdefinerede størrelser. Bannerudskrivning på individuelle ark på op til 1,2 meter er en unik udvidelse af de tilgængelige printprodukter og giver mulighed for produktion af specialprodukter som panoramabilleder, udstillingsreklamer til vinduer, produkt­ oversigter i stor størrelse og meget mere.

Konica Minoltas CS Remote Care-koncept samt en effektiv service og vedligeholdelse giver printleverandører ro i sindet, fordi det optimerer driftsikkerheden.

Attraktive efterbehandlingsmuligheder Inline-efterbehandling giver produktiviteten et vigtigt boost, da printkørsler gennemføres automatisk og ikke kræver involvering af en operatør for at give de færdige printprodukter et sidste professionelt touch. bizhub PRO C754 kan udstyres med én af to efterbehandlingsfunktioner, hvor begge giver mulighed for produktion af brochurer med midterfals og ryghæftning af brochurer med op til 80 sider (20 ark) samt automatisk 2- eller 4-hulning. Afhængigt af efterbehandlingsvalg kan hæftning i flere positioner håndtere maks. 50 eller op til 100 ark pr. hæftet sæt. Fås også med en rullefalsfunktion, som er perfekt til tidsbesparende, automatisk falsning af fakturaer, brevforsendelser og lignende printprodukter. Når et professionelt look er afgørende, kan man automatisk tilføje omslag på op til 209 g/m2 til hæftede materialer og brochurer, hvilket optimerer værdien af det endelige printprodukt.

Konica Minoltas fjernbaserede overvågningsapplikation CS Remote Care sikrer proaktiv og meget fleksibel servicesupport: Alle relevante systemdata overføres direkte til Konica Minolta-service i en automatisk proces helt uden, at brugeren skal involveres. Med en kontinuerlig analyse af systemets ydeevne giver CS Remote Care mulighed for automatiseret rapportering og forebyggende vedligeholdelse, hvilket betyder, at den maksimale oppetid sikres. Derudover overvåger CS Remote Care sikkert og stabilt brugen af forbrugsstoffer og sikrer automatisk levering af toner til tiden, så maskinstop pga. manglende toner ganske enkelt ikke finder sted. CS Remote Care hjælper med at holde maskinerne kørende uden problemer, minimere afbrydelser og maksimere systemets tilgængelighed.


bizhub PRO C754 – produktionssystem

Den perfekte kombination til garanteret kvalitet Kvalitet er afgørende for alle printprodukter – for at opnå succes har printleverandører brug for til enhver tid at kunne opfylde kundernes forventninger. Kvaliteten opretholdes bedst med et printsystem med indbyggede kontrolfunktioner. Det er den eneste måde, man kan undgå konstant overvågning af systemet på og sikre, at ejere og nøgleoperatører får ro i sindet, når det handler om kvalitet. Konica Minoltas unikke kvalitetssikringsteknologier er S.E.A.D., ARDS og Simitri polymeriseret toner:

S.E.A.D. S.E.A.D. står for "Screen-Enhancing Active Digital Process". Teknologien kombinerer forskellige tekniske innovationer og garanterer lynhurtig farvereproduktion af høj kvalitet. Konica Minoltas avancerede farvebehandlingsteknik inkluderer disse vigtige funktioner: ■■ 600

x 1.800 dpi x 6 bit printopløsning Med en fysisk printopløsning på 600 x 1.800 dpi og kontinuerlig farvedybde på 6 bit tilbyder bizhub PRO C754 output af høj kvalitet til billeder og grafik samt smidigt farveforløb. Til understøttelse af reproduktion af fine linjer og meget små tegn, fx på kort og lignende dokumenter, kan bizhub PRO C754 omstilles til 1.200 x 1.200 dpi, når du har brug for præcisionsudskrivning. ■■ Skærmteknologi Afhængigt af de forskellige billedobjekter på en side – fotos, grafik og tekst – anvender bizhub PRO C754 automatisk den bedste screening til at sikre smidig, glat eller skarp reproduktion, der matcher printdataene perfekt.

■■ ITbit-teknologi

Behandling af kanten forbedrer tegnenes udseende ved at gøre dem tyndere, så de står mere skarpt. Konturbehandlingen er med til at gengive hvide tegn på baggrunde med ideelle proportioner og reducere flossede kanter på half-tone-tegn. ■■ Billedstabilitet En kort intervalstabilitetsfunktion overvåger billedkvaliteten på bizhub PRO C754 ved løbende udskrivning uden at påvirke ydeevnen. Korrektioner foretages helt automatisk og forbedrer billedkvalitetens stabilitet, mens hele processen forbedrer produktionseffektiviteten betydeligt. For at undgå driftsafbrydelser analyserer stabilitets­systemet indkommende udskriftsopgaver og udfører stabilisering i starten og slutningen af printkørslen. ■■ Tilbageholdelse og stabilitet Ud over intern overvågning kontrollerer systemet også ændringer i omgivelserne med hensyn til temperatur og luftfugtighed, da disse kan påvirke udskriftskvaliteten. bizhub PRO C754 tilpasser sig automatisk til de ændringer, der registreres, og opretholder således stabiliteten gennem hele printkørslen.


Simitri®HD polymeriseret toner

Almindelig toner

Auto Refining Developer System (ARDS) Konica Minoltas ARDS (Auto Refining Developer System) sikrer en konstant høj billedkvalitet og maksimerer samtidig udbyttet af forbrugsstoffer. Den innovative ARDS-teknologi opfrisker regelmæssigt toner og developer. Det er med til at forebygge nedslidning og øger levetiden, hvilket optimerer den sort/hvidebilledkvalitet. Som resultat heraf understøtter det intelligente fremkaldersystem en stabil billedkvalitet på lang sigt og gør samtidig udskrivning af sort/hvide billeder mere økonomisk.

Almindelig toner

Simitri®HD polymeriseret toner

Tydelige punkter

Knivskarp og fin linje

Tydelig og skarp tekst

Simitri®HD polymiseret toner Ved produktionsprint er høj kvalitet i farvebilleder og print med sort farve med stærk densitet et afgørende krav. bizhub PRO C754 leverer begge dele, takket være Konica Minoltas unikke Simitri®HD polymiseret toner. Simitri®HD sikrer også en uovertruffen kvalitet i farvebilleder og understøtter ved hjælp af en reduceret smeltetemperatur et imponerende udvalg af forskellige medier. ■■ Meget ensformede og ekstremt små partikler ■■ Bredere farvespektrum takket være mere smidig fordeling af farvepigmenter ■■ Enestående farvebestandighed ■■ Øget holdbarhed: Modstandsdygtig mod afskalning og kan foldes uden at forringe printkvaliteten ■■ Kræver mindre tonerdækning for at opnå perfekte resultater ■■ Oliefri smelteproces ■■ Større udvalg af medier og lavere energiforbrug, takket være lavere smeltetemperatur ■■ Miljøvenlig produktionsproces med markant lavere udledninger


bizhub PRO C754 – produktionssystem

Den perfekte kombination til flotte farver Farvepræcision, billedstabilitet og konsistente farver er ikke bare modeord i printbranchen, men aspekter som gør professionelle printopgaver til en kompleks opgave. Også i denne forbindelse holder bizhub PRO C754, hvad den lover med hensyn til ydeevne og resultater – en indbygget Fiery-controller tilbyder en række værdifulde værktøjer, som forenkler arbejdet for nøgleoperatøren og gør farvestyring til en leg.

Fiery-produktivitetspakke

Kalibrering og EFI Color Profiler

Denne kombination af produktivitetsfremmende funktioner hjælper brugerne med at opnå maksimal ydeevne og den rigtige farve – hurtigt og enkelt:

Nøjagtig kalibrering af controlleren og output-enheden er afgørende for høj præcision i farvereproduktionen. ■■ Til

■■ Fiery

ImageViewer giver hurtige, lokale, fjernbaserede og softwarebaserede korrekturværktøjer til forhåndsvisning og redigering ■■ PostFlight-rapport er det ultimative jobdiagnosticeringsværktøj med farvekodede rapporter, som giver brugerne mulighed for at identificere potentielle udskriftsproblemer ■■ Image Enhance Visual Editor er et interaktivt udvalg af værktøjer til optimeret billedkvalitet og hurtige brugerdefinerede rettelser ■■ Hot Folders og Virtual Printers automatiserer jobfremsendelsesprocessen og optimerer operatørens produktivitet

Fiery ColorWise og Spot-On® Med EFI Fiery ColorWise bliver farvebehandlingen automatiseret og skal kun udføres én gang i Fiery’en og ikke på arbejdsstationen. Med en brugervenlig grænseflade bliver det nemt at redigere spotfarver, hvilket sikrer SpotOn farvepræcision og farvekonsistens. ■■ ColorWise

tilbyder enestående farver, der er klar til brug, med funktioner, der konverterer rå filer til professionelle udskrifter hurtigt, enkelt og konsistent ■■ Color setup giver adgang til essentielle standardbaserede workflow-indstillinger til brug ved farvebehandling ■■ Calibrator sikrer pålidelig kalibrering og linearisering af output-enheden ■■ Editor giver mulighed for hurtig og praktisk ændring af CMYK-farvekurven ■■ Profile Manager giver mulighed for download og upload af ICC-profiler og kan bruges til konfiguration af Device Link-profiler ■■ Spot-On styrer spot-farver med systemuafhængig kalibrering af hver enkelt brugerdefineret farve til Pantone, HKS, DIC og Toyo

standardkalibrering med EFi ColorCal udskrives et specialdesignet kalibreringsdiagram, der derefter scannes på produktionssystemet ■■ Som tilvalg kan IC-414 udstyres med EFI Color Profiler – et håndholdt spektrometer til professionel kalibrering, der stabiliserer og optimerer output-kvaliteten

Command WorkStation® Med kommandoarbejdsstationen tilbyder Fiery IC-414 en kraftfuld og avanceret platform, som kombinerer imponerende praktisk funktionalitet med enestående og meget effektive grafiske funktioner. ■■ Centraliseret

jobstyring og tilslutning til alle Fieryservere på netværket ■■ Intuitiv interface, der giver brugervenlig drift, og tilpasning til alle miljøer med fleksibel software ■■ Enkel konfiguration, administration og jobstyring i jobcenterområdet giver mulighed for centra­liseret visning og administration af alle job, der sendes til Fiery-serveren ■■ Integreret forhåndsvisning minimerer fejlprint og spild ■■ SeeQuence-forhåndsvisning giver enkel navigering i hele dokumentet og gør det lettere at tilføje, slette og flette dokumenter


Den perfekte kombination til registrering og digitalisering I dag er scanning og digitalisering af dokumenter en stor arbejdsopgave i mange større virksomheder. De er ofte meget tidskrævende opgaver for den enkelte bruger, som blokerer værdifulde ressourcer, der kunne udnyttes mere effektivt til kvalificerede opgaver. bizhub PRO C754’s scanningsfunktioner kan forvandle et in-house-trykkeri til virksomhedens centrale sted for dokumentfangst og direkte distribution til specifikke brugerworkflows, hvilket frigiver arbejdskraft til vigtigere opgaver. Kombinationen af central dokumentdigitalisering med in-house-trykkeriets generelle opgave med dokumentproduktion opgraderer in-house-trykkeriets funktion og får hele virksomheden til at værdsætte deres service endnu mere.

Højhastighedsscanning

bEST-teknologier

Som essentiel inputteknologi forenkler og strømliner scanning dokumentfangsten, distributionen og udvekslingen af informationer. Enhedens højhastig­ heds duplexscanner gør bizhub PRO C754 til det ideelle inputværktøj, fx til registrering af papirbaserede informationer til brug i interne workflows, til effektiv dokumentarkivering og integration med dokumentstyringssystemer.

Konica Minoltas bizhub Extended Solution Technology (bEST) leverer en platform og teknologi, der fremmer en komplet integration af bizhub PRO C754 i kundens miljø. Dette er især interessant for dokumenttunge forretningsområder som logistik, produktion, jura og sundhedsvæsnet. bEST giver operatører mulighed for at starte fx dokumentfangst og arkiveringsworkflows direkte i bizhub-panelet og angive alle påkrævede informationer som dokumenttyper og yderligere indeksfelter under scanningsprocessen, således at efterbehandling af scanningerne på pc’en ikke længere er nødvendig.

bizhub PRO C754 scanner op til 180 billeder pr. minut og er, kombineret med Konica Minoltas alsidige dokumentfangstapplikationer, perfekt til dokumentscanning af store volumener. Denne funktionalitet inkluderer scanning fx til e-mail, FTP, SMB og brugerboks, scanningsformaterne JPEG, flersidet PDF, PDF/A, XPS og TIFF samt kompakt PDF og kompakt XPS. Sidstnævnte giver markant mindre filstørrelser, hvilket er med til at minimere netværkstrafikken og lette kommunikationen.

Under bEST-paraplyen leverer flere applikationer, fx Document Navigator, intelligent billedbehandling og distributionsfunktionalitet. Dette sikrer hurtig konvertering af scannede dokumenter til de ønskede formater samt automatisk levering til en valgt netværksplacering. Under scanningsprocessen kan fx leverandør-id og fakturanumre læses automatisk fra dokumenterne og bruges som arkiveringssti, indeksfelt eller som en del af dokumentnavnet. Connectorer giver fuld integration af bizhub PRO C754 med CRM-, EPS- og DMS-systemer.


bizhub PRO C754 – produktionssystem

Den perfekte kombination til optimal brugervenlighed Brugervenlighed er lige så vigtig for de kunder, der selv betjener udstyret, som for virksomhedens interne operatører. En høj brugervenlighed gør det nemt at udføre jobbet, hvilket øger motivationen til at få opgaverne fra hånden. Hurtig levering af kvalitetsprodukter sikrer, at eksterne og interne “kunder” vender tilbage igen og igen.

Ubegrænset brugervenlighed og mulighed for invidiuel tilpasning bizhub PRO C754 sætter helt nye standarder for brugervenlighed med en innovativ 9-tommers farvetouchskærm. Den store skærm giver multitouch-funktionalitet med den intuitive “flick & drag”-funktionalitet, som er kendt fra smartphones og tablet-pc’er. Brugerinterfacen i denne nyeste generation af Konica Minoltas multifunktionsenheder til kontoret har fået et helt nyt design med fokus på næsten ubegrænset brugervenlighed – den er intuitiv, velstruktureret og kan tilpasses den enkelte bruger:

■■ For

at give brugeren hurtig adgang kan man udvælge de hyppigst anvendte funktioner (dvs. udskrivning, kopiering, scanning, fax etc.), og placere dem som man ønsker i hovedpanelet. Derudover giver menuskærmen direkte adgang til alle funktioner såsom kopiering, scanning, fax, boks samt kopierings- og scanningsprogrammer, installerede applikationer og forhåndsindstillede workflows. ■■ Pop-up-vinduer åbnes ved alle funktionsindstillinger, hvilket sikrer, at hovedpanelet altid er tilgængeligt. Dette forhindrer, at brugerne bliver væk i et uoverskueligt antal funktionsskærmbilleder. ■■ For at lette forståelsen og gøre anvendelsen mere intuitiv er funktionsindstillingerne blevet udvidet med logiske ikoner, og antallet af knapper er reduceret til et minimum. ■■ Funktionerne kan begrænses på brugerniveau med 3 forhåndsindstillinger (basis, standard og fuld), hvilket strukturerer brugen af enheden til fx regelmæssige og mindre hyppige brugere og forebygger forvirring som følge af for mange valgmuligheder. Derudover kan Konica Minolta-service programmere yderligere 3 forhåndsindstillinger til individuelle behov.


Den perfekte kombination til en grønnere verden Hvis printudgifterne kan reduceres, giver det virksomhederne mulighed for at investere i områder, som er vigtigere for deres forretning. Og ved at anvende grøn it-teknologi kan de opfylde forventningerne fra det moderne, miljøbevidste samfund og optimere virksomhedens position generelt. Med sin grønne teknologi opfylder bizhub PRO C754 begge behov ved at minimere de overordnede printudgifter gennem reduceret papirforbrug og mindre papirspild. bizhub PRO C754 er blevet tildelt Energy Star-certificeringen for sit miljøvenlige design.

Imponerende miljøvenligt design

Forebygger papirspild

bizhub PRO C754 imponerer med et væld af miljø­ fordele, inklusive LED-scannerlys, 3 watt dvaletilstand og 0,5 watt strømsparetilstand, induktions­ varmeteknologi eller vågn-kun-op-til-scanning-teknologi, som forhindrer, at enheden varmes op unødvendigt. Disse og andre energibesparende funktioner understøtter det meget lave strømforbrug, som ligger langt under grænseværdierne, der kræves af Energy Star og bidrager til maskinens generelle lave driftsomkostninger.

Ud over de vigtige, strømbesparende aspekter tilbyder bizhub PRO C754 vigtige funktioner, som forebygger fejltryk og papirspild. Kopieringsforhåndsvisningen, der er indbygget i denne MFP, samt printforhåndsvisningen i kommandoarbejdsstationen giver brugerne mulighed for at kontrollere det ønskede output inklusive efterbehandlingsindstillingerne, før der er udskrevet en eneste side. Og funktioner som automatisk duplex eller N-up er med til at eliminere papirspild.

bizhub PRO C754’s innovative dynamiske øko-timer kan ikke bare programmeres til en bestemt ugedag, dato eller et bestemt tidspunkt. Den analyserer også automatisk forbruget af enheden og optimerer indstillingerne, fx skifter den til dvaletilstand under en tilbagevendende pause. Og takket være den ekstremt korte opvarmningstid på bare 22 sekunder behøver brugerne ikke bekymre sig om lange vente­ tider, før udskrifterne er klar. Ud over at bidrage til en høj output-kvalitet hjælper Simitri®HD polymeriseret toner med at opnå meget miljøvenlig drift. Den seneste generation inden for denne kvalitetsstærke toner giver bedre udskrifter end nogensinde, mens indholdet af biomasse hjælper med at reducere bizhub PRO C754’s udled­ning af CO2 yderligere. Et andet miljømæssigt plus ved Simitri HD er, at det i forbindelse med genbrug af papir er nemt at fjerne toneren, hvilket er afgørende for genanvendelse af papiret.


bizhub PRO C754 – produktionssystem

Den perfekte kombination til enhver opgave bizhub PRO C754 opfylder behovene i næsten alle virksomheder og giver dem et stort udbytte, der optimerer selv de mest komplekse workflows. bizhub PRO C754 tilbyder mobulbaserede løsninger med fleksible papirvalg, efterbehandlingsmuligheder og andre funktioner, der kan tilpasses ethvert arbejdsmiljø.

bizhub PRO C754 ■■ Primær konfiguration I standardkonfigurationen tilbyder bizhub PRO C754 essentielle komponenter til professionel udskrivning og scanning. Fiery-print-controlleren IC-414, der er baseret på det seneste System 10e, er indbygget i systemet. Den indbyggede, automatiske duplexenhed giver mulighed for dobbeltsidet udskrivning med 100 % produktivitet, mens den standardbaserede enkeltkørselsbaserede dobbeltscannings-ADF registrerer dokumenter med en hastighed på 180 billeder pr. minut. bizhub PRO C754 leverer fleksibilitet i forhold til onlinebaserede printmedier og er udstyret med 4 papirkassetter og en manuel bypass.

enkeltsidet udskrivning

multibannerudskrivning

dobbeltsidet udskrivning/duplex

kombineret mixplex/mixmedia

papir-/tonerpåfyldning under kørsel

■■ Kassette med stor kapacitet (LU-204) LU-204 øger standardpapirkapaciteten med yderligere 2.500 ark. LU-204 understøtter papirformater fra A4 til SRA3 og en maks. papirvægt fra 52 til 256 g/m2.

■■ Kassette med stor kapacitet (LU-301) Til mere A4-fokuserede miljøer øger LU-301 den overordnede A4-kapacitet med 3.000 ark. Den understøtter papirvægt fra 52 til 256 g/m2.

■■ Hæfteenhed (FS-534) Denne basishæfteenhed tilbyder hjørne- og sidehæftning på op til 50 ark og en outputkapacitet på maks. 3.200 ark. 2- og 4-hulning fås som ekstraudstyr.

hjørnehæftning

2-punkts hæftning

2-hulning

4-hulning

automatisk forskudt sortering


■■ Brochureløsning (SD-511) Brochureløsningen til FS-534 giver mulighed for at lave brochurer med ryghæftning og falsning med maksimalt 80 sider.

midterfals

brochure (falsning og ryghæftning)

brevfalsning af flere breve

■■ Hæfteenhed (FS-535) FS-535 giver hjørne- og sidehæftning på op til 100 ark pr. sæt. Den har en maksimal output-kapacitet på 3.200 ark og kan udstyres med ekstraudstyr i form af en 2- og 4-hulningsenhed med automatisk skift.

hjørnehæftning 2-punkthæftning

2-hulning

4-hulning

automatisk forskudt sortering

■■ Brochureløsning (SD-512) SD-512 producerer brochurer med ryghæftning og falsning på op til 80 ark og har en brevfalsningsfunktion til op til 1-3 ark pr. sæt. Brochureoutput-kassetten er udstyret med et automatisk transportbånd, der giver mulighed for ubegrænset produktion af brochurer og breve.

midterfals

brochure (falsning og ryghæftning)

brevfalsning af flere breve

■■ Z-falsenhed (ZU-606) ZU-606 giver mulighed for z-falsning af A3-dokumenter til A4-størrelse. Derudover er ZU-606 udstyret med en 2- og 4-hulningsenhed (kun i kombination med FS-535).

z-fals

■■ Forsidefunktion Med forsidefunktionen er det muligt at tilføre fx forhåndstrykte omslag til dokumenterne før den endelige efterbehandling. To inputbakker til 200 ark hver er tilgængelige (kun kombineret med FS-535).

indsættelse af ark, brochure

indsættelse af omslag, brochure

■■ Bannerkassette (BT-C1) Bypass-kassetten kan udvides med BT-C1, der giver mulighed for at ilægge op til 25 bannerark.

bannerudskrivning


Tekniske specifikationer Specifikationer for printer Printhastighed A4 (sort/hvid/farve) Op til 75/60 sider/min. Printhastighed A3 (sort/hvid/farve) Op til 37/30 sider/min. Printopløsning 1.800 x 600 dpi x 6 bit (svarende til) 1.200 x 1.200 dpi x 1 bit* Gråtoner 256 gråtoner

Systemspecifikationer Papirvægt 52-256 g/m2 Op til 300 g/m2 (fra bypass) Duplexenhed Type uden stakning 64-256 g/m2 A5-SRA3, A3+ Papirformater A6-SRA3 A3+ (311 x 457 mm) Banner 297 x 1.200 mm (127- 210 g/m2) Brugerdefineret 90 - 311 mm x 140 - 457 mm Maks. printområde 307 x 437 mm (SRA3) 302 x 448 mm (A3+) Maks.: 6.650 ark Hovedenhed: Op til 3.650 ark LU-204: Op til 2.500 ark LU-301: Op til 3.000 ark Papir-output-kapacitet Primær papirkassette: Op til 3.000 ark Sekundær kassette: Op til 200 ark JS-602: Op til 100 ark Opvarmningstid Ca. 22 sekunder (opvarmningstid kan variere afhængigt af driftsmiljø og brug) Mål (B x D x H mm) 650 x 799 x 1.155 (kun hovedenhed) Vægt 221 kg (kun hovedenhed)

Specifikationer for controller

HDD 160 GB S-ATA harddisk

Zoom 25 - 400 % i trin på 0,1 %

Interface Ethernet 10/100/1.000-Base-T

Multi 1- 9.999

Filformater Adobe PostScript Level 1,2,3 PCL Adobe PDF 1.4, 1.5, 1.6, 1.7, PDF/X EPS TIFF, TIFF/IT, JPEG Fiery FreeForm

Ekstraudstyr Kassette med stor kapacitet LU-204 1 magasin Papirkapacitet op til 2.500 ark Papirvægt 52 til 256 g/m2 Standardpapirformater A4 - SRA3, A3+

Klientmiljøer Windows 2000/XP/VISTA/Windows 7 Windows Server 2003/2008 Macintosh OSX eller højere

Kassette med stor kapacitet LU-301 1 magasin Papirkapacitet op til 3.000 ark Papirvægt 52 til 256 g/m2 Standardpapirstørrelser A4

Specifikationer for scanner

Brochureefterbehandlere FS-534 og SD-511 Til brochurer på op til 20 ark (80 billeder) 2-punkts- og hjørnehæftning Hæftning af op til 50 ark Midterfalsning og ryghæftning Brevfalsning 1 til 3 ark Automatisk skiftevis sortering og gruppering Output til op til 3.000 ark Underbakke til op til 200 ark Brochurebakke til op til 100 ark

Automatisk duplexenhed Maks.: 150 ark A6 - A3 35 - 210 g/m2 Scanningshastighed (A4) Op til 180 billeder/min. 1 duplexscanning Scanningsopløsning Op til 600 x 600 dpi Netværk TWAIN-scan Scan-til-HDD Scan-til-FTP Scan-til-SMB Scan-til-e-mail Scan-til-WebDAV Scan-til-USB

Efterbehandlere til brochurer FS-535 og SD-512 Til brochurer på op til 20 ark (80 billeder) 2-punkts- og hjørnehæftning Hæftning af op til 100 ark Midterfalsning og ryghæftning Brevfalsning 1 til 3 ark Automatisk skiftevis sortering og gruppering Output til op til 3.000 ark Underbakke til op til 200 ark Brochurebakke til op til 300 ark

Filformater JPEG, TIFF PDF, Kompakt PDF, Krypteret PDF, Søgbar PDF (ekstraudstyr) PDF/A 1a (ekstraudstyr), PDF/A 1b XPS, Kompakt XPS PPTX, Søgbar PPTX (ekstraudstyr)

Specifikationer for kopimaskine Kopieringshastighed A4 (sort/hvid/farve) Op til 75/60 sider/min. Kopieringshastighed A3 (sort/hvid/farve) Op til 37/30 sider/min.

IC-414 intern EFI Fiery controller

Kopiopløsning Op til 600 x 600 dpi

CPU Intel Pentium @ 2,6 GHz (dualcore)

Gråtoner 256 gråtoner

RAM: 2 GB

FCOT (sort/hvid/farve) 3,7/5,3 sekunder

Z-falsningsenhed ZU-606 (ekstraudstyr til FS-535) Z-falsning til A3-medier til A4-format Inkluderer 2/4-hullersenhed med automatisk skift Forsidefunktion PI-505 (ekstraudstyr til FS-535) Indsættelse af forhåndstrykte ark 2 PI-kassetter til 200 ark hver Jobseparator JS-602 (ekstraudstyr til FS-535) 3. udfaldsbakke til 100 ark Hulleenhed PK-520 (ekstraudstyr til FS-534) 2- og 4-hulning (automatisk skift) Hulleenhed PK-521 (ekstraudstyr til FS-535) 2- og 4-hulning (automatisk skift) Bannerkassette BT-C1 Bypass-kassetteudvidelse til udskrivning af flersidede bannere Op til 25 bannerark *udskriftshastighed reduceret til 25 sider/min.

Alle specifikationer vedr. papirkapacitet gælder for A4-papir, 80 g/m2. Alle specifikationer vedr. scannings-, kopierings- eller udskrivningshastigheder gælder for A4-papir, der scannes, kopieres eller udskrives på tværs i multiside-, simplex-funktion. n Understøttelsen og tilgængeligheden af de angivne specifikationer og funktioner varierer afhængigt af operativsystemer, programmer, netværksprotokoller samt netværks- og systemkonfigurationer. n Nogle af produktillustrationerne viser systemerne med ekstraudstyr. n Specifikationer og tilbehør er baseret på de oplysninger, der var tilgængelige på udskrivningstidspunktet og kan ændres uden varsel. n Konica Minolta garanterer ikke, at alle de anførte specifikationer er fejlfri. n Microsoft, Windows og Windows-logoet er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Microsoft Corporation i USA og/eller andre lande. n Alle andre mærke- og produktnavne kan være registrerede varemærker eller varemærker tilhørende deres respektive ejere og anerkendes hermed. n n

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15 2620 Albertslund

Hjulmagervej 4B 7100 Vejle

Søren Frichs Vej 40A 8230 Åbyhøj

Gøteborgvej 1 9200 Aalborg SV

Tlf. 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk

05/2012

Din Konica Minolta Business Solutions-partner:

bizhub_PRO_C754_Brochure_da__dtp6__hr_uskaerm  

http://www.konicaminolta.dk/fileadmin/content/dk/Business_Solutions/Products/Production/Colour/bizhub_PRO_C754/bizhub_PRO_C754_Brochure_da__...