Page 1

bizhub C220, C280 og C360

Innovative kontorsystemer i sort/hvid med ekstra kulør

Kontorsystemer bizhub C220/C280/C360


bizhub C220/C280/C360, kontorsystemer

Ekstra kulør kombineret med sort/hvid innovation

bizhub C220, C280 og C360 er Konica Minoltas innovative trekløver til fremstilling af generelle dokumenter på kontoret – perfekt til kontorer og arbejdsgrupper inden for økonomi og regnskab, personale, logistik og mange andre områder, hvor det meste af arbejdet produceres i sort/hvid. Denne produktserie tilbyder udskrivning i sort/hvid i en høj kvalitet til en overkommelig pris med samme lave omkostninger som komplette sort/hvid-systemer. Men bizhub C220, C280 og C360 er udstyret med en ekstra funktion: Farver der kan udnyttes efter behov.

■ Som ægte multifunktionsmaskiner kan de alle tre

stille i drift og har et væsentligt reduceret energiforbrug. De er komfortable at arbejde ved siden af, og så er betjeningen utrolig nem.

udstyres til at klare print, kopiering, scanning og fax for let og kompetent at håndtere al kommunikation på det travle kontor. Deres kompakte og stilfulde design kræver ikke meget plads, men det gør dem til attraktive enheder i alle kontoromgivelser.

■ bizhub C220, C280 og C360 er udstyret med Konica Minoltas “skills to win” og løser alle opgaver på kontoret i en enkelt maskine med den seneste teknologi, kvalitet i topklasse i sort/hvid og i farver, og så imponerer de med deres fejlfri ydelse.

■ For overholdelse af gældende miljølovgivning, herunder miljømærkerne Energy Star og det tyske Der Blaue Engel er bizhub C220, C280 og C360 utrolig

Funktioner

USB

Lokal/netværk

PCL/PS

Farver, sort/hvid

Kopiering

Farver, sort/hvid

Udskrivning

Boks-til-USB Ny udskrivning Deling boks-til-boks

Distribution

Boks

Scanning

TWAINnetværk

Scan-til-FTP

Fax

IPfax

Scan-til-SMB Scan-til-boks/Personlig boks

Scan-til-USB

iFax

PCfax

Scan-til-hjem

SIPfax

Scan-til-e-mail

Scan-til-mig

Super G3 Fax


Innovation, god pris, nem betjening sort/hvid maskiner med ekstra kulør Avanceret teknologi Udstyret med Konica Minoltas eget Auto-Refining Developing System (ARDS) garanterer bizhub C220, C280 og C360 en stabil og konstant billedkvalitet i sort/hvid. Den innovative teknologi sørger hele tiden for at genopfriske fremkalderenheden ved at tilføje en bestemt mængde farve med hver ny tonerpatron. Den forbedrede effektivitet sikrer øget udskriftskapacitet af forbrugsstoffer, og gør det muligt for disse maskiner at producere dokumenter i sort/hvid til samme lave priser som et komplet sort/ hvid-system. Og med de uimodståelige ekstra attraktive omkostningsbesparende farver er bizhub C220, C280 og C360 det perfekte valg for alle brancher.

Effektiv adgangs- og omkostningsstyring Takket være bizhub C220, C280 og C360’s omfattende adgangsstyringsfunktioner kan farvefunktionerne nemt deaktiveres efter behov, hvilket betyder, at kun visse brugere kan producere dokumenter i farver, mens de fleste brugere kun kan udskrive og kopiere i sort/hvid. Tildelingen af sådanne adgangsrettigheder og funktionsbegrænsninger starter ved standard adgangskodegodkendelse med pålidelig begrænsning af systemadgang til godkendte brugere. Op til 1.000 brugerkonti oprettes nemt ved hjælp af Active Directory og kan indbefatte specifikke adgangsrettigheder for individuelle brugere. For større brugervenlighed kan godkendelsesfunktionen også ske via biometrisk fingervenescanner eller kontaktløse IC-kort (ekstraudstyr). En anden funktion, der giver større omkostningsbesparelser, er kontosporingsfunktionen, der gør det muligt at overvåge dokumentproduktionen for hver enkelt bruger eller hele afdelingen hver måned. Disse effektive styringsmekanismer gør brugen mere overskuelig og er med til at holde styr på omkostningerne til dokumentproduktion, uanset om brug af farver er tilladt eller ej. Konfigurationer

Imponerende brugervenlighed Som innovative multifunktionsmaskiner til kommunikation tilbyder bizhub C220, C280 og C360 øget brugervenlighed og praktiske funktioner i hverdagen. Deres brugervenlige farve-touchscreen kan vippes og drejes, så man kan se dem fra alle vinkler. Forhåndsvisning i farver og miniaturebilleder gør det muligt at se præcist, hvordan det udskrevne dokument kommer til at se ud for at undgå fejl før produktion. Det logiske skærmlayout, de animerede hjælpeog vejledningsfunktioner samt hardware-tastaturet (ekstraudstyr) gør betjeningen endnu nemmere og mere ligetil. Brugervenligheden er også blevet øget med indførelsen af en brugerdefineret printerdriverfunktion: Under MyTab kan brugerne individuelt kombinere deres ofte benyttede funktioner, hvilket giver dem mulighed for at foretage alle indstillinger på én og samme skærm.


bizhub C220/C280/C360, kontorsystemer

Øget funktionalitet sort/hvid maskiner med ekstra kulør

Produktiv udskrivning og kopiering Udskrivning og kopiering er nemt og hurtigt med bizhub C220, C280 og C360. Udstyret med en af Konica Minoltas effektive Emperon™ controllere opnås en hurtig CPU på 1 GHz (667 MHz på bizhub C220), 2 GB standardhukommelse, 250 GB HDD, understøttelse af PDF 1.7 og avanceret PostScript-kompatibilitet for attraktive kvalitetsforbedringer. Konica Minoltas egen Emperon™ controller-teknologi sikrer problemfri systemintegration med alle standard netværksmiljøer, hvilket giver flere brugere mulighed for at behandle deres printjob hurtigt og samtidigt uden at opleve lange forsinkelser. Produktserien tilbyder en omfattende række af attraktive udskrivnings- og kopieringsfunktioner, der gør det nemmere at producere både standard og mere komplekse dokumenter, herunder f.eks. formularer/ overlejringer/vandmærker og N-up. Duplexprint eller -kopiering er med til at reducere omkostningerne ved at spare papir, arkiveringsplads og porto. Med Auto Colour Selection undgås uønsket udskrivning eller

kopiering i farver, hvor det er tilstrækkeligt med sort/ hvid. Med denne omfattende funktionalitet er bizhub C220, C280 og C360 ideelle til sort/hvid kontormiljøer, hvor produktionen primært foregår i sort og hvid, og hvor farver bruges mindre hyppigt. Ikke desto mindre kan de alle tre nemt håndtere større farvejob og øget farvevolumen.

Effektiv scanning og fax Ultra effektive scannere - bizhub C220, C280 og C360 gør distribution og informationsdeling meget nemmere. Med en ultra hurtig hastighed på 70 sider/min. leverer de scan-til-e-mail, -FTP, -SMB og -boks. Scanningsformater omfatter PDF og komprimeret PDF- og XPS-format samt TIFF og JPEG. Den smarte Scan-til-USB funktion giver yderligere brugerfleksibilitet og mulighed for at spare tid ved direkte scanning fra bizhub til USB-stik uden at skulle en tur over pc’en.


Kombineret med brugergodkendelse øger funktionerne scan-til-mig og scan-til-hjem hastigheden ved at sende scanningerne til brugerens egen e-mail-adresse (scantil-mig) eller egen registreret PC-folder (scan-til-hjem). Et yderligere scanningshøjdepunkt (ekstraudstyr) er behandling af scannede data med OCR til oprettelse af søgbare PDF-dokumenter. Disse omfatter fuldtekst søgefunktioner, der gør det muligt for brugerne hurtigt og praktisk at finde det dokument, de leder efter på deres pc. Til alle lokationer, der kræver faxkommunikation, tilbyder bizhub C220, C280 og C360 en lang række digitale og analoge faxfunktioner. Brugervenligheden sikres med den smarte PC-faxfunktion, der giver mulighed for fax direkte fra pc’en uden at skulle udskrive dokumenter først. De mange forskellige sikkerhedsfunktioner gør faxkommunikationen pålidelig og sikker.

Avancerede boksfunktioner Konica Minoltas unikke brugerboks giver kontorkommunikation en helt ny betydning med mulighed for meget effektiv lagring og håndtering af informationer på bizhub C220, C280 eller C360’s interne harddisk. Dette gør det nemmere at dele scannede, printede, kopierede og faxede dokumenter samt hurtigt at finde ofte benyttede dokumenter, såsom vilkår og betingelser eller blanketter. Der kan vælges op til 1.000 bruger­ bokse med forskellige brugerrettigheder og -bokse defineret til offentlig, gruppe eller privat brug.

Omfattende sikkerhed Ud over Konica Minoltas omfattende sikkerhedsfunktioner er bizhub C220, C280 og C360 også certificeret i henhold til ISO 15408 EAL3. Med klientgodkendelse via IEEE 802.1x kan de tilsluttes sikre netværk. Øget sikkerhed mod uberettiget kopiering fås også: Med funktionen Copy Guard bliver originalen slet ikke kopieret, hvis maskinen registrerer et specielt beskyttelsesmønster i forbindelse med originalen, mens kopiering af adgangskode giver mulighed for kopiering af den beskyttede original, hvis korrekt adgangskode indtastes. Systemerne er udstyret med funktionen Sikker print for at beskytte fortrolige dokumenter. Det er kun muligt at udskrive, når den tildelte adgangskode til udskrivningsjobbet indtastes direkte via maskinens touchscreen. Kombineret med adgangskontrol via brugergodkendelse vil de dermed sikrede udskrivningsjob automatisk blive produceret, så snart brugeren er godkendt i systemet.

PageScope Enterprise Suite Denne effektive software suite giver administratoren mulighed for effektiv overvågning og styring med fuld adgang til alle bruger- og maskinerelaterede informationer fra en central serverplatform. PageScope Enterprise Suite omfatter: ■ PageScope

Net Care Device Manager til central implementering af systemnetværkskonfigurationer og central overvågning af status ■ PageScope Authentication Manager til central administration af brugerdatabasen og brugerrettigheder ■ PageScope Account Manager til central indhentning af detaljerede tælleraflæsninger og efterfølgende omkostningsberegning ■ PageScope MyPanel Manager til individuel oprettelse af centrale brugerprofiler, personlige adressebøger og scanningsdestinationer

CS Remote Care Konica Minoltas dokumenterede fjernovervågningssystem sikrer proaktiv og fleksibel servicesupport. CS Remote Care hjælper med at holde maskinerne kørende uden problemer, minimerer afbrydelser og maksimerer systemets tilgængelighed. Alle relevante systemdata overføres direkte til Konica Minolta service i en automatisk proces, der aldrig kræver brugerindgriben.


bizhub C220/C280/C360, kontorsystemer

Alsidig medie- og efterbehandlingsfunktion – sort/hvid med ekstra kulør Imponerende mediefunktioner

Attraktiv efterbehandlingsfleksibilitet

bizhub C220, C280 og C360 er udstyret med en bred vifte af effektive mediefunktioner: De kan behandle standard papirformater helt op til A3+ samt alle brugertilpassede formater. Papirtyper på helt op til 256 g/m2 kan ilægges fra alle bakker, og til bypass kan også bruges 271 g/m2 samt specielle medielignende etiketter, transparenter og konvolutter. Standard papirkapaciteten på 1.150 ark kan udvides til hele 3.650 ark. Via bypass er det muligt at producere bannere med en længde på helt op til 1,2 meter, hvilket gør det nemmere f.eks. at lave projektplaner, ferieplaner og andre dokumenter i store formater.

Der kan vælges mellem tre enheder – herunder en modulopbygget efterbehandlingsenhed, der står på gulvet, en yderst kompakt, integreret hæftenhed og en jobseparator – bizhub C220, C280 og C360 kan udstyres til at opfylde alle behov i kontormiljøet.

Takket være deres omfattende mediefleksibilitet er bizhub C220, C280 og C360 i stand til at producere ethvert tænkeligt dokument lige fra korrespondance, fakturaer, mødereferater og notater til præsentationer, blanketter, analyser, statistikker og rapporter – både i sort/hvid og i farver.

Efterbehandlerenheden har en kapacitet på hele 3.200 ark, og takket være det modulopbyggede koncept kan den udvides med flere funktioner. Ud over hæftning af manualer, rapporter og andre store oplag i flere positioner, kan den også udstyres med hulning, som f.eks. er ideelt til mødereferater. Inline-brochurefunktionen giver mulighed for fuldautomatisk produktion af midterfalsede og ryghæftede brochurer og manualer på helt op til 60 sider. Et billigere alternativ til efterbehandleren er den mindre hæfteenhed, der næsten integreres helt i maskinens kabinet, hvilket gør systemet yderst kompakt. Der fås også en simpel og brugervenlig jobseparator, der holder forskellige job skarpt adskilt.


Simitri®-polymeriseret toner

Konventionel toner

Miljøvenlige sort/hvid maskiner med ekstra kulør Lave TEC-værdier bizhub C220, C280 og C360 har nogle af de laveste TEC-værdier i deres klasse. TEC-værdien repræsentrer et elektrisk eller elektronisk produkts typiske elforbrug inden for en uge på basis af det gennemsnitlige forbrug på et kontor. Systemet skifter til energisparetilstand hurtigere og forbruger betydeligt mindre strøm i dvaletilstand end tidligere produkter. Dette gør ikke blot driften af hele produktserien mere miljøvenlig, det er også med til at reducere driftsomkostningerne og er med til, at alle tre modeller overholder miljølovgivningen, herunder miljømærkerne Energy Star og det tyske Der Blaue Engel.

Miljøvenlig Simitri® HD-toner Det lave energiforbrug i bizhub C360-serien skyldes hovedsagligt Konica Minoltas avancerede varmeteknologi. Brugen af Simitri® HD-polymeriseret toner giver mulighed for fiksering ved lave temperaturer, hvilket reducerer opvarmningstiden samtidig med, at det maksimerer energieffektiviteten. Samtidig har polymeriseringsprocessen ved Simitri® HD-toner en betydelig lavere miljøbelastning end produktionen af konventionel toner. Og med Konica Minoltas egen Simitri® HD-polymeriseret toner med meget små og ensartede tonerpartikler opnås en uovertruffen billedkvalitet. Knivskarp tekst og linjer, en jævn og holdbar print finish og en uforlignelig farveholdbarhed giver print i langt bedre kvalitet, der holder længere - samtidig med at der opnås fejlfri, miljøvenlige resultater.

Ekstra stille i drift bizhub C220, C280 og C360 er utrolig stille i drift og derfor behagelige at arbejde ved siden af, hvorfor de kan installeres stort set alle steder - selv i åbne kontorlandskaber. Flere tekniske forbedringer af alle produkterne, herunder tiltag til eliminering eller reducering af ubehagelig støj, f.eks. fra blæsere, har reduceret driftsstøjen betydeligt og optimeret systemernes overordnede støjniveau. Derfor er alle tre produkter klassificeret i den øverste klasse for deres ekstra stille drift.

Ressourcevenligt design I overensstemmelse med miljøstyringssystemet ISO 14001 støtter Konica Minolta ressourcevenlig produktudvikling, herunder brugen af genindvundne materialer, hvor det er muligt. Konica Minolta har udviklet et system til forbrugsstoffer, der giver mulighed for hurtig og nem sortering af deres komponenter for nem genindvinding. For bizhub C220, C280 og C360 omfatter dette et nyt design på tonerflasken for at gøre den nemmere og mere praktisk at genindvinde. Som en del af fremstillingskonceptet ”Nul spild” søger Konica Minolta at minimere miljøbelastningen ved sine produkter med effektive miljøtiltag gennem hele produktets livscyklus. Et af aspekterne herved er genbrugs- og genindvindelige materialer til hardware og forbrugsstoffer for at reducere den mængde affald, hver maskine genererer. Mindre emballage er også med til at reducere transport- og lagerudgifter. Af tiltag kan nævnes fremme af energibesparende muligheder samt omfattende tiltag for genindvinding og genbrug - alt sammen for at øge beskyttelsen af miljøet.


bizhub C220/C280/C360, ekstraudstyr

Funktionsdiagram

Originallåg OC-509

Duplexfeeder DF-617

Fax interface MK-720

Faxenhed FK-502

Tastaturholder KH-101

1. I/F kit EK-604

2.

i-Option licens LK-101v2

I/F kit EK-605

i-Option licens LK-102

i-Option licens LK-105

Arbejdsbord WT-506

i-Option hukommelse UK-203 Biometrisk brugergodkendelse AU-101

Jobseparator JS-603

Ryghæftningsenhed SD-509

Biometrisk brugergodkendelse AU-102

Hulleenhed PK-517

IC-kort brugergodkendelse AU-201 kun til bizhub C280/C360

Efterbehandler FS-527

Sikkerhedspakke SC-507

Interface kit IC-412 VI-505

Fiery controller IC-412

Bannerkassette BT-C1 Efterbehandler FS-529 Jobseparator JS-505 Stor papirkassette PC-408

2 stk. universalbakker PC-207

1 stk. universalbakke PC-107

Underskab DK-507


Tekniske specifikationer, bizhub C220/C280/C360

Beskrivelser bizhub C220/C280/C360

Kommunikationscentre med 22/28/36 sider/min. i sort/hvid og i farver. Standard Emperon™ Print controller med PCL 6c, PostScript 3, PDF 1.7 og XPS-understøttelse. Papirkapacitet på 500 + 500 ark og 150 ark manuel bypass. Medier fra A6 til A3+, 1,2 m banner og 64 – 271 g/m2. 2 GB hukommelse, 250 GB harddisk og 1 GB Ethernet som standard DF-617 Arkføder Automatisk duplexenhed med plads til op til 100 originaler OC-509 Originallåg Låg i stedet for ADF FS-527 Efterbehandler 50 arks hæftning, udskrivningskapacitet på 3.200 ark PK-517 Hulleenhed 4-hulning JS-603 Jobseparator Separation af f.eks. fax og kopi/print til FS-527 SD-509 Ryghæftningsenhed Brochureefterbehandlingsenhed FS-529 Efterbehandler 50 arks hæftning, udskrivningskapacitet på 300 ark JS-505 Jobseparator Separation af f.eks. fax og kopi/print PC-107 Papirkassette A 5– A3, 1x 500 ark, 64 256– g/m2 PC-207 2x Papirkassette A5 – A3, 2 x 500 ark; 64 – 256 g/m2 PC-407 Stor papirkassette A4; 2.500 ark; 64 – 256 g/m2 DK-507 Underskab Papiropbevaring m.v. BT-C1 Bannerkassette Kassette til flersiders banner VI-505 Interface Fiery controller interfacekort

IC-412 Fiery controller Professional farveprint controller, fås til bizhub C280/C360 AU-101 Biometrisk Fingervenescanner brugergodkendelse AU-102 Biometrisk Fingervenescanner brugergodkendelse IC-Card-scanner AU-201 IC-Card brugergodkendelse KH-101 Tastaturholder Til placering af USB-tastatur EK-604 I/F-enhed USB-tastaturforbindelse EK-605 I/F-enhed USB-tastaturforbindelse og Bluetooth MK-720 Fax interface I/F faxmodul FK-502 FK-502 Faxenhed Super G3 fax WT-506 Arbejdsbord Placering af brugergodkendelsesenhed LK-101v2 i-Option licens Webbrowser, Image panel LK-102 i-Option licens PDF-udvidelse LK-105 i-Option licens Søgbar PDF UK-203 i-Option hukommelse Udvidet hukommelse til i-Option SC-507 Sikkerhedspakke Copy Guard og kopiering af adgangskode

Efterbehandlingsudstyr

hjørnehæftning

2-punkts hæftning

4-hulning

dobbeltsidet udskrivning/ duplex

kombineret mixplex/ mixmedia

brochurer (falsning og ryghæftning)

automatisk forskudt sortering

bannerudskrivning


bizhub C220/C280/C360, ekstraudstyr

Tekniske specifikationer

■ Specifikationer for kopimaskine Kopisystem

E lektrostatisk laser Tandem, indirekte Tonersystem Simitri HD™-polymeriseret toner Kopi/printhastighed (A4) Op til 22/22 sider/min. (C220) (sort/hvid/farve) Op til 28/28 sider/min.(C280) Op til 36/36 sider/min.(C360) Kopi/printhastighed (A3) Op til 12/12 sider/min. (C220) Op til 17/17 sider/min. (C280/C360) (sort/hvid/farve) Autoduplexhastighed (A4) Op til 22/22 sider/min. (C220) (sort/hvid/farve) Op til 28/28 sider/min. (C280) Op til 36/36 sider/min. (C360) 7,5/11,0 sek. (C220) Første kopi/print 5,8/7,7 sek (C280/C360) (sort/hvid/farve) Opvarmningstid Ca. 45 sek.* Kopiopløsning 600 x 600 dpi Gråtoner 256 gråtoner Multikopiering 1 – 9.999 Originalformat A5 – A3 Zoom 25 – 400 % i trin på 0,1 % Autozoom Kopieringsfunktioner Kapitelindeling, forside- og sideindsættelse Redigeringskopi (på udskrift og på skærm) Justering af testprint Digital art Jobindstillingshukommelse Plakattilstand, overlejring, vandmærke, stempling, kopibeskyttelse Card Shot

■ Printerspecifikationer Printopløsning Svarende til 1800 x 600 dpi Controller CPU MPC8533 @ 1 GHz (C280/C360) MPC8533 @ 667 MHz (C220) 32 BIT Printersprog PCL6c (PCL 5c + XL3.0) PostScript 3 (CSPI 3017) Operativsystemer Windows 2000 / XP / XP64 Windows VISTA 32 / 64 Windows DPWS support Macintosh 9.x/ 10.x Server 2000/2003 /2003x64/2008/ 2008x64 Unix/Linux/Citrix Printer fonte 80x PCL Latin 137x PostScript 3 Emulation Latin Printerfunktioner Direkte print af PCL, PS, TIFF, XPS, PDF og krypterede PDF-filer Mixmedia og mixplex Jobprogrammering “Easy Set” Overlay, vandmærke, kopibeskyttelse

■ Specifikationer for scanner Scanningshastighed Farver / sort/hvid op til 70 sider/min. (300 dpi via DF) Farver/ sort/hvid op til 40 sider/min. (600 dpi via DF) Scanningsopløsning Op til: 600 x 600 dpi Scanningsfunktioner Network TWAIN-scan Scan-til-e-mail (Scan-til-mig) Scan-til-FTP Scan-til-SMB (Scan-til-hjem) Scan-til-boks Scan-til-WebDAV Scan-til-DPWS Scan-til-USB Filformater JPEG, TIFF, PDF, komprimeret PDF, krypteret PDF, Outline PDF, XPS, komprimeret XPS Scanningsdestinationer 2.100 (enkelt + gruppe), LDAP-understøttelse

Scanningsfunktioner Kommentar (tekst / tid / dato) for PDF Op til 400 jobprogrammer

■ Faxspecifikationer (ekstraudstyr) Faxstandard Super G3 (ekstraudstyr) Faxforsendelse Analog, i-Fax, Colour i-Fax (RFC3949-C), IP-fax, SIP-fax Faxopløsning Maks.: 600 x 600 dpi (ultra fin) Faxkomprimering MH, MR, MMR, JBIG Faxmodem Op til 33,6 Kbps Faxdestinationer 2.100 (enkelt + gruppe) Faxfunktioner Polling Tidsskift PC-fax Modtager til fortrolig boks Modtager til e-mail, FTP, SMB Op til 400 jobprogrammer

■ Specifikationer for brugerboks Maks. brugerbokse 1.000 Op til 3.000 dokumenter eller 10.000 sider Maks. kapacitet til opbevaring af dokumenter Brugerbokstyper Public, personlig (med adgangskode eller brugergodkendelse), gruppe (med brugergodkendelse) Systembokstyper Sikker print, krypteret PDF-print, modtagelse af fax, fax polling Brugerboksfunktioner Ny udskrivning, download, send (e-mail, FTP, SMB og fax), kopier boks til boks

■ Systemspecifikationer Systemhukommelse 2048 MB Systemharddisk 250 GB Interface 10 Base-T/100 Base-T/1000 Base-T Ethernet USB 2.0 Netværksprotokoller TCP/IP (IPv4 / IPv6) IPX/SPX NetBEUI AppleTalk (EtherTalk) SMB LPD IPP SNMP HTTP Rammetyper Ethernet 802.2 Ethernet 802.3 Ethernet II Ethernet SNAP Automatisk duplexfeeder Op til 100 originaler A6– A3 35–210 g/m2 Papirformater A6 – A3+ Brugerdefinerede papirformater Bannerpapir, maks. 1.200 x 297 mm Papirvægt 64 – 271 g/m2 Papir-input-kapacitet Standard:1.150 ark Op til: 3.650 ark Bakke 1 500 ark A5– A3 64–256 g/m2 Bakke 2 500 ark A5– A3+ 64–256 g/m2 Bakke 3 (ekstraudstyr) 500 ark A5– A3 64–256 g/m2 Bakke 3 + 4 (ekstraudstyr) 2 x 500 ark A5– A3 64–256 g/m2


Tekniske specifikationer, bizhub C220/C280/C360

Stor papirkassette

2.500 ark A4 64–256 g/m2 Manuel Bypass 150 ark A6– A3+, brugerdefinerede formater, banner 64–271 g/m2 Automatisk duplex A5 – A3 helt til kant 64– 256 g/m2 Efterbehandlingsfunktioner Offset, gruppering, sortering, hæftning, hulning, (ekstraudstyr) midterfalsning, brochure Output-kapacitet Op til 3.200 ark (m/efterbehandlingsenhed) Output-kapacitet Op til 250 ark (m/u efterbehandlingsenhed) Hæftning 50 ark eller 48 ark + 2 forsideark (op til 209 g/m2) Hæftekapacitet Op til 1.000 ark Brochure 15 ark eller 14 ark + 1 forsideark (op til 209 g/m2) Brochurekapacitet Op til 75 ark (bakke) Strømforbrug 220 – 240 V / 50 / 60 Hz Mindre end 1,5 KW Systemmål (B x D x H mm) 643 x 848 x 770 Systemvægt Ca. 98 kg

■ Systemspecifikationer Sikkerhed ISO15408 EAL3 (under evaluering) IP-filtrering og portspærring SSL2, SSL3 og TSL1.0 netværkskommunikation IPsec support IEEE 802.1x support Brugergodkendelse, godkendelseslog Sikkerhed Harddiskoverskrivning (8 standardtyper) Kryptering af harddiskdata (AES 256) Automatisk sletning af hukommelsesdata Fortrolig faxmodtagelse Kryptering af brugerdata Copy Guard og kopiering af adgangskode Printregistrering Op til 1.000 brugerkonti Active Directory support (brugernavn + adgangskode + e-mail + SMB folder) Brugeradgangsdefinition Biometrisk brugergodkendelse (fingervene) ekstraudstyr Godkendelse af IC-kort (IC-kortlæser) ekstraudstyr Software PageScope Net Care Device Manger PageScope Data Administrator PageScope Box Operator PageScope Direct Print Print Status Notifier Driver Packaging Utility Log Management Utility

* Opvarmningstid kan variere afhængig af miljø og brug


Alle specifikationer vedr. papirkapacitet henviser til papir i A4-format med en gramvægt på 80. Alle specifikationer vedr. scannings-, kopierings- eller udskriftshastigheder gælder for A4-papir, der scannes, kopieres eller udskrives på tværs i multiside-, simplex-

■ ■

funktion. Support og levering af de ovenfor anførte specifikationer og funktioner kan variere afhængig af operativsystemer, applikationer, netværksprotokoller samt netværks- og

systemkonfigurationer. Den anførte forventede levetid på forbrugsstoffer er baseret på specifikke driftsbetingelser, såsom sidedækning for et bestemt sideformat (5 procent dækning på

A4). Den anførte forventede levetid på forbrugsstoffer er baseret på specifikke driftsbetingelser og andre udskrivningsvariabler, herunder sidedækning, sideformat, medietype, kontinuerlig eller periodisk udskrivning, rumtemperatur og luftfugtighed. Nogle af produktillustrationerne viser systemerne med ekstraudstyr. ■ Specifikationer og tilbehør er baseret på de oplysninger, der var tilgængelige på udskrivningstidspunktet og kan ændres uden varsel. ■ Konica Minolta garanterer ikke, at de anførte priser eller specifikationer er fejlfri. ■ Microsoft, Windows og Windows-logoet er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Microsoft Corporation i USA og/eller andre lande. ■

■ ■

Alle andre mærke- og produktnavne kan være registrerede varemærker eller varemærker tilhørende deres respektive ejere og anerkendes hermed. Trykt i Danmark på klorfrit, bleget papir.

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15 2620 Albertslund

Hjulmagervej 4B 7100 Vejle

Søren Frichs Vej 40A 8230 Åbyhøj

Gøteborgvej 1 9200 Aalborg SV

Tlf. 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk

08-2009-1 06-2009-1

Din Konica Minolta Business Solutions-partner:

bizhub_C360_C280_C220_Brochure_DA_LR  

http://www.konicaminolta.dk/fileadmin/content/dk/Business_Solutions/Products/Office/MFP/Colour/bizhub_C220/bizhub_C360_C280_C220_Brochure_DA...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you