Page 1

bizhub 223/283/363/423

Professionelle arbejdsgange

Kontorsystemer bizhub 223/283/363/423


bizhub 223/283/363/423, kontorsystemer

Professionelle sort/hvid enheder til farve workflows I dag indgår farver i den ene eller den anden form i de fleste workflows. Der kræves ikke altid farveudskrivning - men farve-input via farvescanning er et must i moderne kontormiljøer. Farver er uundværlige for elektroniske workflows blandt arbejdsgrupper og afdelinger inden for stort set alle forretningsområder, herunder banker, finansielle institutioner og forsikringsselskaber, revision og uddannelse. Konica Minolta imødekommer disse krav med sin serie af innovative løsninger til professionelle, der kombinerer omfattende sort/hvid udskrivningsfunktioner med fleksibel og kreativ farve-input.

n Med deres hurtige og effektive farvescan-

n Kombineret med Konica Minoltas effektive og alsidige

ningsfunktioner kan bizhub 223, bizhub 283, bizhub 363 og bizhub 423 nemt integreres i et hvilket som helst workflow. Kombineret med en udskriftshastighed på 22/28/36/42 sider/min. i sort/hvid supplerer disse maskiner en eksisterende maskinpark med de helt rigtige funktioner. Som komplet multifunktionsmaskine (A3) tilbyder de en komplet løsning til kontoret med print, kopiering, scanning og fax samlet i ét.

softwareapplikationer er bizhub 223/283/363/423 ideelle løsninger til effektiv digital dokumentfangst og elektronisk distribution, som er med til at spare tid og reducere omkostningerne. De er det perfekte supplement til Konica Minoltas bizhub-portefølje med en udskriftshastighed på mellem 22 og 75 sider/ min. i sort/hvid og 22 til 50 sider/min. i farver. Alle disse multifunktionsmaskiner fra Konica Minolta lever op til bizhub Open Platform-konceptet og har samme grundlæggende design, betjenings- og funktionsopsætning og kan udvides med yderligere applikationer og løsninger.

Funktioner

USB

Lokal/netværk

PCL/PS

Boks-til-USB Ny udskrivning Deling boks-til-boks

Sort/hvid

Kopiering

Sort/hvid

Udskrivning

Distribution

Boks

Scanning

Farver, sort/hvid

Scan-til-WebDAV

Fax

IP-fax

TWAIN-netværk

Scan-til-USB

iFax

PC-Fax

Scan-til-SMB Scan-til-boks Scan-til-e-mail

Scan-til-home

Super G3 Fax

Scan-til-mig

Scan-til-FTP


Kraft, innovation og effektivitet til scanning workflow Scanning i farver og sort/hvid bizhub 223/283/363/423 er de ideelle in- og output-værktøjer til stort set alle situationer, der kræver farvescanning og sort/hvid print eller kopiering. De er lige så effektive og alsidige op til A3-format og gør små A4-scannere og separate scanningsstationer overflødige. Alle fire bizhub-modeller kan scanne op til 70 originaler/min. i både farver og sort/hvid. Den komplette scanningsfunktionalitet gør det muligt at scanne til e-mail, FTP, SMB, Boks (kræver harddisk). Scanning til en USB Memory Stick er standard. Og med JPEG, TIFF, PDF, XPS og komprimeret PDF og XPS understøtter bizhub 423-serien alle relevante filformater. I lighed med de øvrige innovative produkter i bizhubporteføljen bliver bizhub 423-serien leveret med bEST, Konica Minoltas bizhub Extended Solution Technology. bEST er en genvej til udvidet dokumentfangst og distributionsapplikationer, der gør løsningen til det ideelle værktøj til arbejdsgrupper og mindre afdelinger.

Dokumentfangst og distribution Blandt de mange uundværlige funktioner til moderne kontormiljøer er digitalisering og indeksering af dokumenter. OCR-implementering, konvertering til specifikke filformater, herunder PDF/A samt direkte dokumentdistribution til eksisterende forretningsapplikationer. bizhub 423-serien kan afhængig af behovet opgraderes med omfattende funktioner til dokumentfangst og distribution.

Konfigurationer

Og med softwarens display-integration kræves ingen separat hardware. Dokumentarkivering kan f.eks. udføres direkte via bizhub-displayet, indtastning af alle oplysninger, herunder dokumenttype og yderligere indholdsfelter under scanning, så efterbehandling af scannede sider på pc'en bliver overflødig. I tillæg findes der et omfattende udvalg af tilslutningsmuligheder (ekstraudstyr), der giver adgang til næsten alle de backend-applikationer, du kan forestille dig, herunder Document Management Systems, Enterprise Content Management Systems, Microsoft® SharePoint og meget mere. På denne måde giver bEST mulighed for nem tilpasning af bizhub 423-serien, således at alle kundebehov bliver dækket. Vigtige funktioner Vigtige fordele Hurtig scanning Fleksibilitet og alsidighed i farve og sort/hvid takket være nem integration i ethvert workflow, farver eller sort/hvid bEST – bizhub Extended Solution Technology

Nem tilpasning der dækker alle brugeres behov

Dokumentfangst Effektiv integration af papirbaseret og distribution og elektronisk information til distribution og deling Integrerede Praktisk betjening via bizhub applikationer display; ingen separat hardware (scanningsstation, pc) kræves


bizhub 223/283/363/423, kontorsystemer

Komplet kompatibilitet, ensartede workflows Kontostyring

Godkendelse

PageScope Account Manager giver mulighed for central indsamling af tællertal for alle registrerede enheder herunder omkostningsberegning - alt sammen via et enkelt interface. Tællerne behøver ikke længere at blive aflæst pr. maskine, hvilket sparer administratoren for meget tid og besvær. Individuelle udskrivningskvoter tildeles af administratoren for hver bruger, hvilket er med til at reducere printvolumen og omkostninger. Brugernes tildelte kvoter bliver sporet pålideligt på alle netværksforbundne enheder, hvilket gør omkostningsstyringen endnu mere effektiv. Med hurtig adgang til detaljerede omkostningsoplysninger for afdelinger og projekter er kontostyringsfunktionen også det ideelle værktøj til øget omkostningsbevidsthed blandt brugerne og samtidig optimering af udskriftsvolumen. De detaljerede forbrugsrapporter gør det også nemmere at optimere maskinparken på basis af de faktiske forbrugsmønstre. Alt dette forbedrer den overordnede effektivitet og produktivitet betydeligt.

Central styring af brugerkonti og brugerrettigheder er nemt og ligetil med PageScope Authentication Manager. Det er en tidsbesparende og praktisk funktion, som øger effektiviteten, eftersom administratorerne hurtigt og nemt kan administrere alle adgangskriterier. Brugerne opnår øget fleksibilitet, og så er det praktisk med den hurtige - og sikre - log in-funktion via fingervenescanner eller kontaktløse IC-kort. Brugergodkendelse er også en forudsætning for Follow-me udskrivning, som giver brugerfunktionalitet og sikkerheden en helt ny dimension. Followme udskrivning er ideelt til udskrivning af fortroligt materiale på alle maskiner og fremmer udnyttelsen af maskinparken. Både Pull Printing og Secure Printing leveres til alle bEST OpenAPI-kompatible systemer i netværket. Printet information er pålideligt og sikkert, eftersom kun dokumentejeren kan udskrive direkte på maskinen. Denne simple og effektive metode forhindrer, at dokumenter går tabt og er med til at reducere mængden af print - og herudover er udbakker ikke længere fyldt med dokumenter, der kan ende i de forkerte hænder. Dette er også et ideelt værktøj til effektivt at reducere omkostningerne ved at supplere, eller erstatte personlige printere, der ofte er dyrere at anvende.


Administration PageScope Net Care Device Manager gør det nemmere at implementere systemnetværkskonfigurationer og overvåge status centralt. Applikationen giver hurtigere adgang til og nem overvågning af enten individuelle eller alle enheder på netværket. Dette er med til at øge oppetiden på alt overvåget hardware. Strømlinet statusoplysninger og automatiske e-mailbeskeder sikrer fokus på problemer, og er med til at forhindre flaskehalse ved udskrivning. Dette øger oppetiden, hvilket også forbedrer produktiviteten på alle overvågede systemer og smitter positivt af på effektiviteten blandt brugerne.

Automatiserede funktioner CS Remote Care er Konica Minoltas dokumenterede fjernovervågningssystem, som sikrer proaktiv og fleksibel servicesupport. Alle relevante systemdata overføres direkte til Konica Minolta i en automatisk proces, der aldrig kræver brugerindgriben. Den direkte overførsel af tekniske problemer vedrørende maskinen til serviceafdelingen minimerer nedetid og kræver ingen tidskrævende serviceopkald. Tælleraflæsninger og videresendelse af data til Konica Minoltas serviceafdeling hører også fortiden til. Samtidig indeholder CS Remote Care automatiserede logistikfunktioner, løbende registrering af status på forbrugsstoffer og lagerbeholdning. Nu er det ikke længere nødvendigt at foretage bestillinger manuelt. I stedet kan virksomheden overlade til systemet selv automatisk at bestille toner.

Vigtige funktioner

Vigtige fordele

Kontostyring Effektiv og centraliseret workflows omkostningskontrol med minimal indsats Follow-me print Høj dokumentsikkerhed og reduceret papirspild Administration Tidsbesparende og øget workflows produktivitet takket være central styring af alle netværksforbundne enheder CS Remote Care Maskiner med høj driftsstabilitet, ingen pludselige afbrydelser og maksimal oppetid


bizhub 223/283/363/423, kontorsystemer

Vigtige aspekter for virksomhedens interesser Fuldstændig kompatibilitet Som de øvrige bizhub multifunktionsmaskiner i Konica Minoltas portefølje bliver bizhub 223/283/363/423 leveret med Konica Minoltas egen Emperon™ controller-teknologi, der sikrer problemfri integration med alle standard netværksopsætninger, hvilket gør dem kompatible med stort set alle kundemiljøer. Med PCL, PostScript 3, PDF og XPS-understøttelse som standard giver Emperon™ maksimal kompatibilitet og er tillige CITRIX-kompatibel. Windows-drivere er WHQLcertificerede. Herudover er bizhub 223/283/363/423 SAP-certificeret med Konica Minolta som Gold Partner i SAP Printer Vendor Programme. Brugerne får mulighed for enkel og nem installation og driftsikkerhed samt SAP kundesupport.

Omfattende sikkerhed Konica Minoltas bizhub 223/283/363/423 er certificeret i henhold til ISO 15408 EAL3. Denne sikkerhedscertificering dækker over officielle internationale standarder og understreger Konica Minoltas sikkerhedsteknologiske førerposition. Alle fire systemer kan kobles op på sikre netværk med brugergodkendelse via IEEE 802.1x, hvilket omfatter

sikker netværkskommunikation med kryptering med IPsec-protokollen. Herudover er de som standard forsynet med harddisk-kryptering til beskyttelse af alle data på harddisken mod uautoriseret brug. Brugergodkendelse via fingervenescanner eller kontaktløse id-kort (ekstraudstyr) begrænser systemadgangen til autoriserede brugere og er mere praktisk end at skulle indtaste brugernavn og adgangskode.

Brugervenlig betjening Takket være deres meget lave støjniveau er bizhub 223/283/363/423 yderst behagelige at arbejde ved siden af, og så er de tilpas kompakte til, at de kan placeres alle steder - selv i åbne kontorlandskaber. Brugervenligheden er yderligere forbedret med en række specielle systemfunktioner, såsom animeret hjælp og brugervejledning. Tastaturet (ekstraudstyr) gør betjeningen endnu nemmere og ligetil. Og med funktionen MyTab i printerdriveren, bliver betjeningen endnu lettere, eftersom det giver brugerne mulighed for selv at sammensætte de funktioner de oftest bruger, på et enkelt skærmbillede. Betjening af bizhub 423-serien er meget intuitiv, og kræver stort set ingen oplæring.


Imponerende energieffektivitet

Minimal miljøbelastning

bizhub 223/283/363/423 er forsynet med adskillige energibesparende funktioner og er cetificeret i henhold til Energy Star og det tyske miljømærke Der Blaue Engel. De imponerer endvidere med meget lave TEC-værdier, som er et godt stykke under de seneste Energy Star-regler og fremmer den miljøvenlige drift. TEC-værdien repræsenterer et elektrisk eller elektronisk produkts typiske elforbrug inden for en uge på basis af det gennemsnitlige forbrug på et kontor. Selv med ekstraudstyr såsom en efterbehandler har disse produkter et utrolig lavt energiforbrug. Det gør både bizhub 423-serien miljøvenlig og reducerer driftsomkostningerne betydeligt.

I overensstemmelse med det ISO 14001-baserede miljøstyringssystem støtter Konica Minolta ressourcevenlig produktudvikling, herunder brugen af genindvundne materialer, hvor det er muligt. Konica Minolta har udviklet et system til forbrugsstoffer, der gør det hurtigt og nemt at adskille og sortere komponenterne til brug for genindvinding.

En af de vigtigste faktorer for den miljøvenlige drift er Konica Minoltas unikke Simitri® HD-polymeriseret toner: Med det lave smeltepunkt kræver de kortere opvarmningstid og er med til at reducere energiforbruget og CO2-emissionen. Samtidig er Simitri® HD-polymeriseret toner delvist plantebaseret, og brugen af biomasse såvel som produktionsprocessen indfrier miljøkravene fra et moderne CO2-bevidst samfund. Med standby- og dvale-tilstand indeholder bizhub 423-serien to effektive strømsparetilstande, der reducerer energiforbruget, når maskinen ikke er i brug. Fra begge tilstande genstarter systemet automatisk, så snart en bruger trykker på betjeningspanelet, eller et printjob modtages. Indgående fax vil ikke få maskinen til at starte, men bliver gemt i en sikker hukommelse, indtil maskinen aktiveres igen.

Dette er en del af fremstillingskonceptet "Nul spild", hvormed Konica Minolta stræber efter at minimere miljøbelastningen ved sine produkter med effektive miljøtiltag gennem hele produktets livscyklus.

Vigtige funktioner

Vigtige fordele

Emperon™ Controller Nem klient- og serverinstallation og stor driftsikkerhed takket være enkel systemintegration og WHQL-certificerede drivere ISO 15408EAL3 Certificerede sikkerheds -certificering funktioner, der beskytter virksomhedens data Brugervenligt design Tidsbesparende takket og nem betjening være intuitiv brugerbetjening; behagelig at arbejde ved siden af takket være lavt støjniveau Miljøvenligt design Fremmer miljøbevidst køb og forbrug og er med til at reduce driftsomkostningerne


bizhub 223/283/363/423, ekstraudstyr

Funktionsdiagram Originallåg* OC-509

Dokumentfeeder* DF-621

Fax interface MK-726

Faxenhed FK-508 1. Tastaturholder KH-101

i-Option-licens LK-101v2

2.

i-Option-licens LK-102

I/F-enhed EK-604

I/F-enhed EK-605

i-Option-licens LK-105 i-Option hukommelse UK-203

Arbejdsbord WT-506

Harddisk* HD-516

Biometrisk brugergodkendelse AU-102

Job separator JS-603 Ryghæftningsenhed SD-509

IC-kortlæser Forskellige kortteknologier

Hulleenhed PK-517

Hæfteenhed FS-527

Sikkerhedspakke SC-507

Hæfteenhed FS-529 Job separator JS-505

Stor papirkassette PC-409

*Funktioner på den blå linje leveres som standard til bizhub 363/423

2 stk. universalkassette PC-208

1 stk. universalkassette Underskab DK-508 PC-109


bizhub 223/283/363/423, ekstraudstyr

Funktionsbeskrivelse bizhub 223/283/363/423

K ommunikationscenter der udskriver 22/28/36/42 sider/min. i sort/hvid. Standard EmperonTM print controller med PCL 6-, PostScript 3-, PDF 1.7- og XPS-understøttelse. Papirkapacitet på 500 + 500 ark og 150 ark manuel indføring. Medier fra A6 til A3 og 60 –210 g/m2. 2 GB hukommelse og Gigabit Ethernet. bizhub 363/423 bliver som standard leveret med automatisk dokumentfremføring og 250 GB harddisk. DF-621 Dokumentfeeder* Automatisk dokumentfremføring t. maks. 100 originaler OC-509 Originallåg Låg i stedet for automatisk dokumentfremføring FS-527 Hæfteenhed 50 arks hæftning, udskrivningskapacitet på 3.200 ark PK-517 Hulleenhed 4-hulning JS-603 Jobseparator Separation af f.eks. fax og kopi/print til FS-527 SD-509 Ryghæftningsenhed Brochureefterbehandlingsenhed FS-529 Hæfteenhed 50 arks hæftning, udskrivningskapacitet på 300 ark JS-505 Jobseparator Separation af f.eks. fax og kopi/print PC-109 Papirkassette A 5– A3, 1 x 500 ark, 60 90– g/m2 PC-208 2x Papirkassette A5 – A3, 2 x 500 ark, 60 – 90 g/m2 PC-409 Stor papirkassette A4, 2.500 ark, 60 – 90 g/m2

DK-508 Underskab Papiropbevaring m.v. AU-102 Biometrisk Fingervenescanner brugergodkendelse IC-kortlæser IC-kortlæser til forskellige teknologier KH-101 Tastaturholder Til placering af USB-tastatur EK-604 I/F-enhed USB-tastaturforbindelse EK-605 I/F-enhed USB-tastaturforbindelse og Bluetooth MK-726 Fax interface I/F faxmodul FK-508 FK-508 Faxenhed Super G3 fax WT-506 Arbejdsbord Placering af brugergodkendelsesenhed LK-101v2 i-Option licens Webbrowser, Image panel LK-102 i-Option licens PDF-udvidelse LK-105 i-Option licens Søgbar PDF UK-203 i-Option hukommelse Udvidet hukommelse til i-Option HD-516 Harddisk* i-Option, boks, brugergodkendelse, animeret vejledning, mobilprint m.v. standard for bizhub 363/423 SC-507 Sikkerhedspakke Copy Guard-funktion

*Standardudstyr til bizhub 363/423

Efterbehandlingsfunktioner

hjørnehæftning

2-punkts hæftning

4-hulning

duplex

kombineret mixplex/mixmedia

brochure

automatisk forskudt sortering


bizhub 223/283/363/423, tekniske specifikationer

Tekniske specifikationer n Specifikationer for kopimaskine Kopisystem Elektrostatisk laser, tandem, indirekte Tonersystem Simitri® HD-polymeriseret toner Kopi/printhastighed (A4) Op til 22 sider/min. (bizhub 223) (sort/hvid) Op til 28 sider/min. (bizhub 283) Op til 36 sider/min. (bizhub 363) Op til 42 sider/min. (bizhub 423) Kopi/printhastighed (A3) Op til 14 sider/min. (bizhub 223) (sort/hvid) Op til 16 sider/min. (bizhub 283) Op til 20 sider/min. (bizhub 363) Op til 21 sider/min. (bizhub 423) Autoduplexhastighed (A4) Op til 22 sider/min. (bizhub 223) (sort/hvid) Op til 28 sider/min. (bizhub 283) Op til 36 sider/min. (bizhub 363) Op til 42 sider/min. (bizhub 423) Første kopi/print 4,2 sek. (bizhub 223/283) 3,6 sek. (bizhub 363/423) Opvarmningstid Ca. 25 sek.* (bizhub 223/283 uden harddisk) Ca. 30 sek.* (bizhub 363/423) Kopiopløsning 600 x 600 dpi Gråtoner 256 gråtoner Multikopiering 1–9.999 Originalformat A5 – A3 Zoom 25 – 400 % i trin på 0,1 %, autozoom Kopieringsfunktioner Kapitelinddeling, forside- og sideindsættelse Redigeringskopi (på udskrift og på skærm med harddisk) Justering af testprint Digital art Jobindstillingshukommelse Plakattilstand, billedgentagelse Overlay, vandmærke, stempling, kopibskyttelse Card Shot

n Specifikationer for printer Printopløsning Svarende til 1.800 x 600 dpi Controller CPU MPC8533E @ 667 MHz Printersprog PCL 6 PCL 5e/c (XL3.0) PostScript 3 (CPSI 3016) XPS Operativsystemer Windows 2000/XPx32/XPx64 Windows VISTA x32/x64 Windows 7 x32/x64 Windows Server 2000/2003/2003x64/2008/2008x64 Windows DPWS support Macintosh 9.2/10.2/10.4 Unix/Linux/Citrix Printerfonte 80x PCL Latin 137x PostScript 3 Emulation Latin Printerfunktioner Direkte print af PCL, PS, TIFF, JPEG, XPS, PDF og krypterede PDF-filer Mixmedia og mixplex Jobprogrammering “Easy Set” Overlay, vandmærke, kopibeskyttelse

n Specifikationer for scanner Scanningshastighed Op til 70 originaler/min. (300 dpi via DF) i sort/hvid og farver Op til 42 originaler/min. (600 dpi via DF) i sort/hvid og farver Scanningsopløsning Op til 600 x 600 dpi Scanningsfunktioner Network TWAIN-scan Scan-til-e-mail (scan-til-mig) Scan-til-FTP Scan-til-SMB (scan-til-hjem) Scan-til-boks Scan-til-WebDAV Scan-til-DPWS Scan-til-USB

*

Opvarmningstid kan variere afhængig af miljø og brug

Filformater

J PEG, TIFF, PDF, kompakt PDF, krypteret PDF, outline PDF, søgbar PDF (ekstraudstyr), XPS, kompakt XPS Scanningsdestinationer 2.100 (enkelt + gruppe), LDAP support Scanningsfunktioner Kommentar (tekst/tid/dato) for PDF (kræver harddisk) Op til 400 jobprogrammeringer

n Faxspecifikationer Faxstandard Faxforsendelse Faxopløsning Faxkomprimering Faxmodem Faxdestinationer Faxfunktioner

Super G3 (ekstraudstyr) Analog, i-Fax (med harddisk), IP-Fax (med harddisk) Op til: 600 x 600 dpi (ultra fin) MH, MR, MMR, JBIG Op til 33,6 Kbps 2.100 (enkelt + gruppe) Polling, tidsskift, PC-Fax Modtager til fortrolig boks (kræver harddisk) Modtager til e-mail, FTP, SMB Op til 400 jobprogrammer

n Specifikationer for brugerboks (kræver harddisk) Maks. antal brugerbokse 1.000 Maks. kapacitet til Op til 3.000 dokumenter eller 10.000 sider opbevaring af dokumenter Brugerbokstyper Offentlig, personlig (med adgangskode eller brugergodkendelse), Gruppe (med brugergodkendelse) Systembokstyper Sikker print, krypteret PDF-udskrivning, Faxmodtagelse, Fax polling Brugerboksfunktion Genudskrivning, kombination, download, sender (e-mail, ftp, smb og fax), kopi boks-til-boks

n Systemspecifikationer Systemhukommelse Systemharddisk

2.048 MB 250 GB (ekstraudstyr til bizhub 223/283, standard til bizhub 363/423) Kræver harddisk for Komplet funktionalitet: Boks (inkl. Sikker print), Animeret vejledning, i-Option, PSES, Mobil print, OpenAPI Kopifunktioner: Program Job, Overlay Printerfunktioner: Sikker print Scanningsfunktioner: Scanningskommentar Faxfunktioner: I-FAX, IP Address Fax Brugergodkendelsesfunktioner: PageScope Authentication Manager USB direct print: Krypteret PDF Interface 10/100/1.000 Base-T Ethernet USB 2.0 Netværksprotokoller TCP/IP (IPv4/IPv6) IPX/SPX NetBEUI AppleTalk (EtherTalk) SMB, LPD, IPP, SNMP, HTTP Rammetyper Ethernet 802.2 Ethernet 802.3 Ethernet II Ethernet SNAP Automatisk Op til 100 originaler dokumentfeeder A6–A3 (ekstraudstyr til bizhub 35–128 g/m2 simplex 223/283, standard til 50–128 g/m2 duplex bizhub 363/423) Papirformater A6–A3 Brugerdefinerede papirformater (90–297 x 139,7– 431,8 mm) Papirvægt 60–210 g/m2 Papir-inputkapacitet Standard: 1.150 ark Maks.: 3.650 ark Kassette 1 500 ark A5–A3 60–90 g/m2 Kassette 2 500 ark A5–A3 60–90 g/m2


Kassette 3 (ekstra)

5 00 ark A5–A3 60–90 g/m2 Kassette 3 + 4 (ekstra) 2 x 500 ark A5–A3 60–90 g/m2 Stor papirkassette 2.500 ark A4 60–90 g/m2 Manuel indføring 150 ark A6–A3 60–210 g/m2 Automatisk duplex A5–A3 60–90 g/m2 Efterbehandlingsfunk- Offset, gruppe, sortering, hæftning, hulning, midterfalsning, brochurer tioner (ekstraudstyr) Output-kapacitet Op til: 3.200 ark (med efterbehandler) Output-kapacitet Op til: 250 ark (uden efterbehandler) Hæftning 50 ark eller 48 ark + 2 forsideark (op til 209 g/m2) Hæftekapacitet Maks.: 1.000 ark Brochurer 15 ark eller 14 ark + 1 omslag (op til 209 g/m2) Brochurekapacitet 75 ark (bakke) Kopi-/printvolumen Anbefalet/op til 2.900/19.,000 (bizhub 223) (pr. måned) Anbefalet/op til 4.800/28.000 (bizhub 283) Anbefalet/op til 7.900/48.000 (bizhub 363) Anbefalet/op til 10.700/60.000 (bizhub 423) Tonerlevetid Op til 17.500 (bizhub 223/283) Op til 25.000 (bizhub 363/423) Tromle/fremkalder Op til 80.000 (bizhub 223) levetid Op til 100.000 (bizhub 283) Op til 110.000 (bizhub 363) Op til 120.000 (bizhub 423) Strømforbrug 220-240 V / 50/60 Hz, mindre end 1,5 KW Systemmål 623 x 794 x 700 (bizhub 223/283) (B x D x H, mm) 623 x 799 x 816 (bizhub 363/423) Systemvægt Ca. 66 kg (bizhub 223/283) Ca. 78 kg (bizhub 363/423)

n Systemspecifikationer Sikkerhed ISO15408 EAL3 (under evaluering) IP-filtrering og portspærring SSL2, SSL3 og TSL1.0 netværkskommunikation IPsec support IEEE 802.1x understøttelse Brugergodkendelse, godkendelseslog Sikker print (kræver harddisk) Harddiskoverskrivning (8 standardtyper) Kryptering af harddiskdata (AES 256) Automatisk sletning af hukommelsesdata Fortrolig faxmodtagelsekryptering af brugerdata Copy Guard og kopiering af adgangskode Kontostyring Op til 1.000 brugerkonti (100 konti uden harddisk) Active Directory support (brugernavn + adgangskode + e-mail + smb-mappe) Adgangsdefinering af brugerfunktion Biometrisk brugergodkendelse (fingeraftryk) ekstraudstyr Godkendelse af IC-kort (IC-kortlæser) ekstraudstyr Software PageScope Net Care Device Manager PageScope Data Administrator PageScope Box Operator PageScope Direct Print Print Status Notifier Driver Packaging Utility Log Management Utility


Alle specifikationer vedr. papirkapacitet henviser til papir i A4-format med en gramvægt på 80. Alle specifikationer vedr. scannings-, kopierings- eller udskriftshastigheder gælder for A4-papir, der scannes, kopieres eller udskrives på tværs i multiside-, simplex-funktion. Support og levering af de ovenfor anførte specifikationer og funktioner kan variere afhængig af operativsystemer, applikationer, netværksprotokoller samt netværks- og systemkonfigurationer. n Den anførte forventede levetid på forbrugsstoffer er baseret på specifikke driftsbetingelser, såsom sidedækning for et bestemt sideformat (5 procent dækning på A4). Den anførte forventede levetid på forbrugsstoffer er baseret på specifikke driftsbetingelser og andre udskrivningsvariabler, herunder sidedækning, sideformat, medietype, kontinuerlig eller periodisk udskrivning, rumtemperatur og luftfugtighed. n Nogle af produktillustrationerne viser systemerne med ekstraudstyr. n Specifikationer og tilbehør er baseret på de oplysninger, der var tilgængelige på udskrivningstidspunktet og kan ændres uden varsel. n Konica Minolta garanterer ikke, at de anførte priser eller specifikationer er fejlfri. n Microsoft, Windows og Windows-logoet er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Microsoft Corporation i USA og/eller andre lande. n SAP og alle SAP-logoer er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende SAP AG i Tyskland og flere andre lande. n Alle andre mærke- og produktnavne kan være registrerede varemærker eller varemærker tilhørende deres respektive ejere og anerkendes hermed. n n n

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15 2620 Albertslund

Hjulmagervej 4B 7100 Vejle

Søren Frichs Vej 40A 8230 Åbyhøj

Gøteborgvej 1 9200 Aalborg SV

Tlf. 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk

06-2010

Din Konica Minolta Business Solutions-partner:

bizhub_223_283_363_423_Brochure__dan__dtp3__lr  

http://www.konicaminolta.dk/fileadmin/content/dk/Business_Solutions/Products/Office/MFP/BlackWhite/bizhub_363/bizhub_223_283_363_423_Brochur...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you