Page 1

Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt

AUTOSTORE Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s • Stensmosevej 15 2620 Albertslund • 72 21 21 21 • www.konicaminolta.dk


“I’m flying”...Sikker konvertering og distribution af dokumenter. Det gør din hverdag nemmere! Kender du følelsen af at stå foran din multifunktionsprinter (MFP) og gerne ville dele et dokument med dine nærmeste kolleger? Dette kan nu ske direkte fra multifunktionsprinteren med softwaren Autostore. Du kan ydermere gøre det i et filformat, der kan anvendes af standard programmer, som ligger på de fleste computere, Word, Excel eller PDF. Autostore gør det nemt og fleksibelt og findes i tre konfigurationer. Alt hvad det kræver er et tryk på displayet på multifunktionsprinteren, og så har du distribueret din fil til dine modtagere i det ønskede format. Alt er integreret og nemt tilgængeligt. Læs mere på de næste sider om funktioner, konfigurationer og udbytte.


Multifunktionsprinter

Platform Autostore platformen giver mulighed for at optimere og automatisere arbejdsgange i forbindelse med konvertering samt distribution af såvel scannede som digitale dokumenter.

OCR

1: Capture (datafangst)

2: Proces

Importerer dokumenter fra papir, det være sig fra multifunktionsprinter, scannere, fax eller andre digitale kilder.

Anvender avancerede komponenter til f.eks. at OCRbehandle (tekstgenkende) scanninger og få dem konverteret til f.eks. Word, Excel eller PDF formater.

Dokumenthåndtering med Autostore er let, gnidningsfrit og med stort udbytte for dig og din virksomhed Autostore giver dig nye funktioner i arbejdsgangen med scannede dokumenter, hvilket kan spare tid og reducere de manuelle håndteringsrutiner.

Autostore er idéel for arbejdsgrupper og afdelinger, der har behov for at ”fange” og arkivere data. Du kan sende, dele og håndtere data ved anvendelse af din foretrukne office-pakke. Udbytte: • Strømliner dine arbejdsgange og forøger din effektivitet • Reducerer tid, anstrengelse og stress • Sikker opbevaring af forretningsdokumenter, der nemt kan genfindes • Reducerer fejl, uforudsete opgaver og arbejdsbyrder


3: Route (distribution) Afleverer de behandlede dokumenter direkte til forud definerede destinationer.

Autostore kan benyttes helt ude fra panelet på din nye Konica Minolta multifunktionsprinter Betjeningen af Autostore er yderst simpel og kræver ingen forudgående forudsætninger. Med en fuld integration kan du endda benytte betjeningspanelet på din multifunktionsprinter*. Dette giver den nødvendige fleksibilitet i en travl hverdag.

*) Ved ældre maskiner eller andre mærker kontakt din Konica Minolta konsulent.


SCAN

MED

KONVERTERING


Autostore omfatter følgende funktioner i standard konfiguration: Scan med konvertering Hvis du i det daglige modtager eksterne dokumenter, som du har behov for at håndtere digitalt, kan funktionen ”scan med konvertering” anbefales. Her sørger Autostore serveren for at konvertere til ønsket filformat – enten Word, Excel eller PDF/A. Læg dit dokument i scanneren på MFP’en og vælg direkte på MFP-panelet, om du vil scanne til Word, Excel eller PDF format. Herefter kan du arbejde direkte videre med dine dokumenter i de respektive programmer.

Konvertér til PDF/A

OCR

Konvertér til Excel

Konvertér til Word

Konica Minolta MFP

Scan til valgfri mappe Forretningsdokumenter scannes til en filstruktur, du selv kan vedligeholde direkte fra MFP-panelet. Dermed opnås en digital backup af dine fysiske dokumenter. Læg dit dokument i scanneren på MFP’en og vælg direkte på MFP-panelet, hvor du ønsker dokumentet placeret. Herefter kan dine dokumenter hurtigt genfindes.

Autostore Server

OCR Folder Underfolder 1 Underfolder 2

Konica Minolta MFP

Scan til e-mail Forretningsdokumenter kan scannes til e-mail med mulighed for at angive emne og indhold samt vælge e-mail modtager fra en liste direkte på MFP-panelet. Læg dit dokument i scanneren på MFP’en og vælg direkte på MFP-panelet, hvem du ønsker at sende dokumentet til. På denne måde kan du nemt dele dine forretningsdokumenter med andre.

Autostore Server FilServer/SAN

OCR

Konica Minolta MFP

Autostore Server Mail Server

Konica Minolta har desuden mulighed for at kunne tilbyde dig yderligere funktionaliteter med din Autostore. Kontakt din sædvanlige Konica Minolta rådgiver og hør nærmere.


Ring og hør, hvordan Konica Minolta kan hjælpe dig med at optimere dit dokumentflow Solutions er en afdeling i Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s, som arbejder fokuseret med dokument- og workflow-baserede løsninger til professionelle virksomheder. Som supplement til softwareløsninger kan Solutions tilbyde en række ydelser, såsom: • Projektanalyse • Projektledelse • Løsningsimplementering • Løsningstilpasning • Konsulentbistand ved dokumenthåndtering Alle disse kompetencer sikrer jeres virksomhed en effektiv sparringspartner, når I overvejer nye muligheder for jeres digitale arbejdsgange. Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s er certificeret partner hos flere af de markedsledende softwareudviklere.

Din Konica Minolta Business Solutions partner

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15 2620 Albertslund

Hjulmagervej 4B 7100 Vejle

Søren Frichs Vej 40A 8230 Åbyhøj

Gøteborgvej 1 9200 Aalborg SV

www.konicaminolta.dk Tlf. 72 21 21 21

Autostore_high  

http://www.konicaminolta.dk/fileadmin/content/dk/Business_Solutions/Products/Applications/Autostore_high.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you