Page 1

AVTO

PORTRET Predstavljamo preverjena rabljena vozila

V tokratnem meseÄ?niku spoznajte vozila: 1. Opel Zafira Tourer 2. Audi A6 Avant 3. Renault Captur 4. Bmw Serija 3

Preberite tudi nasvet:

Poskrbite, da bo voĹžnja na dopust brezskrbna in udobna


Pozdravljeni! Pred vami je prva številka mesečnika AvtoPortret, namenjenega vsem tistim, ki razmišljate o nakupu rabljenega vozila. Z AvtoPortretom vam želimo nakupno odločitev olajšati, tako da vam izbrana rabljena vozila iz naše ponudbe predstavljamo bolj podrobno. Nakup rabljenega vozila je zahtevna izkušnja, saj je treba biti pazljiv, da je vozilo kakovostno in brezhibno. Naš mesečnik je namenjen prav temu – da vam ne bi bilo treba pregledati na desetine avtomobilov, vam v njem predstavljamo takšne, ki so že temeljito preverjeni. Vsi prihajajo iz našega centra rabljenih vozil, kjer vam ponujamo veliko izbiro vozil, pregledanih v 110 točkah in z znano zgodovino. Nudimo tudi menjavo staro za staro, enostavno financiranje ter opcijski dokup dodatnega jamstva do 2 leti. Prva številka AvtoPortreta je tukaj – vabimo vas, da jo preberete in se oglasite pri nas!

VSE NA ENEM MESTU: financiranje menjava staro za staro 90-dnevna garancija zavarovanje vozil testne vožnje znana zgodovina vozila možnost dodatnega jamstva do 2 leti


AvtoPortret 1

AUDI A6 AVANT 2014 2.0 TDI multitronic sport 155.314 km 19.999 EUR Ohranjenost VzdrĹževanje Oprema Edinstvenost


Odlično ohranjeni Audi A6 Avant za lahkotnejšo vožnjo poskrbi z avtomatskim menjalnikom, multifunkcijskim volanom in tempomatom. Za še dodatno udobje nudi gretje sedežev in 2-consko avtomatsko klimatsko napravo, pri

parkiranju pa vam pomaga s parkirnimi senzorji. Vozilo se lahko pohvali z nadzorom tlaka v pnevmatikah, senzorji za luči, ogrevanimi zunanjimi ogledali in pranjem žarometov. Za večjo varnost med potovanji poskrbita pregradna


mreža prtljažnika in rolo prtljažnega prostora. Vozilo ima 155.314 prevoženih km. Po temeljitem pregledu v 110 točkah nismo ugotovili možnosti za dodatne izboljšave vozila, zato smo ga le temeljito očistili, tako da je sedaj

popolnoma pripravljeno na vašo vožnjo z njim. Ponujena cena je primerljiva s cenami na tržišču, vendar s pomembno razliko – ob nakupu vozila na financiranje vam podarimo dodatno jamstvo, 2-letno servisiranje pa nudimo za samo 1 EUR.


JAMSTVO Ob nakupu rabljenega vozila še več brezskrbnosti zagotovite z dokupom dodatnega jamstva, ki nadgradi našo 90-dnevno garancijo. Izbirate lahko med tremi paketi, ki zavarujejo različen obseg sklopov vozila ter veljajo 1 ali 2 leti.

ZLATI PAKET

SREBRNI PAKET

Že od 12 EUR / mesec

Že od 18 EUR / mesec 2 leti jamstva oz. do 30.000 km

PLATINUM PAKET Že od 21 EUR / mesec

2 leti jamstva oz. do 30.000 km

1 leto jamstva oz. do 15.000 km

2 leti jamstva oz. do 30.000 km

1 leto jamstva oz. do 15.000 km

Vozilo do starosti 8 let oz. 180.000 km

1 leto jamstva oz. do 15.000 km

Vozilo do starosti 10 let oz. 250.000 km

Vozilo do starosti 7 let oz. 180.000 km

Nakup rabljenega vozila vam še olajšamo z ugodno menjavo staro za staro, pri čemer brezplačno ocenimo vaše vozilo.


AvtoPortret 2

OPEL ZAFIRA TOURER 2016 1.6 CDTi bussines 57.160 km 13.499 EUR Ohranjenost Vzdrževanje Oprema Edinstvenost


Prostorna in udobna Zafira, ki je doslej prevozila le 57.160 km, je kot ustvarjena za družinska potovanja. Ima multifunkcijski volan, tempomat in naslonjalo za roke, kar bo vašo vožnjo naredilo bolj sproščeno in udobno.

Zafira bo poskrbela tudi za nadzor tlaka v pnevmatikah in ogrevanje zunanjih ogledal. Pri parkiranju vam bodo v pomoč parkirni senzorji. Za večjo varnost med potovanji bosta poskrbela pregradna mreža prtljažnika in rolo prtljažnega


prostora – da boste lahko s seboj vzeli še več prtljage, pa ima vozilo tudi strešne sani. Zafiro smo na našem servisu temeljito pregledali, pregled v 110 točkah pa ni pokazal nobenih

pomanjkljivosti. Vozilo vam nudimo po zelo ugodni ceni. Ob nakupu vozila na financiranje vam podarimo dodatno jamstvo, nudimo pa vam tudi 2-letno servisiranje za samo 1 EUR.


Priprave na poletno vožnjo

Poskrbite, da bo vožnja na dopust brezskrbna in udobna Težko pričakovani poletni dopust se vse hitreje bliža. Če se nanj nameravate odpraviti s svojim avtomobilom, ga je pred tem potrebno ustrezno pripraviti, da vas ne bi pustil na cedilu v najbolj neprijetnem trenutku.

Tu je 10 glavnih stvari, za katere morate poskrbeti, preden odrinete na pot: 1. Preverite stanje vašega vozila. Kdaj ste opravili zadnji servis? Ne odlašajte z njim, raje ga opravite pred potovanjem kot na potovanju, ko boste v to primorani.

6. Električni sistemi vozila – akumulator, brisalci in smerokazi – morajo delovati brez napake, da vas na poti slučajno kaj ne preseneti.

2. Poskrbite za pregled pnevmatik. Vaše vozilo bo na potovanju obteženo bolj kot ponavadi, zato preverite zračni tlak. Ob tem upoštevajte navodila proizvajalca glede višjega zračnega tlaka v pnevmatikah v primeru bolj otovorjenega vozila. Pomembna je tudi višina profila vaših pnevmatik, ki naj pri daljših potovanjih meri vsaj 4 milimetre.

7. Nikar ne pozabite na rezervno pnevmatiko, orodje za dvig vozila in varnostni trikotnik. Pri roki imejte tudi opozorilni jopič in paket za prvo pomoč.

3. Ne pozabite na avtomobilske tekočine! Obvezno preverite nivoje hladilne tekočine, zavorne tekočine in motornega olja. Seveda je zelo pomembna tudi količina tekočine za pranje vetrobranskega stekla. 4. Vetrobransko steklo mora biti nepoškodovano in čisto, zato preverite, če je brezhibno – poškodbe odpravite, preden se odpravite na pot. 5. Preverite tudi zavore vašega vozila.

8. V vozilu imejte shranjene vse potrebne nadomestne žarnice, da slučajno ne boste tavali v temi. 9. Če se odpravljate v tujino, si je pametno priskrbeti zeleno karto. Potrebujete jo vsi vozniki, ki boste dopustovali v tujini. 10. Pravilno shranite vašo prtljago. Najtežje stvari shranite v prtljažnik, če je le mogoče pred ali nad zadnjo osjo avtomobila. Pri tem zaradi varnosti pazite, da prtljaga ne presega višine zadnje police ali roloja. V kolikor se odločite za strešni kovček, morate upoštevati, da je ta namenjen shranjevanju lažjih stvari, težji predmeti pa sodijo v prtljažnik.


Ob upoštevanju zgornjih točk bo vaše vozilo odlično pripravljeno na dolgo pot. Vendar pa ne pozabite nase. Poskrbite, da boste imeli na poti zadostno količino tekočine (voda, ohlajeni čaj ali podobno) in da bo ta ustrezno shranjena. Najprimernejše so ohlajene plastenke ali steklenice, ki se lahko zaprejo in so postavljene na mesto, kjer vas ne morejo presenetiti ob morebitnem neželenem dogodku. Na daljšem potovanju poskrbite za več postankov, da se lahko sprostite, okrepčate in si pretegnete noge. Želimo vam prijetno potovanje!


AvtoPortret 3

RENAULT CAPTUR 2015 1.5 dci expression 76.029 km 12.499 EUR Ohranjenost Vzdrževanje Oprema Edinstvenost


Captur je s svojim prvim lastnikom prevozil 76.029 km, zdaj pa išče novega voznika, ki ga bo razvajal naprej. Navigacija, tempomat in parkirni senzorji poskrbijo za brezskrbno vožnjo in parkiranje, udobje pa vam Captur zagotavlja tudi z multifunkcijskim usnjenim volanom, bluetooth

povezljivostjo in možnostjo prostoročnega telefoniranja. Vozilo ima start-stop sistem, pohvali pa se lahko tudi z nadzorom tlaka v pnevmatikah. Za brezskrbna in varna potovanja poskrbita pregradna mreža prtljažnika in rolo prtljažnega prostora.


Po temeljitem pregledu v 110 točkah na Capturju ni bilo ugotovljenih nobenih pomanjkljivosti, zamenjali smo le prednje brisalce, tako da je vidljivost med vožnjo zares brezhibna. Ponujena cena vozila je primerljiva s cenami na tržišču, vendar je pri nas vanjo vključena tudi 2-kratna menjava

motornega olja in filtra za samo 1 EUR, ta ugodnost pa velja ob nakupu vozila na financiranje. Prav tako je ob nakupu vozila na financiranje v ceno vključen 2-letni srebrni paket prostovoljnega dodatnega jamstva. Če seštejemo vse te ugodnosti, je naš Captur med najcenejšimi na tržišču.


AvtoPortret 4

BMW Serija 3 2015 320D xDrive Sport line 102.359 km 19.999 EUR Ohranjenost VzdrĹževanje Oprema Edinstvenost


BMW Serije 3 je s prvim lastnikom prevozil 102.359 km. Za udobje in užitek pri vožnji poskrbi z multifunkcijskim volanom, gretjem sedežev, samodejno 2-področno klimatsko napravo, tempomatom in senzorji za dež.

Vozilo ima start-stop sistem, tonirana stekla in ogrevana zunanja ogledala, pri brezskrbnem parkiranju pa vam pomaga s parkirnimi senzorji.


Na našem servisu smo v okviru pregleda v 110 točkah vozilo temeljito pregledali. Potrebno je bilo zamenjati zavorno olje, prav tako pa smo menjali brisalce. Vozilo je sedaj brezhibno in pripravljeno na vašo brezskrbno vožnjo z njim.

Naša cena je primerljiva s cenami enakih vozil na slovenskem trgu, vendar vam le pri nas ob nakupu vozila na financiranje podarimo 2-letno dodatno jamstvo ter vozilo brezplačno registriramo.


AvtoPortret, maj 2018 Kia center Maribor Zagrebška cesta 38, Maribor T: 02 292 73 30 E: prodajamb@kmag.net Več o ponudbi na www.maribor.kia.si/rabljena_vozila Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka, zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter NOX. Pogoji garancije na voljo v garancijski knjižici vozila ali pri pooblaščenem zastopniku vozil Kia. Za tipkarske napake ne odgovarjamo. Slike so simbolične. KMAG d.o.o., Leskoškova 2, Ljubljana

Maj avtoportret  
Maj avtoportret  
Advertisement