Page 28

22 hoteller med specialpriser til stat og kommune

SMP Magasinpost ID-46709

møder, konferencer og overnatninger i hele danmark Gennem mange års samarbejde med Stat og Kommune ved vi, hvad der skal til, for at dit ophold hos os bliver en succes. Uanset om du skal afholde en stor konference, møder eller blot har behov for at overnatte, står vi klar til at hjælpe dig med din planlægning.

kolde og varme retter til frokost. Dejlige supper og en kæmpe salatbar giver ekstra god energi til resten af dagen. De lækre kager til kaffen er svære at stå for, og hele dagen kan I supplere med frisk frugt.

• • • • •

Vi har alt fra økologisk, hjemmebagt rugbrød, lækre oste, friskskåret pålæg til et væld af

Central beliggenhed i centrum af eller tæt på de største byer Moderne møde- og konferencefaciliteter med plads til op til 1100 mødedeltagere Fri WiFi i alle mødelokaler og på alle værelser Mange af vores hoteller har fri parkering Moderne fitnessfaciliteter Svanemærkede hoteller Tilgængelighed for alle – uanset behov

Kontakt Scandic Meeting Team Ring på telefon 33 48 04 04 eller send mødeforespørgsel til meeting.dk@scandichotels.com. Du hører fra os inden for 4 timer alle hverdage.

scandichotels.dk/meeting

e-post: info@statsindkoeb.dk

Energiniveauet er vigtigt for et godt møde. Vi gør meget ud af at give dig og dine gæster god energi i løbet af en lang mødedag. Derfor tilbyder vi sund og varieret mad, oftest serveret som lækre buffeter, så I selv kan vælge, lige hvad I har lyst til.

Ved adresseændring kontakt venligst Magasinet Statsindkøb

Afsender: Magasinet Statsindkøb, Gl. Jernbanevej 48, 2500 Valby

Hos Scandic får I altid

Møder og konferencer

Profile for KLS Grafisk Hus

Statsindkøb 5-2015  

Statsindkøb 5-2015  

Advertisement