Page 15

Rengøring til PROFFER

SLIP FOR AT SE PÅ ALT DET, DU IKKE KAN FÅ!

Danmarks bedste program i professionelle rengøringsmaskiner

På Konference.dk kan du med ét klik springe direkte ind til samtlige de hoteller og møde­ steder, som har statsaftaler. Herfra udvælger du efter alle de sjove og spændende kriterier, som for eksempel spa, teambuilding, utraditionelle mødesteder og så videre, præcis ligesom alle andre mødeplanlæggere.

SC500 gulvvasker - stor brugervenlighed og god økonomi SC500 KOMPLET BATTERIDREVET GULVVASKER

Tilbud

* v Le

1. /36 masing 32 dr 3, . -

39.999,Vejledende pris

69.999,-

Af Karin Feit Almberg

D

et kan være svært nok endda. Nu bliver det betydeligt nemmere at være indkøber af hoteller og kursussteder med statsaftaler. Med ét klik er du forbi alle de hoteller og mødesteder, er ikke er relevante for dig. Herfra vælger du efter dine egne kriterier, ligesom enhver anden mødeplanlægger. På det nye Konference.dk får du præsenteret samtlige hoteller og kursussteder på samme overskuelige måde som private indkøbere af mødesteder. Eneste forskel er at du med ét klik kan sortere de steder væk, som ikke har statsaftaler og derfor ikke er relevante for dig. Derefter kan du styre din sortering efter geografi, faciliteter, omgivelser, hotelstjerner, miljø og så videre. Ligesom alle andre brugere af Konference.dk. Der findes godt 100 steder i Danmark, som opfylder kriterierne hos statslige indkøbere. Alle disse steder er at finde på Konference.dk. Hvert hotel eller mødested præsenteres med en kort beskrivelse, foto og link til at gå videre og se flere detaljer.

Herregård eller konferencecenter? Du kan raffinere din søgning ned til mindste detalje. For eksempel kan du vælge, om stedet skal være handicapvenligt, om der

skal være spa-afdeling, om du vil have mulighed for fælles madlavning, om der skal være sandstrand i nærheden osv.. Du har næsten 100 kriterier at vælge efter. Skal dit hotel eller mødested for eksempel være utraditionelt? Ønsker du et slot eller en herregård? Måske et gigantisk kongrescenter til 2000 deltagere? Hver gang, du sætter er kryds, kredser du dig ind på de mødesteder, der opfylder alle dine ønsker. Det nye udvælgelsessystem har kun været i æteren i knap et halvt års tid. Det er designet alene med det formål at gøre booking af mødesteder nemmere og mere tilgængeligt for mødeplanlæggere. Og naturligvis for at give mødestederne mulighed for at vise, hvad de kan.

Priser og særaftaler På Konference.dk kan du se, hvilke konferencepriser, der er aftalt med samtlige de møde- og konferencesteder, der har indgået aftale med Staten. Som aftaleberettiget, kan du logge dig ind med din virksomheds CVR-nummer. Når aftalen er indgået for en given periode, beregner systemet selv prisen fremover. Med mindre du ønsker at lave særskilte aftaler fra gang til gang. n

SC500 forbedrer produktiviteten, og reducerer dine omkostninger med lavest mulige forbrug af vand og rengøringsmidler.

53 cm

45/45 liter

Vaskebredde Rent-/snavsevandstank

2650 m2/t

Produktivitet

SW750 fejemaskine - lydsvag og effektiv SW750 - KOMPLET FEJEMASKINE MED KØREMOTOR OG LADER

* v/ Lea

47 36 msding 2, r. -

Tilbud

13.499,Vejledende pris

21.999,SW750 er en alsidig, batteridrevet fejemaskine med køremotor til lette rengøringsopgaver.

72 cm

Arbejdsbredde

60

2880

Fejebeholder

Produktivitet

liter

m2/t

Nilfisk Danmark A/S Industrivej 1, 9560 Hadsund Tlf.: +45 43 23 40 50 kundeservice.dk@nilfisk.com www.nilfisk.dk De anførte priser er vejledende og alle anførte beløb er ex. moms og WEEE elskrot bidrag, og er gældende til 31.7.2016. De anførte køretider afhænger af underlaget. Der tages forbehold for ændringer af tekniske data, priser/trykfejl samt udsolgte/udgåede varer. Maskiner kan være vist med ekstra tilbehør.

DK 90x270 - Statsindkøb - Season - marts 2016.indd 1

21-03-2016/ 15 14:01:16 maj 2016 / STATSINDKØB

Profile for KLS Grafisk Hus

Statsindkøb 2-2016  

Statsindkøb 2-2016  

Advertisement