Petrol klub katalog | september 2023

Page 1

519,90 € + 150 Zlatih točk

Zlata cena

Pralno-sušilni stroj

GORENJE WD2A964ADS

SKUPAJ ZMOREMO HIT PONUDBA Vsak nakup šteje Katalog ugodnosti 5.–30. september 2023 V PETROL KLUBU NAJDETE VSE, OD PRALNEGA STROJA DO PRIGRIZKOV - 35 % To jesen naj vlada toplina

PROGRAM ZVESTOBE PETROL KLUB

Včlanite se v Petrol klub in kupujte ugodneje!

Obiščite spletno stran petrol.si/klub

Preverite razlike med navadno in plačilno Petrol klub

kartico zvestobe:

• Navadna kartica zvestobe:

Zlate točke in popusti, nagrade za zvestobo

• Plačilna kartica zvestobe:

Zlate točke in popusti ter zamik plačila – povsod v regiji! Zraven pa še nagrade za zvestobo, obročno plačevanje na do 24 obrokov ter 20 € dobrodošlice in 20 € popusta v Petrol eShop!

Izberite svojo Petrol klub kartico

Naročite jo po pošti ali spletu.

Z nakupi zbirajte Zlate točke

Natočite gorivo, kupite malico in še mnogo več. Za vsak evro prejmete vsaj eno Zlato točko. Svojo kartico dodajte še v aplikacijo Na poti in za nakupe uporabite telefon. Zlate točke lahko zbirate tudi na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji in Črni gori.

Uživajte v Petrol klub popustih

Izberite izdelek ali storitev iz tega kataloga, ki bo za Zlate točke vaš po nižji ceni. Kupite ga v spletni trgovini Petrol eShop ali na Petrol bencinskem servisu. Če izdelka na izbranem bencinskem servisu ne najdete, vas bo naše osebje napotilo na bencinski servis, kjer je izdelek na zalogi.

ime/tip izdelka

-25 %

Prenosni računalnik

HP 255 G8 R3

16 GB / 512 GB SSD / 15,6'' FHD

Izdelek bomo v času trajanja brezplačno dostavili do vrat vašega objekta.

S potrdilom ugodnost poravnate in koristite pri našem partnerju.

Izdelek lahko s Petrol klub plačilno kartico kupite na obroke – na koliko, je napisano ob oznaki, skupaj z vrednostjo izhodiščnega obroka. Najmanjši znesek obroka je 10 €.

Izdelek zaradi nevarnosti zaužitja majhnih delov ni primeren za otroke, mlajše od 3 let. Uporaba izdelka naj bo pod nadzorom polnoletne osebe. Hranite zunaj dosega otrok.

simbolična slika izdelka

številka izdelka za prodajalca

Zlata cena

potrebno število Zlatih točk

opis izdelka

možnost nakupa na obroke za imetnike Petrol klub plačilne kartice zvestobe

1. Cene so v evrih in vključujejo DDV. Ne glede na število fotografij veljajo cene za en kos izdelka oz. eno storitev, razen če ni v katalogu izrecno navedeno drugače. Cene veljajo od 5. do 30. 9. 2023 oziroma do odprodaje zalog. Vabila k predložitvi ponudb v tem katalogu veljajo zgolj za fizične osebe, ki so imetniki Petrol klub kartic zvestobe, in zgolj v količinah, primernih za zadovoljitev potreb povprečnega gospodinjstva.

2. Zlata cena ali Petrol klub cena je redna maloprodajna cena izbranega izdelka, ki je znižana za označen odstotek popusta oz. nominalno vrednost, izraženo v €, za imetnike Petrol klub kartic. Če so zraven zapisane tudi Zlate točke, pomeni, da imetnik PKK s predložitvijo svoje Petrol klub kartice ob nakupu in plačilu izbranega izdelka pridobi Petrol klub ceno ali Zlato ceno v zameno za zahtevano število Zlatih točk.

3. Fotografije v katalogu so simbolične.

389, 99 € +100 Zlatih točk

REDNA CENA 519,99 €

Procesor: AMD Ryzen 3 5300U 2.6GHz (do 3.8GHz, predpomnilnik L3 4MB).

Operacijski sistem Windows 11 Home.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 24 16,24 €

4. Popusti in druge ugodnosti se med seboj ne seštevajo. Ob nakupu izdelka/storitve kupec ni upravičen do Zlatih točk, izjema je zgolj nakup energentov iz kataloga.

5. Odstotki so zaokroženi na cela števila.

6. Pridržujemo si pravico do morebitnih nenamernih napak v tisku.

7. Reševanje reklamacij poteka v skladu z veljavno zakonodajo Republike Slovenije.

8. Informacije o uporabi Petrol klub kartice zvestobe in Petrol klub plačilne kartice zvestobe najdete v pripadajočih splošnih pravilih, objavljenih na: www.petrol.si/petrol-klub-placilnakartica.

9. Ponudba iz Petrol klub kataloga je, upoštevajoč relevantne oznake glede naročanja in dostave blaga/storitev, cen in popustov, na voljo na prodajnih mestih in/ali Energetskem centru Petrol in/ali spletni trgovini Petrol eShop.

1. 2. 3.
Kaj
v katalogu?
pomenijo ikone in oznake
4 . Bl. št.
0€ % 0-3
302539

HITER IN VAREN NAKUP

TUDI V SPLETNI TRGOVINI PETROL e SHOP

Večino izdelkov iz tega kataloga najdete tudi v naši spletni trgovini. In še več! Čakajo vas vedno nove akcijske ponudbe in vsak mesec nova znamka meseca s popusti.

Popusti na Zlate točke. Člani Petrol kluba v Petrol eShop nakupujete ugodneje, po Zlati ceni.

Možnost nakupa na 24 obrokov brez obresti. Za vse, ki imate Petrol klub plačilno kartico zvestobe.

PREVERITE AKTUALNE AKCIJE:

Brezplačna dostava na Petrol bencinske servise. Več kot 300 po vsej Sloveniji.

Hvala! Skupaj zmoremo vse.

Ujma, kot je ne pomnimo, je prinesla tudi srčnost in solidarnost, kot je ne pomnimo.

Hvala vsem reševalnim službam in prostovoljcem, ki neutrudno pomagate. Upamo, da vam je brezplačna kava pri nas vsaj malce polepšala dan.

Tako kot upamo, da bodo prizadetim v poplavah pomagale nižje cene naše električne energije in brezplačni izdelki za dom, ki smo jih na prizadetih območjih ponudili na Petrolu.

Da bi pomagali tudi našim zaposlenim, pa smo zanje:

• Oblikovali poseben finančni fond za povračilo škode in med sodelavci organizirali zbiranje pomoči.

• Ponudili brezplačno nadomestno bivanje v Petrolovih počitniških enotah.

• Nudili brezplačno psihološko podporo.

Ker moramo v težkih časih stopiti skupaj. In tako zmoremo vse.

To jesen naj vlada toplina

Navajeni smo, da september prinaša vrnitev v šolske klopi in domačo pisarno pa tudi lov na energetske prihranke pri ogrevanju. Letošnji september je drugačen. Naj mu vlada toplina medsebojne pomoči in zavedanja, da lahko, če združimo moči, premikamo gore.

Prehod v drug letni čas je lažji, če se nanj dobro pripravimo. Ob ujmi, kot je ne pomnimo, je bila ta naloga letos vse prej kot lahka. Jesen je vseeno tu, življenje pa se postopoma vrača v ustaljene tirnice. Predvsem zahvaljujoč trudu mnogih in srčnim trenutkom, polnim solidarnosti. Zato verjamemo, da lahko tudi v tokratnem septembru skupaj poskrbimo za toplino jesenskih dni. Ker je v slogi moč, skupaj pa zmoremo vse.

Za bolj trajnostno prihodnost

Tudi ko gre za varen in zdrav dom za nas in za prihodnje generacije. Naše poslanstvo je, da skupaj z vami tlakujemo pot do tja. Zato z energijo sonca zmanjšujemo ogljični odtis in lajšamo breme, ki ga proizvodnja energije nalaga našemu planetu.

Zato s pomočjo evropskih sredstev na prodajnih mestih Petrola po Sloveniji gradimo sončne elektrarne. Pomagale nam bodo napajati naše bencinske servise in manjšati emisije toplogrednih plinov. V prvem sklopu projekta Petrol Green jih bomo postavili kar 46, skupaj pa bodo proizvedle

2,403 MW elektrike na leto.

-11 %

Paleta suhih bukovih drv

239, 00 €

+30 Zlatih točk

263908

REDNA CENA 269,00 €

Polena so naložena v paleti 1 x 1 x 1,8 m in nasekana na dolžino 33 cm. Vlažnost polen je do 20 %. Volumen palete je 1,7 PRM (prostorninskega metra). Paleto drv vam bomo pripeljali s tovornjakom.

-20 %

Drva za podžig FOREST

6 kg Bl. št. 111953

3, 99 €

+ 30 Zlatih točk REDNA CENA 4,99 €

6 kilogramov trsk, izdelanih iz mešanice bukovega in hrastovega lesa. Za podžiganje ognja v kaminih, pečeh, kuršnih pečeh, žarih in podobnem. Kakovostna drva za podžig bodo poskrbela, da bo vaš dom v hladnih zimskih dneh prijetno ogret.

SKUPAJ ZMOREMO
4 V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom. Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

-242 €

Klimatska naprava z montažo GREE AMBER 3,5 KW

GWH12YD-S6DBA1A/I + GWH12YD-S6DBA2A/O

-284 €

Klimatska naprava z montažo

PANASONIC CS/CU-TZ35WKE

ETHERA

1.279,99 €

+ 150 Zlatih točk REDNA CENA 1.522,05 €

Odlična za ogrevanje prostorov. Ionizator, ogrevano dno zunanje enote, vgrajen Wi-Fi vmesnik. Delovanje do –30 °C v načinu gretja, 98 % grelne moči pri –20 °C. Ob nakupu prejmete: zunanjo in notranjo enoto, osnovno montažo, 2-letno garancijo z možnostjo podaljšanja na 7 let.

x 24 53,33 €

1.099,99 €

+ 150 Zlatih točk REDNA CENA 1.384,08 €

Odlična za ogrevanje prostorov. Kompaktna zasnova notranje enote s širino le 779 mm. Vgrajen filter trdih delcev PM2,5. Serijsko vgrajen Wi-Fi-vmesnik. Nominalna moč (hlajenje/ gretje): 3,5 kW/2,8 kW. Izjemno tiho delovanje: 20 dB(A). Ob nakupu prejmete: zunanjo in notranjo enoto, osnovno montažo, 2-letno garancijo.

Ustvarite svojo oazo udobja. Z nakupom klime, ki že vključuje montažo!

Ni ga boljšega kot zatočišče doma s prijetno temperaturo. Ker skrbimo za vaše ugodje, vam za klimatsko napravo, ki ste jo kupili v naši spletni trgovini Petrol eShop, vedno uredimo tudi osnovno montažo.

Ste vedeli? S Petrol klub plačilno kartico lahko svoj nakup razdelite na do 24 obrokov, brez obresti! Za udobno odplačevanje prijetne svežine.

1.690,00 €

+ 150 Zlatih točk

REDNA CENA 1.890,00 €

Z oblogo iz naravnega kamna. Lokaterm čisto steklo (LCS).

Dimenzije: 505 x 415 x 1025 mm. Teža: 125 kg. Nazivna moč: 8 kW. Dvotočkovni samozapiralni mehanizem.

Možnost priklopa dimne cevi: zgoraj. Aktivna regulacija primarnega in sekundarnega zraka. Slovenski proizvod.

234,85 € + 100 Zlatih točk

REDNA CENA 335,50 €

Učinkovito in hitro orgevanje. Priložen nosilec za montažo na strop ali steno. Vijaki in termostat niso priloženi. Dimenzije: 1192 x 592 x 30 mm.

Napetost: 230 V. Teža: 9,4 kg. Moč: 700 W.

-7 €

Brezžični sobni termostat EMOS P5611OT

-0,5 €

jeklenka PLINDOM 10 kg

62,99 €

+ 30 Zlatih točk

REDNA CENA 69,99 €

Prijetna temperatura poleti in pozimi. 6 prednastavljenih programov in 3 uporabniško nastavljivi programi. Razpon: od 7 °C do 30 °C. Preprosto upravljanje, jasen prikaz podatkov na osvetljenem zaslonu in Open Term komunikacija.

107002

30,50 € + 30 Zlatih točk REDNA CENA 31,00 €

Cena velja ob zamenjavi prazne 10 kg rumene ali rdeče jeklenke Plindom. Zamenjamo tudi prazno 10 kg oranžno jeklenko. Brez prazne jeklenke je potrebno doplačilo 10 €.

5 Petrol klub plačilna kartica zvestobe Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite. TO JESEN NAJ VLADA TOPLINA -200 € Kamin LOKATERM VALVASOR B II OBLOGA -100
IR-panel CEILHIT U 700 W
A++ A++ 0€ OBROKOV BREZ OBRESTI x
€ 0€ OBROKOV BREZ OBRESTI x 12 19,57 €
Bl. št. 273097 + S5931
24 70,41
302816 Bl. št. 167466 Bl. št. 273066 0€ OBROKOV BREZ OBRESTI x 24 45,83 €
OBROKOV BREZ OBRESTI
0€
Bl. št. 294997 + S5931 Rumena Bl. št.
A+++ A+++

Prodajni hiti: jesenska opravila

-44 %

Sesalnik za pepel

LAVOR ASHLEY 110 800 W

-46 %

Akumulatorski puhalnik za listje BLACK+DECKER BCBL200L 18

Bl. št. 297999

36, 90 € + 50 Zlatih točk

REDNA CENA 66,60 €

Prostornina posode: 18 L. Moč motorja: 800

W. Pretok zraka: 30,4 L/s. Sesalna moč: 180 mbar. Dolžina cevi: 1 m. Dolžina kabla: 3 m.

Dimenzije: 32 × 32 × 39 cm. Garancija: 2 leti.

OBROKI BREZ OBRESTI x 3 12,30 €

-31 %

106, 90 € + 50 Zlatih točk REDNA CENA 199,10 € 18 V puhalnik, ki dosega hitrost 145 km/h. Aksialni ventilator omogoča premikanje večje količine listja oz. odpadkov. Vgrajeno strgalo pomaga pri premikanju trdovratnih materialov. Vključena baterija in polnilnik. Garancija: 2 leti.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 10 10,69 €

-40 %

Škarje za obrezovanje

AUSONIA 19 cm

119, 90 € + 50

Pobiralec za lešnike, orehe, slive in manjša jabolka. Kovinski dodatek za praznenje košare v vedro. Nastavljiva teleskopska kovinska palica. Največja dolžina: 128 cm. Košara: 23 x 19 cm. Teža: 0,8 kg.

29, 90 € + 50 Zlatih točk

43,50 € Obiralec sadja s teleskopsko palico. Nastavljiva teleskopska aluminijeva palica.

od 1,8 do 3 m. Košara: podložena z gumo, da ne poškoduje sadežev. Teža: 1 kg.

207628 19 cm (35031) 207620 z ozkim rezilom (31329)

3, 90 € + 30 Zlatih točk REDNA CENA 6,60 €

Za obrezovanje grozdja in vrtnin. Velikost: 19 cm. Teža: 100 g oz. 108 g za škarje z ozkim rezilom. Material: nerjavno jeklo, plastika. Varnostni zatič in vrvica za okoli roke.

TOP POPUST

-51 %

Škarje za

obrezovanje

AUSONIA 31065

21 cm

Bl. št.

302700

9, 90 € + 50 Zlatih točk REDNA CENA 20,55 €

Za obrezovanje trt in vrtnin. Velikost: 21 cm.

Teža: 230 g. Material: aluminij, plastika, posebna karbonska jeklena rezila. Varnostni zatič.

Petrol klub cene in ugodnosti
tudi na spletu
V 2 Ah
Bl.
št. 236954
Zlatih točk REDNA CENA 145,99 € Motor: 2-taktni Ramda. Prostornina valja: 49,3 cm3. Moč: 2,1 kW (2,9 KM). Dolžina meča: 18"/45 cm. Avtomatska oljna črpalka z možnostjo regulacije. Teža:
kg
verigo in mečem). -17 % Motorna žaga RAMDA YS-5020G 49,3
OBROKOV BREZ OBRESTI
Bl. št. 191916
6,9
(z
cm 3 , meč 45cm, veriga 325"
x 11 10,90 €
REDNA
CENA
Dolžina:
Obiralec
Bl. št. 302710
OBRESTI
OBRESTI
sadja
OBROKA BREZ
x 2 14,95 € OBROKA BREZ
x 2 14,95 €

Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

Za dom

-17 %

Pralni stroj SAMSUNG WW90T4540AE1LE z Add Wash vratci

-17 %

Pralni stroj

HOOVER H5WPB447AMBC/1-S SLIM

-19 %

Pralni stroj

BOSCH WAN24064BY

7 kg, 1200 o/min, inverterski motor

509, 90 €

+ 100 Zlatih točk REDNA CENA 619,00 €

Velikost bobna: 9 kg. 1400 obratov. Add Wash vratca za dodajanje perila med pranjem. Parni program, ki odstranjuje do 99 % bakterij in alergenov. Garancija: 2 + 3 leta ob registraciji, 20 let za digitalni inverter.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 24 21,24 €

-35 %

Pralno-sušilni stroj GORENJE WD2A964ADS

412, 90 €

+ 100 Zlatih točk REDNA CENA 499,90 €

Velikost bobna: 7 kg. 1400 obratov. Izredno ozek. WiFi povezljivost. Inverterski motor. Tehnologija Power Care System, ki omogoča boljše učinke pranja pri nižjih temperaturah. Garancija: 2 + 3 leta ob registraciji.

-11 %

Pomivalni stroj DAEWOO DA1E6SI7RS 45 cm, inox

411, 90 €

+ 100 Zlatih točk

Bl. št. 302212

REDNA CENA 509,00 €

EcoSilence Drive™ motor. Tiho delovanje in odlična vzdržljivost. Higiensko pranje, ki učinkovito uničuje mikrobe tudi pri 40 °C. ActiveWater™ Plus: brezstopenjska avtomatika za odmerjanje količine perila, ki varčuje z vodo. Garancija: 2 leti.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 24 17,16 €

519, 90 €

+ 150 Zlatih točk

302735

REDNA CENA 799,90 €

Velikost bobna: 9 kg pranja, 6 kg sušenja.

1400 obratov. Inverterski motor in parni programi. Garancija: 2 + 3 leta.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 24 21,66 €

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

349, 90 €

+ 50 Zlatih točk

CENA 395,90 €

Ozek: 45 cm širine. Za do 10 pogrinjkov. Po višini nastavljiva zgornja košara in košara za pribor. Zaščita pred prelivanjem in puščanjem. WiFi povezljivost. Garancija: 5 let.

BREZ OBRESTI x 24 14,57 €

-23 %

Zamrzovalna omara VOX

159, 99 €

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA 209,99 €

Skupno število predalov: 3. Dimenzije: 840 x 480 x 450 mm. Varnostna funkcija, ki omogoča ohranjanje temperature hrane in pijače tudi ob izpadu električne energije. Letna poraba energije: 196 kWh. Garancija: 5 let.

x 15 10,66 €

7
B
A G
D A G A A G 0€
279481 A+++ 0€
OBROKOV BREZ OBRESTI x 24 17,20 € Bl. št. 284691 A A G 0€ 0€ F A G 0€
VF
F OBROKOV
OBRESTI
Bl.
301596
1020
BREZ
št.
REDNA
Bl. št. 300553 E A G 0€
OBROKOV

-45 %

Pokončni sesalnik 2 v 1 GORENJE SVC216FS

106, 90 €

Bl. št. 302740

+ 50 Zlatih točk REDNA CENA 139,99 €

Velikost posode: 17 L. Material posode: nerjavno jeklo.

Mere: 353 x 328 x 493 mm. Sesalna cev: 2 m. Ročaj: snemljiv in upognjen. Sesalni nastavek za mokro in suho sesanje. Garancija: 2 leti.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 10 10,69 €

-21 %

Konvektorski grelnik DE'LONGHI HCM2020

109, 90 €

+ 100 Zlatih točk

-29 %

Bl. št. 280506

Brezžično delovanje. Preklopni ročaj za enostavno shranjevanje. Delovanje: do 60 minut sesanja. Motorna turbo krtača, HEPA filtracija. Garancija: 2 leti.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 10 10,99 €

-15 %

Konvektorski grelnik TESLA PC250WH

317, 99 €

+ 100 Zlatih točk

Skupno število polic: 3. Število vratnih polic (standard + steklenica): 3 (2+1). Dimenzije: 1800 x 540 x 600 mm. Neto prostornina hladilnika: 182 L. Neto prostornina zamrzovalnika: 71 L. No-Frost proti nabiranju ledu. MultiCooling. Garancija: 5 let.

-49 %

Robotski sesalnik ROWENTA SF EXPLORER S60 ALLERGY CONNECTED+MOP RR7455WH

visok 6 cm

36, 29 € + 30 Zlatih točk REDNA CENA 45,99 €

št. 286719

Za prostore do 60 m3. Maksimalna grelna moč: 2000 W. Sobni termostat, funkcija proti zamrzovanju, varnostni termostat, ventilator. Garancija: 2 leti.

OBROKI BREZ

x 3 12,09 €

41, 99 €

+ 30 Zlatih točk

222, 90 €

REDNA CENA 49,90 €

Panelni konvektorski grelnik za prostore do 24 m2 Moč: 1250 W / 2500 W. 2 stopnji grelne moči, 9-stopenjski termostat. Mere: 71 x 45 x 8,5 cm.

Teža: 4 kg. Garancija: 2 leti.

x 4 10,49 €

Bl. št. 254394

+ 100 Zlatih točk REDNA CENA 437,90 €

Najtanjši sesalnik 4v. Višina: samo 6 cm, za izredno nizko pohištvo. Krtače: 1 glavna + 2 krtači. 3 nastavitve čiščenja. Infrardeči senzorji za zaščito pred trki, tudi 3 senzorji za stopnice. Delovanje: do 150 min. Hkrati posesa in pobriše tla. Tiho delovanje: 65 dB. Garancija: 2 leti.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 22 10,13 €

REDNA
CENA 449,99 €
Kombinirani hladilnik VOX NF 3200 W F OBROKOV BREZ OBRESTI x 24 13,24 € Bl. št. 301691 F A G 0€ 8 V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom. Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu ZA DOM
REDNA
CENA 199,90 €
OBROKI BREZ OBRESTI
Bl. št. 287983
OBRESTI
Bl.

Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

-23 %

Mešalnik NUTRIBULLET NB907BL PRO moder

-45 %

7-delni set posod HASCEVHER ETERNA 5

79, 90 €

+ 50 Zlatih točk

Bl. št. 302738

REDNA CENA 104,90 €

V kompletu: dve posodi (900 ml in 700 ml), "to go" pokrovček z odprtino, obroček za posodico in obroček z ročajem. Moč: 900 W. Rezilo iz nerjavnega jekla. Garancija: 2 leti.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 7 11,41 €

-22 %

Cvrtnik na vroči zrak CLATRONIC FR3782H

1.450 W

64, 90 €

+ 50 Zlatih točk

Bl. št. 302703

REDNA CENA 119,00 €

Komplet vsebuje: lonec 22 x 12 cm in pokrov, lonec 18 x 8,5 cm in pokrov, lonec 20 x 11,5 cm in pokrov, ponev 22 x 5 cm. Material: nerjavno jeklo. Primerno za vsa kuhališča, tudi indukcijo.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 6 10,81 €

TOP POPUST

-50 %

Parni likalnik GORENJE SIH2800TQC

TOP POPUST

-51 %

Opekač TEFAL BREAK TIME

SW614831

69, 99 €

+ 50 Zlatih točk

Bl. št. 293070

REDNA CENA 89,99 €

Zdrav način priprave hrane brez ali z do 80 % manj maščobe. Izjemna prostornina posode: 5 L. Moč: 1450 W. LED-zaslon z upravljanjem na dotik. 8 prednastavljenih programov za kuhanje.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 6 11,66 €

42, 90 €

+ 50 Zlatih točk

34, 90 €

Bl. št. 294348

+ 50 Zlatih točk REDNA CENA 72,00 €

Odstranljive plošče z neoprijemljivo oblogo, pralne v pomivalnem stroju. Navpično shranjevanje. Lučka za vklop/ izklop in predgretje. Komplet 3 plošč: vaflji, školjke, sendvič. Moč: 700 W. Mera plošč: 13,8 x 27,7 cm. Garancija: 2 leti.

OBROKI BREZ OBRESTI x 3 11,63 €

TOP POPUST

-50 %

Dekorativna odeja DORMEO CHARMING

Bl. št. 302739

REDNA CENA 85,90 €

Moč grelca: 2800 W. Keramična likalna ploskev. Sunkovit izpust pare: 100g/min. Sistem proti nabiranju vodnega kamna. Samodejni varnostni izklop. Garancija: 2 leti.

OBROKI BREZ OBRESTI x 4 10,72 €

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

IZDELEK JE NEDOBAVLJIV

Za nevšečnost se vam opravičujemo

21, 99 €

+ 50 Zlatih točk

302702 roza

REDNA CENA 43,98 €

Praktična, vsestranska in trpežna. Izjemno topel material iz plišastega flisa. Velikost odeje: 130 x 190 cm. Velikost odeje, zložene v blazino: 40 x 40 cm.

OBROKA BREZ OBRESTI x 2 10,99 €

9
ZA DOM

Za čist dom

10 V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom. Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu
49 € + 50 Zlatih točk REDNA CENA 26,99 € Tekoči detergent za pranje perila FAKS HELLO SUNSHINE 3,75 L, 75 pranj -50 % TOP POPUST Bl. št. 266034 2, 69 € + 30 Zlatih točk REDNA CENA 3,69 € Detergent za pomivanje posode PRIL BALSAM ALOE VERA 750 ML -27 % Bl. št. 297662 Pralni prašek FAKS 9 kg, 90 pranj -48 % Gel za pranje perila PERSIL GEL LAVENDER 2,835 L, 63 pranj -40 %
79 € + 50 Zlatih točk REDNA CENA 27,99 € Bl. št. 294797 Bl. št. 149861 Aquamarine 149475 SuperAktiv Pralni prašek ORNEL 9 kg, 90 pranj -48 %
99 € + 50 Zlatih točk REDNA CENA 27,29 € 13, 99 € + 50 Zlatih točk REDNA CENA 27,29 € Bl. št. 271407 Golden dream 271402 Calming 4, 99 € + 30 Zlatih točk REDNA CENA 6,99 € Detergent za pomivanje posode JAR LEMON 2 x 900 ml -28% Bl. št. 301787 -45% Tablete/gel za strojno pomivanje posode SOMAT
29 € + 50 Zlatih točk REDNA CENA 25,99 € Bl. št. 293649 All in One Lemon & Lime, 90 tablet 293496 Excellence Gel Grease 2 x 810 ml 5, 29 € + 30 Zlatih točk REDNA CENA 9,69 € Mehčalec ORNEL 2,4 L -45 % Bl. št. 279624 Shu Shu 279622 Golden dream 280979 Baby & Sensitive baby soft 279621 Calming 279623 Violet
89 € + 50 Zlatih točk REDNA CENA 24,99 € Pralni prašek PERSIL gel 54 pranj/prašek 50 pranj -40 % Bl. št. 293652 Persil Gel Regular 2,43 L, 54 pranj 293654 Persil Powder FbS 3 kg, 50 pranj
13,
16,
13,
14,
14,

Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

Za lepoto in zdravje

-40 %

Električna zobna ščetka ORALB IO3

77, 99 €

Bl. št. 302697 črna 302699  modra

+ 50 Zlatih točk REDNA CENA 129,99 €

Revolucionarna magnetna iO tehnologija. Prilagodljiva okrogla glava. Patentirana tehnologija za nadzor tlaka, ki ščiti občutljive dlesni. Garancija: 2 leti.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 7 11,14 €

-37 %

27, 49 €

+ 50 Zlatih točk REDNA CENA 43,99 €

4 nadomestne glave.

Zavijte

-32 %

1, 69 € + 30 Zlatih točk

11, 69 €

2,49 €

Prijazni do kože. Iz mehkega, trajnostnega netkanega materiala. Veganski izdelek. Skladni s standardi ekološke oznake »Nordic Swan Ecolabel« in združenja za astmo in alergije »Asthma Allergy Nordic«.

+ 30

Iz najkakovostnejših sestavin. Brez parfumov, parabenov, losjonov ali drugih nevarnih konzervansov. Prva otroška plenička s certificirano okoljsko oznako Nordic Ecolabel.

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

svežine k rešitve za po ohranjanje

Uživajte v svežini obrokov, doma in na poti

nam

-50 %

11
petrol.si/newme
NAKUPU
30 € ALI
OB
NAD
UNOVČITVI 30 ZLATIH TOČK
Združljive samo z Oral-B iO
ščetko,
zobno
za optimalno ustno higieno.
ščetko ORALB IO, 4 KOS OBROKA BREZ OBRESTI x 2 13,74 € Bl. št. 293677 beli 293678 črni
Nastavki za el.
točk REDNA CENA 15,69 €
Zlatih
Pleničke BAMBO NATURE Bl. št. 244461 - Maxi 4 244535 - Junior 5
-25 %
REDNA CENA
BAMBO NATURE Bl. št. 139178
Otroški čistilni robčki
+ 30 Zlatih točk REDNA CENA 7,99 €
dezodorant
in gel za
4, 99 €
Vključuje
Stick
prhanje.
Darilni set OLD SPICE Bl. št. 301788 Deep sea 301834 Wolfthorn 301838 Captain
-37 %

Za mojstre

-31 %

Pekač za kostanj s pokrovom GORENC BBQ

29, 99 €

+ 50 Zlatih točk REDNA CENA 43,99 €

Premer: 40 cm. Za različne vire energije: ogenj ali plin. Slovenski izdelek.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 2 14,99 €

VARNO S PETROLOM

-24 %

Plinski pekač kostanja ELPLIN

109, 90 €

Bl. št. 213396

+ 50 Zlatih točk REDNA CENA 144,90 €

Za peko 1 kg kostanja v 20 minutah. Material: inox pločevina. Dimenzije: 600 x 220 x 300 cm.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 10 10,99 €

-17 %

Organska zemlja HOMEOGARDEN

70 L

-0,5 €

Modra jeklenka INA

35, 26 € + 30 Zlatih točk REDNA CENA 58,77 €

Tehnične, praktične in odporne hlače. Zapiranje: na zadrgo in z gumbom. Zanke za pas, elastičen pas zadaj. Material: bombaž, poliester.

9, 09 €

+ 30 Zlatih točk REDNA CENA 10,99 €

100 % naravna zemlja iz kokosovih vlaken za vrtove, visoke grede in cvetje. Zmanjša potrebo po zalivanju za 50 %. Pakirana v kocki za enostaven transport in uporabo.

30,50 € + 30 Zlatih točk REDNA CENA 31,00 €

Bl. št. 113101

Cena velja ob zamenjavi prazne 10 kg modre jeklenke. Brez prazne jeklenke je potrebno doplačilo 10 €.

-46 %

Visokotlačni čistilnik LAVOR FAST PLUS 130 220-240V-50/60HZ

90, 95 €

Bl.

298038

+ 50 Zlatih točk REDNA CENA 170,65 €

Tlak: 130 bar. Največja delovna zmogljivost: 390

L / h. Moč: 1800 W. Napetost: 230 V – 50 Hz. Dolžina cevi: 4 m. Temperatura vhodne vode: največ 40 °C. Garancija: 2 leti.

x 9 10,10 €

Bl. št. 87798
-40 %
Bl. št. 301305 M, črne 301300 M, sive 301306 L, črne 301301 L, sive 301307 XL, črne 301302 XL, sive 301308 XXL, črne 301303 XXL, sive 301309 XXXL, črne 301304 XXXL, sive
Delovne hlače
OBROKOV BREZ OBRESTI
št.
12 V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.
Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

-20 %

Ultrazvočni odganjalec kun in glodalcev CARBLIX

19, 90 €

+ 30 Zlatih točk

REDNA CENA 24,90 €

Oddaja močne ultrazvočne vaolove in utripajoče UV LED- žarke. Z minimalno porabo energije.

-21 %

Sprej

WEICON

ZINC SPRAY

BRIGHT GRADE

400 ML

-20 %

Sprej WD-40

400 ML

7, 19 €

+ 30 Zlatih točk

REDNA CENA 8,99 €

Preprečuje rjavenje in ščiti električne komponente. Prodre v sprijete dele, zagozdene mehanizme in jih sprošča Podmazuje opremo in preprečuje trenje na spojih. Odstranjuje olja, umazanijo, masti in saje. Ščiti kovinske površine pred rjo.

-20 % Sprej WEICON RUST CONVERTER

400 ML

7, 50 € + 30 Zlatih točk REDNA CENA 9,50 €

Bl. št. 224981 11, 50 €

+ 30 Zlatih točk

-20 % Sprej WD-40 200 ML ali 200 + 40 ML

-45 %

Zunanji kolutni podaljšek EMOS

25 m

4, 99 €

+ 30 Zlatih točk REDNA CENA 6,29 €

Preprečuje rjavenje in ščiti električne komponente. Prodre v sprijete dele, zagozdene mehanizme in jih sprošča Podmazuje opremo in preprečuje trenje na spojih. Odstranjuje olja, umazanijo, masti in saje. Ščiti kovinske površine pred rjo.

-20 % Sprej

WEICON BRAKE CLEANER

400 ML

65, 90 €

Sredstvo v razpršilcu, ki vsem kovinskim površinam zagotavlja dolgotrajno zaščito pred korozijo. Svetla barva ustreza odtenku vročega cinkanja. Za popravljanje vroče galvaziranih izdelkov v enakem barvnem tonu – za avtomobilsko karoserijo, za zaščito varilnih šivov, zvarov in izvrtin, ali pa kot kot prevodni vmesni sloj pri točkovnem varjenju.

Bl. št. 224977 4, 00 €

REDNA CENA 14,50 €

Nevtralizira rjo na zarjavelih jeklenih in litoželeznih površinah. Zanesljivo ustavi korozijo in tako zagotavlja osnovni premaz za nadaljnje površinske premaze. Zaradi svoje posebne formulacije prodre v rjo in s kemičnim procesom spremeni železove okside v stabilno, črno plast.

+ 30 Zlatih točk

Bl. št. 225569

REDNA CENA 5,00 €

Večnamensko razmastilno sredstvo v spreju brez ostankov. Odstrani olje, mast in umazanijo iz kovinskih delov, stekla in nekaterih plastik. Za odstranjevanje olja, masti in maščobe na površinah zavor, sklopk, delov motorja in ostalih zamaščenih strojnih delov.

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA 120,90 € Število vtičnic: 4. Kolut z gibljivo sredino.

Dolžina: 25 m. Prerez vodnika: 2,5 mm².

Napetost: 230 V. Tok: 16 A. Zaščita: IP44.

Tip izolacije: guma. Temperaturna varovalka.

Garancija: 3 leta.

-30 %

7, 60 €

+ 30 Zlatih točk

Bl. št. 105048

REDNA CENA 10,90 €

Večnamenska mineralna mazalna mast z EP (Extreme Pressure) dodatki ter dodatki proti koroziji in staranju. Za mazanje ležajev, osi, zglobov in ostalih strojnih elementov. Zaradi dobre odpornosti proti obrabi, oprijemljivosti na kovinske površine in protikorzijske zaščite omogoča optimalno mazanje v dolgem časovnem obdobju.

Bl. št. 20115
Bl. št. 20114 200 ml
OBRESTI
Bl. št. 297103 13 Petrol
OBROKOV BREZ
x 6 10,98 €
klub plačilna kartica zvestobe
ZA MOJSTRE
37337 200+40 ml

Za prosti čas

-33 %

Avtosedež

MAXI COSI TITAN I-SIZE

1/2/3 (76-150cm) Basic Black

TOP POPUST

-60 %

Poganjalec FREE2MOVE RETRO Happy Ride, Zelen

-18 %

Pametna otroška ura

FOREVER LOOK ME 2

KW-510, 4G-LTE

199, 99 €

Bl. št. 290190

+ 50 Zlatih točk REDNA CENA 299,99 €

Raste skupaj z otrokom. Starost: od 15 mesecev do 12 let. Patentirana tehnologija G-CELL za zmanjšanje udarcev v primeru bočnega trka. Enostavno pritrjevanje s sistemom ISOFIX in Top Tether. Garancija: 2 leti.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 19 10,52 €

35, 99 €

Bl. št. 254455

+ 50 Zlatih točk REDNA CENA 89,99 €

Za učenje ravnotežja, spretnosti in koordinacije. Odlična izbira za učenje vožnje s kolesom. Kolesa:12 col trpežne EVA gume. Nastavljiv sedež in krmilo. Zvonček in košara. Nosilnost kolesa: max 35 kg. primerno za otroke od 3 do 6 let

OBROKI BREZ OBRESTI x 3 11,99 €

64, 90 €

302728 črna

302729 roza 302730 modra

+ 50 Zlatih točk REDNA CENA 79,99 €

Klici, video klici, sporočila, SOS, kamera. Velik 1,83'' barvni zaslon na dotik. Reža za SIM kartico 4G-LTE. Vgrajen GPS. Android in iOS.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 6 10,81 €

-38 %

Akcijska kamera

SJCAM SJ5000X srebrna

-49 %

GPS pametna ura CHAMELEON GPSFIT PRO 1860 V2

-18 %

Zložljiv električni skiro MS ENERGY E21 10''

97, 99 € + 50 Zlatih točk

Bl. št. 296566

REDNA CENA 159,99 €

Zajem videa do 4K Ultra HD. Vidno polje: 170°. Ločljivost slike: 12 MP. Vodoodporno ohišje. Različni dodatki za namestitev kamere na pas, čelado, kolo ali motor. Dva lepilna trakova.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 9 10,88 €

65, 90 €

+ 50 Zlatih točk

689, 90 €

REDNA CENA 129,90 €

Vgrajen GPS sprejemnik. 1,22" okrogli zaslon na dotik. Meri utrip, krvni tlak, spanje, športne dejavnosti in korake. Prejema obvestila z mobilnika. Delovanje: od 7 do 9 ur z GPS ali do 30 dni pri normalni uporabi. Priložen magnetni polnilni kabel. Aplikacija in ura sta v slovenskem jeziku.

x 6 10,98

+ 100 Zlatih točk

Bl. št. 284891 črn 284893 oranžen

REDNA CENA 849,90 €

Okvir: aluminij. Pnevmatike: 10'', napihljive. Motor: 500 W (max. 1000 W). Doseg: do 90 km. Baterija: 36 V 20.8Ah, zamenljiva. Inovativno regenerativno polnjenje. LEDosvetlitev. LCD-zaslon.

OBROKOV BREZ

x 24 28,74 €

14 V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom. Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu
OBROKOV BREZ OBRESTI
Bl. št. 271310
OBRESTI
0-3

Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

ČLANI PETROL KLUBA, NE SPREGLEJTE! Od pralnega stroja do prigrizkov. Povsod smo z vami.

Vedno ko izberete Petrol, doma ali v tujini, vam bo članstvo v naši družini zvestobe prineslo več. Ponujamo vam vse: od žvečilnega gumija do sončne elektrarne, od igralne konzole v Petrol eShop do nakupa vstopnic za najbolj vroče dogodke in številnih ponudb, ki smo jih za vas pripravili v sodelovanju s partnerji – čez vse se razteza Petrol klub.

Ta vam za vsak vaš evro prinese 1 Zlato točko, zbrane Zlate točke pa super znižane cene. Ker cenimo, da ostajate z nami.

Svojih točk ne pozabite porabiti do konca januarja 2024, ko zapadejo.

PETROL APLIKACIJA NA POTI

Najbližji Petrol poiščite na telefonu

Ste vedeli, da lahko pot do najbližjega Petrola, ure, ko je odprt, in aktualne cene goriv preverite kar v aplikaciji Na poti?

Na katerem koli zaslonu aplikacije pritisnite na simbol za lokacijsko oznako in odprl se vam bo zemljevid prodajnih mest. In že se lahko odpravite do najboljšega postanka na poti!

Preberite več o aplikaciji Na poti: petrol.si/aplikacija-na-poti

15
Petrol klub plačilna kartica zvestobe

Za avto

-25 %

Sredstvo za čiščenje vetrobranskih stekel

PETROL VITREX

3 L

-25 %

Antistatični sprej MAXIBRILL

400 ML, različno vonji

-41 %

Komplet prve pomoči za avtomobiliste

KONSTILL

-30 %

Odstranjevalec leteče rje SONAX 500 ml

3, 19 €

175676 Vitrex sivka 158323 Vitrex vanilija

+ 30 Zlatih točk REDNA CENA 4,29 €

Že pripravljena mešanica za letno čiščenje vetrobranskih stekel. Odstranjuje ostanke insektov, olj in drugih nečistoč. Z evropskim certifikatom kakovosti EQTM.

-30 %

Dišava za avto CESARE

4, 29 €

+ 30 Zlatih točk REDNA

5,79 €

Odišavljen izdelek, ki čisti armaturo v avtomobilu in daje visok sijaj proizvodom iz pravega in umetnega usnja. Ustvarja zaščitni film in deluje antistatično.

-25 %

Čistilna pena za sedeže in ostale tekstilne dele

SONAX

8, 59 €

+ 30 Zlatih točk REDNA CENA 14,59 €

Prva pomoč za avto je zakonsko obvezen komplet za nudenje prve pomoči. Vsebuje predpisano vsebino. Komplet je homologiran v skladu z zakonom o motornih vozilih.

-27 %

Odstranjevalec drevesne smole SONAX 400 ml

11, 19 €

+ 30 Zlatih točk REDNA CENA 15,99 €

Odstrani agresivno in letečo rjo s površin in s tem podaljša življenjsko dobo lakiranih površin. pH nevtralen.

-30 %

Nano zaščita avtomobilskega stekla TCC GLOBAL

6, 29 €

bl. št.

174714 Vanilla

174717 Cedar wood, 174720 Energy

174722 Fresh air

174724 Mint

+ 30 Zlatih točk REDNA CENA 8,99 €

Prilega se zračnikom avtomobila. Material: EVA-polimer. Trajanje dišave: okoli 45 dni.

6, 99 €

+ 30 Zlatih točk REDNA CENA 9,39 €

Izjemno učinkovito čistilo za sedeže in ostale tekstilne dele.

8, 99 €

+ 30 Zlatih točk REDNA CENA 12,39 €

Hitro in brez sledi odstrani drevesno smolo, ptičje iztrebke in vse organske ostanke z laka, stekla, kroma in tudi plastičnih površin.

4, 19 €

164791

+ 30 Zlatih točk REDNA CENA 6,00 €

Enostaven nanos. Izboljša vidljivost po dežju. Zmanjšuje odsev luči nasproti vozečih vozil.

Bl. št. 7507
Bl. št. 88919
16 V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.
klub cene in ugodnosti tudi na spletu
Bl. št. 46533
Petrol
CENA Bl. št. 28503 Bl. št. 129996 Bl. št.

-20 %

Odsevni jopič CARBLIX

-40 %

3, 59 €

+ 30 Zlatih točk REDNA CENA 4,50 €

Za boljšo vidnost ponoči in podnevi. Nepogrešljiv dodatek za vsako vozilo.

Velikost: 60 x 70 cm.

23, 40 €

+ 50 Zlatih točk REDNA CENA 39,00 €

Delno sintetično večgradacijsko motorno olje za bencinske in dizelske motorje brez filtra trdnih delcev. Zanesljivost delovanja motorja pri težkih obratovalnih pogojih, povišanih ali nizkih temperaturah, ustrezna zaščita motorja pri mestni vožnji, brezhibno delovanje motorja v določenem roku zamenjave olja, zelo visoka zaščita pred obrabo in korozijo in daljša življenjska doba motorja. Specifikacije: ACEA A3/B4, VW 502.00/505/00, MB 229.3, Opel GM LL-A7B-025, Renault RN 0700/0710, PSA B71 2294/B71-2300, Fiat 9.55535 G2

TOP POPUST

-50 %

Paket bob SIM

2, 49 €

+ 30 Zlatih točk REDNA CENA 4,99 €

Paket bob omogoča preprosto uporabo mobilnih storitev, primeren je za naročnike ali predplačnike. Paket poleg SIM-kartice vključuje tudi 100 brezplačnih enot za klice, SMS-sporočila ali prenos podatkov v Sloveniji.

Bl. št. 150876 Bl. št. 272508
PETROL PREMIUM PRO 10 W-40 SE1 4 L
št.
17 Petrol klub plačilna kartica zvestobe Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite. Kartica
Motorno olje
Bl.
247503
Mastercard®
za vsakogar. Za varna plačila kjerkoli in kadarkoli.
https://cards.mbills.si C M Y CM MY CY CMY K 92x114_wish_oglasi_2 (1).pdf 2 24/08/2023 16:25
Darilna kartica, ki izstopa

Za zabavo doma

-40 % LED TV

PHILIPS 55PUS7657/12

4K Ultra HD Saphi, diagonala 139 cm

-35 %

LED TV SAMSUNG 50AU7092

4K Ultra HD, diagonala 126 cm

-31 %

LED TV

HISENSE QLED 65E77HQ

4K Ultra HD, diagonala 164 cm

359, 99 €

+ 150 Zlatih točk

Bl. št. 293055

REDNA CENA 599,99 €

OS Saphi. Tehnologija Pixel Precise Ultra HD. Izboljšava slike: Dolby Vision, HLG (Hybrid Log Gamma), Združljivo s HDR10+. Dvojederni procesor. Osveževanje slike 60 Hz. 3 × HDMI, 2 × USB, Wi-Fi 802.11n. Garancija: 2 leti.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 24 14,99 €

-41 % Soundbar

339, 99 €

+ 150 Zlatih točk

519, 99 €

REDNA CENA 529,99 €

OS Tizen. Crystal 4K procesor, HDR, HDR 10+. Prilagodljive barve za svetlo, resnično sliko s PurColor. Motion Xcelerator. Priključki: HDMI 3 x, USB 1. Garancija: 2 leti.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 24 14,16 €

+ 150 Zlatih točk

Bl. št. 295516

REDNA CENA 759,99 €

OS VIDAA U5.0. Visoki dinamični razpon Dolby Vision, HDR10+ in HLG. Sprejemnik DVB-T/T2 (HEVC)/C/ S2, Wi-Fi, Bluetooth, LAN, medijski predvajalnik USB. Zvok DTS Virtual: X. Povezljivost: 3 × HDMI 2.1 (ARC, CEC), 1 × USB 3.0 / 1 × USB 2.0. Garancija: 2 leti.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 24 21,66 €

279, 99 € + 100 Zlatih točk

REDNA CENA 479,99 €

Kinematografski zvok za višjo glasnost pri gledanju filmov, poslušanju seznama predvajanja in pri igranju iger. Dolby Atmos za boljši bas in boljšo glasbo. RMS moč 240 W. Garancija: 2 leti.

18 V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom. Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu
G A G F A G
Bl.
302554  G A G
št.
in brezžični nizkotonec PHILIPS TAB8405 OBROKOV BREZ OBRESTI x 24 11,66 € Bl. št. 281612 54,
+ 50 Zlatih točk REDNA CENA 74,99 € Prenosni
-26 % Medijski predvajalnik XIAOMI MI TV BOX S 2ND GEN, 4K UHD, Google TV OBROKOV BREZ OBRESTI x 5 10,99 € Bl. št. 300280 ZNAMKA MESECA Vaši najljubši izdelki po znižanih cenah Na znižanje: Ponudba velja za izbrane artikle Philips od 1. 9. do 30. 9. 2023 oz do odprodaje zalog. do - 40 %
99 €
multimedijski predvajalnik z Google TV operacijskim sistemom. Chromecast in Google Assistant. 4K Ultra HD in Dolby Audio in DTS HD. Bluetooth 5.2.

Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

-25 %

Prenosni računalnik

HP 255 G8 R3

16 GB / 512 GB SSD / 15,6'' FHD/ Windows 11 Home

-30 %

Monitor

LG ULTRAWIDE 29''

FHD HDR FreeSync z USB Type-C, diagonala 73,66 cm

-26 %

Tablični računalnik

LENOVO TAB M10

10,1'' WUXGA 4GB/64GB, G3

389, 99 €

Bl. št. 302539

+ 100 Zlatih točk REDNA CENA 519,99 €

Procesor: AMD Ryzen 3 5300U 2,6 GHz (do 3,8 GHz, predpomnilnik L3 4 MB). Zaslon: 39,6 cm (15,6") FHD (1920 x 1080), nebleščeč. Pomnilnik: 16 GB, 512 GB

SSD disk. Integrirana grafična kartica AMD Radeon Graphics. Operacijski sistem Windows 11 Home.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 24 16,24 €

179, 99 €

+ 100 Zlatih točk REDNA CENA 259,99 €

Ločljivost: UltraWide FHD, 2560 × 1080. Diagonala zaslona: 73,66 cm. IPS-tehnologija za široke kote gledanja in izvrsten barvni obseg. Osveževanje slike: 75 Hz. Odzivnost zaslona: 5 ms/1 ms MBR. Prilagodljivo osveževanje AMD FreeSync™. Garancija: 3 leta.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 17 10,58 €

169, 99 €

+ 50 Zlatih točk REDNA CENA 229,99 €

Osemjederni procesor Unisoc T610. Zaslon: 25,6 cm IPS WUXGA (1920 x 1200) 320 nits. Operacijski sistem: Android 11. Sprednja kamera: 5.0 MP. Zadnja kamera: 8.0 MP.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 16 10,62 €

-15 %

Igralna konzola

PLAYSTATION 4 500 GB + IGRA CALL OF DUTY MODERN WARFARE II

-27 % Pametni telefon

319, 99 €

+ 50 Zlatih točk

293845

REDNA CENA 379,99 €

Najbolje prodajana konzola PlayStation 4 z vgrajenim diskom 500 GB. 8-jedrni procesor AMD “Jaguar”. Grafika: 1.84 TFLOPS, AMD Radeon™. Pomnilnik: 8 GB. Hitrost branja ploščkov: BD 6x, DVD 8x.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 24 13,33 €

289, 99 €

+ 100 Zlatih točk

REDNA CENA 399,99 €

Zaslon: 16,9 cm AMOLED. Fekvenca osveževanja: 120 Hz. Kamera: trojna zadnja kamera, z ločljivostjo 50 MP + 8 MP + 2 MP in sprednja kamera s 16 MP. Baterija: 5000 mAh in 67W hitrega polnjenja. Zvočniki: stereo, s tehnologijo Dolby Atmos.

-33 %

Bluetooth zvočnik XIAOMI MI PORTABLE siv

-35 %

Nahrbtnik

LENOVO 15,6'' LAPTOP CASUAL Backpack B210, siv

19, 39 €

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA 28,99 €

Delovanje: do 10 ur predvajanje glasbe ob polno napolnjeni bateriji. Vgrajen mikrofon za prostoročno telefoniranje. Odpornost na prah in vodo po certifikatu IP67. Bluetooth tehnologija 5.0. Polnjenje s kablom USB-C.

12, 99 €

+ 50 Zlatih točk

288985

REDNA CENA 19,99 €

Vodoodbojna torba za prenosnik do velikosti 39,6 cm (15,6"). Dodatni žepi za mobilne naprave, kartice in druge dodatke. Nastavljivi naramnici.

19 Petrol
zvestobe
klub plačilna kartica
ZA ZABAVO DOMA
Bl. št. 288969 Bl. št. 286601
XIAOMI REDMI NOTE 12 PRO 5G, 6+128GB, črna OBROKOV BREZ OBRESTI x 24 12,08 € Bl. št. 297238
E A G
Bl. št. 302553

Za lačne in žejne

€ +

4,

CENA

Proteinska ploščica 55 g -10 % Napolitanke FRONDI MAXI NOUGAT

pomaranča, med, mandlji, arašidi 249949 morska sol, med, mandlji, arašidi Bl. št. 249278 Mango z jogurtom 231467 Črni ribež in brusnica 289703 Jabolčni štrudelj s cimetom Bl. št. 90985 Bl. št. 24165 Bl. št. 301730 Bl. št. 279632 1, 79

€ 1, 69 € + 30 Zlatih točk

250

2, 99 € + 30 Zlatih točk

CENA

0, 89 € + 30 Zlatih točk

CENA

20 V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom. Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu
REDNA
1,89
REDNA CENA 3,29 €
REDNA CENA 1,19 €
REDNA
3,59
2, 19 € + 30 Zlatih točk REDNA
REDNA 1,89
2,49
CENA
2, 79 € + 30 Zlatih točk
1, 49 € + 30 Zlatih točk
Ploščica
-12 %
g -15 % KINDER PINGUI, FERRERO 30 g
Čips LAY'S OVEN BAKED z jogurtom, 110 g
-16 %
30 Zlatih točk REDNA CENA 2,09 € Voda z okusom CEDEVITA 0,5 L -14 % Bl. št. 293744 pomaranča in papaya 293745 limona in ananas 293742 limona in g.jabolko MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA ŠKODUJE ZDRAVJU!
19
+ 30 Zlatih točk REDNA CENA 4,88 € Burek, mesni, 180 g
Pijača ŠPRICAR Z JANŽEVCEM Radgonske gorice, 0,25 L jogurt
Bl.
št. 249947
+
MU 3,2% TT, -14 %
Bl. št.: 302294

Ponudbo si oglejte tudi na spletu: petrol.si/zvezde-stalnice

Petrol pijača LEDENA KAVA NA POTI 230 ml, Caffe Latte, Cappuccino ali Vanilija Petrol pijača ENERGIJSKA PIJAČA Q DRINK 0,25 l Topli napitki KAVA NA POTI S, M ali L 0 € 400 ZLATIH TOČK ZA 0 € 400 ZLATIH TOČK ZA 400 ZLATIH TOČK CENE 1 2 200 ZLATIH TOČK ZA 0 € 400 ZLATIH TOČK ZA 400 ZLATIH TOČK CENE 1 2 200 ZLATIH TOČK ZA -100 % TOP POPUST do -100 % TOP POPUST do -100 % TOP POPUST Petrol pijača NARAVNA MINERALNA VODA NA POTI ALI FRESH 0,5 l, 0,75 l ali 1,5 l -100 % TOP POPUST do 400 ZLATIH TOČK CENE 1 2 100 ZLATIH TOČK ŽE OD Sveži in pakirani sendviči več vrst 0 € 800 ZLATIH TOČK ZA 400 ZLATIH TOČK CENE 1 2 400 ZLATIH TOČK ZA -100 % TOP POPUST do 0 € 300 ZLATIH TOČK ŽE OD Sredstvo za čiščenje vetrobranskih stekel PETROL VITREX 3 l, sivka ali vanilija Avtošampon koncentrat PETROL 1 l, Nano, Shine ali Green Lemon Osvežilec zraka Q PETROL češnja, zeleno jabolko, Sport Fresh ali vanilija Avtopranje XL PETROL 0 € 600 ZLATIH TOČK ZA 0 € 600 ZLATIH TOČK ZA 0 € 200 ZLATIH TOČK ZA 0 € 1200 ZLATIH TOČK ZA 400 ZLATIH TOČK CENE 1 2 300 ZLATIH TOČK ZA 400 ZLATIH TOČK CENE 1 2 300 ZLATIH TOČK ZA 400 ZLATIH TOČK CENE 1 2 100 ZLATIH TOČK ZA 400 ZLATIH TOČK CENE 1 2 600 ZLATIH TOČK ZA -100 % TOP POPUST do -100 % TOP POPUST do -100 % TOP POPUST do -100 % TOP POPUST do
Akcija Zvezde stalnice velja samo za člane Petrol kluba od 1. 2. 2023 do 31. 1. 2024 oz. do razprodaje zalog na prodajnih mestih Petrol s tovrstno ponudbo. Pranje avta L, XL ali XXL, pa je za 100 Zlatih točk lahko še naprej vaše z 20 % popusta.

Družinska vstopnica za

Pustolovski park Gače: 2 odrasla + 2 otroka

Za ljubitelje narave, ki cenijo gozdne izlete.

49,50 € + 30 Zlatih točk

Jesenski oddih v Dalmaciji

Terme Snovik

Za3-dnevni oddih v hotelu Quercus 4*, Drvenik, Makarska riviera

Termini:

Od 16. 9. - 23. 9. 2023

Od 23. 9. - 21. 10. 2023

od 65,00 € + 50 Zlatih točk

T: 01 200 61 11

Mini Kneipp razvajanje 2-urno kopanje v bazenih z zdravilno termalno vodo in 30-minutna toplotna masaža hrbta.

37,00 € + 30 Zlatih točk

www.terme-snovik.si

T: 01 83 44 220

-32 %

Piknik košarica za DVA Nepozaben čas z najbližjimi v neokrnjeni naravi Soriške planine. Odlične domače dobrote v piknik košari za dve osebi.

€ + 30 Zlatih

www.soriska-planina.si

T: 051 381 617

-29 %

Ribno Alpine Resort, Bled

3-dnevni sladki paket za 2 osebi

3-dnevno razvajanje v Termah Vivat (vključen polpenzion in kopanje).Obiščite še podeželsko čokoladnico in okusite okuse Prekmurja.

299,90 € + 50 Zlatih točk

3-dnevni paket za 2 osebi

Namestitev v Luxuzni Glamping hišici, kopalnica, infra-rdeča savna, na terasi lesena kad s toplo vodo, tv, wi-fi, hladilnik.

380,00 € + 50 Zlatih točk

Kopanje, savna + kosilo Celodnevno kopanje + savna + kosilo ali večerja (v okviru penzionske ponudbe) za 1 osebo.

€ + 30 Zlatih točk

T: 02 538 21 00 www.scgace.si T: 07 363 00 00

www.vivat.si

www.hotel-ribno.si

T: 04 578 31 00

www.rimske-terme.si

T: 03 574 20 30

Možnost pridobitve potrdila Petrol kluba: od 5. do 30. 9. 2023. Termin koriščenja potrdila Petrol kluba do 15. 10. 2023. Na Petrolovih prodajnih mestih kupec ob predložitvi Petrol klub kartice in unovčitvi Zlatih točk prejme kupon za izbrano ponudbo. Kupec se s kuponom oglasi pri ponudniku, kjer opravi nakup storitve po Petrol klub ceni.

% -25 % -10 % -50 % -10 % -11 %
Terme Vivat, Moravske Toplice RTC Gače
www.kompas.si
REDNA CENA 399,80 € REDNA CENA 55,00 €
REDNA CENA 560,00
REDNA CENA 41,00
REDNA CENA
40,00
točk 39,00
od 130 €
Rimske terme REDNA CENA 45,00 € REDNA CENA 55,00 €
Soriška planina
Podrobnosti in dodatno ponudbo si oglejte na www.petrol.si/petrol-travel
oddih in doživetja 2 osebi/2 noči 2 odrasla + 2 otroka 2 osebi/2 noči 2 osebi na osebo na osebo / 2 x polpenzion

NAJBOLJŠE PONUDBE S POPUSTI DO -99%!

Na Petrol se odpravite tudi po ostale ugodne ponudbe portala 1nadan.

Za izbor preostalih 500 in več ponudb pa obiščite www.1nadan.si

Za nakupe kuponov 1nadan na Petrol bencinskih servisih veljajo splošni pogoji http://www.1nadan. si/petrol-splosni-pogoji. Prosimo, da pred nakupom preberete vse podrobnosti o ponudbi na www.1nadan.si. 1nadan.si se obvezuje, da bo storil vse kar je v njegovi moči, da bodo podatki na prodajnem letaku resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake, zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v cenah, napisanem besedilu in tehničnih opisih brez predhodnega obvestila. 1nadan.si ne prevzema odgovornosti v primeru kasnejših sprememb ponudb ter navaja, da so točni tisti podatki, o katerih ste obveščeni v času pregleda ponudbe na www.1nadan.si.

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Družinska vstopnica (2 odrasla + 1 otrok do 14. leta)

z vključeno malico

Hvala za vaš prispevek v obliki nakupa vstopnic Špas teatra, ki so ga prizadele poplave - skupaj bomo obudili čar gledališča in vam ponudili nepozabne spomine.

Zapredstavepo vsejSloveniji.

Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! 7 postaj na 20.000 m2 je zagotovilo za veliko zabave in adrenalina. Kuponi so unovčljivi do 31.10.2023.

Najbolj popularno gledališče v Sloveniji. več na: spasteater.si

petrol-ticket.si JUBILEJNI 20. VELIKI KONCERT 17. NOVEMBER 2023 DVORANA TABOR MARIBOR Dražen Zečić & Orkester Josipa Cvitanovića 10. 11. 2023 ARENA STOŽICE
BACK IN TIME BACK 28. OKTOBER / 21:00 HALA L56 / LJUBLJANA 90's & 00's hits! DEAN ON THE MIKE vs. DR SILVANO DJ VENGABOYS | 2 UNLIMITED SOUND ATTACK DOMINIK KOZARIČ R.M. PROJECT LUNA
KOPAH
- MILICA TODOROVIĆ - - IN VIVO - - ROBERT BIJELIĆ - - MILE KITIĆ - - DARA BUBAMARA - - DEJAN MATIĆ -
NAJNOVEJŠA ATRAKCIJA NA
- Adrenalinski park Kope!
39 49 € € SUPER CENA
(družinska pica)! Koda za hitri nakup: TTKR Družinska vstopnica (2 odrasla + 2 otroka do 14. leta) z vključeno malico (družinska pica)! Koda za hitri nakup: GNIZ DARILO ZA VSE IMETNIKE PETROL KLUB KARTICE GRATIS kava za starše! -10 % 30 ZT -10 % 30 ZT -10 % 30 ZT
-10 % 30 ZT
Popust velja za člane Petrol kluba ob nakupu določenih vstopnic na fizičnem prodajnem mestu Petrola. Popust se lahko koristi do zadnjega dneva pred nastopom prvega dne dogodka.

15, 99 € + 50 Zlatih točk

11,

4, 99 € + 50 Zlatih točk REDNA CENA 10,00 €

-56 % Bl. št. 127698 0,
REDNA
Kruh Ž
Na
ponudbo
99 € + 50 Zlatih točk
CENA 2,29 €
ito , beli rustikalni 500 g
voljo na prodajnih mestih s
Fresh.
12 x 1 l -55 % Bl. št. 301586
REDNA CENA
Pijača Donat -52 % 6 x 0,5 l
Pivo Union
-20
130/126
S ilan
F
Sky
Magic Magniolia Bl. št. 297660 Fresh Sky 2,86 L Bl. št. 297661 Magnolia 2,772 L -35 % -50 %
99 € + 50 Zlatih točk REDNA CENA 26,99 € Trajno mleko Berglandmilch, 3,5 % m.m.
5, 59 € + 50 Zlatih točk
10,99 €
24 x 0,5 l 23, 99 € + 100 Zlatih točk REDNA CENA 29,99 €
ali Zlatorog
%
pranj 6, 49 € + 30 Zlatih točk REDNA CENA 9,99 € Mehčalec
,
resh
ali
Toaletni
P
Bl. št. 294848 Bl. št. 294801 Bref LE Passion Flower Bl. št. 294800 Bref LE Stunning Sakura
REDNA CENA
WC-obešanke B ref, P assion Flower ali Stunning Sakura -44 % 4 x 50 g -57
papir
aloma , exclusive plus 16 rol
4,99 € + 30 Zlatih točk
8,99 €
%
REDNA
Energijska
H
MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA ŠKODUJE ZDRAVJU! Bl. št. 294890 Bl. št. 130789 Bl. št. 122296 Zlatorog, 122297 Union
CENA 37,99 €
pijača
ell , classic 24 x 0,25 l