Petrol klub katalog marec 2023

Page 1

+ 100 Zlatih točk

POMLADNA NOVOST HIT PONUDBA Vsak nakup šteje Katalog ugodnosti 1. -31. marec 2023 IZDELKI, KI VEDNO PRIDEJO PRAV –PO POLOVIČNI CENI ALI ZA 0 € - 31 % Od sedaj lahko nakupe delite na do 24 obrokov
cena
čistilnik tal
149,
Zlata
Električni
Cecotec Conga Več na strani 7

PROGRAM ZVESTOBE PETROL KLUB

Nakupovanje na Petrol prodajnih mestih ali v spletni trgovini Petrol eShop se splača. Za en porabljen evro prejmete vsaj eno Zlato točko. Te se samodejno zapisujejo na vašo Petrol klub kartico zvestobe. Z zbranimi Zlatimi točkami kupujete po ekskluzivno zmanjšanih cenah.

Kako enostavno postanete član

Petrol kluba

Postopek je enostaven. Na spletni strani petrol.si/klub preverite razlike med navadno Petrol klub kartico zvestobe in Petrol klub plačilno kartico zvestobe.

Izberite Petrol klub kartico zvestobe, ki je prava za vas.

Če ste izbrali Petrol klub kartico zvestobe, jo naročite na petrol.si/petrol-klub/vstop.Tako postanete član Petrol kluba in lahko kupujete ugodneje. Za vašo zvestobo vas tudi nagradimo.

Če pa želite imeti možnosti zamika plačila, obročnega odplačevanja in plačila z direktno bremenitvijo, izberite Petrol klub plačilno kartico zvestobe. Naročite jo na petrol.si/petrol-klub-placilna-kartica. Novim članom podarimo še 20 € dobroimetja.

Kako zbirate Zlate točke za ekskluzivno ugodne nakupe

Včlanite se v Petrol klub. Glejte navodila levo.

Zbirajte Zlate točke. Natočite gorivo, kupite malico, izberite igrače za otroke in vnuke ter še mnogo več. Za vsak evro prejmete vsaj eno Zlato točko.

Nagradite se.

Izberite izdelek ali storitev v tem katalogu. Poiščite ga na Petrol prodajnih mestih ali v naši spletni trgovini Petrol eShop: petrol.si/eshop.

Zlate točke lahko zbirate tudi na Petrol bencinskih servisih na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji in Črni gori.

Ko se ustavite na Petrolu v Sloveniji ali v tujini, boste za vsak natočen evro goriva prejeli eno Zlato točko.

1. 1. 2. 2. 3. 3.
NOVO DO 24 OBROKOV BREZ OBRESTI
ZT

TUDI V SPLETNI TRGOVINI PETROL e SHOP

Večino izdelkov iz tega kataloga najdete tudi v naši spletni trgovini. In še več! Čakajo vas vedno nove akcijske ponudbe in vsak mesec nova znamka meseca s popusti.

Popusti na Zlate točke. Člani Petrol kluba v Petrol eShop nakupujete ugodneje, po Zlati ceni.

Možnost nakupa na 24 obrokov brez obresti. Za vse, ki imate Petrol klub plačilno kartico zvestobe.

PREVERITE AKTUALNE AKCIJE:

Kako izdelke kupite oz. naročite na Petrol bencinskem servisu

Izdelek ali storitev lahko kupite na Petrol bencinskih servisih. Če izdelka na izbranem Petrol bencinskem servisu ni, vas bo prodajalec napotil na Petrol bencinski servis z zalogo tega izdelka. Vedno pa lahko kupujete tudi v spletni trgovini Petrol eShop.

Kaj pomenijo ikone in oznake v katalogu?

Izdelek vam bomo brezplačno dostavili, če ga naročite in plačate na Petrol bencinskem servisu.

S potrdilom Petrol kluba izkoristite in poravnate ugodnost pri izbranem zunanjem partnerju.

Izdelek lahko s Petrol plačilno kartico kupite na obroke – na koliko, je napisano ob ikoni. Najmanjši znesek obroka je 10 €. Ob ikoni je navedena tudi vrednost izhodiščnega obroka. Zadnji obrok je izravnalen, do končne vrednosti.

Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od 3 let, zaradi nevarnosti zaužitja majhnih delov. Uporaba izdelka naj bo pod nadzorom polnoletne osebe. Hranite zunaj dosega otrok.

1. Cene so v evrih in vključujejo DDV. Ne glede na število fotografij veljajo cene za en kos izdelka oz. eno storitev, razen če ni v katalogu izrecno navedeno drugače. Cene veljajo od 1. 3. do 31. 3. 2023. Vabila k predložitvi ponudb v tem katalogu veljajo zgolj za fizične osebe, ki so imetniki Petrol klub kartic zvestobe, in zgolj v količinah, primernih za zadovoljitev potreb povprečnega gospodinjstva.

2. Zlata cena ali Petrol klub cena je redna maloprodajna cena izbranega izdelka, ki je znižana za označen odstotek popusta oz. nominalno vrednost, izraženo v €, za imetnike Petrol klub kartic. Če so zraven zapisane tudi Zlate točke, pomeni, da imetnik PKK s predložitvijo svoje Petrol klub kartice ob nakupu in plačilu izbranega izdelka pridobi Petrol klub ceno ali Zlato ceno v zameno za zahtevano število Zlatih točk.

3. Fotografije v katalogu so simbolične.

Brezplačna dostava na Petrol bencinske servise. Več kot 300 po vsej Sloveniji.

ime/tip izdelka

Projektor SAMSUNG FREESTYLE LSP3BLA

simbolična slika izdelka

številka izdelka za prodajalca

Zlata cena

potrebno število Zlatih točk

opis izdelka

možnost nakupa na obroke za imetnike Petrol klub plačilne kartice zvestobe

599, 00 € + 50 Zlatih točk

999,00 €

Prenosljiv, zmogljiv in presenetljivo enostaven. 180-stopinjski dinamični kot. Projicira zaslone velikosti od 76,2 cm do neverjetnih 254 cm.

24,95 €

OBROKOV BREZ OBRESTI x 24

4. Popusti in druge ugodnosti se med seboj ne seštevajo. Ob nakupu izdelka/storitve kupec ni upravičen do Zlatih točk, izjema je zgolj nakup energentov iz kataloga.

5. Odstotki so zaokroženi na cela števila.

6. Pridržujemo si pravico do morebitnih nenamernih napak v tisku.

7. Reševanje reklamacij poteka v skladu z veljavno zakonodajo Republike Slovenije.

8.

kartica.

9. Ponudba iz Petrol klub kataloga je, upoštevajoč relevantne oznake glede naročanja in dostave blaga/storitev, cen in popustov, na voljo na prodajnih mestih in/ali Energetskem centru Petrol in/ali spletni trgovini Petrol eShop.

Informacije o uporabi Petrol klub kartice zvestobe in Petrol klub plačilne kartice zvestobe najdete v pripadajočih splošnih pravilih, objavljenih na: www.petrol.si/petrol-klub-placilna-
HITER IN VAREN NAKUP
popust za člane Petrol kluba Ponudbe veljajo od 1. 3. do 31. 3. 2023 oziroma do razprodaje zalog.
REDNA CENA
-40 %
@petroleshop

Pripravimo se na pomlad!

Z marcem se na obzorju počasi že rišejo prvi obrisi toplejšega vremena. Nikoli ni prezgodaj, da svoj dom pripravite na pomlad in začnete prva opravila pred hišo in na vrtu. In prve priprave na športno obarvano poletje!

Na straneh tokratnega Petrol klub kataloga boste našli vse, kar potrebujete za to, da boste v pomlad zakorakali pripravljeni. Po odličnih cenah vas v katalogu že čaka vrtno orodje, s katerim boste prirezali trdovratno živo mejo in prekopali od zime zaspane gredice, pa rastlinjaki, ki bodo marčevske sončne žarke spremenili v rast novih rastlin, in vrsta drugih pripomočkov, ki vam bodo pri spomladanskih opravilih okoli hiše prišli še kako prav.

Na naslednjih nekaj straneh poiščite še popuste na izdelke, ki bodo lepšali vaše trenutke zunaj, na soncu. Že zdaj se opremite na sezono piknikov in si omislite nov žar po odlični ceni ter mizo za namizni tenis, ki bo skupnemu druženju dodala tekmovalno piko na i. Na lepše pa se zapeljite z novim kolesom Grazia, ki je lahko v zameno za Zlate točke vaše že za 269 €!

Novo: nakup na do 24 obrokov

Da bodo nakupi v Petrol klubu še bolj ugodni, pa smo za vas pripravili še eno novost: od 15. februarja lahko izbrane izdelke namesto na do 12 kupite na do 24 obrokov. S Petrol klub plačilno kartico, popolnoma brez obresti!

Zato prelistajte katalog si brez skrbi omislite nov televizor, prenosnik ali klimatsko napravo, ki ste si jo že dolgo želeli.

Bi radi kupili naprave za energetsko učinkovit dom, a potrebujete pomoč? Z veseljem vam bomo svetovali. Obiščite nas na Sejmu Dom med 22. in 26. marcem na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču.

-27 %

Pametna vremenska postaja

SENCOR SWS 9898I

Wi-Fi

122, 90 €

+ 50 Zlatih točk REDNA CENA 169,99 €

Merjenje zunanjih in notranjih temperatur, vlage, zračnega tlaka, vetra ter padavin. Zgodovina meritev. Povezava z »Weather Underground« in »Weathercloud«. Barvni LCD zaslon z diagonalo 5,4'' (13,8 cm). Garancija: 2 leti.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 12 10,24 €

-32 %

Žar na oglje smoker

ONECONCEPT

GQ 5 BEEF BUTLER

99, 00 €

293663

+ 50 Zlatih točk REDNA CENA 146,00 €

Smoker grill je praktičen in prostoren žar na oglje za pravega grill mojstra. Tri kromirane rešetke za kuhanje na različnih višinah. Štiri samostojno odpirajoče prezračevalne luknje.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 9 11,00 €

VSE, KAR POTREBUJETE
Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom. 4
Bl. št. 291284

Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite. eshop.si

179, 90 €

+ 100 Zlatih točk REDNA CENA 233,45 €

Izjemno močna konstrukcija. Prosojna pletena prevleka. Dimenzije: 240 x 180 x 200 cm.

239, 90 €

+ 100 Zlatih točk REDNA CENA 308,81 €

Izjemno močna konstrukcija. Prosojna pletena prevleka. Dimenzije: 240 x 300 x 300 cm.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 23 10,43 € OBROKOV BREZ OBRESTI x 17 10,58 €

Mestno kolo

GRAZIA 28'' 6P coral leopard

416, 90 €

+ 100 Zlatih točk REDNA CENA 539,90 €

Izjemno močna konstrukcija. Prosojna pletena prevleka. Dimenzije: 240 x 300 x 610 cm.

17,37 €

69, 70 €

+ 50 Zlatih točk REDNA CENA 116,18 €

Za grmičevje in travo. Dolžina rezila: 10/15 cm. Razmik med zobmi: 23/8 mm. Teža: 0,65 kg. V kompletu: škarje za obrezovanje in rokavice Black+Decker. Garancija: 2 leti.

269, 00 €

+ 100 Zlatih točk REDNA CENA 379,90 €

Žensko mestno kolo Polar Grazia 28''. 6 prestav Shimano, V-Brake zavore in udoben sedež. S košarico in pritrdilnimi trakovi na prtljažniku.

-30 %

Miza za namizni tenis

NT S1-13I

+ 100 Zlatih točk

REDNA CENA 299,90 €

V kompletu: miza s kolesci za transport, mrežica, stojalo za loparje in žogice. Dimenzija mize: 274 x 152,5 x 76 cm. Dimenzije zložene mize: 152,5 x 66,5 x 187 cm. Teža: 64 kg.

Cena velja ob zamenjavi prazne 10 kg rumene ali rdeče jeklenke Plinodom. Zamenjamo tudi prazno 10 kg oranžno jeklenko. Brez prazne jeklenke je potrebno doplačilo 10 €.

plačilna kartica zvestobe 5
Petrol klub
SPONETA
notranja
Bl. št. 293729 Bl. št. 244929 Rastlinjak PROFI AIR 240 x 180 x 200 cm Rastlinjak PROFI AIR 240 x 300 x 300 cm Rastlinjak PROFI AIR 240 x 300 x 610 cm Akumulatorske škarje Black+Decker GSL700 -40 % -22 % -22 % -22 % OBROKOV BREZ OBRESTI x 6 11,61 € Bl. št. 224650 VSE, KAR POTREBUJETE Bl. št. 247133 Bl. št. 255917 Bl. št. 255916 OBROKOV BREZ OBRESTI x 24 11,20 € OBROKOV BREZ OBRESTI x 20 10,49 € -29 % Rumena jeklenka PLINDOM 10 kg -0,5 € Bl. št. 107002
30
točk REDNA CENA
30,50 € +
Zlatih
31,00
OBROKOV BREZ OBRESTI x 24

Za mojstre

-27 %

Akumulatorski

vrtalnik-vijačnik set

MAKITA HP488DWAE

-27 %

6-delni komplet malega vrtnega orodja

219, 90 €

+ 100 Zlatih točk REDNA CENA 302,80 €

256-delni set za vrtanje in vijačenje. Napetost akumulatorja: 18 V. Tip akumulatorja: Li-ion.

Zmogljivost vrtanja: jeklo Ø 13 mm, les Ø: 36 mm, kamen Ø: 13 mm. Garancija: 1 leto, z možnostjo podaljšanja na 3 leta na spletnem mestu makita.si

-15 %

Motorna kosilnica RAMDA X46SHLE-B1

27, 00 €

+ 50 Zlatih točk REDNA CENA 37,00 €

Za vsa dela na vrtu: široka lopatka, sadilna lopatka, odstranjevalec plevela z rezalom, sadilec, motika z grabljami, male vrtne škarje. Nerjaveče jeklo, ergonomski lesen ročaj z usnjeno vezico.

-17 %

Motorna žaga

-15 %

Inovativne vrtne vile 30

56, 00 €

+ 50 Zlatih točk REDNA CENA 66,00 €

Za hitro delo brez bolečin v križu. Sestava: pohodni del in sprednji zaključek. Delovna širina: 30. Komplet ne vsebuje lesenega držala.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 5 11,20 €

-28 %

Kompostnik

480 l, PVC

35, 90 €

+ 50 Zlatih točk

329, 90 €

+ 100 Zlatih točk

119, 99 €

REDNA CENA 389,99 €

Vrtna kosilnica s pogonom, 60 l košem in sistemom 4v1. Širina košnje: 46 cm. Motor: Ramda Y145VE-OHV, 145 ccm. Zagon: ročni in elektro. Ohišje: kovinsko. Garancija: 2 leti.

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA 145,99 €

Dolžina meča: 18"/45 cm. Veriga: 0,325''

1,5 mm, 36 zob. Prostornina valja: 49,3 cm3. Moč: 2,1 kW (2,9 KM). PVC-pokrov zaganjača, aluminijasto ohišje motorja. Avtomatska oljna črpalka z možnostjo regulacije.

-15 %

Motorna nahrbtna kosa RAMDA GREEN CUT 51,7 ccm

135, 90 €

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA 159,99 €

2-taktni motor RAMDA, 51,7 ccm. Moč: 1,45 kW (1,95 KM). Rezilno orodje: najlon glava, 3 krako rezilo. Posoda za gorivo 1,1 l. Teža: 11,3 kg.

REDNA CENA 49,90 €

Omogoča znatno pospešitev procesa biorazgradnje. Prihrani čas in denar. Poskrbi za znatno zmanjšanje gospodinjskih odpadkov in posledično izdatkov za gnojila. Je ekološki izdelek, izdelan v celoti iz reciklirane plastike.

-17 %

Visokotlačni čistilnik KARCHER K 4 COMPACT Bl. št. 284392

199, 00 € + 50 Zlatih točk

REDNA CENA 239,99 €

Vgrajena vodno hlajena črpalka. Delovni tlak: do 130 barov.V kompletu: visokotlačna pištola G 180 Q, 6-metrska visokotlačna cev, razpršilna cev Vario Power (VPS), odstranjevalnik umazanije in filter za vodo. Garancija: 2 leti.

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom. 6
RAMDA YS-5020G 50 ccm, meč 45 cm
191916
Bl. št. 283006 293687 črne 293686 oranžne Bl. št. 293726 293688 OBROKOV BREZ OBRESTI x 13 10,45 € OBROKOV BREZ OBRESTI x 11 10,90 € OBROKOV BREZ OBRESTI x 24 13,74 € OBROKOV BREZ OBRESTI x 19 10,47 € OBROKI BREZ OBRESTI x 3
€ Bl. št. 264160 OBROKA BREZ OBRESTI x 2 13,50 € OBROKOV BREZ OBRESTI x 21 10,47 €
11,96
Bl. št. 223574

Za dom

-43 %

Sesalnik 2 v 1

GORENJE SVC216FS

-31 %

Električni čistilnik tal CECOTEC CONGA POPSTAR 14800 AQUA

-34 %

Električna grelna pipa

WELL BILLABONG

3000 W

113, 90 €

+ 100 Zlatih točk REDNA CENA 199,90 €

Ročni in pokončni sesalnik. Motorna turbo krtača.

Brezžično delovanje. Čas delovanja: do 60 minut.

Čas polnjenja: 4 do 6 ur. Garancija: 2 leti.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 11 10,35 €

149, 90 €

+ 100 Zlatih točk REDNA CENA 219,90 €

Delovanje: 40-minutna avtonomija. Pretok vode: velik, 200 ml/min. Ločen rezervoar za čisto in odpadno vodo. Dvojna krtača Jalisco za čiščenje najbolj grobih tal. Garancija: 2 leti.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 14 10,70 €

-28 %

Sušilni stroj GORENJE DNE82/GN

-14 %

Pralni stroj SAMSUNG WW70T4540TE/LE ADD WASH

35, 99 €

+ 50 Zlatih točk REDNA CENA 54,99 €

Topla voda v trenutku in takoj. Moč: 3000 W. Zaščita: IPX4. Digitalni prikazovalnik temperature vode in enostavna montaža.

OBROKI

OBRESTI x 3 11,99 €

-27 %

Steklokeramični štedilnik

GORENJE GEC6A41WC

489, 50 € + 100 Zlatih točk REDNA CENA 679,90 €

Polnitev: do 8 kg. Razred energijske učinkovitosti: A++, toplotna črpalka, boben WaveActive. TwinAir dvosmerno vpihovanje zraka za še bolj učinkovito sušenje in sistem proti mečkanju AntiCrease. Garancija: 2 + 3 leta ob registraciji.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 24 20,39 €

479, 00 €

+ 100 Zlatih točk

Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite. eshop.si Petrol

428, 00 €

REDNA CENA 559,00 €

Polnitev: 7 kg. Število obratov: 1400. Add Wash vratca za dodajanje spregledanih kosov. StayClean predal za boljše izpiranje detergenta. Program higienske pare. Garancija: 2 + 3 leta ob registraciji.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 24 19,95 €

293684

+ 100 Zlatih točk REDNA CENA 589,90 €

Steklokeramično kuhališče. Pečica: oblika krušne peči HomeMade za prosto kroženje vročega zraka po celotni površini pečice, BigSpace in SuperSize za v celoti izkoriščeno širino pečice. Funkcije: pizza, AquaClean. Garancija: 5 let.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 24 17,83 €

klub plačilna kartica zvestobe 7
Bl. št.
Bl. št. 293169 Bl. št. 293683 280506 Bl. št. 262812 A++ D Bl. št.
262455
BREZ

-22 %

Indukcijska kuhalna plošča

TESLA IC401B

-34 %

Cvrtnik na vroč zrak

GORENJE AF1409DB

-23 %

Kavni aparat

ILLY FRANCISFRANCIS Y3.3

NA KAPSULE IPERESPRESSO

-15 %

Avtomatski kavni aparat DE'LONGHI ECAM290.31.SB

57, 99 €

+ 50 Zlatih točk REDNA CENA 74,99 €

Prenosna, z močjo 2000 W, ima 8 stopenj nastavitve jakosti kuhanja v območu med 80 °C in 240 °C. Vgrajeno ima dodatno zaščito pred pregrevanjem in previsoko napetostjo. Garancija: 2 leti.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 5 11,59 €

-42 %

Kovinski rezalni stroj GORENJE R607A

93, 90 €

+ 50 Zlatih točk

106, 50 €

REDNA CENA 142,90 €

Posoda: 3,5 l. Moč: 1400 W. LEDprikazovalnik. Temperatura: 80 °C do 200 °C. 9 prednastavljenih programov. Nastavljiv čas delovanja do 60 minut.

Garancija: 2 leti.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 9 10,43 €

-58 %

10-delni INOX set TEFAL INGENIO EMOTION L897SA74

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA 139,00 €

Uporaba: kapsule Iperespresso za pripravo italijanskega espressa ali kapsule Espresso&Coffee za pripravo ameriške kave. Rezervoar: 0,75 l. Velikost: 10 x 29,8 x 25,4 cm. Priloženih 14 kapsul.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 10 10,65 €

-45 %

Namizni žar TEFAL COMFORT, GC306012 600 cm²

379, 90 € + 150 Zlatih točk REDNA CENA 449,90 €

Do 5 različnih napitkov z enim dotikom. Dvojni odmerek, funkcija Aroma, možnost prilagajanja dolžine. Posoda za vodo: 1,8 l. Upravljanje na dotik. Garancija: 2 leti.

OBROKOV BREZ

OBRESTI x 24 15,82 €

-30 %

Pizza pečica COZZE 13'' (90350)

82, 90 €

+ 100 Zlatih točk REDNA CENA 143,90 €

Vsestranski univerzalni rezalnik. Z rezilom 2v1 Solingen in nastavljivo debelino rezanja. Plastični deli brez BPA snovi. Slovenski proizvod. Garancija: 2 leti.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 8 10,36 €

89, 90 €

+ 150 Zlatih točk

REDNA CENA 216,99 €

Vsestranski set INOX posode z odstranljivima ročajema. Za vsa kuhališča, tudi indukcijo. V kompletu: ponev za cvrtje 22 cm, ponev 24/26, kozice za omake 16/20, hermetični plastični pokrov 16/20 cm, 24 cm steklen pokrov, 2 x Ingenio ročaja, material nerjavečo jeklo, neoprijemljiva obloga. Garancija: 2 leti.

82, 40 €

+ 150 Zlatih točk

Bl. št. 212475

REDNA CENA 149,90 €

2 odstranljivi neoprijemljivi plošči iz aluminija. Kuhalna površina: 600 cm².

2 položaja peke. Možnost čiščenja v pomivalnem stroju. Prilagodljiv termostat pečenja. Praktično navpično shranjevanje. Garancija: 2 leti.

x 8 10,30 €

188, 20 €

+ 100 Zlatih točk REDNA CENA 269,00 €

V 2 minutah do popolne pice kot iz krušne peči. Moč: 5 kW. Sistem

ogrevanja: plin 30 MBAR. Velikost: 13" (34 cm). Garancija: 2 leti.

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom. 8
OBROKOV BREZ OBRESTI x 8 11,23 € OBROKOV BREZ OBRESTI x 18
10,45
OBROKOV BREZ OBRESTI 290842 rdeč, 290841 bel, 290843 moder, 290840 črn
Bl. št. 280533
Bl. št. 293685 Bl.
Bl. št. 293638
št. 293658
Bl. št. 293643 Bl. št. 293753
TOP POPUST ZA DOM

Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite. eshop.si

-26 %

Vlažilnik zraka

XIAOMI SMART

HUMIDIFIER 2

30,50 €

+30 Zlatih točk REDNA CENA 31,00 €

Cena velja ob zamenjavi 10 kg modre jeklenke. Brez prazne jeklenke je potrebno doplačilo 10 €.

58, 90 €

Bl.

+50 Zlatih točk REDNA CENA 79,99 €

Visokostopenjska sterilizacija z UV-C-čiščenje vode. Rezervoar: 4,5 l. Hitro vlaženje: 350 ml/h. Tiho delovanje: <38dB. 360 stopinj nastavljivo notranje in zunanje vlaženje z dvojnim obročem.

Mere 190 × 335 mm.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 5 11,78 €

Penasto ležišče ALOE VERA 14

152,90 €

Pametna varnostna kamera

WIFI 1080P 360° EKO Solarna sveča

-0,5 € Bl.

13, 49 €

+50 Zlatih točk REDNA CENA 17,99 €

Gori do 1.000 dni. Okolju prijazna, s steklenim ohišjem. Odporna proti vetru, vodi in vlagi.

5, 99 €

+30 Zlatih točk REDNA CENA 7,78 €

Nagrobna sveča Maxi Mojca, ki gori cca 96–120 ur in je iz kakovostnega parafina.

4, 59 €

+30 Zlatih točk REDNA CENA 5,98 €

Nagrobna sveča Mojca L, ki gori cca 48–72 ur in je iz kakovostnega parafina.

CHAMELEON S81 V2

37, 90 €

+50 Zlatih točk REDNA CENA 64,90 €

Full HD kamera za zaznavanje in sledenje gibanju. Vrtenje v vse smeri in nočni način. Vgrajen zvočnik in mikrofon. Reža za MicroSD kartico. Upravljanje na daljavo prek mobilne aplikacije. Zunanje napajanje.

Petrol klub plačilna kartica zvestobe 9
VESTINA 2 x sveča MOJCA L -41 % -25 %
x
MAXI MOJCA -23 % -23 % Bl. št. 293718 Bl. št. 90299 OBROKI BREZ OBRESTI x 3 12,63
2
sveča
št. 293892
Bl. št. 293893
št. 293675
293695 90 x 200 cm +150 ZT REDNA CENA 259,90 € 199,90 € 293697 120 x 200 cm +150 ZT REDNA CENA 339,90 € 234,90 € 293604 140 x 200 cm +150 ZT REDNA CENA 399,90 € 269,90
293602 160 x 200 cm +150 ZT REDNA CENA 459,90 € 294,90
293599 180 x 200 cm +150 ZT REDNA CENA 499,90 €
7-consko penasto ležišče višine 14 cm. Jedro iz hladno stisnjene poliuretanske pene za podporo telesu. Z aloe vero v prevleki ležišča za najbolj miren spanec. S Petrol klub plačilno kartico možnost nakupa na od 15 do 24 obrokov brez obresti po zneskih obrokov od 10,19 do 12,28 €. Znesek in število obrokov za izbrano velikost lahko preverite v spletni trgovini Petrol eShop. ZA DOM
-41 %

Za toplino doma

-385 €

Plinska peč z montažo

VAILLANT eco TEC PLUS VUW + REGULACIJA VRC 720F

-247 €

Klimatska naprava z montažo

MITSUBISHI MSZ-AP 3,5 k W

MSZ/MUZ-AP35VGK

-308 €

Klimatska naprava z montažo DAIKIN PERFERA 3,5 k W

FTXM35R/RXM35R

1.349,99 €

+ 200 Zlatih točk REDNA CENA 1.597,61 €

Serijsko vgrajen Wi-Fi-vmesnik. Kompakten in eleganten dizajn. Dvojni usmerjevalnik zračnega toka. Ob nakupu prejmete: zunanjo in notranjo enoto klimatske naprave, osnovno montažo in 3-letno garancijo.

1.499,99 €

+ 200 Zlatih točk REDNA CENA 1.808,94 €

Serijsko vgrajen Wi-Fi-vmesnik. Vgrajena tehnologija Daikin Flash Steamer, ki z elektroni učinkovito izboljšuje kakovost zraka. Sezonska učinkovitost hlajenja SEER 8,65. Ob nakupu prejmete: zunanjo in notranjo enoto klimatske naprave, osnovno montažo, 2-letno garancijo.

4.899,99 €

+ 500 Zlatih točk REDNA CENA 5.285,04 €

Nazivna toplotna moč: 2,7–21,0 kW (pri režimu 50/30 °C).

Količina tople vode (pri delta T 30 K): 12,4 L/min. Nazivna toplotna moč pri pripravi tople vode 26,0 kW. Samodejno prepoznava vrsto in kakovost plina: IoniDetect kontrolna elektroda. Ob nakupu prejmete: plinski kotel, regulacijo, plinski ventil, priključek PP 80/110 na obstoječi jašek, dostavo na dom, osnovno montažo, 2-letno garancijo, paket Varnost.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 60 81,67 €

Ogrevalna toplotna

črpalka z montažo

DAIKIN ALTHERMA 3, 7,5 k W

9.799,99 €

+ 500 Zlatih točk REDNA CENA 11.505,51 €

Energetska učinkovitost za ogrevanje prostorov (55/35): A++/ A+++, energetska učinkovitost za ogrevanje sanitarne vode: A+ (L), vgrajen grelnik sanitarne vode 230 litrov, serijsko vgrajen magnetni filter, ki poskrbi za izločanje nečistoč v ogrevalnem sistemu. Ob nakupu prejmete:zunanjo in notranjo enoto, dostavo na dom, osnovno montažo, 2-letno garancijo, paket Varnost.

Ogrevalna toplotna

črpalka z montažo

MITSUBISHI ZUBADAN 14 k W

10.199,99 €

+ 500 Zlatih točk REDNA CENA 11.650,80 €

Energetska učinkovitost za ogrevanje prostorov (55/35): A++/ A+++. Zagotovljeno delovanje tudi pri temperaturi zunanjega zraka –28 °C. Vključena notranja stenska enota z dodatnim grelnikom moči 9 kW in brez rezervoarja sanitarne vode. Primerna za radiatorsko in talno ogrevanje. Ob nakupu prejmete: zunanjo in notranjo enoto, magnetni filter, dostavo na dom, osnovno montažo , 3-letno garancijo, paket Varnost.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 24 56,25 € OBROKOV BREZ OBRESTI x 24 62,50 €
A++
Bl. št. 253374 + S5931
A Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu 10
Bl. št. 263834 + S5931
-1.705 € -1.450 €
Bl. št.: 261754 + 265449 Model: ERGA08EAV3 + EHVH08S23E9W Bl. št.: 251672 + 251674 Model:PUDSHWM140YAA + EHSD-YM9D Bl. št.: 265634 + 262389
x 60 OBROKOV BREZ OBRESTI 146,67 € POLOG + 999,99 € x 60 OBROKOV BREZ OBRESTI 153,35 € POLOG + 999,00 € BREZ O BREST I 5 let financiranja BREZ O BREST I 5 let financiranja BREZ O BRESTI ZERB P AGOLO 5 let financiranja A+++ A+++ A+++
Model: ecoTEC plus VUW 26CS/1-5 (N-INT2)

čist dom

Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite. eshop.si Petrol

13,

CENA 24,99 €
točk REDNA CENA 24,99 € Pralni prašek PERSIL -40 %
pranje perila FAKS HELLO SUNSHINE -50 % TOP POPUST
14, 89 € + 50 Zlatih točk REDNA
12, 39 € + 50 Zlatih
Tekoči detergent za
klub
kartica zvestobe 11
plačilna
ORNEL 9 kg, 90 pranj -48 %
Pralni prašek
Zlatih točk REDNA CENA 27,29 € Bl. št. 266034 -42 % Kapsule
strojno pomivanje posode JAR PLATINUM 65 kos Bl. št. 293812
99 € + 50
za
+ 50 Zlatih točk REDNA CENA 27,49 € Bl. št. 271407 Golden dream 271402 Calming Bl. št. 293652 Persil Gel Regular 2,43 l, 54pranj 293654 Persil Powder FbS 3 kg, 50 pranj -45% Tablete/gel za strojno pomivanje posode SOMAT
15, 89 €
+ 50 Zlatih točk REDNA CENA 25,99 € Bl. št. 293649 All in One Lemon & Lime, 90 tablet 293496 Excellence Gel Grease 2 x 810 ml
Za14, 29 €
30 Zlatih točk REDNA CENA 9,69 €
za perilo ORNEL 2,4 l -45 % Bl. št. 279624 Shu Shu 279622 Golden dream 280979 Baby & Sensitive baby soft 279621 Calming 279623 Violet
5, 29 € +
Mehčalec

Za multimedijske navdušence

-36 %

Slušalke PHILIPS TAH9505BK

Bluetooth, črn

-36 %

Smart TV

PHILIPS 55PUS7657

-37 %

G A G Smart TV SAMSUNG UE43AU7022

4K Ultra HD LED TV, diagonala 108 cm

TOP POPUST

383, 99 €

+ 100 Zlatih točk

Bl. št. 293055

REDNA CENA 599,99 €

OS Saphi. Tehnologija Pixel Precise Ultra HD. Izboljšava slike: Dolby Vision, HLG (Hybrid Log Gamma), Združljivo s HDR10+. Dvojederni procesor. Osveževanje slike 60 Hz. 3× HDMI, 2× USB, Wi-Fi 802.11n. Garancija: 2 leti.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 24 15,99 €

-40 %

Projektor SAMSUNG FREESTYLE LSP3BLA

299, 99 €

+ 100 Zlatih točk REDNA CENA 479,99 €

OS Tizen. Sistemi za izboljšanje slike: Crystal 4K procesor, HDR, HDR 10+. Izhod zvoka, RMS (W): 20 W. Avdio kanali: 2.0. Zvočna tehnologija: Dolby Digital Plus. Sprejemnik: DVB-T2/C.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 24 12,49€

-30 %

Brezžična mini tipkovnica/daljinec

QUERTY BLOW

159, 99 €

Bl. št. 280153

+ 100 Zlatih točk REDNA CENA 249,99 €

Z odličnim aktivnim odpravljanjem šumov in čistim zvokom za klice te brezžične čezušesne slušalke poskrbijo za vse. Povsem integriran Pomočnik Google omogoča, da boste lahko naredili več, prostoročno. Bluetooth in mikrofon. Frekvenčni razpon: 2040.000 Hz. Odpravljanje šumov Pro. Upravljanje na dotik. Povezava Bluetooth za več naprav. Garancija: 2 leti.

OBROKOV

+ 50 Zlatih točk

Bl. št. 291958

REDNA CENA 999,00 €

Prenosljiv in zmogljiv. Ponuja 180-stopinjski dinamični kot projiciranja. Samodejno popravi poševne slike. Samodejno ostrenje. Zaslon do neverjetnih 254 cm. Smart TV, ki ga poganja Tizen. Tehnologija: LED. Ločljivost: 1920 x 1080. Povezljivost: HDMI in Bluetooth. Priključki: 1 (Micro) HDMI. Kontrast: 100,000:1. Format projekcije: 30~100«. Brezžične povezave: WiFi5, BT5.2. Garancija: 2 leti.

BREZ

OBROKOV

Bl. št. 293634

+ 30 Zlatih točk 12,99 €

Brezžična Querty tipkovnica Blow KS-2 mini omogoča lažjo uporabo naprav, kot so osebni računalniki, prenosniki, televizorji, igralne konzole ter pametni telefoni. Povezava: 2.4 GHz brezžična povezava. Napajanje: 2x AAA bateriji (niso priloženi). Območje delovanja: do 15 m.

F A G

LED TV VOX 32DIS555B HDR, Slim, diagonala 81 cm

+ 150 Zlatih točk

REDNA CENA

199,99 €

Možnost PVR nudi snemanje vsebine. CI+ reža. Direct LED osvetlitev ozadja. Dolby Audio.DVB dekoder (T2/C/S2). HEVC H.265.Odziv slike: 60 Hz.Priključki: 2 x HDMI, 2 x USB, AV input, Headphone out, HDMI CEC, Cl+, COAX out, VGA, Mini YPbPR.Ostalo: hotelski način, Sleep Timer, Multilanguage OSD, PVR. Garancija: 2 leti. OBROKOV BREZ OBRESTI x 9 11,11 €

Mobilni telefon

XIAOMI REDMI A1

2+32 GB

Bl. št. 289559

Zmogljiv procesor z majhno porabo energije. Ponaša se z dvojno glavno kamero 8 MP in sprednjo kamero 5 MP z AI. Opremljen je z velikim zaslonom 6,52'' in zmogljivo baterijo 5.000 mAh. S 3,5 mm priključkom za slušalke, razširljivim pomnilnikom in dvema SIM-karticama vam Redmi 1A zagotavlja funkcionalnost, ki jo potrebujete.

x 9 11,11 €

OBROKOV BREZ OBRESTI

klub cene in ugodnosti tudi na spletu V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom. 12
Petrol
BREZ OBRESTI x 24 6,67
Bl. št. 289495
4K Ultra HD LED Saphi, diagonala 139 cm F A G
99, 99 € + 50 Zlatih točk REDNA CENA 119,99 €
-16 %
599, 00 €
OBRESTI
Diagonala od 76,2 do 254 cm + SKIN OVITEK
x 24 24,95 €
99, 99 €
Bl. št. 293337
-50 %

Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite. eshop.si

ASUS tedni popustov

Bliskovita hitrost in večopravilnost

-20 %

Prenosnik

ASUS EXPERTBOOK B1

i5 / 16GB / 512GB SSD / 15,6''

FHD / Win 10 PRO

-11 %

Igralna konzola PLAYSTATION 4 500G + CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 2

695, 99 €

NAGRADNA IGRA

@petroleshop

-30 %

Bl. št. 293440

+ 100 Zlatih točk REDNA CENA 869,99 €

Intel Core i5, Pomnilnik: 16GB, 512GB M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD disk. Čitalec prstnih odtisov. Trusted Platform Module (TPM) 2.0. US MIL-STD 810H military-grade standard. Touchpad, numerična tipkovnica. W10 PRO. Garancija 3 leta.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 24 28,99 €

335, 99 €

+ 50 Zlatih točk REDNA CENA 379,99 €

Z vgrajenim diskom 500 GB. Procesor AMD “Jaguar”, 8-jedrni. Grafika 1.84 TFLOPS, AMD Radeon™. Pomnilnik 8GB. Hitrost branja ploščkov: BD 6x, DVD 8x. Vsebina: 1x Dualshock 4 kontroler, 1x Mono slušalka z mikrofonom, 1x Napajalni kabel, 1x HDMI kabel (2 m), 1x Micro USB-napajalni kabel.

OBRESTI x 24 13,99 €

OBROKOV BREZ

-40 %

USB-ključek

GOODRAM UTS3

Gaming slušalke LENOVO LEGION H200

-24 %

Tablični računalnik

LENOVO M10 HD G2

4 GB + 64 GB

-26 %

Tablični računalnik

BLACKVIEW TAB 13

10.1'', 4G LTE, 6 GB + 128 GB, Android 12 + OVITEK

8, 99 €

+ 50 Zlatih točk REDNA CENA 14,99 €

128 GB USB ključ Goodram 3.0 je opremljen s sodobnim vmesnikom

USB 3.0, ki omogoča zelo hitro branje podatkov. vrtljiv kovinski pokrov ščiti USB-konektor, enostavna uporaba

Garancija: 5 let.

27, 99 €

+ 50 Zlatih točk REDNA CENA 39,99 €

Poslušajte vsako podrobnost s 50 mm gonilniki, ki zagotavljajo bogat zvok.

Frekvenca: 20Hz–20KHz, Impedanca: 32 ohmov. Pasivni mikrofon z odpravljanjem hrupa, izdelan za igralce, ki ne marajo motenj. Intuitiven nadzor glasnosti na slušalki za hiter dostop v igri. 2 m mehkega kabla z enojnim 3,5 mm priključkom (Y-razdelilnik vključen).

OBROKA BREZ OBRESTI x 2 13,99 €

159, 59 €

+ 50 Zlatih točk

293626

REDNA CENA 209,99 €

25,6 cm (10,1''), HD (1280 x 800) TDDI

400nits, Touch. Operacijski sistem: Android

10. Pomnilnik: RAM 4 GB.Kamera spredaj in zadaj: Spredaj 5.0 MP, zadaj 8.0 MP. Zvočniki: 2 stranska zvočnika, optimizirana z Dolby Atmos.

Pomnilnik: FLASH 64 GB.Priključki: 1 x USB-C

2.0, 1 x Pogo Pin 2-točkovni, 1 x combo jack

3,5 mm. Garancija: 2 leti.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 15 10,63 €

189, 99 €

+ 100 Zlatih točk

REDNA CENA 259,99 €

6 GB RAM + 128 GB ROM – razširljiv RAM do 10 GB. Dual 4G LTE. Hiter procesor MediaTek Helio – zmogljivost do 1G Hz. 7280 mAh polnilna baterija. Prednja 8 MP in zadnja 13 MP kamera. Vhod USB Type-C.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 18 10,55 €

Petrol klub plačilna kartica zvestobe 13
ZA MULTIMEDIJSKE NAVDUŠENCE
286638 moder 286641 srebrn 286644 siv Bl. št. 293606 Bl. št. 293646
NOVO do 24 obrokov
Bl. št. 293845
Potegujte se za odličen in zmogljiv ASUS prenosnik!

Za lepoto in zdravje

104, 90 €

+ 100 Zlatih točk

REDNA CENA 159,90 €

S tehnologijo iO. Okrogel nastavek ščetke, oblikovan po navdihu zobozdravnikov, in nežne mikrovibrirajoče ščetine za občutek profesionalnega čiščenja doma.

-31 % -30 %

Nastavek za zobno ščetko ORAL-B i O GENTLE CARE

Masažna pištola PROFI CARE PC-MP3087

29, 99 €

+ 50 Zlatih točk

49, 99 €

REDNA CENA 43,99 €

Zasnovan za nežno in učinkovito čiščenje občutljivih predelov in dlesni. Natančno nameščene ščetine, ki obdajo vsak zob in zagotovijo najboljše možno čiščenje.

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA 71,99 €

Za globoko vibracijsko masažo. 3 stopnje intenzivnosti: 1900, 2500 ali 2800 gibov/min. 4 zamenljivi nastavki. Zmogljiva litij-ionska baterija 2000 mAh. 8 LED-lučk za informacije o delovanju.

-32 %

%

Iz najkakovostnejših sestavin. Brez parfumov, parabenov, losjonov ali drugih nevarnih konzervansov. Prva otroška plenička s certificirano okoljsko oznako "Nordic Swan Ecolabel".

1, 69 € + 30 Zlatih točk

REDNA CENA 2,49 €

Prijazni do kože. Iz mehkega, trajnostnega netkanega materiala. Veganski izdelek. Skladni s standardom ekološke oznake "Nordic Swan Ecolabel" in s priporočilom združenja za astmo in alergije "Asthma Allergy Nordic".

-30 %

Ustna voda

LISTERINE TOTAL CARE 1000 ml

7, 59 € + 30 Zlatih točk

CENA 10,99 €

Zmanjšuje zobne obloge, ohranja zdrave dlesni, preprečuje zobni kamen in odstranjuje bakterije v medzobnem prostoru. Do 24-urna zaščita svežega daha.

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom. 14
REDNA
Bl. št. 280403 Bl. št. 293800
Pleničke BAMBO NATURE
Bl.
št. 293678 črni 293677 beli
Električna zobna ščetka ORAL B i O4
-25
4 kosi -34 %
Otroški čistilni robčki BAMBO NATURE
OBROKI
12,49 € OBROKOV
10 10,59 € OBROKA
14,99 €
Bl. št. 288532 lavanda 288522 črna
BREZ OBRESTI x 4
BREZ OBRESTI x
BREZ OBRESTI x 2

Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite. eshop.si

Za prosti čas

-19 %

Pametna ura

VENU® 2 ALI VENU® 2S

-25 %

Pametna ura

TREVI T-FIT 270 S CALL

-32 %

-33 %

Brezžične slušalke XIAOMI REDMI BUDS ESSENTIAL

37, 00 €

94, 99 €

21, 99 €

-31 %

Steklenička za vodo

EQUA TIMELESS

600 ml

ura z naprednimi funkcijami za spremljanje zdravja in telesne pripravljenosti. 25+ športnih programov, glasba, GARMIN PAY™.

17, 50 €

AMOLED. Baterija: do 10 dni.

-28 %

+ 50 Zlatih točk REDNA CENA 49,99 € Interaktivna pametna ura. Zaslon: IPS, na dotik, 1,69“ (4,29 cm). Prostoročni klici. Spremljanje podatkov, prejemanje obvestil in sporočil.

Zložljiv skiro

FITMOTIV

200 mm

+ 50 Zlatih točk REDNA CENA 25,50 €

Kovinska, izredno lahka steklenička za vodo. Avocado ali Flower Power. Prostornina: 600 ml. 100 % tesnjenje.

49, 90 €

+ 50 Zlatih točk

244930 vijola 244931 modro-črn

REDNA CENA 69,90 €

Lahek s stabilno konstrukcijo. Nastavljiva višina krmila. Kolesa: 200 mm kolesa. Zavoro: zadnje kolo. Nosilnost: 100 kg. Kakovostni ležaji ABEC 7.

+ 50 Zlatih točk REDNA CENA

139,99 €

Bluetooth zvočnik, lahek, vodoodporen do 1 m globine (IPX7). Frekvenčni razpon: 65 Hz–20 kHz. PartyBoost funkcija za združevanje zvočnikov, 20 W RMS izhodne moči in popolnoma nov dizajn notranjega zvočnika za še boljši zvok.

-16 %

Električni zložljiv skiro ELEMENT S2

350W / 8,5'' pnevmatike / 36V/10Ah

+ 50 Zlatih točk

CENA 32,99 €

Najnovejši Bluetooth® 5.2, visokokakovostni mikrofon in gonilnik. Napreden in moderen videz slušalk vam bo zagotavljal popolno udobje in nepozabno glasbeno doživetje, polnilna postaja pa kar do 18 ur predvajanja.

-10 %

Električno kolo MS ENERGY I10

zložljivo, 20'' pnevmatike

419, 00 €

+ 100 Zlatih točk

267439 črn 293831 bel

REDNA CENA 499,99 €

Najvišja hitrost: 25 km/h. Moč motorja: brezkrtačni DC 350 W (največja moč motorja 700 W). Zavorni sistem: spredaj in zadaj sistem za rekuperacijo kinetične energije domet: do 32 km.

899, 00 € + 150 Zlatih točk REDNA CENA 999,00 €

266774 zeleno-siv

Zložljivo električno kolo. Velika 20'' kolesa za udobno vožnjo. Baterija: 36V 7.8 Ah. Domet: do 50 km. 3 električne hitrosti, 6 prestav Shimano.

klub plačilna kartica zvestobe 15
Petrol
zvočnik
Prenosni
OBROKOV BREZ OBRESTI x 9 10,55 €
REDNA
št. 271964 black/slate 271966 light sand/light gold 271967 white/rose gold Bl. št. 293694 črne 293699 modre OBROKOV BREZ OBRESTI x 24 17,45 € OBROKI BREZ OBRESTI x 4 12,47 € OBROKOV BREZ OBRESTI x 24 37,45 € OBROKA BREZ OBRESTI x 2 10,99 € OBROKA BREZ OBRESTI x 3 12,33 € 293679
293680
OBROKOV BREZ OBRESTI x 24 13,72
Bl. št.
293700
293701 srebrna
Bl.
flwr pwr
avocado
293698 črna
roza
Zlatih točk REDNA CENA
GPS pametna
329, 50 € + 100
406,99 €
Zaslon:
Garancija: 2 leti.

ČLANI PETROL KLUBA, NE SPREGLEJTE!

Izdelki, ki vedno pridejo

prav – po polovični ceni ali za 0 €

Izbirajte med različnimi izdelki, ki vam bodo vedno prišli prav na poti, in jih do konca aprila kupite 50 % ceneje ali za celo 0 €! V zameno za Zlate točke, samo v Petrol klubu.

Ker kava vedno pride prav. Pa tudi voda, svež sendvič, energijska pijača, Vitrex, osvežilec zraka in še in še.

Ponudbo si oglejte na teh dveh straneh ali na spletu:

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom. 16
Sredstvo za čiščenje vetrobranskih stekel VITREX –20 °C 3 l, Jabolko Avtošampon koncentrat PETROL 1 l, Nano, Shine ali Green Lemon Osvežilec zraka Q PETROL češnja, zeleno jabolko, Sport Fresh ali vanilija 0 € 800 ZLATIH TOČK ZA 0 € 600 ZLATIH TOČK ZA 0 € 200 ZLATIH TOČK ZA 400 ZLATIH TOČK CENE 1 2 400 ZLATIH TOČK ZA 400 ZLATIH TOČK CENE 1 2 300 ZLATIH TOČK ZA 400 ZLATIH TOČK CENE 1 2 100 ZLATIH TOČK ZA -100 % TOP POPUST do -100 % TOP POPUST do -100 % TOP POPUST do
Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite. eshop.si Petrol klub plačilna kartica zvestobe 17 Petrol pijača LEDENA KAVA NA POTI 230 ml, Caffe Latte, Cappuccino ali Vanilija Petrol pijača ENERGIJSKA PIJAČA Q DRINK 0,25 l Topli napitki KAVA NA POTI S, M ali L 0 € 400 ZLATIH TOČK ZA 0 € 400 ZLATIH TOČK ZA 0 € 400 ZLATIH TOČK ZA 400 ZLATIH TOČK CENE 1 2 200 ZLATIH TOČK ZA 400 ZLATIH TOČK CENE 1 2 200 ZLATIH TOČK ZA -100 % TOP POPUST do -100 % TOP POPUST do -100 % TOP POPUST Avtopranje vedno pride prav 0 € 1200 ZLATIH TOČK ZA 400 ZLATIH TOČK CENE 1 2 600 ZLATIH TOČK ZA Ponudba velja za avtopranje XL. Vsako pranje avta, XL ali ne, pa je za 100 Zlatih točk lahko še naprej vaše z 20 % popusta. Petrol pijača NARAVNA MINERALNA VODA NA POTI ALI FRESH 0,5 l, 0,75 l ali 1,5 l -100 % TOP POPUST do 0 € 300 ZLATIH TOČK 400 ZLATIH TOČK CENE 1 2 100 ZLATIH TOČK ŽE OD ŽE OD Sveži in pakirani sendviči več vrst 0 € 800 ZLATIH TOČK ZA 400 ZLATIH TOČK CENE 1 2 400 ZLATIH TOČK ZA -100 % TOP POPUST do

Za avto

149, 80 €

+ 100 Zlatih točk

59, 99 €

REDNA CENA 213,99 €

Podrobna ulična kartografija Evrope s posodobitvami. Zaslon: 5,5˝, visoka ločljivost., Bluetooth® prostoročno telefoniranje, pametna obvestila, opozorila za voznika. Prometne in vremenske informacije prek Garmin Drive™ app. Garancija: 2 leti.

x 14 10,70 €

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA 99,99 €

Mono Bluetooth 5.1 slušalka. Delovanje: do 14 ur pogovorov. Polnjenje: USB-C. IP54 zaščita. Garancija: 2 leti.

OBROKOV BREZ OBRESTI x 5 11,99 € OBROKOV

-33 %

Avtosedež

MAXI COSI TITAN I-SIZE

1/2/3 (76-150 cm)

Basic Black

-27 %

Hišna polnilna

199

+ 100 Zlatih točk

REDNA CENA 299,99 €

Raste skupaj z otrokom – od približno 15 mesecev do 12 let. Avtosedež s patentirano tehnologijo

G-CELL pomaga znatno zmanjšati udarce v primeru bočnega trka. Sedež v vozilu enostavno pritrdite s sistemom ISOFIX in Top Tether. Garancija: 2 leti

OBROKOV BREZ OBRESTI x 19 10,52 €

-15 %

Električna polnilnica ETREL INCH HOME +

-25 %

1.152, 08 €

+ 200 Zlatih točk REDNA CENA 1.583,61 €

Pametna slovenska hišna polnilna postaja za e-vozila. Vključen modul omogoča dinamično prilagajanje moči polnjenja. Največja moč: 22 kW; 3 x 32 A. Kabel tipa 2 z vtikačem (5 metrov). Vključuje osnovno montažo na predpripravljeno mesto. Garancija: 2 leti.

1.221, 58 €

+ 150 Zlatih točk REDNA CENA 1.437,16 €

Za namestitev na zasebnih lokacijah, tudi za več uporabnikov (avtorizacija s PIN-kodo). Možnost dinamičnega upravljanja med 2 povezanima postajama. Do 22 kW polnilne moči. Load Guard senzor. Integriran 4,5 m kabel tipa 2. Garancija: 2 leti.

12 101,79 €

219, 90 € + 100 Zlatih točk

CENA 296,90 €

Polnilni kabel Tip 2 na Tip 2 (Type 2 to Type 2) za polnjenje električnih vozil dolžine 5 metrov, omogoča polnjenje e-vozila iz javnih ali hišnih električnih polnilnih postaj. Nazivna napetost kabla je 480 V, z izhodno močjo do 22 kW.

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom. 18
BREZ OBRESTI
Bl. št. 290190 Bl. št. 279645
OBROKOV BREZ OBRESTI
Load Guard
x
OBROKOV BREZ OBRESTI
x 12 96,00 €
postaja GLOW BOX GOLD KABEL TIP 2 + montaža Bl. št. 277232 Bl. št. 285649
REDNA
Bl.
slušalka JABRA TALK
MONO PREMIUM -40
Avtonavigacija GARMIN DRIVESMART™ 55 MT-S -30
Polnilni kabel TIP 2
št. 293809 Bluetooth
65
%
%

Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite. eshop.si

-20 %

Sredstvo za čiščenje vetrobranskih stekel

VITREX –20 °C

jabolko, 3 l

-17 %

Sredstvo za čiščenje vetrobranskih stekel

VITREX –38 °C

zimski, 1 l

-20 %

Sredstvo za čiščenje vetrobranskih stekel

VITREX –38 °C

5, 59 € + 50 Zlatih točk REDNA CENA 6,99 €

Pripravljeno zimsko sredstvo za čiščenje in zaščito vetrobranskih stekel pred zamrzovanjem. Vsebuje dišavo brez alergenov.

3, 29 €

+ 50 Zlatih točk REDNA CENA 3,99 €

Tekočina za čiščenje vetrobranskih stekel in njihovo zaščito pred zmrzovanjem. Ščiti pred zmrzovanjem, preprečuje zaledenitev vodnih šob, čisti steklo in odstranjuje insekte.

-32 %

Osvežilec prostorov

AMBI PUR CAR 2 x 2 ml

-20 %

MAXIBRILL 400 ml

293854 Old Spice 293853 Flowers & Spring 4, 39 €

7, 99 € + 30 Zlatih točk REDNA CENA 11,78 €

OdourClear tehnologija ne le da prikriva vonjave, temveč jih tudi odpravlja. Namesto tega pušča lahek, svež vonj. Odstranjuje tudi vonjave iz hrane, hišnih ljubljenčkov, dima in smeti.

+ 30 Zlatih točk REDNA CENA 5,49 €

Za bleščečo armaturo v avtomobilu. Visok sijaj za proizvode iz pravega in umetnega usnja. Ustvarja zaščitni film in deluje antistatično.

7, 99 €

+ 50 Zlatih točk REDNA CENA 9,99 €

Ščiti pred zmrzovanjem, preprečuje zaledenitev vodnih šob, čisti steklo in odstranjuje insekte.

-26 %

+ 30 Zlatih točk 9,39

Kakovostno, lahko in priročno teleskopsko strgalo. Za učinkovito in hitro odstranjevanje ledu in snega s stekel vozila.

+ 30 Zlatih točk

REDNA CENA 2,69 €

Strgalo z mehko oblogo na ročaju. Prijeten oprijem za udobno odstranjevanje snega in ledu s stekel vozila.

Petrol klub plačilna kartica zvestobe 19
ZA AVTO
Bl. št. 151924 Bl. št. 122088 Bl. št. 122087 Bl. št. 185707 Pršilo za armaturo Bl. št. Bl. št. 28503

Motorno olje

Motorno olje za štiritaktne motorje

Motorno olje za dvotaktne motorje

PETROL 2T TOP

-37 %

Motorno olje za dvotaktne motorje

Motorno olje za dvotaktne motorje

PETROL 2T SINT

34, 90 €

+ 50 Zlatih točk REDNA CENA 59,00 €

Vrhunsko sintetično 'Low SAPS' motorno olje za najdaljše intervale menjave in najširšo uporabo vključujoč skupino VW, Mercedes-Benz, BMW itd.. Za visoko obremenjene motorje, ki za zmanjševanje emisij izpušnih plinov uporabljajo SCR z/brez DPF/TCR tehnologijo čiščenja izpušnih plinov. ACEA C3, VOLKSWAGEN VW 504.00/507.00, BMW Longlife-04, MB 229.51/229.31, PORSCHE C30, Fiat 9.55535 S3.

7, 50 €

+ 30 Zlatih točk REDNA CENA 12,50 €

Kakovostno motorno olje za mazanje štiritaktnih bencinskih motorjev vrtnih kosilnic. Olje zagotavlja odlično zaščito motorja pred oksidacijo, obrabo in korozijo ter drugimi škodljivimi vplivi.

6, 50 €

+ 30 Zlatih točk REDNA CENA 9,50 €

Univerzalno, delno sintetično olje za pripravo mešanice za dvotaktne bencinske motorje. Primerno je za mazanje dvotaktnih motorjev v motornih kolesih in mopedih, malih kmetijskih strojih in vrtnih kosilnicah, malih izvenkrmnih motorjih in podobnih strojih. ISO L-EGD/EGC, JASO FD/FC, API TC, TISI 1040.

9, 50 €

+ 30 Zlatih točk REDNA CENA 14,50 €

Visokokakovostno sintetično olje za dvotaktne motorje skuterjev. Kombinacija izbranega baznega olja ter visokokakovostnih aditivov zagotavlja hitro, homogeno in stabilno mešanje olja z gorivom, odlikuje se tudi po majhni dimnosti, zmanjšuje obrabo in s tem podaljšuje življenjsko dobo motorja. ISO L-EGD, JASO FD, API TC.

8, 50 €

+ 30 Zlatih točk REDNA CENA 13,50 €

Visokozmogljivo, popolnoma sintetično motorno olje za pripravo mešanice za dvotaktne bencinske motorje. Za karte, snežne sani, mopede, male kmetijske stroje, motorne žage, vrtne kosilnice, kose in podobne stroje. ISO L-EGD, JASO FD, API TC, Husquarna HVA 346 detergency, Husquarna HVA 372 lubricity, Rotax snowmobile.

Kratkoročni najem vozila

Vaš partner na poti za vse vrste cestnih dogodivščin. Izposoja pravega avtomobila za krajši prevoz, izlet ali za čas spomladanskih družinskih počitnic.

Prednosti najema pri ATET:

- Možnost najema za fizične in pravne osebe.

- Bogat nabor vozil vseh znamk, tako osebnih kot lahkih gospodarskih vozil.

- Brez obveznega predplačila.

- Sprememba ali preklic rezervacije najema brez dodatnih stroškov.

- Dodatnih 20 € popusta ob prevzemu vozila s kartico Petrol kluba

www.atet.si/sl/storitve/kratkorocni-najem-vozil

ATET je član skupine Petrol in poleg ostalih rešitev mobilnosti zagotavlja tudi kratkoročni najem avtomobila do 30 dni.

Vsi imetniki Petrol klub kartice zvestobe lahko koristijo posebno ugodnost, in sicer dodatnih 20 € popusta na znesek najema. Ob prevzemu vozila v poslovalnici je potrebna predložitev kartice zvestobe.

Rezervirajte svoje vozilo med prvimi in si zagotovite najbolj ugodno ceno.

Kontakt: prodaja@atet.si | 01 320 82 30

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom. 20
20 € popusta za imetnike Petrol klub kartice
Bl. št. 247544
1 l
-37 % -37 % -40
št.
% -41 % Bl.
263029
Bl. št. 263041 Bl. št. 245871
kosilnic PETROL TRATOL
1 l
PETROL PREMIUM PRO 5W-30 S2 4 l
PETROL 2T SCOOTER
ZA AVTO
Bl. št. 245874

Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite. eshop.si

Za lačne in žejne

Kavne kapsule DOLCE GUSTO

5, 89 €

+ 30 Zlatih točk

REDNA CENA

6,59 €

Bl. št.

153315 - Kava Café au Lait, Nescafe

Dolce Gusto, 16 kapsul, 160 g

226646 - Kava Espresso Intenso, Nescafe Dolce Gusto, kapsule, 112 g

198319 – Kava Cappuccino, Nescafe

Dolce Gusto, 16 kapsul, 186,4 g

Z UniCredit Bank po poln tank!

3 % DEPOZITNA LETNA OBRESTNA MERA

Člani Petrol kluba si ob spletnem odprtju bančnega računa s paketom v UniCredit Bank zagotovite do 200 EUR nagrade, ki jo lahko izkoristite za nakup goriva.

DO 200 EUR nAGRADE

Ugodnost je možno koristiti ob spletnem odprtju transakcijskega računa z bančnim paketom Sproščeni, Aktivni ali Brezmejni do vključno 31. 3. 2023.

www.unicreditbank.si/petrol

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

-20 %

Sirova štručka 120 g

-21 %

1, 19 € + 30 Zlatih točk

REDNA CENA 1,49 €

2, 49 €

+ 30 Zlatih točk

REDNA CENA 3,19 €

Razpoložljivost ponudbe Fresh na izbrani lokaciji preverite v aplikaciji Na poti:

Z aplikacijo Na poti do 1000 € za gorivo Q Max

Nagrade:

1 x 1.000 € dobroimetja

10 x 200 € dobroimetja

100 x avtopranje L

100 x Petrol Vitrex, 1 l 200 x 200 Zlatih točk

-10 % Smoothie mango-banana 0,5 l
Bl. št.: 166360 Bl. št.: 198787
21
Nagradna igra poteka od 1. februarja do 30. aprila 2023.

-15 %

-20 % -23 %

Forest hotel Videc 3* , Hočko Pohorje 133

21,25

2 nočitvi za 2 osebi v dvoposteljni sobi

279,00 € + 50 Zlatih točk

www.pohorjevillageresort.si

Terme Vivat, Moravske Toplice

Ribno Luxury Glamping / 3-dnevni paket / 2 noči / 2 odrasla, 2 otroka

360,00 € + 50 Zlatih točk

www.apartmaji-silva.com

3 dni /2 noči za 2 osebi

299,90 € + 50 Zlatih točk

T: 02 603 55 00 www.vivat.si

T: 02 538 21 00

Hitri potrošniški kredit le v nekaj korakih.

Termalni Park Terme Ptuj

T: 041 427 380

Celodnevna vstopnica za odrasle in otroke

Ribno Alpine Resort, Bled -6 % 15,00 € + 30 Zlatih točk

sava-hotels-resorts.com T: 02 74 94 530

do kredita z mBills aplikacijo.

%
Več informacij na https://mbills.si/addiko-kredit C M Y CM MY CY CMY K 92X114_mBills_Addiko_oglas.pdf 1 13/02/2023 15:56 Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom. 22
-25
Enostavno
REDNA
CENA 399,80 €
CENA
REDNA
16,00 €
30 Zlatih točk Nočno sankanje v soju žarometov na Krvavcu Gorski center Krvavec www.rtc-krvavec.si T: 04 25 25 915 REDNA CENA 25,00 € REDNA CENA 450,00 € REDNA CENA 363,00 € 167,00 € + 50 Zlatih točk 57,60 € + 30 Zlatih točk 3-dnevni
narave
Prlekiji Medena masaža telesa (60 minut) Apartmaji in šotorišče Silva Wellness Spa center hotela Thermana Park Laško REDNA CENA 208,00 € REDNA CENA 64,00 € -29 % -40 % 39,00 € + 30 Zlatih točk 60,00 € + 30 Zlatih točk Celodnevno kopanje + savna + kosilo ali večerja za eno osebo Parodontalna diagnostika Rimske terme, Terme Resort d.o.o. Studio za Ustno higieno Dentoteka REDNA CENA 55,00 € REDNA CENA 100,00 € www.hotel-ribno.si T: 04 578 31 00 www.thermana.si T: 03 42 32045 www.rimske-terme.si T: 03 574 20 30 www.dentoteka.com T: 031 414-774 -19 % -10 % Podrobnosti in dodatno ponudbo si oglejte na www.petrol.si/petrol-travel Za oddih odrasli odrasli, velja od pon-pet Termin pridobitve potrdila Petrol kluba 1. 3. 2023–31. 3. 2023. Termin izkoriščanja potrdila Petrol kluba do 15. 4. 2023.
+
oddih v objemu
za dve osebi v

NAJBOLJŠE PONUDBE S POPUSTI DO -99%!

se

tudi po ostale ugodne ponudbe portala 1nadan.

izbor preostalih 500 in več ponudb pa obiščite www.1nadan.si

Za nakupe kuponov 1nadan na Petrol bencinskih servisih veljajo splošni pogoji http://www.1nadan.si/petrol-splosni-pogoji.

Prosimo, da pred nakupom preberete vse podrobnosti o ponudbi na www.1nadan.si. 1nadan.si se obvezuje, da bo storil vse kar je v njegovi moči, da bodo podatki na prodajnem letaku resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake, zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v cenah, napisanem besedilu in tehničnih opisih brez predhodnega obvestila. 1nadan.si ne prevzema odgovornosti v primeru kasnejših sprememb ponudb ter navaja, da so točni tisti podatki, o katerih ste obveščeni v času pregleda ponudbe na www.1nadan.si.

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

do 20. 4. 2023

Popust velja za člane Petrol kluba ob nakupu vstopnic na fizičnem prodajnem mestu Petrola. Popust se lahko koristi do

dneva pred nastopom prvega dne dogodka.

Podrobnosti in dodatno ponudbo si oglejte na petrol-ticket.si

COL PETROL TICKET 92x52 JAN23.indd 2 30/01/2023 23:02 ZAPREDSTAVEPOVSEJ SLOVENIJI!v*razenzavstopnice posebniponudbi več na spasteater.si Čas za sprostitev! 60-minutna klasična masaža celega telesa v salonu Vogal lepote v Ljubljani! Kuponi so unovčljivi do 30. 4. 2023 Nepozabno 3-urno razvajanje za 2 osebi v Wellnessu Valentin, Višnja Gora! Zasebna uporaba masažnega bazena in finske savne + prostor za počitek + uporaba letne terase + sveže sadje + čaj in voda! Kuponi so unovčljivi
Koda za hitri nakup: YUQJ Koda za hitri nakup: QDRD 29,90 69,90 € € SUPER CENA SUPER CENA
zadnjega
Na Petrol
odpravite
DARILO ZA VSE IMETNIKE PETROL KLUB KARTICE Gratis topli napitek
-10 % 30 ZT -10 % 30 ZT -10 % 30 ZT -10 % 30 ZT -10 % 30 ZT
DARILO ZA VSE IMETNIKE PETROL KLUB KARTICE Gratis steklenica penine 0,2l
Za

Za vas smo oblikovali Zlato ponudbo izjemno ugodnih izdelkov za gospodinjstvo. Samo za vaše Zlate točke.

19, 79 € + 50 Zlatih

Bl. št. 293467 Gold Orchid 2 x 1,42 l Bl. št. 293465 prašek v prahu, 4,55 kg Bl. št. 48718 -41 % 4, 39 € + 50 Zlatih točk REDNA CENA 7,49 € Pivo HEINEKEN 4 x 0,5 l
Bl. št. 293631 3, 29 € + 50 Zlatih točk REDNA CENA 5,29 € Čips CHIO, soljen 2 x 150 g -37 % MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA ŠKODUJE ZDRAVJU! Bl. št. 293639 6 x 1,5 l 5, 99 € + 50 Zlatih točk REDNA CENA 11,29 € Pijača MULTISOLA -46 % Bl. št. 293466 Spring Awakening 2 X 1,8 l Bl. št. 293464 tekoči prašek, 4,07 l 6, 99 € + 30 Zlatih točk REDNA CENA 10,59 € Mehčalec LENOR Pralni prašek ARIEL -33 % Gold 2 x 48 pranj Spring 2 x 60 pranj Bl. št. 293627 2,
točk REDNA CENA 5,49 € Keksi LEIBNIZ, butter -45 % 2 x 200 g Bl. št. 293500 -56 % 4, 39
50 Zlatih točk REDNA CENA 9,99 € Pijača COCA COLA 8 x 0,33 l -56 % Bl. št. 127698 0, 99
50 Zlatih točk REDNA CENA 2,29 € Kruh ŽITO, beli rustikalni 500 g Na voljo na prodajnih mestih s ponudbo Fresh.
Privarčujte pri vsakodnevnih nakupih
99 € + 50 Zlatih
€ +
€ +
REDNA CENA 30,59 € -35 % Tekoči 74 pranj V prahu 70 pranj
REDNA CENA
Toaletni
PALOMA,
Bl. št. 133280
točk
-35 % 3, 39 € + 50 Zlatih točk
5,29 €
papir
exclusive plus 1 x 10 rol