Petrol klub katalog zima 2022

Page 1

Katalog ugodnosti 15. november 2022 – 31. januar 2023

Vsak nakup šteje

ČAS OBDAROVANJ JE TU

Po darila se odpravite na Petrol

HIT PONUDBA

- 27 %

239,99 € + 500 Zlatih točk Zlata cena

Redna cena: 329,99 € Prenosna igralna konzola Nintendo Switch + 2-krat Joy-Con kontroler Več na strani 10

PO DAR I TE SV O JE Z L ATE TO ČKE V DO B E R NAME N


PROGRAM ZVESTOBE

PETROL KLUB Nakupovanje na Petrol prodajnih mestih ali v spletni trgovini Petrol eShop se splača. Za en porabljen evro prejmete vsaj eno Zlato točko. Te se samodejno zapisujejo na vašo Petrol klub kartico zvestobe. Z zbranimi Zlatimi točkami kupujete po ekskluzivno zmanjšanih cenah.

Kako enostavno postanete član Petrol kluba 1.

Postopek je enostaven. Na spletni strani petrol.si/klub preverite razlike med navadno Petrol klub kartico zvestobe in Petrol klub plačilno kartico zvestobe.

2.

Izberite Petrol klub kartico zvestobe, ki je prava za vas.

3.

Če ste izbrali Petrol klub kartico zvestobe, jo naročite na petrol.si/petrol-klub/vstop.Tako postanete član Petrol kluba in lahko kupujete ugodneje. Za vašo zvestobo vas tudi nagradimo.

Če pa želite imeti možnosti zamika plačila, obročnega odplačevanja in plačila z direktno bremenitvijo, izberite Petrol klub plačilno kartico zvestobe. Naročite jo na petrol.si/petrol-klub-placilna-kartica. Q Max_oglas_pk_eqtm.pdf 4 14. 06. 2022 11:24:58 Novim članom podarimo še 20 € dobroimetja.

DOBRODOŠLO, 2023!

Petrol klub vam želi dobro in Daaaaaaaaljša ugodnosti polno leto 2023. vožnja Naj vas na poti spremlja prava energija,

Kako zbirate Zlate točke za ekskluzivno ugodne nakupe 1. Včlanite se v Petrol klub. Glejte navodila levo.

2. Zbirajte Zlate točke. Natočite gorivo, kupite malico, izberite igrače za otroke in vnuke ter še mnogo več. Za vsak evro prejmete vsaj eno Zlato točko.

3. Nagradite se. Izberite izdelek ali storitev v tem katalogu. Poiščite ga na Petrol prodajnih mestih ali v naši spletni trgovini Petrol eShop: petrol.si/eshop. Zlate točke lahko zbirate tudi na Petrol bencinskih servisih na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji in Črni gori.

ki ustvarja zadovoljstva polne dni. Kakovost potrjuje tudi evropski certifikat EQTM

petrol.si

ZT

Ko se ustavite na Petrolu v Sloveniji ali tujini, boste za vsak natočen evro goriva prejeli eno Zlato točko.


PO DARILA TUDI V SPLETNO TRGOVINO

PETROL eSHOP Že komaj čakate črni petek in veseli december? V spletni trgovini Petrol eShop vas bomo z izjemnimi ponudbami razveseljevali kar ves mesec november pa vse tja do januarja. Ujemite nore popuste, do –70 %! Popusti na Zlate točke. Člani Petrol kluba v Petrol eShop nakupujete ugodneje, po Zlati ceni.

Možnost nakupa na 12 obrokov brez obresti. Za vse, ki imate Petrol klub plačilno kartico zvestobe.

Brezplačna dostava na Petrol bencinske servise. Več kot 300 po vsej Sloveniji.

PREVERITE AKTUALNE AKCIJE:

Kako izdelke kupite oz. naročite na Petrol bencinskem servisu Izdelek ali storitev lahko kupite na Petrol bencinskih servisih. Če izdelka na izbranem Petrol bencinskem servisu ni, vas bo prodajalec napotil na Petrol bencinski servis z zalogo tega izdelka. Vedno pa lahko kupujete tudi v spletni trgovini Petrol eShop.

Kaj pomenijo ikone in oznake v katalogu? Izdelek vam bomo brezplačno dostavili, če ga naročite in plačate na Petrol bencinskem servisu. S potrdilom Petrol kluba izkoristite in poravnate ugodnost pri izbranem zunanjem partnerju. Izdelek lahko s Petrol plačilno kartico kupite na obroke – na koliko, je napisano ob ikoni. Najmanjši znesek obroka je 25 €. Ob ikoni je navedena tudi vrednost izhodiščnega obroka. Zadnji obrok je izravnalen, do končne vrednosti. Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od 3 let, zaradi nevarnosti zaužitja majhnih delov. Uporaba izdelka naj bo pod nadzorom polnoletne osebe. Hranite zunaj dosega otrok.

@petroleshop

popust za člane Petrol kluba

-22 % Prenosnik

ime/tip izdelka

HP 250 G8 i5-1135G7 / 16 GB / 1 TB SSD / 15,6'' FHD / WIN 10 Home

simbolična slika izdelka

številka izdelka za prodajalca Bl. št. 288989

Zlata cena potrebno število Zlatih točk

619,99 € + 100 Zlatih točk R E DNA CE NA

opis izdelka možnost nakupa na obroke za imetnike Petrol klub plačilne kartice zvestobe

799,99 €

Procesor Intel Core i5-1135G7 2.40GHz. Zaslon 39,6 cm FHD, 250nits, nebleščeč. Windows 10.

51,66 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

Ponudbe veljajo od 15. 11. 2022 do 31. 1. 2023 oziroma do razprodaje zalog.

1. Cene so v evrih in vključujejo DDV. Ne glede na število fotografij veljajo cene za en kos izdelka oz. eno storitev, razen če ni v katalogu izrecno navedeno drugače. Cene veljajo od 15. 11. 2022 do 31. 1. 2023. Vabila k predložitvi ponudb v tem katalogu veljajo zgolj za fizične osebe, ki so imetniki Petrol klub kartic zvestobe, in zgolj v količinah, primernih za zadovoljitev potreb povprečnega gospodinjstva. 2. Zlata cena ali Petrol klub cena je redna maloprodajna cena izbranega izdelka, ki je znižana za označen odstotek popusta oz. nominalno vrednost, izraženo v €, za imetnike Petrol klub kartic. Če so zraven zapisane tudi Zlate točke, pomeni, da imetnik PKK s predložitvijo svoje Petrol klub kartice ob nakupu in plačilu izbranega izdelka pridobi Petrol klub ceno ali Zlato ceno v zameno za zahtevano število Zlatih točk. 3. Fotografije v katalogu so simbolične.

4. Popusti in druge ugodnosti se med seboj ne seštevajo. Ob nakupu izdelka/storitve kupec ni upravičen do Zlatih točk, izjema je zgolj nakup energentov iz kataloga. 5. Odstotki so zaokroženi na cela števila. 6. Pridržujemo si pravico do morebitnih nenamernih napak v tisku. 7. Reševanje reklamacij poteka v skladu z veljavno zakonodajo Republike Slovenije. 8. Informacije o uporabi Petrol klub kartice zvestobe in Petrol klub plačilne kartice zvestobe najdete v pripadajočih splošnih pravilih, objavljenih na: www.petrol.si/petrol-klub-placilnakartica. 9. Ponudba iz Petrol klub kataloga je, upoštevajoč relevantne oznake glede naročanja in dostave blaga/storitev, cen in popustov, na voljo na prodajnih mestih in/ali Energetskem centru Petrol in/ali spletni trgovini Petrol eShop.


Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

ČAS OBDAROVANJ JE TU

Naj ob koncu leta govori ljubezen

TOP POPUST

-60 % Otroški skiro CHAMELEON s smučmi in kolesi

Pred nami je čas druženja z najbližjimi, ko se lahko morda v malo bolj sproščenem vzdušju pripravimo na leto, ki prihaja. Vsak izmed nas razmišlja, kako ta čas napolniti s toplino in uskladiti obveznosti, da bo prostega časa čim več. Ker pa so sijoča zvezda decembrskih dni tudi sveti trije možje in ker so "darila" jezik ljubezni, ki ga razumemo vsi, smo za vas vam na enem mestu zbrali posebno ponudbo daril za vsak žep. Ob koncu novembra nas v številnih krajih že pričaka praznična osvetlitev – migetajoče lučke, ki nas polnijo z upanjem in pričarajo posebno vzdušje. Prav gotovo pa je najljubši del praznikov slehernega otroka praznično okrašeno drevesce, pod katerim se skrivajo darila. Da obdarovanje ne bo postalo nočna mora, pa tudi zaradi učinkovitega načrtovanja izdatkov, je o darilih pametno razmišljati že pred decembrsko gnečo ter uporabiti tudi spletne nakupe.

19, 90 € + 50 Zlatih točk

Bl. št. 153363

R E DNA CENA

49,90 €

Par smuči in par koles, ki se s priloženim orodjem zamenjata v samo nekaj minutah. Zelo lahek. Največja teža: 50 kg.

-25 % Prav zato smo vam že v novembru pripravili nore popuste črnega petka, ki vam prinašajo skrbno izbrane izdelke po izjemno privlačnih cenah. Pohitite, preden jih zmanjka!

Solna lučka 3 do 5 kg

Darilo je lepo prejeti, še toplejši pa je občutek, ko ga komu podarimo. Toda izbira ni vedno preprosta, zato so ideje ob ustreznem času več kot dobrodošle. Poleg pravljične dežele igrač so med otroki zelo zaželene igralne konzole, na primer Nintendo Switch, z različnimi dopolnilnimi pripomočki – od slušalk do gaming stola. Pri obdarovanju pa seveda šteje predvsem namen, saj lahko že z majhno pozornostjo nekomu, pokažemo da ga imamo radi. Ker vsi radi pomagamo, kadar je težko, smo v Petrol klubu pripravili dobrodelno aktivnost, v kateri lahko svoje Zlate točke podarite za dober namen. Med prazničnim decembrom jih lahko namenite društvu Rdeči noski, da bodo risali nasmehe tudi nemočnim. Preverite več o možnosti donacije Zlatih točk na strani 13! Skupaj lahko pomagamo!

4

19, 90 €

Bl. št. 289093

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 26,80 €

Unikatna, za boljše počutje. Rdeče oranžna svetloba pomirja in deluje toplo. Poživlja življenjsko moč in krepi obrambne sposobnosti. Kabel in žarnica sta priložena.

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

ČAS OBDAROVANJ JE TU eshop.si

-44 %

-30 %

-35 %

Set treh družabnih iger za vso družino

10 najboljših trikov

Lesena igra

MAGIC ALEKSANDER

ŠTIRI V VRSTO

4 MATION, AGENT

tečaj

UNDERCOVER, SEQUENCE

39,99 €

24,99 €

Bl. št. 288548 R ED N A C EN A

+ 30 Zlatih točk

71,97

+ 30 Zlatih točk

Vključuje zanimive družabne igre, ki vas bodo zabavale ob vsakem razpoloženju, kjerkoli in kadarkoli. Starost: od 7+ do 12+ let, odvisno od posamezne igre.

Bl. št. 288710 - 10 najboljših uličnih trikov 288711 - 10 najboljših trikov z mislimi 288712 - 10 najboljših trikov s kartami

6, 49 €

R E DNA CE NA

36,00

+ 30 Zlatih točk

Bl. št. 288564 R E DNA CENA

9,99 €

Primerna za 2 igralca. Dimenzije: 24 x 16,5 x 3,5 cm. Starost: 3+ let.

Tečaj za 10 najboljših trikov s kartami, 10 najboljših trikov ulične magije in 10 neverjetnih miselnih trikov. Starost: 7+ let.

-40 %

-40 %

-40 %

-40 %

Darilni set

Darilni set

Darilni set

Darilni set

REXONA SEXY BOUQUET

AXE BLACK

DOVE DEEPLY NOURISH

DOVE MEN

dezodorant + gel za prhanje

dezodorant + gel za prhanje

losjon za telo+ gel za prhanje

dezodorant + gel za prhanje + britvica

4, 19 €

+ 30 Zlatih točk

Bl. št. 274330

RE D N A C EN A

6,99

Rexona Sexy Bouquet dezodorant v pršilu, 150 ml, ter Rexona Orchid Fresh gel za prhanje, 250 ml.

4, 19 €

+ 30 Zlatih točk

Bl. št. 288637

R ED NA CE NA

6,99

Axe Black dezodorant v stiku, 50 ml, ter Axe Black gel za prhanje, 250 ml.

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

6, 59 €

+ 30 Zlatih točk

Bl. št. 288635

R E DNA CE NA

10,99

Dove Rich Care losjon za telo, 250 ml, ter Dove Deeply Nourishing gel za prhanje, 250 ml.

7, 19 €

+ 30 Zlatih točk

Bl. št. 288631 R E DNA CENA

11,99 €

Dove Men Clean Comfort gel za prhanje, 250 ml, ter Dove Men Clean Comfort dezodorant v pršilu, 150 ml, skupaj z britvico.

5


Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

ČAS OBDAROVANJ JE TU

TOP POPUST

-32 %

-32 %

-43 %

Baby Gemmy, magični samorog presenečenja

Crakin Egg, rjoveč dinozaver v jajcu

Set za barvanje

-52 % Set na baterije ŽELEZNICA

PAW PATROL

50-delni

polkrožni, v kovčku

26, 99 €

Bl. št. 288550 R ED N A C EN A

+ 30 Zlatih točk 39,99 €

26, 99 €

Bl. št. 288553 R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 39,99 € Polnilo igrače je iz 100 % recikliranih materialov. Potrebuje 2 AAA bateriji. Starost: 3+ let.

Plišasti samorog in čarobni biserček za srečo, ki sveti v kristalnem jajčku. Potrebuje 3 LR41 gumbne baterije. Starost: 3+ let.

-38 %

Bl. št. 288581

7, 29 €

11, 90 €

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk

Set vsebuje: 3 vlakce, 2,75 m tirov, most, postajo ter različne signale in drevesa. Deluje na baterije 2x1,5V AA (niso vključene). Starost: 3+ let.

Set vsebuje: 12 barvnih flomastrov, 12 barvic, 12 tempera barv, čopič, pladenj za mešanje, 6 voščenih svinčnikov za risanje, 2 svinčnika HB, radirko, šilček, 15 cm dolgo ravnilo in škarje. Starost: 3+ let.

-30 %

-50 %

EQUA TIMELESS lilla,latte ali bela

Mobilni telefon za starejše

-40 %

Elektronska otroška varuška

Slušalke

DAEWOO BM47

JBL TUNE 130NC TWS

Wifi

MAXCOM GSM MM428 črn

21, 00 €

+ 30 Zlatih točk

Bl. št. 289096 vijolična 289097 latte 289092 bela R ED N A C EN A

34,00

Privlačen minimalističen dizajn kovinske stekleničke. Pijačo 12 ur ohranja toplo, 24 ur pa hladno. Izredno lahka in vzdržljiva. Prostornina: 600 ml.

19, 99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 272111 R E DNA CE NA

39,99

Enostaven telefon z veliko tipkovnico in velikim, preglednim izpisom na zaslonu. 2 SIM kartici. Podpira spominsko kartico microSD, do 4 GB. Garancija: 2 leti.

59, 99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 284456 črne 284459 bele R E DNA CE NA

99,99

Zvok JBL Pure Bass. Dinamičnimi gonilniki s premerom 10 mm. Tehnologija ANC Active Ambient Noise Cancellation. Vgrajen sistem 4 mikrofonov. Avtonomija 10 ur z enim polnjenjem z neaktivnim sistemom ANC.

29,99 € x 2 6

REDNA CENA

+ 30 Zlatih točk 24,90 €

12,99 €

TOP POPUST

Termo steklenička

Bl. št. 153360

OBROKA BREZ OBRESTI

62, 99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 288566 REDNA CENA

89,99 €

WI-FI, omogoča dvosmerno komunikacijo, predvaja uspavanke, deluje kot pisana nočna lučka ter omogoča video nadzor na pametnem telefonu z brezplačno aplikacijo Tuya. Garancija: 2 leti.

31,49 € x 2

OBROKA BREZ OBRESTI


Ponudba velja do 31.1.2023 oziroma do odprodaje zalog.

ČRNI PETEK

Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

eshop.si

TOP POPUST

-40 %

-50 %

TOP POPUST

Pametni telefon + darilo: Bluetooth zvočnik

Bluetooth prenosni zvočnik

-68 % LED ročna svetilka

SAMSUNG GALAXY A52S

GoGEN BS420B

5 G, 6 GB/128 GB, črn

s paščkom, črn

+ Bluetooth zvočnik Max Vibe Pulse

CHAMELEON T68

DARILO

7, 90 €

39, 90 €

Bl. št. 288323

R ED N A C EN A

+ 50 Zlatih točk

+ 30 Zlatih točk

24,90 €

E

R E DNA CE NA

79,90

+ 50 Zlatih točk

-40 %

A G

F

Bl. št. 272109 REDNA CENA

489,99 €

16,5 cm sAMOLED zaslon. Hitrost osveževanja 120 Hz. Kaljeno steklo Gorilla Glass 5. Certifikat IP67. Kamera z več objektivi. 8-jedrni procesor in 6 GB delovni polnilnik. Garancija: 2 leti.

Vodoodpornost IPX6. Vgrajena baterija. Moč: 2 x 15 W. Bluetooth: V4.2 + BR. Pašček za nošenje. Vhod AUX (avdio). Sprejemanje telefonskih klicev. Avtonomija baterije do 10 h. Polnjenje s priloženim USB-C kablom.

Majhna, a zelo svetla: do 100 lumnov. Nastavljiva ostrina svetilnega snopa in moč. Sponka za pas in trije načini svetenja. Baterija priložena.

-13 %

289, 99 €

Bl. št. 281276

26,36 € x 11

OBROKOV BREZ OBRESTI

A G

Kondenzacijski sušilni stroj

Smart TV

VOX TDM-700T

PHILIPS 65PUS7506 4K UHD LED TV, diagonala 164 cm

303, 90 € + 100 Zlatih točk

Bl. št. 285144 R ED N A C EN A

349,90 €

Zmogljivost sušenja: 7 kg. Število programov: 15. Prostornina bobna: 100 l. Varnostna ključavnica. Energijski razred: B. Učinkovitost kondenzacije: B. LED-zaslon. Garancija: 5 let.

25,32 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

539, 99 € + 100 Zlatih točk

Bl. št. 273942 R E DNA CE NA

899,99 €

Sprejemnik DVB-T/T2 (HEVC)/C/S2, OS SAPHI, Dolby Vision, HDR10+, HLG, izboljšanje slike Engine P5 Perfect Picture, Wi-Fi, LAN, HbbTV 2.0, igralni način, multimedijski USB predvajalnik, SimplyShare (DLNA). Garancija: 2 leti.

44,99 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

7


Za multimedijske navdušence

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

-600 €

G

-40 %

-33 %

-42 %

Zvočni sistem

Prenosni Bluetoth zvočnik + mikrofon

Radioura

JBL PARTYBOX ON-THE-GO

M-187

PHILIPS SOUNDBAR TAB5305 2.1-kanalni

89, 99 € + 50 Zlatih točk

199, 99 €

Bl. št. 278705 R ED N A C EN A

+ 50 Zlatih točk

149,99 €

29,

x3

28,57 € x 7

OBROKI BREZ OBRESTI

-40 %

A

G

G

R E DNA CE NA

299,99 €

Odličen svetlobni šov in zvok JBL Pro Sound vam bo omogočil sodoben Bluetooth 4.2 party zvočnik z RMS močjo 100 W in z možnostjo ojačanja nizkih tonov s funkcijo BassBooster. Uživajte v zabavnih karaokah in priklopite kitaro. Z enim polnjenjem deluje do 6 ur in po standardu IPX4 omogoča zaščito proti rahlemu škropljenju vodnih kapljic.

Zvočni sistem: 2.1. Skupna izhodna moč: 70 W. Izhodna moč nizkotonca (brezžični): 40 W. Izhodna moč glavne enote: 2× 15 W. Bluetooth 4.2, digitalni optični vhod, izhod HDMI 1.4 (ARC), avdio vhod (3,5 mm). Glavna enota: 2× zvočnik polnega frekvenčnega obsega. Dodatno: 3 zvočni načini optimizirajo zvok glede na vsebino, priložen stenski nosilec.Garancija: 2 leti. 99 €

Bl. št. 284486

MUSE CUBE CLOCK DUAL

18, 99 €

Bl. št. 289287 črna 289289 Kids

REDNA CENA

+ 30 Zlatih točk 32,99 €

Jantarni zaslon 0,9-palčna oranžna LED 24-urna ura Dimmer (High / Low / Off), FM/MW PLL radio, dvojni alarm. Radio PLL z 20 prednastavljenimi postajami (10 FM + 10 MW). Samodejno iskanje in shranjevanje prednastavljenih postaj.

OBROKOV BREZ OBRESTI

A G

Smart TV

Smart TV

LG OLED55A13

SAMSUNG UE55TU7092

4K Ultra HD OLED, diagonala 139 cm

4K UHD LED TV, diagonala 138 cm

Ne pozabite na svoj digitalni bon! Do konca novembra 2022 ga lahko izkoristite za ugoden nakup računalnikov in računalniške opreme. Tudi te iz našega kataloga.

899, 99 € + 100 Zlatih točk

Bl. št. 272655 R ED N A C EN A

1.499,99 €

OLED televizor z ločljivostjo 4K Ultra HD (3840 × 2160) ima diagonalo 139 cm (55"), sprejemnik DVB-T/T2 (HEVC)/S2/C, HDR s Dolby Vision IQ. OS webOS 6.0, Wi-Fi, Bluetooth, LAN, DLNA, HbbTV, igralni način, glasovno upravljanje, Google Assistant, Amazon Alexa, Miracast.

8

74,99 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

359, 00 € + 100 Zlatih točk

Bl. št. 289002 R E DNA CE NA

599,99 €

4K Ultra HD (3840 x 2160). Dimenzije: 1230,5 mm x 707,2 mm x 59,5 mm. Zaslon: 139 cm (55'') diagonala, osveževanje s hitrostjo 50 Hz. Smart TV z operacijskim sistemom Tizen. Garancija: 2 leti.

29,99 € x 12

Ne pozabite: ob nakupu pri nas prihranite dvakrat: najprej z digitalnim bonom 2022, nato pa še z Zlatimi točkami, ki vam prinašajo popust na isti izdelek.

OBROKOV BREZ OBRESTI

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

ZA MULTIMEDIJSKE NAVDUŠENCE eshop.si

-22 %

-26 %

-25 %

Prenosnik

Tablični računalnik

HP 250 G8

LENOVO TAB M10 G3

Tablični računalnik + pisalo + darilo: Bluetooth zvočnik

i5-1135G7 / 16GB / 1 TB SSD /

WUXGA 4GB / 64GB

SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE

15,6'' FHD / Windows 10 Home

10.4" 64 GB Wi-Fi Android + S Pen pisalo + zvočnik Max Vibe Pulse

DARILO

619, 99 € + 100 Zlatih točk

Bl. št. 288989 R ED N A C EN A

799,99 €

Procesor Intel Core i5-1135G7 2.40GHz. Zaslon 39,6 cm (15,6") FHD (1920 x 1080), 250nits, nebleščeč.Pomnilnik 16 GB,1 TB SSD disk. Integrirana grafična kartica Intel Iris Xe Graphics. OS Windows 10 Home.

51,66 € x 12

169, 99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 286601 R E DNA CE NA

229,99 €

Osemjederni procesor Unisoc T610. Zaslon 25,6 cm IPS WUXGA (1920 x 1200) 320 nits. OS Android 11. Sprednja kamera 5.0 MP. Zadnja kamera 8.0 MP.

28,33 € x 6

OBROKOV BREZ OBRESTI

OBROKOV BREZ OBRESTI

289, 99 € + 50 Zlatih točk

R E DNA CE NA

389,99 €

Ultra tanek, lahek in z izjemnim 26,4 cm (10,4") velikim TFT zaslonom na dotik preprosto navduši. Ima 4 GB spomina in 64 GB (razširitev z microSDXC kartico). Za dolgotrajno delovanje bo poskrbel osemjederni Octa-core. Dodatno: GPS, Glonass, Beidou, Galileo, Smart Switch,senzor pospeška, žiroskop, Hall senzor, RGB senzor svetlobe. Garancija: 2 leti.

26,36 € x 11

OBROKOV BREZ OBRESTI

TOP POPUST

TOP POPUST

-50 %

-44 %

-64 % Prenosni računalnik TOSHIBA DYNABOOK SATELLITE PRO C40-G-11L Intel Celeron 5205U / 4GB / 128 GB / 14" / Windows 10 PRO

169, 99 € + 100 Zlatih točk

Bl. št. 288994 R ED N A C EN A

473,99

Procesor: Intel Celeron 5205U 1.90 GHz, predpomnilnik 2 MB. Zaslon: 35,6 cm (14,0'') HD (1366 x 768), nebleščeč. Pomnilnik: 4 GB, 128 GB M.2 SATA SSD disk. Grafična kartica Intel UHD Graphics. Operacijski sistem Windows 10 Pro.

28,33 € x 6

Bl. št. 283770

Nahrbtnik za prenosni računalnik

Večfunkcijski tiskalnik

LENOVO LAPTOP CASUAL BACKPACK B210

CANON PIXMA TS3150

15,6"

WiFi

49, 99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 289103 R E DNA CE NA

89,99 €

Na kartuše. Za domačo uporabo. Kopiranje, brezžično tiskanje, skeniranje, shranjevanje v oblak. 7,7 črnobelih strani na minuto in 4 barvnih, do 4800 x 1200 dpi. Dimenzija: 435 x 316 x 145 mm. Garancija: 2 leti.

9, 99 €

+ 30 Zlatih točk

Bl. št. 288985 siv 288986 črn R E DNA CE NA

19,99 €

Vodoodbojna torba za prenosnik do velikosti 39,6 cm (15,6"). Dodatni žepi za mobilne naprave, kartice in druge dodatke. Nastavljivi naramnici. Kakovosten in trpežen material.

OBROKOV BREZ OBRESTI

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

9


Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

ZA GAMING NAVDUŠENCE

-27 %

TOP POPUST

-50 %

Prenosna igralna konzola

Igralni volan

NINTENDO SWITCH + 2 X JOY-CON

GENESIS SEABORG 400

do -40 %

KONTROLER (neonsko rdeč in moder)

Nintendo igre

239 99 € ,

+ 500 Zlatih točk

89, 99 €

Bl. št. 258686 R ED N A C EN A

-50 % Slušalke VERBATIM SUREFIRE GAMING HARRIER 360 SURROUND SOUND

29, 99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 288976 RE DN A C EN A

59,99 €

Zelo zmogljiv prostorski zvok. 7.1, RGB-osvetlitev. Zelo občutljiv snemljiv mikrofon. Udobne ušesne blazinice, fleksibilne ušesne školjke. Daljinski nadzor glasnosti. Garancija: 2 leti.

Slike so simbolične. Ponudba velja v okviru razpoložljivega asortimana do odprodaje zalog.

29,99 € x 3

-41 %

-32 %

Gaming stol

Monitor

E

OBROKI BREZ OBRESTI

A G

BYTEZONE WINNER

LG ULTRAWIDE 29'' FHD HDR

z LED-osvetlitvijo

FREESYNC GAMING 29WP60G-B

in daljinskim

USB Type-C, 73,66 cm

upravljalcem

139, 99 € + 50 Zlatih točk

R E DNA CE NA

Bl. št. 272170 rdeč 272171 moder

239,99 €

Material: poliamidna vlakna in PU usnje. LED-osvetlitev ob robu stola. Naslon za roke: 3D - gor, dol, levo, desno, naprej in nazaj. Nosilnost: 185 kg.

27,99 € x 5

OBROKOV BREZ OBRESTI

169, 99 € + 50 Zlatih točk

Bl. št. 288969 R EDNA CENA

249,99 €

Osupljiva UltraWide FHD ločljivost – 2560 × 1080. Diagonala zaslona 73,66 cm. IPS tehnologija omogoča široke kote gledanja in izvrsten barvni obseg. Osveževanje slike 75 Hz, odzivnost zaslona 5 ms/1 ms MBR in prilagodljivo osveževanje AMD FreeSync™.

28,33 € x 6 10

179,99 €

Podpira več platform: Sony PlayStation 4, Sony PlayStation 3, PC, XBOX One, XBOX 360, Nintendo Switch. Nastavljiva rotacija: 270–900°. Dvojni sistem vibracij. F1 prestavne ročice. 8 programabilnih gumbov. Garancija: 2 leti.

Skrenirajte QR-kodo za aktualno ponudbo.

OBROKOV BREZ OBRESTI

TOP POPUST

REDNA CENA

+ 50 Zlatih točk

329,99 €

Vrhunska igralna izkušnja in izboljšana igralna konzola Nintendo Switch, ki jo lahko uporabljate kot mobilno konzolo, lahko pa jo priključite tudi na TV. LCD na dotik 16,5 cm, NVIDIA Tegra (prilagojen), polnilnik 32 GB, Wireless LAN, Bluetooth, USB tip C, reža za igralne kartice, 2x Joy-Con in mnogo več Garancija: 2 leti.

26,66 € x 9

Bl. št. 272172

OBROKOV BREZ OBRESTI

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Za najmlajše

Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

eshop.si

-42 %

-35 %

-36 %

Daljinsko voden avto

Daljinsko voden gasilski avto z brizgo

Daljinsko voden džip

AVTO HOT WHEELS R/C FAST

JAMARA RC MERCEDES TLF

WRANGLER RUBICON

16, 79 €

35, 99 €

Bl. št. 237761 R ED N A C EN A

Bl. št. 273699 R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 55,90 €

+ 30 Zlatih točk 28,99 €

Funkcije: naprej, nazaj, levo, desno. 160 ml rezervoar za brizganje vode. Luči. Za igro zunaj in znotraj. Starost: 6+ let. Garancija: 2 leti.

6 x 17 x 8 cm. Vozi v vse smeri in doseže hitrost do 8 km/h. Možnost zamenjave gum na kolesih. Delovanje: 3 x AA + 2 x AA baterije. Starost: 3+ let.

JAMARA JEEP

39, 99 €

Bl. št. 266478 R E DNA CENA

+ 30 Zlatih točk 62,90 € Funkcije: naprej, nazaj, levo, desno. Luči. Za igro zunaj in znotraj. Starost: 6+ let. Garancija: 2 leti.

-35 %

-25 %

-45 %

Avtosedež

Kuhinjski set z zvočnimi in svetlobnimi učinki

Plišasti medo s pentljo

CYBEX

rjav ali bež

skupina 2/3 Solution B2-Fix

109, 99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 288640 Dynamic Red 288642 Steel Gray R ED N A C EN A

169,99

Linearni sistem za zaščito pred bočnimi trki. Sistem ISOFIX za pravilno in varno namestitev. 12 položajev naslona za neprekinjeno udobno prileganje. Garancija: 3 leta.

27,49 € x 4

OBROKI BREZ OBRESTI

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

40, 99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 288603 R E DNA CE NA

54,99

Z lučko in zvoki za male kuharje. Napa s kavlji, 2 kuhalni plošči in pečica, aparat za kavo, toaster s pladnjem, pomivalno korito z vrtljivo pipo. 32-delni set pribora. Dimenzije: 58 x 49,5 x 66,5 cm. Delovanje: 3 x AA baterije. Starost: 3+ let.

24, 99 €

Bl. št. 288792 rjav 288793 bež

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 45,99 €

Velikost: 100 cm. Material: izjemno mehak in kakovosten pliš. Primeren za vse starosti.

11


Za lepoto in zdravje

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

-38 %

-30 %

-34 %

Električna zobna prha

Električna zobna ščetka

Električna zobna ščetka

PANASONIC EW1611W503

PHILIPS SONICARE HX6830/35

ORAL-B PRO 3 3900 CROSS

dve ščetki - roza in črna

ACTION dvojno pakiranje

67, 99 € + 50 Zlatih točk

Bl. št. 288650 R ED N A C EN A

109,99

Ultrasonična tehnologija za učinkovito čiščenje. 600 ml posoda. 10 stopenj jakosti vodnega curka. Pulzni način za odstranjevanje oblog in masažo dlesni.

33,99 € x 2

OBROKA BREZ OBRESTI

139, 99 € + 50 Zlatih točk

R E DNA CE NA

199,99

Varno in nežno na občutljivih predelih, ortodontskih in zobozdravstvenih popravkih. Način Clean and White. Bolj beli zobje v samo enem tednu.

27,99 € x 5

OBROKOV BREZ OBRESTI

119, 90 € + 50 Zlatih točk

Bl. št. 272137 R EDNA CENA

182,99 €

3 načini ščetkanja: dnevno čiščenje, beljenje in nežno čiščenje. Več kot 2 tedna uporabe z enim polnjenjem. 2-minutni vgrajen merilnik časa. Garancija: 2 leti.

29,97 € x 4

OBROKI BREZ OBRESTI

-30 %

-26 %

-22 %

Moški brivnik

Krtača na vroč zrak

Kompresorski otroški inhalator

PHILIPS S5587/10

REMINGTON AS7500 BLOW

PIC MISTER8

DRY & STYLE 1000 W

89, 99 € + 50 Zlatih točk

Bl. št. 289088 R ED N A C EN A

129,99 €

Rezila SteelPrecision. Senzor prilagajanja moči. Tehnologija SkinIQ, ki zaznava gostoto dlak. Prilagodljive glave 360-D.

29,99 € x 3 12

Bl. št. 276676

OBROKI BREZ OBRESTI

44, 29 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 288713 R E DNA CE NA

59,99 €

Nastavki za oblikovanje: 4, za srednje dolge lase. Nastavitve toplote in hitrosti: 2. Moč: 1000 W. . Garancija: 3 + 1 leto.

65, 99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 258248 R E DNA CENA

84,99 €

Za lajšanje vseh vrst respiratornih obolenj. Zelo učinkovit: MMAD 3 µm; PORR: 75 %. Patentirana posodica ActiFast Pro za hitrejšo terapijo. Garancija: 5 let.

32,99 € x 2

OBROKA BREZ OBRESTI

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

ČLANI PETROL KLUBA, NE SPREGLEJTE!

Svoje Zlate točke podarite v dober namen

Foto: F. A. Bobo

eshop.si

Vaše Zlate točke imajo lahko še dodatno vrednost. Namenite jih Društvu Rdeči noski, ki prinaša smeh in dobro voljo na otroške oddelke slovenskih bolnišnic ter v domove za starejše. Ko bo zbranih dovolj Zlatih točk, bomo te spremenili v donacijo v višini 10.000 € in jo še podvojili. Z donacijo bomo tako prispevali, da Rdeči noski v okviru svojih rednih obiskov obiščejo 1.000 bolniških sob in sob v domovih za starejše po vsej Sloveniji. Od 1. decembra 2022 do 3. januarja 2023 lahko Zlate točke podarite:

1.

Na vseh bencinskih servisih v Sloveniji.

2.

V mobilni aplikaciji Na poti.

3.

Na spletni strani petrol.si/skupaj-pomagamo

Preverite, kako lahko skupaj pomagamo:

APLIKACIJA NA POTI

S telefonom privarčujte pri vsakodnevnih nakupih Za člane Petrol kluba smo oblikovali Zlato ponudbo izjemno ugodnih izdelkov za gospodinjstvo. Vse od kruha, pa do mleka, toaletnega papirja, piva in drugih osnovnih izdelkov, ki jih morda potrebujete doma, poiščite na naših bencinskih servisih. Naročite pa jih lahko tudi na telefonu!

1.

Ponudbo preverite v meniju Hip nakupi v aplikaciji Na poti.

2.

Izdelke naročite vnaprej. Po ugodnih cenah za Zlate točke.

3.

Svoje naročilo prevzemite spotoma. Lahko že čez 20 minut od vašega naročila.

Še ne uporabljate aplikacije Na poti? Naložite jo zdaj, spremljajte akcijske ponudbe in naročite vnaprej:

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

13


Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

Za dom

-29 % B

-42 %

A

E

A G

Pralni stroj

Sušilni stroj

GORENJE WA866

HOOVER H-DRY 500

Prostostoječi pomivalni stroj

Inverter

NDEH11A2TCBEXS-S

BOSCH SMS25AI05E

toplotna črpalka

439, 90 € + 100 Zlatih točk

Bl. št. 281096 R ED N A C EN A

619,90

Energijski razred: B. Inverter PowerDrive motor. Polnitev pranja: do 8 kg, Število obratov centrifuge: 1600 obr./min. WaveActive boben, LED-prikazovalnik s preprostim vmesnikom, 14 programov, zaščita pred prelivom, otroška zaščita. Garancija: 2 + 3 leta.

36,65 € x 12

625, 90 € + 100 Zlatih točk

389, 00 €

Bl. št. 287938 R E DNA CE NA

1.079,90

Energijski razred: A++. Zmogljivost sušenja: 11 kg. Letna poraba: 304 kWh. Glasnost: 66 dB. Zamik vklopa 0–24 ur, upravljanje na daljavo. Garancija: 2 + 3 leta.

52,15 € x 12

+ 100 Zlatih točk

489,00 €

OBROKOV BREZ OBRESTI

OBROKOV BREZ OBRESTI

-40 %

Robotski sesalnik

Dekorativna blazina

Sušilec za čevlje

IROBOT ® ROOMBA ® J7

FRIC ALI NERO

CHAMELEON

Bl. št. 288981

R ED N A C EN A

749,90 €

Z dvojnima gumijastima krtačama za različne površine. Mapira in se prilagaja vašemu domu, prepozna do 80 ovir. Idealno za hišne ljubljenčke. Garancija: 2 leti.

39,99 € x 12

REDNA CENA

32,41 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

-45 %

+ 100 Zlatih točk

Bl. št. 289074

5 programov, 2 posebni funkciji (polovično polnjenje, VarioSpeed Plus). Za 12 pogrinjkov. Izjemno tih (48 dB). Inverterski motor. AquaStop: 100 % zaščita pred puščanjem. Garancija: 2 leti.

-36 %

479, 90 €

14

-20 %

++

A

G

9, 30 €

Bl. št. 289024 Fric 289027 Nero

+ 30 Zlatih točk

R E DNA CE NA

17,00

Dekorativna blazina v obliki mačje glave. Velikost: 40 x 35 x 15 cm. Material: 100 % poliester. Protialergeno polnilo, zapiranje z zadrgo.

14, 90 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 287413 R E DNA CENA

24,90 €

Za sušenje vse obutve. Ščiti pred vlago, brez pregrevanja in poškodb. Preprečuje neprijetne vonjave. 3 intervali sušenja: 3, 6 in 9 ur.

OBROKOV BREZ OBRESTI

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

ZA DOM eshop.si

-30 %

-48 %

-33 %

Cvrtnik na vroč zrak

Kavni aparat

Avtomatski kavni aparat

RUSSELL HOBBS

KRUPS DOLCE GUSTO PICCOLO

DE'LONGHI DINAMICA ECAM354.55.SB

SATISFRY AIR LARGE

XS, KP1A3B10/B31

118, 00 €

Bl. št. 288720 R ED N A C EN A

+ 50 Zlatih točk

169,00

Funkcije kuhanja: 7. Prostornina: 5 l. Kuhanje z malo ali nič olja. Nastavljiv termostat, intuitivni digitalni zaslon na dotik. Garancija: 2 + 1 leto.

29,50 € x 4

OBROKI BREZ OBRESTI

49, 39 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 258259 R E DNA CE NA

94,99 €

Visokotlačni izredno kompaktni kavni avtomat. Več toplih ali hladnih napitkov iz kapsul s samo eno potezo. Samodejni izklop po 1 minuti. Rezervoar za vodo: 0,8 l. Garancija: 2 leti.

599, 00 € + 100 Zlatih točk

Bl. št. 289059 REDNA CENA

899,00 €

Za 9 različnih kavnih napitkov. 13 različnih nastavitev mletja. 300 g posoda za zrna. Upravljanje na dotik. Penilnik mleka Lattecrema System Technology. Garancija: 2 leti.

49,91 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

TOP POPUST

-55 % Set posode INOX LAGOSTINA SFIZIOSA 10-delni

-27 %

Kuhinjski robot

Indukcijski kuhalnik

BOSCH MUM44R1

LINEA LIP-0454

rdeč

134, 90 € + 100 Zlatih točk

Bl. št. 289066 R ED N A C EN A

299,98

Nerjavno jeklo. Tudi za pečico in indukcijo. Set vsebuje: lonce 18/20/ 22 cm, kozici 14/24 cm, lonček 12 cm, pokrove.

26,98 € x 5

-33 %

OBROKOV BREZ OBRESTI

89, 90 € + 50 Zlatih točk

Bl. št. 289073 R E DNA CE NA

134,90 €

500-vatni motor Bosch. Velika mešalna posoda za vse vrste testa: 3,9 l. 3D PlanetaryMixing za optimalno mešanje vseh sestavin. Vključuje komplet za peko. Garancija: 2 leti.

29,96 € x 3

39, 99 € + 50 Zlatih točk

Bl. št. 288993 R E DNA CENA

54,99 €

Moč: 2000 W. Upravljalni gumbi in regulator moči/ temperature. LED-zaslon. Steklokeramična plošča razred A. Za posodo z 12–26 cm premerom dna.

OBROKI BREZ OBRESTI

124,92 € x 12 Petrol klub plačilna kartica zvestobe

15


Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

ZA DOM

-40 %

-37 % A

Aroma difuzor

A G

-36 %

LED trak

CHAMELEON

AVIDE RGB

kamin

Odganjalec pršic

3m

ACARZERO™ HOME

38, 90 €

Bl. št. 289099 R ED N A C EN A

+ 30 Zlatih točk

64,90

Osveži zrak z vašim najljubšim eteričnim oljem. Za prostore do 40 kvadratnih metrov. LED-lučke, ki obarvajo dim.

TOP POPUST

-50 %

16, 90 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 289026

R E DNA CE NA

26,90

Moč: 7,2 W. Svetilnost: 990 lumnov. Življenjska doba: 25.000 ur. Odpornost proti vodi: IP 20. Garancija: 2 leti.

17, 90 €

Bl. št. 287302

R E DNA CENA

+ 30 Zlatih točk 28,00 €

Ultrazvočni vtični odganjalec pršic. Popolnoma nestrupen in ekološki repelent. Območje delovanja: prostor v velikosti približno 90 m3.

-30 %

-30 %

Lepilni trak

Montažni trak

GORILLA

GORILLA

11 m, 48 mm

1,5 m, prozoren

Vrednostna kartica FREE2GO ZA 20 EUR

10, 00 €

Št. storitve: 1854 R ED N A C EN A

+ 30 Zlatih točk 20,00 €

Kličite za 20 evrov, plačajte 10. Elektronska vrednostnica za 20 evrov zdaj za kar 50 % ceneje. Izkoristite priložnost in komunicirajte brez naročnine in vezave še ceneje. T: 070 700 700; E: info@telemach.si; I. www.telemach.si

16

6, 99 €

Bl. št. 198305 srebrn 198304 črn R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 9,99 €

Izjemno močan trislojni lepilni trak. Za popravila v notranjih in zunanjih prostorih. Z lahkoto se prilepi na gladke, grobe in neenakomerne površine.

6, 59 €

Bl. št. 198310

REDNA CENA

+ 30 Zlatih točk 9,49 €

Obojestranski montažni lepilni trak. Za trajno lepljenje lesa, stekla, kovine, plastike, opeke, keramike, kamna in drugega.

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Za čist dom

Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

eshop.si

-42 %

-42 %

Mehčalec za perilo

Mehčalec za perilo

ORNEL

ORNEL

2,4 l

2,7 l

3, 59 €

4, 89 €

4, 99 €

RE D N A C EN A

R ED N A C EN A

R E DNA CE NA

-40 % Mehčalec SILAN FRESH SKY 1,8 l

+ 30 Zlatih točk 5,99 € Bl. št. 249984

+ 30 Zlatih točk

+ 30 Zlatih točk 8,49 €

8,69 €

Bl. št. 279624 Shu Shu 279622 Golden dream

Bl. št. 233760 Baby & Sensitive 251748 Neofresh 270860 Blue Marine 233763 Violet

-42%

-38 %

-48%

-48 %

Tablete/gel za strojno pomivanje posode

Sredstvo za pranje perila

Gel za pranje perila

Pralni prašek

FAKS HELLO SUNSHINE

FAKS

BREF COLOR AKTIV

PERSIL

3,75 l, 75 pranj

9 kg, 90 pranj

13, 79 €

13, 49 €

12, 99 €

13, 99 €

REDNA CENA

R ED N A C EN A

R E DNA CE NA

21,99 €

24,99 €

R E DNA CE NA

Bl. št. 279552 All in One Lemon & Lime, 90 tablet 275163 Excellence Gel Grease 2x 900 ml

Bl. št. 279551 Fresh by Silan, 3,38 kg, 52 pranj 242542 Regular gel, 3l, 60 pranj 279723 Discs Universal Doy, 41 pranj

Bl. št. 266034

+ 30 Zlatih točk 23,99 €

+ 30 Zlatih točk

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

+ 30 Zlatih točk

+ 30 Zlatih točk 26,99 €

Bl. št. 149861 Aquamarine 149475 SuperAktiv

17


Za toplino doma

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

-447 € ++

A

-200 €

+

A

Klimatska naprava z montažo

MITSUBISHI KW35VG/MUFZ-KW35VGHZ

PANASONIC CS/CU-TZ35WKE

2.222,22 € + 500 Zlatih točk

Bl. št. 286987 + S5931

R E DNA CE NA

2.669,36

1.099,92 € + 200 Zlatih točk

185,19 € x 12

++

-172 € +++

+++

A

A

R E DNA CE NA

1.299,92 €

++

A

OBROKOV BREZ OBRESTI

+

A

Klimatska naprava z montažo

Klimatska naprava z montažo

Klimatska naprava z montažo

MITSUBISHI 3,5 KW

DAIKIN PERFERA 3,5 KW

DAIKIN SENSIRA FTXC35D/RXC35D

MSZ-AP35VGK/MUZ-AP35VG

FTXM35R/RXM35R

Bl. št. 263834 + S5931

Bl. št. 253373 + S5931

1.299,00 € + 500 Zlatih točk

R ED N A C EN A

1.599,00

1.499,00 € €

Energetski razred A+++ pri hlajenju in A++ pri ogrevanju (za modela 2,5 in 3,5 kW). Razpon hladilne moči od 2 do 7,1 kW. Neslišno delovanje 19 dB(A) ob najnižji ventilaciji (za modela 2,5 in 3,5 kW). Ob nakupu prejmete: zunanjo in notranjo enoto klimatske naprave, osnovno montažo in 2-letno garancijo.

108,25 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

+ 500 Zlatih točk

R E DNA CE NA

1.808,94

899,69 € €

Vrhunska energetska učinkovitost (hlajenje/gretje) energetski razred A+++ in sezonska učinkovitost hlajenja SEER 8,65. Tehnologija Daikin Flash Steamer, ki z elektroni izboljšuje kakovost zraka. Omogoča ogrevanje do -20°C. Tiho delovanje z glasnostjo le 19 dB(A). Wi-Fi vmesnik. Nominalna moč (hlajenje/gretje): 3,4 kW/4,0 kW. Ob nakupu prejmete: zunanjo in notranjo enoto klimatske naprave, osnovno montažo in 2-letno garancijo.

124,92 € x 12 18

91,66 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

-309 €

-300 €

Bl. št. 273097 + S5931

Energetska učinkovitost (hlajenje/gretje): A++/A++. Nominalna moč (hlajenje/gretje): 3,5 kW/2,8 kW. Sezonska učinkovitost hlajenja SEER 6,8. Ob nakupu prejmete: zunanjo in notranjo enoto klimatske naprave, osnovno montažo in 2-letno garancijo.

Energetski razred A++ pri hlajenju in A+ pri ogrevanju (za modela 2,5 in 3,5 kW). Nominalna moč (hlajenje/gretje): 3,5 kW/4,3 kW. Glasnost notranje enote:19 dB. Omogoča ogrevanje do –25°C. Ob nakupu prejmete: zunanjo in notranjo enoto klimatske naprave, osnovno montažo in 2-letno garancijo.

A

++

A

Talna klimatska naprava z montažo

OBROKOV BREZ OBRESTI

+ 200 Zlatih točk

Bl. št. 283947 + S5931

R E DNA CENA

1.072,01 €

Energetska učinkovitost (hlajenje/gretje): A++/ A+. Nominalna moč (hlajenje/gretje): 3,3 kW/3,5 kW. Sezonska učinkovitost hlajenja SEER 6,21.Tiho delovanje. Ob nakupu prejmete: zunanjo in notranjo enoto klimatske naprave, osnovno montažo in 2-letno garancijo.

74,97 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI


Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

-1.654 €

TOPLINA DOMA eshop.si

+++

A

-162 €

Ogrevalna toplotna črpalka z montažo

IR-panel

DAIKIN ALTHERMA 3 H MT 10 kW

CEILHIT U+ 850 W

EZ

OBRE

ST

5 let

I |

| BR

z integriranim rezervoarjem tople vode

financiranja

Bl. št.: 280563 + 280569 Model: EPRA10EW1 + ETVH12S23E9W

11.599,24 € + 1000 Zlatih točk

R ED N A C EN A

13.254,22

234,00 € + 500 Zlatih točk

176,67 € x 60

R E DNA CE NA

396,50 €

IR-panel je odlična izbira za infrardečo ogrevanje in alternativna klasičnemu ogrevanju ali pa dopolnilo le-tega. Priložen nosilec za montažo na strop ali steno. Vijaki in termostat niso priloženi. Garancija: 5 let.

Najvišja energetska učinkovitost: A+++ za ogrevanje (A7/W35). Wi-Fi-vmesnik. Velikost rezervoarja: 230 l. Vodna povezava med zunanjo in notranjo enoto. Tiha zunanja enota z glasnostjo 53 dB(A) na 3 m razdalje. Ohranjanje temperature izhodne vode 65 °C tudi do zunanje temperature –15 °C. Ob nakupu prejmete: zunanjo in notranjo enoto, dostavo na dom, osnovno montažo, 2-letno garancijo in paket Varnost.

POLOG 999,00 €

Bl. št. 167470

19,50 € x 12

+

OBROKOV BREZ OBRESTI

OBROKOV BREZ OBRESTI

-33 % Vžigalna volna

-20 %

-25 %

Lesno oglje FOREST

Tekočna za zaščito ogrevalnih in hladilnih sistemov

10 kg

PETROL SOLAR N 10 l

FOREST 300 g

1,99 €

Bl. št. 262394 R ED N A C EN A

+ 0 Zlatih točk 2,99

Narejena iz naravnih snovi: lesnih ostružkov. Brez kemikalij, okolju prijazna.

10,99 €

Bl. št. 125691

R E DNA CE NA

+ 0 Zlatih točk 13,79

Za pripravo žerjavice. Žar, kamin in druga kurišča.

78, 50 € + 30 Zlatih točk

R E DNA CE NA

105,00 €

Za zaščito solarnih sistemov, sistemov centralnega ogrevanja, toplotnih črpalk, klimatskih naprav, talnega ogrevanja in podobno.

26,16 € x 3 Petrol klub plačilna kartica zvestobe

Bl. št. 105056

OBROKI BREZ OBRESTI

19


Za lačne in žejne

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

-40 %

-31 %

-35 %

-20 %

Kavne kapsule

Čokolada

Bonboniera

Mini rolada

KAVA NA POTI

FRUTABELA

BAJADERA

GORENJKA VANILIJA

Kava z mlekom, 192 g

40 g

200 g

280 g

Bl. št. 250712

Bl. št. 281529 Proteinska banana 281528 Proteinska čokolada

Bl. št. 33576

2, 99 €

1, 29 €

4, 99 €

2, 79 €

RE D N A C EN A

R ED N A C ENA

R E DNA CE NA

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 4,99 €

+ 30 Zlatih točk 1,89 €

+ 30 Zlatih točk

+ 30 Zlatih točk

3,49 €

7,79 €

-26 % Muškatna penina

-21 %

-32 %

-32 %

JERUZALEM 0,75 l

Majoneza

Trajno mleko

Pivo

ZVIJEZDA

3,5 % m.m., 12 x 1 l

STAROPRAMEN

400 g

2, 99 €

6 x 0,5 l

Bl. št. 277342

+ 30 Zlatih točk RE D N A C E N A

3,79

11, 49 €

Bl. št. 130789

+ 50 Zlatih točk R ED N A C EN A

16,99

9, 89 €

Bl. št. 101418

+ 30 Zlatih točk R E DNA CE NA

13,39 €

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA ŠKODUJE ZDRAVJU!

20

Bl. št. 64907

5, 99 €

Bl. št. 130935

+ 30 Zlatih točk R E DNA CE NA

8,89 €

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA ŠKODUJE ZDRAVJU!

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

ZA LAČNE IN ŽEJNE eshop.si

-21 %

-25 %

Smoothie

Slanik

MALINA BANANA

KLASIK

0,5 l

250 g

Polona Thuma, gastro oddelek, skrbnica za slovenski trg

2, 49 €

+ 30 Zlatih točk RE D N A C E N A

3,19 €

Bl. št. 198790

1, 49 €

Bl. št. 266418

+ 30 Zlatih točk R ED N A C EN A

1,99 €

Sveže se vedno prileže. Ko vam naslednjič zakruli v želodcu, se ustavite v naših Fresh poslovalnicah. Ste vedeli, da smuti malina-banana vsebuje sok rdeče pese, ki ima pozitivne učinke na naše zdravje? S pestro ponudbo se v naših Fresh poslovalnicah najde kaj za vsak okus. Ne spreglejte, za člane Petrol kluba sta sveže pripravljena hrana in pijača na voljo na poti še posebej ugodno.

Razpoložljivost ponudbe Fresh na izbrani lokaciji preverite v aplikaciji Na poti:

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

21


Za avto

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

-33 %

-33 %

-20 %

Dišava za avto

Osvežilec za avto

Čistilo za platišča

CESARE

KEN AREON

TOP RIM

Apple & Cinnamon

500 ml

5, 99 €

bl. št. 174714 Vanilla 174717 Cedar wood, 174720 Energy 174722 Fresh air 174724 Mint

3, 99 €

R ED N A C EN A

+ 30 Zlatih točk 8,99 €

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 5,99 €

Prilega se zračnikom avtomobila. Material: EVA-polimer. Trajanje dišave: okoli 45 dni.

5, 79 €

Bl. št. 196336

R E DNA CENA

+ 30 Zlatih točk 7,29 €

S prazničnim vonjem jabolka in cimeta. Možnost uravnavanja intenzivnosti vonja.

Enostavno in hitro odstrani zavorne obloge in umazanijo s kolesnih platišč. S svojo posebno formulo spremeni barvo, ko začne delovati. Za vse vrste platišč.

-40 %

-40 %

-30 %

-20 %

Motorno olje

Motorno olje

Mazalna mast

PETROL PREMIUM

PETROL PREMIUM

PETROL LIT EP 2

Sredstvo za čiščenje vetrobranskih stekel

PRO 5W-30 S2

PRO 0W-20 S1

1 kg

VITREX –20 °C

4l

1l

35, 40 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 247544 R ED N A C EN A

59,00

Visokozmogljivo sintetično motorno olje za motorje s filtrom trdnih delcev ali sistemom za vbrizgavanje goriva.

22

Bl. št. 289070

15, 50 € + 30 Zlatih točk

jabolko, 3 l

Bl. št. 247555 R E DNA CE NA

25,90

Sintetično zelo visokozmogljivo motorno olje za sodobne visokozmogljive bencinske in dizelske motorje.

8, 30 €

+ 30 Zlatih točk

Bl. št. 105048 R E DNA CE NA

11,90

Večnamenska mineralna mazalna mast z EP (Extreme Pressure) dodatki ter dodatki proti koroziji in staranju. Za mazanje delov, ki prenašajo visoke obremenitve, ležajev, osi, zglobov in ostalih strojnih elementov.

5, 59 €

Bl. št. 185707 REDNA CENA

+ 30 Zlatih točk 6,99 €

Pripravljeno zimsko sredstvo za čiščenje in zaščito vetrobranskih stekel pred zamrzovanjem. Vsebuje dišavo brez alergenov.

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

ZA AVTO eshop.si

-27 %

-15 %

Hišna polnilna postaja

Električna polnilnica

GLOW BOX GOLD

ETREL INCH HOME

KABEL TIP 2

+ Load Guard

+ montaža

-36 % Trikotna zasilna svetilka ENTAC 5W

1.152, 08 €

+ 200 Zlatih točk

Bl. št. 277232 R ED N A C EN A

1.583,61 €

Pametna slovenska hišna polnilna postaja za e-vozila. Vključen modul omogoča dinamično prilagajanje moči polnjenja. Največja moč: 22 kW; 3 x 32 A. Kabel tipa 2 z vtikačem (5 metrov). Vključuje osnovno montažo na predpripravljeno mesto. Garancija: 2 leti.

96,00 € x 12

1.221, 58 € + 150 Zlatih točk

Bl. št. 285649 R E DNA CE NA

1.437,16 €

Za namestitev na zasebnih lokacijah, tudi za več uporabnikov (avtorizacija s PIN-kodo). Možnost dinamičnega upravljanja med 2 povezanima postajama. Do 22 kW polnilne moči. Load Guard senzor. Integriran 4,5 m kabel tipa 2. Garancija: 2 leti.

OBROKOV BREZ OBRESTI

101,79 € x 12

14, 99 €

Bl. št. 289069

REDNA CENA

+ 30 Zlatih točk 23,49 €

Svetilnost: 300 lm. Vodoodpornost: IP 44. Polnjenje: USB in solarno. Čas delovanja: do 4 h. Vgrajena baterija: Li-ion.

OBROKOV BREZ OBRESTI

© s. staub

RENAULT TWINGO E-TECH 100% electric 2.000 € POPUSTA

že za

25.800€* + 2.000 Zlatih točk

RE DNA CE NA € OD

27.800

+ možnost nakupa s subvencijo**

Člani Petrol kluba ob pripravi ponudbe v Avtohiši Real (Ljubljana ali Kranj) pokažite svojo Petrol klub kartico. Pridobljeno ponudbo za Twingo E-Tech pošljite na e-naslov: podpora.pfs@petrol.si. Kupon za popust lahko pridobite na Petrolu od 15. 11. 2022 do 31. 1. 2023. Popust lahko uveljavljate v Avtohiši Real od 15. 11. 2022 do 10. 2. 2023. Več na: www.avtohisa-real.si ali www.petrol.si/akcije *Cena velja za model Renault Twingo E-Tech electric techno R80 in že vsebuje popust v višini 2000 €. Navedena začetna cena je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV. **Kupec lahko pridobi subvencijo EKO SKLADA v višini do 4.500 € po opravljeni registraciji vozila. Več informacij o višini in načinu uveljavljanja subvencije je na voljo na spletni strani https://www.ekosklad.si/prebivalstvo/pridobite-spodbudo/seznamspodbud/elektricna-vozila-3/elektricna-vozila-subvencija-3. GA Adriatic d.o.o. ne odgovarja za informacije objavljene na spletnih straneh EKO SKLADA kot tudi ne za točnost in celovitost teh informacij. Slika je simbolična. Pridržujemo si pravico do napak. GA Adriatic d. o. o., Dunajska 22, 1000 Ljubljana.

renault.si

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

23


Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

ZA AVTO

-30 %

-26 %

-30 %

-29 %

Teleskopsko strgalo z metlico

Strgalo za led

Zaščitna folija proti zmrzovanju

Odmrzovalec stekel

30 cm

87/115 cm

500 ml

CARPOINT 70 x 50 cm

6, 49 €

Bl. št. 151926 R ED N A C EN A

+ 30 Zlatih točk 9,39

Kakovostno, lahko in priročno teleskopsko strgalo. Za učinkovito in hitro odstranjevanje ledu in snega s stekel vozila.

1, 99 €

Bl. št. 151924 R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 2,69

Strgalo z mehko oblogo na ročaju. Prijeten oprijem za udobno odstranjevanje snega in ledu s stekel vozila.

4, 39 €

Bl. št. 140286 R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 6,29

Vetrobransko steklo zaščiti pred zmrzovanjem, brez potrebe po strgalu ali drugih zaščitnih sredstvih.

3, 99 €

Bl. št. 122115 REDNA CENA

+ 30 Zlatih točk 5,69 €

Vrhunski izdelek za vzdrževanje vozila blagovne znamke Petrol. V trenutku odtali zamrznjena stekla.

ZA ČLANE PETROL KLUBA

Z Zlatimi točkami do ugodnejšega zavarovanja 100 ZT

100 ZT

10 % popusta* v prvem zavarovalnem letu pri sklenitvi zdravstvenega zavarovanja Specialisti z asistenco. Ker ga danes enostavno potrebujete. 20 % popusta* v prvem zavarovalnem letu pri sklenitvi Nezgodnega zavarovanja otrok in mladine do 26. leta. Ker nesreča nikoli ne počiva. Zavarovalne pogoje si lahko preberete na www.generali.si in na www.petrol.si. Možnost pridobitve potrdila Petrol kluba: od 15. 11. 2022 do 31. 1. 2023. Koriščenje potrdila Petrol kluba: od 15. 11. 2022 do 28. 2. 2023. Ugodnosti izkoristite s potrdilom Petrol kluba v vseh poslovalnicah Generali in pri pogodbenih partnerjih.

*Oba popusta se izključujeta z ostalimi popusti, določenimi na navedenih zavarovanjih, razen pri Specialistih z asistenco se ta popust ne izključuje s popustom zaradi veljavnega Dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja.

24

Kratkoročni najem vozila Vaš partner na poti za vse vrste zimskih dogodivščin. Izposoja pravega avtomobila za krajši prevoz, izlet ali daljše zimske počitnice. Pravi čas za izkoristek vseh ugodnosti: - Možnost najema za pravne in fizične osebe. - Bogat nabor vozil vseh znamk, tako osebnih kot lahkih gospodarskih vozil. - Brez obveznega predplačila. - Sprememba ali preklic rezervacije najema brez dodatnih stroškov. - Dodatnih 20 € popusta ob prevzemu vozila s Petrol klub kartico zvestobe

Preberite več!


Za rekreacijo

Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

eshop.si

-40 %

-25 %

-17 %

Podloga za fitnes in jogo

Pametna ura

Pametna ura

TOORX

FOREVER FOREVIVE 2 SB-330

VENU ® SQ 2

modra ali vijola

14, 90 €

Bl. št. 245956 modra 258410 vijola R ED N A C EN A

+ 30 Zlatih točk 24,90

Mehka in protizdrsna. Dimenzije: 172 x 62 x 1,2 cm. V kompletu je trak za lažje prenašanje in pospravljanje.

52, 49 €

Bl. št. 269955 srebrna 269954 črna 269956 roza R E DNA CE NA

+ 50 Zlatih točk 69,99

Velik barvni IPS-zaslon na dotik 1.3''. Bluetooth 5.0. Aplikacija za Android in iOS. IP68 vodoodpornost. V kompletu silikonski + kovinski pašček.

26,24 € x 2

OBROKA BREZ OBRESTI

Bl. št. 288788 bela/ kremno zlata 288781 temno siva/skrilasta 288813 hladna mint/kovinska mint

227, 99 € + 50 Zlatih točk

R E DNA CE NA

274,99 €

Srčni utrip, pulzni oksimeter, dihanje in stres, spanje. S trajanjem baterije do 11 dni (pametni način) in do 26 ur (GPS), AMOLED, Garmin Pay™. Garancija: 2 leti.

25,33 € x 9

OBROKOV BREZ OBRESTI

-27 %

-22 %

-22 %

Multifunkcijska fitnes naprava

Sobno kolo

Pametno sobno kolo

BFK-SLIM

XIAOMI YESOUL S3

EVERFIT MSK-500

399, 90 € + 100 Zlatih točk

Bl. št. 282743 RE D N A C EN A

549,90

Za krepitev različnih mišičnih skupin: prsi, hrbet, noge, roke. 45 kg blok uteži. Nosilnost: 100 kg. Dimenzije: 200 x 92,5 x 158,5 cm.

33,32 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

169, 90 € + 50 Zlatih točk

Bl. št. 258412 R E DNA CE NA

219,90

Zložljivo sobno kolo. 6 kg vztrajnik in 8 stopenj obremenitve. Nosilnost: 100 kg. LCD-zaslon: razdalja, srčni utrip, čas, obrati in porabljene kalorije.

28,31 € x 6

OBROKOV BREZ OBRESTI

389, 00 € + 100 Zlatih točk

Bl. št. 289082 črno 289086 belo R E DNA CE NA

499,00 €

Nastavljiv magnetni upor. Nastavitev višine sedeža. Nosilnost: do 120 kg. Povezovanje: prek Bluetooth aplikacije Yesoul, združljivo z IOS in Android 5.0 ali novejšim.

32,41 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

25


Za veselje na snegu

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

-38 %

-48 %

Otroške sani

Unisex zimski trak

STRATOS

REUSCH

z volanom in zavoro

61, 90 € + 50 Zlatih točk

Bl. št. 189820

13, 90 €

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk

99,90 €

-43 %

-44 %

Otroška kapa

Moška kapa

Ženska kapa

REUSCH

REUSCH

REUSCH

13, 50 €

+ 30 Zlatih točk

R ED N A C EN A

24,95

Material: 50 % merino volne, 50 % akrila. Notranji del: flis. Uradni pokrovitelj slovenske alpske smučarske reprezentance. Na izbranih Petrol prodajnih mestih.

26

26,95 €

OBROKA BREZ OBRESTI

-45 %

Bl. št. 288643

R EDNA CENA

Material: 50 % merino volne, 50 % akrila. Notranji del: flis. Uradni pokrovitelj slovenske alpske smučarske reprezentance. Na izbranih Petrol prodajnih mestih.

Obračanje z diferencialom poveča hitrost v zavojih in izboljša vodljivost. Vrv s samodejnim navijanjem. Nosilnost: 90 kg. Mere: 98 x 56 x 23 cm.

30,95 € x 2

Bl. št. 288647

12, 90 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 288644 R E DNA CE NA

22,95

Material: 50 % merino volne, 50 % akrila. Notranji del: flis. Uradni pokrovitelj slovenske alpske smučarske reprezentance. Na izbranih Petrol prodajnih mestih.

19, 50 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 288645 R E DNA CENA

34,95 €

Material: 50 % merino volne, 50 % akrila. Notranji del: flis. Uradni pokrovitelj slovenske alpske smučarske reprezentance. Na izbranih Petrol prodajnih mestih.

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

ZA VESELJE NA SNEGU eshop.si

-26 %

-20 %

-18 %

Ergonomska zimska lopata z aluminijastim ročajem

Lopata za sneg

Lopata za sneg

nasajena, PVC

otroška, PVC

EFEKT E38

29, 99 € + 30 Zlatih točk

10, 99 €

Bl. št. 214619 RE D N A C E N A

40,90

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 13,79 €

Lahka in robustna lopata. Ergonomsko oblikovan ročaj. Material: PVC za toplotno izolacijo, kaljen aluminij. Dolžina: 151 cm. Širina: 38 cm. Teža: 1,3 kg. Izdelano v Sloveniji. Garancija: 3 leta.

Bl. št. 1675

Dimenzije: višina/širina: 1550 mm / 420 mm teža: 1600 g. Material: polipropilen copolymer, trdnostno ojačan, vzdržjiv pri nizkih zimskih temperaturah. Pocinkano nerjaveče jeklo, lesen ročaj.

4, 99 €

+ 30 Zlatih točk

R E DNA CE NA

6,09 €

Bl. št. 122118

Dimenzije: višina/širina: 920 mm / 270 mm, teža: 320 g. Material: pp copolymer; vzdržjiv za obremenitve pri nizkih zimskih temperaturah. Lesen ročaj.

SI ŽELITE UGODNEJŠIH SMUČARSKIH VOZOVNI C? petrol.si/smucarske-vozovnice

KRVAVEC

DO

-18 %

JAHORINA

DO

-30 %

MARIBORSKO POHORJE

DO

-35 %

GOLDECK

DO

-25 %

GAČE

DO

-20 %

TRIJE KRALJI

DO

-20 %

KANIN

DO

-20 %

KOLAŠIN 1600

DO

-20 %

KOPE

DO

-20 %

PLATAK

DO

-17 %

RIBNIŠKO POHORJE

DO

-20 %

BJELAŠNICA

DO

-15 %

SORIŠKA PLANINA

DO

-17 %

GOLTE

DO

-15 %

CERKNO

DO

-15 %

STARI VRH

DO

-12 %

ROGLA

DO

-6 %

Your World Of Skiing

Podrobnosti in dodatno ponudbo si oglejte na

www.petrol.si/petrol-travel

Nakup smučarskih nakartica Petrolu jezvestobe možen od 1. 12. 2022. Petrol klub vozovnic plačilna

27


Za oddih & doživetja

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu -23 %

-24 %

-20 %

-50 %

Wellness & Spa Hotel Bolfenk 4*

Ribno Alpine Resort, Bled

Eko Terme Snovik, Kamnik

Adventni izlet v Gradec

2 nočitvi za 2 osebi s polpenzionom V deluxe dvoposteljni sobi, samopostrežni zajtrk in večerja, steklenica vina 0,75 l. Velja od 15. 11. do 22. 12. 2022.

Ribno Luxury Glamping / 3-dnevni paket / 2 noči / 2 odrasla, 2 otroka Namestitev v Luxuzni Glamping hišici, kopalnica, infra rdeča savna, na terasi lesena kad s toplo vodo, tv. Ne velja med 30. 12. 22 in 8. 1. 23.

Celodnevno kopanje in savnanje Celodnevno kopanje v naravni zdravilni termalni vodi, bogati s kalcijem, magnezijem in drugimi minerali. 2-krat vstop v svet savn. Velja vse dni v tednu.

10. 12. 2022, 1 dan Vabljeni v praznični Gradec, kjer si boste ogledali osrednje znamenitosti in obiskali enega od adventnih sejmov.

360,00 €

24,00 €

od

199,00 €

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA

260,00

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA

475,00

+ 30 Zlatih točk

REDNA CENA

30,00

17,00 €

+ 30 Zlatih točk

R E DNA CE NA OD

34,00 €

na osebo*

na osebo

*Cena je odvisna od odhodnega mesta.

info@resort.si T: 02 603 55 00

www.hotel-ribno.si T: 04 578 31 00

www.terme-snovik.si T: 01 834 41 00

www.kompas.si T: 01 200 61 11

-25 %

-30 %

-5 %

-15 %

Studio za Ustno higieno Dentoteka

Terme Vivat, Moravske Toplice

Grand Hotel SAVA****sup Rogaška Slatina

Gostišče Brunarica, Soriška planina

Gorski center Krvavec

Parodontalna diagnostika Če želite prepoznati stopnjo parodontalne bolezni, se naročite na sodobno parodontalno diagnostiko!

3-dnevni sladki oddih wellness za 2 osebi Tri dni kopanja in uživanja v objemu termomineralnih vrelcev. Ponudba ne velja od 30. 12. 2022 do 2. 1. 2023.

Moja Rogaška, 2 noči za 2 osebi, namestitev s polpenzionom Nepozaben oddih v osrčju neokrnjene narave. Ne velja od 29. 12. 2022 do 2. 1. 2023.

60,00 €

299,80 €

280,00 €

2-dnevni smučarski oddih v Brunarici Ponudba vključuje 2 nočitvi z zajtrkom za 2 osebi v gostišču Brunarica, ki je direktno na smučišču. Vključeni 2-dnevni smučarski vozovnici!

Nočno sankanje v soju žarometov na Krvavcu Prevoz z gondolo, neomejeno število voženj s 4-sedežnico v času NS od 16.30 do 19.30 in izposoja sani. Velja vse petke v času sankaške sezone.

-40 %

REDNA CENA

+ 30 Zlatih točk

100,00 €

www.dentoteka.com T: 031 414 774

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA

399,60 €

+ 50 Zlatih točk

2 osebi/2 noči

2 osebi/2 noči

www.vivat.si T: 02 538 21 00

www.rogaska.si T: 03 811 40 00

REDNA CENA

400,00 €

230,00 €

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA

242,00 €

21,25 €

+ 30 Zlatih točk

R E DNA CE NA

25,00 €

odrasla vstopnica

wwww.soriska-planina.si T: 051 381 617

www.rtc-krvavec.si T: 04 252 59 15

DARILNI BONI DONUM SEDAJ TUDI ZA VODNE PARKE IN 3 OBALNE RESORTE!

Vrednostni darilni boni (20 € in 50 €) se lahko koristijo za bivanje v izbranih nastanitvah ter za vstop v Vodni park Terme 3000, Termalni park Terme Ptuj, termalno oazo Zdravilišča Radenci in bazenski kompleks Wellnessa Živa v Rikli Balance Hotelu na Bledu. Darilne bone je možno kupiti na vseh prodajnih mestih Petrola.

www.sava-hotels-resorts.com

Celodnevna odrasla kopalna karta za Vodni park Terme 3000 -17%

14,00 € + 30 ZT

R E D N A CE NA

16,90 €

Kopalno karto je možno koristiti le od ponedeljka do petka.

28

Podrobnosti in dodatno ponudbo si oglejte na

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom. www.petrol.si/petrol-travel


Možnost pridobitve potrdila Petrol kluba: od 15. 11. 2022 do 31. 1 2023. Termin koriščenja potrdila Petrol kluba do 15. 2. 2023. Na Petrolovih prodajnih mestih kupec ob predložitvi Petrol klub kartice in unovčitvi Zlatih točk prejme kupon za izbrano ponudbo. Kupec se s kuponom oglasi pri ponudniku, kjer opravi nakup storitve po Petrol klub ceni.

Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

eshop.si

-12 %

-28%

-29%

-40 %

Termalni park Terme Ptuj

Terme Resort, Rimske terme

Terme Resort, Rimske terme

Terme Resort, Rimske terme

Celodnevna vstopnica za kopanje (pon.–pet.) Termalni Park obsega 6 notranjih in 1 zunanji bazen ter turško, finsko in infra savno.

Celodnevno kopanje s kosilom + savna

Aroma sprostitev Triurna savna + vinska masaža (60 min).

Luksuzno jesensko razvajanje za 2 osebi 2 x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi za 2 osebi v hotelu Zdraviliški dvor****. Ne velja med 23. 12. 2022 in 2. 1. 2023.

14,00 €

33,00 €

49,00 €

240,00 €

REDNA CENA

+ 30 Zlatih točk

16,00 €

+ 30 Zlatih točk

REDNA CENA

46,00 €

+ 30 Zlatih točk

REDNA CENA

69,00 €

R E DNA CE NA

+ 50 Zlatih točk

400,00 €

odrasla vstopnica

na osebo

na osebo/vse dni v tednu

za 2 osebi

sava-hotels-resorts.com T: 02 749 45 30

www.rimske-terme.si T: 03 574 20 00

www.rimske-terme.si T: 03 574 20 00

www.rimske-terme.si T: 03 574 20 00

SUPER CENA

NAJBOLJŠE PONUDBE S POPUSTI DO -99%! Na Petrol se odpravite tudi po ostale ugodne ponudbe portala 1nadan. Za izbor preostalih 500 in več ponudb pa obiščite www.1nadan.si Za nakupe kuponov 1nadan na Petrol bencinskih servisih veljajo splošni pogoji http://www.1nadan. si/petrol-splosni-pogoji. Prosimo, da pred nakupom preberete vse podrobnosti o ponudbi na www.1nadan.si. 1nadan.si se obvezuje, da bo storil vse kar je v njegovi moči, da bodo podatki na prodajnem letaku resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake, zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v cenah, napisanem besedilu in tehničnih opisih brez predhodnega obvestila. 1nadan.si ne prevzema odgovornosti v primeru kasnejših sprememb ponudb ter navaja, da so točni tisti podatki, o katerih ste obveščeni v času pregleda ponudbe na www.1nadan.si.

že od

291 € 234 € 480 €

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

2022-10-12 petrol oglas 187x67_A.indd 1

2 osebi, 2x nočitev s polpenzionom + 6x 4-urna smučarska vozovnica + uporaba savne. Koda za hitri nakup: VAVP 2 osebi, 1x nočitev s polpenzionom + 4x 4-urna smučarska vozovnica + uporaba savne + wellness (2 uri) Koda za hitri nakup: EKAF 2 odrasli osebi in dva otroka do 14,99 let, 2x nočitev s polpenzionom + 6x 4-urna odrasla in otroška smučarska vozovnica + sankanje + uporaba savne. Koda za hitri nakup: VJES

Aktiven smučarski oddih v hotelu Celjska koča 3*. ROK KORIŠČENJA: 15.12.2022 – 28.2.2023 (začetek obratovanja je odvisen od snežnih razmer)

234€

DARILO ZA VSE IMETNIKE PETROL KLUB KARTICE: Sadje v sobi.

17/10/2022 10:13:33

100 ZT 200 ZT

Trajanje akcije od 15. 11. 2022 do 31. 1. 2023.

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

29


ZA DOŽIVETJA

-10 % 30 ZT

-10 %

-10 %

30 ZT

30 ZT popust velja samo do 15.12.

PREDNOVOLETNI KONCERT

z gostinsko ponudbo

V

28.12. STOŽICE 20:00 - 01:00

LJUBLJANA

4.—8. JANUAR 2023

-10 % 30 ZT

s

Soulfing

BMW IBU SVETOVNI POKAL V BIATLONU

-20 % 30 ZT

JE B I AT L O N S V E T O V E N

NAJ TRAJA! BIATHLON-POKLJUKA.SI

Popust velja za vse posamične vstopnice za domače tekme KK Cedevita Olimpija.

COL YOGI PETROL TICKET 92x52 OKT22.indd 2

več na spasteater.si

-1027/10/2022 % 30 ZT

JASMIN STAVROS

JOLE

ZA P

RED ST SLO AVE PO VEN VSE IJI! J

Podrobnosti in dodatno ponudbo si oglejte na

www.petrol-ticket.si

-15 %

00:31

WC_Pokljuka_2023_oglas_tickets_92x52.indd 1

LIDIJA BAČIĆ

LUKA NIŽETIĆ

KLAPA RIŠPET

VESNA PISAROVIĆ

ROK 'N' BAND

DVORANA STOŽICE PETEK, 2. DECEMBER 2022 OB 20:00

02/09/2022 11:

30 ZT


Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

eshop.si

Z a i gr iv k one c leta sm o v am pr ipr a vili tudi novoletno k r iža nk o

1 2

1.

Tudi v novem letu bomo skrbeli za najboljši bencinski ____________.

2.

Vsi mi smo ___________. Vse, kar nas obdaja, ohranja in poganja. Zato se na poti, doma in pri poslu trudimo, da smo tukaj za vas. Petrol, ________ za življenje.

3.

Razvili smo spletno trgovino ___________, v kateri najdete številne akcije, odbite cene in prodajne uspešnice.

4.

Pred 75 leti smo se na trgu pojavili kot bencinska ___________.

5.

Z mobilno aplikacijo _________ lahko gorivo in avtopranje plačate kar iz udobja avtomobila, kavo natočite brez kovancev, na najbližje prodajno mesto pa naročite svežo hrano Fresh in izdelke za dom, ki jih prevzamete spotoma.

6.

Skrbimo za vašo celovito ____________, tako e-_____________ kot vse za vaše prevozno sredstvo, ko ste na poti.

3 4 5 6

20 2 3 ! Petrol klub vam želi dobro in ugodnosti polno leto 2023. naj vas na poti spremlja prava energija, ki ustvarja zadovoljstva polne dni. Hvala, ker ste z nami.

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

31


Privarčujte pri vsakodnevnih nakupih

Za vas smo oblikovali Zlato ponudbo izjemno ugodnih izdelkov za gospodinjstvo. Samo za vaše Zlate točke.

-56 %

-43 %

-50 %

-28 %

-66 %

500 g

2 x 300 g

2 x 150 g

2 x 400 g

24 x 0,25 l

0, 99 € 3, 39 € 1, 99 € 4, 99 € 9, 99 € + 50 Zlatih točk R E DNA CENA

2,29 €

Kruh, beli rustikalni ŽITO Bl. št. 127698

MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA ŠKODUJE ZDRAVJU!

Na voljo na prodajnih mestih s ponudbo Fresh.

+ 50 Zlatih točk + 50 Zlatih točk RE D N A C E N A

5,99 €

R E D N A C ENA

3,98 €

+ 50 Zlatih točk + 50 Zlatih točk R EDNA CENA

Keksi DOMAČICA

Medenjaki

ORIGINAL

MEDENO SRCE

6,99 €

Nutella Bl. št. 288596, 288598

Bl. št. 288579, 288582

Bl. št. 288441

le 5,99 €

na steklenico

11, 98 € + 50 Zlatih točk R E DNA CENA

Penina

19,99 €

RADGONSKA SREBRNA Bl. št. 288661

29,99 €

Energijska pijača Q ENERGY DRINK CLASSIC Bl. št. 161109, 288667

-40 %

2 x 0,75 l

R EDNA CENA

-46 %

-56 %

-40 %

vez: 6 x 1,5 l

vez: 4 x 1,5 l

16 rol

6, 99 €

+ 50 Zlatih točk RE D N A C E N A

12,99 €

2, 59 €

+ 50 Zlatih točk R EDNA CENA

5,99 €

4, 75 €

+ 50 Zlatih točk R EDNA CENA

7,97 €

Coca Cola

Mineralna voda

Toaletni papir

Bl. št. 288692, 288709

RADENSKA CLASSIC

VIOLETA STRONG & SOFT KAMILICA

Bl. št. 288627

Bl. št. 288567