Petrol klub katalog | poletje 2022

Page 1

Katalog ugodnosti 5. julij – 31. avgust 2022

Vsak nakup šteje

DIGITALNI BON

Svojih 150 € porabite pametno

HIT PONUDBA

Vedno odličen postanek

0,99 €

+ 10 Zlatih točk Zlata cena

Ledena Kava na poti, 230 ml 3 različni okusi

V TUJI NI ? NATO ČI TE 2 0 L I TR O V G O R I V A I N PR E JMI TE B R E Z PL AČNO KAV O !


PROGRAM ZVESTOBE

PETROL KLUB Nakupovanje na Petrol prodajnih mestih ali v spletni trgovini Petrol eShop se splača. Za en porabljen evro prejmete vsaj eno Zlato točko. Te se samodejno zapisujejo na vašo Petrol klub kartico zvestobe. Z zbranimi Zlatimi točkami kupujete po ekskluzivno zmanjšanih cenah.

Kako enostavno postanete član Petrol kluba 1.

Postopek je enostaven. Na spletni strani www.petrol.si/klub preverite razlike med navadno Petrol klub kartico zvestobe in Petrol klub plačilno kartico zvestobe.

2.

Izberite Petrol klub kartico zvestobe, ki je prava za vas.

3.

Če ste izbrali Petrol klub kartico zvestobe, jo naročite na www.petrol.si/petrol-klub/vstop. Tako postanete član Petrol kluba in lahko kupujete ugodneje. Za vašo zvestobo vas tudi nagradimo.

Če pa želite imeti možnosti zamika plačila, obročnega odplačevanja in plačila z direktno bremenitvijo, izberite Petrol klub plačilno kartico zvestobe. Naročite jo na www.petrol.si/petrol-klub-placilna-kartica. Q Max_oglas_pk_eqtm.pdf 4 14. 06. 2022 11:24:58 Novim članom podarimo še 20 € dobroimetja.

Daaaaaaaaljša vožnja Kakovost potrjuje tudi evropski certifikat EQTM

petrol.si

Kako zbirate Zlate točke za ekskluzivno ugodne nakupe 1. Včlanite se v Petrol klub. Glejte navodila levo.

2. Zbirajte Zlate točke. Natočite gorivo, kupite malico, izberite igrače za otroke in vnuke ter še mnogo več. Za vsak evro prejmete vsaj 1 Zlato točko.

3. Nagradite se. Izberite izdelek ali storitev v tem katalogu. Poiščite ga na Petrol prodajnih mestih ali v naši spletni trgovini Petrol eShop: www.petrol.si/eshop. Zlate točke lahko zbirate tudi na Petrol bencinskih servisih na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji in Črni gori.

ZT

Ko se ustavite na Petrolu v Sloveniji ali v tujini, boste za vsak natočen evro goriva prejeli 1 Zlato točko.


HITER IN VAREN NAKUP V NOVI SPLETNI TRGOVINI

PETROL eSHOP SPLETNO NAKUPOVANJE JE ODSLEJ LAŽJE TUDI NA PAMETNIH TELEFONIH. Za vsak porabljen evro v spletni trgovini Petrol eShop www.eshop.si prejmete vsaj eno Zlato točko, razen če gre za nakup, pri katerem koristite že zbrane Zlate točke.

Če imate Petrol klub plačilno kartico zvestobe, imate možnost nakupa tudi na 12 obrokov brez obresti.

Kako izdelke kupite oz. naročite na Petrol bencinskem servisu Izdelek ali storitev lahko kupite na Petrol bencinskih servisih. Če izdelka na izbranem Petrol bencinskem servisu ni, vas bo prodajalec napotil na Petrol bencinski servis z zalogo tega izdelka. Vedno pa lahko kupujete tudi v spletni trgovini Petrol eShop.

Kaj pomenijo ikone in oznake v katalogu? Izdelek vam bomo brezplačno dostavili, če ga naročite in plačate na Petrol bencinskem servisu. S potrdilom Petrol kluba izkoristite in poravnate ugodnost pri izbranem zunanjem partnerju. Izdelek lahko s Petrol plačilno kartico kupite na obroke – na koliko, je napisano ob ikoni. Najmanjši znesek obroka je 25 €. Ob ikoni je navedena tudi vrednost posameznega obroka. Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od 3 let, zaradi nevarnosti zaužitja malih delov. Uporaba izdelka naj bo pod nadzorom polnoletne osebe. Hranite zunaj dosega otrok.

Še vedno lahko kupljene izdelke brezplačno prevzamete na več kot 300 Petrol bencinskih servisih po Sloveniji.

nakup možen na digitalni bon 2022 popust za člane Petrol kluba

-25 % DIGITALNI BON Prenosnik

ime/tip izdelka

ASUS VIVOBOOK K513EABN521 16 GB / 512 GB SSD

simbolična slika izdelka

številka izdelka za prodajalca Bl. št. 283049

Zlata cena potrebno število Zlatih točk

667,49 € + 100 Zlatih točk R E DNA CE NA

opis izdelka možnost nakupa na obroke za imetnike Petrol klub plačilne kartice zvestobe

889,99 €

Procesor Intel Core i5-1135G7 2.40 GHz; do 4.20 GHz, predpomnilnik 8 MB. Garancija: 2 leti.

55,62 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

Ponudbe veljajo od 5. 7. do 31. 8. 2022 oziroma do razprodaje zalog.

1. Cene so v evrih in vključujejo DDV. Ne glede na število fotografij veljajo cene za en kos izdelka oz. eno storitev, razen če ni v katalogu izrecno navedeno drugače. Cene veljajo od 5. 7. do 31. 8. 2022. Vabila k predložitvi ponudb v tem katalogu veljajo zgolj za fizične osebe, ki so imetniki Petrol klub kartic zvestobe, in zgolj v količinah, primernih za zadovoljitev potreb povprečnega gospodinjstva. 2. Zlata cena ali Petrol klub cena je redna maloprodajna cena izbranega izdelka, ki je znižana za označen odstotek popusta oz. nominalno vrednost, izraženo v € za imetnike Petrol klub kartic. Če so zraven zapisane tudi Zlate točke, pomeni, da imetnik PKK s predložitvijo svoje Petrol klub kartice ob nakupu in plačilu izbranega izdelka pridobi Petrol klub ceno ali Zlato ceno v zameno za zahtevano število Zlatih točk. 3. Fotografije v katalogu so simbolične.

4. Popusti in druge ugodnosti se med seboj ne seštevajo. Ob nakupu izdelka/storitve kupec ni upravičen do Zlatih točk, izjema je zgolj nakup energentov iz kataloga. 5. Odstotki so zaokroženi na cela števila. 6. Pridržujemo si pravico do morebitnih nenamernih napak v tisku. 7. Reševanje reklamacij poteka v skladu z veljavno zakonodajo Republike Slovenije. 8. Informacije o uporabi Petrol klub kartice zvestobe in Petrol klub plačilne kartice zvestobe najdete v pripadajočih splošnih pravilih, objavljenih na: www.petrol.si/petrol-klub-placilnakartica. 9. Ponudba iz Petrol klub kataloga je, upoštevajoč relevantne oznake glede naročanja in dostave blaga/storitev, cen in popustov, na voljo na prodajnih mestih in/ali Energetskem centru Petrol in/ali spletni trgovini Petrol eShop.


Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

Z VAMI DOMA IN V TUJINI

Vedno odličen postanek Ker vemo, da so trenutki na cesti včasih vse prej kot kratki, smo tu, ko se morate med potovanjem ustaviti. Da se okrepčate ali kupite vse, kar potrebujete za brezskrbno premagovanje kilometrov. Pa naj gre za nedeljski izlet ali težko pričakovano pot na morje. Ustavite se po osvežitev ali nujen nakup Zato dobrodošli vsi, kI potrebujete ledeno kofeinsko osvežitev med potjo (in to za manj kot 1 €!), in vsi, ki vam že po prvih kilometrih kruli po želodcu. Dobrodošli vsi, ki bi radi pred adrenalinskim izletom na svoj avto namestili nosilec za kolesa. Vsi, ki vedno spakirate preveč, še vedno pa niste kupili strešnega kovčka, in vsi, ki se pri nas ustavite po sladoled, odidete pa z baterijami, ki jih boste nujno potrebovali v počitniškem apartmaju. Tudi na Hrvaškem in drugje v regiji V Petrolu smo na 594 lokacijah vaš najboljši postanek na poti tudi, ko vas pot zanese k južnim sosedom ali še dlje, v Srbijo, Bosno in Hercegovino ter Črno goro.

-47 % Ledena kava LEDENA KAVA NA POTI 230 ml

Bl. št. 156524 vanilija 130757 cappucino 130758 caffe latte

0, 99 €

+ 10 Zlatih točk

REDNA CENA

1,89 €

Najbolj priljubljena Kava na poti za lahko in okusno ohladitev v vročih dneh.

-21 % Sredstvo za čiščenje vetrobranskih stekel PETROL VITREX 3l

Ustavite se na Petrol bencinskem servisu ali na Crodux bencinskem servisu, označenem s Petrol nalepko, in pokažite svojo Petrol klub kartico. Tudi tu vas v naši družini zvestobe čakajo nižje cene in zmagovalne kombinacije izdelkov.

Natočite gorivo, prejmite kavo Ko naslednjič na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini ali Črni gori natočite gorivo, ne pozabite pokazati še svoje Petrol klub kartice. Na vseh Petrol in vseh Crodux bencinskih servisih vam bomo za 20 litrov goriva do konca septembra podarili brezplačno kavo! Poiščite najbližji Petrol, kjerkoli ste: 4

Pokažite svojo Petrol klub kartico in račun ter kavo popijte na dopustu ali ko se vrnete domov, v Slovenijo.

3, 29 €

Bl. št. 175676 Vitrex sivka 158323 Vitrex vanilija

+ 30 Zlatih točk

REDNA CENA

4,19 €

Pripravljeno čistilo za vetrobranska stekla. Odstranjuje ostanke insektov, olj in drugih nečistoč. Z evropskim certifikatom kakovosti EQTM.

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

Z VAMI DOMA IN V TUJINI www.eshop.si

-15 %

-28 %

-15 %

-23 %

Sladoled

Čips

Oreščki

Bonboni

LEONE

PRINGLES

PIT STOP-NUT & FRUIT,

KARAMELA FRU FRU

lešnik bar, 73 ml

165 g

BIMED

ŠUMI

200 g

100 g

Bl. št. 279091

1, 59 €

+ 30 Zlatih točk

2, 49 €

RE D N A C EN A

1,89

Bl. št. 96575 original 99885 s kislo smetano in čebulo 85198 s papriko

+ 30 Zlatih točk

Sladoled z okusom lešnika, z lešnikovim prelivom, mlečno čokolado in s koščki praženih lešnikov. Manj sladkorja in več beljakovin.

R ED NA CE NA

3,49

Bl. št. 114332

2, 79 €

+ 30 Zlatih točk

Hrustljavi sladni prigrizek v priročni embalaži. Čips, ki objame jezik in navduši brbončice.

R E DNA CE NA

3,29

Sladkane sušene brusnice, suho praženi arašidi, rozine, mandlji, lešniki in indijski oreščki.

-27 % PROJECT TILTING 3

MARATHON 400, MENABO

+ 30 Zlatih točk

REDNA CENA

2,09 €

Sočni, sadni karamelni bonboni z okusom maline, limone, pomaranče in češnje.

-50 %

super kombinacija

Strešni kovček

1, 59 € TOP POPUST

-23 %

Nosilec koles

-34 %

Bl. št. 7127

Senčilo bočnega stekla

Baterije

38 x 45 cm

AA 10/1 ali AAA 10/1

VARTA LONGLIFE

črn

Bl. št. 164531

189, 95 € + 100 Zlatih točk

RE D N A C EN A

288,90

Dimenzije: 165 x 79 x 37 cm. Material: visokokakovostna ABS-plastika, odporna proti udarcem in UV-žarkom. Dovoljena maksimalna obremenitev: 50 kg.

27,13 € x7

OBROKOV BREZ OBRESTI

Bl. št. 149635

247, 95 € + 50 Zlatih točk

Bl. št. 116904

R EDNA CE NA

339,95

Za prevoz največ 3 koles. Montaža: na kljuko avtomobila. Material: aluminij, nerjavno jeklo. Maksimalna obremenitev: 45 kg.

27,55 € x9

OBROKOV BREZ OBRESTI

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

1, 99 €

+ 30 Zlatih točk

R E DNA CE NA

2,59

Set vsebuje: 2 zložljiva senčnika za stranska stekla. Velikost: 38 x 45 cm. Enostavna montaža s priseskom.

3, 99 €

Bl. št. 282563 BAT.VARTA LONGLI.AAA 10/1 282564 BAT.VARTA LONGLI.AA 10/1

+ 30 Zlatih točk

REDNA CENA

7,99 €

Nova, tehnološko še bolj dovršena VARTA Longlife alkalna baterija, ki zagotavlja dolgotrajno moč. Vrhunsko zasnovano trajnostno pakiranje. VARTA v sodelovanju z ZOO Ljubljana skrbi za ogrožene živali Poskrbimo, da živali, kot je sibirski tiger, ki je na robu izumrtja, preživijo.

5


Za lačne

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

-16 % Hip Hop štručka 2 x 120 g

Alen Pajenk, član slovenske moške odbojkarske reprezentance

2, 99 €

Poleti z veseljem izkoristim kakšen vikend za skok na Hrvaško. Zelo mi je všeč, da lahko tudi tam na Petrolovih prodajnih mestih plačujem z aplikacijo Na poti. Priročno in udobno, kar iz avtomobila.

Bl. št. 282424, 82426 R ED N A C EN A

+ 30 Zlatih točk

3,58 €

Okusna štručka je na voljo na Petrol prodajnih mestih s ponudbo Fresh in z dopeko.

6,

49 € -17 % Redna cena: 7,88 €

Burger s sirom na žaru XXL Bl. št.: 254436 - classic,

30 Zlatih točk

30 Zlatih točk

fresh Burger + Q Energy Drink 0,25 l

6,

99 € -16 % Redna cena: 8,38 €

Beef burger Bl. št.: 236717 - classic, 236732 - sugar free

5,

39 € -20 % Redna cena: 6,78 €

Chicken burger Bl. št.: 254464 - classic, 254473 - sugar free

Razpoložljivost ponudbe Fresh na izbrani lokaciji preverite v aplikaciji Na poti. 6

30 Zlatih točk

30 Zlatih točk

254441 - sugar free

6,

49 € -17 % Redna cena: 7,88 €

Cheeseburger XXL Bl. št.: 236730 - classic, 236736 - sugar free

petrol.si/fresh

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Prodajni hiti: na poti

Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

www.eshop.si

-45 %

-33 %

Prenosni zvočnik za zabave

Set 3 radijskih postaj

GOGEN BS420B

TRIPLE WALKIE TALKIE

-46 %

MOTOROLA TLKR T42,

Magnetno avtodržalo CHAMELEON G01

Bluetooth

Bl. št. 281276

43, 90 € + 30 Zlatih točk

R ED N A C EN A

79,90

Bl. št. 283104

Bl. št. 272139

Bluetooth: V4.2 + BR. Zaščita IP6: odpornost proti poškodbam, prahu in vlagi. Avtonomija baterije: do 10 ur. Priložen pašček za nošenje zvočnika.

39, 99 € + 30 Zlatih točk

R E DNA CE NA

59,99 €

Doseg: do 4 km. Zaslon: LED. Frekvenčni kanali: 16. Baterije: AAA, niso priložene. Dimenzije: 13,7 × 4,5 × 2,4 cm.

6, 90 €

R E DNA CENA

+ 30 Zlatih točk

12,90 €

Univerzalni magnetni avtonosilnik za mobilne telefone. Enostavna montaža v ventilacijo vozila. Priložen samolepilni in navadni kovinski vložek.

-26 % -20 %

Otroški avtosedež

Senčilo vetrobranskega stekla

2/3 SHUTTLE

PEG PEREGO VIAGGIO

CARPOINT

Crystal black ali Monza

-40 % Prva pomoč za avtomobiliste

Bl. št. 129996

Bl. št. 116943

6, 39 €

+ 30 Zlatih točk

R ED N A C EN A

7,99 €

Proti pregrevanju armaturne plošče in predmetov v avtomobilu. Dimenzija: 130 x 60 cm.

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

8, 29 €

+ 30 Zlatih točk

69, 99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 250267 monza 250258 crystal black R EDNA CENA

94,99 €

R E DNA CE NA

13,89 €

Komplet za nudenje prve pomoči v primeru prometne nesreče. Skladen s predpisom v Uradnem listu RS.

Avtosedež jahač. Tehnologija Surefix (Isofix) za pravilno namestitev in stabilnost. Starost: od 3 do 12. let. Teža: od 15 do 36 kg.

34,99 € x 2

OBROKA BREZ OBRESTI

7


Za poletne dni

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

TOP CENA

TOP POPUST

-66 %

-33 %

TOP POPUST

Prenosni ventilator

Napihljivi SUP

-58 %

ROVUS polnilni

TOO MUCH WAVE

UV-lovilnik komarjev

RUNNER 10´0''

CHAMELEON

305 x 76 x 15 cm, svetlo moder

9, 99 €

+ 30 Zlatih točk

Bl. št. 251221

Bl. št. 268488

R ED N A C EN A

29,99

Prilagajanje višine s teleskopsko cevjo, nagib glave. Uporaba: do 10 ur brez kablov. Prenosen in zložljiv na velikost 9,3 cm.

14, 90 € + 30 Zlatih točk

199, 00 €

Bl. št. 279549

R E DNA CE NA

35,90

Vgrajena 360° UV LED-lučka. Delovanje: tiho in ekološko, 6 ur. Priložena naravna vaba, ki še izboljša delovanje lovilnika.

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA

299,00 €

Maksimalna obremenitev: 100 kg. Set vsebuje: torbo, zračno tlačilko, 1 sredinski smernik, aluminijasto razstavljivo in nastavljivo veslo, komplet za popravila.

28,42 € x 7

OBROKOV BREZ OBRESTI

APLIKACIJA NA POTI

Na Hrvaškem? Tudi tu uporabite aplikacijo Na poti! Ste vedeli, da lahko mobilno aplikacijo Na poti uporabljate tudi pri naših južnih sosedih? Na Hrvaškem lahko z aplikacijo:

1.

Plačate gorivo, brez vstopa v prodajno mesto. Na vseh bencinskih servisih Petrol in na izbranih bencinskih servisih Crodux, označenih z nalepko Petrol. Poiščite jih na zemljevidu v aplikaciji.

2.

Plačate Kavo na poti, brez uporabe kovancev, ter zbirate Zlata zrna za brezplačno 6. kavico. Na vseh bencinskih servisih Petrol.

Več o aplikaciji in prenos: 8

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

ZA POLETNE DNI www.eshop.si

-42 %

-38 %

-35 % Leseni vrtni stol barva: naravna ali oreh

51, 30 € + 30 Zlatih točk

Termometer za bazen

barva: naravna ali oreh

CHAMELEON Bluetooth

Bl. št. 163866 oreh 200480 natur

R ED N A C EN A

79,00 €

Iz slovenskega smrekovega lesa v naravni barvi ali barvi oreha. Višina hrbtnega dela: 95 cm. Dimenzije sedala: 50 x 36 cm.

25,65 € x 2

Lesena vrtna mizica

OBROKA BREZ OBRESTI

30, 90 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 164818 oreh 201780 natur

25, 90 €

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk

50,00 €

Bl. št. 282958

REDNA CENA

44,90 €

Za domače bazene, akvarije in ribnike. Izriše graf, pokaže trenutno temperaturo in zgodovino meritev. Opozori, ko je temperatura zunaj določenega območja.

Iz slovenskega smrekovega lesa v naravni barvi ali barvi oreha. Povsem brez žebljev. Višina: 39 cm. Dimenzije zgornje površine: 40 x 40 cm.

-30 % Bazen

-32 %

INTEX PRISM FRAME PREMIUM SET

Bazen

Ø 427 × 107 cm

INTEX EASY SET Ø 305 x 76 cm, s filt. črpalko

Bl. št. 248750

349, 00 € + 100 Zlatih točk

R ED N A C EN A

499,00

Priložena filtrirna črpalka. Priložena lestev, podloga in pokrivalo. Za polnjenje z vodo pripravljen v 45 minutah.

29,

08 €

x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

79, 99 € + 50 Zlatih točk

Bl. št. 177282

R E DNA CE NA

119,00 €

Priložena filtrirna črpalka. Za polnjenje z vodo pripravljen v 10 minutah.

26,66 € x 3

OBROKI BREZ OBRESTI

9


Za prosti čas

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

-46 %

-17 %

Pametna ura

Hibridna pametna ura

CHAMELEON GPSFIT PRO

VIVOMOVE ® SPORT

1860 V2 črna

Bl. št. 276814 ivory/peach gold 276818 cocao/peach gold 276819 cool mint/silver

Bl. št. 271310

68, 90 € + 30 Zlatih točk

152, 50 €

R E DNA CE NA

129,90

+ 30 Zlatih točk

Zaslon: okrogel, 1,22'', na dotik. Funkcije: utrip, krvni tlak, spanje, šport, koraki. Vgrajen GPS-sprejemnik. Delovanje: od 7 do 9 ur z GPS ali do 30 dni.

34,45 € x 2

-40 %

R E DNA CENA

182,99 €

Z videzom mehanske ure. Funkcije za spremljanje aktivnosti, tudi stopnje stresa, Body Battery TM in spanja. Povezan GPS. Baterija: do 7 dni. Garancija: 2 leti.

25,41 € x6

OBROKA BREZ OBRESTI

OBROKOV BREZ OBRESTI

DIGITALNI BON

Slušalke

-23 %

-46 %

XIAOMI REDMI BUDS 3

Steklenička

Prenosna večnamenska tlačilka

Bluetooth 5.2, TWS,

EQUA MISMATCH

COOLADO tPUMP X

polnilna enota, hitro

MATIRANA, 750 ML

brezžična,

polnjenje, dvojni mikrofon

za avto, motor, kolo, žogo

Jan Kozamernik, član slovenske moške odbojkarske reprezentance Kadar ni prave volje za jutranji tek, mi kri po žilah požene dobra glasba. Sploh ob težkih jutrih po napornih treningih. Pri tem mi prav pridejo tudi slušalke, ki mi olajšajo celoten trening.

10

Bl. št. 283105

35, 99 € + 30 Zlatih točk

R E DNA CE NA

59,99

Predvajanje: do 20 ur s polnilno enoto. Mikrofon: vgrajen, dvojni, s tehnologijo Noise Cancellation. Izredno lahke: ena slušalka tehta samo 4,5 g. Upravljanje na dotik.

13, 50 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 283028 črna 283030 bela

R E DNA CE NA

25,00

Prostornina: 750 ml. Svetleč kakovosten pokrovček, ki 100 % tesni. Visokokakovostno steklo, izdelano v EU.

Bl. št. 282993

45, 90 € + 30 Zlatih točk

REDNA CENA

59,90 €

COOLADO tPump X prenosna večnamenska tlačilka. Baterija: vgrajena. Nastavki: za avto, motor, kolo, žogo. Zaslon: LCD, na dotik. USB: tip C.

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

ZA PROSTI ČAS www.eshop.si

-13 %

-11 %

-16 %

Električno zložljivo kolo

Električno zložljivo kolo

Električni skiro

MS-ENERGY i10

RKS GT25

FLINSTONE II

MANTA MES1201H

črno

909, 00 € + 100 Zlatih točk

Bl. št. 282990 črno-siv 266774 črno-zelen

R ED N A C EN A

1049,49 €

789, 00 €

Bl. št. 251340

544, 90 €

R E DNA CE NA

+ 100 Zlatih točk

Zmogljiva baterija. Zložljivo. Pnevmatike: 20'', napihljive. Domet: do 50 km. Prestave: 6 Shimano + 3 električne. Osvetlitev: LED Zaslon: LCD zaslon. Nosilnost: do 120 kg.

76,58 € x 12

Bl. št. 283029

889,00

Največja hitrost: 25 km/h. Domet: 30 do 35 km. Funkcije na praktičnem LCD-zaslonu. Teža: izredno lahek, le 22 kg.

66,58 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

R E DNA CE NA

+ 100 Zlatih točk

649,90 €

Največja hitrost: do 25 km/h. Domet: do 30 km. Pnevmatike: napihljive, premera 12''. Zavore: diski spredaj in zadaj. Amortizerji: z nastavljivo trdoto. Nosilnost: do 120 kg.

OBROKOV BREZ OBRESTI

45,40 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

-28 % -34 %

Set za badminton

-38 %

HUDORA SPEED

Badminton set

Ročni nogomet

HUDORA TEAM

F1-GOAL

Bl. št. 254912

109, 90 € + 50 Zlatih točk

Bl. št. 249289

R ED N A C EN A

179,90

Dimenzija mize: 121 x 95 x 80 cm. Noge: kvadratne za stabilnost, 7,5 x 7,5 cm. Palice: teleskopske.

27,47 € x 4

25, 80 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 161732

R E DNA CE NA

35,90

Set vsebuje: 2 loparja, 3 žogice, priloženo torbo. Oblikovan za doseganje večjih hitrosti, z mehkim ročajem.

21, 50 € + 30 Zlatih točk

R E DNA CENA

32,90 €

Set vsebuje: 4 loparje, žogice, mrežo za badminton in torbo. Primeren za igro doma ali na plaži.

OBROKI BREZ OBRESTI

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

11


Za avto

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

-30 %

-30 %

-20 %

Osvežilec prostorov

Osvežilec prostorov

MR&MRS FRAGRANCE

AMBIO ORGANIC

Pršilo za zaščito pred UV-žarki

CESARE

-25 %

Polirna krema

SPRAY MAXIBRILL UV

SONAX

PROTECTANT

250 ml

600 ml

Bl. št. 168353 sivka 168354 češnja 122091 vanilija

Bl. št. 79432

Bl. št. 957

5,59 €

3,49 €

6,39 €

9,59 €

RE D N A CEN A

R ED N A C EN A

R E DNA CE NA

7,99 €

R E DNA CE NA

4,99 €

Prijetne in varne dišave z dolgotrajnim delovanjem. Embalažo je možno v celoti reciklirati.

Zavaruje in očisti avtomobilske armaturne plošče. Zavaruje pred UV sončnimi žarki, ki povzročajo staranje plastike, gume, lesa in usnja.

Za nove in rahlo mat navadne in kovinske barve. Čisti, polira in konzervira istočasno.

+ 30 Zlatih točk 7,99 €

Bl. št. 174714 Vanilla 174717 Cedar Wood 174720 Energy 174722 Fresh Air 174724 Pepper Mint

+ 30 Zlatih točk

ZA ČLANE PETROL KLUBA

+ 30 Zlatih točk

+ 30 Zlatih točk 12,79 €

-30 %

-25 %

Čistilo za platišča SONAX BEAST

Pršilo za nego armature

1l

SONAX vanilja, 400 ml

Z Zlatimi točkami do ugodnejšega zavarovanja 20 % popust pri sklenitvi Nezgodnega zavarovanja otrok in mladine do 26. leta ob unovčenju 100 Zlatih točk Zavarovalne pogoje si lahko preberete na www.generali.si. Vrednostni bon pri sklenitvi novega zavarovanja PaketDom v prvem zavarovalnem letu v višini 10, 20 ali 30 € ob unovčenju 100, 200 ali 300 Zlatih točk Podrobnosti so objavljene na www.generali.si in na www.petrol.si. Dvojni 10 % popust na obvezno avtomobilsko zavarovanje (A0) in A0-plus za varne voznike ob unovčenju 100 Zlatih točk Zavarovalne pogoje si lahko preberete na www.generali.si. Ugodnosti izkoristite s potrdilom Petrol kluba v vseh poslovalnicah Generali in pri pogodbenih partnerjih. Možnost pridobitve potrdila Petrol kluba: od 5. 7. do 31. 8. 2022. Koriščenje potrdila Petrol kluba: od 5. 7. do 30. 9. 2022.

12

Bl. št. 280401

Bl. št. 45801

11,19 €

5,29 €

R E DNA CE NA

R E DNA CE NA

Za vsa platišča iz lahkih kovin in jekla, tudi kromirana, polirana in matirana. Brez kislin, ne povzroča korozije.

Pršilo za čiščenje in nego armaturne plošče ter drugih delov. Deluje antistatično, odbija prah in varuje plastiko pred lomljivostjo.

+ 30 Zlatih točk 15,99 €

+ 30 Zlatih točk 7,09 €

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


-27 % Aku. vrtalnik-vijačnik set

Paket polnjenja na javni polnilni infrastrukturi: ONECHARGE M, L in XL

MAKITA HP488DWAE

Paket M:

+ 50 Zlatih točk

Paket XL: 25 % popusta na redni cenik + Kava na poti M in XL avtopranje

20 % popusta na redni cenik + XL avtopranje

2,99 €

12,99 € 19,99 €

+ 0 ZT

219, 95 €

Paket L:

15 % popusta na redni cenik + Kava na poti M

+ 0 ZT

+ 0 ZT

Odlična priložnost za polnjenje v poletnih mesecih. Paket vam omogoča polnjenje na Petrolovi javni polnilni infrastrukturi s popusti na redni cenik. Cena paketa velja za 1 mesec, poslužijo pa se jo lahko le imetniki Petrol klub plačilnih kartic.

Bl. št. 283006

R ED N A C EN A

302,80 €

Napetost akumulatoraja: 18 V, kapaciteta akumulatorja: 2.0 Ah, dve mehanski hitrosti, možnost vibracijskega vrtanja, dodan 256-delni set za vijačenje vrtanje. Grancija 1 leto, s podaljšanjem na spletni strani makita.si, skupno 36 mesecev.

27,49 € x 8

OBROKOV BREZ OBRESTI

Ugoden najem vozil

Poslovni najem vozila

Izberite svojega partnerja na poti Prednosti ponudbe: • 20 € popusta na znesek rezervacije, • brez predplačila, • brezplačne spremembe in preklic rezervacije, • možnost dostave vozila, • na voljo so vozila različnih kategorij in znamk, • akcija velja v vseh poslovalnicah ATET, • podpora uporabnikom je na voljo 24/7.

20 € popusta za imetnike Petrol klub kartice

Bodite med prvimi, ki imajo zagotovljeno svoje vozilo v letu 2023. Privarčujte in izkoristite vse ugodnosti, ki jih prinaša poslovni najem. Stopite z nami v kontakt in pripravili vam bomo ponudbo po vaših željah. Pravi čas za izkoristek vseh ugodnosti: - vključene dodatne storitve mobilnosti - nudimo izgradnjo polnilnic in rešitve polnjenja - pravica do odbitka DDV - nična boniteta za zasebno uporabo vozila

Preberite več!

Pogoji ponudbe: Ponudba velja od 5. 7. do 31. 8. 2022. Za najem vozila je potrebna predhodna spletna rezervacija na www.atet.si in vnos kode PETROL. Popust se doda ob potrditvi rezervacije. Pri prevzemu vozila je potrebna predložitev Petrol klub kartice zvestobe, katere imetnik je tudi najemnik vozila. Dodatne informacije: T: 01 320 82 30, E: prodaja@atet.si, www.atet.si


Za najmlajše

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

-45 %

-24 %

-25 %

Družabna igra

Družabna igra

TWISTER

Vozilo na daljinski upravljalnik

JENGA

R ED N A C EN A

Set vozil s cestno podlogo in dodatki

19 CM

Bl. št. 282565

23, 39 €

-40 %

19, 99 €

Bl. št. 282560

Bl. št. 282567

13, 50 €

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 30,99 €

+ 30 Zlatih točk 26,99 €

4 načini igranja. Material: plastika, karton. Za 6+ let.

Klasična družabna igra iz pravega lesa. Za 6+ let.

TOP POPUST

TURBO RACERS

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 24,90 €

2 v 1. Možnost menjave pokrova na vozilu in nastavljiva kolesa. Baterije 2 x AA niso vključene. Velikost vozila: 19 x 13 x 8 cm. Za 4+ leta.

Set s cestno podlogo in dodatki: vozila, prometni znaki, živali. Velikost cestne podloge: 70 x 80 cm. Za 4+ leta. Izbira motiva ob nakupu ni mogoča.

FREEON LEO + IGRAČA

LEGONI

bež

modri pirat ali rožnati poni

-40 %

-30 %

Barvice

Traktor na pedala

JOLLY KINDERFEST

FALK CLAAS ARION 4100

Bl. št. 281388 roza 281389 moder

R ED N A C EN A

79,99 €

Material: visokokakovosten les. Kolesa: 12-colska, gumirana. Sedež: nastavljiv po višini od 35 do 39 cm. Dimenzije: 80 x 36,5 x 54 cm. Nosilnost: 30 kg.

v kovinski škatli 48/1

Bl. št. 282992

83, 99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 282991

R E DNA CE NA

119,99

Dimenzije: 138 x 42 x 53 cm. Maksimalna obremenitev: 30 kg. Za starost: 2+ leti.

27,99 € x 3

OBROKI BREZ OBRESTI

59, 99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 283021

R E DNA CE NA

89,99

Nastavljiv naslon za noge, 3 položaji. Nastavljiv hrbtni naslon. Odstranljiva blazinica. Sistem za enostavno zlaganje. Za starost: od 6 mesecev.

29,99 € x 2 14

REDNA CENA

+ 30 Zlatih točk 10,90 €

Otroški stol za hranjenje

Leseni poganjalec

+ 30 Zlatih točk

6, 50 €

-33 %

-55 %

35, 99 €

Bl. št. 282558

OBROKA BREZ OBRESTI

23, 99 € + 30 Zlatih točk

REDNA CENA

39,99 €

Šestkotne barvice izjemno bogatih barv iz močnega lesa. 48 barv v kovinski škatli in 3 družabne igre.

Več na:

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

www.eshop.si

DIGITALNI BON 2022

Petrol eShop: svojih 150 € porabite pametno! Potrebujete nov prenosnik, tablico ali tiskalnik? Digitalni bon 2022 lahko izkoristite v naši spletni trgovini Petrol eShop! Z brezplačno dostavo na bencinske servise, Zlatimi točkami in možnostjo plačila na obroke. Digitalna pismenost je danes pomembna kompetenca. Digitalne bone 2022 v vrednosti 150 €, dobroimetje v informacijskem sistemu Finančne uprave, lahko letos – podobno kot turistične bone – uporabite za nakup računalniške opreme in dodatne opreme za računalnike.

Do digitalnega bona ste upravičeni: - učenci zadnje triade osnovne šole (vpisani marca 2022) - dijaki srednjih šol - študentje - starejši od 55 let, ki pa morate pred koriščenjem opraviti izobraževalni tečaj na področju digitalne pismenosti

Svoj bon lahko porabite do 30. novembra 2022, tudi pri nas. Se sprašujete, zakaj digitalni bon 2022 koristiti ravno v naši spletni trgovini? Ker vam poleg bogate ponudbe omogočimo še brezplačno dostavo na vse bencinske servise, možnost obročnega plačila in Zlate točke za člane Petrol kluba!

Oglejte si našo ponudbo

DIGITALNI BON 2022

Kako opravite nakup z digitalnim bonom 2022? 1.

Izberite svoj izdelek V naši spletni trgovini Petrol eShop preverite računalniško opremo ali dodatno opremo za računalnike. Kopirajte povezavo do izdelka, ki ga želite.

2.

Izpolnite izjavo Izpolnite izjavo o unovčitvi digitalnega bona ‘22. Če jo potrebujete, izpolnite še izjavo o združitvi digitalnega bona ‘22.

3.

Izpolnite obrazec Izpolnite obrazec na naši spletni strani. Dodajte izjavo in povezavo do izdelka, ki ga želite. Kontaktiral vas bo naš prodajni svetovalec.

Izpolnite obrazec

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

15


Za digitalni bon

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

-30 %

-35 %

DIGITALNI BON

Brezžične slušalke

Brezžične slušalke

JBL T710 BT

HUAWEI FREEBUDS 4I

Bluetooth Wireless Over-Ear

Wireless in-Ear Bluetooth, Comfortable Active Noise Cancellation

55, 99 €

57, 99 €

Bl. št. 283066 modre 283067 bele 283068 črne

+ 30 Zlatih točk

R ED N A C EN A

+ 30 Zlatih točk

79,99 €

Do 50 ur poslušanja. Vgrajen mikrofon. Baterija: hitro polnjenje v 5 minutah za 3 ure zabave, popolnoma napolnjena v 2 urah.

27,99 € x 2

28,99 € x 2

OBROKA BREZ OBRESTI

-37 %

A G

27'', VA, 16 : 9, 1920 x 1080, DP, HDMI, izhod za slušalke

MARVO GAMING CM409 4 V 1 tipkovnica, miška, slušalke, podloga

Bl. št. 283073 RED N A C EN A

19,99

Udoben naslon za palec. Gumijasta plast za odličen oprijem. Gumb za izbiro hitrosti: 800/1200/1600 DPI. Modra LED-osvetlitev. Garancija: 2 leti.

21, 99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 283072

R E DNA CE NA

34,99

Set vsebuje: izredno vzdržljivo osvetljeno tipkovnico, optično miško s 6 osvetlitvami, slušalke z mikrofonom in podlogo za miško. Garancija: 2 leti.

194, 99 € + 50 Zlatih točk

R E DNA CE NA

259,99

Bl. št. 283051

68,58 cm (27'') diagonala, VA-plošča, FHD-ločljivost 1920 × 1080, odziv 1 ms, kontrast 3.000: 1, svetlost 250 cd / m2, razmerje stranic 16 : 9, hitrost osveževanja 144 Hz. Vmesnik: 1 × HDMI 1.4, 1 × - 1,2, 1 × 3,5 mm priključek. Tehnologija: brez utripanja, nizka modra svetloba, FreeSync Premium.

27,85 € x 7 16

OBROKA BREZ OBRESTI

SAMSUNG ODYSSEY G3 S27AG300NU

TRUST VERTO

+ 30 Zlatih točk

Monitor

DIGITALNI BON

Ergonomska miška

13, 99 €

89,99 €

Bl. št. 284436 Silver frost 277116 Ceramic white

DIGITALNI BON F

Komplet

DIGITALNI BON

R E DNA CE NA

Active Noise Cancellation tehnologija. Avdio gonilnik: 10-milimetrski, dinamični. Mikrofon: dvojni. Delovanje: do 10 ur, s polnilno škatlico 22 ur. Garancija: 2 leti.

-25 %

-30 %

DIGITALNI BON

OBROKOV BREZ OBRESTI

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

-100 €

DIGITALNI BON 2022

www.eshop.si

-25 %

DIGITALNI BON

DIGITALNI BON

Prenosnik

Prenosnik

DELL INSPIRON 3502 PENTIUM

ASUS VIVOBOOK

8 GB / 256 GB SSD / 15,6'' FHD / W10

K513EABN521 INTEL i5

darilo: torba za prenosnik Element Europe

16 GB / 512 GB SSD / 15,6'' FHD IPS / WINDOWS 10 H SILVER

399, 99 € + 100 Zlatih točk

Bl. št. 279224 R ED N A C EN A

499,99 €

Procesor Intel Pentium Silver N5030 1.10 GHz (do 3.10 GHz, predpomnilnik 4 MB). Zaslon: 39,6 cm (15,6'') FHD LED (1920 x 1080), 220 nits, nebleščeč. Pomnilnik 8 GB, 256 GB SSD-disk. Grafična kartica: Intel UHD Graphics 605. Operacijski sistem: Windows 10 Home S.

33,33 € x 12

-38 %

667, 49 € + 100 Zlatih točk

-25 %

DIGITALNI BON

DIGITALNI BON

Tablični računalnik

CANON PIXMA 4 V 1 TR4550

4 GB/64 GB HD, G2

+ 30 Zlatih točk

LENOVO TAB M10

Bl. št. 283055 R ED N A C EN A

109,99

Povezljivost: Wi-Fi za brezžično tiskanje, skeniranje, kopiranje. Hitrost tiskanja: 8,8 str./min. črno-bele, 4,4 str/min barvno na minuto. Največja dimenzija tiskanja: A4. Garancija: 2 leti.

33,99 € x 2

889,99 €

OBROKOV BREZ OBRESTI

Večfunkcijska Wi-Fi brizgalna naprava

67, 99 €

R E DNA CE NA

Procesor Intel Core i5-1135G7 2.40 GHz; do 4.20 GHz, predpomnilnik 8 MB. Zaslon: 39,6 cm (15,6'') FHD IPS (1920 X 1080), 300 nits, 100 % sRGB color gamut, nebleščeč. Pomnilnik: 16 GB in 512 GB M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD disk. Operacijski sistem Windows 10 Home. Garancija: 2 leti.

55,62 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

Bl. št. 283049

OBROKA BREZ OBRESTI

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

149, 99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 282791 R E DNA CE NA

199,99 €

Zaslon: 25,65 cm, HD. Procesor: MediaTek Helio P22T. RAM: 4 GB. Notranji polnilnik: 64 GB. Glavna kamera: 8 MP. Operacijski sistem: Android 10. Garancija: 2 leti (1 leto na baterijo).

29,99 € x 5

OBROKOV BREZ OBRESTI

17


Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

Za multimedijske navdušence

-20 %

-34 %

-40 % G

G

A G

D

A G

A G

LED TV

Smart TV

Smart TV

LG OLED55A13

SAMSUNG QE43Q60AAUXXH

TCL 32DD429

4K ULTRA HD OLED

4K ULTRA HD QLED

HDR

diagonala 139 cm

diagonala 108 cm

diagonala 80 cm

899, 99 € + 100 Zlatih točk

Bl. št. 272655 R ED N A C ENA

1499,99

OLED + točkovna lokalna zatemnitev, 3840 x 2160 UHD, Smart TV WebOS, Wi-Fi, Bluetooth, Wi-Di, Airplay, Cinema HDR, HDR10 Pro, HLG Pro, Dolby Vision, internetni brskalnik, ,Wi-Fi, glasovno iskanje, priložen Magic Remote. Garancija: 2 leti.

74,99 € x 12

Bl. št. 283088

Bl. št. 277108

OBROKOV BREZ OBRESTI

459, 99 €

167, 99 €

Quantum Dot tehnologija s 4K Ultra HD ločljivostjo (3840 × 2160) in diagonalo 108 cm (43 »). HDR (HDR10+, HLG), sprejemnik DVB-T/T2 (HEVC/H.265)/C/S/S2, OS Tizen, Wi-Fi, spletni brskalnik, Bluetooth, Chromecast, DLNA, HbbTV, igralni način. Garancija: 2 leti.

HD Ready, PPI 100, Dolby Audio, Mega Dynamic contrast, Pure Image, UHD upscaling, Digital Noise Reduction. Priključki: USB, 2 x HDM(ARC), Digital Audio Out (Coaxial), izhod za slušalke. Garancija: 2 leti.

R E DNA CE NA

+ 100 Zlatih točk

699,99 €

38,33 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

-35 %

-25 %

Karaoke zvočnik MUSE PARTY BOX M-1808

Prenosni Bluetooth radio

DJ KARAOKE

PHILIPS TAR5005

150 W, zvočnik Bluetooth,

FM/DAB/DAB+

REDNA CENA

+ 30 Zlatih točk

27,99 € x 6

209,99 €

OBROKOV BREZ OBRESTI

-21 % Prenosni zvočnik JBL FLIP 5 Bluetooth, črn

vgrajena baterija + priložen mikrofon

109, 99 € + 50 Zlatih točk

Bl. št. 272187

R ED N A C ENA

169,99 €

Moč: 150 W. Zaslon: LED. Baterija: vgrajena litij-ionska, 3000 mAh. Vhod: USB in AUX IN 3,5 m. Priključek za kitaro in mikrofon.

27,49 € x 4

18

OBROKI BREZ OBRESTI

Bl. št. 237375

54, 99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 283101 R E DNA CE NA

73,99

FM/DAB/ DAB+ radio. Ohišje iz pravega lesa. 6,4 cm (2,5'') širokopasovni zvočniki. Uglaševalec DAB+. Funkcija budilke in alarma. Garancija: 2 leti.

27,

49 €

x2

OBROKA BREZ OBRESTI

109, 99 € + 30 Zlatih točk

REDNA CENA

139,99 €

Do 12 ur poslušanja. Vodotesna zasnova. Združite dva zvočnika ali s funkcijo JBL PartyBoost povežite več zvočnikov.

27,49 € x 4

OBROKI BREZ OBRESTI

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

ZA MULTIMEDIJSKE NAVDUŠENCE www.eshop.si

-20 %

-30 % Mobilni telefon za starejše MAXCOM MM462

-33 %

Mobilni telefon SAMSUNG GALAXY A13

Prenosna baterija

na tipke

64 GB ALI 32 GB, črn

XIAOMI REDMI POWER BANK 20.000 mAh, 18 W, Fast Charge

26,66 € x6

Bl. št. 283099

29, 99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 283097 R ED N A C EN A

42,99

Velika tipkovnica in enostaven uporabniški vmesnik. Čas pripravljenosti: 120 ur. Čas pogovora: do 3 ure. Dodatne funkcije: FM radio, kalkulator, budilka. Garancija: 2 leti.

19, 99 € + 30 Zlatih točk

28,79 € x5

OBROKOV BREZ OBRESTI

OBROKOV BREZ OBRESTI

Bl. št. 280100 - 64 GB R E DNA CE NA

29,99 €

Hitro polnjenje z močjo do 18 W. Visoka zmogljivost 20.000 mAh. Polnjenje dveh naprav hkrati. Vhod: USB-C in mikro USB.

159,99

+ 30 ZT

Bl. št. 283090 - 32 GB R E DNA CE NA

199,99 €

143,99

+ 30 ZT

R E DNA CENA

179,99 €

6,4-palčni (16,2 cm) zaslon TFT Full HD+ (2408 × 1080) in zaščita Gorilla Glass 5. Poganja ga 8-jedrni procesor Samsung Exynos 850, zmogljivost pomnilnika 4 GB/64 GB oz 3 GB/32 GB (možnostjo razširitve do 1 TB). Android z One UI 4.1, Dual SIM. Štiri kamere z ločljivostjo 50 + 5 + 2 + 2 MP, sprednja kamera 8 MP. Baterija z zmogljivostjo 5000 mAh s podporo za 15 W hitro polnjenje, stranski čitalnik prstnih odtisov, 3,5 mm priključek za slušalke. Garancija: 2 leti.

-42 % -25 %

Pametni brezžični zvezdni projektor

Digitalni fotookvir

CHAMELEON

SENCOR SDF 782 BK

VSE ZA VAŠ DOM IN PROSTI ČAS S Petrol klub kartico prejmete dodatni 10 % popust na izbrane izdelke.

Bl. št. 283084

Bl. št. 283013

59, 99 € + 30 Zlatih točk Eksluzivna ponudba za člane Petrol kluba na voljo v vseh trgovinah Vitapur po Sloveniji, v trgovini Svilanit Kamnik ter na www.vitapur.si, od 1. 7. do 31. 8. 2022. Dodaten popust si pridobite s predložitvijo svoje Petrol klub kartice na blagajni ali z vpisom kode ob spletnem nakupu. Vsebino ponudbe si oglejte v prodajalnah in na spletnem mestu www.vitapur.si/petrol-klub.

79,99 €

Predvajanje videa, glasbe in fotografij. Zaslon: 7 palcev (17,8 cm), 16 : 9, IPS HD. 1024 x 600 točk. Čitalnik kartic in USB 2. Stenska montaža, namizno stojalo. Garancija: 2 leti.

29,99 € x 2 Petrol klub plačilna kartica zvestobe

R E DNA CE NA

28, 90 € + 30 Zlatih točk

REDNA CENA

49,90 €

Nastavljiva moč svetenja, vrste in barve meglice. 16 milijonov različnih odtenkov. Vgrajen zvočnik za predvajanje glasbe prek mobilnika ali USB-ključka.

OBROKA BREZ OBRESTI

19


Za dom

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

-25 %

-25 % B

A

F

G

Pralni stroj GORENJE WNPI82BS

379, 90 € + 100 Zlatih točk

Bl. št. 282980

R ED N A C EN A

509,90

-24 %

A

F

G

Ameriški hladilnik z ledomatom

BOSCH SMS24AW02E

SAMSUNG RS50N3413SA

329, 00 € + 100 Zlatih točk

929, 00 €

Bl. št. 258076

R E DNA CE NA

+ 100 Zlatih točk

439,00 €

ExtraHygiene: odstrani do 99,9 % bakterij. SteamTech: gladka oblačila brez mehčalca. PowerWash 59' – hitri intenzivni program. Garancija: 2 + 3 leta.

4 programi in 2 funkciji (ExtraDry, polovično polnjenje). Aquastop zaščita pred izlivom vode. Garancija: 2 + 3 leta (Ob registraciji aparata v 30 dneh od nakupa).

31,65 € x 12

27,41 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

A G

Prostostoječi pomivalni stroj

Bl. št. 277622

REDNA CENA

1229,00 €

Prostornina: 535 l. Tehnologija No Frost za optimalno temperaturo. Ledomat. Funkcija hitrega zamrzovanja. Dodatno: posoda za jajca, stojalo za vino. Garancija: 2 + 3 leta (ob registraciji po nakupu).

OBROKOV BREZ OBRESTI

77,83 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

-22 %

-40 %

Aparat za pripravo sladoleda

Mikrovalovna pečica GORENJE MO20A3X

CLATRONIC ICM3764

Za naprave, ki jih uporabljate doma, zagotavljamo čedalje večji delež elektrike, ki je prijazna do okolja. V okviru skupine Petrol že obratujeta 2 vetrni elektrarni, pa tudi več kot 30 manjših sončnih elektrarn in 6 malih hidroelektrarn. Na Hrvaškem smo pričeli z gradnjo največjega sklopa samostoječih sončnih elektrarn v regiji. Letno bodo za vas proizvedle 29 GWh elektrike.

85, 70 € + 50 Zlatih točk

R E DNA CE NA

142,90 €

11 prednastavljenih programov. Volumen: 20 l. Moč: 800 W. Prikazovalnik: LED. Ohišje: INOX. Dodatno: funkcija Aqua Clean, hitro odtajevanje. Garancija: 2 leti.

28,58 € x 3 20

Bl. št. 282973

Bl. št. 282972

30, 90 € + 30 Zlatih točk

REDNA CENA

39,90 €

Za pripravo do 1500 ml sladoleda, sorbeta ali zmrznjenega jogurta. Prostornina posode: 1,5 litrov. Moč: 12 W.

OBROKI BREZ OBRESTI

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

ZA DOM www.eshop.si

TOP POPUST

TOP POPUST

-50 %

-35 %

TOP POPUST

-65 %

-56 %

Žar na oglje

Kavni aparat

Dehidrator živil

GRILLCHEF BARREL

KRUPS NDG MINI ME,

DELIMANO DELUXE NOIR

Petdelni set posode TEFAL INGENIO EMOTION

KP123B31

L897S574

sivo-črn

38, 99 € + 30 Zlatih točk

61, 90 €

Bl. št. 282041

RE D N A C EN A

+ 30 Zlatih točk

59,99 €

Bl. št. 268840

R ED NA CE NA

123,99 €

Priprava toplih in hladnih napitkov na kapsule. Samodejni izklop. Tri višine pladnja za lonček. Moč: 15 barov. Rezervoar za vodo: 0,8 l. Garancija: 2 leti.

Rešetka: litoželezna, premera 35 cm in nastavljiva po višini. Posoda: emajlirana, z lesenimi ročaji. Višina: 46,5 cm.

30,95 € x 2

Bl. št. 282996

49, 00 € + 50 Zlatih točk

TOP POPUST

Čistilni set

CECOTEC CONGA POPSTAR

LEIFHEIT, TWIST

Parni čistilnik

3000 X-TREME ANIMAL

SYSTEM, 52014

GORENJE SC 1200 W

+ 30 Zlatih točk

109,90

Multiciklonski sesalnik brez vrečk. Moč: 800 W. Sesalna moč: 16 kPa. Prostornina rezervoarja: 4 l. Komplet 5 dodatkov. Kovinska teleskopska cev. Garancija: 2 leti.

26,63 € x 3

38, 90 €

Bl. št. 149319 R ED N A C E NA

Set vsebuje: vedro in čistilnik tal. S sistemom za ožemanje. Nastavljiv teleskopski ročaj in 360° vrtljiva glava. Garancija: 3 leta.

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

+ 50 Zlatih točk

59, 90 € + 50 Zlatih točk

124,99 €

Set vsebuje: ponvi 22/28 cm; kozici 16/20 cm; snemljiv ročaj. Za pečico ali kuhalno ploščo, tudi indukcijsko. Iz vrhunskega nerjavnega jekla. Garancija: 5 let. OBROKA BREZ OBRESTI

Potovalni grelnik vode RUSSELL HOBBS 1.0 KW,23840-70

Bl. št. 282967 R E DNA CE NA

139,90

Uniči 99 % mikrobov in bakterij. Ekološko čiščenje brez uporabe kemikalij. Rezervoar za vodo: 0,35 l. Dve stopnji pare: nizka in visoka. Garancija: 2 leti.

29,95 € x 2

REDNA CENA

-28 %

-57 %

+ 100 Zlatih točk 59,99

OBROKI BREZ OBRESTI

54, 99 € 27,49 € x 2

Sesalnik

RE D N A C EN A

139,99

OBROKA BREZ OBRESTI

-35 %

79, 90 €

R E DNA CE NA

Pet pladnjev. Moč: 300 W. Prostornina: 8 l. Temperaturni razpon: od 30 do 80 °C. Funkcija časovnika.

-27 %

Bl. št. 275081

Bl. št. 283004

19, 99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 228903

R E DNA CENA

27,99 €

Kapaciteta: 0,85 l. Pokrov s tečajem. Dve okenci za raven vode. Vključuje: 2 skodelici in žlici, ki se shranjujejo znotraj grelnika. Garancija: 2+1 leto.

OBROKA BREZ OBRESTI

21


Za dom

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

-27 % Pisarniški stol

-33 %

-27 %

Otroški pisarniški stol

Pisarniški stol

DOROTY

LUPE

LILI

64, 90 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 266896 zelen 266898 moder 266897 rožnat

R ED N A C EN A

89,90

Hrbtišče: mrežna tkanina. Podnožje: kovina. Višina sedišča: 44–53,5 cm. Največja nosilnost: 90 kg. Vrtljiv in nastavljiv po višini.

32,45 € x 2

Bl. št. 248856 moder 248857 rožnat 248858 turkizen

39, 90 € + 30 Zlatih točk

R E DNA CE NA

59,90

Hrbtišče: mrežna tkanina. Podnožje: plastika. Višina sedišča: 43–55 cm. Največja nosilnost: 90 kg. Vrtljiv in nastavljiv po višini.

OBROKA BREZ OBRESTI

86, 90 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 282894 črn 282897 črn in moder 282900 črn in rdeč

REDNA CENA

120,00 €

Hrbtišče: mrežna tkanina. Podnožje: kovina. Sedišče: pena v notranjosti. Največja nosilnost: 100 kg. Vrtljiv in nastavljiv po višini.

28,96 € x 3

OBROKI BREZ OBRESTI

POLETNI POPUSTI

ZNIŽAJTE SI RAČUN Unovčite Zlate točke do konca julija in si zagotovite do 10 % popusta na Petrol Elektriko ali Zemeljski plin.

Preverite popuste in si izberite svojega: Število Zlatih točk

Popust na redno ceno Petrol Elektrike ali Zemeljskega plina

1.000 Zlatih točk

10 % popusta

700 Zlatih točk

7 % popusta

500 Zlatih točk

5 % popusta

Izbrani popust na redni cenik velja 5 mesecev.

Tjaša Vilman, prodajna svetovalka za električno energijo in zemeljski plin Za preklop na Petrol Elektriko ali Zemeljski plin so dovolj že trije koraki prek spleta ali pa nekaj minut v živo, ko vas obiščemo prodajni svetovalci. Ob obisku pa rada razveselim še z dejstvom, da lahko stranke svoj račun v različnih akcijah z Zlatimi točkami še znižajo.

Akcijska ponudba unovčevanja Zlatih točk velja od 1.6. do 31. 7. 2022, pri čemer akcijske cene veljajo od 1. 7. 2022 dalje za obdobje 5 mesecev. Akcijski popust oz. akcijska cena se obračuna od vsakokrat veljavnega rednega cenika za električno energijo oz. zemeljski plin dobavitelja, objavljenega na spletni strani www.petrol.si, pri čemer se navedeni redni ceniki v času trajanja te akcije in koriščenja ugodnosti iz te akcije lahko kadarkoli spremeni. Posamezne akcijske ponudbe se med seboj izključujejo. Splošni pogodbeni pogoji akcije so objavljeni na spletni strani www.petrol.si. Informacije o proizvodnih virih energije, referenčnih virih in pravicah potrošnikov v zvezi z reševanjem morebitnih sporov lahko odjemalci pridobijo na spletni strani www.petrol.si.

22

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Za čist dom

Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

www.eshop.si

-42 %

-35 %

-40%

Sredstvo za strojno pomivanje posode

Mehčalec

Pralni prašek

SILAN MAGIC

PERSIL

SOMAT

MAGNOLIA

13,79 €

3,59 €

12,99 €

R ED N A C EN A

R E DNA CE NA

R E DNA CE NA

Bl. št. 249983 - 1,45 l

Bl. št. 242542 - Persil Gel Regular, 3 L, 60 pranj 279551- Persil Freshness by Silan, 52 pranj, 3,38 kg 279723- Persil Discs Universal Doy, 41 pranj

+ 30 Zlatih točk 23,99 €

Bl. št. 279552 - All in One Lemon 90 tablet 275163 - Excellence Gel Antigrease 2 x 900 ml

+ 30 Zlatih točk 5,59 €

+ 30 Zlatih točk 21,99 €

-47 % Pralni prašek FAKS

-40 %

9 kg, 90 pranj

-48 % Mehčalec za perilo ORNEL

Kapsule za strojno pomivanje posode JAR PLATINUM

15,99 €

12,49 €

4,49 €

R ED N A C EN A

R E DNA CE NA

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 26,79 €

Bl. št. 262373 - megabox,

85 kosov

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

+ 30 Zlatih točk 23,99 €

Bl. št. 149861 - Aquamarine, 90 pranj, 9 kg 149475 - Superaktiv XXL, 90 pranj, 9 kg

+ 30 Zlatih točk 8,69 €

Bl. št. 233760 - Baby & Sensitive, 2,7 l 233763 - Violet, 2,7 l 233761 - Calming, 2,7 l

23


Za lepoto in zdravje

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

TOP POPUST

-30 %

-30 %

Merilnik krvnega tlaka

Pulzni oksimeter

PIC SOLUTION

MEDIBLINK M170

-53 % Masažna blazina

CARDIOSIMPLE

38, 49 € + 30 Zlatih točk

NAIPO OPILLOW PLUS

Bl. št. 274324

Bl. št. 283103

Bl. št. 283102

27, 99 €

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk

54,99 €

Avtomatični merilnik. Indikator motenj srčnega utripa. Priloženi manšeta in torbica. Garancija merilnika: 3 leta. Garancija manšete: 1 leto.

R E DNA CE NA

39,99 €

Spremljanje oksigenacije hemoglobina s pomočjo senzorjev, nameščenih na prstu. Trak za zapestje, baterija in navodila za uporabo. Garancija: 2 leti.

55, 99 € + 50 Zlatih točk

REDNA CENA

119,99 €

Primerna za masažo vratu, hrbta in pasu. Štiri vozlišča z rotacijskim gibanjem. Napredni pametni upravljalniki za natančno ciljanje.

27,99 € x 2

OBROKA BREZ OBRESTI

TOP POPUST

-54 %

-27 %

-29 %

Kondomi

Epilator

Set za sušenje las

DUREX STRAWBERRY

PANASONIC ES-

REMINGTON D6940GP

EMOJI

EL7C-V503

darilni komplet

12/1

Bl. št. 282817

33, 99 € + 30 Zlatih točk

R ED N A C EN A

47,99

Sušilnik 2100 W DC z močnim, 100 km/h pretokom zraka. Set vsebuje: torbico, okroglo krtačo, koncentrator za hitro sušenje in difuzor. Garancija: 2 leti + 1.

24

Bl. št. 212014

Bl. št. 277146

69, 99 € + 30 Zlatih točk

R E DNA CE NA

95,99 €

Epilator 5 v 1. Za mokro in suho uporabo. 60 pincet. 90° vrtljiva glava. Dvojni široki diski. 3 hitrosti z LED-indikatorjem.

34,99 € x 2

5, 99 €

+ 30 Zlatih točk

REDNA CENA

13,10 €

Lubricirani, iz naravnega lateksa, z aromo jagode.

OBROKA BREZ OBRESTI

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

www.eshop.si

Za piknike

-33 % -10 %

-12 %

Briketi lesnega oglja

Briketi lesnega oglja

FOREST

FOREST PREMIUM

3 kg

3 kg

Vžigalna volna FOREST

-5 %

300 g

Drva za podžig FOREST 3,5 kg, v kartonu

Bl. št. 268894

Bl. št. 259466

Bl. št. 111955

Bl. št. 262394

3,19 €

3,49 €

3,29 €

R ED N A C EN A

R ED N A CE NA

3,49 €

3,99 €

R E DNA CE NA

3,49 €

R E DNA CE NA

Vrhunske kakovosti, zagotavljajo dolgotrajno ter enakomerno intenzivnost gorenja.

Visoke kakovosti, z dolgotrajno in enakomerno intenzivnostjo gorenja. Certificirani po standardu FSC in skladni z uredbo Reach.

Za podžiganje ognja v kaminih, pečeh, krušnih pečeh in žarih. Iz naravnega lesa z nizko vlažnostjo.

Narejena iz naravnih snovi – lesnih ostružkov, ne vsebuje kemikalij in je okolju prijazna.

+ 10 Zlatih točk

-5 % Polsuha bukova drva paleta 1 x 1 x 1,8 m

+ 10 Zlatih točk

+ 10 Zlatih točk

1,99 €

+ 20 Zlatih točk 2,99 €

darilo

darilo

Plin

Plin RUMENA JEKLENKA PLINDOM + PLAČILO KAVCIJE

MODRA JEKLENKA + PLAČILO KAVCIJE

10 kg

10 kg

DARILO

XL avtopranje

DARILO

Kava na poti

Bl. št. 263908

255,00 €

39, 50 €

+ 10 Zlatih točk

+ 0 Zlatih točk

RE D N A C E NA

Cena velja v primeru, ko nimate jeklenke in plačate kavcijo ter plin v jeklenki. Z nakupom pridobite kupon za pranje XL v Petrolovih avtomatskih avtopralnicah. Za kupce s prazno 10 kg oranžno jeklenko je jeklenka na voljo brez kavcije, po ceni 29,50 €.

270,00 € Nasekana na dolžino 33 cm. Vlažnost od 20 do 35 %. Volumen palete: 1,7 prostorninskega metra.

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

Bl. št. 113101 + 113102

39, 50 € + 0 Zlatih točk

Bl. št. 107002 + 107004

Cena velja v primeru, ko nimate jeklenke in plačate kavcijo ter plin v jeklenki. Z nakupom pridobite kupon za brezplačno Kavo na poti velikosti M. Za kupce s prazno 10 kg oranžno jeklenko je jeklenka na voljo brez kavcije, po ceni 29,50 €.

25


Za dvojni prihranek

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

-24 % A

DG

Kombinirani hladilnik z zamrzovalnikom GORENJE NRKP61DA2XL4

BON ZA GORIVO

529, 90 € + 100 Zlatih točk

Bl. št. 282951 R ED N A C EN A

699,90 €

Energijski razred: D. Velik in pregleden LED-zaslon. Hitro zamrzovanje FastFreeze. NoFrost Plus, ki preprečuje nabiranje ledu. Ultra tih. Garancija: 5 let.

44,15 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

DVOJNI PRIHRANEK Z NAKUPOM VARČNEGA HLADILNIKA DO BREZPLAČNEGA GORIVA.

gorenje.si

Kaj storiti, da bo hladilnik porabil manj energije? Hladilnik in zamrzovalnik sta med večjimi porabniki električne energije v gospodinjstvu, saj sta v električno omrežje priključena 24 ur na dan, 365 dni na leto. Da bi prihranili, upoštevajte nekaj nasvetov za učinkovitejše hlajenje in manjšo porabo energije: Zamenjajte svoj stari hladilnik. Še posebej, če je ta star 10 let ali več. S kombiniranim hladilnikom višine 185 cm prihranite tudi do 300 kWh, pri večjih hladilnikih pa še več.

Očistite ledene obloge. Hladilniki s tehnologijo NoFrost ali LowFrost čiščenja ne potrebujejo ali ga potrebujejo le redkokdaj.

Živila v hladilniku razporedite pravilno. Meso in ribe bliže izparilniku, mlečne izdelke v osrednji del, sadje in zelenjavo na dno hladilnika. Tako zmanjšate porabo energije za do 10 %.

Hladilnik uporabljate pametno. Vanj nikoli ne postavljajte še vročih jedi ali napitkov, vrata pa odpirajte za čim krajši čas.

Ujemite odlično priložnost, da prihranite pri dveh energentih hkrati! Ob nakupu varčnega hladilnika Gorenje – tudi tega zgoraj – boste prejeli bon v vrednosti 20 € ali 30 € za gorivo na naših bencinskih servisih. Akcija velja od 15. 6. do 15. 8. 2022. Več o pogojih akcije na gorenje.si.

26

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

www.eshop.si

-162 €

-174 € Klimatska naprava

Klimatska naprava

MITSUBISHI MSZ-AP 3,5 KW

PANASONIC CS/CU-FZ35WKE

MSZ/MUZ-AP35VGK

+ MONTAŽA

+++

A

Ogrevalna toplotna črpalka MITSUBISHI ZUBADAN 14 KW

+ klimatska naprava

+ MONTAŽA

MITSUBISHI MSZ-HR 3,4 KW

1.350,00 €

R ED N A C EN A

+ 200 Zlatih točk

1.524,24

899,00 € €

Nazivna moč (min/max): 3,5 kW (1,1/3,8 kW).Serijsko vgrajen Wi-Fi vmesnik. Dvojni usmerjevalnik zračnega toka. Izjemna energetska učinkovitost (hlajenje/gretje): A+++/A++. Sezonska učinkovitost hlajenja SEER 8,6. Neslišno delovanje pri samo 19 dB(A) ob najnižji stopnji ventilacije. Cena vključuje: zunanjo in notranjo enoto klimatske naprave, osnovno montažo, 3-letno garancijo

112,

50 €

x 12

+ 200 Zlatih točk

R E DNA CE NA

1.061,06

12.999,00 € + 1000 Zlatih točk

Kompaktna notranja enota z manj kot 80 cm širine in zato primerna za namestitev nad vrata, na ozke stene. Izjemno tiho delovanje pri 20 dB(A). Energetska učinkovitost hlajenja A++, gretja A+. Cena vključuje: Zunanjo in notranjo enoto klimatske naprave Panasonic CS/CU-FZ35WKE, osnovno montažo, 2-letno garancijo.

74,92 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

OBRE

5 let financiranja

Bl. št. 251672 + 251678 + 222161 Model: PUD-SHWM140YAA + EHST20D-YM9D + MSZ/MUZHR35VF

Bl. št. 276117 + S5931

Bl. št. 253374 + S5931

EZ

I |

| BR

+ MONTAŽA

ST

Za energijo doma

-2.151 €

++

A

+++

A

OBROKOV BREZ OBRESTI

POLOG 999,00 €

200, +++

A

Ogrevalna toplotna črpalka

+++

A

+++

A

VIESSMANN 100-S 4 KW + MONTAŽA

x 60

+ OBROKOV BREZ OBRESTI

-1.729 €

-1.507 €

Ogrevalna toplotna črpalka

15.150,48 €

Nazivna toplotna moč 14 kW (A2/W35), zagotovljeno delovanje tudi pri temperaturi zunanjega zraka -28°C, nazivna moč je zagotovljena do -15°C, delovanje pri najvišjem razredu energetske učinkovitosti A+++ (pri temperaturi ogrevne vode 35 °C). Klima: Nazivna moč (min/max): 3,4 kW (0,9/3,4 kW). Cena vključuje zunanjo in notranjo enoto TČ, klimatsko napravo, dostavo na dom, osnovno montažo, 3-letno garancijo, paket Varnost. 00 €

-731 €

R E DNA CENA

Ogrevalna toplotna črpalka

DAIKIN ALTHERMA 3 H MT 10 KW

PANASONIC HIGH PERFORMANCE

+ MONTAŽA

ALL IN ONE 7 KW

| BR R ED N A C EN A

9.131,50 €

Najvišja energetska učinkovitost A+++ za ogrevanje (A7/W35). Ločen rezervoar tople vode s prostornino 300 L. Učinkovitost ogrevanja COP 5,1 (po EN 14511, A7/W35). Uporaba hladiva R32. Cena vključuje: ogrevalno toplotno črpalko, rezervoar za toplo vodo, dostavo na dom, osnovno montažo, 2-letno garancijo, paket Varnost.

POLOG 999,00 €

123,

35 €

x 60

+ OBROKOV BREZ OBRESTI

5 let financiranja

| BR

Bl. št.: 280563 + 280569 Model: EPRA10EW1 + ETVH12S23E9W

I |

+ 1000 Zlatih točk

OBRE

ST

8.400,00 €

EZ

Bl. št.: 236091 + 278187 Model:KIT-ADC07JE5 + CSCU-Z35XKE

9.499,00 € + 1000 Zlatih točk

R E DNA CE NA

11.006,19

10.999,00 € + 1000 Zlatih točk

Izredno učinkovita toplotna črpalka: obratovanje do zunanje temperature -20°C, energijski razred A+++ (pri temperaturi ogrevane vode 35 °C), COP 4,76 (W7/A35), preprosto daljinsko upravljanje, integriran bojler 185 L, primerna za talno in konvektorsko gretje, uporaba hladilnega sredstva R32. Klima: v režimu hlajenja in ogrevanja se uvršča v najvišji energijski razred A+++ Cena vključuje tudi 2-letno garancijo, paket Varnost.

POLOG 999,00 €

141,

67 €

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

5 let

financiranja

financiranja

Bl. št.: 274097 Model: Vitocal 101.B04 + VITOCELL 100-W

OBRE

I |

+ MONTAŽA

I |

5 let

EZ

ST

PANASONIC CS/CU-Z35XKE

ST

| BR

+ klimatska naprava OBRE EZ

x 60

+ OBROKOV BREZ OBRESTI

R E DNA CENA

12.728,62 €

Serijsko vgrajen Wi-Fi vmesnik. Uporaba hladiva R32, vodna povezava med zunanjo in notranjo enoto. Prostornina rezervoarja za vodo 230 l. -Ohranjanje temperature izhodne vode 65 °C tudi do zunanje temperature -15°C. Tiha zunanja enota z glasnostjo 53 dB(A) na 3 m razdalje. Energetska učinkovitost A+++ za ogrevanje (A7/W35). Cena vključuje zunanjo in notranjo enoto TČ, dostavo na dom, osnovno montažo, 2-letno garancijo, paket Varnost.

POLOG 999,00 €

+

124, 60 166,9267€€xx12

OBROKOV BREZ OBROKOV OBRESTI BREZ OBRESTI

27


Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu

TOP POPUST

-50 % Paket bob SIM

2,49 €

Bl. št. 150876

+ 10 Zlatih točk RE D N A C E N A

4,99 €

Paket bob omogoča preprosto uporabo mobilnih storitev, primeren je za naročnike ali predplačnike. Paket poleg SIM-kartice vključuje tudi 100 brezplačnih enot za klice, SMS-sporočila ali prenos podatkov v Sloveniji.

NOVE HIŠKE V TERMAH ČATEŽ -20 €

-50 €

20 Zlatih točk

50 Zlatih točk

100 Zlatih točk

2 nočitvi

3-4 nočitve

5+ nočitev

PONUDBA VKLJUČUJE: -

Potrošnik ob unovčitvi Zlatih točk prejme kupon za 20 € popusta pri rezervaciji 2 nočitev, 50 € popusta pri rezervaciji 3-4 nočitev ali 100 € popusta pri rezervaciji za 5+ nočitev.

Najem hiške Kopalne karte Končno čiščenje Posteljnina, brisače WIFI, AC Klima, TV Velika lesena terasa

070 412 233

-100 €

www.terme-catez-homes.com

DRAJV poletje Na poti. 1. 2. 3. 4. 5.

28

40 EUR dobroimetja za gorivo Q Max (x 60); Avtopranje XL (x 300); Ledena kava Latte (x 500); Q drink Classic (x 500); Kava na poti (x 5000).

2022-06_Na-Poti_DRAJV_187x55mm.indd 1

drajv.triglav.si

petrol.si/app-na-poti

Veljavnost vseh nagrad za unovčitev na Petrolovih prodajnih mestih je 31. 12. 2022, razen dobroimetja za gorivo, ki ima neomejeno veljavnost. Nagrade bodo pripisane na uporabnikove Petrol klub kartice zvestobe.

19. 06. 2022 20:14:07

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

ZA DOŽIVETJA www.eshop.si

DD_petrol ticket_92x52mm.pdf 1 13. 05. 2022 12:18:15

ZVeZDe 70. LJuBLJana FeStiVaLa

-10 %

C

30 ZT

M

Y

15. 7. 2022

8. 8. 2022

19. 7. 2022

18. 8. 2022

7. & 8. 8. 2022

31. 8. 2022

Charles Dutoit

CM

MY

Riccardo Muti

CY

CMY

Daniel BarenBoiM

-10 % 30 ZT

Lang Lang Hélène griMauD Plácido DoMingo

K

-10 %

KRIŽANKE LJUBLJANA

-15 %

DALMATINSKA

Oglas Petrol_Katalog ugodnosti_92x52mm_Zvezde 70LF.indd 3

30 ZT

10.6.2022 10:27:26

30 ZT

NOČ 17.9.2022

LUKA BASI Z GOSTI -10 %

-10 %

30 ZT

30 ZT

-10 %

-10 %

30 ZT

30 ZT

6 + lokacij 20 + dogodkov 35 + nastopajočih od 11. 6. 22 do 16. 9. 22 Več na spasteater.si

Podrobnosti in dodatno ponudbo si oglejte na Petrol klub plačilna kartica zvestobe www.petrol-ticket.si

najboljše komedije in koncert

29


Oddihi & doživetja

Petrol klub cene in ugodnosti tudi na spletu -20 %

-20 %

-10 %

-20 %

Pohorje Village Wellbeing Resort

Pohorje Village Wellbeing Resort

Bernina Express, 27. 8.

Rimske terme

Forest hotel Videc 3*, 2 nočitvi za 2 osebi s polpenzionom V dvoposteljni sobi (ločena ležišča), samopostrežni zajtrk in večerja, 1x obisk Wellness centra Pohorje Village, brezplačno parkiranje

Wellness & SPA hotel Bolfenk 4*, 2 nočitvi za 2 osebi s polpenzionom V deluxe dvoposteljni sobi, samopostrežni zajtrk in večerja, 1 x obisk Wellness centra Pohorje, 1 x Steklenica vina 0,75 l

Dvodnevno organizirano potovanje Slikovita vožnja z vlakom po Retijski železnici s prečkanjem švicarskih Alp na višini 2253 m.

5 x maderoterapija, 30 min.

158,00 €

197,00 €

176,40 €

132,00 €

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA

197,00 €

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA

246,00 €

+ 50 Zlatih točk

www.pohorjevillageresort.si

www.pohorjevillageresort.si

potovanja.nomago.si/ture/ bernina-express/

T: 02 603 55 00

T: 02 603 55 00

T: 01 431 77 00

-25 %

-11 %

Terme Vivat, Moravske Toplice

3-dnevni sladki oddih wellness za 2 osebi Popolno poletno razvajanje v središču prekmurske ravnice v objemu termomineralnih vrelcev.

299,90 €

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA

399,60 €

www.vivat.si T: 02 538 21 00

-22 %

-36 %

Penzion in gostišče LAJNAR na Soriški planini

Vodni park Terme 3000

Terme Cerkno, Hotel Cerkno

2-dnevni oddih s kulinaričnim doživetjem za 2 osebi 2 x nočitev z zajtrkom, kulinarično doživetje (večerja) za dva, 2 x povratna panoramska vožnja z dvosedežnico.

Celodnevna kopalna karta od ponedeljka do petka 11 bazenov, 8 toboganov, med njimi tudi najbolj adrenalinska tobogana Aqualoop in Kamikaza, vodno igralo primerno za najmanjše obiskovalce.

3-dnevni termalni paket za 2 osebi 2 x nočitev z zajtrkom, kopanje v Termah Cerkno, zemljevid pohodniških poti, popust za otroke po rednem ceniku.

225,00 €

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA

254,00 €

www.soriska-planina.si T: 05 138 16 17

Kolesarski paket v Termah 3000: nočitev z bogatim polpenzionom, neomejeno kopanje v hotelskih termalnih bazenih in v vodnem parku Terme 3000, drobna presenečenja ter kolesarjem prilagojene storitve za gvüšno zdravo doživetje Prekmurja! Storitve za kolesarje: kolesarska karta Pomurja v tiskani obliki, uporaba kolesarnice za varno shranjevanje koles, možnost pranja koles in kolesarski bidon.

www.petrol.si/petrol-travel

14,00 €

REDNA CENA

+ 30 Zlatih točk odrasli, pon-petek

www.terme3000.si T: 02 512 24 55

16,90 €

168,00 €

+ 50 Zlatih točk

R E DNA CE NA

264,00 €

www.hotel-cerkno.si T: 05 374 34 00

Terme 3000 – Moravske Toplice Hotel Termal  5.7. do 30. 9. 2022

od 59,50 €

na osebo na noč v dvoposteljni sobi DARILO ZA VSE IMETNIKE PETROL KLUB KARTICE 10 Zlatih točk = Dnevna vlažilna krema Classic Blackaquatherm, 50 ml

Podrobnosti in dodatno ponudbo si oglejte na

oglas_Petrol_SHR_187x67_0905_22_s2.indd 1

+ 30 Zlatih točk

R E DNA CE NA

165,00 €

www.rimske-terme.si T: 03 574 20 00

do

S kolesom imate Prekmurje na dlani!

30

REDNA CENA

196,00 €

02 512 22 00 | info.shr@sava.si www.sava-hotels-resorts.com

8. 06. 2022 17:49:48

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Možnost pridobitve potrdila Petrol kluba: od 5. 7. do 31. 8. 2022. Termin izkoriščanja potrdila Petrol kluba do 11. 9. 2022. Na Petrolovih prodajnih mestih kupec ob predložitvi Petrol klub kartice in unovčitvi Zlatih točk, prejme kupon za izbrano ponudbo. Kupec se s kuponom oglasi pri ponudniku, kjer opravi nakup storitve po Petrol klub ceni.

Še veliko več ponudbe najdete v naši spletni trgovini. Preglejte, izberite, prihranite.

www.eshop.si

-15 %

-20%

-20%

-15 %

Hiša iluzij Ljubljana

Rimske Terme, Rimske Toplice

Rimske Terme, Rimske Toplice

Caribe Bay, 9.7 in 13.8.

Vstopnice za ogled Hiše iluzij 15 % popust na cene vseh rednih tipov vstopnic.

Celodnevno kopanje in kosilo

Aroma sprostitev Savna 3 h + Vinska masaža 60 min za 1 osebo

1-dnevni izlet za 1 osebo Dan bo namenjen zabavi na karibskem otoku v središču Jesola, ki ponuja edinstveno kombinacijo sprostitve, adrenalina, športnih aktivnosti in zanimivosti za vsako starost.

28,80 €

55,20 €

58,65 €

9,35 €

+ 30 Zlatih točk

REDNA CENA

11,00 €

Odrasla vstopnica

23,80 €

REDNA CENA

+ 30 Zlatih točk 28,00

+ 30 Zlatih točk

REDNA CENA

36,00 €

REDNA CENA

+ 30 Zlatih točk

69,00 €

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk

Družinska vstopnica

na osebo/vse dni v tednu

www.houseofillusions.si T: 01 320 54 66

www.rimske-terme.si T: 03 574 20 00

www.rimske-terme.si T: 03 574 20 00

-10 %

-20 %

-15 %

-25 %

-25 %

Ramada Resort Kranjska Gora

Krvavec

Hotel Šport, Otočec

Vetrovnik AERODIUM Logatec

Rimske terme

Kopanje v vodnem svetu Aqua Larix v hotelu Ramada Resort Vodne površine z ogreto vodo, masažni bazeni ter kotiček za najmlajše.

Panoramska vožnja s kabinsko žičnico in slovensko kosilo na žlico Pristno slovensko kosilo v najvišjem hotelu v Sloveniji, Hotelu Krvavec na 1600 m nadmorske višine.

Pustolovski park Otočec Ob hotelu Šport, ki je priljubljena destinacija za željne aktivnega oddiha, lahko preživite nekaj razburljivih in nasmejanih ur na Pustolovskem parku.

Paket ''Prvi let'' + videoposnetek Se še spomnite svojih otroških sanj, da bi leteli kot ptica? Doživite jih v vetrovniku AERODIUM Logatec! Primerno za 6 let+.

Obisk solne sobe 40 min

14,40 €

20,00 €

15,30 €

49,00 €

15,00 €

REDNA CENA

+ 30 Zlatih točk

16,00 €

+ 30 Zlatih točk

REDNA CENA

25,00 €

na osebo/vikend in prazniki www.hit-alpinea.si T: 04 588 45 00

+ 30 Zlatih točk

REDNA CENA

18,00 €

REDNA CENA

+ 30 Zlatih točk

65,00 €

69,00 €

potovanja.nomago.si/ture/svetvodnih-uzitkov-caribe-bay/

T: 01 431 77 00

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk

20,00 €

odrasli www.rtc-krvavec.si T: 04 25 25 911

www.aerodium.si T: 05 994 31 00

www.terme-krka.com

T: 08 20 50 300

SUPER CENA

53, € 90

NAJBOLJŠE PONUDBE S POPUSTI DO -99%! Na Petrol se odpravite tudi po ostale ugodne ponudbe portala 1nadan. Za izbor preostalih 500 in več ponudb pa obiščite www.1nadan.si Za nakupe kuponov 1nadan na Petrol bencinskih servisih veljajo splošni pogoji http://www.1nadan. si/petrol-splosni-pogoji. Prosimo, da pred nakupom preberete vse podrobnosti o ponudbi na www.1nadan.si. 1nadan.si se obvezuje, da bo storil vse kar je v njegovi moči, da bodo podatki na prodajnem letaku resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake, zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v cenah, napisanem besedilu in tehničnih opisih brez predhodnega obvestila. 1nadan.si ne prevzema odgovornosti v primeru kasnejših sprememb ponudb ter navaja, da so točni tisti podatki, o katerih ste obveščeni v času pregleda ponudbe na www.1nadan.si.

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Koda za hitri nakup: WDJJ

32,60 €

15,95€ Koda za hitri nakup: WJRU

Adrenalinska avantura za 1 osebo: soteskanje v soteski Jerečica ali Grmečica (2-3 ure), izposoja opreme + prevoz z Bleda in nazaj! Kuponi so unovčljivi do 15.10.2022

Kakovostno izdelana fotoknjiga A4 (pokončno ali ležeče) s 60 stranmi (za od 60 do 400 fotografij) in personaliziranimi trdimi platnicami, pri Letaki.com! Kuponi so unovčljivi do 31. 8. 2022

DARILO ZA VSE IMETNIKE PETROL KLUB KARTICE Kava v lokalu BACK Bar & Hostel

DARILO ZA VSE IMETNIKE PETROL KLUB KARTICE Personaliziran obesek za ključe

Podrobnosti in dodatno ponudbo si oglejte na Petrol klub plačilna kartica zvestobe www.petrol.si/petrol-travel

-51%

www.rimske-terme.si T: 03 574 20 00

31


NE POZABITE POKAZATI PETROL KLUB KARTICE

V Petrol klubu uživajte tudi v tujini Boste obiskali Hrvaško, Srbijo, Bosno in Hercegovino ali Črno goro? Pokažite Petrol klub kartico!

1.

Z nakupi zbirajte Zlate točke, tako kot doma.

2.

Za izbrane izdelke prejmite povračilo denarja na kartico, od 3 do 15 %.

Denar, vrnjen na kartico, uporabite ob naslednjem nakupu v isti državi.

Poiščite najbližji bencinski servis, kjerkoli ste: