Petrol klub katalog | junij 2022

Page 1

Katalog ugodnosti junij 2022

Vsak nakup šteje

Z VAMI NA POTI

Poskrbite, da bo vaš avto v formi

HIT PONUDBA

Vse za SUPer športne dogodivščine

295,90

+ 50 Zlatih točk Zlata cena

SUP Legioni Wave 12.0

S KL JUKI CO DO DAR I L , UG O DNO STI I N NAG R ADNI H I G E R V e č n a str a n i 1 5


PROGRAM ZVESTOBE

PETROL KLUB Nakupovanje na Petrol prodajnih mestih ali v spletni trgovini Petrol eShop se splača. Za en porabljen evro prejmete vsaj eno Zlato točko. Te se samodejno zapisujejo na vašo Petrol klub kartico zvestobe. Z zbranimi Zlatimi točkami kupujete po ekskluzivno zmanjšanih cenah.

Kako enostavno postanete član Petrol kluba 1.

Postopek je enostaven. Na spletni strani www.petrol.si/klub preverite razlike med navadno Petrol klub kartico zvestobe in Petrol klub plačilno kartico zvestobe.

2.

Izberite Petrol klub kartico zvestobe, ki je prava za vas.

3.

Če ste izbrali Petrol klub kartico zvestobe, jo naročite na www.petrol.si/petrol-klub/vstop. Tako postanete član Petrol kluba in lahko kupujete ugodneje. Za vašo zvestobo vas tudi nagradimo. Če pa želite imeti možnosti zamika plačila, obročnega odplačevanja in plačila z direktno bremenitvijo, izberite Petrol klub plačilno kartico zvestobe. Naročite jo na www.petrol.si/petrol-klub-placilna-kartica. Novim članom podarimo še 20 € dobroimetja.

Daaaaaaaaaaa aaaaaaaaaljša vožnja. nižja poraba goriva daljša življenjska doba motorja www.petrol.si

Do

Kako zbirate Zlate točke za ekskluzivno ugodne nakupe 1. Včlanite se v Petrol klub. Glejte navodila levo.

2. Zbirajte Zlate točke. Natočite gorivo, kupite malico, izberite igrače za otroke in vnuke ter še mnogo več. Za vsak evro prejmete vsaj 1 Zlato točko.

3. Nagradite se. Izberite izdelek ali storitev v tem katalogu. Poiščite ga na Petrol prodajnih mestih ali v naši spletni trgovini Petrol eShop: www.petrol.si/eshop. Zlate točke lahko zbirate tudi na Petrol bencinskih servisih na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji in Črni gori.

veeeeeeeč

ZT

Ko se ustavite na Petrolu v Sloveniji ali v tujini boste za vsak natočen evro goriva prejeli 1 Zlato točko.


HITER IN VAREN NAKUP V NOVI SPLETNI TRGOVINI

PETROL eSHOP SPLETNO NAKUPOVANJE JE ODSLEJ LAŽJE TUDI NA PAMETNIH TELEFONIH. Za vsak porabljen evro v spletni trgovini Petrol eShop www.eshop.si prejmete vsaj eno Zlato točko, razen če gre za nakup, pri katerem koristite že zbrane Zlate točke.

Če imate Petrol klub plačilno kartico zvestobe, imate možnost nakupa tudi na 12 obrokov brez obresti.

Kako izdelke kupite oz. naročite na Petrol bencinskem servisu Izdelek ali storitev lahko kupite na Petrol bencinskih servisih. Če izdelka na izbranem Petrol bencinskem servisu ni, vas bo prodajalec napotil na Petrol bencinski servis z zalogo tega izdelka. Vedno pa lahko kupujete tudi v spletni trgovini Petrol eShop.

Še vedno lahko kupljene izdelke brezplačno prevzamete na več kot 300 Petrol bencinskih servisih po Sloveniji.

popust za člane Petrol kluba

-19 %

Letna pnevmatika ime/tip izdelka

NOKIAN SEASONPROOF 195/55 R16

Kaj pomenijo ikone in oznake v katalogu? Izdelek vam bomo brezplačno dostavili, če ga naročite in plačate na Petrol bencinskem servisu. S potrdilom Petrol kluba izkoristite in poravnate ugodnost pri izbranem zunanjem partnerju. Izdelek lahko s Petrol plačilno kartico kupite na obroke - na koliko, je napisano ob ikoni. Najmanjši znesek obroka je 25 €. Pri zneskih nad 100 € je ob ikoni navedena še vrednost posameznega obroka. Izdelek ni primeren za otroke, mlajše od 3 let, zaradi nevarnosti zaužitja malih delov. Uporaba izdelka naj bo pod nadzorom polnoletne osebe. Hranite zunaj dosega otrok.

številka izdelka za prodajalca

simbolična slika izdelka

Bl. št. 271211

Zlata cena potrebno število Zlatih točk

102,30

+ 30 Zlatih točk R E DNA CE NA

opis izdelka možnost nakupa na obroke za imetnike Petrol klub plačilne kartice zvestobe

122,90 € Zanesljiva zmogljivost in prvovrstna varnost na zimskem vozišču, pokritem s svežim snegom ali plundro.

25,54 € x4

OBROKI BREZ OBRESTI

Ponudbe veljajo od 1. 6. do 30. 6. 2022 oziroma do razprodaje zalog.

1. Cene so v evrih in vključujejo DDV. Ne glede na število fotografij veljajo cene za en kos izdelka oz. eno storitev, razen če ni v katalogu izrecno navedeno drugače. Cene veljajo od 1. 6. do 30. 6. 2022. Vabila k predložitvi ponudb v tem katalogu veljajo zgolj za fizične osebe, ki so imetniki Petrol klub kartic zvestobe, in zgolj v količinah, primernih za zadovoljitev potreb povprečnega gospodinjstva. 2. Zlata cena ali Petrol klub cena je redna maloprodajna cena izbranega izdelka, ki je znižana za označen odstotek popusta oz. nominalno vrednost, izraženo v € za imetnike Petrol klub kartic. Če so zraven zapisane tudi Zlate točke, pomeni, da imetnik PKK s predložitvijo svoje Petrol klub kartice ob nakupu in plačilu izbranega izdelka pridobi Petrol klub ceno ali Zlato ceno v zameno za zahtevano število Zlatih točk. 3. Fotografije v katalogu so simbolične.

4. Popusti in druge ugodnosti se med seboj ne seštevajo. Ob nakupu izdelka/storitve kupec ni upravičen do Zlatih točk, izjema je zgolj nakup energentov iz kataloga. 5. Odstotki so zaokroženi na cela števila. 6. Pridržujemo si pravico do morebitnih nenamernih napak v tisku. 7. Reševanje reklamacij poteka v skladu z veljavno zakonodajo Republike Slovenije. 8. Informacije o uporabi Petrol klub kartice zvestobe in Petrol klub plačilne kartice zvestobe najdete v pripadajočih splošnih pravilih, objavljenih na: www.petrol.si/petrol-klub-placilnakartica. 9. Ponudba iz Petrol klub kataloga je, upoštevajoč relevantne oznake glede naročanja in dostave blaga/storitev, cen in popustov, na voljo na prodajnih mestih in/ali Energetskem centru Petrol in/ali spletni trgovini Petrol eShop.


Prihranite s Petrol klub cenami in ugodnostmi.

ZA AVTO

Z VAMI NA POTI

Poskrbite, da bo vaš avto v formi Spomladanski sončni žarki prinašajo športno obarvane trenutke na svežem zraku. Ko boste junija skrbeli za zdrav duh v zdravem telesu ne pozabite: da bo poletje brezskrbno, mora biti “fit” tudi vaš avto. Na straneh našega kataloga najdete vse potrebno za to, da bosta v formi oba – vi in vaše vozilo. Na enem mestu smo za vas zbrali prodajne hite, ki vas bodo popeljali v svet športa in dobrega počutja. Zraven pa še vse, kar potrebuje vaš jekleni konjiček, da se boste varno pripeljali do adrenalina polnih destinacij. Preberite več!

Prvi pogoj je poln rezervoar goriva Q Max in čist pogled na cesto. Zanj poskrbi Vitrex, Petrolov izdelek za čiščenje vetrobranskih stekel, na katerega prisegate že več kot 45 let. Da z razlogom, potrjuje Evropski certifikat kakovosti EQTM (European Quality Trademark), ki ga je Vitrex prejel kot izdelek, ki ga nenehno izboljšujemo v skladu z vašimi željami.

-10 % Električna polnilnica ETREL INCH LITE

Bl. št. 250808

713,70 €

REDNA CENA

+ 100 Zlatih točk 793,00 €

Osnovni model električne polnilnice Inch. Preprosta uporabniška izkušnja (priključi in polni). Brez naprednih funkcionalnosti, za nezahtevne uporabnike. Največja moč: 22 kW; 3 x 32 A. Integriran 4,5 metrski kabel tipa 2. Garancija: 2 leti.

59,48 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

-21 % Tekočina za čiščenje vetrobranskih stekel PETROL VITREX 3l

Če vam bo na poti domov prevroče, pa se ustavite še v naših servisnih delavnicah Vianor, kjer bomo s polnjenjem avtoklime poskrbeli, da boste osveženi tudi po najbolj norem športnem dnevu. Da bo motor tekel kot namazan, tudi po najbolj zahtevnem terenu, so tu naša motorna olja. Ustvarjena so v skladu z najnovejšimi specifikacijami avtomobilskih proizvajalcev in zahtevnimi okoljskimi merili. Bl. št. 175676 Vitrex sivka 158323 Vitrex vanilija

Vozite na elektriko? Mislili smo tudi na vas. Z resnično prijaznimi cenami paketov polnjenja na javnih e-polnilnicah, ki so ustvarjeni, da ustrezajo vašim voznim navadam. Če bi bili na vožnjo radi pripravljeni vsako jutro, pa je tu naša ponudba polnilnic za dom. Vse polnilnice in pakete poiščite v nadaljevanju kataloga.

4

3,29 €

+ 30 Zlatih točk R E DNA CE NA

4,19 €

Že pripravljena mešanica sredstva za letno čiščenje vetrobranskih stekel

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete na Petrol eShop. Preglejte, izberite, prihranite.

ZA AVTO www.eshop.si

-20 %

-10 %

Hišna polnilna postaja

Električna polnilnica

GLOW BOX GOLD

PULSAR PLUS

Paket polnjenja na javni polnilni infrastrukturi: paketi Brezskrbni M, L in XL

+ MONTAŽA

-5 %

Paket M

Paket L

Paket XL

966,24 €

+ 30 ZT

+ 30 ZT

+ 30 ZT

REDNA CENA

REDNA CENA

REDNA CENA

Majhna, lahka in kompaktna polnilna postaja. Minimalističen dizajn. Največja moč: 22 kW; 3 x 32 A. Integriran 5-metrski kabel tipa 2. Platforma myWallbox za spremljanje porabe energije, zgodovine polnjenja in sej polnjenja. Garancija: 2 leti.

Paket vam omogoča brezskrbno polnjenje na Petrolovi javni polnilni infrastrukturi, z vnaprej znanimi stroški polnjenja. V paket M je vključenih 1425 kWh/letno, ki bodo navadnemu uporabniku zadoščale za približno 7.500 km. V paket L je vključenih 2850 kWh/letno (za približno 15.000 km), v paket XL pa 5000 kWh/letno (za približno 25.000 km). Cena paketa velja za 1 mesec.

Bl. št. 277232

1.266,89 € + 200 Zlatih točk

R ED N A C EN A

1.583,61 €

R E DNA CE NA

+ 100 Zlatih točk 1.073,60 €

Pametna slovenska hišna polnilna postaja za e-vozila. Priklopna moč: do 22 kW. Vključen modul omogoča dinamično prilagajanje moči polnjenja. Največja moč: 22 kW; 3 x 32 A. Kabel tipa 2 z vtikačem (5 metrov). Cena vključuje: električna polnilnica Glow Box Gold, kabel Tip 2 + pametni merilnik toka, montaža polnilne postaje na predpripravljeno mesto, ki je pogojeno s strani proizvajalca, tehnični zagon in preizkus polnilne postaje, predstavitev o pravilni in varni uporabi polnilne postaj, dostavo na dom. Garancija: 2 leti.

105,57 € x 12

80,52 € x 12

36,00 €

125,00 €

-30 %

-40 %

-30 %

PETROL PREMIUM

Motorno olje

PRO 5W-30 S2

PETROL PREMIUM PRO

Motorno olje za dvotaktne motorje

4l

0W-20 S1

PETROL 2T SINT

1l

1l

Motorno olje

71,00 €

OBROKOV BREZ OBRESTI

OBROKOV BREZ OBRESTI

-40 %

34,20 € 67,45 € 118,75 €

Bl. št. 270210

Bl. št. 247544

Bl. št. 247555

Univerzalno traktorsko olje (UTTO) PETROL AGROTRAK TDH 10 l

Bl. št. 245884

Bl. št. 263029

34,80 €

14,90 €

9,40 €

41,30 €

REDNA C E N A

R ED N A C EN A

R E DNA CE NA

R E DNA CE NA

Sintetično visokozmogljivo motorno olje, ki omogoča varčevanje z gorivom. Primerno je zlasti za motorje s filtrom trdnih delcev ali sistemom za vbrizgavanje goriva.

Sintetično, zelo visoko zmogljivo motorno olje. Za sodobne visokozmogljive bencinske in dizelske motorje (s filtrom trdnih delcev ali brez njega).

Visokozmogljivo, popolnoma sintetično motorno olje za pripravo mešanice za dvotaktne bencinske motorje.

Izdelano po najsodobnejši tehnologiji. Iz rafiniranega mineralnega olja in posebnega paketa aditivov. Izredne viskozitetne lastnosti, oksidacijska in korozijska zaščita ter protiobrabne in EP lastnosti.

+ 30 Zlatih točk 58,00 €

+ 30 Zlatih točk 24,90 €

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

+ 30 Zlatih točk 13,50 €

+ 30 Zlatih točk 59,00 €

5


Prodajni hiti: skrb zase

Prihranite s Petrol klub cenami in ugodnostmi.

-30 %

-30 %

-44 %

Električna zobna prha

Nahrbtnik za nošenje otroka

Prenosni baterijski sokovnik

PANASONIC

FREEON MOUNT

VITAMER

Slovenska zastava

EW-DJ10-A503

150 X 90 CM

Bl. št. 269976

27,99 € + 30 Zlatih točk R ED N A C EN A

39,99 €

69,99 €

19,90 €

Bl. št. 272096

+ 30 Zlatih točk R E DNA CE NA

Za otroke od 6 mesecev do 18 kg. Preprost sistem zlaganja. Aluminijasto stojalo. Izredna stabilnost. 5-točkovni sistem zapenjanja.

Vgrajena baterija. 300-ml posodica za pitje sokov iz tritana in ABSplastike. Silikonsko držalo in rezilo iz nerjavnega jekla. Priložen polnilni kabel.

34,99 € x 2

90 €

OBROKA BREZ OBRESTI

6,99 € R E DNA CENA

35,

99 €

Bl. št. 281354

+ 30 Zlatih točk

R ED NA CE NA

99,

Kompakten zložljiv dizajn za potovanje. Baterijsko polnjenje. Pulzni način s 1600 pulzi/minuto.

Bl. št. 278117

+ 30 Zlatih točk

9,99 €

Z dvema obročkoma za namestitev. Material: 100 % poliester.

-24 % -60 %

-45 %

SUP LEGONI WAVE

Žoga za odbojko

12'', 336 cm

SUN

TOP POPUST

Bluetooth športne slušalke JBL ENDURANCE RUN

iz neoprena, 210 mm

295,90

Bl. št. 281380

+ 50 Zlatih točk

R ED NA CE NA

389,

90 €

Dimenzije: 366 x 81 x 15 cm. Nosilnost: 230 kg. Komplet vsebuje: veslo, torbo, tlačilko, varnostni trak, plavut in set za popravilo.

26,90 € x 11

6

-30 %

OBROKOV BREZ OBRESTI

Bl. št. 281146

5,90 €

+ 30 Zlatih točk R E DNA CE NA

10,90 €

200 do 220-gramska žoga, ki je primerna tudi za aktivnosti v vodi. S hitrim sušenjem.

19,99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 254928 BLN 254929 rdeče 254927 črne

REDNA CENA

49,99 €

Slušalke s prilagodljivim kavljem, odpornostjo proti potenju in prostoročnim telefoniranjem. Tehnologija TwistLock in FlexSoft.

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Za avto

Še veliko več ponudbe najdete na Petrol eShop. Preglejte, izberite, prihranite.

www.eshop.si

-52 %

-13 %

TOP Avto polnilec za POPUST hitro polnjenje

GPS navigacijska naprava

-20 %

-20 %

Vžigalne svečke

Aktivno čistilo za platišča

ENKER

2-portni, 48 W

GARMIN

TOP RIM

DRIVESMART™ 66 MT-S

500 ml

od

2,39 €

+ 30 Zlatih točk R E DNA CE NA OD

Bl. št. 279643

Bl. št. 280977

189,90 €

11,90 €

RE D N A C E N A

R ED N A C EN A

6˝ zaslon visoke ločljivosti. Podrobna ulična kartografija Evrope. Bluetooth® prostoročno telefoniranje. Opozorila in informacije prek Garmin Drive™ app. Garancija: 2 leti.

Tehnologija Power Delivery 3.0. Protokol Programmable Power Supply: 1x USB-C, 1x USB. Hitro polnjenje vseh novih Samsung in iPhone telefonov.

+ 30 Zlatih točk

+ 30 Zlatih točk

27,12 € x 7

ŠPORTNIK SVETUJE

Za vse vrste vozil in pogonske motorje z notranjim izgorevanjem (za motocikle, mopede, kosilnice, črpalke za vodo, agregate, zunanje in notranje motorji za čolne)

5,79 €

+ 30 Zlatih točk R E DNA CE NA

24,90 €

219,98 €

Bl. št. 196336

2,99 €

Bl. št. 213120 F65CP 31691 F75 31697 M30 31694 F100 225177 FSC50P 31696 FSC75P 230032 SFE85CPR 45552 FSK50 210997 FE65CPR 31695 FSC70P 213683 SFE65CPR 202214 FE65CP 213121 F55CP 203466 F85CP 58928 FSTC50 31709 FE55CP KOS.NIT

7,29 €

Zelo učinkovito čistilo za kolesna platišča in zavore. Za vse vrste platišč.

OBROKOV BREZ OBRESTI

-30 %

-30 %

-29 %

-30 %

Čistilo za platišča

Krpa za nego avtomobila

Multi goba za pranje

SONAX XTREME PLUS

Avtošampon z voskom

500 ml

SONAX

SONAX

SONAX 1 l, koncentrat

MITJA GASPARINI,

član slovenske moške odbojkarske reprezentance Kot avto potrebuje skrb in nego, športnik potrebuje dobro pripravo. Poletje, ko so dnevi daljši, je treba izkoristiti in ves čas vzdrževati kondicijo z raznimi treningi. Si pa z veseljem privoščim tudi kak skok v morje.

Bl. št. 83744

Bl. št. 45794

4,59 €

2,59 €

6,39 €

12,

R E DNA CE NA

R E DNA CE NA

R E DNA CE NA

Izredno učinkovito sredstvo za čiščenje vseh vrst platišč.

Izredno vpojna in oporna na topila. Se težko raztrga.

Za pranje vozil. Vsestransko uporabna in izredno vpojna.

Za ročno pranje. Odstrani umazanijo in prevleče lak z zaščitnim filmom iz naravnega karnauba voska.

Bl. št. 90251

8,69 €

+ 30 Zlatih točk R ED N A C EN A

49 €

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

+ 30 Zlatih točk 6,59 €

+ 30 Zlatih točk 3,69 €

Bl. št. 249521

+ 30 Zlatih točk 9,19 €

7


Za plažo in šport

Prihranite s Petrol klub cenami in ugodnostmi.

-55 % TOP Polnilec z POPUST vodnimi baloni

-28 % Vodni metalec

-45 %

-53 % TOP Set vodnih kroglic v POPUST vedru

100 BALONOV

Leseni poganjalec FREE 2 MOVE ECO RIDE

2 VEDRI, 10 KROGLIC

NERF SUPER SOAKER HYDRO FRENZY

Bl. št. 281161

Bl. št. 200625

Bl. št. 281159

Bl. št. 247421

17,99 €

3,99 €

5,99 €

37,99 €

R ED N A C EN A

R ED N A CE NA

R E DNA CE NA

R E DNA CE NA

Super Soaker vodni curek iz vodnega metalca Hydro Frenzy. 2 cevi in enostavno polnjenje. Za otroke, starejše od 6 let.

Z orodjem za vozlanje balonov. Okoli 100 balonov v PVC plastenki, ki deluje kot polnilec. Primerno za otroke, starejše od 8 let.

Vrhunska alternativa vodnim balonom. 2 plastični vedri in 10 vodnih kroglic za večkratno uporabo. Primerno za otroke, starejše od 5 let.

Omogoča razvoj ravnotežja, spretnosti in koordinacije. Velikost kolesa: 10` col. Obremenitev: do 28 kg.

+ 30 Zlatih točk 24,99 €

-50 % TOP Termo steklenička POPUST

+ 30 Zlatih točk

+ 30 Zlatih točk

+ 30 Zlatih točk

8,99 €

69,99 €

12,90 €

-29 %

-35 %

Žoga za nogomet

Žoga za košarko

PURO HOT&COLD

JOHN

JOHN

500 ml

HYBRID NEON, 220 MM

pisana, 240 mm

Bl. št. 281142

Bl. št. 281139

14,99 €

13,40 €

6,40 €

R ED N A C EN A

R E DNA CE NA

R E DNA CE NA

Termo steklenička, ki hladi do 24 ur ter greje do 12 ur. Nerjaveče jeklo.

Optimalne igralne lastnosti za zelo dober pospešek žoge in gladko pot.

600-gramska žoga iz nedrseče gume. Primerna za notranjo ali zunanjo uporabo.

+ 30 Zlatih točk 29,99 €

+ 30 Zlatih točk 18,90 €

+ 30 Zlatih točk 9,90 €

Bl. št. 245552 - temno modra 245536 - rožnata 245596 - črna mat 245599 - zelena mat 245651 - rdeča mat 245555 - svetlo modra

8

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete na Petrol eShop. Preglejte, izberite, prihranite.

TOP POPUST

ZA PLAŽO IN ŠPORT www.eshop.si

-60 %

-37 %

-23 %

-31 %

Pametna hibridna ura

Pohodne teleskopske palice

Skiro

Zložljivo kolo

FITMOTIV

POLAR PRATCIC 30

CHAMELEON W14A

TPH-31

200 mm

Bl. št. 244930 vijoličast 244931 modro-črn

Bl. št. 122044 - srebrne 129426 - rdeče

Bl. št. 257918

Bl. št. 264192

47,90 €

12,50 €

53,80 €

259,90 €

RED N A C E N A

R ED N A C EN A

R E DNA CE NA

R E DNA CE NA

Kazalci s SEIKO-tehnologijo. Manjši zaslon za dodatna obvestila. Meri srčni utrip, spanje, kalorije, korake in prehojeno pot. Čas delovanja: do 10 oz. 70 dni.

Aluminijske 3-sekcijske pohodne palice. Lažja in varnejša hoja. Manj obremenjeni sklepi.

Lahek, stabilna konstrukcija, zavora na zadnjem kolesu. Je zložljiv. Ima kakovostne ležaje ABEC 7, nosilnost je 100 kg.

6 prestav. Shimano oprema. 20-colska kolesa, aluminijasti obroči in kakovostne V-brake zavore. Za velikost od 150 do 185 cm. Dimenzija zloženega kolesa: 84 x 48 x 66 cm.

+ 50 Zlatih točk 119,90 €

NASVET STROKOVNJAKA

+ 30 Zlatih točk

+ 30 Zlatih točk

379,90 €

69,90 €

19,90 €

+ 100 Zlatih točk

26,90 € x 2

OBROKA BREZ OBRESTI

25,99 € x 10

OBROKOV BREZ OBRESTI

-11 %

-23 %

Električno mestno kolo

Električni skiro

RKS MJ-1

SEGWAY NINEBOT G30LE II

BEL

Matjaž Križnik, skrbnik spletne trgovine Petrol eShop Termo steklenička, žoga ali električni skiro - kar potrebujete za plažo in šport najdete tudi v naši prenovljeni spletni trgovini Petrol eShop. Dostava je brezplačna na vse Petrol bencinske servise!

Bl. št. 281280

975,00 € + 100 Zlatih točk

Bl. št. 279800 R E DNA CE NA

1098,

00 €

Velikost plašča: 28 col. Okvir: aluminij 700 C. Motor RKS 36 V–250 W. Baterija: 36 V–10 Ah. Čas polnjenja: 4–6 ur. Domet: 40–50 km.

81,25 € x 12

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

OBROKOV BREZ OBRESTI

499,99 € + 100 Zlatih točk

REDNA CENA

649,99 €

Motor: 350 V. Velike pnevmatike 25,4 cm (10''). Največja hitrost: do 25 km/h. Doseg: do 40 km/20 % vzpon

41,67 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

9


Za najmlajše

Prihranite s Petrol klub cenami in ugodnostmi.

-31 %

-25 %

-31 %

-30 %

Športni voziček

Stolček za hranjenje

Avtosedež

Avtosedež

FREEON CITY SPECIAL

PEG PEREGO PRIMA

MAXI COSI KORE

FREEON SATURN

Black

PAPPA FOLLOW ME

PRO I-SIZE

SKUPINA 1/2/3

Bl. št. 278130

109,99 €

R ED N A C EN A

+ 30 Zlatih točk 159,99 €

Od 6 mesecev naprej. Ogrodje iz aluminija. Prednja kolesa, ki se obračajo. Nakupovalna košara, nožna zavora, nastavljiv naslon. 5-točkovni sistem zapenjanja.

27,

50 €

x4

OBROKE BREZ OBRESTI

Bl. št. 272142 Fox&Friends 272124 Linear Grey

Bl. št. 277138 grafiten 277139 siv

Bl. št. 180911 modro-siv 180910 sivo-črn 180908 zeleno-črn

108,69 €

199,99 € 55,99 € + 50 Zlatih točk 289,99 €

+ 30 Zlatih točk 79,99 €

Nova, izboljšana verzija. Sprva ležalnik, nato stolček za hranjenje. Skladen z Evropskim varnostnim standardom EN14988:2017.

Od 3,5 leta do 12 let. Nameščanje s sistemom ISOFIX. Varnostni standard: ECE R129 (i-Size). Istočasne nastavitve višine in širine, raste z vašim otrokom. Garancija: 2 leti.

Teža: od 9 do 36 kg. Namestitev v smeri vožnje. Testiran po standardu ECE R44/04. Po višini nastavljiv naslon za glavo.

R E DNA CE NA

+ 50 Zlatih točk 144,

99 €

27,17 € x 4

OBROKE BREZ OBRESTI

R E DNA CE NA

28,

57 €

HORIZONTALNA POSTAVITEV

ZA ČLANE PETROL KLUBA

Z Zlatimi točkami do ugodnejšega zavarovanja 20 % popust pri sklenitvi Nezgodnega zavarovanja otrok in mladine do 26. leta ob unovčenju 100 Zlatih točk Zavarovalne pogoje si lahko preberete na www.generali.si. Vrednostni bon pri sklenitvi novega zavarovanja PaketDom v prvem zavarovalnem letu v višini 10, 20 ali 30 € ob unovčenju 100, 200 ali 300 Zlatih točk Podrobnosti so objavljene na www.generali.si in na www.petrol.si. Dvojni 10 % popust na obvezno avtomobilsko zavarovanje (A0) in A0-plus za varne voznike ob unovčenju 100 Zlatih točk Zavarovalne pogoje si lahko preberete na www.generali.si.

x7

REDNA CENA

28,00 € x 2

OBROKOV BREZ OBRESTI

OBROKA BREZ OBRESTI

VERTIKALNA POSTAVITEV

AGENCIJA ZA VARNOST PROMETA SVETUJE:

UPORABLJENE BARVE

NAJMANJŠA DOVOLJENA VELIKOST

dr. Mateja Markl, univ.dipl. psihologinja Javna agencija RS za varnost prometa Otroci morajo biti med vožnjo vedno ustrezno pripeti, tudi na najkrajših vožnjah. Varnostni pas je trdno zategnjen ob telesu ter otroški sedež ustrezno nameščen v avtomobil. Otroci do višine 140 centimetrov morajo biti nameščeni v otroških varnostnih sedežih, primernih njihovi višini in masi. O tem izobražujemo tudi s projektom Pasavček: Red je vedno pas pripet!

Ugodnosti izkoristite s potrdilom Petrol kluba v vseh poslovalnicah Generali in pri pogodbenih partnerjih. Možnost pridobitve potrdila Petrol kluba: od 1. 6. do 30. 6. 2022 Koriščenje potrdila Petrol kluba: od 1. 6. do 31. 7. 2022

10

Več na:

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Za čist dom

Še veliko več ponudbe najdete na Petrol eShop. Preglejte, izberite, prihranite.

www.eshop.si

-43 %

-44 %

-47%

Sredstvo za strojno pomivanje posode

Mehčalec

Pralni prašek

SILAN FRESH SKY

PERSIL

12,99 €

2,89 €

11,59 €

R ED N A C EN A

R E DNA CE NA

R E DNA CE NA

Bl. št. 249984 - 1,8 l

Bl. št. 279551- Persil Freshness by Silan, 52 pranj, 3,34 kg 279723- Persil Discs Universal Doy, 41 pranj

SOMAT

+ 30 Zlatih točk

+ 30 Zlatih točk

22,99 €

5,19 €

Bl. št. 279552 - All in One Lemon 90 tablet 275163 - Excellence Gel Antigrease 2 x 900 ml

-44 % Kapsule za strojno pomivanje posode

+ 30 Zlatih točk 21,99 €

-47 %

-47 %

-45 %

Tekoči detergent za pranje perila

Pralni prašek

Mehčalec za perilo

ORNEL GOLDEN

ORNEL

FAKS HELLO

DREAM

SUNSHINE

JAR PLATINUM

14,99 €

11,99 €

12,49 €

RE D N A C E N A

R ED N A C EN A

R E DNA CE NA

Bl. št. 262373 - megabox,

Bl. št.

+ 30 Zlatih točk 26,79 €

85 kosov

+ 30 Zlatih točk 22,99 €

266034 - 3,75 l, 75 pranj

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

+ 30 Zlatih točk 23,99 €

Bl. št. 271407 - 9 kg, 90 pranj

4,49 €

+ 30 Zlatih točk R E DNA CE NA

8,69 €

Bl. št. 233761 - Calming, 2,7 l 233762 - Golden Dream, 2,7 l 233763 - Violet, 2,7 l

11


Prihranite s Petrol klub cenami in ugodnostmi. -40 %

Za multimedijske navdušence

-37 % F

G

A G

-41 %

A

G

G

A G

Smart TV

Smart TV

SAMSUNG QE55Q60AAUXXH

PHILIPS 55PUS7506

LG 65UN85003LA

4K UHD QLED

4K UHD LED

4K UHD LED

DIAGONALA 138 CM

DIAGONALA 139 CM

DIAGONALA 164 CM

Smart TV

Bl. št. 272320

Bl. št. 273854

629,99 € + 100 Zlatih točk

R ED N A CE NA

999,

QLED s 4K Ultra HD (3840×2160). HDR (HDR10+, HLG). DVB-T/T2 (HEVC/H.265)/C/S/ S2, OS Tizen. Wi-Fi, spletni brskalnik, Bluetooth. Garancija: 2 leti

52,

50 €

x 12

479,99 €

699,99 €

Smart TV, 4K Ultra HD, Dolby Vision, HDR10+, HLG, Micro Dimming, Dolby Atmos, P5 Perfect Picture, Wi-Fi. Garancija: 2 leti

100Hz osveževanje. 4K Ultra HD. HDR in Dolby Vision. Inteligentni procesor α7 4K Gen3, HDMI 2.1. Garancija: 2 leti

R E DNA CE NA

+ 100 Zlatih točk

99 €

40,

00 €

OBROKOV BREZ OBRESTI

Bl. št. 269844

x 12

799,99 €

OBROKOV BREZ OBRESTI

+ 100 Zlatih točk

58,33 € x 12

REDNA CENA

1199,99 €

OBROKOV BREZ OBRESTI

-100 €

-21 %

-21 %

Prenosnik

Tablični računalnik

Tablični računalnik

DELL INSPIRON 3501

SAMSUNG GALAXY TAB A7

SAMSUNG GALAXY TAB A8

Intel Core i5-1035G1 / 16GB

LITE

4 GB/64 GB, WIFI

/ 1TB SSD / 15,6'' FHD /

3 GB/32 GB, WIFI

W10 Home

719,99 €

Bl. št. 281323

+ 100 Zlatih točk RE D N A CEN A

819,99 €

Procesor Intel i5. Delovni pomnilnik 16 GB. SSD pogon kapacitete 1TB SSD. Operacijski sistem Windows 10 Home. Garancija: 1 leto.

60,00 € x 12

12

OBROKOV BREZ OBRESTI

149,99 € + 50 Zlatih točk

Bl. št. 269792

R E DNA CE NA

189,

99 €

22,5 cm zaslon. HD ločljivost 1340 × 800 px. Operacijski sistem Android 11. 8-jedrni procesor s 3 GB RAM-a. 5100 mAh baterija. Garancija: 2 leti.

30,00 € x 5

OBROKOV BREZ OBRESTI

219,99 €

Bl. št. 279964

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA

279,99 €

26,67 cm (10,5'') zaslon. FullHD+ (1920 x 1200 pk). Operacijski sistema Android 11. 8-jedrni procesor. 4 GB RAM. 64 GB notranjega pomnilnika. Garancija: 2 leti.

27,50 € x 8

OBROKOV BREZ OBRESTI

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete na Petrol eShop. Preglejte, izberite, prihranite.

ZA MULTIMEDIJSKE NAVDUŠENCE www.eshop.si

-40 %

TOP POPUST

-60 %

-40 %

Bluetooth slušalke

Bluetooth slušalke

PHILIPS FLITE SHB4405

SAMSUNG GALAXY BUDS 2

Karaoke zvočni sistem MANTA SPK5033 BLUETOOTH 5.0, USB/MP3/RADIO FM, DISCO LED

Noise Cancelling Ambient Sound, Graphite

15,99 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 186539 črne 186540 bele

89,99 €

R ED N A C EN A

+ 50 Zlatih točk

39,

99 €

Kar 9 h predvajanja glasbe ali pogovora. 300 ur v pripravljenosti. Do 103 dB z 40 mW vhodne moči. Zaprt ušesni del, povsem zložljive. Garancija: 2 leti.

89,99 €

Bl. št. 277309

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk

149,

99 €

Bluetooth 5.2. Dvopasovni dinamični avdio gonilniki. 3 mikrofoni z VPU tehnologijo, Ambient Sound in ANC tehnologiji. Do 5 ur poslušanja in 3,5 ur telefoniranja. Garancija: 2 leti.

30,

00 €

x3

Bl. št. 267251 R E DNA CE NA

149,99 €

Bluetooth 5.0. Predvaja glasbo iz pametnega telefona, tablice, USB naprav, spominske kartice ali preko AUX vhoda. Mikrofon priložen.

30,00 € x 3

OBROKI BREZ OBRESTI

OBROKOV BREZ OBRESTI

-40 %

-30 %

-20 %

-40 %

Hitri adapter

Radio ura

Pametni telefon

Bluetooth zvočnik

SAMSUNG TYPE-C

PHILIPS TAR4406

POCO M4 PRO

TREVI XR JUMP 8A30

8+256 GB, COOL BLUE

IPX6, TYPE-C

25 W

DUAL SIM

Bl. št. 270726 črn 280975 bel

Bl. št. 281346

Bl. št. 281532

Bl. št. 281506

12,99 €

26,59 €

255,99 €

35,99 €

REDN A C E N A

R ED N A C EN A

R E DNA CE NA

R E DNA CE NA

Hitri adapter do 25W, z vhodom USB-C. Za naprave, ki so združljive s standardom PD 3.0. Kabel ni priložen.

2 časovna alarma: zvočni signal ali FM radio. Funkcija dremeža in funkcija časovnika izklopa. USB za polnjenje npr. mobilnega telefona. Garancija: 2 leti.

8 GB RAMa. 256 GB spomina. AMOLED DotDisplay zaslon. Izjemna kamera 64 MP. 33 W hitro polnjenje. Najlažji in najtanjši pametni telefon. Garancija: 2 leti.

RGB LED osvetlitev. Vgrajen mikrofon. Vhodi USB, AUX ter microSD. Moč 20 W RMS. 2 močna nizkotonca.

+ 30 Zlatih točk 21,99 €

+ 30 Zlatih točk 37,99 €

+ 30 Zlatih točk

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

59,99 €

319,99 €

25,60 € x 10

+ 30 Zlatih točk

OBROKOV BREZ OBRESTI

13


-48 %

-46 %

-22 %

-32 %

-22 %

Negazirana naravna mineralna voda

Čokolada z rižem

Družinski sladoled

Pivo

DORINA

STAROPRAMEN

Koktajl Johan, gin & rose

220 g

CARTE D'OR

5,0 % ALKOHOLA,

FREITAG

DANA

NEW YORK

6 X 0,5 L

5 % AKOHOLA,

6 X 1,5 L

CHEESECAKE

0,5 L

900 ML

Bl. št. 281282

Bl. št. 279585

Bl. št. 80202

1,99 €

5,39 €

5,99 €

RE D N A C EN A

R ED N A C EN A

R E DNA CE NA

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 7,74 €

+ 30 Zlatih točk 3,69 €

Naravna mineralna voda, ki se polni iz izvira Dana na Mirni.

+ 30 Zlatih točk 6,99 €

Mlečna čokolada z rižem proizvajalca Kraš.

Sladoled z okusom skutine torte francoskega proizvajalca Carte D'or.

1,69 €

+ 30 Zlatih točk

1,

EUR

Redna cena: 3,19 EUR

Smoothie, 0,5 l Bl. št.: 198787 - Mango-banana

1,

49 -25 % EUR

+ 30 Zlatih točk R EDNA CENA

2,19 €

8,89 €

Premium češko lager pivo, ki se proizvaja na tradicionalen način. MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA ŠKODUJE ZDRAVJU!

99 -37 %

Bl. št. 264094

Bl. št. 130935

3,99 €

30 Zlatih točk

30 Zlatih točk

Za lačne in žejne

Prihranite s Petrol klub cenami in ugodnostmi.

Alkoholna pijača z okusom gina Johan Freitag in vina rosé. MINISTER ZA ZDRAVJE OPOZARJA: PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA ŠKODUJE ZDRAVJU!

Razpoložljivost ponudbe Fresh na izbrani lokaciji preverite v aplikaciji Na poti.

Redna cena: 1,99 EUR

Slanik klasik, 250 g Bl. št.: 266418

Bl. št.: 198788 - Jagoda-banana Bl. št.: 198790 - Malina-banana

www.petrol.si/fresh 14

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete na Petrol eShop. Preglejte, izberite, prihranite.

www.eshop.si

ČLANI PETROL KLUBA, NE SPREGLEJTE!

Prejmite ugodnosti in se uvrstite v nagradne igre Veste, kako od naše ponudbe odnesti kar največ? Uredite svoja soglasja v Petrol klubu! S kljukico v aplikaciji Na poti, v Mojem Petrolu ali s klicem na 080 22 66 nam dovolite da: Vam na kartico dajemo darila in ugodnosti ter vas uvrščamo v nagradne igre.

Vam pišemo o naših novostih, ponudbi in popustih.

Vas prosimo za mnenje o tem, kako nam gre, in vas vprašamo, česa si še želite.

Natančna navodila si oglejte na:

PETROL APLIKACIJA NA POTI

Avtopranje plačajte kar s telefonom. Šestič je lahko zastonj! Aplikacijo Na poti lahko uporabite tudi ob obisku naše avtomatične avtopralnice. Če ste v aplikacijo povezali svojo Petrol klub kartico, pa s plačili zbirate še Zlate kaplje. Te vam prinesejo brezplačno 6. pranje avta. Svoj avto operite z Na poti:

1.

V aplikaciji potrdite svojo lokacijo oz. skenirajte QR-kodo pri vhodu.

2.

Izberite vrsto pranja in tip vozila. Pranje plačajte z aplikacijo.

3.

Prejeli boste 6-mestno kodo. Pokažite jo upravljalcu avtopralnice.

Natančna navodila si oglejte na:

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

15


Za dom

Prihranite s Petrol klub cenami in ugodnostmi.

-19 %

-51 % F

TOP Sesalnik z vrečko POPUST ELECTROLUX EUS8X3CB

Podpultni hladilnik VOX KS 1530 F

Bl. št. 281244

169,99 € + 30 Zlatih točk

125,90 €

R ED N A C EN A

+ 50 Zlatih točk

209,99 €

Hladilnik z enimi vrati. Prostornina hladilnika: 135 l. Notranjost hladilnika: 3 steklene police, 1 predal, 3 police na vratih. Garancija: 5 let.

28,

33 €

x6

25,18 € x 5

OBROKOV BREZ OBRESTI

F

F

-26 %

A

C

G

Kombinirani hladilnik

A G

RED N A C EN A

+ 30 Zlatih točk 154,99 € Enovratni mini hladilnik s 43 l prostornine. Klimatski razredi N, ST, in T. Tiho delovanje in elegantna zasnova. Garancija: 5 let.

29,97 € x 4

OBROKI BREZ OBRESTI

R E DNA CE NA

259,90 €

OBROKOV BREZ OBRESTI

137,90 € + 50 Zlatih točk

-26 %

A

Bl. št. 271792

REDNA CENA

229,90 €

Ciklonska tehnologija. 1,6-litrska posoda z enostavnim praznjenjem. Dodatna krtača za trda tla. Delovni radij: 9 m.

27,58 € x 5

B

G

OBROKOV BREZ OBRESTI

A G

Pralni stroj WA866 GORENJE

Bl. št. 281101

Bl. št. 281243

119,90 €

Bl. št. 226391

GS671C60W GORENJE

TESLA RS0400M1

Bl. št. 280824

ELECTROLUX EL61C3DB

Prostostoječi pomivalni stroj

VOX KG 2710S F

Mini hladilnik

Sesalnik brez vrečke

Tiho delovanje: 61 dB. Vrečka S-Bag. Dodatna krtača za trda tla. Delovni radij: 12 m

-28 % -22 %

-40 %

A G

Bl. št. 281096

199,99 €

509,90 €

458,00 €

Prostornina hladilnika: 169 l. Prostornina zamrzovalnika: 37 l. Zmogljivost zamrzovanja: 2,4 kg / 24 h. LED-osvetlitev. Garancija: 5 let.

Do 16 pogrinjkov. Inverterski PowerDrive motor. Prilagodljive košare. SpeedWash program pomivanja. Avtomatski program. Samočistilni program. Garancija: 5 let.

Inverterski PowerDrive motor. Hitro intezivno pranje PowerWash 59'. Pomoč pri odmerjanju detergenta DoseAid. Avtomatski program AutoWash. LED-prikazovalnik s preprostim vmesnikom. Garancija: 2 leti + 3 leta ob registraciji

R E DNA CE NA

+ 50 Zlatih točk 279,

99 €

28,57 € x7

OBROKOV BREZ OBRESTI

R E DNA CE NA

+ 100 Zlatih točk 689,90 €

42,49 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

REDNA CENA

+ 100 Zlatih točk 619,90 €

38,17 € x 12

OBROKOV BREZ OBRESTI

16

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete na Petrol eShop. Preglejte, izberite, prihranite.

ZA DOM www.eshop.si

-27 %

-20 %

-30 %

Plinski žar

Električna ponev

Indukcijski kuhalnik

ELP 415 Z NOGAMI +

LPQ-0516

LIP-0303

POLIČKA

79,90 € + 30 Zlatih točk

Bl. št. 164520

R ED N A C EN A

109,90 €

Trojni gorilnik moči 5,4 Kw. Hitromontažne noge in odlagalna polica. Gladka železna plošča dimenzije 40 x 45 cm, debeline 4 mm.

26,63 € x 3

OBROKA BREZ OBRESTI

32,70 € + 30 Zlatih točk

34,99 €

Bl. št. 281226

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk

40,

99 €

Bl. št. 180315

R E DNA CE NA

49,99 €

Moč: 2000 W. 6 prednastavljenih temperatur za kuhanje. Časovnik do 180 min. Moč: 100–2000 W (8 stopenj). Temperatura: 60–240 °C (8 stopenj).

Moč: 1500 W. Notranji premaz proti prijemanju (non-stick). Dimenzija posode: 30 x 38 x 8 cm. Dimenzije aparata s pokrovko: 50,5 x 30,8 x 21 cm.

-43 %

-45 %

-21 %

-40 %

Opekač kruha

Električni grelnik za vodo

Cvrtnik na vroči zrak

Električni žar

DELIMANO PRO

GRP 100

TEFAL LOFT, KO250130

rdeč

TEFAL LOFT, TT761138

Bl. št. 269837

Bl. št. 273174

Bl. št. 269836

25,50 €

24,40 €

56,70 €

7 ravni zapečenosti. Sistem visokega dviga. 2 veliki reži za debelejši rezini kruha. Odstranljiv pladenj za drobtine. Moč: 720–850 W. Garancija: 2 leti.

Velika prostornina: 1,7 litrov oz. do 7 skodelic. 2400 W moči. Snemljiv filter proti vodnemu kamnu. Osvetljen gumb za vklop/izklop. Garancija: 2 leti.

Moč: 1400 W. Temperatura: 80–200 °C. 3,5-litrska košara. Do 25 % večja zmogljivost. Časovnik do 60 minut. Samodejni izklop.

RE D N A C E N A

+ 30 Zlatih točk 44,90 €

R ED N A C EN A

+ 30 Zlatih točk 44,90 €

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 71,

28,35 € x 2

90 €

Bl. št. 281444

47,90 €

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk 79,90 €

Enostavna uporaba. Zavzame malo prostora. Primeren za pečenje in kuhanje.

OBROKA BREZ OBRESTI

17


Za poletne dni

Prihranite s Petrol klub cenami in ugodnostmi.

-12 %

-33 %

Briketi lesnega oglja

Vžigalna volna

FOREST PREMIUM

300 g

Drva za podžig FOREST 3,5 kg, v kartonu

Bl. št. 259466

Bl. št. 268894

3,49 €

3,29 €

R ED N A C EN A

R E DNA CE NA

3,49 €

R E DNA CE NA

Visoke kakovosti, z dolgotrajno in enakomerno intenzivnostjo gorenja. Certificirani po standardu FSC in skladni z uredbo Reach.

Za podžiganje ognja v kaminih, pečeh, krušnih pečeh in žarih. Iz naravnega lesa z nizko vlažnostjo.

Narejena iz naravnih snovi lesnih ostružkov, ne vsebuje kemikalij in je okolju prijazna.

+ 10 Zlatih točk

+ 10 Zlatih točk 3,99 €

NAJBOLJŠE PONUDBE S POPUSTI DO -99%! SUPER CENA

FOREST

-5 %

3 kg

189€

SUPER CENA

100€

Koda za hitri nakup: YWJK Hotel Selce 3*, 3 dni, 2 osebi, 2x nočitev s polpenzionom. En otrok do 6. leta GRATIS. Kuponi so unovčljivi do 1. 7. in od 1. 9. do 1. 10. 2022

Koda za hitri nakup: VEMN Hotel reAktiv 3*, Zreče, 2 dni, 2 osebi, 1x nočitev s polpenzionom, 1x vstop v savno. Kuponi so unovčljivi do 30.6.2022. Plačilo mogoče tudi s turističnim bonom20 in bonom21.

DARILO ZA VSE IMETNIKE PETROL KLUB KARTICE Kupon za pijačo za vse goste (nad 6 let)

DARILO ZA VSE IMETNIKE PETROL KLUB KARTICE Domač aperitiv in rogljiček ob prihodu

Na Petrol se odpravite tudi po ostale ugodne ponudbe portala 1nadan. Za izbor preostalih 500 in več ponudb pa obiščite www.1nadan.si Za nakupe kuponov 1nadan na Petrol bencinskih servisih veljajo splošni pogoji http://www.1nadan.si/petrol-splosni-pogoji. Prosimo, da pred nakupom preberete vse podrobnosti o ponudbi na www.1nadan.si. 1nadan.si se obvezuje, da bo storil vse kar je v njegovi moči, da bodo podatki na prodajnem letaku resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake, zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v cenah, napisanem besedilu in tehničnih opisih brez predhodnega obvestila. 1nadan.si ne prevzema odgovornosti v primeru kasnejših sprememb ponudb ter navaja, da so točni tisti podatki, o katerih ste obveščeni v času pregleda ponudbe na www.1nadan.si.

1,99 €

Bl. št. 262394

+ 20 Zlatih točk 2,99 €

Pred poletno vročino napolnite avtoklimo V mehaničnih delavnicah Petrol Vianor v Ljubljani, Ilirski Bistrici, Novem mestu, Podpeči, Sežani, Škofji Loki in Škocjanu. Ob polnjenju klime za člane Petrol kluba

GRATIS PREVENTIVNI PREGLED 20 kontrolnih točk. www.petrol.si/tipstop-vianor

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

18

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Za nego in skrb

-56 %

-45 %

Brezžični ravnalnik las ROWENTA NOMAD,

Električna zobna ščetka

SF1312F0

ORAL-B PRO 1 770

DARUJEM KRI, DARUJ ŠE TI!

3D WHITE

Bl. št. 256987

Bl. št. 258261

19,90 €

37,90 €

RE D N A C E N A

R ED N A C EN A

25-minutna litij-ionska baterija. 2 različni temperaturi:160 in 200 °C. Plavajoče plošče s keramično oblogo. Dodan zaščitni pokrov. Garancija: 2 leti.

Polnilna električna zobna ščetka s pogonom Braun. Z 2 nastavkoma za zobno ščetko 3D White. Garancija: 2 leti.

+ 30 Zlatih točk 45,90 €

Pokrovitelji akcije:

+ 30 Zlatih točk

daruj-kri.si

69,90 €

92x 114_mm_Oglas_Petrol_gorivo.pdf

5/17/22

Izberite svojega partnerja na poti Prednosti ponudbe:

C

M

Y

20 € popusta za imetnike Petrol klub kartice

CM

MY

CY

CMY

K

Sodeluj na www.mbills.si/osvoji-gorivo

Pogoji ponudbe: Ponudba velja od 1. do 30. 6. 2022. Za najem vozila je potrebna predhodna spletna rezervacija na www.atet.si in vnos kode PETROL. Popust se doda ob potrditvi rezervacije. Pri prevzemu vozila je potrebna predložitev Petrol klub kartice zvestobe, katere imetnik je tudi najemnik vozila. Dodatne informacije: T: 01 320 82 30, E: prodaja@atet.si, www.atet.si

3:09 PM

Plačuj pametno in osvoji gorivo!

Ugoden najem vozil • 20 € popusta na znesek rezervacije, • brez predplačila, • brezplačne spremembe in preklic rezervacije, • možnost dostave vozila, • na voljo so vozila različnih kategorij in znamk, • akcija velja v vseh poslovalnicah ATET, • podpora uporabnikom je na voljo 24/7.

1


Prihranite s Petrol klub cenami in ugodnostmi. -309 €

-251 € Klimatska naprava

Klimatska naprava

DAIKIN PERFERA 3,5 KW

PANASONIC ETHEREA 3,5 kW

FTXM35R/RXM35R

CS/CU-Z35XKE

+ MONTAŽA

+ MONTAŽA

++

A

Ogrevalna toplotna črpalka PANASONIC T-CAP ALL

EZ

OBRE

5 let

I |

| BR

IN ONE 12 KW + MONTAŽA

ST

Za energijo doma

-1.671 €

+++

A

+++

A

financiranja

Bl. št.Bl. št. 278187 + 278187 S5931

Bl. št. 263834 + S5931

Bl. št. 184316 Model: KIT-AXC12HE8

1.499,00 €

1.299,00 €

10.699,00 €

Vgrajena tehnologija Daikin Flash Steamer, ki z elektroni izboljšuje kakovost zraka. Serijsko vgrajen Wi-Fi vmesnik. Nominalna moč (hlajenje/ gretje): 3,4 kW/4,0 kW. Izjemna energetska učinkovitost (hlajenje/gretje): A+++/A+++. Sezonska učinkovitost hlajenja SEER 8,65. Primerna izbira za spalne prostore - najnižji zvočni tlak samo 19 dB(A.) Cena vključuje: zunanjo in notranjo enoto klimatske naprave, osnovno montažo, 2-letno garancijo.

Vrhunska učinkovitost: v režimu hlajenja in ogrevanja se uvršča v najvišji energijski razred A+++. Vgrajena tehnologija nanoeTM X, ki ustvarja hidroksilne radikale, s čimer prispeva k čistejšemu zraku. Serijsko vgrajen Wi-Fi vmesnik. Nominalna moč (hlajenje/gretje): 3,5 kW/4,0 kW. Izjemno tiho delovanje z glasnostjo le 19 dB(A). Omogočeno združevanje z Amazon Alexa. Cena vključuje: zunanjo in notranjo enoto klimatske naprave, osnovno montažo, 2-letno garancijo.

Z integriranim rezervoarjem tople vode s prostornino 185 l. Upravljanje in vzdrževanje na daljavo preko že vključenega vmesnika z internetno povezavo. Zagotovljena stalna zmogljivost do -20 °C, obratovanje do -28 °C. Energetska učinkovitost A++ za ogrevanje (A7/W35, A7/W55). Cena vključuje: ogrevalno toplotno črpalko, Wi-FI/ LAN vmesnik, dostavo na dom, osnovno montažo, 2-letno garancijo, paket Varnost.

R ED N A C EN A

+ 200 Zlatih točk

124,

92 €

1750,

91 €

x 12

R E DNA CE NA

+ 200 Zlatih točk

108,

25 €

OBROKOV BREZ OBRESTI

1.608,

56 €

x 12

++

VIESSMANN 200-S 6 KW + MONTAŽA

+

161,67 € x 60

OBROKOV BREZ OBRESTI

+++

A

Ogrevalna toplotna črpalka

+++

A

12.370,56 €

-1.729 € A

Ogrevalna toplotna črpalka

REDNA CENA

POLOG 999,00 €

OBROKOV BREZ OBRESTI

-1.009 €

-817 €

+ 1000 Zlatih točk

Ogrevalna toplotna črpalka

DAIKIN ALTHERMA 3 H MT 10 KW + MONTAŽA

VIESSMANN 111-S 6 KW

I |

5 let

OBRE

5 let

financiranja

5 let

I |

| BR

EZ

OBRE

ST

financiranja

EZ

I |

| BR

OBRE

ST

EZ

ST

| BR

+ MONTAŽA

financiranja

Bl. št.: 280563 + 280569 Model: EPRA10EW1 + ETVH12S23E9W

Bl. št.: 274086 Model: Vitocal 201.D06 + Vitocell 100-W

9.699,00 €

+ 1000 Zlatih točk

R ED N A C EN A

10.516,72 €

Odlična izbira visoko kakovostne izdelave, modernega akustičnega dizajna, ki omogoča izjemno tiho delovanje v nočnem režimu pri 50 dB(A) in je zelo primeren za gosto naseljena območja. Ločen rezervoar tople vode s prostornino 300 l. Energetska učinkovitost A++ za ogrevanje (A7/W35, A7/W55). Cena vključuje: ogrevalno toplotno črpalko, rezervoar za toplo vodo dostavo na dom, osnovno montažo, 2-letno garancijo, paket Varnost.

POLOG 999,00 €

145,

00 €

20

x 60

+

OBROKOV BREZ OBRESTI

Bl. št.: 274092 Model:Vitocal 111.B06

8.699,00 € + 1000 Zlatih točk

R E DNA CE NA

9.708,61 €

Integriran rezervoar tople vode s prostornino 220 l. Učinkovitost ogrevanja COP 5,0 (po EN 14511, A7/W35). Uporaba hladiva R32. Energetska učinkovitost A+++ za ogrevanje (A7/W35). Cena vključuje: ogrevalno toplotno črpalko, dostavo na dom, osnovno montažo, 2-letno garancijo, paket Varnost.

POLOG 999,00 €

128,

33 €

x 60

+ OBROKOV BREZ OBRESTI

10.999,00 € + 1000 Zlatih točk

REDNA CENA

12.728,62 €

Serijsko vgrajen Wi-Fi vmesnik. Uporaba hladiva R32, vodna povezava med zunanjo in notranjo enoto. Prostornina rezervoarja za vodo 230 l. -Ohranjanje temperature izhodne vode 65 °C tudi do zunanje temperature -15°C. Tiha zunanja enota z glasnostjo 53 dB(A) na 3 m razdalje. Energetska učinkovitost A+++ za ogrevanje (A7/W35). Cena vključuje: ogrevalno toplotno črpalko, dostavo na dom, osnovno montažo, 2-letno garancijo, paket Varnost.

+

POLOG 999,00 €

166, 124,

67 € € 92

60 xx 12

OBROKOV OBROKOV BREZ BREZ OBRESTI OBRESTI

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom.


Še veliko več ponudbe najdete na Petrol eShop. Preglejte, izberite, prihranite.

ZA DOŽIVETJA www.eshop.si

DD_petrol ticket_92x52mm.pdf 1 13. 05. 2022 12:18:15

C

M

-10 %

-10 %

30 ZT

30 ZT

Y

CM

MY

CY

ZGODBA Z ZAHODNE STRANI, muzikal

CMY

27. 6. – 1. 7. 2022, Križanke ob 21.00

K

Večer največjih uspešnic

NOVI FOSILI

18. 6. 2022 | 20:00 Poletno gledališče Studenec pri Domžalah

DANIJELA

-10 %Petrol_ Katalog ugodnosti_70LF_West side story.indd Oglas 30 ZT

OTVORENO SRCE

3

-10 13.5.2022 %

9:11:07

30 ZT

9. 7. 2022 GRAD VURBERK 16. 7. 2022 KRIŽANKE

19. 6. 2022 | 20:00 AVDITORIJ PORTOROŽ

-10 % 30 ZT

-10 %

-15 %

30 ZT

30 ZT

Podrobnosti in dodatno ponudbo si oglejte na

www.petrol-ticket.si

Petrol klub plačilna kartica zvestobe

21


Možnost pridobitve potrdila Petrol kluba: od 1. 6. do 30. 6. 2022. Termin izkoriščanja potrdila Petrol kluba do 17. 7. 2022.

Večdnevni oddih

Prihranite s Petrol klub cenami in ugodnostmi. eksluzivno

-13 %

Terme Čatež - Mokrice Forest Hotel

Grand Hotel SAVA****sup Rogaška Slatina

Bernina Express

Ribno Alpine Resort, Bled

3-dnevni oddih v dvoje 2 x nočitev z zajtrkom, 2 vstopa dnevno v zimsko ali poletno Termalno riviero v Čatežu, 10 % popust na ceno večerje v restavraciji na Mokricah. Velja za rezervacije v terminu: do 15.7.2022.

Moja Rogaška 2 noči za 2 osebi Nočitev z zajtrkom, uporaba hotelskega termalnega bazena in savn. GRATIS večerja. Zdaj je čas za vrelce zdravja, sprostitev in mir.

2-dnevni izlet (prevoz, nastanitev, vodenje in vožnja z vlakom na relaciji Tirano–Saint Moritz) Termin: 25. 6. 2022

Ribno Luxury Glamping / 3-dnevni paket / 2 noči / 2 odrasla, 2 otroka Namestitev v luksuzni hišici. Pijača dobrodošlice. 2-krat zajtrk, 2-krat vključena večerja. Bon za masažo za 5 EUR.

199,00 €

260,00 €

185,00 €

360,00 €

+ 50 Zlatih točk

S AMO ZA Č L AN E P ET R O L KLUBA

+ 50 Zlatih točk

-5 %

REDNA CENA

300,00 €

+ 50 Zlatih točk

-34 %

REDNA CENA

196,00 €

R E DNA CE NA

550,00 €

+ 50 Zlatih točk

T: 07 493 67 00

www.rogaska.si T: 03 811 40 00

nomago.si T: 05 330 31 20

www.hotel-ribno.si T: 04 578 31 00

-11 %

-25 %

-20 %

-6 %

-5 %

Penzion in gostišče LAJNAR na Soriški planini

Terme Vivat, Moravske Toplice

Hotel Quercus 4*, Makarska riviera

Hotel Krvavec

Hit Alpinea d.o.o., Kranjska Gora

2-dnevni VIKEND pobeg v neokrnjeno naravo Soriške planine za 2 osebi 2 x nočitev z zajtrkom, 2-krat povratna panoramska vožnja z dvosedežnico na vrh Lajnarja.

3-dnevni wellness oddih za 2 osebi 3 dni / 2 noči sladko razvajanje za 2 osebi v Prekmurju s polpenzionom in obiskom čokoladnice.

Uvod v poletje Termin: 15. 5.–25. 6. Akcija 20 % + nadgradnja sobe iz park stran na morsko stran z balkonom. Vse vključeno »light«. 1 otrok do 12. leta letuje BREZPLAČNO.

5-dnevni otroški tabor na Krvavcu Prvi otroški tabor na Krvavcu, ki se vam bo z nepozabnimi doživetji na naši planini za vedno vtisnil v spomin.

190,00 €

299,90 €

Poletna osvežitev za dve osebi Nočitev z zajtrkom v standardni sobi. Vrednostni bon 5 EUR po odrasli osebi za uporabo gostinskih storitev. Vstop v bazene Hit Alpinee. Parkirišče.

od

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA

214,00 €

www.terme-catez.si/si/mokrice

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA

399,60 €

89,60 €

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA

112,00 €

279,00 €

+ 50 Zlatih točk

REDNA CENA

299,00 €

197,60 €

R E DNA CE NA

+ 50 Zlatih točk

208,00 €

2 x All inclusive light / osebo www.soriska-planina.si T: 05 138 16 17

www.vivat.si T: 02 538 21 00

www.kompas.si T: 01 200 61 11

www.rtc-krvavec.si T: 04 252 59 15

Terme 3000 – Moravske Toplice Hotel Termal

S kolesom imate Prekmurje na dlani! Kolesarski paket v Termah 3000: nočitev z bogatim polpenzionom, neomejeno kopanje v hotelskih termalnih bazenih in v vodnem parku Terme 3000, drobna presenečenja ter kolesarjem prilagojene storitve za gvüšno zdravo doživetje Prekmurja! Storitve za kolesarje: kolesarska karta Pomurja v tiskani obliki, uporaba kolesarnice za varno shranjevanje koles, možnost pranja koles in kolesarski bidon.

22

www.hit-alpinea.si T: 04 588 44 77

 1.6. do 30. 9. 2022

od 59,50 €

na osebo na noč v dvoposteljni sobi DARILO ZA VSE IMETNIKE PETROL KLUB KARTICE 10 Zlatih točk = Dnevna vlažilna krema Classic Blackaquatherm, 50 ml

Podrobnosti in dodatno ponudbo si oglejte na

02 512 22 00 | info.shr@sava.si www.sava-hotels-resorts.com

V Petrol klubu šteje vsak dan in vsak €. Oba se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas in za vaš dom. www.petrol.si/petrol-travel


Možnost pridobitve potrdila Petrol kluba: od 1. 6. do 30. 6. 2022. Termin izkoriščanja potrdila Petrol kluba do 17. 7. 2022.

Za doživetja

Še veliko več ponudbe najdete na Petrol eShop. Preglejte, izberite, prihranite.

www.eshop.si

-30 %

-8 %

Hiša iluzij Ljubljana

SC Gače

Terme Čatež - poletna Termalna riviera

Svet vodnih užitkov Caribe Bay, odhod 2. 7.

Vstopnice za ogled Hiše iluzij Ekskluzivna ponudba za člane Petrol kluba za vse odrasle, otroške in družinske vstopnice za ogled Hiše iluzij. Popust ne velja za že znižane vstopnice.

Petkovanja na Gačah Privoščite si aktivnosti v neokrnjeni naravi Kočevskega roga.

Dnevno kopanje na poletni Termalni riveri Celodnevna vstopnica za kopanje na poletni Termalni rivieri v Termah Čatež.

1-dnevni izlet za 1 osebo Dan bo namenjen zabavi na karibskem otoku v središču Jesola, ki ponuja edinstveno kombinacijo sprostitve, adrenalina, športnih aktivnosti in zanimivosti za vsako starost.

19,60 €

45,00 €

+ 30 Zlatih točk

REDNA CENA

28,00 €

-8 %

eksluzivno

19,00 € + 30 Zlatih točk

+ 30 Zlatih točk

REDNA CENA

49,00 €

vikend

14,00 €

63,00 €

R E DNA CE NA

69,00 €

+ 30 Zlatih točk

Družinska vstopnica

E-KOLO + HRANA ( gaška pojedina ) + 30 Zlatih točk

www.houseofillusions.si T: 01 320 54 66

www.scgace.si T: 07 363 00 00

www.terme-catez.si T: 07 493 67 00

www.nomago.si T: 05 330 31 20

-12 %

-25 %

-25 %

-25 %

-17 %

Bovec, Zipline Krnica

Terme Snovik

Vodno mesto Atlantis

Vetrovnik AERODIUM Logatec

Vodni park Terme 3000

Zipline Ste si vedno želeli poleteti kot ptica in uživati v pogledu na Bovec in okolico? Čaka vas 5 jeklenic (med 550 in 780 m) s skupno dolžino 3,2 km.

4-urno kopanje s sladico in termalnim napitkom 4-urno kopanje v termalnih bazenih vse dni v tednu, dnevna sladica in termalni napitek za regeneracijo telesa.

3-urna vstopnica za poletno Deželo savn 3-urno sproščanje v poletnem delu Dežele savn.

Paket »Prvi let« + videoposnetek Se še spomnite svojih otroških sanj, da bi leteli kot ptica? Doživite jih v vetrovniku AERODIUM Logatec! Primerno za 6 let+.

48,00 €

19,40 €

12,00 €

49,00 €

Celodnevna kopalna vstopnica pon-petek Vabljeni v razkošje 11 bazenov, na skoke s 3 metrov višine in adrenalinske spuste po 8 toboganih in otroško vodno igralo v zunanjem bazenu.

+ 30 Zlatih točk

REDNA CENA

55,00 €

+ 30 Zlatih točk

REDNA CENA

26,00 €

+ 30 Zlatih točk

REDNA CENA

16,00 €

pon-petek

REDNA CENA

+ 30 Zlatih točk

65,00 €

www.terme-snovik.si T: 01 834 41 00

www.atlantis-vodnomesto.si

T: 01 585 21 00

R E DNA CE NA

+ 30 Zlatih točk

16,90 €

odrasli, pon-petek

odrasli, vikend aktivniplanet.si T: 040 639 433

14,00 €

www.aerodium.si T: 05 994 31 00

www.terme3000.si T: 02/ 512 24 55

NOVE HIŠKE V TERMAH ČATEŽ PONUDBA VKLJUČUJE: -

Najem hiške Kopalne karte Končno čiščenje Posteljnina, brisače WIFI, AC Klima, TV Velika lesena terasa Možno plačilo z BONI

-20 €

-50 €

20 Zlatih točk

50 Zlatih točk

100 Zlatih točk

2 nočitvi

3-4 nočitve

5+ nočitev

-100 €

070 412 233 www.terme-catez-homes.com

Podrobnosti in dodatno ponudbo si oglejte Podrobnosti in dodatno ponudbo si na oglejte na Petrol klub plačilna kartica zvestobe www.petrol.si/petrol-travel www.petrol.si/petrol-travel

23


Skrbimo za zanesljivo oskrbo z energijo Zagnali smo že drugo vetrno elektrarno, Ljubač. Z vetrom sedaj proizvajamo zeleno energijo za 45.000 gospodinjstev.

Oglejte si video