Page 1

E T S E Å R S Y ! Ø 0 0 . K 9 0 . AS RGEN KL O M I T S E F S M U E L I JUB

i r å 1 r e r i e Vi f ny butikkve!d

Inngang Meny

LAV PRIS!

799,-

NIKE FREE 5.0+ TIL DAME OG HERRE

Løpesko som gir deg følelsen av å løpe barfot. Barfotløping forebygger skader og styrker muskulatur. Superlett og fleksibel løpesko for kortere løpeturer. Ytter og mellomsåle i Phylite med dype fleksgroper gir suveren løpsfølelse. Str dame 37,5-40,5. Str herre 41-44,5.

X! E T E R O G 2-LAGS

, 9 79

OLIG PRIS!

49,-

2 PAR - UTR

BULA 2-PACK WOOL SOCK

En kortere sokk i ullblanding. Sitter behagelig på foten og klør ikke. Passer til daglig bruk. Str 40-45.

BERGHAUS BOWFELL SHELL JKT TIL DAME OG HERRE En 2 lags GORE-TEX jakke med avtagbar hette og 3 lommer. Jakken har flere justeringsmuligheter og er en perfekt fritidsjakke for de som ønsker å holde seg tørr. Vekt: 614g (str L).

Julehandel

Enklere

ANSMANN HD5 HODELYKT

200 STK!

99,-

BILLIG - KUN

Tåler vannsprut og har 300 lux og 40 lumen, noe som gir en lyslengde på ca 100 meter. Perfekt når du trenger å ha begge hendene fri, men trenger en sterk lyskilde.


JULEGAVETIPS TIL J God hette med fuskepels og store frontlommer

Gåsedun som fyll gir meget god varme og isolasjon

JEAN PAUL OMBRE PARKA TIL DAME En varm og praktisk vinter parka, i 2lags PES full-tapet ytterstoff med 200gms padding. God hette med fuskpels og store front lommer. Gode rib cuffs som holder håndledd varme. Printet inner fôr.

, 9 9 14 EN!

IS SJEKK PR

! S I R P G UTROLI

, 9 79

JEAN PAUL JULIETTE DOWN PARKA TIL DAME

En komfortabel dunparka i pustende, vann og vindbestandig materiale. Gåsedun som fyll gir meget god varme og isolasjon. Sporty og funksjonelle detaljer gjør jakken like anvendelig i skibakken som til fritidsbruk i byen. Vannsøyle 5000/ Pusteegenskaper 5000 / Dunspenst -500 cuin.

Deilig og myk fleecejakke

TK! S 0 0 2 N U K

, 9 4 2 KARI TRAA VØRDE FLEECE Deilig og myk fleece jakke med print fra Kari Traa.

TK KUN 150 SARGE! AV HVER F

BILLIG!

149,- 179,KARI TRAA ATTIMYDLO JACKET

Klassisk og funksjonell fleecejakke. Mellomplagg for aktive jenter. Et klassisk plagg som holder deg varm!

KARI TRAA DISCO PANT

Behagelig, varm og allsidig bukse. Det myke bomullsmaterialet holder beina gode og varme, og fireveis stretch gir perfekt passform.


JUBILEUMSPRISER! TALL!

, 9 9 3

T AN BEGRENSE

! K T S 0 KUN 5

, 9 34

KARI TRAA VØRDE H/Z POLO

Lekent jacquardstrikket mønster, fargerik glidelås og varmt, funksjonelt materiale gjør Kari Traa Vørdepolo til et ypperlig basisplagg til vinteraktiviteter. Den tekniske ullblandingen er varm og pustende. Glidelåsen i halsen kan justeres for perfekt temperatur eller look.

KARI TRAA SAGA ROUNDNECK OG PANT

Kari Traa Saga-trøyen og Saga-panten er et basisplagg i 100 % merinoull med en sporty look. Det pustende ullmaterialet med fireveis stretch føles mykt mot huden og er naturlig lukthemmende.

OLIG PRIS!

99,-

2 PAR - UTR

KARI TRAA VINST ULLSOKK 2PK

Ullsokker i 2-pakning som vil holde føttene varme i kulden. Et perfekt valg for vinterens kalde føtter.

NORHEIM NORD ULLGENSER OG LONGS TIL DAME

BILLIG!

, 9 7 1

Ullundertøy i 100% merinoull . Ull fra merinosau har en ekstra fin og myk kvalitet som isolerer godt på kalde dager. Ull slipper fuktighet ut ved høy aktivitet slik at man holder seg tørr og varm. Ullen er 100% kløfri og spesielt godt egnet for de som er ømfintlige for ull rett på kroppen. God passform for funksjonalitet og komfort. Flatlocksømmer som gjør produktet mykt og behagelig mot kroppen.

BILLIG!

99,-

KARI TRAA KARI HALS

En enkel og stilig hals, som holder halsen din varm både i skibakken og i byen. Den sterke fargen gjør det gøy å mikse og matche. Hurtigtørkende og med stretch.

KARI TRAA RUTEVINGE BEANIE

BILLIG!

99,-

Bomullstrikket ensfarget lue i friske farger. Velg farvorittfargen for å sprite opp antrekket eller kjøp en av hver for å oppdatere garderoben.


UTROLIGE JUBIL Gir deg følelsen av å løpe barfot!

! S I R P V LA

, 9 79

LAV PRIS!

549,ULVANG RAV SWEATER W/ZIP

NIKE FREE 5.0+ TIL DAME OG HERRE

Løpesko som gir deg følelsen av å løpe barfot. Barfotløping forebygger skader og styrker muskulatur. Superlett og fleksibel løpesko for kortere løpeturer. Ytter og mellomsåle i Phylite med dype fleksgroper gir suveren løpsfølelse. Str dame 37,5-40,5. Str herre 41-44,5.

BILLIG!

BILLIG!

199,-

99,-

KARI TRAA MYRBLÅ TIGHTS

KARI TRAA MYRBLÅ TEE

Klassisk treningsbukse med perfekt passform. Hurtigtørkende stretchstoffet holder beina dine komfortable. Refleksdetaljer.

Klassisk treningsskjorte med perfekt passform. Det hurtigtørkende stretchstoffet føles komfortabelt når pulsen stiger. Refleksdetaljene gjør at du kan trene når som helst på dagen.

2XU COMPRESSION TIGHTS TIL DAME OG HERRE

Gir deg mindre stiv og støl muskulatur! Gir fordeler uansett form for aktivitet. Passer til elite som mosjonist, i alle aldre. Medisinsk gradert trykk, 360 graders strikk. Reduserert muskeltretthet.

, 9 9 7

TT BEGRENSE

ANTALL!

BILLIG!

179,NORHEIM NORDLI ULLGENSER TIL HERRE

Laget av 100% merinoull. Isolerer godt og holder deg tørr og varm under aktivitet. God ettersittende passform for best funksjonalitet og komfort.

Bestselgeren! Utrolig komfortabel genser. God elastisitet, ettersittende passform og lange ermer med tommelhull. Ekstra høy glidelåshals med zippergarage som forhindrer gnaging mot haken. Du ser den bla. på de norske langrennsløperne

K! KUN 20 ST

999,-

NORHEIM GEISER ALPINJAKKE I DUN TIL DAME

God, varm og lett dunjakke. Perfekt til de kaldeste dagene i bakken. Mange smarte løsninger.

NORHEIM ELDEN 2LAGS VATTERT JAKKE TIL DAME OG HERRE

En isolerende, myk og behagelig jakke som passer til variert aktivitet i kaldt vær. Har keycard lomme og ventilasjonsmulighet under armene samt avtagbart snøskjørt.

AG! KUN ONSD

, 9 9 6


LEUMSPRISER! ECOLINE HODELYKT

Praktisk LED hodelykt med 5 pærer. Ideel for småturer i høstmørket! Vekt kun 78gr.

! K T S 0 5 1 N BILLIG - KU

, 9 9

ÅRETS JULEGAVE!

ANSMANN HD5 HODELYKT

Hodelykt som tåler vannsprut og har 300 lux og 40 lumen, noe som gir en lyslengde på ca 100 meter. Perfekt når du trenger å ha begge hendene fri, men trenger en sterk lyskilde.

Den opprinnelige MADD MGP trick scooteren!

! N E S I R P K SJEK

, 9 9 7

MADD VX2 PRO SPARKESYKKEL

Den opprinnelige MADD MGP trick scooteren som startet det hele. Denne har i lengre tid vist seg å være en av de mest solide i markedet. Nå med den nye 4’’ bred VX2 MGP FLUTED plate og VX2 ’ ’slide-in’’ bremsesystem, i tillegg til MADD down tube med integrerte riller for å gjøre den ekstra solid bevises nok en gang at VX2 fortsetter utviklingen.

G-SPORT ASKØY

200 STK!

99,-

BILLIG - KUN

Den mest solide i markedet!

TK! KUN 100 S

29,-

TK! KUN 100 S

BULA FLEECE HANSKE

49,-

Varm og vindtett hanske med god passform.

NORHEIM KVITFJELL WOOL SOCK TIL JUNIOR Varm og behagelig ullsokk med frottesåle. Formstrikket for å forhindre gnagsår. Str 31-36.

Kleppestø Senter V/Meny. Tlf. 56 14 03 15

Uke 48 2013 g sport askøy 5 sider  

gsport, jubileum,kleppestøsenter

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you