Page 1


Waar haal jij je inspiratie vandaan?


Kleine dingen, over de maker Kleine dingen is het werk van Rianne van der Kamp. Ik ben een dome, maker en verwonderaar met een opleiding voor het maken van beelden. Mijn grootste inspiratieplek is de natuur. Juist in de kleine dingen om me heen is zoveel inspiratie, inzicht en verwondering te vinden. Deze inspiratie leg ik vast in tekeningen, teksten en fotografie. Waar uiteindelijk weer kaarten, posters en prints uit voort komen. Met mijn Kleine dingen probeer ik een sprankje inspiratie, inzicht en energie mee te geven. Om je blij te maken, om je een hart onder de riem te steken, of gewoon om te laten zien hoe mooi de wereld om ons heen eigenlijk is. Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Aandacht en handgemaakt De kaarten worden met aandacht gemaakt. Het zijn allemaal ontwerpen die met de hand zijn gemaakt. Met eigen tekeningen, eigen teksten (soms ook handgeschreven) en eigen fotografie. De kaarten worden lokaal gedrukt en haal ik zelf bij de drukker vandaan. Het papier is ongebleekt en heeft daardoor een minder grote belasting op het milieu. Ook de inkt is duurzaam en waterbased. Het hele drukproces verloopt met aandacht voor natuur en milieu. Naast de kaarten maak ik ook andere zaken. Denk aan eigen zeefdruk op tasjes, shirts en papier. De ontwerpen van de kaarten druk ik ook af als posters, prints, stickers en meer. In mijn webshop is meer te zien van deze andere ontwerpen!


Praktische informatie Op het moment dat je de kaarten van Kleine dingen wil opnemen in je assortiment werkt het als volgt: - Je krijgt een een 36vaks kaartmolen en kopkaart in bruikleen (twv 90,-) - Je ontvangt 36 verschillende ontwerpen kaarten , 10 kaarten per vak - Het formaat van de kaarten is A6 (10,5 bij 14,8 cm) - De kaarten zijn voor en achter gedrukt op biotop 300 grams papier. - De advies verkoopprijs is 1,95 - Een handige digitale bestellijst voor nieuwe aanvulling Of - Je besteld de kaarten los (10 per ontwerp) -minimum afname is 6 ontwerpen (dus 60 kaarten) - Je besteld er een losse kartonnen display bij met ruimte voor 6 ontwerpen - Je maakt gebruik van een eigen winkelpresentatie/ display

Het zit in de kleine dingen Juist dat extra beetje aandacht voor een ander of voor jezelf, dat is belangrijk! Een ander blij maken met een bijzonder gebaar, een mooie boodschap die je tastbaar om mee kunt geven. Dat is waar Kleine dingen om draait. Met de inspiratie uit de natuur en de liefde op papier.


Postkaarten met tekst

Postkaarten met tekst


Postkaarten met / zonder tekst

Postkaarten zonder tekst


Posters A3

Posters A3


Prints A4

Prints A4


Ontdek jouw inspiratie


De prijslijst aanvragen kan door te mailen naar info@kleine-dingen.nl Kleine dingen Rianne van der Kamp Berkenweg 75 9471 VC Zuidlaren info@kleine-dingen.nl 06 13750201 www.kleine-dingen.nl www.kleinedingen.etsy.com

Kleine dingen Wholesale  
Kleine dingen Wholesale  

Informatie voor (web)winkels

Advertisement