Page 1

WILLY VANDERSTEEN EN NIX

suske en kinkyen cosyenwiske


?

beloning!

SLIk JE GELUk! kINDEREN AAN DE MACHT! WELkE VIS BEN JIJ? DE FLAIR VAN HET SECUNDAIR

Beste Yeti-lezer, 6/10/14 17:02

KIES YETI! KYE_140109.indd 1

18/04/14 14:36

Yeti brengt al dertien jaar lang mensen samen. Het is geen tijdschrift, maar een lijf-blad. Yeti kruipt in je lijf en stroomt door je aders. Je leest het niet, je ademt het. Yeti-lezers hebben een stapje voor op de rest. Speciaal voor de Boekenbeurs 2014 in Antwerpen, brengt Yeti Kinky en Cosy en Suske en Wiske samen in één avontuur. Dat is WERELDNIEUWS! Nooit eerder liepen de prettig gestoorde tweelingmeisjes die andere twee onbevreesde avonturiers tegen het lijf.

HET VERHAAL

HYPER-HYSTERISCH HYNFORMATIEBLAD SEPTEMBER - NR. 111

Als Kinky en Cosy een reeks overdreven GAS-boetes oplopen, worden ze daar streng voor gestraft. Ze worden ondergebracht in een voorbeeldgezin, zodat ze betere manieren kunnen leren. De tweeling komt terecht in het huis FOUT-O-MATEN van tante Sidonia. ELKE WEEK GRATIS

SCHOOLREIS

GLUREN Suske en Wiske worden dan weer uitgeleend aan de ouders IN DE KLEEDKAMER WIN EEN van Kinky en Cosy. Zo kunnen die alvast wennen aan een GRAFFITI-MUUR! stel actieve, dappere en avontuurlijke kinderen.

De kinderwissel loopt niet meteen gesmeerd. En wie weet is dat wel de bedoeling … Want achter dit hele plan zit het geniaal foute brein van Krimson. KYE_140111.indd 1

8/09/14 15:22

Als dat maar goed komt! Dit verhaal is het resultaat van een eenmalige samenwerking. Deze strip is gratis DE WAARHEID ACHTER FACEBOOK en krijg je alleen in ruil voor de (originele) waardebon verschenen in Yeti 112 LISA HELPT: (oktober 2014). Vanaf 12 november staat het verhaal ook online op www.yeti.be. Ik voel me slecht!

Meer Tijd Voor Je Hobby?

10

TIPS

Lezen: Jongens

Doen Het Graag In Bed

Meisjes liever in de zetel

Macho + Watje =

Striptease voor je oma?

LI EF NO LI JK VE SC M BE HR R EE 20 UW 13 – SC NR HR . 10 IF 5 T

Watcho! Yeti lanceert nieuwe levensstijl

WIN!

je gewicht in bananen!


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


EEN ZE IEU MYSTER BRIEF Onze vrienden zijn nog maar net bekomen van het avontuur met Het sprekende testament en er valt alweer een nieuwe mysterieuze brief in de brievenbus. En nog een. En nog een! Een hele hoop post, maar er is er maar eentje voor Tante Sidonia. Jammer genoeg zijn de letters door elkaar geraakt op de enveloppes. Op welke brief komen alle letters van TANTE SIDONIA voor en ook alleen maar die letters?

23


35126

AR?

A WIE ZIT W Een feestmaal vraagt natuurlijk véél planning en voorbereiding. Het is ook extreem belangrijk dat iedereen op de juiste plaats zit. Sidonia heeft heel wat regeltjes om te bepalen wie waar zit. Kan jij de naamkaartjes bij de juiste plek zetten?

g van Sidonia

De tafelschikkin

n de tafel. haard. aan het hoofd va zit uw ro stv ga de buurt van de • De lekker warm in g aa gr zit s ba • Professor Bara Wiske zitten. moet rechts van zitten omdat ze • Schanulleke n de kerstboom va nt ka de n aa et . • Wiske mag ni autjes wil voelen tijd aan de cade g naar de ru n zij et anders de hele m zitten en liefst a ni do Si j bi t • Lambik moe ht voor haar. eft geen aandac televisie of hij he n dezelfde e mogen niet aa • Suske en Wisk zitten. genover elkaar kant of recht te

3

2

1

5

6

7

Oplossing:

4

1 2 3 4 5

6

7


suske en kinkyen cosyenwiske Een initiatief van Yeti ism WPG Uitgevers en Nix.

Check www.yeti.be voor meer Yeti. Check www.suskeenwiske.be voor meer Suske en Wiske. Check www.nix.be voor meer Kinky en Cosy. Binnenkort kan je Kinky en Cosy ook in tekenfilmpjes bekijken op JimTV.

VERHAAL: Marnix Verduyn en Peter Van Gucht TEKENINGEN: Marnix Verduyn en Luc Morjaeu EINDREDACTIE: Wim Vercruysse VORMGEVING: Tim Sels Niks uit deze uitgave mag gereproduceerd worden zonder uitdrukkelijke toestemming van de makers.

De gegaste gasten  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you