Page 1

’t Kilotje _ EDITIE


Voorwoord Nog niet zo lang geleden stond ik u allen ook al te woord. Speciaal voor ons galabal krijgen jullie nogmaals een kilotje! Deze periode was niet alleen kort, maar ook krachtig. Zo hebben we net onze super zalige Hilok-week achter de rug waar we velen op af zagen komen. Maar ook daarvoor hebben we onze après-skifeestje en de aprèsski-cantus gehouden. Ook zij waren een topper van formaat! Tenslotte hadden we ook onze H-party waarbij we tal van verkleedde mensen zagen. Na zoveel topactiviteiten te hebben gehad, is het Hilok nog lang niet uitgeblazen. Ook binnenkort volgen er nog vele leuke activiteiten. Hilorgie, Romeinse cantus, IFK-finale dag, 12u-loop, bierbowling II, een heuse karaoke-avond,… Maar laten we ons nu vooral focussen op de toffe avond hier op het galabal. Met tal van top-dj’s en bekende namen zoals The Fools en We Are Prostitutes hebben we jullie kunnen overtuigen om naar hier te komen! Laten we er nog een spetterende avond maken en ik zie jullie op 1 van onze volgende activiteiten wel terug! Klaas


Praeses: Hanne Onze praeses Hanne is een bezige bij. Vinden we niet in ’t Kofschip te Gent, dan is ze in hometown Lichtervelde bezig met de scouts. West- of Oost-Vlaanderen: haar prachtige ske, oi, sggh, èè, wi en afgekapte lettergrepen past ze overal toe. Kortom: taalkunst van de bovenste plank waar de Aboriginals nog wat van konden leren. Door haar taalprobleem heeft ze het over een andere boeg gegooid waardoor ze haar partners nu zoekt in Turkije of Duitsland. Bij deze werkt het HILOK dus ook aan haar internationale connecties.

haar

Vice-praeses: Arantxa Moest vice-praeses Arantxa, geboren zijn in Canada in 1967 en iets kleinere borsten gehad hebben, kwam ze zéker in aanmerking om de rol van Pamela over te nemen in Baywatch. Nu staat ze echter redder in, het iets minder beschaafde, Blankenberge! Toen vtm redders zocht voor een reportage over de veiligheid aan de zee, sprong Arantxa meteen in het oog. Dit vond de mediageile stoot natuurlijk wel tof aangezien ze het altijd veilig doet. Ook handig om te weten: als Arantxa zelf wat boven haar theewater is, durft ze soms afkomen met (rare/unieke), minder veilige, voorstellen. Aan jullie om deze te ontdekken.


Quaestor: Lien Dit jaar worden alle mogelijke facturen, boetes en andere geldzaken naar Lien gestuurd. Zoals de meesten van ons praesidium is Lien een goedlachs persoon die ervoor zorgt dat het HILOK altijd gezien wordt wanneer ze toekomen. Lien heeft ook enkele speciale (en dure) hobby’s zoals All stars, Icewatch horloges en Labello’s verzamelen. Vorig academiejaar introduceerde Lien trouwens een nieuwe trend: het “helikopteren”. Wat dit juist inhoudt, hoort niet thuis in een boekje als dit, maar voor details kan je altijd bij haar, Peter, Billy of Elias terecht.

Secretaris: Koenraad Koenraad, of ook wel beter gekend als Koentje (met de nadruk op TJE, want groot is hij niet) staat dit jaar in voor de verslaggeving van elke vergadering en vele andere taken. Hij is met andere woorden altijd op de hoogte van het reilen en zeilen van het HILOK. Daarnaast is Koentje de meest geliefde HILOK’er aangezien hij als enige met 100% van de stemmen verkozen is! Moest sneeuwwitje één van haar schattige hardwerkende dwergen kwijtgespeeld hebben, dan is het zeker wel onze secretaris.


Feest: Michiel Het kan best zijn dat je al wat hebt horen waaien over de historische feestjes van het HILOK. Om onze naam en eer hoog te houden, hebben wij een gouden duo dat voor de spetterende fuiven en het galabal zal zorgen. Deel 1 van dit duo is Michiel. Hij is vaak gekleed alsof hij van ĂŠĂŠn of ander galabal komt en kan zo dus doorgaan voor de perfecte schoonzoon, maar schijn bedriegt. Hij kan soms scherp uit de hoek komen met (al dan niet terechte) opmerkingen. Geen blad voor de mond dus, maar wel een hart van goud. Ook hij is redder aan zee, waardoor de veiligheid dus zeker gegarandeerd is bij het HILOK!

Feest: Christophe Deel 2 van ons feestduo en ook een groot organisatorisch talent is Christophe. Hij is voor de verandering eens NIET afkomstig uit WestVlaanderen. Christophe is ook al een aantal jaren actief lid van het HILOK en heeft daarom besloten om in het praesidium te treden en om alle feestjes van begin tot einde in goede banen te leiden dit jaar, maar opgelet, gelieve deze jongeman niet teveel alcoholische drank voor te schotelen, want dan zou hij je wel eens om een slaapplaats durven vragen aangezien hij zelf nog niet op kot zit.


Sport Kiné: Sarah Sarah Wyseure, onder meer bekend als ‘Sarah-6-ure’ (daar ze nooit ‘t Kof of eender welk ander café verlaat voor 6 uur) zal voor haar 1e jaar praesidium de functie ‘sport kiné’ onder haar hoede nemen. Dit zal ze dan ook met veel enthousiasme doen, hoewel ze ’s avonds vaak niet bereid is om nog veel fysieke inspanning te leveren. Dit slaat natuurlijk op het feit dat ze meestal geen zin meer heeft om het hele eind terug naar haar kot te fietsen. Ze blijft dan ook maar al te graag slapen bij mensen die vlakbij de Overpoort op kot zitten om daar misschien andere fysieke inspanningen te leveren? Ze staat voor het motto: ‘Een uniefstudent moet toch nog een leven hebben ook?!’

Sport Kiné: Lieselot Sarah Zesure zal in haar functie worden bijgestaan door haar goede vriendin Lieselot. Lieselot kan je vaak terugvinden in ’t Kof en op cantussen waarbij ze steevast haar Vodka Redbull in de hand houdt. Iedereen die op dat moment naast haar zit, mag zich dan ook aan meerdere ad fundums verwachten aangezien ze maar al te graag een babbeltje slaat. Na middernacht bereikt ze haar sociaal hoogtepunt (vooral bij het mannelijk volk) en is ze wel eens in voor een avontuurtje! Zo haalt ze op een avondje café wel meerdere overwinningen binnen. In tegenstelling tot Sarah kan ze haar kot wél altijd terugvinden, in welke toestand dan ook.


Sport LO: Elisa Ook nieuw sinds dit jaar is Elisa. Elisa heeft haar naam vooral in het eerste semester gemaakt. Met het nieuwe leven dat er voor haar open ging, durfde ze haar hoofd wel eens binnensteken in ’t Kof. Daar hing ze (neem dit gerust maar letterlijk) vaak aan de toog na de leuke feestjes die het HILOK organiseerde, met een Duveltje in haar hand. Vanaf het 2de semester was ze in staat zich los te rukken van deze toog en zich op de dansvloer te begeven. We hebben er alvast een zeer goed oog op dat Elisa haar functie zeer goed zal uitvoeren dit jaar.

PR Kiné: Laura Laura zal je steeds horen alvorens je ze gezien hebt aangezien ze zonder moeite een hoog aantal decibels kan produceren. Elke zin eindigt zonder twijfel op ‘haha’ en het lachen vergaat haar zelfs niet als ze wakker wordt op de spoedafdeling van AZ Jan Palfijn na een avondje Gentse Feesten. Laura zal met deze capaciteiten haar taak als PR zeker goed volbrengen aangezien ze naast haar Antwerps lawaai ook een supertoffe meid is om mee aan/achter/onder de toog te hangen. (Wel niet teveel Gin Gini geven, want dan mag je ze dus gaan ophalen in Jan Palfijn!)


PR Kiné: Bert De andere persoon die de public relations zal onderhouden is Bert T’siobbel. Bert is een echte “chiller” die hier en daar wel eens een Engels woord of uitdrukking tussen zijn zinnen smijt. Iedereen zal blij zijn als Bert het auditorium binnenkomt, aangezien er zo eens naar iets anders interessants kan geluisterd worden tussen de lessen door. Informatie over feestjes, de boekenverkoop, activiteiten en andere mededelingen worden door hem gebracht, dus zet je oren maar open als Bert T’Chiller verschijnt.

Cultuur: Marlieke Omdat het in het HILOK niet enkel en alleen om feestjes en drinken draait, kunnen we steeds rekenen op Marlieke. Zij zal ons dit jaar wat cultuur bijbrengen, dit kan misschien wat serieus klinken, maar ‘cultuur’ is een ruim begrip. Zo valt bowlen (eventueel met wat bier erbij) zeker onder deze noemer. Ook af en toe een bezoekje aan de Kinepolis, de oude Gentse binnenstad of een voetbalmatch gaan bezichtigen, behoren tot haar cultuuractiviteiten. Om echte cultuur op te snuiven, kan je Marlieke van September tot December steeds gaan bezoeken in Malta aangezien zij daar in het eerste semester zal stagelopen.


Scriptor: Klaas Als je hem niet in het kofschip kunt vinden, is het waarschijnlijk al na 2u, aangezien hij dan in zijn bed moet kruipen van Louisa. Je moet nu niet denken dat zijn lief alleen een slechte invloed heeft op hem. Zij heeft hem immers de basisbeginselen van hygiëne bijgebracht: tandenpoetsen, haarwassen,… Met Klaas kun je ook altijd een gezellige babbel slaan, maar dan blijf je zeker nog enkele uren plakken aangezien hij steeds een nieuwe pint voor je neus zet. Als scriptor gaat hij het zeker niet slecht doen, aangezien Klaas overal wel wat ogen en oren heeft. Hij zal dit jaar ook bijgestaan worden door mederedacteur Michiel, dus jullie kunnen er zeker van zijn dat al jullie uitspattingen in dit boekje zullen verschijnen.

Web: Maarten Maarten neemt dit jaar de website onder handen. Het stereotype van “nerd” is helemaal niet van toepassing bij hem, aangezien onze nerd danst op alle mogelijke tafels, togen of andere verhogen omringd door ontelbare chicks (die hem af en toe eens moeten ondersteunen). Aan de andere kant kunnen mensen die zich het eerste jaar op de unief moeten bewijzen aan hun ouders bij hem terecht, aangezien hij zijn eerste jaar zonder grote kleerscheuren heeft overleefd!


Cantor: Jonas Jonas is door de jaren heen al een vaste waarde geworden in het HILOK. Met zijn ervaring zal hij dit jaar van elke cantus een groot feest maken. Met zijn hemelse stem zal hij elk liedje met volle moed en overgave voorzingen en aanleren aan de cantusleken onder ons. Na de cantus zal hij zonder moeite tot één van de laatste blijven hangen in ’t Kofschip om zo zonder moeite de lessen diezelfde morgen te missen. Een vreemde, nog niet opgeklaarde, gave van Jonas is dat hij vaak plots onopgemerkt verdwijnt om dan later al dan niet weer terug te flitsen.

Schachtentemmer: Mick Over Mick zouden we een boek kunnen schrijven, dit wel niet altijd in de positieve zin gezien. Toch is Mick een heel sociale en toffe kerel waarmee men gemakkelijk een babbel kan slaan. Hij heeft dan ook beloofd dit jaar goed zorg te dragen voor alle eerstejaars. En u mag gerust het begrip ‘zorg’ in de breedste zin van het woord bekijken. Mick is altijd wel te overtuigen om ‘1tje’ te gaan drinken, wat meestal leidt tot weer een stevig feestje met een nog stevigere kater achteraf. Nog een tip voor het vrouwelijke geslacht: gelieve geen groene kledingstukken (vnl. kleedjes) te dragen in zijn bijzijn. Het HILOK is niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen.


PR extern: Louisa Als laatste hebben we Louisa. Zij zal dit jaar zorgen dat er veel geld binnenrolt in de HILOK-kas. Daarnaast heeft ze ook de slechte gewoonte om het geld weer snel uit te geven. Wanneer ze naar iedereen komt en begint te vertellen dat ze weer ‘een beetje dronken’ is, kan je verwachten dat ze snel gaat overschakelen naar de Baco’tjes. Dan durft ze wel eens naar haar goede vrienden Antoine en Jill van-achter-de-toog gaan, om ijsblokjes te vragen (verdere details moet u zelf maar verzinnen). Voor de rest is Louisa een zéér sociale meid die wel eens een praatje met Jan en alleman(nen) begint.


Praesidiumverkiezingen Ben je ge誰nteresseerd om een extra ervaring mee te maken, heb je zin om u in te zetten in een grote organisatie en ben je gedoopt en ontgroend bij het Hilok? Dan is het praesidium misschien iets voor jou! Zoals jullie weten, studeren enkelen van onze praesidiumleden volgend jaar af of hebben sommigen na een jaar van vele leuke ervaringen besloten om toch te stoppen. Daarom hebben we volgend jaar heel wat nieuwe mensen nodig die een frisse wind willen brengen in het Hilok. Ben je dus ge誰nteresseerd om in het praesidium te stappen, stuur dan een mail naar Hanne.vanderhaeghe@ugent.be met daarin een motivatie waarom je in het praesidium wilt stappen en welke functie(s) je eventueel ziet zitten. Wij hopen alvast dat we jullie volgend jaar kunnen verwelkomen in het praesidiumteam!


Afgelopen activiteiten Aprèsski-cantus Een eerste cantus in het 2e semester lokte direct veel volk. Tal van bezoekende kringen waren aanwezig, met het VBK als koploper. Er werd heel wat afgedronken door de commilitones, bezoekende kringen en afgezakte skireizigers. Dit leidde tot een roemoerige maar toch zeer toffe cantus! H-party Onze H-party was ook weeral een succes. Heel wat Hilokfanaten waren afgekomen en kwamen zeer origineel uit de hoek met hun verkleedkledij: een helikopter, een hiphopster, een hoegaarden, een homo,‌ Er werd weer tot in de late uurtjes doorgedaan en velen wisten hun kot niet terug te vinden. Heropeningsfuif Ook onze fuif in de Vooruit lokte weer heel veel volk. De zalen waren weer uitverkocht en de laatste 100 tickets aan de kassa waren ook zeer gewild. Aan een tempo waar andere kringen wel naar zullen opkijken, stroomde het bier uit onze vaten en werd de rest van de


drank geledigd. Anders dan vele jaren haalden vele mensen het einde van onze fuif en zette het feest door in het Kof. Toen we met de auto moesten passeren om alles op te bergen, was het ook een heel moeilijk slalomparcours waar de beste F1coureur problemen mee zou hebben. De koffiekoeken vlogen de deur uit en ook in ons favoriete cafĂŠ werd er nog een groot drankverbruik gemeten. Vele zullen het zich waarschijnlijk niet meer herinneren, maar hun kater zal wel boekdelen gesproken hebben!


Hilok week Familiecantus De start van onze Hilok-week begon dit jaar met een familiecantus. Het principe was simpel: iedere gedoopte van het Hilok mocht naar de cantus zijn familie meenemen. Vele zatte papa’s, mama’s, broers, zussen, neven en nichten kwamen dus af. Anders dan je zou verwachten, was het soms moeilijker om de zatte familieleden in de hand te houden dan de gedoopten. De vader van Christophe (praesidium) wou dan ook niet anders behandeld worden dan de gedoopten toen hij een strafje kreeg omdat hij naar het wc was gegaan, dus je ziet dat uw familieleden ook jong geweest zijn! Gratis vat @ Kof Om de week rustig te starten, gaven we een gratis vat in het Kofschip. Althans, we dachten dat dit een rustige start zou geven. Door de iets mindere opkomst, was er dus meer bier voor de mensen die er wel waren. Dit leidde tot


een zeer late avond, een zeer korte nachtrust want het was weer vroeg dag de volgende morgen… 24 u van ’t Kof De volgende morgen spraken we af om 9.30u om te ontbijten met heerlijke koffiekoeken, aardbeien en cava. Omstreeks 10u gingen we dan ook van start met onze ochtendcantus. Hier waren toch opvallend veel mensen aanwezig, ook van de geneeskunde. Anders dan andere cantussen zagen we sommigen onder hen nuchterder worden in de loop van de cantus. Maar de meesten hadden natuurlijk het omgekeerde effect. Na de cantus begon onze dagdisco met hotdogs en bicky’s en af en toe een gratis vat. Tegen de avond startten onze wedstrijden, met eerst onze bitterballencontest en daarna onze ‘reis rond de wereld’. De bitterballencontest werd gewonnen door Klaas (praesidium) en ‘reis rond de wereld’, waarbij om


de minuut een shotje bier moest gedronken worden, werd gewonnen door Pieter-jan (schacht). Het Kofschip geraakte daarna steeds voller en aangezien de helft al heel goed beschonken was tegen dan, was de avond weer goed gestart! Kroegentocht @ Leuven Woensdag trokken we met een 25tal mensen richting Leuven om daar de kroegen onveilig te maken. Omdat we met een lager aantal dan normaal zaten, hadden we het geluk om af en toe iets meer te drinken. Daarbij kwam dan nog eens dat de prijzen in Leuven af en toe wat lager liggen, soms tot 1â‚Ź voor een pintje. Ik moet u de afloop van de avond alvast niet meer voorspellen! Rond 3.30u stapten we terug op de bus, verbaasd dat we niemand onderweg verloren hadden, terug richting Gent om daar het feest voort te zetten. Ik moet zeggen dat andermaal het Hilok naam heeft gemaakt in Leuven en dat ze ons daar volgend jaar zeker nog welkom gaan heten!


Tour de France Onze laatste activiteit van de week was de Tour de France, mijn persoonlijke favoriet. 6 dappere mannen en 3 stoere dames gingen de uitdaging aan om 8 loodzware etappes te ondernemen waar heel veel sterke bieren, pintjes, wijnen en minder lekkere non-alcoholische dranken in verscholen lagen. Noraly (schacht) was de eerste die uitviel na 2 etappes toen ze recht naar achter viel van haar stoel. Daarna volgde de ene na de andere. Wat we vooral onthouden is dat Manoek de eerste 4/5 ritten ervoor ging en die ritten op zijn naam zette door eerst uit te. Toch ging uiteindelijk de blauwe trui (strijdlust) naar Arne. Verder werd de gele trui op de valreep gewonnen door Maarten VG (schacht), tot zeer groot jolijt van de 2de in de rangschikking, Klaas. Omdat Maarten VG schacht is, ging hij


ook direct met de witte trui, beste jongere, lopen. De groene trui, de snelste drinker, ging dan weer naar Klaas. De roze trui, voor de beste vrouwelijke drinker ging dan weer naar Lisa T. De bolletjestrui, voor de bergkoning, ging dan weer naar Nicolas DD en als laatste vernoem ik dan ook graag onze rode lantaarn Sarah W. die halverwege op haar emmer lag te slapen. Algemeen kunnen we spreken van een zeer geslaagde Hilokweek waarin veel werd gedronken en daardoor heel weinig nuchtere momenten waren.


Komende activiteiten 19 maart 22 maart 25 maart 27 maart

20.30u Romeinse cantus Dies Natalis Hilorgie Bierbowling II

15 april 22 april 24 april

22.00u KaraokĂŠ IFK-finaledag 12u-loop

Rector ICC Overpoort bowl Kofschip Gusb SintPietersplein


Sport IFK TAFELTENNIS (4maart): Fien Engels walste zich doorheen de wedstrijden! Ook Laura moest eraan geloven in de halve finale, Fien won de 3 sets en ging door naar de halve finale. Daar schakelde ze VLK uit en behaalde zo de gouden medaille! Proficiat Fien! De heren: bij de pingpongers met klassement haalde Wout De Kepper de gouden medaille binnen voor het hilok! Merci Wout! Bij de tafeltennissers zonder klassement, behaalde Niels Colle na een spannende finale tegen VTK de 2e plaats!


Sport IFK MINIVOETBAL DAMES: Afgelopen maandag (11maart) was het terug de beurt aan onze dames en jawel, beide minivoetbalploegen behaalden winst! Hilok 1 kwam uit tegen Filologica en Hilok 2 kreeg het VEK voorgeschoteld. Tijdens beide matchen werd het al snel duidelijk wie er de match domineerde, het Hilok natuurlijk! De dames van Hilok 1 begonnen sterk aan de wedstrijd, zetten meteen druk op de verdediging, maar Filologica bood hier in het begin goed weerstand tegen. Na enkele rake klappen op zowel het doel, als de keepster van Filologica werd het 1-0. Dit was meteen het startshot van een reeks andere doelpunten en zo werd het uiteindelijk 9-0 voor onze dames, proficiat! Na deze match was het de beurt aan Hilok 2, zij hadden te maken met VEK. De eerste helft verliep vlekkeloos, waarbij onze speelsters voor een mooie 9-0 zorgden bij de rust. De tweede helft was gewoon nog een kwestie van er wat ‘spanning’ in te houden, eindscore: 9-2. Dit zorgt ervoor dat onze beide ploegen doorgaan naar de


halve finale op maandag 25 maart. Helaas wordt deze wedstrijd tegen elkaar gespeeld , mogen de beste winnen! Speelden voor HILOK 1: Ianthe Meersschaert, Ine Louage, Eline Lievens, Alba De Roa Moral, Annelies Vangheluwe Speelden voor HILOK 2: Helena Wyckaert, Rosalien Pouw, Siegried Robben, Eva Dessein, Annelies Van Doorsselaere IFK MINIVOETBAL HEREN: HILOK 3 nam het op tegen VLK 3 in de 1/8e finale en ’t VLK stond scherp! De match was nog geen 3 minuten bezig en daar ging het VLK al lopen met 2 goals. Er volgden er helaas nog een paar… Tot enkele supporters erbij kwamen! Een geblesseerde sprong opt veld en jawel, goal! Onze mannen hebben zich verder nog goed verweerd en enkele doelpogingen ondernomen, maar het mocht niet baten. Toch een dikke proficiat met jullie afgelegd parcours  !


Sportkalender Zin om eens te komen supporteren? Hier is alvast het programma voor het 2de semester en hopelijk zien we jullie eens op 1 van onze wedstrijden om te zien hoe we de rest overklassen! 13 maart

IFK zwemmen

20u

13 maart

Kwartfinales basket heren

21u

18 maart

IFK badminton dubbel

18.30u

20 maart

Kwartfinales minivoetbal heren

19u

20 maart

Halve finales basket dames

20u

20 maart

Halve finales basket heren

21u

25 maart

Halve finales minivoetbal dames

20u

27 maart

Halve finales minivoetbal heren

20u

22 april

IFK-finaledag

24 april

12u-loop @ Sint-Pietersplein


Vrouwenpagina


Vrijgezel van de maand Omdat ik mijn eigen schachtje niet achterwege mag laten, heb ik besloten om deze maand Rob VQ vrijgezel van de maand te maken. Rob is een heel sociale en rustige jongen waar je gemakkelijk een gezellige babbel mee kan maken. Verder is hij zeer sportief. Recreatief doet hij aan gymnastiek, wakeboarden en snowboarden. In de zomer is hij vaak te vinden aan het strand, dus je kan wel stellen dat hij een echte beachboy is. Rob is ge誰nteresseerd in dames met een rustig karakter, die niet moeten opvallen. Hij verkiest om eerst de dames te leren kennen, voordat hij ermee in bed wil duiken. Aan die dames wil hij ook wel eens zijn gymnastische kant laten zien.


10 reden om je dronken te drinken op het galabal 1. Je liefje heeft het net uit gemaakt en de beste oplossing om over je verdriet te geraken is drinken. 2. Je hebt de laatste tijd veel stress van thuis of door de vele lessen, hoog tijd om nog eens te ontspannen. 3. Die crush van jou is ook op het galabal, maar je hebt nog nooit iets durven zeggen tegen hem/haar. Gelukkig maakt alcohol de lippen wat losser. 4. Het is vrijdagavond, hoe moet je anders je weekend beginnen/ week eindigen? 5. Wow, het bier is hier goedkoper dan in de overpoort! Dus hoe zatter ik mij hier drink, hoe meer geld ik heb uitgespaard dat ik zou opdoen in de overpoort. 6. Omdat het kan‌ 7. Je slaapt al enkele nachten slecht, met alcohol slaap je alvast veel beter! 8. Je bent een stijve hark en met alcohol trek je het u waarschijnlijk allemaal niet meer aan en smijt je alles uit de kast! 9. Met alcohol lijkt iedereen en alles nog veel mooier dan dat het al is! 10. Je hebt al een eeuwigheid geen seks gehad en alcohol gaat vaak gepaard met domme dingen ;)


Wist je datjes Wist je dat … Robin (schacht) na de openingsfuif in een fontein is beland? ... dit wel niet op de weg lag naar zijn kot aangezien deze fontein zich bevind op het zuid … hij waarschijnlijk wel niet de enige geweest zal zijn die iets voor heeft gehad … want dat die nacht ook jonathan en noraly (schachten) niet al te braaf geweest zijn … ook Vicky (schacht) iemand heeft binnengedaan die avond … Elisa (sport LO) ook wel heel dronken was ... ze besloot de toog en de schermen op het podium aan te vallen … ook Simon DM weeral op dreef was… … Stijn (schacht) niet eens het verschil meer kon proeven tussen wijn en water … Grégoire (schacht) eens dacht niet voor te komen in het volgende kilotje … hij echter wel zo slim was om de les van 8.30u zat bij te wonen… … zijn jaargenoten wel heel raar opkeken toen hij met een bak bier binnenkwam midden van de les … de prof hem dan ook direct buiten smeet


Wist je dat … ook Mieke VM haar best weer heeft gedaan … Jeroen hiervan ook een mooie demonstratie is komen geven op de familiecantus … hij volgens zichzelf niet veel heeft moeten doen en dat vooral zij het werk deed … andere luizakken dus altijd terecht kunnen bij Mieke VM

… Lien aardig bezig is met Wesley en Dylan van het VGK… … we ondertussen niet anders gewoon zijn van Lien dat ze met 2 venten tegelijk bezig is … we binnenkort misschien beter eens een privé-wc maken voor Lien … ook dames steeds welkom zijn in een trio met Lien … ze vooral een trio samen met Hendrik en Josie (VGK) ziet zitten


Wist je vervolgens ook al dat … voor het gratis vat er een aantal praesidiumleden en hun liefjes samen iets gegeten hebben … dit misschien niet een al te best plan bleek te zijn achteraf want dezelfde avond nog hadden 3 koppels onder hen grote ruzie… … dit duidelijk niet voor herhaling vatbaar was … Maarten VG (schacht) die avond wel meer geluk had… … we hem de volgende ochtend van de verkeerde kant zagen afwaggelen … hij niet meer op zijn kot was geraakt, zijn fiets kwijt was en dan maar een meisje had gevonden om bij te blijven slapen … hij wel haar naam niet meer wist en ook niet meer wist of ze nu seks hebben gehad of niet … we dus dringend op zoek zijn naar de dame die Maarten zijn zwart gat kan opvullen… … Francis (schacht) op kop de meest zatte persoon was op de ochtendcantus … hij achteraf gratis lapdances weg gaf aan iedereen die wou … hij toen maar besloot naar zijn les te gaan … hij echter wel niet zijn jas aankreeg hiervoor … hij toch wel goed op de voet gevolgd werd door Anne/Tietje (schacht)


Ten slotte, wist je dat… … de bitterballencontest werd gewonnen door Klaas (scriptor) … de reis rond de wereld werd gewonnen door Pieter-Jan (schacht) … hij wou voort doen maar dringend naar het wc moest … hij niets beters had gevonden om tegen de toog van ’t Kof te plassen … we dit uiteraard niet konden tolereren. … Lieselot (sport) uiteindelijk op de 2de en zeer verdienstelijke plaats is gestrand … ze het wel echt moeilijk had dat ze verloren was tegen een schacht Hebben jullie nog roddels voor het volgende kilotje? U mag ze altijd mailen naar klaasverschelden@hotmail.com! Tot de volgende! Klaas


Kilotje gala-editie  

Speciaal voor het galabal van het HILOK, een nieuwe uitgave van het Kilotje met afgelopen hilok-week en de eerste activiteiten van het 2de s...