Page 1


Beste ouders en leden,

Hopelijk was het een superdemax kamp en hebben jullie zin in het nieuwe jaar. Wij alleszins wel! Maar.. Voor wie ons zo hard mist en niet kan wachten om ons terug te zien, op volgende plaatsen zijn we ook: Zondag 12 september kan je ons zien lopen (en dansen â˜ş) in de hopduvelstoet. Zondag 19 september is het autoloze zondag. Ook hier zullen we staan. Kom dus gerust eens langs voor een leuk spel, of een drankje. Meer informatie hierover vinden jullie ook achteraan in het kkosserken. 24 oktober is nog een eindje weg, maar zo hebben jullie tijd om een vriendje te zoeken die graag eens mee wil naar de kkos, want dan is het vriendjesdag! Ook hierover vind je meer achteraan in het kkosserken. Wij zitten alvast te popelen om aan het nieuwe jaar te beginnen.

Tot binnenkort!

De leiding


Ode aan de speelclub Het kamp is weer gedaan. Maar de speelclub die kon alles aan. Van overvallers tot geweren, Het kon hen allemaal niet deren. De eerste dag zagen we heksen en trollen En moesten we terug naar de kampplaats hollen. Ook in de avond was er nog wat gevaar want toen gooiden we frisbees naar/op elkaar Dinsdag was het gezamelijke dag En moest je rennen als je de leiding zag Woensdag stapten we en gingen we zwemmen En zelf wespen konden ons niet temmen Donderdag versloegen jullie Hocus Pocus tijdens 1 tegen allen Jongens lakten nagels en meisjes moesten muurzitten zonder te vallen De dag nadien was het tijd voor spelletjes met water Want je weet: eerst water, de rest komt later We maakten ook huisjes van snoep Man, wat was dat een troep ! Tijdens de sportdag moest je dankzij de regen niet veel doen Maar toch had je je talent vandoen. ’S Avonds was het tijd om te dansen En mocht je hamburgers en cola schransen Op maandag was het speelcluboorlog En uiteindelijk won de groep van de aspi’s toch In de namiddag maakten de aspi’s voor jullie een spel En leuk vonden jullie Ellen en Rani wel Op dinsdag moesten we zowel dansen als acteren En tegelijkertijd ons amuseren In de avond konden jullie naar het kampvuur zien En kregen jullie pudding bovendien. Woensdag was het al tijd om naar huis te gaan Maar eerst heeft Hocus Pocus de schat afgestaan. Wij vonden het kamp heel fijn, zowel overdag als in de avond En vergeet niet de waarheid komt uit een kindermond!


Voor wie het verhaal niet kent... Er was eens een kleine prinses. Ze woonde eenzaam en alleen op een kleine planeet. Op een dag besloot ze de ruimte te gaan verkennen en bezocht de ene planeet na de andere. Maar wat ze daar zag verbaasde haar enorm. De mensen die er woonden leken helemaal niet de vrienden naar wie ze zocht. De ene dronk en dronk, hij dronk omdat hij zich schaamde en omdat hij zich schaamde dronk hij opnieuw. De andere was zo ijdel dat ze geen seconde week van haar spiegeltje. Voor de koningin draaide het leven enkel en alleen om regeren. Nee niet over de mensen, die waren er immers niet, maar over de sterren. De lantaarnopsteker hield zich dagenlang bezig met het zorgen voor dag en nacht, terwijl de aardrijkskundige niets anders deed dan met zijn neus in de boeken zitten zonder er nadien nog 1 letter van te weten. De kleine prinses had daarom een goed idee. Ze nam iedereen mee naar haar kleine planeet, waar ze een groot feest bouwden. Op 11 augustus kwam aan dit feest een eind en ging ieder terug zijn eigen weg. Waar ieders reis naartoe ging en welke planeten er werden bezocht, blijft nu nog een raadsel. Maar weldra komen ze opnieuw samen en nodigen ze al hun vrienden van de Kwiks uit om te luisteren naar al die mooie verhalen. Jij bent er toch ook?! Goele


!!!Ahoi Rakkers !!! Hou voor het volgende bericht alvast jullie zakdoek maar klaar! Het kamp ligt al een tijdje achter ons (snif snif) Jullie moeten opnieuw naar school (ween ween) Het kkosjaar zit er bijna op (oeweeiii!!)

(de witruimtes mogen jullie gebruiken om uit te huilen)

Zorg er dus allen voor dat jullie de volgende keer kkos aanwezig zijn, dan is het de laatste keer in jullie oude groep, en geven we er nog eens een dikke lap op!!! Hoogachtend, Rob en Vincent


Jow jow jow de tippers! Dit is (snif snif) het laatste woordje van jullie leidsters dit jaar. Zet even een melig liedje op want we gaan enkele herinneringen aan het KKOSkamp in Vielsalm bovenhalen. En omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden, hebben we voor jullie enkele pics klaargezet…

Vrolijke vriendendat zijn wij maar tegelijk ook stoer…

En hoe meer gel, hoe beter ☺


en dapper‌

en soms wel eens gewelddadig‌

Op dropping door pikdonkere straten

Bitchfight!

Maar het meest van al toch wel 7 zotte dozen!..

Margot de escargot met haar door biefstuk maar ons allen bekende slappe lach tapte moppen aan de lopende band ;-)

Jenebiefstuk at niet alleen graag ook voeten met een yoghurtsausje


Helena the monkey was ook van de groep, Lotte en Jole .. partij :-)

De romantische zielen van de hoe schoon ;-)

De extreme makeover van Inneke (zien jullie de gelijkenissen?)


Sarah ziet het even niet meer zitten en schiet zich in de drank‌ mmm zoutwater! De afwezigen hadden ongelijk! We hebben jullie wel hard gemist. Binnenkort trouwens nog meer foto’s op kkos.be, en binnenkort ook nog een laatste keer de zotste toestanden met onze oude groep tijdens de laatste keer KKOS op 26 september. Be there! Greetzzzz van jullie teerbeminde leidsters, Ilke en Rozemarijn!


Dag toppers, Jullie aller

leiders zijn hier nog voor een laatste keer met een geniaal woordje

speciaal voor jullie. We hopen dat jullie het

net zo goed vonden als ons en dat het

de

pret niet te veel heeft verpest, maar we denken dat de sfeer wel goed zat. Nu het kamp erop zit is het koss-jaar, zoals jullie waarschijnlijk al lang door hebben, ook bijna op zijn gelopen. (een gezamenlijke au mag nu even)

Maar niet gevreesd, jullie kunnen nog een hele kkos-namiddag genieten van jullie leiders. (en dan nu de gezamenlijke

)

We gaan ons dus nog een allerlaatste keer goed laten

wat bij jullie geen probleem kan

zijn. Wij hopen op een grote opkomst voor deze legendarische dag zodat we nog eens met de hele groep een

en

spel kunnen spelen.

Aangezien velen van jullie waarschijnlijk het lezen en het nadenken over de prentjes al beu aan het worden zijn zullen we dit woordje af sluiten. Hierbij rest er ons enkel nog het wensen van een Jan en Jim over and out.

.


met het kamp nog fris in mijn geheugen dien ik jullie met spijt in het hard mee te delen dat ons jaartje samen stilletjes aan ten einde loopt. Ik loop jullie waarschijnlijk wel tegen het lijf op De Hopduvelfeesten en nadien staat op 19 september de autoloze zondag nog op het programma, maar daarna is het de beurt aan de hartverscheurende laatste keer in oude groepen. Schrijf die dag alvast in jullie agenda want ik verwacht jullie allemaal op post! De foto’s van het kamp zullen trouwens net zoals vorig jaar te bekijken zijn via de KKOSwebsite. Een kleine selectie (uit de massa foto’s die ik van jullie kamp heb) mogen jullie binnenkort alvast op Facebook verwachten. Om af te sluiten nog een klein spelletje: Koppel elk van de volgende dwaze uitspraken aan een van de volgende FLIP10; Serafien, Stefanie, Femke, Tess, Goele, Laura, Tina, Kim. -

Oude mensen kunnen hun scheten niet inhouden: …………………….. De inwoners van Italië: Italiërs: …………………….. Ik heb denk ik een beetje in mijn broek gepist: …………………….. Das echt op toepassing van mij: …………………….. Bestaat er choco van Barbie? : …………………….. Mijn prachtige wenkbrauwen, vers van chichi: …………………….. Daar gaan we een tandje voor steken: …………………….. Kuit is toch met een –d?! : …………………….. Ik denk dat er 78 seconden in 13 minuten zitten: …………………….. Ou nee, 2 benen op 1 kuit: …………………….. We gaan met een slangengangetje vooruit : ……………………..

Dag Flip10’s! Hopelijk tot binnenkort. Wrs zien we elkaar dit weekend op De Hopduvelfeesten wel RONDTJOLLEN ;) GROEWTS! Melissa & Jackie


Haai die aspi meisjes! Al bekomen van het kamp? De foto’s van het kamp komen binnenkort op de kkos-site, maar jullie hebben de preselectie op facebook al wel gezien. Om het kamp nog even op te frissen, nog enkele foto’s:

Ellende, Dellen,… Een verscheidenheid aan namen, maar toch onze meest fotogenieke aspi.

It runs in the family ☺


Geen commentaar â˜ş

Tegen het einde van het kamp kwam hun baardje er wat door.


Of hun unibrow â˜ş.

Prachtig geposeerd.

Jullie waren geweldig!


Om het nogmaals met een foto te zeggen:

Groetjes, Ilke


Yo aspi’s!! Het kamp zit er weeral op. Ondanks enkele tegenslagen zoals kotsen, racekak, nen ezel die nood heeft aan wat affectie en Stijn die zijn regels heeft, hebben we er wel een zalig kamp van gemaakt.

Daarvoor ook nen dikke merci van ons, want het was echt de max!! Ondertussen is het scholeke ook alweer begonnen en dat wel zeggen dat we ook dit kkos-jaar zullen afsluiten om plaats te maken voor een nieuw. We kunnen het kkos-jaar natuurlijk niet zomaar met een normale kkos-namiddag afsluiten en aangezien we nog wat centjes van de fuif overhebben staat er jullie nog iets te wachten. Tot dan en braaf zijn ondertussen, Pieter en Sam


KKOS-data 5/09 12/09 19/09 26/09

geen KKOS geen KKOS (hopduvel) geen KKOS (autoloze zondag) KKOS

3/10 10/10 17/10 24/10 31/10

KKOS KKOS KKOS KKOS (vriendjesdag) geen KKOS


Vriendjesdag ! Zondag 24 oktober is het zover. Dan mag jij een vriendje meenemen naar de KKOS. Heb je vrienden die graag naar de KKOS willen komen, maar niet goed durven, breng hen die dag dan eens mee.


Waar vind je de KKOS nog ? In de hopduvelstoet op zondag 12/09.

Kom zeker eens een kijkje nemen Op de autoloze zondag op 19/09.


KKOSerken september-oktober  

Hier kan je het kkoserken voor september en oktober raadplegen.

KKOSerken september-oktober  

Hier kan je het kkoserken voor september en oktober raadplegen.

Advertisement