Page 1

JUNI- JULI 2019

DET SKER i Dansekapellet

TIDSPUNKT: 1. JULI  -  5. JULI MANDAG - TORSDAG KL. 10-14 FREDAG KL. 10-17 PRIS: 300 KR TILMELDINGSFRIST: MAN. 1. JULI STED: DANSEKAPELLET TILMELDING: DANSINORDVEST.DK/EVENT

DANSEBALLADEN FÅ PLADSER TILBAGE: BREAKDANCE BOOT CAMP For 9-12 årige - med Mikael Santana KOREOGRAFISK LAB For 12-16 årige letøvede og øvede dansere med fokus på koreografi ved koreograf Anastasija Olescuka. MODERNE DANS er UDSOLGT  DER er STADIG PLADSER her: Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus Tilmelding: i82a@kk.dk senest 23. juni  


INTERNATIONAL CHOREOGRAPHY COMPETITION - CICC

for professionelle koreografer

Konkurrencen tiltrækker hvert år nogle af de mest talentfulde, unge koreografer, der dyster om prisen for bedste koreografi. CICC har ry for at være blandt de bedste professionelle koreografikonkurrencer i Europa. Fredag vises finalisternes værker på scenen foran publikum og en jury bestående af anerkendte kunstneriske ledere. Lørdag præsenterer CICC en Gallaforestilling bestående af de nykårede vinderkoreografier samt andre værker.

TIDSPUNKT

Fredag 12. juli og lørdag 13. juli Kl. 19.30 BILLETSALG: https://www.cph-icc.dk

For mere information kontakt:

cedriclambrette@ hotmail.com


KOREOGRAFISK SEMINAR - CICC

en tre-dages contemporary workshop

DATO:

9 - 11 JULI Pris: 330 kr

STED: Dansekapellet TILMELDING:

https://www.cph-icc.dk

WORKSHOPPEN ledes af den vietnamesiske koreograf Tu Hoang; vinder af 3. pladsen til Choreographic & Audience Choice Award pĂĽ Copenhagen International Choreography Competition 2018. Den henvender sig til professionelle og semi-professionelle dansere og koreografer. 11.00-12.00 Contemporary dance 12.30-14.30 Introduktion til Tu Hoangs kreative proces Prisen inkluderer workshop, en billet til koreografikonkurrencen 12. juli og billet til Gallaforestilling 13. juli i Dansekapellet.


NYT PROJEKT: SPROG & BEVÆGELSE for spædbørn og mødre

DANSEKAPELLET UDVIKLER ET PROJEKT i udsatte boligområder for spædbørn og deres mødre i samarbejde med Blågårdens Bibliotek, Nørrebro Bibliotek og Osramhuset. Projektet har arbejdstitlen ”Sprog og bevægelse i nye fællesskaber: Biblioteket bygger bro”. Temaer er dans, bevægelse, musik og historiefortælling. Idéen er at styrke børnenes sanser og motorik samt stimulere børnenes sprogdannelse og for mødrene at oparbejde et socialt netværk og tilhørsforhold til biblioteket.

START uge 36

For detaljeret info:

kontakt Amina:

24 92 76 43 ma-fre 10-12

STED: Dansekapellet


JOB:URBAN DANSEFORMIDLERE til vores skoleforløb

Vi forventer bl.a., du har erfaring med danseundervisning og -formidling til indskoling, mellemtrin eller udskoling, har høj pædagogisk kunnen, empati og teoretisk

dansegrundlag, kan arbejde selvstændigt og lave

undervisningsplan indenfor Dansekapellets rammer for skoleforløb.

Du får sparring og retningslinier. Ansættelsen er projektbaseret. Tid & sted varierer. Ansøgningsfristen er 26/6 kl 12. Samtaler i uge 33.

Send CV & ansøgning til GT7G@kk.dk For detaljeret info kontakt Amina: 24 92 76 43 ma-fre 10-12


KOMMUNIKATIONS PRAKTIKANT

Vi søger dig, der har lyst til og behov for at få erfaring med at arbejde med kommunikation, marketing og PR i et travlt kulturhus. Vi forventer bl.a, at du kan arbejde selvstændigt med hjemmesideredigering, skrive pressemeddelelser, læse korrektur, er struktureret, kan lave opslag og stories på facebook og instagram. Der vil være en del ad hoc opgaver. Ansøgningsfrist 26.6. Samtaler i uge 26.

SEND CV & ANSØGNING

og for mere info kontakt: Lene: dq0v@kk.dk

Profile for kk597

DET SKER juni-juli 2019 i Dansekapellet  

Nyheder for sommeren i Dansekapellet

DET SKER juni-juli 2019 i Dansekapellet  

Nyheder for sommeren i Dansekapellet

Profile for kk597
Advertisement