Skipper CARE-SE

Page 1

CA RE


take

take

CARE

2


SKIPPER CARE När det gäller CARE är det viktigt - att sittmöblerna ser inbjudande ut - att användaren upplever komfort och säkerhet. Möblerna i denna broschyren kännetecknas av hög komfort och våra högt ställda krav på kvalitet, miljö och flexibilitet. Skipper Care är ett unikt samarbete med fysioterapeuter och designers i syfte att skapa miljöer som är anpassade för specifika målgrupper som exempelvis äldrevård, psykiatri och för människor med speciella behov.

3


4


UNI

DESIGNER O&M DESIGN

DESIGNER O&M DESIGN

Smäcker möbel med en hög grad av komfort. Med enkla och vackra linjer gör sig både stol och soffa sig väl från alla håll. Modellen har avtagbar sits och levereras med stålben eller ben i massivt trä. Urinduk, löstagbara klädslar och skydd för armstöden är möjliga tillägg.

take

CARE

5


COCOON

DESIGNER CARSTEN BUHL

take

CARE 4 6


Cocoon är en akustikmöbel med mjuka, moderna och futuristiska former som effektivt avskärmar omgivande ljud och buller. En Cocoon blir ett ”rum-i-rummet” och en plats där man kan vara totalt ostörd. Den är försedd med hjul vilket gör den mycket flexibel och lätt att flytta. Bluetooth och inbyggda högtalare gör att du kan spela lugnande/avkopplande musik i stolen utan att störa andra. LED-belysning, USB-uttag och laddningsbart batteri är standard. Som tillbehör finns fotpall, skärmvägg samt även ett sparkskydd. 7 5


ALFA & OMEGA DESIGNER CARSTEN BUHL - ARCHITECT MAA

Alfa & Omega är en möbelserie med såväl praktisk som elegant lösning med ett separerat ryggstöd som underlättar rengöringen. Möbeln är särskilt lämpad för miljöer där kraven på renlighet och hygien är extra höga. Finns som stol och soffa, anpassning i specialmått är möjlig.

8 6


9


10


CIRCLES

DESIGNER CARSTEN BUHL

Circles är en flexibel lösning där möblerna fungerar både var för sig och tillsammans som en grupp. Den skyddar dig från stökiga omgivningar och erbjuder en avslappnande miljö, samtidigt som du får möjlighet att umgås med andra. Du kan få Circles som stol och soffa med hög eller låg rygg. Levereras med träben eller låsbara hjul.

11


A LFA & O M E G A

12


BAMSE

C OCO O N

13


C I R CL ES

14


H AN A

UNI

15


SINCE 1955

SKIPPER FURNITURE grundades redan 1955 av fabrikant Svend Skipper och har utvecklat och producerat möbler i mer än 60 år till såväl privata som offentliga kunder.

KVALITET måste vara en del av projektet redan när en produktidé föds. Våra möbler kännetecknas av sin höga komfort och våra högt ställda krav på kvalitet, miljö och flexibilitet vilket också bekräftas av vår garanti mot tillverkningsfel på 6 år.

SVEND SKIPPER

www.kjellsa.se 2019

DESIGN COMFORT FLEXIBILITY

SE-HQ: Skipper Furniture AB Tel.: +46 44 604 50 info@skipperfurniture.se www.skipperfurniture.se

DK: Skipper Furniture A/S Tel.: +45 97 59 22 55 info@skipperfurniture.dk www.skipperfurniture.dk