a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 1

CA RE


take

take

CARE

2


SKIPPER CARE Når det handler om CARE, er det vigtigt, - at et siddemøbel fremstår indbydende - at brugeren oplever støtte, komfort og tryghed. I model-serierne i denne folder er der tænkt over disse forhold; og vi håber, at præsentationerne kan være idé-skabende og inspirerende for alle, der arbejder med indretningsløsninger på dette felt!

3


4


UNI

DESIGNER O&M DESIGN

DESIGNER O&M DESIGN

Let møbeltype med høj grad af komfort. Med enkle, smukke linjer gør både stol og sofa sig godt, uanset om de ses forfra, bagfra eller fra siden. Velegnet i grupper. Modellen har aftageligt sæde og leveres med stålben eller ben i massivt træ. Urindug, aftageligt sædebetræk og løse armskånere er mulige tilvalg.

take

CARE

5


COCOON

DESIGNER CARSTEN BUHL

take

CARE 4 6


Cocoon er et sanse- og hvilemøbel, hvis organiske og skærmende form skaber tryghed i samvær med andre. Møblet har hjul og kan drejes bort ved behov for øget afskærmning. Via Bluetooth og indbyggede højttalere kan der i stolen spilles beroligende/opstemmende musik, uden at andre forstyrres. Med møblet skabes et rum i rummet; og stolen leveres alternativt uden elektronik. Til serien hører også en fodhviler og en separat skærmvæg. 7 5


ALFA & OMEGA DESIGNER CARSTEN BUHL - ARCHITECT MAA

Serie med sofa og stol i enkelt design, hvor ryglæn med en smuk detalje er adskilt fra sæde. Adskillelse af ryg fra sæde gør modellen rengøringsvenlig og særligt velegnet til områder, hvor hygiejne og renholdelse har høj prioritet. En serie, der udstråler moderne linjer og på samme tid et indbydende look!

8 6


9


10


CIRCLES

DESIGNER CARSTEN BUHL

En serie indeholdende individelle, skærmende siddemøbler i flere ryghøjder, til etablering af f.eks. små grupper i åbne arealer, gangarealer o.lign. Med den lavere ryg har man smarte, komfortable loungemøbler til opholdsområder, halls m.m. Møblerne leveres med træben eller med hjul m/bremse.

11


A LFA & O M E G A

12


BAMSE

C OCO O N

13


C I R CL ES

14


H AN A

UNI

15


SINCE 1955

SKIPPER FURNITURE blev grundlagt i 1955 af fabrikant Svend Skipper og har således produceret siddemøbler i to generationer til såvel private som offentlige kunder.

KVALITET skal være en del af projektet, allerede når en produktidé fødes. Kvalitet i formål, form, funktion, metode samt selve materialet. Kvalitet kan aldrig være en separat del, der vedhæftes efterfølgende. Vort løfte om højst mulige kvalitet bekræftes af vor garanti mod fabrikationsfejl på 6 år.

SVEND SKIPPER

www.kjellsa.se 2019

DESIGN COMFORT FLEXIBILITY

SE-HQ: Skipper Furniture AB Tel.: +46 44 604 50 info@skipperfurniture.se www.skipperfurniture.se

DK: Skipper Furniture A/S Tel.: +45 97 59 22 55 info@skipperfurniture.dk www.skipperfurniture.dk

Profile for KJELLSA REKLAMSTUDIO

SKIPPER CARE  

SKIPPER CARE  

Profile for kjellsa