Page 1


As Oy Kuopion RAKENNUSTAPASELOSTE

Rantakerttu

Osoite: Asuntoja: Autokatospaikkoja:

Savolanrannantie 2, 70820 Kuopio 13 kpl 14 kpl

PIHA-ALUE

Autokatokset, jätekatos ja leikkipaikka sijaitsevat asemapiirroksessa esitetyissä paikoissa. Huoneistokohtaiset puolilämpimät varastotilat ovat asuntojen pääsisäänkäynnin yhteydessä. Istutukset, nurmetukset ja kulkureitit tehdään asemapiirroksen mukaan.

JULKISIVUT JA VESIKATE

Ulkoseinät ovat puuverhottuja ja maalattuja. Vesikatteena on peltikate.

IKKUNAT

Ikkunat ovat kolmilasisia kaksipuitteisia sisäänpäin avautuvia puu-alumiini-ikkunoita.

OVET

VÄLISEINÄT

SEINÄPINNAT

Huoneistojen ulko-ovet ovat lämpöeristettyjä maalattuja tehdasvalmisteisia ovia. Asuintilojen väliovet ovat valkoisia vakiolaakaovia. Saunoissa on lasiovi. Ovet ovat karkaistuja lasiovia leppäkarmilla. Varastojen ovet ovat lämpöeristettyjä ulko-ovia. Huoneistojen väliset seinät ovat äänieristettyjä puu- tai betonirakenteisia seiniä. Asuintilojen väliseinät ovat puu- tai metallirunkoisia kipsilevyseiniä. Saunan ja pesutilojen seinät ovat osaksi muurattuja. Asuintilojen seinät tasoitetaan ja maalataan värisuunnitelman mukaan. Keittiön kalusteväli ja pesutilojen seinät laatoitetaan. Erillis WC:n altaan tausta- ja sivuseinä laatoitetaan (4h+k). Saunan seinät paneloidaan leppäpaneeleilla.

KATTOPINNAT

Asuintilojen vinot kattopinnat ruiskutasoitetaan (kipsilevy). Pesu- ja saunatilojen katot paneloidaan leppäpaneeleilla.

LATTIAPINNAT

Asuintilojen lattiat pinnoitetaan tammilautaparketilla tai laminaatilla. Osa eteisistä, pesu-, sauna- ja erillis WC-tiloissa (4h+k) lattiat laatoitetaan.

KALUSTEET

Kalusteet ovat toimittajan vakiokalusteita maalatuilla MDF-ovilla. Keittiön työtasot ovat taivereunalaminaattia ja pesualtaat ruostumatonta terästä. Pesu- ja erillis WC-tiloissa (4h+k) on allaskaappi, pesutiloissa on pyykkikaappi.

VARUSTEET

KODINKONEET

MUUTA

Pesutiloissa on suihkuseinäke ja suihkuverhokisko, pyyhekoukusto, WC-paperiteline, peili ja valaisin. WC-ssä (4h+k) on wc-paperiteline, pyyhekoukusto, peili ja valaisin. Saunoissa on leppälauteet ja valaistus LED-valoilla. Keittiöissä on astianpesukone, liesituuletin ja varaus mikroaaltouunille. Kaksioiden keittiöissä on jääpakastinkaappi ja sähköliesi keraamisella keittotasolla. Suurimpien asuntojen keittiöissä on jääviileäkaappi ja pakastinkaappi sekä keraaminen keittotaso ja kalusteuuni. Kodinkoneet ovat metallin harmaita. Pesutiloissa on varaus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Saunoissa on sähkökiuas. Rakennukset liitetään kaukolämpöverkostoon ja huoneistoissa on vesikiertoinen lattialämmitys. Lämpimän ja kylmän veden mittaus on huoneistokohtainen. Rakennuksissa on huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla, ei jäähdytystä. Suurimmissa asunnoissa (3h+k ja 4h+k) on varaus takalle. Lisähintaan: Ikkunoiden ja ikkunaovien sälekaihtimet, terassilasitukset, ilmalämpöpumppu ja takka. Tämä rakennustapaselostus on lyhennelmä rakennus- ja maalaustyöselityksestä. Rakentaja pidättää oikeuden muutoksiin tämän esitteen suhteen ( jossa perustelluista syistä edellä mainittuja materiaaleja ja/tai rakenteita voidaan vaihtaa toisiin samanarvoisiin, jotka eivät vaikuta laatutasoon) ja oikeuden viranomaisten edellyttämiin muutoksiin. Kohteessa voidaan joutua tekemään talotekniikkaan liittyviä alaslaskuja ja koteloita, jotka eivät näy suunnitelmissa. Kalusteissa tms. sisustusasioissa voi tulla rakentamisen aikana mitoitusmuutoksia, jotka saattavat poiketa alkuperäisestä suunnitelmasta. Esitteen piirustukset ja kuvat ovat ohjeellisia. Esite on laadittu ennakkotietojen antamiseksi ja sen tiedot perustuvat laatimishetkellä käytössä olleisiin tietoihin ja ovat näin ollen ohjeellisia ja alustavia. 8.3.2013 JL-Rakentajat Oy


Rantakerttu  

JL-Rakentajat: As Oy Kuopion Rantakerttu ennakkomarkkinointi esite

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you