Page 1

Nele Reygaerts Nele Reygaerts is een bekend trimster uit Oost-Vlaanderen. Al van kinds af was ze gefascineerd door dieren, vooral door honden en paarden.Toen ze 19 jaar was ging ze op leercontract bij Kitty Ponnet, waar ze nu nog altijd in dienst is. Elke dag proberen ze in het trimsalon “Kitana” iedere hond de gepaste snit te geven. Op een knipwedstrijd werd ze bezeten van de Engelse Setter. Met de ervaring die ze heeft opgedaan in het trimsalon Kitana heeft ze een paar keer meegedaan aan trimwestrijden en met succes, ze heeft meerdere prijzen behaald waaronder in 2013 drie 1ste plaatsen, twee 2de plaatsen en nog een derde plaats, een Best in Show en Best Groomer of the competition. En dit in drie verschillende klassen.

Poedel modern toilet commercieel Hoe een poedel in jouw trimsalon toch in model knippen in een winstgevende tijdspanne. Het kan !! Nele demonstreert U stap voor stap hoe jij deze klus kan klaren. Ze legt jou ook uit hoe belangrijk de voorbereidingen zijn en hoe je dit optimaal in zijn werk kan zetten bij de poedel. Een ‘Must do’ op jouw lijstje bij uw bezoek op Anido

Engelse Cocker trimmen showmodel Deze ervaren specialiste heeft u enorm veel te tonen en te vertellen over de Engelse Cockers en hoe u na het trimmen tot een verbluffend resultaat kan komen. Kom en geniet van Nele haar ervaring op dit vlak en ontdek waarom ze bepaalde technieken toepast. Ze zal u de fijne kneepjes demonstreren om de hond eleganter te maken.Wil u meer bereiken dan alleen trimmen? Dan is deze demo voor u.

Aicha Vermeulen Aïcha Vermeulen startte in 2009 met de opleiding hondentrimmen met als doel op het eind van de 2-jarige opleiding te starten met haar eigen zaak. Door haar ongelofelijke doorzettingsvermogen en talent en niet te vergeten haar coach Kitty Ponnet begon ze na haar eerste jaar al mee te doen aan trimwedstrijden en heeft ze al heel wat podiumplaatsen behaald op trimwedstrijd. Aïcha is de trotse eigenaar van een succesvolle zaak en is gespecialiseerd in Amerikaanse Cockers en Poedels. Gegarandeerd een dame waar we in de toekomst veel zullen van horen!!

Shih Tzu in American Style Aicha zal u tonen hoe u tijd en moeite kunt uitsparen door gebruik te maken van technieken bij het knippen van een Shih Tzu en zij zal u al haar geheimen verklappen die u zullen helpen om vlugger te werken en meer winst te maken bij het knippen van dit ras.

York comercieel knippen Onze top trimster Aïcha zal u de York tonen geknipt in deze spectaculaire Westy snit. Schoonheidsfoutjes wegwerken door op de juiste plekken met de juiste techniek de vacht iets korter te knippen of juist iets langer te laten is haar specialiteit.

Kitty Ponnet Kitty begon met als doel:‘Het streven naar perfectie en de wijsheid dat nooit iemand genoeg kent van zijn vak’. In al haar gedrevenheid runt ze met verschillende medewerkers hondenkapsalon ‘KITANA’.Ze draait al jaren mee op wedstrijdniveau met mooie resultaten tot gevolg. Diverse bronzen, zilveren en gouden medailles, en ‘best in show’ staan op haar

palmares, zowel in Europa als in Amerika. Ze realiseerde haar passie ook in het lesgeven en coachen van startende en gevestigde trimmers, ze geeft alsook motiverende en inspiratievolle seminaries en demonstraties die trimmers kunnen leiden tot topprestaties.

Bobtail opknippen Een bobtail, niet zoals de rasstandaard het voorschrijft, maar als een grote teddybeer. Commercieel haalbaar zowel voor trimmer als de klant. Hoe knip je een bobtail op een uur tijd? Welke materialen gebruiken we daarvoor? Welke inzichten moet je verkrijgen om deze hond te modelleren? Kitty haalt in deze demonstratie alles uit de kast om U zo goed mogelijk te begeleiden

Schotse Terrier plukken Bereidt u maar voor om meegenomen te worden in Kitty’s wereld! Ze zal u een andere manier van plukken laten zien , waardoor de Schot bijna altijd in topconditie zal staan, wat zowel haalbaar is in het trimsalon als op knipwedstrijd.Tijden deze interessante demo zal Kitty dieper ingaan op gemak en essentieel gebruik van gepast materiaal. Mis dit niet!!!

Kitty Ponnet en Kitty Dekeersgieter 1 to 1 coaching :beter ondernemen

juiste schaar te kiezen. Efficiënte kniptechnieken om tijd te besparen. Hoe de schaar te gebruiken om snel en nauwkeurig in een lange vacht een elegante snit te modeleren. Afwerkingstechnieken met de schaar om van weg te dromen. De anatomie van de hond onder de vacht te begrijpen, visualiseren en daardoor elegantie en balans te creëren.Hoe de negatieve aspecten van de structuur van de hond te camoufleren en hoe positieve punten te benadrukken. Het belang van een correcte hoeking te accentueren.

Welsh Terrier knippen Onze bekende en succesvolle Kitty Dekeersgieter zal uw inzicht in het knippen van een Welsh Terriër verfijnen. Soms is trimmen niet mogelijk en dan moet er toch zo natuurlijk mogelijk geknipt worden met respect voor de vacht en de standaard. Kitty heeft de mogelijkheid om door de hond te kijken en hierdoor schoonheidsfoutjes te verbergen en /of de perfectie van de hond extra te benadrukken. Door u al haar kennis door te geven en u verschillende technieken te tonen kunt u, uw eigen knipkunst nog wat uitbreiden. Naast haar enthousiasme en kniptechniek wil zij het ook specifiek over de vacht van de Welsh hebben.Wanneer verkrijgen we het mooiste resultaat? Hoe kunnen we de vacht het best verzorgen? Op deze vragen zal Kitty u met plezier een antwoord verschaffen.

Wat wil jij echt bereiken? Onze activiteit als ervaren hondentrimmers in succesvol ondernemen, bestaat er uit om U persoonlijk en professioneel te begeleiden naar meer en beter. In onze 1 to 1 coaching Op anido 2014 bent U welkom om U gratis te laten begeleiden in probleemsituaties , het niet behalen van uw Professionele doelen. Je ontvangt dynamische en Praktische richtlijnen waarmee je direct aan de slag kan gaan om als hondentrimmer te groeien naar succes.Wij coachen u naar een gepaste oplossing voor ieder zakelijk dilemma die U heeft in uw trimsalon. Niet aarzelen, maar trek uw stoute schoenen aan en kom met ons spreken!! Meer info omtrent deze coaching vind U ook op www.groomeracademy.com

Emmi Vanhemmens

Kitty Dekeersgieter

Schnauzer trimmen

Kitty is begonnen met het showen van honden toen ze amper 8 jaar was. Later heeft ze als professionele handler veel kampioenen “opgemaakt”. Ze heeft tal van Gouden, Zilveren en Bronzen medailles gewonnen, alsook Best in shows en Best All Round Groomer prijzen in zowel Europa als Amerika. Het hoogtepunt van haar trimcarrière was wanneer Kitty in 1996-1997 de prestigieuze titel won van “World Champion Poodle Groomer” en de begeerde Cardinal Crystal Achievement Award voor “International Groomer of the Year” op Intergroom in New York, USA. Kitty is de maker en ontwerper van Tikima Pro Wear voor Trimers, K-Design (de beroemde hond silhouet stickers) Show Tech professionele verzorgingsproducten en is samen met haar man Darren Cooke de eigenaar van Transgroom nv, een groothandel en postorderbedrijf die producten leveren aan trimmers over de hele wereld. Kitty jureert wereldwijd op trimwedstrijden , is een veel gevraagde spreker en heeft seminars geleid over de hele wereld met als doel onze trimindustrie vooruit te helpen én te verbeteren. Samen met Kitty Ponnet heeft ze een succesvolle trimschool K2 Groomer Academy.

Emmi demonstreert een dwergschnauzer waarbij de aandacht gevestigd wordt op het behouden van een goede vachtstructuur. Om geen kleurverlies te hebben en om de vachtstructuur niet te beschadigen, plukt Emmi de hond volledig met de hand, met miniem gebruik van knipwerk. Enkel bij de hals en de achterkant komt wat scheerwerk kijken. Dankzij de vakkennis van Emmi worden honden met succes geshowd, een unieke gelegenheid om tips mee te krijgen!

poedel modern geknipt

Labradoodle knippen

Kitty Dekeersgieter, zal een demonstratie van vooruitstrevende technieken presenteren op een standaard poedel.Tijdens de demonstratie, zal Kitty je tonen hoe je een elegant profiel kan maken, terwijl u toch het meest efficiënt de tijd gebruikt. In het bijzonder zullen de volgende punten worden behandeld. Hoe tijd te besparen met behulp van een opzetkammen.Welke kam te gebruiken waar en waarom. Knippen ........ Hoe de

Kom en geniet van deze demo met dit boeiend ras de Labradoodle. Dit uiterst vriendelijke ras met zijn specifieke allergie vrije vacht heeft verschillende vacht texturen. Geertje zal je alles uitleggen en demonstreren hoe je dit ras kan knippen volgens de rasstandaard en volgens de wens van de klant.

De bekende Emmi startte haar eigen toilettagesalon te Zwevegem in 2006. Ze richtte na 2 succesvolle nestjes de dwergschnauzer kennel “Angle of Water” op en verhuisde begin 2011 naar Heestert. Ze maakte van haar passie ook haar specialiteit … de dwergsnauzer. Haar opgelopen ervaring kan je zien aan haar resultaten op de shows die ze loopt met zelf gefokte dwergschnauzers. Al verschillende kampioenstitels werden toegekend zowel aan Emmi als aan eigenaars van door haar gefokte hondjes. Emmi’s hondensalon sleepte ook meerdere prijzen in de wacht op de trimwedstrijden. Ze is de specialist in het plukken van de dwergschnauzer voor zowel show en huishond.

Geertje verschoren Geertje runt haar succesvolle trimsalon Kastor te Mol, daarnaast is Geertje heel actief, al meer dan 6 jaar begeleidt ze mensen met honden die gedragsproblemen hebben, ze is gekend in Nederland en Spanje om voordrachten te geven over hondentrimmen en in de resterende vrije tijd vind je haar op hondenshows, Geertje werd 13 jaar geleden Benelux Kampioene hondentrimmen

>


Heeft u problemen met het trimmen van Westy’s? Kom dan zeker een kijkje nemen op dit seminarie van Lisette en ontdek zelf hoe zij met een fantastische techniek die het toelaat een prachtige egale rug te creëren en de top line langer te laten zodat u het geheel korter laat lijken. De flanken worden met deze techniek geen zichtbare lijnen maar geleidelijk langer die het geheel uitstekend maakt en volledig in balans

organisatie: K2 groomeracademy  web: www.groomeracademy.com

HALL1 STAND 108

n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  TAND 1n° S108  08 / NIDO / A n° 108  n° 108  / A n° 108  n° 108  / N 08 108  n° 108  n° 108  I n° 108  n° n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108 

// ANIDO

STA ND 1

n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108 

DEMO‘s

D 108 TAN S O

D 108 TAN OS

// ANIDO

STA ND 1

Deze uiterst gespecialiseerde Westy dame heeft een zee aan ervaring met Westy’s en wil deze met u delen. De Westy is een prachtig ras dat zowel in de show ring als in de trimsalons zeer populair is en prachtig kan getrimd worden op veel verschillende manieren. Lisette werkt met een fantastische techniek die het toelaat een prachtige egale rug te creëren en de topline langer te laten zodat u het geheel korter laat lijken. De flanken worden met deze techniek geen zichtbare lijnen maar geleidelijk langer die het geheel uitstekend maakt en volledig in balans. Lisette heeft reeds een ruim aantal Westy’sgeshowd alsook de topkampioen. Ze heeft uit ervaring ondervonden dat sommige trimmers het moeilijk hebben met hettrimmen van Westy’s, ze hoopt u te kunnen helpen en eenvoudige tips en trucjes met u te delen. Westy trimmen

n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108 

n° 108

STAND 108 NIDO // A // A NI D 08

Westy Trimmen

STAND 108 NIDO // A // A NI D 08

Lisette is een zeer bekende en ervaren trimster die al meer dan 20 jaar succesvol Westy’s fokt, showt en met Westy’s bezig is. Haar kennelnaam is “Of Kinloch Castle”. Zij en haar man, Roger, hebben o.a. met groot succes tentoongesteld op Nationaal en Internationaal vlak waaronder, Poznan in Polen, de Europese tentoonstellingen in Wenen, Madrid, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg , Italie etc. Het was ook de thuis van verschillende kampioenen, Orville of Tom marc,Tiffany du Bois des Maîtres, Ragdoll Sweet Honey Pie,Venus du bois de Maîtres. Orville was meervoudig kampioen en op 7 jarige leeftijd derde beste veteraan in show op de Europese tentoonstelling in Genua.Venus was Belgish en Internationaal kampioen alsook Bundesjugend Sieger en Luxemburgs Jeugdkampioen. Zij is ook BOB geworden op 101 Westy’s op de terrier special in Duitsland . Dit is maar een kleine greep uit haar Westy verleden. Lisette leerde trimmen bij de besten in het vak, wijlen Mr. Roland Meeusen-Kreten (RIP) en Mevr. Michelle Wouters.

n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  15108 16n° 108  17 n° n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 15108 16n° 108  17 n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108 

// ANIDO S T AN D1

Lisette De Cauwer

DEMO‘s

n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  12108 13n° 108  14 n° n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 12108 13n° 108  14 n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108 

108 AND ST DO

Cavaliers … Er zijn zoveel verschillende … Hoe moet u hier nog wijs uit raken? Wat moet u met die ene cavalier aanvangen? Het verschil tussen huis- en showhond, verschil tussen korte en langere vacht ….Wenst u een antwoord op deze en nog veel meer vragen? Mis dit seminarie niet

// ANIDO STA ND 1

Cavalier King Charles Spaniel, Commercieel geknipt

108 AND ST DO

108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  STAND 08 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  NIDO n° 1108  // A /A N 8/ 108  n° 0108  n° 108 I n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108 zondag n° 108  16 n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  Februari 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108 uurn° 108  11 108 TAFEL n°1 108  n° ONDERWERP 108  n° 108  n° 108 10 n° 108  Nele Reygaerts Standard Poedel opzetkam 108  n° 108  n° 1108  n° 108  n° 108  n° 108  to 1 coaching: beter ondernemen geknipt n° 108  n° 108  108 Kittyn°Dekeersgieter 108  n° Poedel 108 modern n° 108  TAFEL 2 ONDERWERP 108 Aïchan°Vermeulen 108  n° Shih 108  n° 108  n° 108  n° 108  Tsu Amerikaans model Reygaerts trimmen n° 108  n° 108  108 Nelen° 108  n° Engelse 108  Cocker n° 108  TAFEL 3 ONDERWERP 108 Kittyn° 108  n° Commercieel 108  n° geknipte 108  Bobtail n° 108  n° 108  Ponnet to 1 coaching: beter ondernemen 108  n° 108  n° 1108  n° 108  n° 108  n° 108  York commercieel knippen Aïcha Vermeulen 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  maandag 17 Februari 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108 uurn° 108  108 TAFEL n°1 108  n° 108  n° 108  n° 108 10 n° 108  11 ONDERWERP Schnauzer n° Trimmen 108 Emmyn°Vanhemmens 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  1 to 1 coaching: beter ondernemen 108 Kittyn°Dekeersgieter 108  n° 108  n° knippen 108  n° 108  n° 108  Welsh Terrier ONDERWERP 108 TAFEL n°2 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  Labradoodle knippen 108 Geertje n° Verschoren 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  Geertje Verschoren Cavalier King Charles-Spaniel knippen ONDERWERP 108 TAFEL n°3 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  Ponnet Schotse Terrier trimmen 108 Kittyn° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  1 to 1 coaching: beter ondernemen West Highland Terriern° trimmen Cauwer n° 108  108 Lisette n°De108  n°White 108  108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108 

n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108 

n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108 

n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108 

n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108 

n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108 

n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108  n° 108 

A4 anido2014 folder1 nl  

Ando 2014 Seminars

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you