Page 1

Përjetoni dimensionin e lumturisë

KUSH JEMI Të gjithë pjestarët e stafit tonë klinik janë fizioterapistë të licencuar me vite eksperiencë në menaxhimin e problemeve ortopedike dhe dëmtimeve sportive. Ne mbajme kontakte të vazhdueshme me mjekun e pacientit në mënyrë që tu sigurojmë pacientëve regjimin terapeutik më të sigurtë dhe efikas. Cdo vit anëtarët gruptit tonë klinik marrin pjesë nëpër seminare dhe kurse edukative në mënyrë që të zgjerojnë njohuritë e tyre dhe të qëndrojnë efikas. Ne synojmë perfeksionin klinik duke monitoruar rregullisht zhvillimet teknologjike në fushën mjeksore dhe investojmë për paisje të fundit në mënyrë që të ndihmojmë pacientët tanë të përmirësohen sa më shpejt.

NA KONTAKTONI Adresa Rr. “Beqir Luga”, Pallati 3, kati 0 Tiranë, Shqipëri Tel: + 355 4 580 06 72 Cel: 068 60 422 44

Internet info@ags.al dfizioterapi@gmail.com facebook/dimensionfizioterapi

Sheshi Avni Rustemi


JEMI TE SPECIALIZUAR NË Sёmundje muskuloskeletare dhe ortopedike Sëmundje neurologjike dhe neurokirurgjikale Dёmtime tё shkaktuara nga sporti (dёmtime sportive) Crregullime tё mbipёrdorimit Gjendje post kirurgjikale Patologji Pediatrike

REHABILITIM REUMATOLOGJIK Artroze cervikale (spondilo artroze) Artroze lumbare Gonartroze Koksartroze Periartrit Skapulo-Humeral Artrit Cervikal Bursit Artrit Dorsal Artrit Lumbo-Sakral Artrit i Dores Lumbalgo

45 min

2200 leke

45 min 45 min 45 min 45 min 45 min 45 min 45 min 45 min 30 min 45 min

2200 leke 2200 leke 2200 leke 2200 leke 2200 leke 2200 leke 2200 leke 2200 leke 2000 leke 2200 leke

REHABILITIMI NEUROKIRURGJIK & NEUROKIRURGJIKAL Traumat e Kolones Vertebrale Rehabilitim i Hemiplegjive Rehabilitim i Nervit Shiatik Rehabilitimi i Pleksusit Brakial Periferik Rehabilitim i Ishemive Cerebrale Rehabilitimi Nervave Periferik Rehabilitim i Hernieve Diskale Rehabilitim i Parestezive Neuroalgji Trigeminale Mialgjite, Neuralgjite

50 min

2500 leke

50 min 45 min 45 min

2500 leke 2200 leke 2200 leke

50 min

2500 leke

50 45 50 45 35

2500 2200 2500 2200 2200

min min min min min

leke leke leke leke leke

Riedukim i Postures Cerviko - Brakialgji Lumbo-shiatalgji Nervi Facial Cervikalgji Parkinson

30 45 45 30 45 30

min min min min min min

2000 2200 2200 2000 2200 1500

leke leke leke leke leke leke

REHABILITIM ORTOPEDIK - TRAUMATOLOGJIK Rehabilitim i Frakturave Rehabilitim i Distorcioneve Rehabilitim i terheqjeve muskulare Rehabilitim post -kirurgjikal Rehabilitim post-traumatik Rehabilitim i Skoliozave Rehabilitim i Lordozave Rehabilitim i Kifozave Luksacione Epikondilitre Kontuzione Hematoma Tendinite , Tendovaginite Kapsulite

60 min 60 min 60 min

2500 leke 2500 leke 2200 leke

60 60 60 60 60 45 45 45 35 45 35

2500 2500 2500 2500 2500 2200 2200 2200 1800 2200 1800

min min min min min min min min min min min

leke leke leke leke leke leke leke leke leke leke leke

MASAZHET Masazhe sportive 60 min Masazhe kurative 50 min Masazhe per ankth dhe stres 60 min

4000 leke 3000 leke 4000 leke

NE BEJME NDRYSHIMIN

ELEKTRO TERAPI DHE LEVIZJE Lazerterapi+ Radaroterapi Lazerterapi+ Ultratingull Lazerterapi+ TENS Radaroterapi+Ultratingull Radaroterapi + TENS Ultratingull + TENS Rehabilitim fizik + masazh i lehte Maso + kneziterapi Elektrostimulim + maso Elektrostimulim + kineziterapi

1500 1500 1500 1000 1000 1000 1500 1500 2000 2000

leke leke leke leke leke leke leke leke leke leke

Fletpalosja e Fizioterapise Dimension  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you